Közlemény

Kedves Látogatók! Az IBD fórum 2018. június elejétől "csak olvasható" módban fut tovább.
Új regisztrációk és hozzászólások nem hozhatók létre. Megértéseteket köszönjük!

#51 2008-03-17 10:49

Linus
Tag

Re: WC para

hát biza a betegségem utóbbi pár hónapjában úszom csak meg a hangeffekteket, bár most sem mindig... ez egy albiban is ciki tud lenni, pláne ha egy multinál dolgozol, ahol persze nem feltétlenül sikerül kifognod, hogy épp üres a mosdó. ha nagyon zavart, a wc lehúzásával igyekeztem "palástolni" az aláfestést... az más kérdés, hogy néha szinte semmit sem ért... de még mindig jobb, mintha még ettől is ver a víz!

Nincs jelen

 

#52 2008-03-17 11:44

Rigor
Tag

Re: WC para

Nehogymár a WC-ben is c-n ciki legyen!!! Az ciki ha valaki ezen megbotránkozik a wc-n. A WC arra van kitalálva, hogy ott ilyen hangokat, szagokat stb. adjanak ki magukból az emberek. Ott ez a helyénvaló viselkedés, nem a botránkozás.

A hangaláfestést más helyeken hangos köhögésel, vagy valami zacskó hangos összegyűrésével lehet jól plástolni:)

Nincs jelen

 

#53 2008-03-17 12:03

Linus
Tag

Re: WC para

én tudom, hogy nem kellene, hogy ciki legyen! de egy olyan helyen, ahol sok körülötted a díszp'csa, és velük osztozol a mosdón, hát abban a budiban nem élvezem a társaságot... az is igaz, hogy annál a cégnél IQ teszthez kellett volna kötni már az interjút is, nemhogy az értékesítést!

Nincs jelen

 

#54 2008-03-17 15:23

N.T.M.
Tag

Re: WC para

Sziasztok!!!
Tényleg senkinek nincs normális széklete????Akkor mikor vagytok tünetmentesek???,
Amikor csak napi egyszer kell menni a klotyóra??

Nincs jelen

 

#55 2008-03-17 15:36

Linus
Tag

Re: WC para

nekem napi 2-3 formált a normális. most képlékeny és véres tegnap óta, viszont most sem megyek többször. véletlenül megint épp a hidegfront idején talált meg... vagyis remélem még max egy nap és elfelejtjük egymást, aztán vissza az egész a régi kerékvágásba.

Nincs jelen

 

#56 2008-03-17 17:27

Panna
Tag

Re: WC para

Rigornak teljes mértékben igaza van,miért is kellene szégyenkezni a wc-n?????Semmiért,de mégis... :( én is azt teszem,mert az emberek elitélik,főleg a nők,mintha ciki lenne hogy a nők is emésztenek,kakálnak,finganak(már elnézést)sajnos nagyon kevés az az ember (mármint aki egészséges) akivel fesztelenül lehet erről beszélni.Ha megy a hasam iszonyatos hangokat hallatok,és az sem könnyíti meg a dolgom hogy közben a papírtartóba,kilincsbe,vagy akármibe kell kapaszkodnom mert annyira görcsöl a hasam.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem nagyon nehezen megy a wc-zés még akkor is ha megy a hasam,érzem hogy kell,érzem hogy fáj,de van vagy fél óra mire végzek,és tök leizzadva jövök ki.(mikor otthon vagyok,közbe mindent lekapok magamról,szerintem többet fogyok ilyenkor mint edzésen :)

Nincs jelen

 

#57 2008-03-17 17:46

zolcsi
Tag

Re: WC para

Ok rendben ne szégyeljük!De ezt itt könnyü leírni.Amikor ott van az ember ilyen összejövetelen jelentse be hogy o nekem ez a bajom és nagyon hangosan fogok produkálni a budin.Más egy kórházban más a tesco-ban mert ott sok budi van és nem tudod ki  produkált.De egy magánlakásban ahol idegenek is vannak(főleg kis tinicsajok) a  te bajod  senkit nem hat meg és lazán jót vihognak.Meg ha van kinti budi azt választja az ember.De itt az ebédlő mellett volt.Szóval vannak cikis helyzetek ez a véleményem.És csak megoldottam mert a szükség nagy úr.

Nincs jelen

 

#58 2008-03-17 20:21

Rigor
Tag

Re: WC para

Hangosat kell köhögni, stb valamivel elnyomni a zajt. ha ciki .  namost nálunk az irodában a srácok egyenesen büszkék a fingásra, egyikük a hangosabb reccsentés után hozzáteszi büszkén: 'OLLÉ!' (ha meg nem sikerül valódi, akkor fingós változatban dúdol dalokat) - na mondjuk az is igaz ha én néha napján elengedek egyet (még a székről is megemelkedek) akkor azonnal ablakot kell nyitni és mindenki meg akar halni, de hát én profi vagyok.

Bár volt olyan nap amikor mindenki nagyon eregetett, úgyhogy bevezettük - ideiglenesen - az aki fingik kimegy szabályt. Körülbelül ott bukott meg amikor egyik kollega kiment a folyosóra épp engedi el, és hopp épp arra fordul be a sarkon két bombajó nő, erre nekidőlt a fénymásolónak ami viszont jól megrázta.:P

Na mondjuk nekem is volt olyan hogy nyugisan telepítek valami üres irodában ablak is nyitva, hát bátran elengedem namost abban a pillanatban beront két jó nő hogy nézzenek egy kicsit mit telepítgetek, meg csevegjenek. Aztán nagy diplomatikusan hmm honnan jön ez a szag? - és kinyitnak még pár ablakot. Még azért is erőlködnöm kellett hogy el ne vörösödjek. De asszem egyértelmű a következtetés: a Curry még kis mennyiségben sem ajánlott colitisre (ja és megfigyeltem hogy ha aktív akkor nincs szinte semmi szaga, míg ha jobban vagyok - naná akkor megeszem merészebb dolgokat is, na meg tovább bent marad minden, van ideje bőven büdösödni -  akkor aztán biológiai fegyver).

Nincs jelen

 

#59 2008-03-17 20:23

N.T.M.
Tag

Re: WC para

NYugi, nálunk is nyitva van minden ajtó,és ebbe beleértendő a wc ajtó is....Mindenki a családban nyitott ajtónál produkál, és közben mi is beszélgetünk.
szerintem is ennek természetesnek kellene lenni, de sajna nem az...
na jó, a párom behajtja az ajtót...

Nincs jelen

 

#60 2008-03-17 20:27

Rigor
Tag

Re: WC para

Egyszer nagyon régen poénból kicseréltem a wc ajtót teljesen átlátszó üvegablakos változatra:) - pont úgy ki lehetett nézni mint a vonatablakból (bár kicsit még alacsonyabban volt úgy csípő magasságban):)

Nincs jelen

 

#61 2008-03-17 20:30

N.T.M.
Tag

Re: WC para

és miért nem hagytad úgy????

Nincs jelen

 

#62 2008-03-18 09:40

Linus
Tag

Re: WC para

a szag intenzitásáról kifejtett elméleteddel egyet kell értenem, Rigor. bár voltam már jobban is, mint az elmúlt pár napban, mégsem megyek többx, így a puffadás erősebb és gyilkosabb is :) viszont azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy pl. nem szeretek barátaimnál sem aludni. nyílván ez is a WC parának és a fent említett, az emberek többsége számára kényelmetlen szituknak köszönhető. pedig tudják, hogy mi bajom van...

Nincs jelen

 

#63 2008-03-18 09:56

Lisa
Tag

Re: WC para

Nálam kb. mindig a hangokkal van gond és ugyebár (sztómásként) azt nem is tudom befolyásolni..vagy csak én nem jöttem rá eddig miként is lehetne...és eléggé ciki ha pl.: egy csendes háziorvosi rendelőben ül az ember :(

Nincs jelen

 

#64 2008-03-18 11:24

ildikócska
Tag

Re: WC para

Szia Panna!
Én is úgy vagyok, mint Te, hogy leizzadok, meg vetkőzök, meg fáj meg minden bajom van. Nekem a fél óra kevés is, sokszor több, mint egy órát ott töltök és közben úgy érzem, hogy a szülés lófütty. A párom pont tegnap kérdezte tőlem, hogy hívjon-e bábaasszonyt. :-)
Amúgy nekem mielőtt begörcsölök rámtörnek a hőhullámok, úgy, hogy már akkor szakad rólam a víz és tudom, hogy könyvet meg telefont meg minden egyebet készítsek be a fürdőszobába, mert egyhamar nem szabadulok. :-)
És nem tudom, hogy hogy lehet, pszichés alapon vagy szimplán csak szerencsém van, de idegen helyen még soha nem görcsöltem be. Ha már érzem az előjeleket inkább gyorsan lelépek és usgyi haza. Én mindig csak olyan távolságban mozdulok ki, ahonnan tudom, hogy ha gáz van hazaérek időben.

Nincs jelen

 

#65 2008-03-18 11:44

Panna
Tag

Re: WC para

Szia Ildikócska!
Nekem is vannak ilyen hőhullám jellegű dolgok,sőt volt egyszer egy olyan élményem is,hogy wc közben rosszul lettem,nagyon megijedtem hogy most ha elájulok akkor mi lesz?Rámnyitnak én meg ott fekszem ájultan,bef..va???Nagyon megijedtem.Valószínű a vércukrom eshetett le,éjszaka is volt,úgyhogy azóta ha menni kell az éjszaka kellős közepén viszek valami innivalót is és azt kortyolom közbe :)
Én is sokszor gondoltam már arra hogy a szülés ehhez képest semmi lehet,hát...remélem így is lesz :) Idegen helyen egyszer görcsöltem be,de az sem volt gáz (fesztivál,hangzavar,a drága "jó" toi-toi :) amugy álatalában csak itthon vagy a páromnál,de mindig rettegek,sajnos.Kell egy fél óra mire elmegyek valahova hogy megnyugodjak hogy na,nem lesz semmi,természetesen csak azután hogy felmértem és bevizsgáltam hogy merre van a mosdó :) de ha valahol nincs,akkor oda nem is megyek.

Nincs jelen

 

#66 2008-03-18 11:51

youlcsi
Tag

Re: WC para

nekem, ha mennem kell, hát mennem kell helytől függetlenül... van amikor rátör az emberre, és akkor futás, de ha bírom, azért tartogatom azzal a jelszóval, hogy "ezt azért én akkor is hazaviszem". sajnos annak legtöbbször az a vége, hogy az inger elmúlik, és csak sok-sok óra múlva, pocófájás és görcs kíséretében sikerül kipréselnem magamból (még azt is, ami záróizmok nélkül egyszerűen kifolyna). de sajnos nekem is volt már este bokor (azt hittem, hogy) takarásában végzett dolgom.

Nincs jelen

 

#67 2008-03-18 12:10

Ottó
Tag

Re: WC para

Sziasztok!
Nekem is többször kell mennem a wc-re általában 2-3-szor. De ha mennem kell vhova, akkor azért bizonyos dolgokat nem eszem, ezzel szemben, ha otthon vagyok akkor megengedem magamnak (pl. rántotta).
De van egy érdekes dolog ezzel kapcsolatban is : (tegyük fel, h előtte ugyanazokat reggelizem) más a helyzet, ha az irodába megyek dolgozni, ekkor itt is használom a wc-t, nemcsak pisilésre, és más ha terepre megyünk mérni ekkor viszont a "vegetativ idegrendszerem tudja", hogy ha nem feltétlenül fontos akkor ne vécézzek. 1-2 kivételtől eltekintve, szinte sosem kell ekkor wc-re mennem nagydolgozni.

Nincs jelen

 

#68 2008-03-18 14:01

Rigor
Tag

Re: WC para

Ottó, te amúgy is kakukktojás vagy, úgyhogy ezen már meg sem lepődök:)

Nincs jelen

 

#69 2008-03-18 16:39

Ottó
Tag

Re: WC para

Van olyan, h busszal megyek be a városba és érzem, h mennem kell. Ilyenkor már tudom, h hova menjek az egyik plázába. Általában gond nélkül sikerül beérnem 1-2-szer volt, h szoros volt a helyzet.
Sokszor toltam már ki magammal (pl ha kávét ittam).
Ez a terepi dolog tényleg igy van, ehhez kicsit hasonló, pl , ha vonattal kell mennem messzire. Hozzá kell tenni, h én is rákészülök úgy, h tudom azokat, h miket nem ehetek ilyenkor.

Nincs jelen

 

#70 2008-03-18 19:17

Szuszidi
Tag

Re: WC para

Ide írom hátha jó helyre megy!
Szóval az van hogy ezek a görcsök nagyón ragaszkodnak ma reggel jó voltam kedve is jó volt jött a délután egy laza görcsös hasmenés csak annyira laza hogy már a feladóm  határán vagyok! Azt eltelt egy órácska jött a másik! A lábaim fájnak remeg kezem lábam. Elegem van! :(

Nincs jelen

 

#71 2008-03-18 19:22

roor
Tag

Re: WC para

Halika!

Szuszi drága mackó!
Ne add fel!:D:D:D
Küld padlóra egy kis jó házipálesszal.:D:D:D:D

Nincs jelen

 

#72 2008-03-19 12:00

Pilli
Tag

Re: WC para

Szuszi!!!!! Tarts ki!!!!!!!!!! Ez tényleg k. szar, de valahogy ki kell bírnod!!! Feladni nem szabad!!

Nincs jelen

 

#73 2008-03-19 12:02

Linus
Tag

Re: WC para

mi lesz így a mi bajszos mackónkkal? :( kitartás! nekem már több erőm van, mint az elmúlt napokban, küldök belőle! pusz

Nincs jelen

 

#74 2008-03-19 12:38

tunde
Tag

Re: WC para

Kedves Sziszidi ! Viszek neked is egy zsákkal , kitartást és jobbulást , habár most én is félek , hogy mit fog mondani a dokinéni ! Kérem a görcsöket csomagolni, hazafele valahol a Turul madárnál kidobom !

Nincs jelen

 

#75 2008-04-10 01:05

ppfg
Tag

Re: WC para

Kbalu még régebben írtad, hogy Fro-ban adnak ilyen igazolványt? Külföldieknek is? Csak mert tervszerint odaköltözöm..
Én amúgy bemegyek vhova úgy teszek mintha vendég lennék:D még vicces is szerintem és sosem mondták, hogy nem mehetek be, volt ahol plazma tv is volt:D

Nincs jelen

 

#76 2008-04-10 01:10

ppfg
Tag

Re: WC para

Ja és, ha valaki a plazmaTv-s wc-t keresi Vörösmarty téren van az új üvegépület aljában a cukrázdában:D Csak tegyél úgy mintha vendég lennél;)..amúgy én csak így tudom, ezt megoldani...barátnőim ki is szoktak nevetni, ha elutazunk én egészen mást látok a városokból..lehet írok egy könyvet az országok WC kultúrájától:D

Nincs jelen

 

#77 2008-04-11 13:17

Rigor
Tag

Re: WC para

Na engem pedig megbüntetett a rendőr mert éjszaka a körúton "meglocsoltam" egy fát. 5000ft a bírság!!!!! (oké ez nem ibd-s probléma - azt ügyre vittem volna - volt, csak simán némi sör hajtotta vese ). Így mulat a magyar!

Nincs jelen

 

#78 2008-04-11 19:28

zolcsi
Tag

Re: WC para

Rigor!
Rosszkor rossz helyen ........volt a rendőr!

Nincs jelen

 

#79 2008-05-06 21:32

ase
Tag

Re: WC para

Hogy én eddig miért nem találtam még meg ezt a topicot? Szétröhögtem az agyam! A Gellért hegyi szeizmográfusok különösen tetszettek.. Engem szerintem a Mecsekiek tartanak számon.. :-DDDD

Van egy oldal ami elég behatóan foglalkozik a témával: http://buditime.hu/ Szerintem érdemes körülnézni kicsit! :-))))

Az IBD-s kártya tényleg van, és nem is csak Fro-ban, hanem Olaszországban is, de nem nagyon használják, szerintem a fent leírt okok miatt! (hülyén néz a WC-s néni mert gőze nincs mi az az IBD vagy magyarázkodni kellene és könnyebb fizetni vagy csak szimplán cikinek érzik..) Viszont pl. Szlovákiában a kék kerekesszékes kártyát IBD-sek is megkaphatják, így nem kell parkolóhelyet vadászni ha nagy a szükség!

Ha már itt vagyok elmesélem milyen volt az én eddigi pályafutásom No 1 WC-je... Graz... sajna az étterem nevét nem tudom...  A helyiség kellően tágas, polccal, a polcon lányoknak mindenféle előre csomagolt cucc ha a saját épp nem lenne kéznél, ferőtlenítőszer az ülőkéhez, és a legjobb: szemben a falon pont kényelmes szemmagasságban mini LCD amin épp a Jégkorszak 2 futott.. El is időztem egy darabig.. :-DDDDD

Nincs jelen

 

#80 2008-05-06 21:48

Rigor
Tag

Re: WC para

Japánban kéne egy igazi full extrás TOTO-t kipróbálni.. Fűtött automtisztított kényelmes deszka, komplett mosás szárítás, szagelszívás, hátradőlés, karfa, nagyképernyős monitor játékok dvd net. hangtalan szagsemlegesítős klíma, minibár, hűtő.

Szerkesztette: Rigor (2008-05-06 21:49)

Nincs jelen

 

#81 2008-05-06 22:29

tunde
Tag

Re: WC para

Erről jut eszembe egy történet ! Pár hónappal ezelőtt Csongorral sétáltam a belvárosban , egyik pillanatról a másikra elkiálltja magát ?ó,, Anya befooosook !" Hirtelen körülnéztem , hogy hová tudom bevinni , de ott épp sehol egy éttterem vagy valami . megállt és tovább mondta , hogy mi fog következni , mindenki nézett én meg hirtelen nem tudtam mit csináljak , földbegyökerezett lábakkal álltam és hirtelen eszembe jutott a mobil papír WC ami soha nem hiányozhat a táskámból , gyorsan előkaptam , Csongor ráült és teljesen megnyugódva , elégülten- mosolyogva rotyogtatott a sétáló utca szélén . Az emberek meg mosolyogtak , én egy kicsit kelemetlenül éreztem magam de hamar feloldodtam mert közben a kisfiam megdicsért Anya ezt jólmegoldotad ! Mire jó a mobil WC !

Nincs jelen

 

#82 2008-05-07 07:33

Rigor
Tag

Re: WC para

Mobil papír Wc? - hol lehet olyat kapni?!

Nincs jelen

 

#83 2008-05-07 07:55

tunde
Tag

Re: WC para

Szia Rigor ! DM-ben a babaápolási és pelusok mellett van egy állványra kirakva , pici helyen elfér , ára 279 Ft. , szuper megoldás nehéz helyzetekre . Nem semmi aki kitalálta ! Kinyitva teljesen úgy néz ki mint egy bili csak kartonból és bélelve van , hogy bírja az anyagot ! :D :D

Nincs jelen

 

#84 2008-05-07 09:47

Rigor
Tag

Re: WC para

És egy 80kg-os férfinek is megfelelő méretű?

Nincs jelen

 

#85 2008-05-07 09:49

tunde
Tag

Re: WC para

Ezt nem tudom ! De elég nagy !

Nincs jelen

 

#86 2008-05-07 20:17

nika
Tag

Re: WC para

Sziasztok! Érdekes amit a Mobil Papir wc-ről irtatok de meg nézném hogy mit is kezdenétek ha úgy és olyan helyzetben kellene használni mint a Tünde kisfiának.Vicces dolog lenne meg nagyon durva,én szerintem jobb ha be veszel egy szem LOPEDIUMOT. Ami talán hatékonyabb.

Nincs jelen

 

#87 2008-05-08 00:08

Rigor
Tag

Re: WC para

Tehát ha épp váratlanul kirobbanni készül a vulkán de olyan és fájdalmas hogy esélytelen farizomból pár másodpercnél is tovább fogni, akkor majd beveszek egy szem lopédiumot?  - arról nem is beszélve hogy az jobb esetben is csak valami hagyományos hasmenéshez hasonló ellen jó, nem pedig mondjuk egy kis colitises rohanásra ami akár kifejezetten formált sőt akár bogyós széklettel is simán összejön. És a vérgennyre+gáz azzal meg még annyit se tud kezdeni a lopedium, mert még csak nem is széklet de legalább annyit szennyez és még jobban is jön kifele, stb. - hozzátenném ezt az apróságot idézve a lopédium betegtájékoztatójáról:

"Mikor nem szabad a Lopedium kapszulát bevenni? -  - colitis ulcerosa (fekélyes vastagbél gyulladás) akut rohama esetén "

Ugyan már. Nincsenek ám ilyen opciók. (Nekem eddig leginkább szerencsém volt de sok! Tehát például az hogy az utcán jártam keltemben pont centire egy kocsma előtt történt ilyen, és pár másodperc alatt be tudtam rontani a wc-re stb stb. Attól még ugye.)

És akkor mik is a reális opciók?

A. összecsinálod magad, kifolyik alul látszik hátul és addig büdös és megalázó amíg haza nem jutsz. BKV-n? Vagy hosszas gyaloglás? taxi fel se vesz. Szóval ez vállahatatlan.

B. ugyanitt letolod a gatyát és odapiszkítasz, ez max fél percig nagyon ciki ( ez a véleményem a kormányról! - lehet ilyenkor ordítani, vagy elvont verset ordítva szavalni - és akkor még azt is rá lehet fogni hogy művészet volt ez itt nem illetlenség.)viszont nem órákig és nem az egész várost megörvendeztetve porig alázva ruhát szennyezve.

C. Mobil WC.

Na az A. B. C-ből melyiket néznéd meg? Mert más választás nincs!

Szerkesztette: Rigor (2008-05-08 00:10)

Nincs jelen

 

#88 2008-05-08 08:54

tunde
Tag

Re: WC para

Sziasztok !
Rigor hozzászóllásodat olvasva bocsáss meg de hangos nevetésben törtem ki, még a könnyeim is folytak !
Igen a Csongi  illetve gyerek esetében még elmegy , nem egy kellemes érzés így sem , de ha az uton összecsinálja magát , hogyan öltöztetem , mosdatom meg . Beleállítom Pl. nyáron a szökőkútba !:D :D.
Ha nem viszek váltóruhát magammal akkor melyik bolba engednek be ruhát vásárolni . A próba nem probléma így sem próbál meg semmit !
Az egészben a legrosszabb az ,  még most kicsi de tudja , hogy beteg , kivesézi akárhol az anyag minősségét , mennyiségét ha kell megtoldja egy- két jelzővel .
De mi lesz később , a társadalom így is nehezen fogadja el , nem tud szocializálódni , mi lesz később ?
Ha nehéz is saját szenvedésünken jókat nevetünk mert mindig nem lehet  sírni , meg attól sem lesz jobb .
Éljen a Mobil WC ! :D :D :D

Szerkesztette: tunde (2008-05-08 08:54)

Nincs jelen

 

#89 2008-05-08 09:47

Rigor
Tag

Re: WC para

Én szemeteszsákot cipeltem magammal egy időben mobilwc gyanánt de szerencsére sose kellett... Meg még a tisztasági betét  lehet haszos olyankor ha bizonytalan a helyzet és az ember ettől szaftos galambokat ereget.

Pszihésen ezek a kellékek viszont mindenképp sokat segítenek! A tudat hogyha mégis becsúszik nincs nagy gond, vagy ha olya a helyzet akkor "tükrös wc" (két parkoló autó közt a tükrökbe kapaszkodva) aztán elegánsan kidobni a zsacsit.

Nincs jelen

 

#90 2008-05-08 19:30

zolcsi
Tag

Re: WC para

Rigor ez a "tükrös Wc" nagyon ott van.Tetszett.

Nincs jelen

 

#91 2008-05-08 21:15

nika
Tag

Re: WC para

Gigi:köszi én is úgy gondoltam a lopedium szedését ahogy írtad. De egyébként nekem nagyon be vált, képzeljétek hogy reggel a többi gyogyszer mellet még be veszem a lopediumot imár több hónapja és nekem napi egyszer kell Wc-re mennem.Elmegyek dolgozni és végig tudom úgy csinálni a napomat hogy nincs semmi gáz.De köszönöm hogy irtok mert igy tudom hogy van esetleg valami baj akkor mit kell tennem. Nekem is tetszett amit irtál Rigor.

Nincs jelen

 

#92 2008-05-08 21:43

Chris
Tag

Re: WC para

A lopedium nekem is bevált, igaz eleinte több szemet is szedtem és fokozatosan csökkentettem ahogy javultam. Ma már szerencsére nem kell szednem, enélkül azért jelentősen megnehezült volna az életem.

Nincs jelen

 

#93 2008-05-19 22:04

Zsukka
Tag

Re: WC para

Nállam a gyógyszerek nem váltak be ....
Étkezés után változó de a legrövidbb egy óra múlva jelentkezik a hasmanés.Együttjár hang fájdalom és csoda hogy alattam marad a wc csésze.Ebben az időszakban még jól vagyok.Mikor már nem függ az étkezéstől.. elég a folyadék fogyasztás, kezdem rosszul érezni magam.A környezetemben élő rokonok barátok otthonában a  wc-ét ismerem a legjobban.Szóba került a műtét  /160centi voltam 38 kiló  semmi nem maradt bennem/ és a lehetőség megszűnhet egy időre.Megműtöttek febr .....egy kis idő tünetmentesen  jó étvágy 55 kiló  ,norm széklet isteni érzés   ........ két hete visszaestem. De a tünetmentes idő alatt boldog voltam nem adnám semmiért!
Ez a papír wc nagyon jó!!!!

Nincs jelen

 

#94 2008-05-26 11:24

zana
Tag

Re: WC para

A mai reggelemet senkinek sem kívánom, sztem mindannyiunk rémálma, mikor olyan helyen jön rád, ahol nem tudsz rohanni, hát nálam bekövetkezett... egy szerencsém volt, hogy autóban voltam és volt nálam zacskó... asszem nem kell részleteznem, de még a hátamon is folyt a víz...

Nincs jelen

 

#95 2008-08-09 11:41

Orsyy
Tag

Re: WC para

Sziasztok
Én is most találtam erre az oldalra,de én már 14éves korom ota köszködöm ezel a betegségel,habár az elmult 1-2évben tünet mentes letem,amit a jo istenek tudhatok be meg a buzafülének :)
szoval ez a wc para nekem is van,és nagyon sokan nem értenek meg és olyan rossz,szinte már el is szoktam a külvilágtol,a páromal semm járok szivesen bulizni mert mindig benem van egy nyomaszto érzés hogy jaj csak most ne...valamenyire már le tisztásztam magamal hogy Orsy ha beszarsz akor beszarsz és akor ez van,vagy hogy orsy ha fingani kell akor fingasz és kész...de amikor a Postán álok sorban vagy ilyen ehlyeken akor elég sürün pánikorhamom van és be kell venem egy cukorkát vagy rágot ezel hejetesitem a nyugtatot mert hát nincs kedvem még 20évesen nyugtatozni egy kis szarás miat!!

Nincs jelen

 

#96 2008-08-09 14:53

Ede
Tag

Re: WC para

Ez jó ötlet, Orsyy! Én a medrol miatt időnként szedtem (akkor amikor sok volt, meg akkor amikor le kellett csökkenteni a nagyjáról), de én is nagyon ellene vagyok a nyugtatóknak (részemről). Jobbulást és sok tünetmentességet!

Nincs jelen

 

#97 2008-08-24 15:32

Floem
Tag

Re: WC para

Sziasztok! Már régóta olvasom a fórumot, de ezt a topicot csak most  találtam meg.
Sokáig azt hittem, hogy a wc-s pánik csak nálam jelentkezik, mert belegárgyultam a betegségembe.. de ezek szerint ez hát a "természetes".. Én nagyon el avgyok keseredve, mert csak 19 éves vagyok, ki sem merem tenni a lábam az utcára, alig mertem elmenni a főiskolára beitratkozni a pánik.miatt. elképzelni sem tudom, h hogyan fogok bejárni.
Van erre megoldás?? A dokim azt mondta elküld engem egy speckó pszichiáterhez... Lehetséges, hogy az majd tud segíteni ezen? Én nem szeretnék nyugtatókon élni, épp elég gyógyszert szedek, de ha nincs más azt is bevállalom.. mert így nem lehet élni,, ez nem én vagyok, úgy élek, mint egy nyugdíjas, pedig állítólag ezek a legszebb éveim..
Végig olvastam a hozzászólásaitokat és sírva fakadtam, mert amikor oolvasom a "történeteket", akkor egyszerűen átárzem.. és ez valami szörnyű.. és most az a gondolat és érzés avn bennem, hogy soha nem lesz ez másképp.. nagyon elkeserítő.. az orvosom pedig azt mondja, hogy ezzel meg kell tanulnom együtt élni.. DE ÉN NEM AKAROK... mert nem lehet.

Nincs jelen

 

#98 2008-08-25 21:13

nika
Tag

Re: WC para

Szia Floem! Ne legyél elkeseredve, de evvel a betegséggel végleg együtt kell élni majd idővel hozzá fogsz szokni, és mindent másképp fogsz majd látni. Sajnos nálunk ez a betegség azzal is jár hogy sűrűn kell WC-re menni. Én pl szedek 1 szem lopediumot minden reggel és nekem bevált mert így 1x v 2x kell mennem WC-re. A pszichiátert nem ajánlom, mert nem sokat segít. Vigyázni kell az étkezésekkel is, és talán avval is tudod szabályozni, és a másik ami nagyon fontos nem szabad idegeskedni és mindig ezzel foglalkozni főleg hogy te még nagyon fiatal vagy. Üdv Nika. Kitartás!

Nincs jelen

 

#99 2008-11-18 15:50

fater
Tag

Re: WC para

Nálam évek óta 2x1reasec megy .Igy óvatosan kitudok mozdulni otthonról.Viszont ha nem veszem észre az első jelet akkor kb 10 méterem van a wc-ig.
Ha kocsival vagyok jobban tudom tartani s ritkábban jön az inger.A hétvégén pl.pesten voltunk s megúsztam
igaz alig ettem valamit Unokám szülinapi tortáját is csak néztem

Nincs jelen

 

#100 2008-11-18 22:44

alina
Tag

Re: WC para

Imádom ezt a topikot, a rémálmaimat látom itt megvalósulni, igaz én is gyakorló pánikolós vagyok, de annyira perverz, hogy más is a wc-k számának, távolságának és foglaltságának felmérésével tölti az idejét...(ez vidámabbnak hangzik, mint amilyen)

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB