Közlemény

Kedves Látogatók! Az IBD fórum 2018. június elejétől "csak olvasható" módban fut tovább.
Új regisztrációk és hozzászólások nem hozhatók létre. Megértéseteket köszönjük!

#1 2009-05-08 14:21

piri23
Tag

PKR igazi 3D póker

Üdv mindenkinek!

A mai nap nézelődtem a neten, és egy bannerra lettem figyelmes ahol egy online Poker játékot reklámoztak. Eddig is szerettem a Pokert, a TV-ben is ha elkapok egy party-t mindig ott ragadok.

Nah most a játékról pár szót:

A játék neve: PKR
Hivatalos oldala:  http://www.pkr.hu

Már kipróbáltam jó pár online Poker játékot, de ez az a játék amire kimerem jelenteni, hogy a legjobb ebben a mu"fajban! Az elso" meglepetés a telepítésnél ért, ugyanis a játék 651MB-ot, (igen jól olvassátok  ) foglal le a merevlemezünkön. A telepítést követo"en, a játékot elindítva egy jól áttekintheto" menü fogad minket, ahol létrehozhatjuk vagy bejelentkezhetünk a már meglévo" account-al. Ezt követo"en választhatunk, hogy valódi vagy játék pénzel akarunk-e játszani, majd a számunkra szimpatikus asztalhoz leülhetünk. A játék közben kifejezhetjük érzéseinket vagy cukkolhatjuk az ellenfeleket a kiválaszható animációkkal, hanghatásokkal. A játék teljessen 3D-s ugyanis lehet akár a First Person nézetet is választani a 8 féle kameraállás közül.
Egyenlo"re ennyit akartam mondani... Akit érdekel a téma az minden képpen próbálja ki, mert nem fog benne csalódni azt garantálom!

Nincs jelen

 

#2 2009-05-08 14:40

bánatos
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

piri 23!

Te főállásban reklámozod ezt a játékot?:):):)

Nincs jelen

 

#3 2009-05-08 15:17

Robur
Admin (Crohn)

Re: PKR igazi 3D póker

Piri


kár a go"zért

:D

Nincs jelen

 

#4 2009-05-08 16:10

aiolosz
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

piri23 írta:

"Üdv mindenkinek!
A mai nap nézelődtem a neten, és egy bannerra lettem figyelmes ahol egy online Poker játékot reklámoztak. Eddig is szerettem a Pokert, a TV-ben is ha elkapok egy party-t mindig ott ragadok...."

Mivel írásod inspirált,  én is nézelődtem a Neten és arra lettem figyelmes, hogy érdemes lenne ezzel az ötlettel a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét, a Vesebetegek Egyesületeinek Országos Szövetségét és a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségét is felkeresni első lépcsőben, oszt jöhetnek a többiek is.... szóval elképzelhető, hogy Őket is feldobja majd ez a kiváló ötlet.

Én egyébként tengeri búgócsigák gyűjtök, Téged esetlen ez nem érdekel ? Hidd el, ha megszeretnéd, nem csalódnál benne....

p.s.: Remélem nem vagyok indiszkrét, ha megkérdezem, de Te crohnban, vagy colitisben utazol ?

Nincs jelen

 

#5 2009-05-08 21:14

Nita
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

aiolosz!
Blöffölhetek melyik lesz? :P:D

Nincs jelen

 

#6 2009-05-08 21:37

aiolosz
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Nita írta:

aiolosz!
Blöffölhetek melyik lesz? :P:D

Rajta, de fix limit van és a végén showdown :D

Nincs jelen

 

#7 2009-05-30 21:28

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

üdv Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy Rátok találtam.
Sa-ni, Atti75, korábbról Etta, Yakus! Annyira igazatok van! Igen, velem is ez volt, hogy az orvosok (no meg a család) képtelenek elhinni, hogy ez tényleg betegség, hogy nem lehet vele rendesen élni, hogy nem csak beképzeled, hogy fizikailag vagy rosszul, meg hogy ráadásul ibd helyett ibs-esnek kiáltanak ki, hogy elküldenek annyival, hogy ne stresszelj, meg menj pszichológushoz, ja meg hogy tanulj meg együtt élni ezzel...
Sa-ni! "van baja, a fejében (a kedvencem)" Igen, ez nagyon jó volt :)) A "ruházaton" meg már fetrengtem :)
Végre valahol embernek érezhetem magam. És nem kell győzködnöm senkit a fenti dolgokról, mert ti is pontosan tudjátok, hogy milyen és mivel jár. Sa-ni! Sztem ez pont nem az a hely, ahol magyarázkodnod kellene bárkinek is.
Cyan! Előre elmondom, hogy nagyon mérges vagyok Rád, és csak azért nem írok nagybetűkkel, mert félek, hogy a moderátor kitesz a "kiabálásért". Egyetlen kérdésem van: te beteg vagy? Úgy értem, hogy van IBS-ed vagy IBD-d??? Vagy csak valamilyen segítő foglalkozásod van? Mert először is empátiára legyél képes, mielőtt bárkinek "segíteni" akarsz, ha valóban akarsz! És másodsorban hatásos módszereket ajánlgass! Te személyesen kigyógyultál az IBS-edből vagy az IBD-dből az általad említett táplálkozási és életmódbeli változtatások segítségével? Mert ha nem, akkor MIRŐL beszélünk?
Nálam a kórház kör nagyon rövid volt, csak egy tükrözéssel, persze negatív, "IBS", menjen pszichológushoz. Másfél évig jártam is, nagyjából hiába. Én úgy gondolom, hogy igenis összefügg lelki terhekkel, stresszel, családi meg nem értettséggel stb... de ha mégsem, akkor is a betegség következményeinek a feldolgozásában mindenképpen kell valami segítség majd a tehermentesítéshez. Én nem gondolom, hogy ez egyedül bárkinek menne. Ehhez profi segítség kell. Most kezdtem el kineziológushoz járni (én itt tartok épp a "vajákos asszonyos" körömben, Sa-ni :) Egyszer voltam, még remélek :), majd beszámolok, ha lesz vmi.
Szerintem attól, hogy a "mezei" orvosok nem tudják gyógyítani, attól még ez egy olyan betegség, amiből egyszerűen muszáj meggyógyulni. Úgy gondolom, hogy a stressztől függetlenül viszont, ami szerintem, mondom, benne van, FIZIKAILAG kell először mindenképpen kezelni ezt a dolgot, tehát egész egyszerűen az emésztőrendszer rendberakásával. Nálam az az orvos, aki erre képes, s nem pedig frázisokat osztogatni a stresszről. Éspedig valóban orvos és komplex terápia által, a diéták vagy kiegészítők egyszerűen nem olyan hatásfokúak, hogy gyógyulást lehetne velük elérni, akárcsak azzal, ha csak a lelki részt raknánk rendbe akárhogy. (nem beszélve a falusi környezetről, már elnézést) Még egy Béky László (neves természetgyógyász) is csak tünetmentességet ígér nagyon hosszú diétával és rengeteg étrendkiegészítővel. A candida- (ami megintcsak nem olyan ártalmatlan szerintem se, mint ahogy azt az orvosok szeretnék látni) diéta sem komoly hatásfokú.
Találtam egy klinikát, ahol teljes gyógyulást ígérnek.
Nem tünetmentességet, tünetenyhülést, kezelést, teljes gyógyulást.
Sa-ni!, aki azt írtad, "ha nekem vki azt mondta volna, hogy a vajákos asszony segít", hát ők nem azt mondják, hogy segítenek, hanem azt, hogy meg is gyógyítanak. Remélem, még mindig maradt vállalkozókedved :)

Nincs jelen

 

#8 2009-05-30 22:17

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

(juj de hosszú vagyok, bocs)

Teljeskörű állapotfelméréssel indul, magyarán mindent kimutat a gép, a gyulladásos gócokat, a krónikus mandulagyulladástól kezdve a még csak alakulóban lévő pajzsmirigyproblémán, a candidán, a különböző bélbaktériumokon keresztül a vastagbélgyulladásig mindent, mivel bármilyen gyulladás pl. mandula is okozhat egyéb betegségeket is, nem is az a legfontosabb, hogy mi a betegséged, hanem hogy nálad pontosan mi okozza azt. És minden "belédmászós" vizsgálat nélkül. Ez elektroakupunktúra, Voll-diagnosztika, csak a két kezedre meg a két talpadra van szükség hozzá :) Tudom, szkeptikusok vagyunk talán, de valójában csak annyi, hogy a meridiánok végpontjain méri az ellenállást két elektróda segítségével. Szóval már csak a meridiánok ugye a "hókuszpókusz", amiről azért azt tudni kell, (bár nem gondolom, hogy csak akupunktúrával lehet ibd-t gyógyítani), de Kínában vannak, ahol pusztán tűk beszurkálásával képesek érzéstelenítés nélkül műtétet végezni, szóval a meridiánrendszer részemről nem butaság.
Ennyi a diagnosztika, maga a terápia pedig főleg homeopátiás szerekből áll (én speciel kaptam pl. antibiotikumot éa probiotikumot is az elején még), amiről pedig csak annyit tudok mondani, hogy valójában megintcsak nem egy "hókuszpókusz", hanem pont hogy a nem túl régi múltra visszatekintő mai kicsit vegyszeres, kicsit tüneti kezelgetős, tablettázós, gyógyszergyári kísérletezgetős orvoslás szorította ki, tényleg nem annyira régen a homeopátiát, amivel sokmindent tudnak gyógyítani, amire a sima orvos kapásból rávágja, hogy ezzel éljél együtt. Nincs ma orvos, aki azt mondaná pl. az allergiára, hogy teljesen meggyógyítható, a klinikának pedig nagyon sok gyógyult esete van. De ugyanígy emésztőrendszeri gyulladásosok is, olvastam még tej- és fehérjeallergiás kissrác teljes gyógyulásáról is.
Nos azután aztán, amikor az első kontrollra visszamentem, kimutatták, hogy pl. a  rossz bakrétiumokat már sikerült kiirtani, gomba még van. Kérdeztem, nem kellene-e candida-diétáznom, de azt mondták, felesleges, nem olyan hatásfokú, hogy érdemben számítana. Meg mondták pl, hogy szedessem ki feltétlen a mandulámat. Szóval az a jó, hogy nem csak kísérletezgetni kell megint, ezúttal homeopatikus szerekkel találomra magadnak, hanem spécin megvizsgálnak, és azt szedetik veled, amire neked konkrétan tényleg szükséged van.
Mondom, azt, hogy meggyógyultam, majd egy jó fél év múlva írhatom csak majd le, de addig is aki szeretne minden eddigi stagnálás ellenére (vagy pont azért) még hinni valamiben, kedves Sorstársak, nos feltétlen vessetek erre egy pillantást (ha megengeded, Moderátor, belinkelem, ha mégsem, akkor keressetek rá Kecskés Gabriella doktornőre, pestiek előnyben de sztem minden utazást megér, én is így teszek) www.medic-poliklinika.hu
kedves fater! még Te is!

Nincs jelen

 

#9 2009-05-30 22:40

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Még pár apróság: Sa-ni, Atti75! érdemes volna kipróbálnotok a bolhamagot, vagyis plantago ovata maghéj, indiai útifű, nature care pl., amelyik a legolcsóbb közülük, ez rost, de nagyon tolerálható!! székrekedésre is, hasmenésre is egyaránt, sztem segítene a "maradt még bent"-en is valamennyire,
aztán nagyon hasznos lehet az intim torna is, akit érint, könyvben is van, pasiknak is külön, pl. aranyérre, préseléses nehéz székelés, meg sok minden másra van.
A colonix az brutál valóban, abban lenmag van, ami puffaszt, a teában meg ugye szenna... A bolhamag szerintem nagyon szelíd, de hatásos.
Gyümölcs gondolata.... csatlakozom :) hiába a sok finom eper...
Picike! akkor valójában talán vmi tök más bajod van (zsíranyagcserezavar?) és már talán gyógyítanak végre! én is drukkolok! a gyömbérről én is csak jót tudok mondani, a zsíros kajákat segít megemészteni, amikor gyömbérrel készítem a csirkét, akkor nem görcsöl be tőle a hasam (kis méz rá a són kívül... mm, úgy nagyon fincsi)
üdv: endzsi

Nincs jelen

 

#10 2009-05-30 22:43

Atti75
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Szia Endzsi,

Ezeken a gócokon én is elgondolkodtam. Most szedettem ki az epehólyagomat, mert köves volt. Mivel nem találtak semmit, ez volt az egyetlen objektiv dolog. Majd kiderül, jó döntés volt-e. Állitólag össze volt nőve a béllel, gondolom ez nem jelent túl sok jót.

Nincs jelen

 

#11 2009-05-30 23:10

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Kecskés Gabriella doktornő, keressetek rá a neten.

Nincs jelen

 

#12 2009-05-30 23:11

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

tényleg :) !!

Nincs jelen

 

#13 2009-05-30 23:42

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

hi :)
hoppá... durva...
és "mivel nem találtak semmit"? kizárásos alapon kikapjuk az epét:)?  azért ez durva.
nézted a honlapot?

Nincs jelen

 

#14 2009-05-31 00:09

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

A Medic-Poliklinikán az is meggyógyulhat , aki már feladta a reményt

Sokan hitetlenkednek, amikor sorolom dr. Kecskés Gabriella gyógyult betegeinek történetét. Idősebbek és fiatalok, akik éveken át orvostól orvosig szaladgáltak az egészségügy labirintusában, „gyógyíthatatlannak” bélyegezve, az „ezzel Önnek együtt kell élnie” betegségben szenvedők: krónikus betegségekkel, allergiával, bőrbetegségekkel, emésztési problémákkal küszködők, autoimmunbetegek… akik utolsó reménysugárként fordultak a Medic-Poliklinikához. Köztük van olyan, aki írd és mondd 40 évig (!) volt allergiás, mielőtt a klinikára került. Újra megtalált egészségüket valamennyien annak köszönhetik, hogy az intézmény alapítója már a 80-as évek végén úgy gondolta, a gyógyítás nem egyenlő a fájdalom, illetve a betegség tüneteinek megszüntetésével. Két beteg kislányával kínlódta meg ennek igazát.

– Orsi lányom féléves korától asztmás volt, a kisebbik, Dóri pszeudokruppos. A nagyobbiknak felmentése volt testnevelésből, a kicsi a papírallergiája miatt még a könyveket sem foghatta meg… Orsit szanatóriumba vittem, majd Erdélybe, a parajdi sóbányába, amikor lehetett, a tengerhez, miközben szedte a „korszerű” szteroidokat. Már akkor feltűnt, hogy lelki megterhelésekre sokkal jobban befulladt a lányom. Aztán az iskolában mindketten bélférgességet szedtek össze. Amikor a férgeket sikerült kiirtani, szépen-lassan eltűnt a többi panaszuk is.Ezen igen elcsodálkoztam, hiszen az egyetemen azt tanultuk, nincs ilyenfajta összefüggés a betegségek között. Észrevettem, hogy a kevésbé súlyos probléma megszüntetésével elmulasztottam a „legfőbb nyavalyát” is. Pont ez volt, ami számomra hiányzott akkor a medicinából: a biofizikai, illetve a holisztikus szemlélet: hogy összefüggés van a szervek között nemcsak a vérkeringés révén. A betegség jelző tünete lehet a mélyebb okoknak, összefüggéseknek. Ezért van különösen nagy jelentősége a góckutatásnak, és annak, hogy a szervezetet a maga teljességében vegyük figyelembe a gyógyítás során! Ezért nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy nem az adott „nyavalyát” kell kiemelve „kezelgetni”, s hogy nem a „betegség” gyógyítható, hanem maga a beteg!

– Az első – családi – sikerek óta nagyon sok embert sikerült megszabadítanod élete megkeserítőjétől, az allergiától.

– Gyakorló orvosként, több mint 30 éves praxissal a hátam mögött vallom, mert megtapasztaltam, hogy az allergiagyógyításban nem elsősorban az allergén az érdekes. Ausztria példája is ezt bizonyítja, ahol természetes módon kiszorították a parlagfüvet haszonnövényekkel, füvesítéssel, mégsem csökkent, sőt inkább nőtt az allergiások száma! Mert akinek korábban a parlagfű keserítette meg az életét, az ma már egyéb környezeti tényezőkre túlérzékeny. A parlagfüvet mint mezőgazdasági gyomnövényt ki kell szorítani, de ezzel az allergiások problémája nem oldódik meg. Gondoljuk csak meg: a parlagfű pollenje korábban is ott volt a környezetünkben. Az emberek immunrendszere lett sokkal védtelenebb, s ezért túlérzékenységgel reagál a környezetére. Napnál is világosabb, hogy a szervezetet kell megvizsgálni. Mi történt, mi változott meg benne biológiailag, fizikailag, energetikailag?

Mi a Medic-Poliklinikán kihívásnak tekintjük a nehéz, „reménytelennek” kikiáltott eseteket. Orvoscsapatunk a Voll-módszer segítségével, amely a szervezet energetikai, informatikai vizsgálata, pont ezekre a dolgokra kapja meg a választ: milyen góc rejlik a páciens szervezetében, milyen nehézfém-sugár-vegyszer és egyéb energetikai, külső vagy belső terhelés az, ami a betegséget okozza, lett légyen az a nap által kiváltott allergiás reakció, parlagfű, netán házi por. De lehet az irritábilisbél-szindróma, psoriasis vagy bármi más krónikus betegség. Tehát az okokat keresve találjuk meg a választ. Mindezt individuálisan, egyénre szabottan kell tennünk, mert mindannyian más mikrokörnyezetből jövünk, más géneket örököltünk, mást hordozunk magunkban, másképp táplálkozunk stb.

– Amíg a hagyományos, allopátiás orvoslásban szinte alig élnek a több ezer éves múltra visszatekintő keleti gyógymódok, ezen a klinikán sikerrel ötvözitek a kettőt.

– A Voll-módszer mellett helyet kapnak a hagyományos, nyugati orvoslás módszerei is, mivel nem lehet „kiingázni” azt, amit más eszközökkel konkrétan ki lehet mutatni. Nekem már akkor úgyszólván holisztikus volt a szemléletem, amikor ennek a szónak még a jelentését sem tudtam. A világmindenség kerek, minden mindennel összefügg. Így van ez az emberi szervezetben is, amely egységes egészként működik. Hatásosan gyógyítani csak a szervezet teljes összefüggéseit vizsgálva lehet. A klinikán ma már harmincan dolgozunk teamként, egymás munkáját segítve, kiegészítve. Én belgyógyászként átlátom ugyan a teljes szervezetet, de mondjuk egy alhasi panasznál szükségem van a nőgyógyász, az urológus vizsgálatára, a gégész, a fogorvos szakvéleményére, a röntgen és a labor vizsgálati eredményeire. Olyan kollégákat sikerült összegyűjtenem, akik rivalizálás nélkül, csakis a páciens érdekeit szem előtt tartva dolgoznak. Nincs olyan, hogy az „én betegem” vagy a „te beteged”, mindannyian összefogva igyekszünk a legjobb eredményt elérni. Büszke vagyok a csapatomra. Az orvosok, a természetgyógyászok, az asszisztensek nemcsak szakmailag, hanem emberileg, etikailag is „egy húron pendülnek”.

„Nem a módszer, hanem a beteg érdeke a fontos”

– Nálatok megvalósult a betegek régi – kimondatlan – álma, a személyre szabott gyógyítás.

– Nem győzöm hangsúlyozni: nem „vagyvagy”- módszerekről beszélünk, vagyis „vagy természetgyógyászat, vagy hagyományos medicina”, hanem is-is (!), attól függően, hogy egyénre szabottan, a gyógyulás érdekében kinek mire van szüksége! Mi a nyugati és a keleti orvoslást ötvözzük, és a Voll-módszerrel (melynek kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk) egyénre szabott terápiát alakítunk ki. Már a pályám kezdetén észleltem – noha természettudományos képzést kaptam –, hogy a 2x2 nem mindig akar 4 lenni. A gyógyítás ugyanis nem feltétlenül és nem kizárólagosan egyenlő a tudománnyal. Tudományos módszerekkel is meghalhat a beteg, és tudománytalannak kikiáltott természetgyógyászati módszerekkel is meg lehet gyógyulni. És ezzel nem áll ellentétben, hogy hangsúlyozom a tudomány fontosságát, eredményeinek hasznát.

– A biofizikai szemlélet – tisztelet a kivételnek – még ma is hiányzik a gyógyítók nagy többségénél...

– 5000 évvel ezelőtt a kínai orvosok energetikai szemléletű gyógyításukkal tudtak eredményeket elérni, sőt a betegségek megelőzésében is sikeresek voltak. A hagyományos európai orvoslás viszont morfológiai és kémiai szemléletű. Az egyetemen a biofizikát csak sejtszinten tanultuk, holott az egész világunk egy energetikai rendszer, ahol bennünk és rajtunk kívül is áramlik az energia….

– …ami aztán ha „megakad”, ott keletkezik a betegség?

– Igen, ha valamely szervben vagy körülötte kevesebb vagy éppen több az energia, ott előbb-utóbb jelentkeznek a betegség tünetei.

– A klinikán alkalmazott Voll-készülék kiválóan alkalmas az energiaáramlás vizsgálatára.

– Segítségével szinte „bele lehet látni a szervezetbe”. Meg tudjuk állapítani, hogy hol, milyen kémiai anyag rakódott le, hol, milyen mikrobát kell keresnünk. Még azt is, ha valakinek a vegetatív idegrendszerével van baj. Nagyon sok betegség mögött – mint tudjuk – lelki eredetű problémák húzódnak meg. Ezek orvoslása éppolyan fontos, mint a fizikai bajok megszüntetése. Merthogy a lelki problémák előbbutóbb valamilyen betegségben öltenek testet.

– A Medic-Poliklinika a hosszú távú gyógyulás, egészségesen tartás mellett elkötelezett intézményként került a köztudatba.

– Ebből az igényünkből jottányit nem engedünk a jövőben sem. Nem a könnyű utat választottuk, mivel sokkal nehezebb egyetlen feladattal hónapokig, sok esetben akár fél évig-egy évig is „elbíbelődni”. De az eredmény, hogy olyan betegeknek sikerül a gyógyulás, akik már maguk sem hittek benne, megéri a türelmet. Számunkra ez a kihívás.

– Az a hír járja, hogy a legnehezebb eseteket Te kapod, jutalmul…

– A kollégáimmal folyamatosan konzultálunk, és ha egy páciens „rakoncátlankodik”, vagyis nem úgy gyógyul, ahogy mi azt elvárnánk tőle, akkor azt személyesen én veszem kézbe. Ezen a pácienseink sokszor csodálkoznak is, hiszen sajnos nem ez a bevett szokás az egészségügyi berkekben. Mint ahogyan az aprólékos kikérdezésre is hagyunk időt, mert nemcsak a konkrét tüneteik lehetnek fontosak. Előfordulhatnak apróságnak tűnő dolgok is, amikre eddig soha senki nem kérdezett rá, ám ezek esetleg a gyógyulás kulcsát képezhetik.

A gyógyítás mára családi hagyomány lett...

A páciensek leginkább a kapkodásmentes, harmonikus, családias légkört említik a Medic-Poliklinikával kapcsolatban. S valóban családias, a szó legszorosabb értelmében, lévén dr. Kecskés Gabriella mindkét lánya is a teamet erősíti. Már a klinika megalapításakor – még kamaszként – a recepción segédkeztek édesanyjuknak. Azóta Dorottyából fogorvos lett, aki mára kitanulta a biológiai fogászat csínjátbínját. Nagy szükség van erre, hiszen rejtett gócokkal, energetikai zűrzavarral a szájában ember legyen a talpán, aki képes krónikus betegségéből, allergiájából vagy esetleg ismeretlen kórjától megszabadulni. A nagyobbik leány, Orsolya ugyan kultúrantropológusként végzett, de időközben csatlakozott a gyógyító csapathoz. Kezdetben újságcikkekben adta a világ tudtára a klinika gyógyult eseteit, majd tanulmányozni kezdte a természetgyógyászatot. Életmód- tanácsadó, illetve motivációs tréner szeretne lenni, és továbbra is segíteni a klinika marketingmunkáját.

Dr. Kecskés Gabriella jó kezekben tudhatja a stafétát, amit egyszer átad majd nekik. De nemcsak a gyerekek, hanem a klinika minden dolgozója hasonló szemlélettel fordul minden gyógyulni vágyóhoz. Amikor belép az ember, már érezni lehet, hogy itt nem a „külcsín” számít, hanem a „belbecs”, vagyis az, ami manapság nagyítóval keresendő. Ám a korral lépést kell tartani. Kecskés doktornőt ma már a gyerekei sarkallják, mi mindenre van szükség manapság a gyógyításon kívül. Most épp egy szebb honlapon dolgoznak, és már tervezik a „dizájnosabb” klinikabelsőt. S bár édesanyjuk semmi jónak nem elrontója, mégis örök jelmondatát hangsúlyozza: „Attól még, hogy milyen színek dominálnak a helyiségben, nem feltétlenül gyógyul meg a beteg. De attól biztosan, ha odafigyelünk rá, és minden szaktudásunkat latba vetjük érte…”

Nincs jelen

 

#15 2009-05-31 00:11

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Kedves ismeretlen eredetű krónikus betegségekkel küszködők!

Bizonyára megfordult már az Önök fejében is, hogy betegségeik hátterében valamilyen mélyebb ok keresése szükséges. Szinte biztos, hogy háziorvosuk is nagyon helyesen gyanakodott már valamilyen, a szervezetükben lévő gócra, aminek következtében laboratóriumi kivizsgálásra, fogorvoshoz vagy gégészhez küldte Önöket.

Valójában minden krónikus betegségben szenvedőt, élen az allergiásokkal, szükséges volna góckutatásra küldeni. Egyre több, korábban ismeretlen eredetű betegségről derül ki, hogy mikroba, illetve góc okozza.

De mi is a góc, és hol alakul ki?

Amikor a szervezetünk a betolakodó kórokozókat, mikrobákat nem tudja elpusztítani, akkor védekező rendszerünk küldi a vérkeringés útján a „katonáit” (fehérvérsejteket, fehérjéket és különböző molekulákat) a betolakodó legyőzésére. Ha ez nem sikerül, kialakul egy dinamikus „patthelyzet”, a GÓC, mely mikrobákból és gyulladásos szövetből áll, és amely „sakkban tartja” védekezőrendszerünket.

Allergiásoknál ennek különösen nagy jelentősége van, hiszen az immunrendszerük beteg!

A „patthelyzet”, vagyis a góc elsősorban a felső légutakban, mint védelmi rendszerünkben, a fogak környékén, de bárhol a szervezetben kialakulhat, pl. az epehólyagban vagy a húgyivarszervben. Belsőnk a külvilággal elsődlegesen az orr, orrgarat, majd az alsó légutak, illetve a szájüreg, nyelőcső, gyomor, bélcsatorna révén érintkezik egy olyan külvilággal, amely a levegő, a környezetünk és ételeink agyonvegyszerezettsége miatt már nem olyan, mint régen volt.

A megváltozott környezet, az antibiotikumok hatására újabb baktériumok, vírusok, gombák és más egysejtűek idéznek elő tűzfészekként „háborús helyzetet” szervezetünkben. Ezért gyakori panasz a váladékcsorgás a torokban, a nátha, a torokgyulladás, azaz GÓC az orrgaratban, valamint a fogak területén. A krónikus gyulladás, így a góc is tünetszegény vagy teljesen tünetmentes. Csak az általános tünetek, pl. fáradékonyság, levertség, alvászavar, hőemelkedés, vérszegénység, idegesség, vagy a góc szövődményei okozta betegség: hörghurut, krónikus vastagbélgyulladás, hajhullás, sokízületi gyulladás, allergia, ekcéma, atópiás dermatitis s egyéb eddig tisztázatlan betegség figyelmeztet rá.

Meggyőződésem, ha a góckutatásban energetikai biofizikai módszert alkalmazunk, a góc megtalálása sokkal eredményesebb lehet, hiszen a góc energetikailag zavaró mezőt eredményez.

Ez a szervezet energetikáját vizsgáló, holisztikus szemilléletű Voll-módszerrel detektálható. Azonban nemcsak ez állapítható meg, hanem az is, hogy mely mikroba eredményezi a zavaró mezőt, gócot, illetve mely homeopátiás, izopátiás szerekkel lehet azt kiiktatni.

A Voll-módszer az egyéb szakorvosi vizsgálatokat kiegészíti, tökéletesíti, úgy a bajmegállapításban, mint a gyógyításban. Természetesen a vizsgálatok eredményétől függ, hogy mandulaműtétre, epeműtétre vagy csak az orrgarat akupresszúrás kezelésére, foghúzásra, avagy homeopátiás kezelésre van-e szükség. Mindig a beteg kora, állapota, betegségének súlyossága szabja meg a terápiát individuálisan.

Gócmenetes jó egészséget!

Dr. Kecskés Gabriella

Nincs jelen

 

#16 2009-05-31 15:40

endzsi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

üdv!
Ahogy leila56, írod, "mindenkinek a maga tragédiáját...", igen, és a Dahlke könyvek, Szuszidi, igen, én is úgy gondolom, hogy nem csak egy sztenderd "baleset", "pech" ez az egész, hanem személyreszóló, egyéni a dolog, ami mögötte van, és amit ki kell bontogatni, hogy nem csak "tragédia", hanem értelme van a dolgoknak... inkább talán feladat... ami a lelki részét illeti. Hogy jobbíthass azon, ami azelőtt nem volt teljesen jó számodra... Ami kevés volt, ami a szíved mélyén talán fájt... stb. stb.
A meridiánok is, ugye, leila56... a hagyományos kínai gyógyászatban úgy tartják, hogy ha érzelmi stressz, bánat, félelem, harag stb. ér, az bizonyos szervek közelében, bizonyos meridiánokon energiablokkokat hoz létre, ebből kezdetben még pusztán csak energetikai zavar, később funkcionális zavarok, végül pedig konkrét szervi betegség keletkeznek.
Ma már nagyon gyakori haladó gyógyító nézet, holisztikus (az embert egységként, a saját életétől nem függetlenül kezelő) gyógyító nézet az, hogy a lélek "fájdalmai" okozzák a betegségeket, amik a különböző meglévő genetikai hajlamból (tehát hogy mindannyiunknak máshol van a szervezete leggyengébb pontja), akár életmódbeli/környezeti hatásokon is keresztül, de lelki megterhelés, az élet folyamán jövő fel nem dolgozott problémák, tragédiák, megpróbáltatások (ugye milyen beszédes szó!!!) hatására válik potenciális hajlamból valódi betegséggé. A rák is különösen ilyen, igen!
Dahlke pl. pedig ugye ehhez azt mondja, hogy valójában a betegség egy lehetőség arra, hogy ráébredjünk arra, hogy mi volt az a dolog az életünkben, ami miatt nem volt az teljesen tökéletes, milyen már-már elfeledett sérelmek, veszteségek, hiányzó érzelmek, bármi az, aminek a megoldására nem volt lehetőségünk korábban.
Szabóné! Nagyon egyetértek, hogy "attól még segítségre van szükségünk"! Igen, lelki eredetű, rendben, de attól még a test (is) beteg, és gyógyításra szorul! És abban is nagyon egyetértek Veled, hogy az étrendkiegészítők drágák, főleg találomra kísérletezgetéshez... Írtad, hogy aki volt hasonló vizsgálaton, mint a biorezonanciás vizsgálatod, az meséljen róla.
Lucy, Te pedig a homeopátiás lehetőségekről érdeklődtél.
Nos akkor főleg Nektek mondom, de én Mindenkinek nagyon ajánlom!!!
Találtam egy klinikát, ahol már folyik a kúrám, kb. egy évig fog tartani, még több, mint fél év hátra van, de én nagyon hiszek bennük, és hitelesnek tartom mindazt, amit írnak.

Nincs jelen

 

#17 2009-06-01 22:21

cyan
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

és ezeket miért kellett iderakni????? ezt már én sem értem. ebben mi a logika? sorry, de én nem értem.

Nincs jelen

 

#18 2009-06-02 05:32

Szuszidi
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Kedves Cyan ! Van logika pénzt kell nyerni hogy a kezelésekre el tudj menni! ;) (amúgy tényleg nincs benne logika)

Nincs jelen

 

#19 2009-06-07 01:07

cyan
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D csak most olvastam el. tényleg, és milyen buta vagyok hogy ezt nem tudtam :D

Nincs jelen

 

#20 2012-06-01 22:43

csabaspecial
Tag

Re: PKR igazi 3D póker

Sziasztok!
Most  vettem észre, hogy ebben a régi topicban szó esett a Medic Poliklinikáról. Na szóval nekem a betegségem hivatalos diagnosztizálása előtt (mikor még anyagilag meg tudtam engedni magamnak) ki tudták mutatni Voll- módszer segítségével, hogy a vékony és vastagbelemnél nagy kilengések vannak, mindezt fájdalommentesen, kolonoszkópia nélkül. És nemcsak ott, hanem urológushoz küldtek(prosztatagyulladásom), fül-orr-gégészetre(orrsövényferdülésem) hogy csak példákat említsek és ezek sajnos tényleg beigazolódtak. Nem vagyok ennek a cégnek reklámembere, de aki egy kicsit anyagilag megteheti, érdemes mindenképpen felkeresnie, mert itt lényegében ötvözik a nyugati, hagyományos gyógymódot a szelíd keletivel.

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB