Közlemény

Kedves Látogatók! Az IBD fórum 2018. június elejétől "csak olvasható" módban fut tovább.
Új regisztrációk és hozzászólások nem hozhatók létre. Megértéseteket köszönjük!

#51 2009-02-08 11:55

sziszi32
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

anyuci, ne haragudj, megszámoltam: hat? Hatszoros áldás! Ha nem lennél beteg... hat gyermekért (jól számoltam?) szerintem nem tudsz beteg lenni, hanem minden nap annyi örömed, gondod van...

Nincs jelen

 

#52 2009-02-20 16:56

Rikk
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Üdv
Ha nem lennék beteg már lehet mérnök lennék,pont akkor derült ki mikor az egyetemet elkezdtem (1 évet nem jártam),hogy beteg vagyok.
így meg 3 műszak :)
De nem baj amúgy sem szeretek ülni!
üdv

Nincs jelen

 

#53 2009-02-20 21:46

judy1981
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Csak hogy legyen ellenpélda :D
Ha én nem lennék beteg, egy boltban, vagy gyárban dolgoznék (dolgoztam is mindkettőben), nem pedig egy irodában. A diagnózis után törekedtem arra, hogy olyan szakmát tanuljak, amit betegen is művelni tudok.

Nincs jelen

 

#54 2009-02-21 13:30

nori
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Ha nem lennék beteg? Talán azon lennék,hogy egy társsal gyerekem lehessen..
Most se társ,se lehetőégem szülni.

Diplomám van,kigyűrtem a fősulit,az egyetemet is wc-szünetekkel (vizsgán az asszisztens jött ki velem,mert azt hitték puskázni akarok,nem wc-re menni) de most csak porfogók,eddig nem sok hasznom volt egyikből sem.

És aminek NAGYON ÖRÜLNÉK, hogy nem kell zzal fogalalkozni,hogy bevettem-e bogyókat,megittam-e a tápot,mit szabad és mikor megennem.Talán adna egy kis szabadság érzést.

Nincs jelen

 

#55 2012-05-24 07:29

Sdori
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Ha nem lennék beteg, odaadhatnám az egyik vesémet életem szerelmének, aki így végre teljes életet élhetne!!! Gyerekre nem vágyok, csak arra, hogy Őt boldoggá tehessem!!! A crohn viszont megakadályoz abban, hogy segíthessek neki, pedig én nem a "hagyományos" crohn beteg vagyok, az elmúlt 12 év alatt egyszer sem voltam kórházban, természetgyógyászati úton tartom magam szinten, gyógyteákat és vitaminokat szedek a szigorú diéta mellett és az idő engem igazol!!! Viszont a világban még sehol nem fordult elő, hogy crohn beteg szervdonor legyen, ezért a vizsgálatok megkezdése előtt már elutasított az orvos!!! Most tehetetlenül kell néznem, ahogy a Kedvesem szenved nap, mint nap, minden éjjel megy a kezelés, hol ott vagyok mellette és segítek a gépre kötésben, hol külön vagyunk, mert a műtétig nem tudjuk megoldani, hogy összeköltözzünk!!! Ő ad erőt mindenhez, érte bármit megtennék, de most egy nagy falat húztak fel előttem!!! Eddig is sok akadállyal kellett megküzdenem, de ezt a mostanit a legnehezebb feldolgozni!!!

Nincs jelen

 

#56 2013-07-21 17:06

Bence
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Ha nem lennék beteg, keresnék egy társat és lenne gyerekünk. Eljárnék a barátokkal néha horgászni vagy csak  össze ülnénk sörözni és a kertben sütnénk, fürödnék a tengerben ,strandra járnék és nagyon élvezném az élet adta lehetőségeket.

Szerkesztette: Bence (2013-07-21 18:10)

Nincs jelen

 

#57 2013-07-21 18:28

martin1
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Lehet hogy furán hangzik de ha én nem lennék beteg nem tudnám azt amit most ,hogy kik voltak velem és kik ellenem a legnehezebb időkben.Mióta beteg vagyok mindent másképp látok és tudom mi és ki számít valójában és mi az ami nem vagy ki az aki nem.A betegségem óta sokat agyaltam ,mostmár érzem hogy én is tartozok valahová ,talán kicsit fura és groteszk,de a Crohn betegek közé !

Nincs jelen

 

#58 2013-07-21 20:05

Lisa
Tag

Re: Ha nem lennél beteg...

Ha nem lennék beteg sokkal kevésbé értékelném az életet és nem biztos, törődnék másokkal
Ha nem lennék beteg nem tudnám mi az igazi együttérzés, küzdés, kitartás.
És a legfontosabb ha nem lennék beteg nem lennék ezen a Fórumon, nem ismerkedtem volna meg annyi jó emberrel és nem találtam volna igaz barátokat és igaz szerelmet.
(lett volna más társaság, lett volna más élet, soha nem lehet tudni, de az kétség kívül igaz, hogy NEM EZ LETT VOLNA, az élet minden helyzetben meg tudja adni a választ a "Miért"-re....)

Könnyű tünetmentesen ilyeneket írni, de tényleg így van. Ám ha rosszul van az ember akkor nagyon nehéz megérteni, felfogni és elfogadni ezeket a dolgokat, de nem lehetetlen, éppen ezért is írjuk és mondjuk hátha kis erőt ad azoknak akik nagyon rosszul vannak!!!

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB