Közlemény

Kedves Látogatók! Az IBD fórum 2018. június elejétől "csak olvasható" módban fut tovább.
Új regisztrációk és hozzászólások nem hozhatók létre. Megértéseteket köszönjük!

Fórum szabályzat

1. Több ezer hozzászólást tartalmazó fórumunk van, ezért fontos az áttekinthető forma. Kérünk mindenkit, hogy hozzászólását a megfelelő témakörbe, a megfelelő topikba írja! Az offolások szerzőit az első alkalommal figyelmeztetjük, majd hozzászólásaikat áthelyezzük a megfelelő témakörbe. Az ezt követő offolásokat figyelmeztetés nélkül töröljük.

2. Lehetőleg mindenki olvasson vissza a fórumban, és csak akkor nyisson új topikot, akkor írjon új hozzászólást, ha az adott téma korábban még nem került megtárgyalásra!

3. A fórumban reklámozni és népszerűsíteni csak és kizárólag non-profit, üzleti tevékenységet nem folytató weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet.

4. Minden fórum tag felelősséggel tartozik a saját üzeneteiért, és azoknak valóságtartalmért.

5. Tiltott önkényuralmi jelképek, politikai és/vagy vallási témák, illetve illegális tartalmak mindennemű tárgyalása és megjelenítése tilos!

6. Tilos a fórumon bárkinek a másikat megsérteni. Tilos bármilyen előítéletnek, vagy faji megkülönböztetésnek a fórumon hangot adni. A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, informatikai hozzáértésétől, egyes témákban való jártasságától függetlenül.

7. Tilos a fórumon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.

8. Az üzemletetők és a moderátorok fenntartják a jogot, hogy a fórumból kizárják azt, aki a szabályzatot megsérti!

 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB