Frum szablyzat

1. Tbb ezer hozzszlst tartalmaz frumunk van, ezrt fontos az ttekinthet forma. Krnk mindenkit, hogy hozzszlst a megfelel tmakrbe, a megfelel topikba rja! Az offolsok szerzit az els alkalommal figyelmeztetjk, majd hozzszlsaikat thelyezzk a megfelel tmakrbe. Az ezt kvet offolsokat figyelmeztets nlkl trljk.

2. Lehetleg mindenki olvasson vissza a frumban, s csak akkor nyisson j topikot, akkor rjon j hozzszlst, ha az adott tma korbban mg nem kerlt megtrgyalsra!

3. A frumban reklmozni s npszersteni csak s kizrlag non-profit, zleti tevkenysget nem folytat weboldalakat, szervezeteket s tevkenysget lehet.

4. Minden frum tag felelssggel tartozik a sajt zeneteirt, s azoknak valsgtartalmrt.

5. Tiltott nknyuralmi jelkpek, politikai s/vagy vallsi tmk, illetve illeglis tartalmak mindennem trgyalsa s megjelentse tilos!

6. Tilos a frumon brkinek a msikat megsrteni. Tilos brmilyen eltletnek, vagy faji megklnbztetsnek a frumon hangot adni. A frumot hasznl sszes felhasznlnak egyenl jogai vannak letkortl, tapasztalattl, hozzszlsai szmtl, informatikai hozzrtstl, egyes tmkban val jrtassgtl fggetlenl.

7. Tilos a frumon szemlyes adatok kzzttele az illet jvhagysa nlkl. Ilyen msok valdi neve, fotja, lakcme, telefonszma, s gy tovbb.

8. Az zemletetk s a modertorok fenntartjk a jogot, hogy a frumbl kizrjk azt, aki a szablyzatot megsrti!

 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB