#401 2008-04-28 16:43

sugi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Alternatív módszerek

Sziasztok!

Még annyit,hogy beütöttem,hogy ceragem és már meg is jelent az oldaluk.
rengeteg cim van ahol van termük,érdemes utána nézni!
PUSZI!

Nincs jelen

#402 2008-04-28 23:33

Linus
Tag

annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy olyan helyre menjetek, ahol komolyan értenek a géphez! (Sugi itt most ugye nem sorolta fel az összes lehetõséget, akit érdekel, majd úgyis utánajár.) ezt pedig azért mondom, mert egy bnõm egy kiállításon próbálta ki, ahol - gyanítom hogy a kezelõ hozzá nem értése végett, mert mást nem bírok elképzelni - de mri és ct lett belõle a kezelést követõ panaszok miatt... olyan szinten szétverte a fejét... szóval tényleg, aki szeretné kipróbálni, az nézze meg hova megy...

Szerkesztette: Linus (2008-04-28 23:34)

Nincs jelen

#403 2008-04-29 15:43

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Egy érdekes honlap:

http://www.crohn-dieta.mlap.hu/

Szerkesztette: zolcsibal (2008-04-29 15:45)

Nincs jelen

#404 2008-04-29 15:52

Rigor
Tag

zolcsibal írta:

Sziasztok!
Egy érdekes honlap:

http://www.crohn-dieta.mlap.hu/

Ez Wandi oldala kicsit megújulva...

Nincs jelen

#405 2008-04-29 15:55

zolcsi
Tag

Attól még érdekes...

Nincs jelen

#406 2008-04-29 15:55

Linus
Tag

hát ezek szerint Zolcsibal még nem látta eddig, és örülök, hogy megtalálta :D

Nincs jelen

#407 2008-04-29 16:37

sugi
Tag

Kedves Linus!

Komolyan köszönöm hogy kiegészitettél!Valóban utána kell járni mindennek!
Nem szabad fejest ugrani egybõl,én is mielött befeküdtem volna érdeklödtem,kérdeztem.
Puszi!

Nincs jelen

#408 2008-04-29 23:03

Linus
Tag

ja, hát nem vagyok semmi jónak az elrontója, függetlenül attól, hogy a saját erõmön és az orvosomon kívül én személy szerint kevés dologban bízom... de bnõm naon rosszul járt ezzel a mutatvánnyal. valószínûleg nem is figyeltek rá rendesen, akik ott voltak körülötte, meg nem értettek a géphez sem igazán...

Nincs jelen

#409 2008-04-30 03:12

Chris
Tag

Valaki használt már Just-Nahrin termékek közül valamit? Aki igen +/-  tapasztalat? Csak azért kérdem, mert  nekem komoly problémáim voltak a gyomorsavammal( éjszaka többször is fel kellett kelnem enni, napközben óránként ettem, mégsem híztam), hiába szedtem akármilyen savcsökkentõt. Az egyik termékük teljesen rendbehozta a savamat (természetes alapú, ásványi anyagokból áll). Ha valakit érdekel nyugodt szívvel merem ajánlani.

Nincs jelen

#410 2008-04-30 10:57

Chris
Tag

Reméltem, hogy valakit érdekel. A neve BASICO. Hatóanyagtartalma (100g-ként)  kálium 8000 mg, kálcium 10000 mg, magnézium 3750 mg, cink 113 mg, vas 105 mg, mangan 38 mg, réz 11 mg, szelén 375 mikrogramm.
Összetevõk: inulin, kalcium karbonat, kálium citrát, magnézium karbonát, szelén élesztõ, vas szulfát, cink oxid, mangán szulfát, réz szulfát. Remélem elég széleskörû tájékoztatást adtam róla.
Gigi: újra kösz, nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerû dolog miatt nem találok magyar infót.

Nincs jelen

#411 2008-04-30 11:32

Ottó
Tag

Egy kis alternativ dolgot szeretnék megosztani veletek. Azt a tanácsot kaptam , h természetes antibiotikumként jó lenne kb 2 hétig minden nap az étellel együtt elfogyasztani egy fej nyers fokhagymát. (egyébként eszem 2-3 naponta 1 -2 gerezdet pl piritósra szétdörzsölve). De egy fej az rengetegnek tûnik, mondjuk 9 db közepes gerezd és naponta , kb 2 hétig. Ez aztán mindent irt nincs az a baci meg virus ami elviselné ezt. Viszont nem tudom, h tudnám ezt kivitelezni, minden esetre növelem a mennyiségét a belem is megszokja, de nem igérem, h elmegyek napi egy fej adagig. Mert akkor remetének is mehetnék, a buszon lenne körülöttem hely. Meg mindenütt a fokhagyma hatóanyaga jönne ki az emberen bõrén stb...

Nincs jelen

#412 2008-04-30 12:17

Rigor
Tag

A fokhagyma tényleg jó, gyulladáscsökkentõ is, scd kompatibilis is, de én pl túl sokat (az ajánlott mennyiség pl) nem nagyon bírok mert enyhén (ámde nagyon szagosan) gázosít. De azért ha jobban vagyok eszem rendesen!

Nincs jelen

#413 2008-04-30 12:25

Chris
Tag

Otto: a fokhagyma valóban jó, de csodálkozom hogy ti bírjátok. Én rosszul vagyok tõle, legalábbis a gyomrom, azt hittem ez crohnos dolog, vmint hogy ez is tiltó listán van.

Nincs jelen

#414 2008-04-30 12:45

Rigor
Tag

A fokhagymát sokan nem bírják, elsõsorban azok akik "epések".

Nincs jelen

#415 2008-04-30 15:10

Sa-ni
Tag

Prana nadiról van tapasztalata valakinek? Annyira bíztam benne, és még semmi... Kezdem unni, hogy mindenre azt mondják, "majd idõvel hat" -az ember csak bólogat rá, fizet, mert nincs más reménye (de ez most legalább ingyen volt...) és nekem nagyon sokszor mondtak már ilyet, hogy "idõ kell hozzá," csak közben évek teltek el és rosszabb.

Nincs jelen

#416 2008-04-30 17:15

roor
Tag

Halika!

Sa-ni:igen én halottam.:D
És tapasztaltam áldásos hatását.:D
Nekem tényleg segített abban amiben akkor kellett,pedig nem hiszek ilyenekben.:D
Ez lenni én vélemény és lenni én tapasztalat.:D:D:D

Nincs jelen

#417 2008-05-01 00:50

Ede
Tag

SZiasztok,
fokhagyma tekintetében itt van egy recept, bár ezt inkább érfal tisztítóként javasolják (de biztos, máshogy is hat). Én megcsináltam anyukámnak, elég gusztustalan a cucc, de talán nem olyan, mintha megenné valaki.
Fokhagymaesszencia - kúra
dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékû érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny "porceláncsõvé" vált. A sebészek attól féltek, hogy a fõverõér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy õsi receptrõl, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa ugyancsak nagy meglepetésére - teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelmûen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerûen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végsõ soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerû receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)

33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követõen a pépet tiszta ruhán átszûrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Adagolása: mindig evés elõtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:

Reggel - Délben - Este
1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerrõl van szó.

Bocs, ha hosszú és érdektelen, töröljétek. Jó pihit mindenkinek:):);)

Nincs jelen

#418 2008-05-01 07:08

Szuszidi
Tag

Kedves Ede! Ez Mária Trebeni receptnek nézz ki de nem baj jó az vérnyomásra tökéletes bár lehet por alakban is megcsinálni találkoztam már olyannal is! Nem csak olcsó hatásos is mert amig szedi az ember a vérnyomását rendben tartja az biztos! (saját tapasztalat) :)

Nincs jelen

#419 2008-05-01 08:47

Ede
Tag

Szia, Szuszidi, na, ezt próbáld meg Anyukámnak elmagyarázni, komolyan a falnak megyek tõle, hogy 10napig rohasztom a cuccot, meg foglalkozom vele, aztán nem issza meg, mert gusztustalan:(:(.
na, mindegy. Amúgy az Agykontroll oldalról van, Domján Laci szokta ajánlani, de biztos az, amit Te írtál:).
(Hú, már megint mit kapok az agykontroll miatt...)
Na, szép napokat Mindenkinek!!

Nincs jelen

#420 2008-05-10 19:27

bakkos7
Tag

Egy érdekes oldal /bocs ha már láttátok/: http://termeszetgyogyaszat.linkpark.hu/

Nincs jelen

#421 2008-05-10 19:29

bakkos7
Tag

A kókuszzsírról hallott már valaki,esetleg próbálta?

Nincs jelen

#422 2008-05-17 14:28

ildikócska
Tag

Vikimami!
voltam kineziológusnál. Nekem nagyon bejött. Igaz nem a crohnnal mentem, hanem egyéb lelki dolgokkal, de arra kitûnõ. Neked is ajánlom, egyszer írtad, hogy kíváncsi vagy rá. Már ott menet közben eszembe jutott, hogy szerintem tudna Neked is segíteni. Ha érdekel, akkor írj egy privit, hétfõn válaszolok rá, mert itt szerintem páran meglincselnének, hogy ilyenekrõl áradozok, mint tudjuk vannak e tekintetben szkeptikus emberkék. De nekem bejött, segített és ezt sokan nem tudják rólam, de az idegösszeomlás szélén álltam, ez volt az utolsó mentsváram és mûködik!!! De újra mondom, hogy nem a crohn volt az amivel elmentem, nem tudom, hogy azon is segítene-e.

Nincs jelen

#423 2008-05-19 21:24

lemezes
Tag

sziasztok! lemezesné vagyok!
ajánlották nekem a flavantic termékeket, tudtok róla valamit?
érdemes kipróbálni? tapasztalataitokat elõre is köszi! 
                                                      lemezesné

Nincs jelen

#424 2008-05-19 21:56

Rigor
Tag

Ezt nem az a szélhámos társaság készíti/forgalmazza akik a  flavon/flavin/flavon max néven  futó marhaságokat is?

Nincs jelen

#425 2008-05-23 21:29

lemezes
Tag

rigor!
bocs hogy eltelt két nap ,de a sok dolog!?
de annak tûnt a weboldal,ezért is kérdeztünk rá,mert ajánlották a feleségemnek,de a kétség mindig motoszkál,és sose árt valami régi motorosoktól kérdezni egy mazsolának.
ja és a gyerekeknátha köhögésére nekünk bevált a homeopátia,csak idõben kell elkezdeni.a tünetek legelsõ jelére kezdve mindig segített,de ha flegmáskodtunk akkor másnap már nem.
és kínában azért mûködnek a gyógyteák mert a kínai belenõtt abba,hogy amikor valami kicsit változik benne(úgy érzi)akkor teázik,és már az elején elkapja.talán segít ,ha az ember odafigyel magára,ezt ott keleten valahogy jobban érzik a mukik.most próbálom a nejem is rávezetni erre,hátha ettõl jobb lesz.némi vallásmentes meditálás ,befeléfigyelés néha jól jöhet.
köszi a reagálást lemezes

Nincs jelen

#426 2008-05-23 23:52

Rigor
Tag

Legalább valami mostani dokumentumfilmet nézzetek már meg ami a jelenkori keletrõl szól, ezek a mesék régen se voltak igazak, a mai keletiek pedig sajnos, részben önhibájukon kívül iszonyatosan egészségtelenül élnek.

Nincs jelen

#427 2008-05-24 07:26

Ede
Tag

Kedves Lemezes, tök jó, hogy ilyen szemlélettel kezeled ezt a dolgot. Gondolom, nehéz lehet Nektek, hogy ezzel a betegséggel kell szembesülnötök. A barátnõm vitte el a kislányát homeopátiás orvoshoz, és õ is úgy szokta, hogy már a legkisebb jelre foglalkozni kezdenek a problémával, így nem is jutnak el a nagyobb betegségig (pedig az oviban, ahová jár, már több járvány is végigsöpört és szedte az áldozatait). Kitartást Nektek!! Üdv

Nincs jelen

#428 2008-05-24 07:28

Ede
Tag

ja, még mielõtt...
A homeopátia említése nem azt jelenti írásomban, hogy az meggyógyítja a Crohn-os betegeket. Nem akarok félreérthetõ lenni senki számára. Szép napokat

Nincs jelen

#429 2008-05-27 21:45

lemezes
Tag

köszi gyerekek!
1.már autóvásárlásnál megtanultam ,halgass csak magadra,így tudod kit kell elküldeni a sóhivatalba.
2.kösza a  jókívánságokat.
3.a mai kelet nem a régi kelet,de a régibõl a használható dolgokat nem szégyen elfogadni,kipróbálni.
rigor!amikor még csak olvasgattam a fórumot egy hónapja,az írásaidat látva éreztem,hogy a tények gyõznek meg.nem gondoltam hogy egy kis meditálás említése így bosszant.nem meditálok,csak próbálok figyelni magamra,hanyatt fekve és rendszeresen elalszom közben,de sokszor  úgy érzem használ.akik közelebbrõl ismernek ,azt mondják kevesebbet káromkodok és nyugodtabb vagyok,mint néhány éve.
a homeopátiát nem a feleségem chronjára gondoltam,csak mint nekünk bevált gyerekgyógyászati módszert,és ha nekik (gyerekek)jó akkor nem lehet TELJESEN hüjeség.
meg mint gyógymasszõr is  láttam már hasznos kezelést,még ha ez nem keleti masszázs is hanem svédmasszázs alapú terápia.

ha bárkit bosszantottam bocs,de én csak egy kívülálló vagyok aki hozzátartozói minõségben osztom az észt.

Nincs jelen

#430 2008-05-27 21:58

Rigor
Tag

Gigi: jó hogy a kamillateával nem voltál kitartó, én az voltam. Ugye gyulladáscsökkentõ meg így meg úgy, ittam lelkesen aztán csodálkoztam mitõl érzem úgy magam mint akit tükrözésre készítenek elõ. Szóval a nagyobb adag kamilla tea erõs hashajtó hatásáról akkor még nem olvastam, és nem is szólt senki:)

Lemezes: mikor is írtam rosszat a meditálásról? Amirõl írsz az teljesen rendben van. Sõt jómagam egy idõben nagyon intenzíven érdeklõdtem és csak úgy magánszorgalomból tanultam pszihológiát, hipnózissal, önhipnózissal kapcsolatos dolgokat, és tényleg nagyon hatásosnak tartom. Sõt ami az egyik leginkább felüdítõ volt az éber tudatú álmodás, amit ezo körökben asztrálprojekciónak hisznek (és pár buta dogmák miatt nem is hagyják elmélyülni az élményt) - ami leginkább olyan mintha belépnél a "mátrixba"(mint a film), amit a saját agyad hozott létre. Szembe lehet nézni a gátlásaiddal félelmeiddel is, de csak úgy élménynek is nagyon kisimító, felüdítõ tud lenni, hogy szinte kicseréli az embert.

Amivel ilyen témában bajom van az az elavult vagy nem megfelelõen "fejlesztett" illetve misztikummal és irreális dolgokkal beoltott változatok. Ha valamit már továbbfejlesztettek, és van nála jobb, hatékonyabb, komolyabb és tudományos háttérrel bíró, ildomos azt választani a bizonytalanabb helyett.

Nincs jelen

#431 2008-05-27 22:07

Rigor
Tag

lemezes: a homeopátiával kapcsolatban bõvebben nem fogok itt beszélni, mert nagyon komoly és hosszú téma, itt biztosan nem lehet korrekten kitárgyalni. Komplett fórumok vannak erre és nálam hozzábbértõ gyógyszerészek, biológusok, kutatórovosok támogató hátterével (és persze a kuruzsló kollegák közül is az úgymond szaktekitélyek referálnak). Még egy mûveltebb laikus számára is érhetõek szoktak lenni.
De röviden: a homeopátia pszihés, hit alapú rendszer, realista megfogható és bizonyítható háttér nélkül, kettõs vaktesztekkel bizonyítottan placebo egyenértékû. (aki nem ismeri a kettõs vakteszt fogalmát az mindenképp olvassa el, az élet majd minden területén tudományos mérések vizsgálatok nélkül megfelelõ mintavétel esetén  100%-osan kizárható a tévedés hogy valami mûködik-e vagy sem).

Nincs jelen

#432 2008-05-28 21:24

lemezes
Tag

ok félreértettük egymás reakcióját.
én voltam felületes,vagy figyelmetlen.
ritkán csinálok valamit tudományos alapossággal,csak addig megyek amíg nekem jólesik.ameditálás ,a kerékpár és az íjászat is igy vesz részt az életemben, és azt hiszem ezeken keresztül is egyre jobban tisztába jövök magammal és a reakcióimal valamint azzal,hogy a testem hogy reagál bizonyos helyzetekben.
eddigi életemben erre próbáltam rávenni nejem,hogy figyelje magát.most hogy közétek került,ismét erre tereltem az elsõ hetekben.(ha nem olvastad:egyszer csak rosszul lett,hányt,görcsölt és36 órán belül38 centivel rövidebb lett a bele.minden szokásos elõzmény nélkül).
ide csöppentünk,próbálkozunk a régi kerékvágásokkal,meg újakat is csinálunk,és köszönjük a tanácsokat és jókívánságokat.
lemezes

Nincs jelen

#433 2008-09-13 21:22

eva13
Tag

Sziasztok!
Beleolvastam egy-két hozzászólásba, és úgy látom, mindenki kipróbál ezt-azt, amit hall, azonban a gyógyteákkal is vigyázni kell, mert ami az egyik problémára jó, az a másikra nem. (lásd a kamilla sokszor gyógyít, mert gyulladáscsökkentõ hatása van, de a belekre kimondottan tilos, mivel hajt)  Több olyan tea is van, ami pl. ilyen v. olyan vérnyomásra ellenkezõ hatást vált ki, úgyhogy szerintem nagyon körültekintõen kell eljárni még tea-ügyben is. Bizonyos teákat pl. max. 1 hétig lehet csak inni, és meg van szabva, hogy naponta mennyit. Nekem annakidején természetgyógyász írta össze, és egyes teákat (amik a köztudatban nagyon is ismertek)  ki is hagyott azonnal, mivel pl. allergiás voltam, meg alacsony a vérnyomásom.

Nincs jelen

#434 2008-09-13 22:11

Ede
Tag

Kedves Éva, én is hallottam errõl, hogy csak módjával és ellenõrzés mellett mindent, köszi.
Kedves Lemezes (ha még jársz erre), most visszaolvastam, amit Rigor anno a homeopátiáról írt. Én most találtam meg egy könyvben egy konkrét hivatkozást, ami az általa rengetegszer, mint a létezés és minden alapját bizonyító kettõs vakteszt hiánya kapcsán, idézek: "...Találtam például néhány kitûnõ tanulmányt a homeopátiáról. Véletlenszerû, kettõs vak, placébókontrollált tesztekkel - a korszerû orvostudomány általánosan elfogadott vizsgálati módszereivel - mutatták ki, hogy ha fogunk egy anyagot, és anynira felhítítjuk, hogy az eredeti anyagnak egyetlen molekulája sem marad, majd ezt a hígított anyagot, amely már csak tiszta víz, egy betegnek adjuk, a páciens jobban lesz tõle (itt hivatkozás van: D. Reilly, 'Is evidence for homeopathy reproducible?' The Lancet, 1994; 344: 1601-6.)..." Talán így már kicsit utána lehet járni ennek a dolognak is, ha valaki nagyon akarja. Amúgy Ekhart Tolle a Mos hatalma címû könyvében írt a tudományos bizonyítás kapcsán egy nagyon találó mondatot. Ugyan most még nincs meg nekem ez a könyv, de ha megtalálom, azonnal beírom, illetve ha valakinek ez ismerõs, akkor lécci, lécci. Valami olyasmi volt, hogy mennyire nagyon görcsölnek azon, hogy legalább egyszer bebizonyítsanak valamit, de amikor már nem lehet reprodukálni, akkor azt az egy bizonyítást hiszik el. Szerintem nagyon érdekes dolgok ezek és óvatosan kellene bánni az abszolút elutasítással. Az említett The Lancet egy olyan angliai orvosi szaklap, mely világszerte elismert és ismert... Na, nem tudom. Érdemes esetleg a honlapjukon keresgélni, ha valakit érdekel a dolog. Ja, a könyv, amibõl az idézet van: Lynne McTaggart: Az energiamezõ. Szép napokat!!

Nincs jelen

#435 2008-09-23 22:25

katka40
Tag

Sziasztok!
Szeretném erõsen mindenkinek a figyelmébe ajánlani a MORA diagnosztikát, terápiát., mely nagyon hatásos colitis ulcerosa, valamint crohn gyógyításában, ugyanis sejtszinten gyógyít, és temérdek problémára megtalálja a választ, amelyet az orvosok nem tudnak nézni, csak drága, vagy épp fájdalmas vizsgálattal. Mellesleg nem utolsó sorban azonnal kiderül, hogy valóban krónikus betegségben szenved-e a beteg.Én például nem is vagyok crohn beteg, és erre egy év után, és sikertelen kezelések sorozata után került sor. Szóval ha egy orvos azt mondja neked hogy Crohn beteg vagy az még nem feltétlen igaz. Én például, már kezdettõl fogva éreztem és kételkedtem abban h ilyen betegséggel kell együtt élnem.De az is lehet, hogy nekem csak szerencsém volt. Szóval ha valaki kételkedik vagy olyan tünetei is vannak ami a crohnra nem jellemzõ, vagy nem reagál a gyógyszerekre, kezelésre, akkor ajánlom figyelmébe a MORA terápiát.Hatásos, és megéri.

Nincs jelen

#436 2008-09-23 22:55

Nelly
Tag

És hinni kell benne...ami nekem nem megy...de kívánom neked sikerüljön.

Nincs jelen

#437 2008-09-24 10:58

youlcsi
Tag

U-vitamin??? hát nem tudom... ha ez igaz (mármint eleve az, hogy ez egy vitamin) minimum hallottuk volna a híradásokban, hogy nobel-díjat adtak érte. nem szoktak csak úgy vitaminok elõkerülni a semmibõl. szerintem...

Nincs jelen

#438 2008-09-25 09:48

aiolosz
Tag

chysh írta:

U-vitamin??? hát nem tudom... ha ez igaz (mármint eleve az, hogy ez egy vitamin) minimum hallottuk volna a híradásokban, hogy nobel-díjat adtak érte. nem szoktak csak úgy vitaminok elõkerülni a semmibõl. szerintem...

A vitaminokrol egy kicsit bovebben
off
A hiradasok soxor semmirol nem szolnak, maskor meg ertektelen butasagokrol. A mi dolgunk, hogy a u.n. hiradasok kozott megtalaljuk ami ertekes, vagy nekunk fontos...szerintem. Nagyon sok ertekes dolog, felfedezes,  ect. van, amiert nem adnak Nobel-dijat..es igy mar az nem olyan utos hir :(

Nincs jelen

#439 2008-09-25 10:28

Ede
Tag

Kedves Drága Aiolosz, kösziszépen!!!!!!!!!!!!
kedves Lencsi, Neked is, hogy feldobtad a témát. Ezek szerint akkor fel kellett neked is íratni?? Háziorvos által lehet?
Köszi, E

Nincs jelen

#440 2008-09-25 11:30

eva13
Tag

Kedves Katka!
Neked mi lett a diagnózisod, miután nem Crohn? Én is abban reménykedem, hogy fiamnak nem Crohnja van, mert a tünetek nem annyira jellemzõek a Crohnra, csak az állandó hasmenés, és a gyógyszerekre sem nagyon reagál.
Köszi
É.

Nincs jelen

#441 2008-09-25 12:34

youlcsi
Tag

köszi aiolosz! akkor mégsem vagyok olyan hülye, mint gondoltam. az oldalon világosan le van írva, hogy nem vitamin, csak ezt a nevet kapta... pedig már megijedtem tájékozatlanságomtól (mert hogy b17-rõl sem hallottam még sosem...). bár az oldalt végignézve... sok olyan "vitamin" van rajta felsorolva, amit még az életemben nem láttam így leírva sem. na, jó... lehet, mégis én vagyok a hülye... :)

Nincs jelen

#442 2008-09-25 14:49

katka40
Tag

Kedves Eva13!

Nálam egy év után derült ki hogy Candida gombám van, és még sok fajta gomba is elszaporodott a szervezetemben, valamint teljesen nullán van az immunrendszerem. Én sem reagáltam a gyógyszerekre, kilökte õket a szervezetem, egy darabig használtak aztán csak rosszabb lett. Nekem a Mora terápiával állapították meg, de vérsavóból is ki lehet mutatni, de az nem mindig megbízható, a Mora terápia jobb és 100%-os.

Nincs jelen

#443 2008-09-25 16:54

eva13
Tag

Köszi Katka!
A Candida szûrést vérbõl mi már megcsináltattuk. Az jött ki, hogy soha nem volt, és most sincs Candidája. Hát akkor továbbra is tanácstalan vagyok...

Nincs jelen

#444 2008-09-25 17:30

katka40
Tag

Kedves Eva13!
Próbálkozzatok meg a Mora terápiával, az mindent kimutat.Megbízható.

Nincs jelen

#445 2008-09-25 18:02

eva13
Tag

Kedves Katka!
Mi is mindent kipróbálunk, ami csak létezik! Szépen sorban... Most kineziológiánál tartunk. Abban azonban még nem vagyok biztos, hogy nem valamilyen allergia...

Nincs jelen

#446 2008-09-25 19:35

Ede
Tag

Köszi Licsi! Addig kereskedik az ember, amíg közelít ahhoz az összeghez, amit Te leírtál :)
Amúgy az az érdekes, ha kimegy az ember véletlenül Bécsbe, tök sok minden olcsóbb pl. az illatszeres boltba meg a ruhás áruházban, mint itthon, pedig ott magasabbak a bérek és a bérleti költségek is!!!!! Na, de ez van. Köszi az infot még egyszer!

Nincs jelen

#447 2008-10-08 21:18

lemezes
Tag

flavonnal van valakinek tapasztalata? ha igen osszátok meg velem!
köszi  lemezes

Nincs jelen

#448 2008-10-12 22:45

Írisz
Tag

Kedves Betegek!

Egy 100%-os természetes anyagokból álló készítményt ajánlok figyelmetekbe, amely már másoknak segített.
Privát tájékoztatást küldök, ha érdekel benneteket az nszs@citromail.hu címen elérhetõ vagyok.

Nincs jelen

#449 2008-10-13 09:03

roor
Tag

Halika!

Kedves Írisz!
Amennyiben ide felraktad eme készítményt amit ajánlasz figyelmünkbe,akkor légy oly kedves és ne csak priviben tájékoztass minket,hanem nyugodtan oszd meg itt is velünk a titkot!
Á igen!Mit lehet rólad még esetleg tudni?
Csak mert jöttél,láttál,ajánlottál de semmi több!

Nincs jelen

#450 2008-10-13 11:43

Agica01
Tag

Kedves Írisz!
CSatlakozom az elõttem szóló roor-hoz, légyszi írd meg itt a nevét a készítménynek, és itt tájékoztass minket, biztos mindenkit érdekel, amennyiben tényleg jó dologról van szó. Ha valóban jó és segít, akkor nincs miért titkolózni vele kapcsolatban.

Ja, és írtad, hogy  másoknak is segített.  Miben is? Az lemaradt.

Szerkesztette: Agica01 (2008-10-13 11:43)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb