#201 2006-10-22 11:33

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

koszonom minden egyes szavadat.  :) udv.: dori

Nincs jelen

 

#202 2006-10-24 05:14

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

A propoliszt probalta valaki?

Nincs jelen

 

#203 2006-10-24 16:03

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Az nem a hódos fogkrémben van? :)

Nincs jelen

 

#204 2006-10-24 16:19

gordi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Propolisz tapasztalatra en is kivacsi lennek, nekem meg nagyanyam adott mindenre propolist es a videki emberek, legalabbis az en videki rokonaim  csodaszerkent tartjak szamon gyulladasokra.

gordi

Nincs jelen

 

#205 2006-11-02 16:58

Pancsy
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!

Már említést tettem hogy járok homeopátiás kezelésre és most sisé elkeseredtem.
:(
Mivel még mindig járok erre a kezelésre.Eddig még nem voltam rosszul de tegnap tudtam meg hogy a rokonunk is hasonlo betegségben szenved és õ is jár erre a kezelésre neki használt de fél évig szenvedett a mellékhatásaitól de utánna viszont rendbe jött.

És ez keserített el hogy  fél év . . . .
Meg az is hogy most fogalmam sincs mi vár rám akkor ha tényleg beüt a krakk a sulival megint mi a szart csináljak?!

Tudom hogy kösztetek ennél sulyosabb problémák is vannak ezzel a betegséggel kapcsolatban de mindenkinek az a rosz amiben szenved.

Na visszatérve és most hogy õszi szünet van kipróbáltam elhagyni a Medrolt hogy talán már nem lesz rá szükségem csak hogy 5 nap mulva kaja után begörcsölt a hasam kb 2-3 percig öszzegörnyedve voltam majd jó volt késõbb megint rám jött.Másnap reggeli után ugyan így voltam.

És most azt nem tudom, hogy a homeopátiás szertõl vagy attol hogy nem szedtem a Medrolt és hiányolta a szervezetem?!

És fõként azoktól kérdezném meg ezt a dolgot akik részt vettek vesznek ilyen homeopátiás kezelésen de mások is írhatnak

Nagyon köszönöm!

További jó szünetet már akinek van és további tünetmentes napot mindenkinek!

Nincs jelen

 

#206 2006-11-02 18:20

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Pancsy: Ha hirtelen hagytad el a Medrolt, az okozhatja ezt!Ha pl 16mg-ot szedtél és egyik napról a másikra nem vetted be, akkor ez lehet, hogy azért történt! Az ilyeneket nem szabad megcsinálni!Anno nemegyszer kerültem be a kórházba ezért, mert ezt csináltam!

Nincs jelen

 

#207 2006-11-03 10:38

Pevi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!

Én is szedem a medrolt, mert volt egy tartós rosszullétem a múlt hónapban, de csökkenõ adagban és hálistennek már csak kétszer 4 mg-ot kell bevennem, egyet szombaton, és egyet hétfõn.  De a hasmenésem nem szûnt sajnos. Ezt szeretném tünetmentessé tenni.Utálom ezt az egészet, nagyon beszûkíti az életteremet, bár Nektek nem kell magyaráznom, azt hiszem.  És igenis reménykedem, hogy tartós tünetmentességet el lehet érni.:)
Jövõ héten megyek kineziológushoz, állítólag már vastagbél gyulladáson is segített, de persze azt mondta, hogy rajtam múlik, meggyógyulok-e. Úgy gondolom, hogy mindennek oka van, és ez a betegség is többnyire pszichésen alakul ki, ezért úgy is kell eltüntetni. Azt hiszem  nem vagyok egy idegzsába, de elég egy tartós szorongás  és egy kis hajlam ahhoz, hogy vastagbélgyuszit kapj.   Jártam régen chi kung-ra, csak sajnos abbahagytam, pedig volt javulás. Most fogom megint elkezdeni...ha már az elsõ idõkben folyamatosan jártam volna, biztos már tünetmentes lennék. Ez a keleti "harcmûvészetek" olyan formája, ami egészségmegõrzõ hatással van a szervezetre.  A kínaiak az akupunktúra mellett a chi-kung-ot is fel szokták írni gyógyító jelleggel. Ha tényleg segít, akkor mindenkinek ajánlani fogom.   A mester szerint mindenképpen segít, csak gyakorolni kell. És a bizonyíték, hogy a stressz mennyiben hozzájárul  a betegség kialakulásához: a betegség elején egy chi kung klub után megszûnt a hasmenésem, két napig minden rendben volt. A második napon részese voltam egy családi veszekedésnek, ami még a legjobb családban is elõfordul:) Lényeg az, hogy úgy felidegesítettem magam, hogy másnapra teljesen kiújult a "dolog".  Errõl ennyit. Remélem segít majd a keleti tudásnak ez  a formája, és a kineziológus. Nektek van tapasztalatotok az utóbbiról?
Pancsy: A homeopátiáról annyit, hogy tényleg minimum fél év után hat, tehát ne várj gy-két nap alatt csodákat. Én is szedek homeopátiás szert 2 hónapja, de még nem érzem a hatását. Kitartás, és a másik: a medrolt tényleg csökkenõ adagban kell szedni, mert normális esetben a mellékveséd termeli a szteroidot, de ha a kívülrõl viszed be gyógyszerrl, a mellékvese rövid úton leszokik róla, hogy termelje. Ezért kell rászoktatni egy szteroid kezelés után csökkenõ adagban arra, hogy õ is dolgozzon. Valószínû ezért lettél rosszul, mert hirtelen abbahagytad. Ezt nem szabad, meret magadnak ártasz. Ebben tényleg halgass az orvosra. Nekem elmagyarázta ezt a mellékvesés dolgot, így beszedtem csökkenõ adagban, pedig én is paráztam a szteroidtól.  Remélem tudtam sgíteni:)
Ha van valakinek kineziológusról tapasztalata, azt szívesen elolvasnám:)

Mindenkinek kellemes és persze tünetmentes napot kívánok!

Évi

Nincs jelen

 

#208 2006-11-03 22:21

Sunburner
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Az alap tényállás szerintem az, hogy mindenki ugyanannyit stresszel. Az élet senkinek sem könnyû. Aki azt állítja, hogy az élet habostorta, az hazudik. Namármost mindenkit szabdal a stressz, csak az a bizonyos biológiai hajlam, aminek alapjában véve semmi köze nincs a stresszhez, az okozza a majdani problémát, ahol a stressz kiváltja a hajlamot. Aztán persze miután megvan a baj, akkor mégnehezebbé válik az élet, és mindenki arról papol, hogy ez a betegség stressz alapú betegség, hát ez úgy baromság ahogy van. Hangsúlyozom: az életben mindenkinek ugyanannyit kell stresszelnie, mindenkit ugyanolyan kihívások elé állít az élet, csak van akikben lappang biológiai hajlam, van akikben nem. Miután már megszívtuk a gyíkot, utána már könnyû azt állítani, hogy a stressz okozza a betegséget. Miután már megvan a probléma, az csak fokozza a feszültséget, hiszen nehezebb helytállni az életben, és azért gondoljátok úgy, hogy lelki eredetû a betegség. Ennek semmilyen tudományos alapja nincsen. Sok egészséges ember él nagyobb stresszben vagy rosszabb körülmények között, mint mi.

Nincs jelen

 

#209 2006-11-04 19:36

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Sunburner, ha jol olvastam, neked valamilyen feregfertozes inditotta el a betegseged. Kaptal ra gyogyszert? Marmint fereghajtot? Az allapotod utana javult?  Egy fraszt a stressz az aloidezoje. Mi van akkor az egeszen kicsi gyerekekkel, akik cronosak....naluk a stressz nem lehet a kivalto ok!!! Megasztan, ezt a legkonnyebb mondani, regen a fekelyrol is azt mondtak, mara meg kiderult, hogy bakterium okozza, most a mehnyakrakrol derult ki, hogy virusos, sot, egyre tobb virusrol fedezik fel, hogy rakkelto. Remenytelen.

Nincs jelen

 

#210 2006-11-05 07:19

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Krisztina!
Nem vitatkozásbol de bizony a stresz is nagyon közre játszik! (Amugy egy csecsemöt amikor megszületik rögtön stresz éri maga  a szülés ténye a megváltozott világ körülötte)! Én biz streszes életet éltem, nagyon is! S a mai naig ha valami váratlan kellemetlen dolog ér rohanok a wcre fofni!
Üdv: Szuszidi

Nincs jelen

 

#211 2006-11-05 19:08

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

A stressz mindenbe belejátszik, de azt mondani, hogy az az okozója a betegségnek, nem igaz. Krisztinához csatlakozom. És nagyon gázosnak tartom azt, hogy egy természetgyógyász így mossa elõre a kezeit az esetleges sikertelenség esetére, hogy "rajtad múlik". Mintegy rátolva a felelõsséget magára a betegre. Hogy ha sikertelen a terápia, akkor senki mást, csakis magát okolhassa... Nevetséges.
A homeoterápát meg mi értelme van a rendes gyógyszeres terápiával keverni? A homeoterápia nem egy kiegészítés, nem olyan, mint a gyógyszer melletti gyógytea vagy bogyó ivása-evése. Az egy másfajta gyógymód, ami kizárja a durva gyógyszeres beavatkozást az emberi szervezetbe.

Nincs jelen

 

#212 2006-11-05 19:10

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Homeopátiát írtam, emlékeim szerint. Homeopátia, homeopátiás...

Nincs jelen

 

#213 2006-11-05 20:20

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Én mindkét oldalnak igazat adok!
Menjünk idõrendbe:
kisbabák crohnja fõleg a kamu tápszerek és a bennük levõ szarok miatt alakul ki, hiszen tudjuk, hogy ez a rengeteg tartósító nem tesz jót, és a csecsemõk bele nincs hozzászokva a sok tartósítóhoz, jóformán a rendes kajákhoz se!Így énszerintem a sok elcseszett tápszar miatt betegek a csecsemõk, ugyankkor az is igaz, hogy születésnél a csecsemõk 10szer akkora stresszt élnek át mint egy átlagos felnõt és ha azt vesszük, hogy a betegség örökölhetõ, bár nem közvetlen (ez is gyakran elõfordul!), így szóbajöhet az öröklés a stressz hatására!
Viszont mi van a felnõttekkel?Én pl 13 évesen egy kajaktáborból hazatérve lettem beteg.3 éve jártak kajakozni ugyanoda, így a vizre nem lehet ráfogni, sportoltam, szóval nem voltam tunya! Kajálta mrendesen mindent és stresz se ért!De viszont az agyunk rohadt furcsán mûködik!Képes egy kis utalás alapján beugrani egy olyan apró emlék, ami belsõ félelmet és szorongást válthat ki (Mondom válthat, nem feltétlenül ez az oka, csak egy lehetséges ok).Ez lehet egy elfeledet rokon halála, vagy bármi más, de tény, hogy az agyat nem kutatták fel még teljesen!
Én úgy gondolom, hogy mindennek köze van a belobbanáshoz, a betegségnek, éppezért ahány ember és orvos, annyiféle megközelítés!
Van aki a természetgyógyászatban hisz, van aki a sima gyógyászatban, van aki az agyát próbálja helyrerázni, mindenesetre ezt a 3at kéne összevegyiteni és ez az ami soha nem fog sikerülni!
Szerintem!!

Nincs jelen

 

#214 2006-11-06 14:17

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Barnaby,
igazad van. Senki nem kétli azt, hogy az ember lelke is belejátszik a betegségbe. A stressz, negatív lelki élmények (félelem, düh, fájdalom, aggodalom stb.) alapot adnak a rosszabb fizikai léthez, és segíthetnek a belobbantásban. De géneket, hajlamot örökölni is lehet. Az egyik ember ezt, a másik azt örökli: mindenki örököl is hajlamokat erre-arra. És a környezet (rossz kaják, gyógyszerek stb., minden, amit lenyelünk) is belejátszik a betegségbe.

A gyógyításánál is mindent be kell vetni. A homeopátia azonban ellentétes elvet vall a gyógyszeres (drasztikus gyógyszeres) kezeléssel. A kettõ tehát üti egymást. Olyan nincs, hogy kövér is vagyok meg sovány is vagyok. Ha valaki homeopátiával akar gyógyulni, akkor nem szedhet gyógyszert. Ha viszont szed gyógyszert (bármit, nemhogy szteroidot), akkor minek szed homeopátiás készítményt? Erre mondom, hogy annak semmi értelme, így, ilyen felállásban, ilyen vegyítésben.

A természetgyógyászokkal meg óvatosan kell bánni. Tapasztalatom nincs ezen a téren. De nagyobb az esély, hogy kóklerek is gyógyítónak képzeljék önmagukat.

Valakitõl (most nem emlékszem) olvastam itt a gólyaorrfû gyógyteát, azt pl. ki fogom próbálni, csak nem kaptam még itt a közelben. De természetesen nem akarom a gólyaorrfûtára lecserélni a gyógyszeremet ...Tényleg próbálkozni kell, kísérletezni, és mûvelõdni, tájékozódni, hogy fel legyünk vértezve. A génjeinken, azon, amit örököltünk, vagy pici korban kaptunk (ahpgy írod tápszerként, egyebekként) - nem tudunk változtatni. Az életmódunkon, a gondolkodásunkon azonban IGEN.

Érdekes, hogy a ki-kicsoda lapon rengetegen írták azt, hogy nyitott, optimista személyiségek. És sokan írták azt máshol, hogy a stressz játszik szerepet a betegség kialakulásában és fellobbanásában. Van itt egy kicsike ellentmondás. Egy optimista embernek lepereg sok bántás, igazságtalanság, stressz, és nem aggódik, töpreng, szorong annyit.

Nincs jelen

 

#215 2006-11-06 17:09

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Leirok egy erdekes dolgot. Az elso gyerekemet amikor megszultem, a terhesseget jol viseltem, nem voltam rosszul stb. A gyerekemnek negy evesen kezdodtek a tunetei. A masodik gyerekemmel mar terhesseg alatt vagyis a vegen sem voltam jol, neki szuletesetol tunetei vannak. A belfora osszetetele orokletes. Persze sok tenyezotol fugg sokminden, DE, ha en erzekenyen reagalok egy gombafajra pl.,( mert hat evig egyfolytaban antibiotikummal kezeltek), akkor a gyerekemnek jo eselye van ra, hogy, ha elete folyaman talakozik az o szervezete is azzal a valamivel, (ha mar nincs benne szuletesetol), akkor o is ugyanugy erzekeny lehet ra. A stressz tenyleg sokat szamit, mert csokkenti az immunrendszer hatekonysagat, igy belobban a betegseg. Minden betegseg az immunrendszertol eredeztetheto. Ha jol mukodik, szamos betegseg ellen tud vedeni.
Ajanlom mindenkinek ezt az oldalt, kicsit megdobbentem az olvasottakon, s hallottakon, mert az, amit en megfogalmaztam magamnak, levonva bizonyos kovetkezteteseket, ugyanazt hallottam egy orvos szajabol, aki a masik oldalrol indult. Zavarta, hogy nem tudja a betegeit meggyogyitani, engem meg zavart, hogy nem tudnak az orvosok meggyogyitani. Neha dobbenetes volt hallgatni a sajat gondolataimat, volt olyan, amit szinte szorol szora. Mar csak erdekessegkent is megeri olvasgatni www.freechoice.hu, ez a cime.
   Epp tegnap lettem nagyon nagyon rosszul, csak a "szokasos", remegek, meg olyan, mintha lazas lennek, de ha kitakarozom, fazok, hajnali hatig ittam a vizet, mert ugy szaradt a szam, azt hittem, megorulok, a hasam jobb oldala ki volt dudorodva, s megnyomtam egy kicsit, de nagyon fajt. Mostmar jobban vagyok, s kezdem gyanitani, mitol vannak ezek a kriziseim. A penesztol. Mert mindig, miutan belelegzek veletlenul valahol, utana mindig igy nezek ki. De, hoy miert a hasam erzekeny, nem ertem. En mar semmit nem ertek ebbol az egesz vilagbol, de az is igaz, most nagyon magam alatt vagyok. Meg rosszul is. A sorrend az az volt, hogy eloszor lettem rosszul, utan mentem magam ala, ugyhogy a stressz nem volt kivalto ok. No, most megyek, mert csak a hangulatot  rontom.

Nincs jelen

 

#216 2006-11-06 17:39

Sunburner
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Krisztina: bélgiliszta pete ellenanyag volt kimutatható a vérembõl. Kaptam rá féreghajtót, de nem használt semmit. Különben a CT és a vastagbéltükrözés nem látott férget. A gond meg ugyanaz mint volt: sipolyok a végbélnyílás körül, székelési problémák.

A stressz minden ember immunrendszerét csökkenti, mégsem lesz mindenki bélbajos. A stresszt meg csak bemesélitek magatoknak, mert ti sem tudtok elmenekülni a problémák elõl, úgy ahogy senki nem tud a saját problémái elõl elmenekülni. A stresszt, amit annyira drasztikusnak véltek, az éppen a betegség miatt alakul ki, és nem fordítva.

Nincs jelen

 

#217 2006-11-06 23:15

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Sunburner, koszi a gyors valaszt. Es akkor most mi van, ha a veredbol kimutattak, de nem talaltak meg, nem is keresik mar?!? A belgiliszta az az, amelyik olyan nagy s akkora , mint egy foldigiliszta? Szoktal savasodni? Hasfajas, sapadsag ? Bocs, hogy ennyit kerdezlek, de mind a harman , a ket gyerek s en is, valami bajunk van, orvosok semmit nem talalnak, muszaly egyedul oknyomozzak.A fiamnal parazitat s gombat talalt egy termeszetgyogyasz, verbol, s ennek szeretnek utanajarni. Meg egy kerdes, a vitamintol jobban vagy, vagy rosszabbul? Bocsi a sok kerdesert es kosz a segitseged.
   A Te esetedben vajon nem kepzelheto-e el, hogy a kezeles, amit a fergekre kaptal, nem volt elegseges? Ugy tudom, nehez oket kiirtani.

Nincs jelen

 

#218 2006-11-06 23:57

Sunburner
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Krisztina!

Igen, a giliszta éppen olyan. De sokféle giliszta létezik, többek közt olyan nagy hosszú is. Nekem olyan ellenanyagot mutattak ki a vérembõl, ami 15-20 centis fehér, simabõrû gilisztákat feltételezett (Ascaris). Egyébként fél-másfél év alatt kidolgozza magából a szervezet a fertõzést, tehát nem tart örökké a férgesség. A Szabolcs utcai kórház Zoonozis ambulanciáján azt a választ kaptam az ellenanyag kimutatásra, hogy kisgyermekkori (homokozó-kutyaürülék) fertõzésem volt annak idején, és annak a maradványantitestjei a mai napig emelt számban vannak jelen a véremben. Itt sokadik alkalommal játszottak el a Crohn betegség gondolatával, utána már kezdtem elhinni hogy valóban arról lehet szó. (mivel ránézésre már a sokadik orvos állította) Egyébként szondáztak kamerával, és vékonybél CT-n is voltam, több mint valószínû ezekkel látni lehetett volna a férgeket, de nem láttak semmi rendelleneset. A többszöri célzott széklet tenyésztés is mind negatív, tehát a bélben nincs nyoma a féregpetéknek. Ezt a szövettani lelet is kimutatta volna, de ott inkább Crohn betegséget véleményeztek.
Elõfordul, hogy savasodok. Hasfájásom is szokott lenni a puffadástól, de nekem inkább a probléma a végbélnyílásomnál van.
Vitaminoktól egyértelmûen jobban vagyok. 500mg-os retard kapszulás C-vitamint szoktam szedni hébe-hóba, Béres Actival Maxot pedig rendszeresen, ha pedig Béres cseppel egészítem ki a kúrát, akkor csökken a sápadtság. Most egész rózsaszín a fejem. Nemhiába, a vasat pótolni kell. Néha egy kis probiotikum és ennyi.
Gyógyszert nem kell szednem, mert nincs mire... Hiába mutatott a szövettan Crohn betegséget, a gyulladás kamerán keresztül nem látható, a vékonybélben pedig nincsenek Crohn betegségre utaló elváltozások, nyirokcsomók is rendben vannak.
Ígyhát most várunk hogy mi lesz. Vagy begyógyul a sipoly, és rendbejön a végbelem, vagy nem. Mindenesetre már beletörõdtem, hogy nem tudnak segíteni. A diagnózis nem egyértelmû, a sipolyt meg lokálisan kell kezelni. A székletrendezést meg a dietetikussal kellett megtárgyalni. Mást nem tudnak kitalálni.
Idõm sincs nagyon a problémával foglalkozni. Elég problémát jelent, hogy minden héten zárthelyi dolgozatokat iratnak az egyetemen. Szóval ezt az orvoshoz rohangálós részét föladtam. 100 oldalas (1 centi vastag) paksamétámat végleg betettem a fiókba.
A természetgyógyászok pedig mind kuruzslók, akik a jóhiszemû emberek pénzére pályáznak.
Elõbb utóbb egyébként mindenki föladja. Én három év alatt 100 oldal leletig jutottam. Idén júniusban kaptam az utolsót.

Nincs jelen

 

#219 2006-11-07 01:33

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

A gilisztat azert kerdeztem, mert en viszont az enyemmel "szemelyesen "talalkoztam, s sajna lehuztam a budin a hirtelen sokk miatt, ahellyett, hogy elvittem volna vizsgalatra. Az orvosnak mar nem is mondtam. (Kicsit sokan laknak bennem, azt hiszem).Azzal teljesen egyetertek, hogy nagyon sok kuruzslo van, aki termeszetgyogyaszkent arulja magat a piacon, de van egy ketto jo, en hiszek benne. Az orvosoknak is kb ez az arany, egy ket szazalekuk, aki gyogyit, a tobbi tunetet kezel.
   Egyebkent en meg pont azt olvastam, hogy ezek a gilisztak akar 10 evig is eltanyaznak nehol tunetmentesen, vagy csak enyhe tuneteket okozva a gazdaszervezetben. Ha odabent szaporodni tud, nem latom be mitol szunne meg magatol ez az allapot masfel ev utan?!?  ( A kutyak fergessege sem szunik meg magatol, az embere miert szunne????)
    Mi egyertelmuen rosszabbul vagyunk a vitaminoktol, nem ertem, miert? Puffadas, savasodas nalunk is van. Koszi a valaszaid es sok sikert a vizsgaidon. Mi leszel, ha "nagy" leszel, egyebkent?

Nincs jelen

 

#220 2006-11-07 11:33

Sunburner
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Közgazdász leszek.
Sürgõsen kérned kellene egy féregre célzott székletvizsgálatot. Ezt a háziorvosodnál megteheted, fogsz kapni egy vizsgálat kérõ lapot és egy kis tégelyt a mintának. Eztán az ÁNTSZ-nél vizsgálják a mintát. Egyébként a férgesség nagyon jól gyógyítható, a gyógyszerek megbénítják a férgek idegrendszerét, így mind egy szálig kijön majd belõled az összes.

Nincs jelen

 

#221 2006-11-07 17:08

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

mar vagy egy rakas szekletvizsgalatot csinaltunk, mind negativ lett,ami teljesen abszurd szamomra, keresek egy masik haziorvost,hatha sikeresebbek leszunk.

Nincs jelen

 

#222 2006-11-09 15:18

Pancsy
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!
ja hát a medrolt két mg-ban probáltam elhagyni ezért lepõdtem meg ezen hogy roszzul vok de a homeopátiától is lehet mivel tályékoztattak róla hogy elõ fogja hozni a betegség tüneteit.

Nincs jelen

 

#223 2006-12-06 23:28

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!

Én 6.5 éve vagyok crohn-os, és soha nem szedtem be hagyományos gyógyszereket, csak homeopátiás szereket. Illetve bocsának, egyszer a régi háziorvosom olyan nyugtatót adott, ami alapjáraton bélgyulladást okoz, úgyhogy olyan pokoli hetek jöttek, hogy azt hittem, nem úszom meg mûtét nélkül. Ekkor kellett bevetnem a Pentasa-t, kb fél évig szedtem, mire elhagyhattam. Másfél éve hagytam abba, elõtte is és azóta is csak a homeopátia létezik, meg vitaminok (Folsav, Cetebe, E-vitamin, Magne B6). Most túl vagyok egy elég hosszú lelki megpróbáltatáson, ami miatt leromlott az állapotom, de most is csak homeopátiával igyekszem visszahozni a tünetmentes idõszakot. Tudom, hogy sokára lesz az, de megéri így küzdeni érte. Egyébként 27 éves vagyok és van egy olyan férjem, aki tudott a betegségemrõl, mikor elvett feleségül, hiszem, már több, mint 7 éve vagyunk együtt. Nagyon sokat segít nekem, rohangál a szereimért, hurcol kocsival a dokimhoz, vagy vizsgálatokra, vagy csak a városba, segít a diétás kajáimban (már mindent megtanult tõlem), stb. Soha nem neheztel rám az adódó problémák miatt, mindig mindenben mellettem áll. Kiváncsi is mindenre, ami velem történik. Amúgy nem járok tükrözésre, helyette fél évente 3 dimenziós ultrahangra megyünk a párommal együtt (õ is bent szokott lenni velem), és ez alapján folytatjuk a kezeléseket. Hasi és kismedencei ultrahanggal szokták megnézni a belsõmet. Nem akarom kitenni magam az újabb tükrözésnek (egyszer volt, mikor kiderült a crohn), mert tudom, hogy lelkileg mennyit rontana az állapotomon. Most egy kicsit rosszabb idõszakomat élem, de két hét múlva megyek a természetgyógyászomhoz - aki olyan, mintha a családtagom lenne - és majd õ segít, hogy javuljak. Addig próbálkozom egyedül, illetve a párommal. Bármilyen gond merül fel, megfázás, torokgyulladás, láz, stb, mindig a homeopátiát hívom segítségül. Nekem bevált, függetlenül attól, hogy néha nálam is eljönnek a rosszabb idõszakok, de ez nem a kezeléssel függ össze, sokkal inkább a lelkiállapottal. Én hiszek a homeopátiában, nagyon sokat segített már nekem és megtanultam együtt élni vele.

Mindenkinek jó, vagy legalább jobb egészséget kívánok!

Dodó

Szerkesztette: Dodó (2006-12-06 23:34)

Nincs jelen

 

#224 2006-12-08 11:58

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Dodó,
örülj neki, ha sikerrel jársz a homeopátás kezeléssel. És milyen állapotban van a beled, belülrõl? A belsõ bélfal? Egy pár évtizedig (kb.5, azaz 50 évig) ui. még jó állapotúnak kell(ene) lennie...
A "most"-on kívül ott van a "majd", a "holnap, holnapután" is.
:)

Nincs jelen

 

#225 2006-12-09 19:33

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Yakus!
Milyen állapotú ezzel a betegséggel a belsõ bélfal?
Amúgy senki sem tudhatja, meddig él. Még 5, vagy 50 évig. Ezért fontos, hogy nem romboljuk a kezeléssel a szervezetünket. Szerintem a homeopátia a legkíméletesebb gyógymód, szemben a szteroidokkal és a bivaly erõs gyulladáscsökkentõkkel, amik akár gombásodást is okozhatnak és hosszú távon károsítják a májat, vesét. Így van esélyem gyógyulni és nem rombolni más belsõ szervet. Szerinted, mi a vesztenivaló ezzel a módszerrel? Egyébként a beleim a betegséghez képest jó állapotban vannak, nem voltak mûtve, és remélem, nem is lesznek.
Mindenki azt a módszert választja, ami neki a legjobb. Nekem ez bevált, hosszú távon is mûködik.

Üdv: Dodó

Szerkesztette: Dodó (2006-12-09 19:37)

Nincs jelen

 

#226 2006-12-14 13:58

jehu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Dodó!


Volt már olyan a crohnos történelemben, hogy évekig tünetmentes volt a paciens, azt hitte, örökre meggyógyult, aztán kiderült, hogy belül ugyanúgy tovább élt benne a betegség és tönkrement a bélése. Akkor derült ez ki, amikor újból elromlott. Azt jó, ha tudod, van, amit csak a tükrözés mutat ki és az ultrahang nem. Ami meg az életkort illeti, szerintem te is szeretnéd látni az unokádat, tehát nem mindegy, mit teszel meg érte. A hetedik tükrözés után azt mondhatom, ki lehet bírni akarattal, pozitív hozzállással. A gyógyulási módszerekrõl pedig annyit, lehet még olyan, amikor a mostani módszerek nem lesznek elegendõek számodra. Ennek a betegségnek olyan okai is vannak, melyek genetikusak, olyanok is, melyeket a tudatunkkal tudunk befolyásolni. A kezelés módja az okok összetételétõl, az okozat súlyosságától is függ. Örülj, hogy neked eddig nem volt szükséged radikálisabb gyógymódokra. Arra sincs garancia, hogy a te gyógymódod kíméletessége nem okoz károkat azzal, hogy lassabban hat. Mindig a beteg állapota dönti el, milyen mellékhatást kell felvállalni. Mérlegelés kérdése, mikor, mi a rosszabb. Egyébként nem egyforma a szervezetünk, van, amikor az árt éppen, ami a másik embernek jó volt.

Jehu

Nincs jelen

 

#227 2006-12-14 20:29

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Jehu!

Elolvastam az adatlapodat és azt gondolom, hogy te megrögzött orvospárti vagy. Nekem más jött be, én nem csípem az orvosokat. Amúgy te voltál már 3 dimenziós ultrahangon? Lehet, hogy a belet belülrõl nem lehet látni, de a gyulladás mértéke pontosan kiderül.
Tudod, a homeopátiával az ember úgy van jól, hogy közben nem rombolja a belsõségeit, szemben a humán gyógyszerekkel. Te ismered a homeopátiát? Én nagyon szeretem, nem gondolom azt, hogy majd évek múlva esetleg egy alattomosan elbújt tünet komoly fellángolást okozhat. Nincsenek alattomos tünetek, mert mindenrõl tudok én is és az orvosom is. Többféle módszerrel szokott vizsgálni és mindenre fény derül. Persze vannak rosszabb idõszakok, de nem a kezeléstõl, hanem a lelki problémákról, amiket a homeopátia hamar helyrehoz. Az én meglátásom, hogy a homeopátiás gyógyulás életmód változtatással és hittel jár. Nekem az nem perspektíva, hogy a hagyományos gyógyszerekkel gyógyuló sorstársaim nagy része már volt mûtve, sõt szómával élnek. Homeopátiás kezelés mellett én még nem hallottam ilyenrõl. Szerintem ez már önmagában elõny.
Nem akarlak meggyõzni, mert nem errõl van szó, csupán te abban, én ebben hiszek. A lényeg az, hogy jobban legyünk.

Kívánom, hogy mindenki megtalálja a megfelelõ utat a gyógyuláshoz.

Dodó

Szerkesztette: Dodó (2006-12-14 20:57)

Nincs jelen

 

#228 2006-12-15 14:11

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Dodó,
Jehu olyan jól leírta, amit leírt, s te újból leírtad, amit annak elõtte. Mintha nem is olvastad volna el mindazt, amit Jehu írt neked.
Mindenki úgy éli az életét (benne többek között a gyógyulással is), ahogy akarja és tudja.

Nem kell bizonygatnod senkinek, hogy nem jó dolog gyógyszert szedni. Én sok rémtörténetet olvastam itt ezen a fórumon, és fiatal gyerekektõl is... Hidd el, nem indokolatlanul szedetik velük az orvosaik a szteroidokat. És nem örömmel lesznek a gyógyszert szedõk pattanásosok, hullatják ki a hajukat és szenvednek egyébb rossz mellékhatásoktól.

Örülj neki, de nagyon-nagyon, hogy neked erre nincsen szükséged. Örülj neki, hogy - ahogy írod - vannak rosszabb idõszakaid, amit a homeopátiás kezelés símán helyrehoz.

(És ne kérdezd vissza, hogy én  mit szedek. Én ui. képes vagyok másokat is elolvasni, és átérezni, elfogadni, vagy elutasítani azokat, amiket írnak. Most pl. nem magamról írtam, hanem általában a gyógyszerszedésrõl.)

Láthatod, hogy mi mindennel próbálkoznak itt sokan: gyógyteától diétán át chi-kungig és autogéntréningig, és természetgyógyászattal és sporttal stb.

Senki nem támadja az alternatív gyógymódokat, de azt egy értelmes ember tudja, hogy vannak helyzetek-állapotok, amikor azok nem segítenek, és kész. Van úgy, hogy igenis be kell szedni valamilyen gyulladásra egy adag antibiotikumot. Természetesen nem két tüsszentésre!

A szelíd, hasonlót a hasonlóval elv minden normális embernek szimpatikus.
:)

Nincs jelen

 

#229 2006-12-15 16:45

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

igen yakus'''' szorol szora egyetertek veled-ugye a fiatalsag...-ja igen bar"b"i is jon mindjart.  vannak olyan helyzetek-ahol tenyleg elhatalmasodik ez az egesz betegseg helyzet es az alternativ gyogymodok mar a muteti megoldas ellen vagy a folytonos szteroidlokes kozben alatt/elott semmit sem ernek.
en nagyon tisztelem az olyan embereket akik alternativ gyogymoddal kepesek fenntartani a tunetmentesseget-de teljes mertekben a "szet"gyulladt belet nem lehet meg ezzel sem helyrehozni.sajna mostanaban szinte csak 10-30 ev kozottieket latok a korhazakban mutetekre varva ill.muteteknel...    persze ugyanazokat irom mint yakus de akkor is ugy ereztem melle kell alnom hiszen en is erintett vagyok ez ugyben-eleg sok ember mellett....

Nincs jelen

 

#230 2006-12-15 17:02

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Hello-bello!
homeopátia....Hozzá kell tennem hogy a hit nagyon sokat nyom a latba!Én (mint már leirtam párszor) próbáltam mindenfélét, hogy jó legyen, de nem lett jó!Szedtem teát, vitamint, kaptam energiát meg fényt meg lelki utmutatást a táltostól, de egyik se ment, talán azért, mert nem hittem teljesen.Igazból amióta apám életveszélyes állapotba került a természetgyógyásza miatt (orvos és orvos közötti külömbség persze itt is van, biztos van jó természetgyógyász),azóta nem nagyon hiszek ilyenekbe!ELmentem, kipróbáltam, amikor a teafüvek 4papirba kerültek, akkor kicsit néztem, de megittam és a f*sáson kivül mást nem okoztak! Hozzáteszem, hogy homeopátiát nem próbáltam. Van akinél használ (te vagy az elsõdleges példa Dodó), van aki az energiától lett jobban (állitólag rákos is meggyógyult...énnem :( ), én meg vagyok elégedve a mostani helyzettel, mégha szarul is áll a szénám, de nekem ez jutott, meg is eszem! És mivel az én gyógyszerem az ptimizmus, igy nem is kell más! :) Kinek mi jön be! :)

Nincs jelen

 

#231 2006-12-18 21:15

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szerintem egy becsuletes es jo homeopata megmondja azt, hogy miben segit a homeopatia es miben nem. (Legalabbis az enyem megmondta) Mint mindennek, ennek is korlatozottak a lehetosegei (az orvosok lehetosegei is). Szerintem Dodo csak segiteni akart, hogy felhivta erre a lehetosegre is a figyelmet, egyebkent ugy tudom, hogy a hagyomanyos orvosi szerek mellett is hasznalhato. Sok orvos szerint szemfenyvesztes az egesz. En ugy vagyok ezzel ha valakinek a szaritott bekaurulek hasznal, akkor hasznalja nyugodtan, a vegso cel ugyis az, hogy mindenki jobban legyen, mindegy mitol. A baj inkabb azzal van, hogy a kicsi figyelmezteto jelekkel az orvosok nemigen torodnek, amikor meg mar nagy a baj, jon a tuzoltas. Akkor mar tenyleg nincs mas lehetoseg. Igaza volt a regi kinaiaknak, akik addig fizettek az orvosukat, mig egeszsegesek voltak, ha betegek lettek, a doki nem kapott tobbet fizetseget, hiszen nem jol latta el a munkajat. A masik bajt meg abban latom, hogy az elkeseredett ember mar minden suletlenseget kiprobal, s ezt aljas modon sokan kihasznaljak.

Nincs jelen

 

#232 2006-12-21 21:36

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Krisztina!

Köszönöm, hogy megvédtél, nem sokan állnak az én oldalamon. Olyan ellenségesen válaszoltak, hogy a kedvem is elment az írástól, mellesleg tudhatnák, hogy a lelkünk sebezhetõbb, ezért kedvesebben kéne "beszélni", úgyanis én senkinek sem akartam rosszat, csak a saját tapasztalataimról számoltam be. Teljesen egyet értek veled azzal, hogy sokan fûbe-fába kapaszkodnak, sokszor talán úgy is, hogy nem tudják elõre, mivel is jár, amibe belevágnak. Én azt hittem, hogy a természetgyógyász oldalon nem fognak lehurrogni, hogy jaj a homeopátia így, meg hogy én is kerülhetek még olyan helyzetbe, hogy nem marad más, csak a hagyományos gyógyszer. A magamfajta beteg hol írhat a saját tapasztalairól és problémáiról, ha szinte mindenki a hagyományos orvoslás híve? Jó lenne másról is olvasni, mint szteroidok, gyulladáscsökkentõk és mûtétek. Lehet crohnnal együtt élni ezek nélkül is. Nincs senki, aki úgyanazon az úton jár, mint én?
Dodó

Szerkesztette: Dodó (2006-12-21 21:46)

Nincs jelen

 

#233 2006-12-21 21:59

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

A hagyomanyos orvoslas nekem sem tettszik, mert teljesen forditva ul a lovon, tunetet kezel ok hellyett. De azt is hozza kell tegyem, jomagam nem vagyok crohn beteg sem colitises, csak "nemtudommiabajomvan" es ezzel az orvosok sem tudnak mit kezdeni. A tuneteimet mar tobbszor leirtam, nem ismetlem onmagam. Egyebkent azert nem megyek hagyomanyos orvoshoz mert latom magam elott, hogy mi lenne a jovo. Szteroid, gyulladascsokkentok stb. Nem kell!!!!!! Most a homeopatiaval probalkozom, de meg korai, hogy velemenyt mondjak. Mindenki maga szabja meg a sajat utjat.
   Egyebkent en sem ertem, a tobbiek miert hurrogtak le ennyire de ne vedd szivre. Lehet rossz napjuk volt..Irjal nyugodta, s ird meg az ujabb kezeles, amit elkezdtel, hasznalt-e.  Udv.

Nincs jelen

 

#234 2006-12-21 22:13

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Krisztina!

Épp ma voltam a természetgyógyászomnál. Úgy mentem oda, hogy nagyon rosszul voltam, azt hittem, oda sem érek. A dokimnál kipanaszkodtam magam, és õ olyan megértõ, hogy egybõl jobban kezdtem érezni magam. Egyszerûen az az érzés, hogy foglalkozik a lelkemmel és minden apró tünetet, nagyon jó érzés, mert tudom, hogy õ alaposan kezel. Nekem õ már szinte családtagom, bármivel fordulhatok hozzá, mindenben tud tanácsot és segítséget adni.
Már 6,5 éve járok hozzá, még soha nem csalódtam benne. Szóval én ebben hiszek és bevált. Örülök, hogy neked is sikeres ez a módszer.

Dodó

Nincs jelen

 

#235 2006-12-22 15:11

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Meg nem allitom, hogy sikeres, majd elvalik. A lelki oldalaval nem szokott foglalkozni, rakerdez, de nem feszeget dolgokat. Egyebkent akihez en jarok, orvosi egyetemet vegzett homeopata. Csaladorvoskent dolgozott regen.De ez sem csodaszer. A csoda az az lenne, ha vegre kiderulne, MI okozza a tuneteimet. Na, azt kene megoldani es sipp supp tunetek sem lennenek tobbet. Hat, igen. Sajnos, ma meg nem tart itt az orvostudomany. De azert jolesett, amikor olvastam, hogy a mehnyakrakot egy virus okozza, es mar Magyarorszagon is be lehet szerezni a vedooltast, ami talan egy egesz eletre szol., nem kell ujraoltani. Talan a belbetegsegek okara is feny derul egyszer. Addig meg marad a tengernyi szenvedes, ami ezeknek az embereknek at kell elniuk.

Nincs jelen

 

#236 2006-12-22 20:59

Ágneszká
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

sziasztok!
Én kb 2 hónapjahasználok homeopátiás golyócskákat, és úgy tûnik használ!!!
Megkérdezhetem hogy ki milyen golyócskát szed? Én phosphorust.
nagyon örülök hogy kipóbáltam, mert a gyógyszerek semmit nem hatottak,még a szteroid sem!

Nincs jelen

 

#237 2006-12-23 13:29

Yakus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Dodó,
senki nem volt ellenséges veled. Senki nem bántott, senki nem támadott meg. Egyszerûen csak más volt a véleményünk néhányunknak. Ezt ne keverd össze az "ellenségeskedéssel".

És az, hogy nem értünk mindenben veled egyet, nem jelenti azt, hogy ne tudnánk azt, hogy mindenki azért ír ide, mert jót akar a másiknak. Pontosan ezért jók, az információcserék mitt  (is) az ilyen fórumok.

Ugye abban is egytértünk mindanniyan, hogy ha a homeopátia eredményesebb lenne bizonyítottan, mint a hagyományos orvoslás, akkor minden épeszû ember azt választaná, és nem a mellékhatásokkal bíró, sokszor drasztikus gyógyszereket.

Ha neked, és sok másnak tökéletesen bejön a homeopátia, az nagy szerencse, örüljetek neki. Nyilvánvaló, hogy egy csomó embernek pedig nem jön be. Ennyi, és nem több.

Nuyogodtan leírhatod egyébként azt is, hogy mit szedsz, milyen adagban, hol veszed, mennyibe kerül stb. Az sem tilos! Sõt, osszad meg velünk, hátha kiegészítésként más is kipróbálja! Veszíteni valója ui. egy mellékhatások nélküli homeopátiás szer kipróbálásával SENKINEK nincsen. Hiszen te is olvastál itt mindenféle teákról kiegészítõkrõl, sok jószándékú, hasznos tanácsról.

Nincs jelen

 

#238 2007-01-13 09:58

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Halika!

Megosztanám veletek a dokim tegnapi mondokáját,ha nem haragszotok.
Nos miután nagy örömömre nem kell az immurán,megkérdeztem a dokit,hogy tuti-e,nehogy beleéljem magam.
Tuti.De azért hozzátette,õ gyógyít nem pedig teletöm.Erre mesélte el a következõt:
van egy colitises betege,aki inkább természetgyógyászhoz ment,nem szedte a gyógyszereket,amiket adott neki.
Két hónap múlva a páciens úgy került hozzá,hogy (a szavait idézve) szétvérzett.
Pár hétig élvezte a doki társaságát.
Nos nem elrémiszteni akarok senkit,mindent ki kell próbálni,valakinek bejön,de a tudomány jelen állása szerint,azért nem árt ha minden "ajtót" nyitva hagyunk és gondolkodunk mielött cselekszünk.
Engem ez nagyon szíven ütött és elgondolkoztatott.
Ennyi.

Nincs jelen

 

#239 2007-01-13 10:17

Ksanyi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Hello
Ha valaki ész nélkül nem szedi a gyógyszereit és rosszul jár akkor véleményem szerint
meg is érdemli.
Én fokozatosan igyekszem csökkenteni a gyógyszer adagomat.
Ha gond van akkor könnyedén lehet visszakozni. Sajna most még csak fele annyi
gyógyszert szedek mint ami fel van irva de igyekszem :)
Szerintem rossz példát lehet könnyedén találni a hagyományos orvoslás körében is.

Roor úgy látszik a gasztós dokid eléggé normális gratula hozzá :)
Üdv Ksanyi

Nincs jelen

 

#240 2007-01-13 10:54

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Hali!

Sanyi ahogy mondani tetszik.:P
Pedig az elsõ találkozásunk alkalmával azt mondtam soha többet nem megyek hozzá,unszimpi volt és hetekig még anyukám jött el velem,annyira kiborított ha kellett hozzá mennem.
Viszont anyu (jó emberismerõ lévén) egybõl látta hogy mennyire jó doki,ja meg persze az õ kardiológusa is abban a korházban van és ismeri a gasztrodokimat,és hát az is megnyugtatott minket,hogy rettenetes jó doki csak hisztis.
Engem is majdnem kivágott.
Ha érdekelnek részletek írj e-mailra.

üdv:)

Nincs jelen

 

#241 2007-02-22 15:44

MrPeetR
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!

Én is megjártam már a természetgyógyászatot, de megmondom õszintén engem majdnem megölt a természetgyógyász. Pedig nem valami kóklernél jártam, hanem a Dr. Béky László egy tanítványánál és jóbarátjánál. Õ a Magyar Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ igazgatója.
Ha valakit érdekel: http://www.beky-termeszetgyogyaszat.hu/
Szóval nagyon rossz állapotban kerültem hozzá, szteroidoztak keményen, de nem nagyon reagált rá a szervezetem sajnos. Mister természetgyógyász kitalálta, hogy a Medrolt azonnal hagyjam abba, a Pentasát és az Imurant volt olyan kegyes, hogy engedélyezte. Biorezonanciás kezelésre jártam hozzá hetente 4000 Ft-ért. Szerintem hatása abszolút nem volt. Ez elviekben egy olyan módszer, hogy egy számítógép beméri a testünk által "sugárzott" negatív energiákat, majd azt "megfordítva" visszasugározza a negatív rezgések ellentettjét. Kitalálta az úr, hogy húst abszolút ne egyek, csak krumplit, meg nagyon pépes kajákat. Na ebbõl ugye nem lakik jól az ember, meg nem is nagyon kívánja ezeket a sz*rokat, úgyhogy a végén lefogytam 47 kilóra a 177 centimmel. Közben folyamatosan itatott velem 3 féle méregtelenítõ cseppet. Na ezektõl olyan rosszul voltam, hogy azt elmondani nem lehet. Felkavarta a szervezetemben a nehézfémeket, az évek során a szteroidból lerakódott anyagokat. És mivel a pempõket nem nagyon ettem, így az anyagcsere sem volt az igazi, tehát a sok felkavart cucc nem ürült. A Petõfi Rádióban van egy éjszakai természetgyógyász mûsor, egyszer ez az úr elhívott oda, hogy beszéljek a betegségemrõl. De gyakorlatilag nem nagyon érdekelte õket, hogy mirõl is beszélek, csak a saját maguk reklámja volt.
Szóval én nem nagyon tudok a természetgógyászatban hinni, mint önálló gyógyítási  módszer. Az orvos terápiájának kiegészítésére persze lehet használni, ha valaki nagyon akarja. De én inkább az agykontrollt ajánlanám alternatív gyógymódnak. Egy tanfolyam 2 hétvége (szombat-vasárnap) alatt megvan, 27 ezer forintba kerül Dr. Domján Lászlónál, aki kelet Európában az agykontroll atyja. De én kértem a nehéz anyagi helyzetemre hivatkozva méltányosságot az Agykontroll Alapítványtól, így csak 13 ezer forintba került. Ennek többszörösét is ott lehet hagyni egy természetgyógyásznál. Ráadásul az agykontroll nem csak a betegség gyógyítására, a tünetek megszüntetésére használható. Koncentráltabb lesz az ember, elkerülhetõ a munkahelyi és egyéb stressz, könnyebb tanulni, programozható az alvás, programozható a felkelés (ébresztõóra nélkül!). Olyan dolgokat tudunk átprogramozni az agyunkban, amik amúgy tudat alatt mûködnek. Rossz példa, de én ezzel szoktam szemléltetni, mert így egyértelmû mirõl van szó: tegyük fel, hogy 25 x veszünk levegõt egy perc alatt. Ezt nem mi irányítjuk, ez ugye feltétlen reflex. De! Agykontroll segítségével "megbeszélhetjük" az agyunkkal, hogy nem 25 x, hanem 30 x vegyen levegõt a testünk egy perc alatt. Elûzhetjük a gyulladást, megszüntethetjük a szûkületet stb. Persze a gyógyszer akkor is kell majd! De nem mindegy milyen minõségben sikerül élni az életünket. Szóval: pozitív gondolkodás! Mióta az agykontrollt használom tünetmentes vagyok, kitágult a szûkületem, alig szedek gyógyszereket. És ami a legfontosabb! Azóta egyszer sem jutott eszembe, hogy én beteg vagyok. Dehogy vagyok! Egészséges vagyok!
Pedig régen nagyon sokat sajnáltam magam. Ennek mára vége. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nincs jelen

 

#242 2007-02-22 19:32

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Roor! Hogyhogy nem kell szedned az Imurant nekem azt mondta a doki ,hogy ezt nem lehet elhagyni?!

Nincs jelen

 

#243 2007-02-22 20:30

manna
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Domján László? Én a kazettájára aludtam el minden este amíg a klinikán voltam. Annyira uncsi volt egy idõ után, hogy mit lazítsak el és mi bizseregjen, hogy az agyam inkább alvással reagált. Egyébként tényleg tutti és nekem 3-4x sikerült tõle olyan állapotba jutnom, hogy egyszerüen nem tudtam megmozdulni és nem is akartam, pedig ébren voltam. Szóval alapjában jó, pedig én aztán abszolút nem hiszek a hókusz-pókuszokban!

Nincs jelen

 

#244 2007-02-22 23:14

boci
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!tényleg nagyon jó ez a fórum mert pont mostanában gondolkodtam természetgyógyászaton és itt hasznos infókat tudok begyüjteni:)de én még azt is hallottam egy cu betegtõl hogy õ talpmasszázsra jár és meg term.gyógy -hoz és már 3 éve tünetmentes,de a gyógyszereket ugyanugy szedi ahogy a gasztro dokija felírta,ha csak erre jó már megérte.....én most kiprobálom a zõlbúza fû lé kúrát állítolag az mindenre jó...valakinek van tapasztalata?köszi

Nincs jelen

 

#245 2007-02-23 19:07

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Halika!

CSICSU!El sem kellett kezdenem!:)
Azt mondta fölösleges hogy belémtömje,hiszen kalsszul javultam,minek borogassa még jobban fel a szervezetemet.
:P

Nincs jelen

 

#246 2007-02-24 10:38

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Roor! Szia , nekem azt mondta a doki ,hogy azért kell szedni akkor is a gyógyszereket ha jól vagyok ,hogy ne essek vissza, fõként  az Imurant . Ezért csodálkozom ,hogy elhagyhatod ,mert azt mondták életem végéig kell szedni   , még nem hallottam ilyenrõl ,csak akinek kivették az egész vastagbelét  /és ugye akkor már nem kellett szednie mert elvileg gyógyult/.

Nincs jelen

 

#247 2007-02-24 11:26

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Halika!

CSICSU!Rákérdeztem többször is a dokinál,mert nem vagyok a magam ellensége,hogy tuti nem kell?A válasz a nem volt.Kicsit bõvebben kifejtve az volt a lényege,hogy mivel jól vagyok,nagyon odafigyelek mit eszek,betartom az utasításait (és szerintem hálistennek nem voltam olyan szarul,mert nagyon idõben csípték el),nem töm tele gyogyikkal,méghozzá azért,mert ameddig fent tudom tartani az állapotom és nem romlok,nincs semmi gubanc,addig minek olyanhoz nyúlni,ami kissé ütõs tud lenni.Mellesleg szerintem már a kérdésembõl rájött,hogy pontosan tudom mi az immuran és nem igazán áll szándékomban befalnii,ha csak nem feltétlen szükséges.Eddig még nem volt az.:)
Beleimet meg békénhagyták,még mind az enyém,privát,saját tulajdon és nem kívánok senkinek adni belõle még egy centit se.:P
Tömören ennyi,azt hiszem elmondhatom magamról hogy ebben legalább szerencsés vagyok.:)

Nincs jelen

 

#248 2007-02-24 21:02

manna
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Roor!
Én két hete nem szedem az imurant, magamtól hagytam abba. A doki azt mondta, hogy olyan nagyon rossz állapotban kerültem hozzá, hogy még szednem kell, de: annyira köhögtem tõle(lehet hogy a talin észre is vettétek), hogy néha már halálfélelmem volt, mert nem kaptam levegõt. Doki szerint ez a mazzsív gyulladásomhoz képet csekélység és ne törõdjek vele. Csak szedjem tovább, mert a mellékhatásoktól eltekintve bevált. Aha, neki.
Szóval ide s tova két hete imuran nélkül vagyok. Bár van némi vérzés. De választhatok, vagy begyulladok, vagy megfulladok???
Ha van valakinek ötlete imuran helyett, megköszönném.

Nincs jelen

 

#249 2007-02-25 11:40

timcsi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

SZIA!
képzel én már 2 hónapja elhagytam mindent!! a dokimnak mondtam, de nem fogta fel... söt riogatnak nem szabad. én nekem is választanom kelett, májam vagy a belem...
modjuk én 2-3 havonta kapom a remit és ugy néz ki ez most elég! na persze a kajára nagyon odafigyelek, könnyü ételeket eszem, sok rizst és salit! ja és végre kevesebbet sresszelek!! rájöttem felesleges és nagyon megijedtem tavaly olyan rosszul voltam..
Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

 

#250 2007-02-25 16:48

boci
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia!én is kiprobáltam,hogy nem szedtem  a gyógyszert,2 hétig bírtam és egybõl vissza estem,sõt mondhatom nagyon rosszul lettem...én nem tudom mi lenne a jó??

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB