#401 2008-08-08 17:46

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Rigor én is voltam már harcban veled de írtam akkor is kellesz ide és most is azt írom.A modorod is sokat javult(legtöbb gondd azzal volt nem a hsz-ek témájával).

Nincs jelen

 

#402 2008-08-08 17:49

mano1973
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ugy látom ez a topik már nem a természetgyógyászatról szól!
Lucinak igaza van...mindenki  mondja csak el a  véleményét az adott témáról,aztán van aki megfogadja van aki nem.
Bár egy azon betegségben szenvedtek itt mindannyian mégis teljesen más mindenkinél ennek a lefolyása.
Valakinek segitenek bizonyos dolgok valakinek nem.Ez így van rendjén!
Személy szerint nem hiszek a természetgyógyászatban és a homeopátiás szerekben sem  ,de ettõl még lehetnek jók és haszálhatnak ezek a készítmények valakinek.
Ne essetek már egymásnak ilyen hülyeség miatt.Támogatni  egymást és eszméket-tapasztalatokat cserélni vagyunk itt nem azért,hogy egymást marjuk.

Nincs jelen

 

#403 2008-08-08 18:40

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ottó!

remélem nem bántottalak meg a hsz-mel. :) Az volt a célom, hogy elmondjam a véleményemet.
Szeretem olvasni a beírásaidat és tanulok is belõlük. A vitátok Rigorral meg egyenesen élvezetes volt és azóta is az.
:D

Rigor!

Tényleg ne durcizz!!!!
Gyere vissza és írjad a véleményedet, meg vitázzál, mert a viták során tisztázódnak dolgok.


Mindenkinek írom, hogy nagyon bánt a személyeskedés és egymás megbántása. Ezt nem kéne. :( Legalább mi legyünk egymással türelmesek és toleránsak.

Nincs jelen

 

#404 2008-08-08 19:07

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Halika!

Ánya ámen!:D:D:D:D

Nincs jelen

 

#405 2008-08-08 19:10

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

roor, te nagyon figyelsz. Jól esik:D

Nincs jelen

 

#406 2008-08-08 19:20

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ánya!
Szivbõl szólsz!
Reméljük ezt mindenki megérti és elülnek a személyes viták!

Nincs jelen

 

#407 2008-08-11 15:05

Ottó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok mindenki!
Nem bántódtam meg, tényleg. Azért nem válaszolok gyorsan , mert nem ülök a net elõtt, otthon nincs, hála az égnek.
Így a munkahelyemen nézegetem , meló közben.

Most egy kis szösszenetet közlök amit otthon írtam meg. Ajánlom mindenkinek, próbáltam csiszolni rajta és átgondolni, h amit leírok azt én úgy is gondolom.

Nincs jelen

 

#408 2008-08-11 15:08

Ottó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves betegtársak!
Mint tudjátok én nem kísérem napi idõközönként a fórum beszélgetéseit.
Sokatok ellene van ennek a mérgezéses elméletnek amit én is elfogadtam, mint magyarázatot. Én biztos, hogy elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, de azt hiszem abban kiegyezhetünk, hogy ti (hogy ne emlegessek név szerint senkit pl. Rigor :)) is legalább olyan elfogultan képviselitek a másik álláspontot.
   Hogy egy méltó szerzõ könyvébõl idézzek pár sort: „ A nyálkahártya sérülése, gyulladása folytán a béltartalomból károsító tényezõk (baktériumok, MÉREGANYAGOK) kerülhetnek a mélyebb rétegekbe, majd a vérerek útján a szervezet belsejébe.” Dr. Kovács Ágota Gyulladásos bélbetegségek colitis ulcerosa és Crohn-betegség, 2005. 19-20. oldal.
A léböjttábor egyik célja is ez volt (a vese- és májtisztításon kívül), hogy a bélcsatorna szövetében idõközben felhalmozódott méreganyagoktól szabaduljunk. Ennek a része volt a fekete por, amit napi 5 alkalommal ivások elõtt fél órával kellett bevenni. Ezt segítette gondolom a por bentonit és faszéntartalma, amit mérgezések esetén is alkalmaznak, hogy megkösse a mérgeket.
  Vicaa te is említetted, hogy minekünk kellene a legtisztábbnak lennünk, mert a belünkön keresztül állandóan tisztulunk. Pontosan, a mi szerencsétlen szervezetünk ezt akarja, de nem sikerül és patológiás folyamattá válik.
Hadd szedjek össze pár gondolatot a saját kútfejembõl:
-    Miért olyan elrugaszkodott elmélet ez szerintetek, ha a szervezetünk min. 70 %-át a bekerülõ méreganyagoknak a tápcsatornán keresztül kapja táplálkozás és ivás során?
-    A méreganyag nem ott kezdõdik, hogy a Gyilkos Galóca hatóanyaga, vagy a cián, mert ez már a legszélsõ anyagok a skálán. Hanem pl. 2 Hamburger a Mekiben, sült krumplival, 0.5 l Coca-cola-val, és desszertként valami jó kis fagyival (ebben a fincsi összeállításban mégcsak nem is azok a sokat emlegetett adalékanyagok nyomnak sokat a latban (szerintem), bár biztos van belõlük jó pár). Ha a májunk beszélni tudna azt hiszem megkapnánk a magunkét.
-    Még a reklám is azt mondja, hogy az immunrendszerünk 70 % -ban összpontosul a bélrendszer körül. Márpedig több rendõr ugye manapság a focimeccsekre kell és nem pl. az idõsek által lakott falvakba.
-    Amikor én méreganyagra utaltam a mi esetünkben akkor nem azokra a gumiszerû förtelmekre gondoltam (ezek ritka esetek, mert ugye azokat érdemes mutogatni, hogy íme, ha az ilyenek mindennaposak lennének, nem mutogatnák), hanem egyszerû dolgokra, pl. amikor náthásak vagyunk és az orrunk meg a garatunk egy halom váladékot termel akkor az is a szervezet mérgektõl való megszabadulása. De ha kémiailag megnéznénk, nem találnánk benne semmi érdekeset. Nos ez azt jelentené, hogy a mérgezéses elméletet teljesen elvethetjük? Szerintem nem.
-    Szinte mindenki eszi azt a szemetet, amit a fejlett nyugati világ élelmiszeripara (aminek nem az egészséges táplálkozás az érdeke, hanem kõkeményen a profit maximalizálása. Ha a föld porát el tudná adni akkor azt adná enni.) termel, és mégsem lesz mindenki crohn, v. colitises beteg. Ez így van, viszont nézzétek meg az egész nyugati világ beteg, benne mi magyarok elõkelõ helyen a degeneratív betegségek (köztünk a miénkkel) nagyon széles skálájával.
-    A saját tapasztalatom megtanított arra, hogy nem bízhatok az orvosokban teljesen (hiszem, hogy ti is valljátok ezt valamilyen mértékben), hozzáteszem nem a kezelõorvosom, mint személy ellen beszélek, hanem az egész intézményrendszerre utalok. És ezek után is járni fogok kontrollra és nem azt akarom mondani, hogy teljesen hátat fordítok nekik, mert ezt a hibát már elkövettem. Még egyszer nem szeretném.
-    Meggyõzõdésem, hogy az egészségügy sok piszkos dologgal terhelt, pl. a gyógyszeripar. Hogy illusztráljam ezt ez olyan, mint amikor a mai világban tudományosan tudjuk és nem sejtjük, hogy a Föld gömbölyû. Ezzel szemben a hivatalos geológia, és földtudomány azt hirdetné, hogy a Föld lapos és teknõsbékák tartják a hátukon. És csak fû alatt, suttogva lehetne beszélni a valóságról. Lehet, hogy ez túl élesnek tûnik, de tartom ezt a véleményem. És ha így van, akkor ez vérlázító, mert több ember hal meg, esik át szükségtelen mûtéteken. De gyorsan hadd tegyek hozzá valamit a gyógyszeripar védelmében: van sok modern gyógyszer, amik az akut eseteket kitûnõen kezelik, és ezzel életeket mentenek meg. Viszont én nem tudok egyetlen olyan degeneratív betegséget, amit gyógyítani tudnának. Írjon valaki konkrét komoly betegséget, amit tudnak gyógyszerekkel gyógyítani a fertõzéseken kívül (ezt is elkerülni segítik a saját immunrendszerünk aktivizálásával), halkan mondom a gyógyszeriparnak nagyon jók a krónikus betegségek, mert jobb üzlet ez, az árakat azt hiszem nem kell említenem. Másrészt hozzáteszem, hogy az embernek is jobban tetszik ez, az okot teljesen kívül keresni, a sorsot, Istent hibáztatni, és még véletlenül sem magunkat felelõsnek megtenni részben. És az embernek (általában az embernek és nem magunkra utalok konkrétan) alapállása, hogy a világ a másik miatt rossz, és azért vagyok én is boldogtalan szerencsétlen, magunk irányában vakok vagyunk. Nagyon szomorú ezzel szembesülni, hogy az embernek radikális változásra van szüksége, hogy boldog (vagy egészséges legyen). Tudat alatt is megnyugtató egy bogyót bevenni és azt gondolni, hogy semmi lényeges tényezõn nem kell változtatni… Ennyit egyelõre.

Szerkesztette: Ottó (2008-08-11 15:12)

Nincs jelen

 

#409 2008-08-11 15:31

Ottó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Na még vmi friss tapasztalatot!
Hát egy hibát én is elkövettem, egy hete (vasárnap) jöttem haza a léböjtrõl.
Felhívták a figyelmem, hogy óvatosan a visszaállással. Nos itt volt nekem 1-2 zökkenõ, ugyanis túl hamar ettem fõttet. Múlt szerdán a kínaiban egy adag hagymás krumplit csemege salátával. Semmi gond nem volt, hazaértem be a világító láda elé (TV). Aztán du 4-5 felé érzem, h megy fel a hõmérséklet, bizony majdnem láz (37,6 C).
Hasam nem fájt, csak (n+1)-szer kellett WC-re menni. Otthonról nem tudtam mozdulni, majd az éjszaka is n-szer WC-re. Másnap minden oké-nak tûnt, mi kell ilyenkor 3 tojásos rántotta (tojást még nem szándékozom elhagyni).
Máskor ez simán lemegy, de most pepitába megismétlõdött a dolog, annyi különbséggel, h 38,4 C. És szintén WC-re menni szinte szünet nélkül. Mindezek ellenére nem görcsölt a hasam, mostanában (több hónap)nem jellemzõ rám.
   Hála Istennek szombat vasárnap és ma szinte minden OK. Ma dokinál voltam, látta, h fogytam és megkérdezte, h mizu, mondom léböjttábor + zökkenõs visszaállás. Hogy mit mondott, azt ti is tudhatjátok :).
   De semmi durva lehordást nem kaptam, szerintem kevés ilyen természetû orvos lehet. Most kaptam egy kis vasat is, mert kevés a Hgb, CRP-m 0.9
És Normaflore-t is szedek legalább 3 hétig szeretném, napi 2, majd napi 1 tubussal.
   Szóval tényleg odafigyelve, kell az ilyeneket csinálni...

Nincs jelen

 

#410 2008-08-11 15:38

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ottó ezt a hõemelkedést akkor szerintem nem a crohnod okozta.Lehet egy gyors nyári vírus szaladt át rajtad.

Nincs jelen

 

#411 2008-08-11 16:05

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

"Másrészt hozzáteszem, hogy az embernek is jobban tetszik ez, az okot teljesen kívül keresni, a sorsot, Istent hibáztatni, és még véletlenül sem magunkat felelõsnek megtenni részben. És az embernek (általában az embernek és nem magunkra utalok konkrétan) alapállása, hogy a világ a másik miatt rossz, és azért vagyok én is boldogtalan szerencsétlen, magunk irányában vakok vagyunk. Nagyon szomorú ezzel szembesülni, hogy az embernek radikális változásra van szüksége, hogy boldog (vagy egészséges legyen). Tudat alatt is megnyugtató egy bogyót bevenni és azt gondolni, hogy semmi lényeges tényezõn nem kell változtatni". Annyira kár, kedves Ottó, hogy én nem tudok így fogalmazni. Dettó ugyanígy gondolom én is. Köszi (bár ugye nyilván ez nem azt jelenti, hogy én, mint spanyolviasz feltaláló, magamtól találtam volna ki ezt, csak amiket elolvasok, amiknek utána nézek és átengedem a kis agyamon (amit nem tekintek sem tévedhetetlennek, sem mindenre képesnek), bennem is így csapódnak le. Amikor valószínûleg félreérthetõen az orvostudomány kapcsán írtam, hogy a mai eredményességét szerintem nagy részben az orvosdiagnosztika fejlõdése és a korai felismerés tartja ilyen szinten, én is ilyesmire gondoltam. Megint egy bennem lappangó (és Zolcsiballal errõl már beszéltünk) gondolat vagy nagy kérdés/kérés, hogy valaki kérem szépen mondjon konkrét példa arra, hogy MEGGYÓGYÍTOTTAK (nem mûtéttel, mert az immár a legradikálisabb változtatás az emberi szervezeten/ben, mûködésében), hanem más módon, de MEGGYÓGYÍTOTTAK egy betegséget és nem TÜNETI KEZELÉST alkalmaztak. És ezt nem kötözködésként, hanem csak azért, hogy magamban meggyõzhessem magamat (lehet, hogy ez hülyén hangzik), hogy mûködik ez a dolog, nem csak ideig-óráig, míg bekapom a gyógyszert, érzem magam jobban tõle, nélküle viszont elveszett vagyok. És ez nem kötözködés, csak jó lenne ilyen objektív bizonyítékot nyerni.
És sosem vonta szerintem kétségbe senki a gyógyszerek nélkülözhetetlenségét, mert nekem is például azt mondta a drága Doktorbácsi, hogy nagyon csúnya vége lehetett volna a tavalyi kis kalandomnak (mind az idõfaktor, mind az esetlegesen mellõzött gyógyszerek tekintetében). És biztos, hogy ezzel sem vagyok én egyedül.

Nincs jelen

 

#412 2008-08-11 19:09

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Ottó!
Már egy ideje nem írok a fórumra,mert vagy kritikát kapok vagy még a kérdéseimre sem kapok választ. Végre valaki akinek hasonlóan tele van a hócipõje a mûkajákkal a mûgyógyszerekkel,az államnak nagyon sok hasznot hozó gyógyszeriparral.
Örülök,hogy leírtad a tapasztalataidat a léböjt táborral kapcsolatban. Én 28.-án viszem a fiamat állapot felmérésre egy emberhez,aki energiával kezel.S kapjak érte hideget-meleget,mindent lefogok írni,elvégre ez a "kuruzslós" topik.

Nincs jelen

 

#413 2008-08-12 15:35

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Bakkos7, nagyon örülök neki, ha megosztod velünk a Te tapasztalataidat. Mi van a monitor elõtt ülés kapcsán kialakuló wczési ingerrel :) ?

Nincs jelen

 

#414 2008-08-13 08:51

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Bakkos7, kedves!

kíváncisan várjuk a beszámolódat. Igazad van, teljesen egyetértek veled.Ez ennek a topiknak a célja, hogy ismerjük meg egymás tapasztalatát.

A fiadnak meg további jobbulást és tünetmentes szép napokat kívánok, mert az állapotfelmérésre is jó lenne  jó képet mutatni :)

Nincs jelen

 

#415 2008-08-14 14:17

jehu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Gyerekek!

Szoktátok ti nézni a monitort tükrözéskor? Mert aki nézi, annak itt nincs mirõl magyarázni, aki meg altatást, kábítást kér, annak bármit be lehet adni.
Szerintem a többi szócséplés.


                                                              Jehu

Nincs jelen

 

#416 2008-08-14 16:03

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Jehu!

Én kétszer néztem a belem de sajnos semmit nem láttam ami gáz lett volna.S ráadásul orvos sem vagyok.Na jó durva elváltozást észrevenném.De ilyet ne is gondolj hogy hazudnak neked ha alszol.Mi érdeke lenne benne?Brrrr.ilyen még csak eszembe sem jutna.Nem értem.Akkor mûteni se engedd magad ha muszáj mert valyon mit csinálnak és mit mondanak.

Nincs jelen

 

#417 2008-08-14 19:39

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Bocs jehu félreértettem.

Nincs jelen

 

#418 2008-08-17 09:08

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Ede!
Köszönöm kérdésed.A monitorra raktunk egy képernyõvédõt.ami valamit használ de nem sokat.Persze közre játszik az is,hogy a képernyõ 21 colos,a védõ pedig jóval kisebb.Max a 3/4 részét takarja el.

Nincs jelen

 

#419 2008-08-17 09:45

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Ánya!
Köszönöm a jó kívánságokat,de ez a "tünetmentesség" napi 6-7 laza széklettel jár február óta.
Kíváncsian várom a 28.-át de nem fogom megkönnyíteni a bioenergetikus dolgát az egyszer biztos!

Nincs jelen

 

#420 2008-08-17 10:43

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Jehu! ???????????? Ha lehet, légyszíves egyértelmûbben... Köszi és szép vasárnapot (meg egyéb napokat is).
Bakkos7, szóval a monitorvédõ számít?? Nem gondoltam volna. A vibrálás miatt? Bár nekem a notebook képernyõ nem vibrál és mégis kell mennem idõnként...

Nincs jelen

 

#421 2008-08-25 19:57

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Mindenki!
Ide írom mert nagy része ide tartozik!  Eljött az idõ hogy megköszönjem nektek a sok - sok szépet s jót amit adtatok nekem. Remélem én is tudtam adni nektek valamit amirõl eszetekbe jutók majd néha néha!
A lényeg a lényegben meg vagyok gyógyulva!
Nem nem csak tünet mentes vagyok gyógyult! (itt majd lesznek akik kételkednek de az természetes dolog) Egy természet gyógyász eljárásnak köszönhetõen sikerült. Vártam fél évet míg ezt ki mertem nyilatkozni.
Továbbra is figyelek benneteket, mivel nagyón sok jó ember van a fórumon.
Akinek kérdése van elér az email címem megvan adva az adatainál.
További csodás napokat kívánok nektek! Mielõbbi gyógyulást is!
Sziasztok! Üdv: Szuszidi

Nincs jelen

 

#422 2008-08-25 19:59

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Halika!

Kedves papamaci:kívánom hogy maradjon is így és szép betegségmentes napokat.:D
Azét néha kukk be ide és írni is szabad ám.:D
Cupppp

Nincs jelen

 

#423 2008-08-26 08:18

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Szuszidi!
Elnézést, most nem tudtam mindent végigolvasni, de Te milyen módszerrel gyógyultál meg? Én több dologban hiszek, természetesen én is belefutottam egyértelmûen sarlatánba is, de olyan természetgyógyászba is, aki annó engem meggyógyított. (nem bélbetegségbõl).
Köszönöm
Éva13

Nincs jelen

 

#424 2008-08-26 12:21

arpapa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Szuszidi!
nagyon örülök annak amiket írtál, és külön örülök a magánbeszélgetéseinknek, nagyon sok jó dolgot osztottál meg velem (és bízom benne hogy én is adtam néhány energiahullámot Neked)
és amit kívánhatok, az nem más (bár tudom hogy tudod) hogy a tudást amit megkaptál add át minél több arra érdemes embernek!
Tiszta szívvel, szeretetbõl, üdvözlettel: arpapa

Nincs jelen

 

#425 2008-08-26 18:17

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Szuszidi!
Megkaptam az e-mailedet melynek nagyon örültem.Vállald fel nyugodtan azt a módszert amivel meggyógyultál.Biztos lesz ellenvetés,kételkedés,legyintés,de akkor is kiabáld ki,hogy VÉGRE van egy dolog amibe igenis kapaszkodhatunk.Személy szerint én abban bízok,hogy már vannak emberek akik meggyógyultak ebbõl a betegségbõl,de már nem írnak a fórumra.Ezeket viszont nagyon nehéz felkutatni.Talán azért mert örülnek,hogy megszabadultak egy hatalmas lelki tehertõl.Pedig nekünk nagyon sokat jelentene maga a tudat! Addig mi is kutakodunk,keresgetünk,próbálkozunk szüntelenül keresve az igazi gyógyulás útját. Nekem mint anyának egyrészt kötelességem,másrészt életcélom.De egy dologban biztos vagyok.Ha megtalálom azt amit keresek,világgá fogom kürtölni,hogy segíthessek azokon akik évek óta kétségek közt gyötrõdnek.Tudom ,hogy ez nem egyik napról a másikra megy,de úgy gondolom hogyha valaki folyamatosan jól van akkor annak nem eltûnni kell idõvel,hanem bizonyos idõközönként "jelentést" adni az állapotáról,hogy tartsa bennünk a lelket.

Nincs jelen

 

#426 2008-08-26 19:00

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Árpi!
Így van kaptam tõled is egy jó nagy adagot energiából, kedvességbõl!

Kedves Bakkos7!
Felválom én persze hogy fel hisz nekem hogy elvégeztem a tanfolyamot, kötelességem mindenkin segíteni aki megkér, legjobb tudásom szerint. Aki akar megtalál az email címem nem titkos. Te is megtaláltál!
Én nem vagyok az a kiabálós fajta. De hidd el az a cél hogy a segítséget megadjam, de csak annak adhatóm meg aki erre megkér. Bárki megteheti ha komolyan gondolja! Mindenkinek megírom ha kéri, mi a dolga az elsõ lépései!
Üdv: Szuszidi

Nincs jelen

 

#427 2008-08-26 19:08

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szuszidi:

Írtam Neked e-mailt!
Köszönettel várom válaszod!
Üdv.
Éva13

Nincs jelen

 

#428 2008-08-28 06:57

mano1973
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szuszi!
Nagyon szuper:)))Örülök annak amit írtál és kívánom,hogy továbbra is maradjon így.
Remélem most aztán mindenféle, eddig csak vágyott,de elérhetetlen finomságot is meg tudsz majd kóstolni és jól megtömheted a pocid:))
Nagyon drukkolok!!
puszi neked

Nincs jelen

 

#429 2008-08-28 19:10

Apacsanya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szuszidi!
Én még emlékszem a kedves, biztató szavaidra, amit nekem küldtél kezdõ, padlóra került  crohnosnak. Nagyon örülök, hogy meggyógyultál és kívánom neked tartson sokáig. Egyél jókat és élvezd az élet minden percét. Megérdemled!- Ja! e- mail megy!

Nincs jelen

 

#430 2008-08-29 17:02

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Manocska köszönöm a jó szavakat, meg is fogadom a tanácsod falom az étkeket! :D
Ja és újra tudok dolgozni a törvényt betartva 4-6 órában! :D

Szerkesztette: Szuszidi (2008-08-29 18:05)

Nincs jelen

 

#431 2008-08-29 17:45

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szuszidi!
Én is drukkolok Neked ! Nagyon szépen köszönöm az e-mailt!
Üdv.
E.

Nincs jelen

 

#432 2008-08-29 21:19

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Sziasztok!
Tegnap voltunk állapotfelmérésen.Kérdezte a gyógyító,hogy mi a probléma.Mondtuk semmi,csak kíváncsiságból jöttünk. Tudunk-e valamilyen nagyobb betegségrõl.Mondtuk nem,egészségesek vagyunk mint a makk./Gondoltam majd most kiderül mit tudsz./ Miután megnézte,kb:20perc a következõket mondta:nagyon kevés az önbizalma,hatalmas stressz van benne,de egy kis vese homokon kívül semmi mást nem lát./Ebben igaza volt,de nem erre voltunk kíváncsiak./Mondtam jó,akkor most nézze meg a fiam vastagbelét,de nagyon.Megnézte és megint aztmondta,hogy nincs semmi baja.Nincs daganat,nincs ciszta,nincs gyulladás,bélbolyhok rendben.
Ekkor elmondtam,hogy miért jöttünk.Mondta,hogy mindenki így kezdi azt várják,hogy õ mondja meg ,hogy mi a baj.Most valóban nincs gyulladás,bár én azthittem,hogy így is látni fogja.Mondta hogy nem igényel kezelést,de ha belobban /isten õrizz/ akkor tud segíteni. Ha gondolom havonta egyszer megnézi milyen állapotban van a srác nem kell érte fizetni. Kérdeztem,hogy a stresszel mit tud kezdeni.Aztmondta,hogy kihozza belõle mert ezt a felszínre kell hozni. Magába fojtja és mindennap rak rá egy lapáttal.Egy jó hét múlva megy a fiam hozzá. Amivel kezel:prána.

Sziasztok, majd jelentkezem.

Nincs jelen

 

#433 2008-09-01 18:14

immortal
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Nem tudom, nekem nem ir vissza a Szuszidi az eljarassal kapcsolatban!:( Borzaszto szomoru vagyok...:(

Nincs jelen

 

#434 2008-09-01 19:03

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia email ment!

Nincs jelen

 

#435 2008-09-01 20:38

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Szuszidi!
Engem is érdekelne minden minden minden....
Köszi

Nincs jelen

 

#436 2008-09-02 08:35

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Szuszidi!
Az a baj,hogy kedves párom imádja szerelni a gépet és most nem tudok emailt küldeni csak fogadni,azért írtam ide...amúgy neked címeztem volna:-S
De minden érdekel...ha nem teher neked.Várom üzeneted.
Köszi szia

Nincs jelen

 

#437 2008-09-02 10:21

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szuszidi!
Úgy értem a mindent,hogy az is érdekelne nálad,hogyan kezdõdött a betegség,miket próbáltál meg...és hogyan jutottál a végére.köszi

Nincs jelen

 

#438 2008-09-06 11:09

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

bakkos7:
Kíváncsian várom, mit  mondanak legközelebb a fiadnak!
Mi is voltunk egyszer egy bioenergetikai vizsgálaton. Kikérdezett minket is az ember, és valamit méricskélt egy géppel, amibõl nem láttunk semmit. (Meg kellett volna kérni, hagy nézzük meg a monitort. Lehet, hogy üres volt.) Végül egy hét múlva megkaptuk az eredményt papíron. Ugyanaz volt leírva szinte szó szerint, amit mi elmondtunk neki. Ezért fizettem ki egy csomó pénzt. Ezt a szép összefoglalót én is le tudtam volna gépelni ingyen magunknak! :)
Én több mindenben hiszek, de vigyázzatok, mert úgy tûnik, nem mindenki van a helyzet magaslatán!

Nincs jelen

 

#439 2008-09-06 13:00

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Kedves Éva, ebben igazad van. Ez olyan, hogy lehet kapni Adiost is meg Adidast is, csak ezekrõl könnyebb (de manapság már ez sem biztos, hogy igaz) eldönteni, hogy melyik a jobb... Szóval egy rossz tapasztalat alapján szerintem nem szabad az egészre vonatkozó ítéletet hozni... Mondjuk én még nem voltam ilyen téren csak írisz diagnosztikán, ahol azért mindent elmondott a nõ (na nem azt mondta, hogy colitis, hanem hogy a bél tájékán lát gondot, ami most is van egy kicsit, és tényleg volt is, de nem volt annyira durva, mint jelen pillanatban). Úgyhogy az nekem például nagyon bejött. A szomszédasszonyom is elment, mert félt attól, hogy rákos, azt nem láttak neki, viszont mondták, hogy nézesse meg a vércukrát és kiderült, hogy 16. SZép napot

Nincs jelen

 

#440 2008-09-06 19:16

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ede:
Hát igen, jobb úgy menni, hogy valaki már kipróbálta, és  ajánlotta az illetõt.  (Persze csak ha az ajánló hiteles! A mienket is ajánlották!)
Azért az én hitemet még nem sikerült elvenni!  (Már valahol írtam, de engem egyszer már természetgyógyász összerakott romjaimból 2 év gyógyszeres kezelés után. Persze az nem ilyen betegség volt, de a gyógyhatása számomra bizonyított.)

Nincs jelen

 

#441 2008-09-06 20:47

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

SZia, és meg lehet tudni, hogy mivel foglalkozó természetgyógyász "mûvelte" ezt Veled? Vagy ha így nem, írsz egy privit? Köszi és szép éjszakát!

Nincs jelen

 

#442 2008-09-06 22:19

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szia Ede!
Írtam e-mailt.
Üdv.
E.

Nincs jelen

 

#443 2008-09-07 11:26

bakkos7
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Holnap megyünk az elsõ kezelésre.Az "ajánló" nagyon is hiteles,de nekem fentartásaim vannak szinte mindennel.
Itt nincs semmiféle gép.Én is kíváncsi vagyok,majd írok.

Nincs jelen

 

#444 2008-09-07 19:43

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Bakkos 7:
Kíváncsian várom!

Nincs jelen

 

#445 2008-09-07 19:46

immortal
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Szoval mar egyertelmu, a mi Szuszidink mar nem reagal semmire... Vegulis ertheto a dolog, csak azt nem ertem, minek jott ide akkor megirni a hatalmas csodaesemenyet, meghogy "emailem publikus mindenki szamara", stb stb...
Jobb lett volna ha megtartja maganak! Udv.

Nincs jelen

 

#446 2008-09-07 19:51

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Háromszor írtam a Fórumon keresztül ha nem kaptad meg sajnálom!

Nincs jelen

 

#447 2008-09-07 20:04

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Azért ezt még ideírom nem kell rögtön letámadni a másikat! Mindenkinek írtam, nem volt kivétel!

Nincs jelen

 

#448 2008-09-07 20:13

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Igen, Szuszi mindig ír, ha megígéri, ezt én is tanúsíthatom :) Köszi érte! Aki meg halhatatlan.... nem biztos, hogy mûködik a mailes rendszere :) :D Szép napokat!!

Nincs jelen

 

#449 2008-09-08 19:34

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Én is tanusítom, hogy Szuszidi mindig válaszolt! Köszönet érte!

Nincs jelen

 

#450 2008-09-08 19:36

eva13
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Természetgyógyászat

Ne támadjátok egymást! Pláne akkor, ha valakinek nem mûködik rendesen a gépe!

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB