#451 2009-10-29 16:07

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

szia, nekem zsirosodik inkább, szoval kb 3 naponta mosom. És a 2. naptol már csak felcsatolva hordom zsirosodás látványosságának elkerülésére, mert azért naponta mégse akarom mosni mert azt megszokja a haj és nehéz lesz visszaállni. ja meg vékonyodik is a sok mosástól állitólag.
Javul a hajhullásod ? Nekem sok pici nõtt de még igy sem elég. Meg vettem hajvég ápolókat meg hajpakolást, és tökjol megpuhitja a hajamat.

Nincs jelen

 

#452 2009-10-30 08:12

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

hát én szedtem egy hónapig a diane-t, amitõl jobb lett, a hullás talán nem is annyira, de nagyon puha lett a hajam, meg nem zsírosodott úgy, csak aztán elmentem akupunktúrára és mondta a doki h hagyjam is abba, mert ugye az akupunktúrával szeretné megállítani a hajhullást, úgyhogy most arra járok, de nagyon megkavart ez a havi diane úgyhogy nemtom hatásos e az akupunktúra, a hajam az most ugyan olyan szar mint már 2 éve lassan :S a spectralt én nem bírtam használni mert nekem nagyon ragadt meg összeállt tõle az egész hajam meg sárga lett a fejbõröm tök undorító volt...most vettem neocapilt az legalább átlátszó bár attó is ragad vmennyire...de Te szedsz Androcurt meg szedsz fogamzásgátlót nem? akkor hogy zsírosodhat olyan hamar? bõrõddel sikerült vmit kezdeni? tényleg nem hullik már Neked egyáltalán? de irigyellek...akkor biztos sûrûbb lesz idõvel ha nõnek a babahajak

Nincs jelen

 

#453 2009-10-30 11:04

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

nem szedek már nyár óta fogamzásgátlót és androcurt sem, csak spectralt használom, nekem egyáltalán enm hullik még annyi sem amennyi normális lenne, kb 0 hajszál per nap, tökjo, viszont elég sok hajat vesztettem szóval kell várni sokat mit helyre jön de legalább elkezdödött.nekem is sárga a töve de nem érdekel, este kenem be és akkor reggelre kopik belöle.
meg ugye a gyulladás sem tezs neki jot, én meg most kórházba fekszem és épp folyik a 250 mg os szteroid a vénámba hogy lejjebb menjen a gyulladás, köv héttöl meg kapoma  remeit, ugyhgy a gyulladás is elfog múlni már végre és majd akkortol vároma  csodát a hajamnál is. a bõrõm az ugyanolyan heges amilyen volt, használok rá jo kis krémeket amit a  plasztikai sebész ajánlott, attol nagyon jo állaga van de a heg nemsokat fog változni mûtét nélkül, de azzal még várok. neocapilba kevesebba ahtóanyag mint a spectralba bár igaz kevésbé macerás, visont hamarabb is elfogy. amugy a babahajak meg csak fejtetön meg elöl nönek, de nekem hátul kéne a forgónál mert ott elég csupasz, de ott meg nem nõ akármennyire is kenem.
kitartás.

Nincs jelen

 

#454 2009-10-31 11:29

Misha
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Sziasztok, a hajhullást leginkább a stressz okozza. Rendszeres lazítás és mély meditációk a legjobb ellenszerei. A hajunkat legjobban a szilícium táplálja, amely természetes úton a legnagyobb mennyiségben a kölessel vihetõ be. Masszírozd rendszeresen a fejbõrödet, használj kõolaj származék mentes samponokat (összes bolti terméket dobhatod, ki egyes bio termékek jók, de a magyar piac elég gyenge, olasz, német és osztrák bio hajápoló termékek minõsége sokkal jobb. Pesten medilineban tudsz sokféle nagyon jó külföldi terméket megvásárolni). Nagyon sokféle terméket próbáltam, nekem az olasz Migliorin termék jött be a legjobban (pont a köleskivonat miatt és mert adaléknyagoktól mentes). És természetesen szeresd magam! Tükör elõtt mondogasd hogy szép és erõs a hajad! Mindig erõs és dús hajjal vizualizáld magad, sose gondolj a hajpanaszaidra (ne azt erõsítsd ugye)!!! Igazi természetes por alapú hennával is befestheted a hajadat, erõsíti és védõréteggel vonja be (van színtelen henna is!). Ha mindenképpen igazi erõs hajfestéket akarsz használni, akkor biot vegyél (amiben nincsen pl. ammónia, az az egyik legkárosabb anyag a bolti hajfestékekben). A bio hajfestékekbõl nekem szintén a migliorin jött be legjobban (bár sokat nem próbáltam, mert férfi vagyok és ritkán festem a hajam), ebben vannak tápláló gyógynövények is valamint hennakivonat. Remélem tudtam segíteni :) Aloha, Misi

Nincs jelen

 

#455 2009-10-31 14:50

Katt
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Sziasztok!

Az én, hatásosnak bizonyult hajhullás elleni hármasom:
Alpecin koffeines sampon (gyógyszertárban vény nélkül kapható)
Alpicort F hajszesz (ez vényköteles, és kifejezetten nõknek való)
Supradyn kapszula (vitamin)

A medrol elhagyása után nekem mindig csomókban hullik a hajam, és e kombináció hatására múlt el. Nem tudom, hogy melyik a csodaszer, ezért mindegyiket használom :)

Próbálom a lemaradásomat pótolni, és hetek óta olvasgatom a fórumot, de nagy falat, ezért ha ismétlem az eddig leírtakat, bocsánat!
(Amúgy 2. éve diagnosztizált crohnos vagyok)

Nincs jelen

 

#456 2009-11-04 07:28

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

de irigyellek tim-tirim...épp hajat mostam este és megint ki vagyok mennyi kijött a kevésbõl...Neked mennyi idõ alatt hatott a spectral, neocapil??rendeltél már több spectralt?mióta szedtél fogamzásgátlót?nem lehet hogy attól hullott?

Nincs jelen

 

#457 2009-11-05 10:14

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

szia zincõ, azért én is elképedek reggelente menynire nicns hajam....   nekem tutira a gyulladással van öszefüggésbe, állandoan aktiv a crohnom sajna, soval igy a spectraltol sem várok csodát, csak egy kicsit tudja kompenzálni a dolgokat.  rendeltem ujabb adagot a spectraltol, bár nekem 1 tubus eltart 2-3 honapig :)   amikor szedtem fog gátlot azt mondták attol is hullhat, amikor nem szedtem akkor meg hogy attol is, szval nemtom, nem hiszem hogy attól. fiatalon olya szép dús hajam volt, -nemrég találtam egy képet- pedig akkor sem voltam megelégedve pedig akkor nem volt okom rá. hát ez ilyen lehet pár év mulva majd lehet visszanézem a mai képeket és arra gondolok bárcsak ennyi hajam lehetne.....

Nincs jelen

 

#458 2009-11-05 12:59

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

bocs tim-tirim hogy ilyet írtam hogy irigyellek mikor azt írtad épp a kórházban fekszel infúzióval!!! a napi 0 szálra írtam természetesen! remélem jobban vagy azóta

Nincs jelen

 

#459 2009-11-05 13:14

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Szia Katt!!

Én meg képzeld a Supradnira hajhullással reagálok :(Már többször nekiálltam,hátha nem az de mégis :( Mint a fiam a bérescsepptõl meg hasmarsot kapott :( Annak is többször nekiugrottunk,mert nem akartam elhinni,aztán mégis attól :(
Gratulálok,hogy megtaláltad a  tökéletes hármast :) Én még csak keresem :(

Nincs jelen

 

#460 2009-11-05 15:57

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

zincõ, és most mit használsz a hajadra ? Vagy mi a legujabb verzió mitõl hullhat a hajad? A spectralt úgyis tudod használni, hogy nem a választékra kened és akkor nme látszik a sárgasága. Most a félkopsz barátom fejét fogom vele kenegetni -mivel õ tuti nem fogja- kiváncsi leszek a hatásra, mivel nála genetikai a dolog, nálam meg nem és mégis használt, persze a legtutibb az lenne ha a kiváltó okot tudnám orvosolni dehát az nem megy.

Nincs jelen

 

#461 2009-11-09 12:16

Katt
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Mint írtam, nem tudom elkülöníteni, hogy minek a hatására állt meg a hajhullásom. Azt viszont tudom, hogy a Supradintól nagyon szépek a körmeim. Mikor szedtem egy ideje, mindenki megkérdezte hová járok manikûröshöz, mert gyönyörûek a körmeim. Nem csináltam semmit velük, de tényleg erõsek, fényesek voltak.
Most nekem is eléggé hullik a hajam, de csak sikerül megállítani...

Nincs jelen

 

#462 2009-11-09 15:30

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Nekem a körmeimmel sosem volt semmi bajom, mindigis erõsek és hosszúak voltak. Bár kb egyáltalán nem érdekel, felölem lehetnek csúnyák is csak a hajam lenne szép és dús. A dokik szokták furcsálni hogy hogy lehet hoyg a körmömmel nincs gond a hajammal meg igen, általában összefügg a kettõ.

Nincs jelen

 

#463 2009-11-09 20:15

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

hát én most az akupunktúrára járok meg a neocapilt használom de még mindig semmi. a körmömmel nekem sem volt soha bajom, de szerintem a körömnek csak akkor van szintén baja ha a hajhullás is vitamin-,nyomelemhiány miatt van. tim-tirim Neked mennyi idõ alatt hatott a neocapil/sperctral? hogy érted hogy ne a tövére kenjem a spectralt?

Nincs jelen

 

#464 2009-11-10 09:39

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

zincõ,  a tövére kend csak ne oda ahol el van választva a hajad mert akkor látszik hogy sárga a fejbõröd. nekem a neocapil kb 2-3 hónap múlva hatott, akkor amikor már elfogyott az üveg és azt hittem nem ért semmit. aztan utána rögtön elkezdtem a spectralt és az adott egy hatalmas löketet az egésznek. bár most kicsit stagnálóban van a helyzet. a beleim viszont nincsenek jól ugyhogy  a hajam sem fog javulni igy.... :S

Nincs jelen

 

#465 2009-11-11 15:27

konda
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Pffu még csak most találtam ezt az oldalt..nagyon jó hogy így megosztják egymással az infókat ezen betegségekben szenvedõk..

kérdésem lenne: Nekem colitis ulcerosa-m van. Persze nekem is hullik a hajam eléggé illetve most még van bõven de ha nem marad abba akkor gázos lesz a helyzet..

DE van egy másik, nagyobb problémám . Még pedig hogy viszonylag fiatal korom ellenére nagyon õszülök. Még 30 évtõl eléggé messze vagyok (sokan még akkor sem kezdenek el õszülni) lehet ez a felszívodás miatt?
Tapasztaltok Ti ilyen problémát?

A colitisemen viszonylag gyorsan tulestem ( 3 éve volt), nem sokáig szedtem gyogyszert, salofalkot max kb 7 honapig, medrol 1honapig..teljesen jol vagyok...ennek ellenére ez van...
Nem dohányzok stb...

Valakinek vmi vélemény?
Hasonlóan járt valaki?
Esetleg megoldás? Vitamin bombákkal probálkoztam. De semmi.

köszi

Nincs jelen

 

#466 2009-11-11 15:43

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Szerintem az õsz hajnak semmi köze nincs a betegséghez. Ez génkérdés, kitõl és mit örökölsz. Szedhetsz bármennyi és bármilyen vitamint, sose leszel újra szõke vagy barna! A hajhullást valóban a sok gyulladás okozza!

Nincs jelen

 

#467 2009-11-11 20:52

konda
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

ebbe genetikás dologba eléggé nem hiszek...de azért kösz a választ...egyrészt mert ilyenrõl nem tudok a közvetlen rokonságomban szüleimnél biztos nem volt...másrészt meg sok midenre ráfogjuk hogy genetika közbe meg a felmenõinknél is okozhat pl haj hullást egy nem kiderült vese müködési zavar..vagy akarmi...

Nincs jelen

 

#468 2009-11-17 11:49

Tiara
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Sziasztok.

Én még kezdõ colitises vagyok (augusztusban diagnosztizálták) és a hajhullás nálam is komoly probléma. Olvastam hogy sokan szedik és ajánlják a Forcapil-t. Én is kipróbálnám de az lenne a kérdésem hogy a sok gyógyszerrel együtt amit most szedek (3*3 Salzopyrin, napi 1 maltofer fol valamint az antibébi gyogyó - leírva is soknak tûnik) is lehet szedni?

Elõre is köszi a választ.

Szerkesztette: Tiara (2009-11-17 11:50)

Nincs jelen

 

#469 2009-11-19 13:13

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Tiara persze hogy lehet szedni, az csak vitamin

Nincs jelen

 

#470 2009-11-20 14:21

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

fogalmam sincs már mit csináljak, megint ugrott 60e Ft-om hiába, akupunktúra se segít.doki aszonta szerinte valami nem szívódik fel rendesen, és ez hormonproblémát okoz, és ezért hullik a hajam, meg ezért vannak a ragyáim is. és akkor most mit tegyek!? elöl már vagy másfél centit hátrébb kezdõdik a haja, és az is tök ritka. kérjek a jézuskától parókát? megbolondulok

Nincs jelen

 

#471 2009-11-20 14:24

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

tim-tirim Te csak napi 1x kened a spectrallal?

Nincs jelen

 

#472 2009-11-20 17:28

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

zincõ, én voltam biorezonancia mérésen és kimutattta hogy nem szívódnak fel a vitaminok meg stb. Esetleg azt megpróbálhatod még. Bár mégha igy is van nem tudsz vele nagyon mit csinálni. Én most nutridrinkekkel tömöm magam, ebbõl talán felszivódik valami és a hajamon majd látszódni fog. Spectrallal napi 1szer vagy kétnapi 1 szer kenem, bár most pont elfogyott ugyhogy már egy hete nem.

Nincs jelen

 

#473 2009-11-20 17:40

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

én jártam tavaly biorezonanciára, de ilyet nem mondott végülis, kezelt a belem aztán annyi. nutridrinket is ittam már de semmi. feladom

Nincs jelen

 

#474 2009-11-20 18:04

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

de zincõ! ha vaalmit elkezdesz pl nutridrinket inni avgy spectrallal kenni, akkor azt sokáig kell csinálni és sokáig várni mig a hajadon is látszik!  én is kopasz vagyok fejtetõn, minden reggel fél órás tupirozással kezdem a napot. ezvan.

Nincs jelen

 

#475 2009-11-21 08:37

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

igen nekem ez is a bajom hogy nagyon türelmetlen vagyok, pedig tudom hogy a hajnál bármihez min 3 hó kell, mégis mindig feladom idõ elõtt, nem tudom miért, már idõ elõtt elkeseredek mindig :S

Nincs jelen

 

#476 2009-11-24 18:58

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

az elejétõl csak napi vagy 2napi 1x kened, vagy csak mióta hatott?

Nincs jelen

 

#477 2009-11-24 19:09

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

az elején nagyon buzgó voltam ugyhogy kb 2 hétig napi 2szer kentem, aztan beleuntam. most meg megint parázok, igaz nem hullik, de naggyon durván kevés hajam van :( körülöttem meg mindenkinek gyönyörû hosszú dús haja van :/ már azt utcán is azt nézem, akármerre járok a hajakra fókuszálok, kicist már beteges :/

Nincs jelen

 

#478 2009-11-25 17:47

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

detto...én is már mindenkinek a haját nézem...de ha nem hullik miért parázol? csak sûrûsödni fog nem?azt mondtad nõnek a babahajak is

Nincs jelen

 

#479 2009-11-27 13:37

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

hát de nem látom hoyg sûrösödne, a babahajak is eltûntek,r emélem nem kihullott hanem lenõtt, de új meg nem nõ. igaz nem hullik a hajam, de elégggé kopasz avgyok, nem igazán látom a változást. a bélésem meg aktivoskodik szoval nemtom igy mi lesz velem, most megint elkezdtem unni a helyzetet. Te hoyg vagy egészségileg? vagy mire próbáljátok fogni a hajhullást?

Nincs jelen

 

#480 2009-11-27 14:00

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

képzeld elkezdett bélre szúrkálni az akupunktúrás, és 2 alkalom után olyan puha lett a hajam :-O mondjuk a hullás ami a lényeg nem változott még, de most megint felcsillant egy kis reménysugár benne...ezután szokott jönni a koppanás mondjuk :S

Nincs jelen

 

#481 2009-11-27 14:19

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

de durva, még a végén  be is sûrûsödik a hajad  :) hátha már puhitani tudja, nem elképzelhetetlen hogy sûriteni is, na de akkor megyek majd én is hehhe :)

Nincs jelen

 

#482 2009-11-27 15:07

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

mondjuk így még kevesebbnek látszik mint amikor sprõd volt :D amikor 1 hónapig szedtem a diane-t, akkor volt ilyen puha...lehet hogy vmi történt a bélésemmel amitõl.... áááá...fogalmam sincs hogy van ez az egész.....tûket szúrnak a lábszáramba és puha lesz tõle a hajam...na ezt add össze...

Nincs jelen

 

#483 2009-11-28 08:46

baba777
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

sziasztok!
nekem is rettenetesen hullt a hajam, most is hullik de már nem annyira. Sose hullott ennyire és amikor csomókban fésültem ki, hát az az élmény rettenetes volt. Most nekem is be van gyulladva a vastagbelem de már a medroltol jól vagyok pont ma csökkentettem 4 mg-mal úgy hogy boldog vagyok.
Nekem az orvosom Revalidot ajánlott meg a samponját és a balzsamot. Már szedem másfél hete és nem hullik annyira, a sampontól meg akár 5 napig is selymes a hajam, a balzsamot még nem próbáltam, mert nemrég vettem. A tájékoztatón az van, hogy napi 3 kapszulát vegyek be de csak 2-t szoktam, de így is látom a javulást. De
tim-tirimnek igaza lehet mert a beleim is rendben vannak már, mármint nem fáj.

Nincs jelen

 

#484 2009-12-21 18:06

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

szia tim-tirim! mizu a hajaddal?

Nincs jelen

 

#485 2009-12-21 19:10

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

szia zincõ, pont ma gondoltam hogy rádirok :)  voltam 3 napja pesten plasztikai sebésznél az arcom ügyében és rákérdeztem a hajhullásomra is.  Felirt Panthenol 100 mg tabit, 2×1-ben, bár a betegtájékoztatóban nem emliti a hajhullásra valo okot...Lecsekkoltam neten is, sok jót irnak rá, sõt ha hajpakolásba van ugyanez a hatóanyag akkor egybõl van hatása állítólag. Ma bementem egy gyógyszertárba hoyg van -e Panthenol habjuk, persze nincs, de azt mondta a csávó hoyg szivesen kikever nekem egyet a hajamra, amibe többek közt az is lesz. Holnapra kész. Izgi :)  Nálad valami javulás???

Nincs jelen

 

#486 2009-12-22 09:43

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

miért megint hullik a hajad? és az arcodra mit mondtak? nekem még mindig annyi hogy puha de hullik :( tegnap jött meg a 2. spectralom. panthenol tabit én is szedtem már, de attól se történt nálam semmi. Te nem kened már a Spectralt? van a spectralnak egy nõi változata is tudtad?
http://www.biovea.net/(S(olcpeki31edlng550o4jyjyo))/product_detail.aspx?PID=1764&CID=0

Nincs jelen

 

#487 2009-12-22 20:17

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

nem hullik, de nem is nõ....vagyis van pár kósza babahaj dehát az nem sokat dob az összhatáson. Spectralt is használom, szerintem egyedül az hat, attol van ez a pár minihaj.. Meg nekem a vége is nagyon törik meg olyan száraz az egész. mOST mindenféle hajvégápolot meg hajkrémet is tolok rá. meg ezt a panthenolos kütyüt, most ettõl vároma  csodát. az arcomra azt mondták hoyg csak a lézer segit, kb 4-5 alkalom, darabja 125 ezer ft....szvaal asszem nem mostanában lesz üde arcbõröm....
nem tudtam h van uj spectral , de most nem is érint mert multkor jól bevásároltam és van még 3 dobozom :)

Nincs jelen

 

#488 2009-12-24 10:44

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

furi hogy nekem meg pont fordítva van, nekem is nagyon törött meg száraz volt az egész, de tök jó puha lett de hullik, Neked meg a hullás múlt el...megfejthetetlen...nekem különben akkor lett még ilyen puha, mikor szedtem egy hónapig a dianet, doki szerint valami olyan nem szívódhat fel rendesen, ami a normális hormontermeléshez szükséges, ha nem is olyan szinten, hogy a vérképben meglátszana a hormonszintnél. a bõröm is sokkal de sokkal szebb lett az akupunktúrától

Nincs jelen

 

#489 2009-12-24 13:19

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

na örülök hogy az akupunktúra bevált, furi hogy az a hajra meg a bõrre is jó. Én évekig szedtem régena  dianet de enm tünt fel h puhább lett volna a hajam tõle. Meg azt mondta a bõrdoki hogy  foggátlótól is hullhat a haj. mondjuk én most nem szedek ugyhogy tuti nem attol :) mondjuk én tudom h mitöl hullhat csak hát tenni nem tudok ellene....crohn aktivoskodik ugyebeár. Te nme hiztál a diana-tõl? mert én anno 10 kilot:)

Nincs jelen

 

#490 2009-12-24 17:13

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

hát az túlzás hogy bevált mert hiába puha ha kihullik :S hát én 1 havi adagtól nemtom a hízást...kicsit lehet híztam, meg nagyon-nagyon feszült és fájt tõle a cickóm meg mégdepibb lettem tõle! Te mennyi idõ alatt híztál tõle 10kilot? az akupunktúra úgy volt hogy elõször csak a hajhullásra kezelt akkor nem történt semmi és késõbb mondtam hogy lehet mégis a belem kéne és elkezdett arra kezelni és akkor már a 2. szúrás után nagyon puha lett a hajam. hogy van amúgy most a bélésed? mikben nyilvánul meg neked mikor aktív? olyan sokat aktív Neked!? nem? :S

Nincs jelen

 

#491 2009-12-31 03:11

Lenke44
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

A dr immun szereket használom mert elképesztõen hullik a hajam már fél éve. A gyógynövényboltosunk ajánlotta ezt a termékcsaládot. Azt mondta, hogy a vevõi nagyon elégedettek ezekkel, ezért vásároltam dr immun hajszeszt és hajsampont. Már négy hét után jelentõsen csökkent a hajhullásom, és picike hajszálak is elkezdtek nõni. Nagyon ígéretes kezdet, így még folytatom a kúrát...A késõbbiekben majd még beszámolok a folytatásról!

Nincs jelen

 

#492 2009-12-31 07:48

Frozina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Ez annyira reklám szövegnek hat :( és =( ! Szinte látlak magam elõtt a tv-ben, ahogy álsz a tükör elõtt, simized a hajad és a kamera jó erõsen a dr immunra fókuszál.

Nincs jelen

 

#493 2009-12-31 09:20

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

szerintem is...fõleg hogy ez az egyetlen egy írása...gondolom azt sem tudja mi az az IBD...

Nincs jelen

 

#494 2009-12-31 15:49

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

hehe milyen rosszindulatuak vagytok, de mosthgy mondjátok tényleg gyanús. én tuti nem fogok vénynélkül kapható gyógynövényeket rákenni, ha még a durvább szereim sem hatnak, akkor biztos hogy nem pont az fog.  amugy meg régen amikor negyed ennyi bajom volt akkor vettem ilyen kütyüket mint az ilcsi hajszezs vagy a varga.....nekem nem sok eredményt hozott akkor sem.

Nincs jelen

 

#495 2010-02-09 20:14

sibi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Nekem a mûtét óta hullik a hajam valami iszonyatos módon.Valamennyire azelõtt is hullott, de azt a gyógyszereknek tudtam be.
Volt már így valaki? El fog valamikor múlni?
Üdv sibi

Nincs jelen

 

#496 2010-02-09 20:47

mirrmurrkandúr
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Szia Sibi!

A hajhullás elvileg mûtét után, és a steroid használat befejeztével elmúlik...

Ne aggódj!

Használj ilyen élesztõs fejpakolást, az nagyon jó!

Nincs jelen

 

#497 2010-02-09 21:13

sibi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Kösz a tippet, de pontodan milyen az a hajpakolás? Valami készen kapható vagy otthon kutyult valami?
üdv sibi

Nincs jelen

 

#498 2010-02-10 06:05

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Szép reggelt mindenkinek!
Hajhullás az esetek többségében az emésztõrendszeri okra vezethetõ vissza. Egy nem is egyszerû gyógymóddal lehet megoldani a problémát ez nem más mint az "Akupresszúra". Nem fájdalmas a dolog.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

 

#499 2010-02-24 21:22

zincõ
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Szuszidi én hónapok óta járok akupunktúrára és ez sem segít a hajamon :(

Nincs jelen

 

#500 2010-02-28 19:38

Shady313
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hajhullás

Én szeptember elõtt 2 nappal befestettem a hajamat feketére (Palette Deluxe DARK PEARLS). A hatás nem maradt el..
-totál fekete lett ugyebár
-és pár nap után elég intenzív szinten elkezdett hullani
Gondoltam, hogy minden oké, persze. De egyre több hullott..hajmosásnál utáltam odanézni, hogy mennyi marad a lefolyóban.. aztán bejelentkeztem egy orvoshoz, hogy csináltathassak vérképet. Mindenem negatív lett, se vas, cink, semmilyen vitaminhiány. Felírtak pár vitamint 1-2 hónap múlva megint visszamentem ugyanolyan erõs tünetekkel.. Nem bírtak már mit segíteni. Egy orvos ismerõsöm mondta, hogy a fekete festék visszamérgezi a fejbõrt és már ez is eleve káros. Tehát levágattam a 9-10 hónap alatt növesztett hajamat. Nem lett valami nagy javulás, de már fokozódott pár hét után. Ezek után végre találtam egy nagyon korrekt hajgyógyászt aki 300-szoros nagyítás alatt megvizsgálta a fejbõrömet és mondta h túl zsíros, ergo nehezen tud kijönni új haj, és nem kapnak a hajhagymáim elég táplálékot. Forcapilt és MagneB6-ot ajánlott (utóbbit az idegrendszer nyugtatására, mert befolyásolja a faggyúmirigyeket), és vártam. Közben utánajártam a táplálkozás szempontjából, hogy mi árthat, mi használhat stb. Addig nem tûnt fel hogy minden amit eszek (szinte) táp-érték nélküli felesleges cukros "étel" pl kakaóscsiga, kóla, kávé.

Egyik napról a másikra az étrendembõl kilõttem ezeket a dolgokat, mi maradt meg?
-hal,zöldség,gyümölcs,gabonák, víz, tea. A tésztákat és a halon kívüli húsokat totál elhagytam. Sokkal jobban éreztem magamat, sõt legjobban a heti 24 óra böjtök után voltam a legjobb passzban, még azóta is csinálom. És pontosan, MINDEZT CSAK A HAJAMÉRT. xD kapóra jött ez a hajhullás + fekete hajfesték. még mindig a cukros mûkajáknál tartanék.

Azóta sokkal dúsabb, erõsebb és szebb a hajam mint valaha mindez csak táplálkozásnak köszönhetõen és nem hullik.
Ha mindenképp a feketéhez ragaszkodsz válassz sötét-barna festéket és valami bio-t inkább, minden ismerõsöm akit megkérdeztem, hogy festette már be feketére panaszkodott h szörnyen hullott. Remélem, hogy segítettem :)

17/F

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB