#3501 2009-12-03 14:36
- Zolee25
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Gyógyszerek, kiegészítõk
Igaz de még egy darabig nem is fogom tudni rághatom tovább a kefét januárig de ez van nem tok mit csinálni.
Nincs jelen
#3502 2009-12-03 14:51
- Marthuska
- Tag
Na és a pénztárcádat szerettem volna kímélni!:):) A nagyobb csomag 1200.- körül van!
Nincs jelen
#3503 2009-12-03 15:02
- Zolee25
- Tag
A pénttárcám az kb egyenértékü a fejem nagy részével ÜRES!!!:)
Szal köszönettel ismét!
Szerkesztette: Zolee25 (2009-12-03 15:02)
Nincs jelen
#3504 2009-12-04 18:18
- Gábor
- Tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy én most kaptam új gyógyszereket mégpedig Medrol 32mg meg Controloc 20mg a vérképembe a vas 7-es volt normális meg 9-27-ig van....ezek a gyógyszerek mellett szabad vas tablettát szednem? Ferocomp forte-t szednék.
Nincs jelen
#3505 2009-12-04 19:39
- Ede
- Tag
Szia, Gábor. Persze, hogy szabad. Sõt, ha ilyen alacsony a vasad, akkor nagyon is ajánlott. Jobbulást!!!!
Nincs jelen
#3506 2009-12-04 19:43
- Ede
- Tag
Az jutott még eszembe, hogy ha nem szereted a gyógyszereket, azt is megteheted, hogy vaspótló italt készítessz magadnak. Ez áll egy szem narancsból gerezdekre szedetten, két sárgarépából, egy negyed céklából, ezt összeturmixolod és felengedheted ásványvízzel és tuti természetes...
Nincs jelen
#3507 2009-12-05 09:46
- Gábor
- Tag
Köszi a receptet kipróbálom....még annyit kérdeznék hogy ma szedtem be elõször ezt a medrolt és olyan szörnyû íze volt hogy majdnem visszajött...nektek is ilyen rossz izû és ha igen akkor hogy oldjátok meg hogy belehessen venni?
Nincs jelen
#3508 2009-12-05 10:25
- Zsóka43
- Tag
Gábor!
A medrol már csak ilyen iszonyú ízû. Az volt nekem is az ünnep, ha simán lement. Én utána gyorsan valamilyen erõs ízû cukorkát szopogattam. Sajnos jobb tippem nincs!
Nincs jelen
#3509 2009-12-05 10:37
- Szuszidi
- Tag
Akkor segítek lehet kapni ostya lapokat a gyógyszertárban becsomagolod a kívánt bevenni valót és lenyeled! :D
Nincs jelen
#3510 2009-12-05 11:50
- aiolosz
- Tag
Szuszidi írta:
Akkor segítek lehet kapni ostya lapokat a gyógyszertárban becsomagolod a kívánt bevenni valót és lenyeled! :D
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de az is, hogy ez egy tablettánál OK, de amikor 14 db 5 mg-os Prednisolon kellett bekapnom, azért az gáz volt...úgy éreztem magam, mint aki nagyon bûnös és sokat kell gyónnia és áldoznia, pedig nem ;)
Egy kis epét kell nyalni, utána kifejezetten kellemes lesz a bogyó íze :) Legalább a humorunk ne hagyjon el, ha ilyen sz@r ízû vacakot kell ennünk...
Nincs jelen
#3511 2009-12-05 12:40
- Szuszidi
- Tag
Ez a megoldás sem rossz de minden nap friss epét beszerezni! :D
Nincs jelen
#3512 2009-12-05 16:55
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
egy hónapja vissza lettem állítva Budenofalkról Salofalkra, de azóta hullik a hajam. Most nézegettem a Pentasa-t, de abban is szerepel mellékhatásként a hajhullás. Aki azt szedi írjon már nekem, hogy hullik haja vagy nem? Illetve mivel a hatóanyag ugyanaz, akkor attól is hullana a hajam?
Köszi a segítségeteket!
Nincs jelen
#3513 2009-12-05 18:22
- Zolee25
- Tag
Én az összes lézetõ gyógyszerárat megnéztem amiket olvastam itt köreitekben.
És mondhatom hogy vannak köztük olyanaok amiknek igen csak borsos sõt már inkább chilis az áruk.
Eszméletelen és ha belegondolok hogy van akinek ezeket folyamatosn szedni kell.
Kész agyagi csõd.....................
Szerkesztette: Zolee25 (2009-12-05 18:22)
Nincs jelen
#3514 2009-12-05 18:57
- Peeter
- Tag
Zolee: és még örüljünk, hogy támogatják õket! Ha valakinek esetleg nem támogatják a Humirát pl.(ami asszem 100E körül van 1)az az igazán "chilis".
Nincs jelen
#3515 2009-12-05 19:15
- ditke
- Tag
Szia angeluc!
Évek óta szedem a salofalkot+kúp,de a hajam sohasem hullott!! Mikor vashiányos voltam akkor rendesen hullott.
Üdv:ditke
Nincs jelen
#3516 2009-12-06 11:35
- Sztundi
- Tag
Sziasztok!
Idén januárban derült ki, hogy colitises vagyok. Ezen a héten kezdtem el szedni az Imurant, Pentasa és Budenofalk mellett. + mellette még a Salofalk klizma. Ja és 1 hétig Klion kúra is. 1-2 napig tök jól vagyok, utána megint egy kis visszaesés. Viszont ezek a visszaesések mindentõl elveszik a kedvem. 37 éves vagyok és félek, hogy a család is rámegy erre a betegségre. Azt szeretném kérdezni Tõletek, hogy mennyi idõ után hat az Imuran, mert azt olvastam, hogy 2-3 hónap, de akkor addig így fog menni? Hogyan tudjátok magatokat tartani, hogy a családotok ne szenvedjen az állandó diéta és a többi probléma miatt?
Köszi!
Nincs jelen
#3517 2009-12-06 13:54
- Zolee25
- Tag
Hát igen hála istennek nekm nincsenek még gyógyszereim,de lehet hogy én sem fogom megúszni.
Nincs jelen
#3518 2009-12-06 19:30
- Ede
- Tag
szassztok!!
Gábor, nekem medrolnál bevált, hogy nagyon hátra tettem be a torkom felé és után meggylevet ittam rá...
Angel Off hogy vagy? ON nekem szerintem mindentõl hullik a hajam... a medrol kezdte, de most sem túl fényes, nem is fésülhetem hátra, mert tök ritka, bár már mintha növögetne kicsit (szedek pentasat 3x2-t, meg 2.50 imurant is).
szóval.... ki tudja... azon sem csodálkoznék, ha még mindig a medrol elhúzódott hatása... pl. nekem most egyszerre négy tüszõm reped és érnek a petesejtjeim... döbbenet, hogy mi mindennel kell szembenéznünk a gyógyik miatt is.
jobbulást!!!
Nincs jelen
#3519 2009-12-06 19:32
- Ede
- Tag
ja, sztundi, szia...
igen, azt mondják, hogy mire feláll a hatása, az 2-3 hónap is megvan. én medrol után és mellett szedtem, de nyilván mindenkinek az állapota befolyásolja, hogy hogyan adják számára. nagyon egyéni minden jelenség ezekben a betegségekben...
nekem a családom nagyon segítõkész és megértõ, hála Istennek! így számomra ebbõl a szempontból nincs nagy gáz.
jobbulást!!!!!
Nincs jelen
#3520 2009-12-06 20:07
- Sztundi
- Tag
Köszi Ede!
Szóval akkor még Medrol is jöhet mellé. Már azt hittem ez a maximum, amit adhatnak. És már nem kell szedned! Ez nagyon jó, így legalább tudom, hogy akár még egyszer ezt is elérhetem. Mostanában sokat olvasgatom ezt a fórumot, amikor már nagyon magam alatt vagyok, ez kicsit megvígasztal. Látom, hogy sok fiatal is van. Nekem már azt baromi nehéz volt feldolgozni, hogy a náthán kívül is van más betegség, ami még csak el sem múlik és egész életemben gyógyszert kell szednem. Bocs mindenkitõl, hogy ennyit nyavalygok, de a környezetemben senkivel sem merem megosztani a colitis miatti félelmeimet.
Nincs jelen
#3521 2009-12-06 20:36
- ditke
- Tag
Szia Sztundi!
Nagyon elkeseredettnek tünsz,miért gondolod a család rámegy a te betegségedre? Én "anno" nagyon fiatalon két kicsi gyermekkel megbirkoztam,igaz a férjemnek sokat köszönhetek.Velem együtt diétázott a család,csak egy kicsit drága,de azért megérte!!Manapság vannak hatásos jó gyógyszerek KITARTÁS :)
Barátkozz meg a gondalattal,azért lesz tünetmentes nap is bõven!!!
Üdv:ditke
Nincs jelen
#3522 2009-12-07 08:58
- jadam
- Tag
Sziasztok,
Nem tudom hallottatok-e már a Sobutir nevû szerrõl. Én magam egy orvoslátogatótól tudok róla, aki egy gasztros dokitól hallotta.
Ez a szer egy olasz professzor terméke és enyhe és középsúlyos crohnosoknál jó eredményeket mutattak ki vele. Sajnos csak Olaszo-ban és Németo-ban kapható.
Teljesen természetes szer, mellékhatása nem ismert, tulképp egy vajsav vegyület, amit normális esetben a bélbaktériumok állítanak elõ (minden egészséges szervezetben ott van), de a gyulladt bél baktériumai ezt nem tudják kellõen megtenni ezért mesterségesen lehet pótolni, ez a vajsavvegyület elengedhetetlen a bél nyálkahártyája sejtjeinek regenerálódásához.
Nálam 92-ben diagnosztizálták a crohnt, sokmindenen átmentem vele és most megint fáj a hasam , enyhe hasmenésem is van.
Pár napja szedem ezt a Sobutirt és úgy tûnik beválik! Kezdek jól lenni. Lekopogom.
Ezért gondoltam megosztom veletek ezt az infot, ha esetleg valakinek szimpi és hozzá tud jutni, talán érdemes kipróbálnia.
Hallottam más crohnosról is akinek segített. Gyógyszer mellett, persze.
Itt egy link róla:
http://www.promefarm.com/index.php?opti … ;showall=1
Judit
Nincs jelen
#3523 2009-12-07 09:37
- Ede
- Tag
sziasztok
Kedves Sztundi.
Teljesen érthetõ az elkeseredettséged. Én már négy éve küzdök, mert egész egyszerûen állati nehéz elfogadni úgy anblokk mindent. És szerintem teljesen természetes, hogy ezek a kételyek felmerülnek benned. Én azt javaslom, hogy ne fojtsd el és ne hallgattasd el magadban, mert saját tapasztalatom az, hogy ha én magamban morfondírozok ezeken a dolgokon, akkor csak emészt belülrõl és az Istennek sem tudom elküldeni a sunyiba, míg ha pl. feldobom témának itt, vagy valakivel beszélek róla, akkor hirtelen egész más megvilágításba kerülhet és könnyebb feldolgozni. És ezt én nem tartom nyavalygásnak.
Nem tudom, Veletek volt-e már olyan, hogy valami dolgon esetleg összeszólalkoztatok valakivel, és aztán miközben magatokban foglalkoztatok vele, egyre mérgesebbek lettetek, aztán amikor elmondtátok valakinek, hirtelen olyan pl. nevetségessé vált és pitivé, hogy nevetni volt kedvetek... (ezzel nem azt gondolom, hogy ez nevetséges lenne, csak esetleg azok a társított gondolatok, gondolatfüzérek, amiket félelem, a kétely, a bizonytalanság szül... és amiket viszont akár egyetlen picike jó szó, vagy egy szép nézés elporlaszt, míg ha nem beszélnék róla, akkor csak magamban ringatnám, ami miatt olyan lenne, mint egy fekély...). Én a gyerekeken is látom, hogy náluk is a nem elfojtás vezet célra sok esetben. Rengeteget lehet tanulni tõlük, fõleg azokból a dolgokból, amiken nagyon felbosszantom magamat adott esetekben.
úh regényem egy szóval: nyugodtan írd le, ha valami nyugtalanít, hátha lesz egy jó szó, ami segít elfogadni a nyugtalanító dolgot és így könnyebben túlleszel rajta. Mert az átélést és túllevést nem lehet megspórolni, nincs kerülõ út... vagy ha van, akkor majd ott meg lesz más:) Szép napot!!!
Nincs jelen
#3524 2009-12-07 09:39
- Ede
- Tag
Kedves Judit.
Köszi a linket. Azért az érdekes, hogy az elsõ sorban megjelenik, hogy a tej zsírosabb összetevõ részében lévõ izé anyag.... mennyire kell pedig tartózkodnunk a tejtõl (félre ne érts, nem cáfolni akarom ezt, hanem csak azt jelezni ezzel, hogy pl. a diéta dolog is borzasztó relatív és személyfüggõ, nem?)...
És Te hogyan szerzed be ezt? Ha itt nem túl jó, írnál egy privit róla?
Köszi, szép napot!
Nincs jelen
#3525 2009-12-07 09:55
- jadam
- Tag
szia Ede,
mondjuk én bírom a tejet, orvosilag is kimutatták anno, ezért ez nekem fel sem tûnt :)
de ha jól értettem, márpedig az orvoslátogató ismerõsöm magyarázta el így nekem, hogy ez a vegyület v. mi megvan mindenki szervezetében, a gyulladt bél is termeli, csak nem eleget, pedig nagyon szükséges a nyálkahártya regenerálódásához.
Olvasgattam egy olasz crohn fórumot is ( a google egész jól le tudta fordítani), ahol írták páran,h segített nekik gyógyszer mellett.
Nekem egy német doki segített beszerezni, ismerõs.
De talán Bécsben is megtalálható, legalábbis én onnan szerzem be a bélbaktériumos cuccomat, a progastro meg a társai nekem nem váltak be igazán, egy másik segít, amit szintén Németo-ban lehet kapni, de bécsi patikákban is fellelhetõ, épp múlt héten raktároztam be belõle :)
Nincs jelen
#3526 2009-12-07 09:57
- én
- Tag
Ede! Pharmafutár?
Nincs jelen
#3527 2009-12-07 10:02
- jadam
- Tag
szia én,
köszi a tippet! errõl a pharmafutárról nem is hallottam és nekem is jól jön, mert az ismerõst nem akarom állandóan megkérni, inkább magam oldanám meg a dolgot és ha úgy néz ki h hosszabb távon is beválik, azaz ha elfogy a mostani havi adagom és pipecül leszek tõle, tuti megtöltöm az éléskamrát vele :)
úgyhogy én is köszi
Nincs jelen
#3528 2009-12-07 10:54
- Ede
- Tag
KÖsz:):)
Nincs jelen
#3529 2009-12-07 13:45
- angeluc
- Tag
na jó Drágáim, akkor megkérdezem a dokit, aki azt fogja mondani, hogyha az egyik bevállt akkor mit akarok még?
na jó én nõ vagyok és nem igazán lennék szép kopaszon.
Ha férfi lennék akkor nem izgatna a téma. Leborotválnám és hajrá............. :)
Nincs jelen
#3530 2009-12-07 14:15
- jadam
- Tag
köszi én!
pahrmafutár behozza 1 hét alatt, szuper :)
Nincs jelen
#3531 2009-12-07 15:19
- Ede
- Tag
Angel, totál igazad van. annyira gáz, amikor fésülgetem a hajamat és csak nézem, hogy úúúúúúúúristen.... nem elég más, még ez is. De amúgy nekem egyik orvos sem foglalkozott ezzel, mintha nem számítana, pedig annyira le tud engem lombozni... na, de...
Nincs jelen
#3532 2009-12-07 21:08
- Sztundi
- Tag
Hajhullás? Ajaj, még az is lehet??? Én egyelõre ott tartok, hogy amikor fölírta a doki a rakás gyógyszert, megkérdeztem, hogy hogy fogja ezt bírni a gyomrom, erre azt válaszolta, hogy bírnia kell, de nem adott semmilyen gyomorvédõt.
Ede, köszi a regényt! Figyu, szerintem nem fésülgesd a hajad........ a raszta is jól néz ki. :)
Nincs jelen
#3533 2009-12-08 08:34
- Ede
- Tag
csõõõõõõõõõõõõ.
Sztundi, az én rasztám.... úúúúristen lenne...:):)
Sok minden lehet egyébként, de ez totál egyénfüggõ... úh ne parázz elõre, ráérsz akkor is, ha valami olyan történik. Ha úgy érzed, hogy hányingered van, vagy jön fel egy kis sav, akkor azért írass fel gyomorvédõt, mert segít, szinte azonnal. nekem pölö mikor két hete szedtem kliont, akkor attól egy kicsit beindult, de csak két napig kellett bevennem gyomorvédõt, ahogy elhagytam a kliont, vége is lett a tünetnek.
szép napot!!!!!!!
Nincs jelen
#3534 2009-12-08 20:47
- Sztundi
- Tag
Bár nem ebben a topicban kéne tennem, de azért (mert itt van Ede) megkérdezem, hogy nektek milyen diéta jön be a rosszabb napokon. Csak tea? Vagy pépes kaja? Vagy pont inkább ami fog? Most jó a hús vagy nem? Annyi mindent összeolvastam a dologról, hogy már azt sem tudom mit egyek. Tegnap vettem be az utolsó Kliont és ma még többször voltam wc-n,mint a Klion mellett, amitõl ugye többet lehet menni.......
Köszi
Nincs jelen
#3535 2009-12-08 21:28
- Ede
- Tag
gyere oda, ahová való:):)
Nincs jelen
#3536 2009-12-10 20:56
- Sztundi
- Tag
Hallottatok már a cseppkõgomba és a patkónyelv jótékony hatásáról? Vagy a Gastroanax nevû dologról? Kipróbálta már valaki?
Nincs jelen
#3537 2009-12-11 11:23
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
A cseppkõgombáról én megkérdeztem a doktort az orvos válaszolban és azt írta, hogy lehet csodagyógyszereket keresni, de nem fogok meggyógyulni. Persze próbálkozni lehet.
Nincs jelen
#3538 2009-12-15 08:11
- bukanna
- Tag
sziasztok!
elég rég jártam erre. Lenne egy olyan kérdésem, h. szedi-e valaki a quantalan nevû gyógyszert, mert ha igen, nkem van egy egyész dobozom eladó. Én kipróbáltam,és nem vált be. Ha valakinek kell, nagyon szívesen eladom, kb. 5 hiányzik belõle. bukanna@hotmail.com
Nincs jelen
#3539 2009-12-15 20:22
- tim-tirim
- Tag
jadam, ettõl a Sobutir-tõl még mindig jól vagy? Valami új infód van róla?
Nincs jelen
#3540 2009-12-15 20:59
- jadam
- Tag
kb 10 napja szedem és 2-3 nap után kezdtem tõle jobban lenni, és igen még mindig jól vagyok tõle. Most rendeltem újabb 3 dobozzal a Pharmafutárnál, egy hét alatt behozzák. Azt mondták, többen érdeklõdtek mostanában eziránt a szer iránt.
Nekem a hasmenést és a fájdogálásokat mulasztotta el.
De nem voltam nagyon szarul egyébként sem, nem tudom erõsebb gyulládásnál mennyire hat.
nekem eddig bevált.
Nincs jelen
#3541 2009-12-15 21:08
- jadam
- Tag
kedves tim-tirim
a mottód ugyanaz, ami az enyém is :) csak én a telefonomba írtam bele, hogy mindig lássam. Olvastam ezeket a könyveket és ez a szemléletmód "mentett meg" 2008 õszén a biólogiai szerektõl, szteroidot már nem szedhettem, mert kikészítette a csípõmet és olyan szarul voltam, hogy vért kellett kapjak és biológiai szerre akartak rátenni, de én azt nagyon nem akartam , kértem a dokit, adjon nekem egy hónapot, hogy jól legyek. És intenzíven elkezdtem alkalmazni, amit a könyvekbõl olvastam + olyan dolgokat szedtem, amikben hittem és kb. két hét alatt teljesen rendbe jöttem, gyógyszert csak Pentasát szedtem. Magam sem hittem volna, hogy abból a durva állapotból így ki fogok jönni, ma is csodának tekintem. Két a szakmában szaktekintély fõorvos is csodálkozott a dolgon.
AZ egyik mondta is: maga meg akar gyógyulni. Hát megakartam :)
nagyon hiszek a lelki hátterében.
ebben a sobutirban is nagyon hittem, lehet hogy azért hat... (?)
J.
Nincs jelen
#3542 2009-12-16 00:10
- tim-tirim
- Tag
jadam, hát nekem már se a vénás szteroid se a remicade nem segit....szoval az én dokim meg azt mondta valamit sûrgõsen csináljak magammal mert neki már ncisn több ötlete csak a mûtét, és akkor teljes vastagbél eltávolítás lenne..... van pár napom, hetem hoyg valami csoda történjen. Ezeket a könyveket én is végig olvastam, naggggyon hittem/hiszek benne, csinálom is a benne leirtakat 1-2 hónapja...eddig semmi. A remibe is nagyon hittem, kétség nem fért hozzá hoyg az majd használ, de hát nem úgy néz ki. Pszichoterápiára is járok, antidepresszánst is szedek, plusz midnenféle crohnos bogyót, paeolit diétázom, eddig kb mindent kipróbáltam amit felderitettem hoyg jó lehet. Most a Sobutir van a soron, de te hoyg rendelted? Neten adtad fel a rendelést? vagy mail-t irtál? mert én nem találom a pharmafutáros oldalt ahol lehetne rendelni :s
Örülök a sikerednek :) Gratulálok !!! remélem hamarosan a te sorsodra jutok :)
Nincs jelen
#3543 2009-12-16 03:57
- Ede
- Tag
Szassztok!
Íme a honlap: http://www.pharmafutar.hu/. Jobbulást!!!
Nincs jelen
#3544 2009-12-16 07:37
- bukanna
- Tag
sziasztok!
elég rég jártam erre. Lenne egy olyan kérdésem, h. szedi-e valaki a QUANTALAN nevû gyógyszert, mert ha igen, nkem van egy egyész dobozom eladó. Én kipróbáltam,és nem vált be. Ha valakinek kell, nagyon szívesen eladom, kb. 5 hiányzik belõle. bukanna@hotmail.com
Nincs jelen
#3545 2009-12-16 08:44
- jadam
- Tag
tim-tirim,
próbáld meg felhívni õket ma, a honlapjukon ott a telszám, hogy behoznák-e neked még az ünnepek elõtt, dec 23-tól már nem dolgoznak idén.
Én pesti vagyok, bementem az irodájukba és befizettem hétfõn, szombaton mehetek érte.
ha nem sikerül dûlõre jutnod velük, esetleg küldhetek egy dobozzal az enyémbõl, ha ki akarod próbálni és megér neked ennyit: 14,95 EUR egy doboz.
Nincs jelen
#3546 2009-12-17 09:38
- Gábor
- Tag
Sziasztok az szeretném kérdezni hogy én most vagyok túl egy Medrol adagon...elõször szedtem ilyen gyógyszert...kicsit szúrt már tõle a gyomrom...de mióta abbahagytam fájnak a térdeim, szinte az összes izmom és elég szarul is érzem magam. Ez nálatok is így szokott lenni vagy csak velem van a hiba és milyen módszert tudtok hogy jobban érezzem magam?
Nincs jelen
#3547 2009-12-17 10:09
- c.zsolt
- Tag
nemtudom hogy hagytad abba, de a Medrolt tipikusan folyamatosan szepen lassan leepiteni kell. Egyiknaprol a masikra elhagyni mondjuk egy 16g os adagolast nagyon nem javasolt, hanem szepen 2 hetente mondjuk 4mg-mal csokkentve. Szoval?
Nincs jelen
#3548 2009-12-17 11:38
- Gábor
- Tag
Az gáz de én most abbahagytam 1iknapról a másikra...orvos nem mondta hogy fokozatosan kell abbahagyni...de most hogy abbahagytam mire számítsak?
Nincs jelen
#3549 2009-12-17 11:46
- jadam
- Tag
szia Gábor,
szteroidot nem lehet egyik napról a másikra elhagyni, egyszer mikor kórházban voltam, a mellettem fekvõ lány csinálta ezt, és olyan piszok szarul volt egy darabig, rossz volt nézni, kb. mint a drogosok mikor leszokóban vannak.
talán kéne beszélned az orvosoddal, h ha már így történt mit lehetne tenni.
Nincs jelen
#3550 2009-12-17 12:43
- c.zsolt
- Tag
az nagyon gaz, a kovetkezot csinalnam:
- ezt a dokit otthagynam es keresnek valakit akinek van koze a dologhoz.
- ha nagyon szarul vagy en konzultalnek egy masik orvossal mihamarabb es ujra elkezdenem a medrolt szedni szepen fokozatosan csokkeno adagban (ezt csak az en javaslatomra nehogy megcsinald, egy orvossal mindenkepp mihamarabb konzultalj errol!!!)
minden jot es jobbulast!!!
Nincs jelen