#4451 2010-10-07 09:33

Marthuska
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Gyógyszerek, kiegészítõk

Szia Tim-tirim! Nekem az Imuránnal kapcsolatosan volt hasonló problémám, azzal a különbséggel, hogy még nem kaptam semmilyen biológiai kezelést.
Én az Imurán szedésének kétszer is nekirugaszkodtam, de olyan szédülésem volt nekem is, valamint egyensúlyzavar, és nyomásérzés a fejemben. Emiatt alig tudtam a teendõimet ellátni, és anélkül, hogy napoztam volna fényérzékenységet is okozott. Egy-két hétig bírtam csak szedni, mindkét alkalommal, mert teljesen levert a lábamról, pedig csekély dózissal kezdtem. A két alkalom között kb. egy év telt el. Azért ragaszkodtam volna ehhez a gyógyszerhez, mert személyes ismerõseim közül, akiknek tolerálja a szervezete, jól bevált, tünetmentesek, és sokat tudtak hízni is.

Nincs jelen

#4452 2010-10-08 18:53

feka
Tag

Szia marthuska! Igen jól mondod de eddig még nem tudtam,hogy a medrol is csinálhat savat pedig olvastam a mellékhatásait.Lehet elkerülte a figyelmemet de a doki azt is mondta,hogy a Pentasa is csinálhatja ezt a tünetet. Azóta nagyon jól érzi magát kicsit fáradékony de nagyon jó a közérzete hál istenek.Kicsit ideges vagyok,hogy hétfõn mit mond az orvos mikor mennyek vissza. Majd írok mikor haza jöttünk,hogy mit mondott az orvos.Remélem te jól vagy mert én mindig csak panaszkodom Te pedig soha sem.Aminek örülök mert ezek szerint jól vagy. Hál istennek nagyon jól tolerálja a szervezete az imuránt  pedig 3x1 szed ami 25mg  ezek szerint jó(?) néha szokott hányingere lenni meg egy kis szédülés is de már sok helyen olvastam,hogy soknak az imurántól vannak ezek a mellékhatások.Még ezeket  a tüneteket  nem mondtam az orvosnak szerinted kéne? Nagyon örülök,hogy megismertelek .Jó egészséget kívánok  neked (nektek). SZIA

Nincs jelen

#4453 2010-10-08 19:39

Marthuska
Tag

Szia Feka! Köszönöm kérdésed, én jelenleg jól vagyok! Örülök, hogy jó a fiad közérzete! Az Imurán is okozhat mellékhatásokat szédülést, fáradékonyságot stb., de ha ez idõvel mérséklõdik, akkor nem lehet gond. Legfõképp a vérképbõl fog kiderülni, hogy viseli a fiad szervezete ezt a gyógyszert, ezért a gyakori laborellenõrzés. Szerintem alapos az orvosod, és ez jó! Természetes, hogy kicsit ideges vagy, de biztos nem lesz semmi baj! Minden tünetet elmondhatsz az orvosnak, úgyis mérlegelni fogja, hogy melyik megoldás a legjobb a gyermekednek. Ha kicsit megnyugtat, ha szabad így mondanom, elmondanám, van olyan ismerõsöm, akinek óvodás gyermeke Crohn beteg (sajnos úgy másfél éves korban kezdõdött, vagy kicsit elõbb), de nála is sikerült beállítani a gyógyszereket úgy, hogy már egy éve teljesen tünetmentes, és többek között Imuránt is szed. A tapasztalatok jó eredményeket mutatnak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan, mert visszafogja az immunrendszer fokozott mûködését, ami Crohn betegségre jellemzõ.
Panaszkodjál csak nyugodtan, ez a fórum ezért van, hogy megértsük egymás problémáit, és próbáljunk segíteni.  Bízom benne, hogy a fiad egyre jobban lesz, és hamarosan jó eredményekrõl számolhatsz be, amit szívbõl kívánok!

Szerkesztette: Marthuska (2010-10-08 22:13)

Nincs jelen

#4454 2010-10-10 16:33

vugi
Tag

Sziasztok!

Tudna nekem valaki tippet adni,hogy hasmenésre milyen gyógyszer a legjobb? Eddig reasec-et meg lósóska mag teát ittam. De kipróbálnék mást is.
Elõre is köszönöm
Kriszta

Nincs jelen

#4455 2010-10-10 16:39

cristobal
Tag

Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy a kezdõ magas dózisú szteroid kezelés mellett Ti szeditek/szedtétek-e tovább az 5 ASA készítményeket, napi 3x1-es fenntartó mennyiségben, vagy csak a leépítésnél? Esetleg kúpot közben?
Én 9. napja kapok 75 mg pedrinoslont, a vérzésem már másnapra elmúlt, de továbbra is fáj a belem, hol jobban hol kevésbé. Gondolom ez nem annyira jó jel.
A doki azt mondta, hogy még folytassuk ezt a dózist két-három hétig ha jobb lesz kezdjük leépíteni. Szerinte fölösleges a fenntartó kezelés mellette. Én Kovács Ágota különbözõ munkáiban azt olvastam, hogy fenn lehet ill kell tartani.

Mi errõl a tapasztalatotok? És mennyi idõ után hat a szteroid? Nekem szerencsére ez az elsõ, de mostanra már a háromnegyed gyulladt a vastagbelemnek.
Köszönöm elõre is.
Üdv.
Cr

Nincs jelen

#4456 2010-10-10 17:08

Melcsi_
Tag

Cristobal, kellenek az ASA 5 készítményeket is szedni szteroid kezelés mellett...mivel a szteroidot úgyis le kell építened, így kell vmi alap gyulladásgátló gyógyszer a késõbbiekben is hogy segítsen neked.

Ha abbahagyod a medrolt, könnyen visszaeshetsz, szóval szedd a többi gyógyszert is és használd a lokális cuccokat is (pl. kúp). Hamarabb felépülsz.

Nincs jelen

#4457 2010-10-10 17:17

Sztundi
Tag

Cristobal, nekem kell szedni a többi gyógyszert is a szteroid mellett. (Pentasa)

Nincs jelen

#4458 2010-10-10 20:44

tim-tirim
Tag

Nekem azt mondta a dokim hogy ne szedjek se Salazopyrint se Pentasat mert nem ér semmit (mondjuk erre már rég rájöttem, de nem gondoltam volna hogy ki is mondja igy a doki) Imurant, steroidot és Humirat kapok most.

Nincs jelen

#4459 2010-10-11 15:09

Breki
Tag

Nekem is pont ezért nem adják,mert azt mondta több kárt okoznak mint pl a budenofalk.Csak azzal meg az a gond,hogy már csak fél évig szedhetem,1 évig lehet.Utána mi lesz!?...

Nincs jelen

#4460 2010-10-11 18:36

tim-tirim
Tag

Breki, akkor még van fél éved, az azért sok, addig még bármi lehet.
Úgy érzed nélküle visszaesnél? Nem vagy most sem teljesen jól tõle?

Nincs jelen

#4461 2010-10-11 18:43

Breki
Tag

Szokott szórakozni,szerencsére nem gyakran de nem vagyok azért túl jól,valahol mindig fájdogál,de sokkal jobb mint amikor semmit se kaptam,meg inkább a szövödmények aktívak

Nincs jelen

#4462 2010-10-14 12:30

diatomaceous algae
Kitiltva

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Ma voltam az orvosomnál, és szerettem volna tápszert feliratni. Az orvos közölte velem hogy nem ír fel, mert csak rendkívül súlyos esetben írjhatják fel kedvezményesen.

Eddig 11 kg-ot fogytam, és alig tudok visszhízni, a hasmenés, fájdalmak gyakoribbak mostanában, hiába szeden a Pentasat.

Tudna valaki ajánlani olyan orvost aki felírná nekem kedvezményesen az Ensure / Nutricia-Nitridrink tápszert?

Elõre is köszönöm a segítséget!

Nincs jelen

#4463 2010-10-17 11:40

barna-by
Tag

Keresgéltem a bibliográfiám miatt és a Matarka adatbázisban találam egy érdekes cikket, illetve a címe fogott meg: "A Crohn-betegség biológiai kezelése adalimumabbal." Eszerint az adalimumab egy új biológiai szer és mivel 2010es a cikk, ezért még ropogós! :) Tud errõl valaki valamit? Esetleg a külföldi olvasók?

Most görgettem lejjebb az adatbázist és egy cikkben azt fejtegetik, hogy az infliximab reziztensek kezelése adalimumabbal. Ez egy következõ lépcsõfok! :)

Szerkesztette: barna-by (2010-10-17 11:42)

Nincs jelen

#4464 2010-10-17 12:20

Breki
Tag

A Humira hatóanyaga is  adalimumab.De nem csak crohn-Colitisre van ha jól néztem utána az  adalimumab-nak
rheumatoid arthritisben, polyarticularis juvenilis idiopathiás arthritisben, psoriasisban, arthritis psoriaticában, spondylitis ankylopoeticában, valamint Crohn-betegségben szenvedõ betegek gyógyításában.

Szerkesztette: Breki (2010-10-17 12:20)

Nincs jelen

#4465 2010-10-17 13:28

barna-by
Tag

Jaaaah...azt hittem az is infliximab...ma is okosabb lettem! :D

Nincs jelen

#4466 2010-10-17 15:11

Bordás
Tag

barna-by!
Tegnap említetted azszem, hogy vannak amik neked beváltak valami lúgosító cuccok. Azt szeretném tõled kérdezni, hogy valamit nem tudsz nekem javasolni mivel érted el a tünetmentességet, mert én már megint vérzek, és nem is kicsit sajnos. Már abszolút mindent próbálok és alig vagy inkább nem is akarnak hatni, nagyon elvagyok most keseredve. A biológiai kezelésre meg inkább fel sem veszem a kapcsolatot a dokimmal mert mondták, hogy mellékhatása a : Hasi daganat, és inkább abból nem kérnék, köszi. Már tényleg szedtem az Aloe Verától kezdve mindent, amit csak eltudsz képzelni, a világ összes jó kis cuccát, és semmi. Úgy néz ki, hogy ez a betegség nagyon kifogott rajtam nem akar belõlem távozni kis alattomos, mindent elkövet hogy bennem maradjon, semmi nem tudja kiûzni. Segítségedet kérném, mit javasolsz, mert már megöl az ideg, hogy mitévõ legyek. Elõre is köszi! Üdv! :(

Nincs jelen

#4467 2010-10-17 15:18

c.zsolt
Tag

Igaz nem tolem kerdezed, de ugy altalanossagban hozzaszolnek:
A biologiai terapianak, rengeteg mellekhatasa lehet - pont mint barmelyik gyogyszernek. Nem feltetlenul kell igy elvetni a dolgot, rengeteg embernek segitett mar itt is az allapotan, van amikor mar tenyleg erdemes belevagni. Szoval en a helyedben merlegelnem a dolgot, hogyha tenyleg ilyen kellemetlen a helyzet, de legalabb utanaolvasnek/megkerdeznek par biologiai kezelesen atesett emberket.

udv,
Zsolti

Nincs jelen

#4468 2010-10-17 15:41

Marthuska
Tag

Szia Bordás! A biológiai kezeléssel kapcsolatosan ajánlanám a "Remicade/Humira" topicot. Ott érdemes olvasgatni ezzel kapcsolatosan, és mérlegelni, mi lenne a jobb Neked.

Nincs jelen

#4469 2010-10-17 19:12

Bordás
Tag

A Medrolt mennyi idõ után lehet újból elkezdeni? 1 hónapja hagytam abba, de máris szükségem lenne rá, 16mg-ot szedtem és az elsõ bevétele után rögtön jó volt minden, de miután leálltam vele.....kész újból kezdõdött minden. Pár évvel ezelõtt részt vettem 1 gyógyszertesztben ami egy Francia eredetû volt, kettõs vak placebo. Az a tükrözés után nagyon jó eredményt hozott, de a mai napig nem látok belõle semmit. Nem tud valaki arról valamit, hogy forgalomban van e, vagy mi csak a Franciáknak kísérleti nyulai voltunk? Az tényleg hatott akkor. Innen jár valaki a Szent Imre Kórházba?
Köszi! Üdv!

Nincs jelen

#4470 2010-10-17 19:27

Ede
Tag

Szia, Bordás. Én oda járok. Üdv, E

Nincs jelen

#4471 2010-10-17 19:52

Bordás
Tag

Szia! Örülök! Te kihez jársz, ki kezel? Milyen az állapotod most, mit szedsz? Köszi! Üdv! :)

Nincs jelen

#4472 2010-10-17 20:02

pötyi
Tag

Szia Bordás!
Nekem most kezdõdik a 2. "biológiai kúrám"(Humira 40 mg)
Augusztus 31-én járt le az 1 évem, szeptemberben megtükröztek és lássunk csodát HATOTT! :) Ugyanis az összefüggõ gyulladásaim ma már csak hegek! :) A polipokat ami elõtte is volt sajnos mindig, azokat a tükinél lecsípték így nem alakulhat ki semmi rossz belõle! A szövettani eredmények viszont "azt mondják, hogy jobb ha újból elkezdjük a "szurkálódást! Hozzá kell tenni, hogy amióta kapom a Humit nem vérzek nincsenek görcseim és olyan dolgokat tudok megenni megint amit 20éve nem!!!! :) Most 24 éve hogy beteg vagyok és rájöttem egy ideje már hogy az orvosok nem akarnak rosszat se nekünk se maguknak! :)
A lényeg ha bajon van a betegségtõl akkor irány az orvos!!!!Sajna ezek a biocuccok nagyon drágák és szigorú ellenõrzés mellett lehet csak kapni! Ha az orvosod azt mondja kellene neked akkor az nem véletlen! a sok Medrolltól sokunknak lett csontritkulása vesekõve stb stb... szóval még nem találtak fel (sajnos)olyan gyógyszert aminek ne lenne mellékhatása! :(
Azt tanácsolom keresd meg a dokidat mielõbb!!! :)

Esõ-és-tünetmentes szép napot mindenkinek!!!!! :)

Nincs jelen

#4473 2010-10-17 20:10

Androck73
Tag

Pötyi: én nagyon félek ezektõl az új dolgoktól, sok minden rosszat is olvastam a biológiai terápiáról!
Azt olvastam, hogy olyan, mint a drog nem igen tud a szervezeted meg lenni nélküle...stb. nJah és persze elvonási tüntei is vannnak, ha nem kapod....szóval nem is tudom...

Nincs jelen

#4474 2010-10-17 20:17

Bordás
Tag

Szia Androck73! Én hasonlókat halottam és olvastam errõl a biológiai kezelésrõl mint te, én is óckodom ettõl az egésztõl, nem tudom mi legyen....

Nincs jelen

#4475 2010-10-17 20:31

Androck73
Tag

Bordás: szia, nekem is elõrevetítette a dokim, hogy szóba fog jönni, de õ sem nagyon ajánlja...szóval végsõ megoldásnak tartja talonba, addig a medrol megy, amíg bírom...most egy két hétig bírtam nélküle - viszont két napja, tudja a fene az idõ miatt - de újból vissza kellett kapcsolnom 8 mg-ra. Majd meglátom, bízok erõsen...és kitartok.
Az aloa vera gél nekem sem jött be, igazából ezidáig a Forevernek az a marha drága probiotikumja megy nálam, ami rosszat még nem csinált, meg a gastroanax.
Most majd megpróbálok egy homeopátiás csomag összeállítását kérni a dokimnál és majd meglátjuk, mit használ a dolog.

Nincs jelen

#4476 2010-10-17 20:39

Bordás
Tag

Én pontosan ugyan így vélekedek és állok meg vagyok a betegségemmel mint te! 3 hét után hogy leálltam a medrollal megint nyákos véres széklet naponta 4x legalább. Most szedek 2x2pentasa, 2x2 gastroanax, 0.25mg xanax fele éjszakára, és klizma napi 1. De mintha mit sem érne az egész. Én is kivagyok ettõl az egésztõl már. De a medrol természetesen használt, csak azt sem lehet örökké szedni pihentetni kell mert az sem annyira jó a szervezetnek, de jobb mint 1 biológiai kezelés ha összehasonlítom a kettõt. :(

Nincs jelen

#4477 2010-10-17 20:41

pötyi
Tag

Mint mondtam én 1 éve kapom és csak jót tudok róla mondani! Persze mindenkinek szívejoga "szenvedni" :)
Hála' én csak jót tudok mondani róla és nem vagyok egyedül :)
Megszûntek a vérzések, görcsök, ja és nõ létemre visszakaptam a lánykori testem :) (melltartó), ugyanis sikerült híznom ami nekem nagy szó! 7 kg 1év alatt, na meg olyan, hogy lecsó, káposztás tészta, újhagymás-vajaskenyér uuummm :) szalonna és kocsonya ummmm:) eddig nem bírtam ránézni sem, most megeszem és nem jön vissza se meg nem is hajt meg! :) Persze  én is medrollt kaptam eddig rengeteg bajjal holdvilágarc, csontrit. vesekõzúzás 3x a vesegörcsökrõl már nem is beszélve, jó volt ezekrõl lemondani. :) Ha visszaolvastok a Humi-Remi topicban láthatjátok, hogy én is vívódtam rendesen de ha a doki azt mondja ezt kell tenni akkor ez jó! Az imurántól a budebofalktól bajom volt és le is állítatott a doki. Ezek a biocuccok is olyanok mint az imurán lenyomja az immunrendszert csak ezt nem szedni kell hanem szurni és ezzel megkímélem a gyomromat is annak még nincs baja :)!

Nincs jelen

#4478 2010-10-17 20:59

Androck73
Tag

Pötyi, mint írtam az én dokim sem nagyon ajánlja ezt a biológiai- terápiát a mellékhatásai miatt...szerinted, akkor melyik jobb a medrol vagy a Humi?

Nincs jelen

#4479 2010-10-17 21:03

Bordás
Tag

Még 1 dolog van a tarsojomba amit tartogatok, ha elfogy a gastroanax akkor van 1 flavin7 kapszula arról azt halottam hogy jó.

Nincs jelen

#4480 2010-10-17 21:09

pötyi
Tag

Igen az jó, étrendkiegészítõnek hívják és az is!- de ami vérzik azt nem hozza helyre az sem! A vérzés az gyulladás ha azt lenyomják a medroll és társai akkor használ a Flavin7! Rengeteg benne a vitamin de nem gyull.csökkentõ!
Hidd el én is kipróbáltam már mindent MINDENT! nekem nem tudsz olyat mondani amit ne szedtem volna be vagy ne próbáltam volna ki volt rá 24 évem! :)

Nincs jelen

#4481 2010-10-17 21:17

Bordás
Tag

Nekem csak a medrol használt, de most leállított vele a dokim, mert az se a legjobb, csak ugyebár nekem hatott. Akkor azt mondod hogy a medrol után a flavin is lehúzza a dolgokat a belemrõl és jó lesz?

Nincs jelen

#4482 2010-10-17 21:23

pötyi
Tag

Nem értem ha hatott akkor miért nem akarja hogy most is szedd a medrollt!! Nekem úgy volt hogy napi 20 mg alá nem tudtam menni a medrollal mikor azt mondta a dokim ez már nem használ csak árt! és jötta Humi :) de ha neked még hat a medroll és elmúlik a vérzés és gyulladás akkor...... Ha a medroll levitte a gyulladást és elhagytad, utána segíthet a Flavin7 megakadályozni az újbóli kialakulást! :)

Nincs jelen

#4483 2010-10-17 21:23

marcsi0727
Tag

Én Remicade-t kapok, holnap vérvétel, szerdán már a 3. adag. Velem csodát tett. Rajtam minden elképzelhetõ vackot kipróbáltak, semmi nem használt. Most meg... csodák csodája... az életminõségem csúcskategóriás lett. A mellékhatások... persze. Nekem azt mondta a gasztrós dokim, hogy a több 100 terápiás beteg között 1 volt, akinek az 5. kezelésnél allergiás tünetek léptek fel. Szerintem parlagfû-allergiás sokkal több van.

Nincs jelen

#4484 2010-10-17 21:24

c.zsolt
Tag

Szia,

Dokiddal kene beszelni mindenkepp, nekem a Medrol utan Entocort volt ami hatott/hat (maramennyire...), ugy ahogy. Ez is szteroid, de lightosabb formaban joval...ahogy a hatasa is.

Nincs jelen

#4485 2010-10-17 21:34

Bordás
Tag

Én salofalkot szedek nem entocortot, és hát eleinte ahogy használt most úgy nem. Gondolom a dokim a mellékhatás miatt nem akarja hogy huzamosabb ideig szedjem a medrolt, mert így is 1 hónapig nyomattam magamba fokozatosan csökkentgetve, és az még hála használt, de már említette mondom nekem a biológiai kezelést amit ha nem muszáj akkor nem erõltetnék. Utóbbi vizsgálatomnál júli végén augusztus elején katasztrófa volt az állapotom, és ez meg is mutatkozott azért nyomatta belém a doki a medrolt, de mondom az még használt hála.

Nincs jelen

#4486 2010-10-17 21:36

Bordás
Tag

A remicade az mi, milyen típusú gyogyó illetve hogyan adandó be? :(

Nincs jelen

#4487 2010-10-17 21:37

Bordás
Tag

Ja jó már megvan a topicot megtaláltam, kösszi!!!

Nincs jelen

#4488 2010-10-17 22:09

marcsi0727
Tag

Nincs jelen

#4489 2010-10-21 19:46

kosztya92
Tag

Sziasztok.  mit gondoltok a mogyorovajrol?  tapasztalata valakinek esetleg?

Nincs jelen

#4490 2010-10-21 19:50

Bordás
Tag

Én Nutellát nyomatok néha és az nem gáz, nincs tõle se jobban se rosszabbul a belem. Üdv! :)

Nincs jelen

#4491 2010-10-22 10:49

Zsuzskaa
Tag

kosztya,

én imádom :D ha az eredetirõl beszélünk persze.
( a nutella ami csak egy csokis mogyorós ízû krém attól néha lazább a székletem)

Nincs jelen

#4492 2010-10-22 22:30

kosztya92
Tag

Zsuzskaa

Igen arrol beszélünk!:D   te hol szerezted be?

Nincs jelen

#4493 2010-10-23 19:04

Bordás
Tag

Sziasztok!
Nem tudom hallottatok-e már a FÜVES GYURIBÁCSIRÓL, vagy valaki próbálkozott-e már nála. Na csak azért mert állítólag csodákat tud mûvelni a gyógyteáival, amit õ maga állít össze neked. Azt hallottam, hogy Demjén Ferencnek magas volt a cukra, és már a kis lába ujját le kellett vágni emiatt, és így tovább kellett folytatni a vagdosást, de õ is elment ehhez a Gyuribácsihoz, õ maga összeállított neki egy gyógyteát és azóta kutya baja kigyógyult az egészbõl és az orvosai nem hitték el, mikor már ott tartottak, hogy tovább kell vágni a lábát. Õ a Bükkben lakik, és saját gyógyfüveibõl hozza az embereknek a teáit, összeállítja és viheted ihatod. Budapesten is van rendelése. Úgy mûködik, hogy az utolsó vizsgálati papírokat elviszed hozzá, megnézi és tudja mi kell neked, legközelebb mondja mikorra menjél és veheted át a teádat tõle. Állítólag nagyon sokan vannak nála, hideg élelem kell mert tobzódnak az emberek, tehát nem lehet hülyeség az egész. Én most ott tartok, hogy 1 próbát megér, elmegyek majd hozzá és kipróbálom, feltéve ha ezen a betegségen tényleg tud segíteni, hát reméljük. Amúgy valaki volt már nála vagy hallott róla, mert ha igen és van tapasztalat akkor legyen szíves megírni, elõre is köszike. Üdv.: Bordás!  :)

Nincs jelen

#4494 2010-10-23 19:12

diatomaceous algae
Kitiltva

Sziasztok!

PENTASA 2 gramm retard garnulátumból kb. 80 tasak megmaradt, 20-at használtam el, de abba kellett hagynom mert rosszul voltam tõle.

Ezt cserélném tápszerre. /Vagy akár grátiszként is odaadnám./

Szerkesztette: diatomaceous algae (2010-10-23 19:36)

Nincs jelen

#4495 2010-10-23 22:00

Zsuzskaa
Tag

kosztya,
Mivel kaptam ajándékba árat nem fogok tudni mondani hozzá , de a Culinaris- ban vették azt tudom :)
Láttam már Lidl-ben is mogyoróvajat amúgy,bár szeritnem az csak kicsit hasonlít az "igazira".

illetve most megnéztem neked a neten : http://www.bioszallito.hu/pindakasmogyo … mek-120099 innen is lehet rendelni,ha nem budapesti lennél ( Culinaris bolt ha jól tudom csak a fõvárosban van)

Nincs jelen

#4496 2010-10-24 07:37

Breki
Tag

Bordás
Nem jártam nála,de gondolkodtam rajta én is.Egy riportot néztem vele a tv-ben pár hónapja,tudja mit csinál az biztos.
Sokan dolgoznak neki,hiszen hatalmas a forgalma,és a kereslet rá.
Ha mész,csak akkor menj ha õhozzá személyesen tudsz menni.
Termesztik õk is a sok gyógyfüvet,mivel annyi nem terem a szabadban amennyit eladnak.De a riportban azt mondta,az az igazi amit õ maga szed a bükkben,a természetben,de erre sztem kicsi az esély,de gondolom amit termesztenek az is jó lehet...

Nincs jelen

#4497 2010-10-24 09:34

mercy70
Tag

Hát Bordás,bár én a Bükkben lakom de nem hallottam még a füves Gyuribácsiról.Talán a Lisa tud neked segíteni,talán épp ott lakik ahol Õ,talán a nyári Bükkszentkereszti talisok szétnéztek a gyógynövényes kertekben,talán...............................

Nincs jelen

#4498 2010-10-24 13:26

monka
Tag

één is láttam a tv-ben egy vele készület riportot. És mivel idõs már, a lánya veszi át a "praxisát". Ha valaki megy hozzá, majd ossza meg a tapasztalatait.

Nincs jelen

#4499 2010-10-24 15:47

Zsuzsika
Tag

Bordás, és a többiek, akik a füvesembert keresitek!!!
Szabó Gyuri bácsinak hívják, Bükkszentkereszten lakik,önálló honlapja van, a nevét kell beírni a google   keresõbe. Boltja van Miskolcon és máshol is, a diófa levél teát ajánlja bél gyulladásra. Utánvétellel pár nap alatt elküldik. A honlapján a többi teája is megtalálható.
Én rendeltem már nála, a teát kúra szerûen kell alkalmazni, 6 hétig napi 1-szer, utána 6 hét szünet, majd megismételni a 6 hét teát mégegyszer. Az eredményrõl nem tudok beszámolni, mert a kamaszkorú lányomnak kellett volna innia, aki nem mûködött együtt ebben a témában, néhány nap alatt abbahagyta. Én telefonon is beszéltem Gyuri bácsival, õ nagyon határozott volt abban, hogy a tea "meggyógyítja" a bélgyúlladást.
A puding próbája az evés, lehet próbálkozni...
Üdv.: Zs.

Nincs jelen

#4500 2010-10-24 21:14

Bordás
Tag

Na akkor én alávetem magam gyerekek, és ha lesz valami fejlemény vagy érzek hatást akkor mindenféleképpen megosztom veletek, meg amúgy is, hiszen segíteni kell egymáson, fõleg ebben a betegségben, mert amint korábban mondtam: ez egy átok, az biztos, mert ettõl megszabadulni........hát nem is tudom. Azért 1 próbát megér Gyuri bácsi
fõleg amit hallottam, hogy mit csinált Demjén Ferenccel, az még állítólag az orvosait is meglepte de nagyon. Úgyhogy bajom nem lesz belõle, max nem fog hatni, de annyit megér az biztos egye kutya. A napokban megpróbálok hozzá eljutni, aztán ha van valami egybõl írok nektek. Kitartást mindenkinek, és fel a fejjel! Üdv.: Bordás. :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb