#4551 2010-11-05 17:50

sibi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Gyógyszerek, kiegészítõk

Kobika.A kurottyolás a szûkülettõl,szûkületektõl szokott lenni, a tápszereket meg kortyonként szünetekkel kell iszogatni. Én kb 2 óra alatt ittam meg egy dobozt, ha gyorsan iszod, keresztülszalad, ezt ugye nem nagyon kell emésztgetni.Nekem még mûtét elõtt bejött az üres leves kevés tésztával, a szürt almalé és a fõtt tojás.Kitartás.Üdv sibi

Nincs jelen

#4552 2010-11-05 18:34

Kobika
Tag

Sziasztok :) Annyira jó, hogy ennyien válaszoltatok :) Szóval... Tehéntej fehérjére - mint ahogy eddig semmire sem - nem voltam allergiás. Viszont tényleg nem kortyonként iszom, hanem majdhogy nem egyszerre. Pedig nem rossz az íze. Azt nem mondom, hogy híztam tõle, de nem is fogyok. Tartom a súlyomat. Azt a rengeteget, ami van :) De ma leellenõriztem többször is, hogy a don peppe-nél nincs e véletlenül olyan pizza, amit megehetnék... Azt hiszem naaaaagyon éhes vagyok :)
Ami még zavar, hogy nem nagyon akar csomómentesre elkeveredni nekem a tápszer, és így megiszom a levét, a maradékont meg kikanalazom. Szerintem ez sem pozitív. Gyakorlatilag üres vizet iszok némi porral, aztán meg a tömény port "megeszem".
Nekem az adagom elvileg egy doboz per nap. De eddig ez még sosem jött össze...

Nincs jelen

#4553 2010-11-05 19:42

Marthuska
Tag

Szia Kobika! Én is most kezdtem csak az IBD modulent, még szokni kell az ízét.:) Ha éhes vagy, hidd el, az egy jó jel, ennek is lehet örülni. Ezt azért írom Neked, mivel mûtét elõtt állsz. Nekem ugyanis a mûtétem elõtt volt egy olyan idõszakom, hogy egyáltalán nem volt étvágyam. Nem éheztem meg se reggel, se délben, sem este. Akkor még el sem tudtam képzelni, mitõl vagyok pocsékul. Szóval, a hétköznapi életben ez egy apróság, de azóta tudok neki örülni, ha éhes vagyok. Tudom, ez most sovány vigasz! De, ha már túl leszel a nehezén, úgyis bõvül az étrend.
Egyik kedves betegtársunk azt írta, hogy robotgéppel szokta kikeverni ezt a tápszert, így csomómentes lesz. Ami a dobozszámot illeti, én sem fogok rekordot dönteni!:D
Kitartást és mielõbbi jobbulást kívánok Neked!

Szerkesztette: Marthuska (2010-11-05 19:45)

Nincs jelen

#4554 2010-11-05 20:29

sibi
Tag

Én kész tápszert ittam, Ensure plussz a neve, ha jól emlékszem. A dobozt egy ilyen 2 dl-re értettem, csak hogy ne zavarjak össze senkit.

Szerkesztette: sibi (2010-11-05 21:28)

Nincs jelen

#4555 2010-11-05 21:11

diatomaceous algae
Kitiltva

Szia Kobika!

Én testépítõk által használt shakert alkalmazok. Mûanyag, szétszedhetõ, mosható, fertõtleníthetõ, strapabíró.
270 Ft és 490 Ft között mozog.
Tescoban pl. lehet kapni és minden testépítõ boltban.

Egyébként botmixerrel vagy turmixgéppel is ki lehet kevertetni.

Nincs jelen

#4556 2010-11-05 21:44

Kobika
Tag

Marthuska :) Amúgy az ízével nincs gondom akkor, ha nem egész nap ezt iszogatom... Most az utóbbi hónapokban semmi tejeset nem ihattam, és ezzel a kis beütésével én mindíg azt képzelem, hogy ez egy shake :) Kicsit le szoktam hûteni, még hihetõbb, de nagy elõnye, hogy a kávémba is szoktam tenni egy kis kanálnyit. Tiszta completta :)

Nincs jelen

#4557 2010-11-05 22:05

Kobika
Tag

sibi :) Nekem ez két liter folyadéknyi adag, de úgy, hogy nem kell elvileg mellé enni, mert ez a napi ásványi anyag és vitaminbevitelt pótolja.

diatomaceous algae :) Erre nem is gondoltam, de ki fogom próbálni, de nagyon bizakodom, hogy a mûtét után már fogok tudni enni... Valahogy nem akar spagetti, vagy húsleves ízûvé válni ez a tápszer :) :)

Nincs jelen

#4558 2010-11-06 09:21

diatomaceous algae
Kitiltva

Ensure-ból van csirkehúsleves ízû is! 375 Ft támogatás nélkül. Ha jól tudom 70 és 90 %-ra is fel tudják írni!
Abban is van kevés tejfehérje.

Próbáld meg, hátha ízlik!

Nincs jelen

#4559 2010-11-06 21:52

Thomas
Tag

Sziasztok!A Modulen IBD tápszert én is iszom az izével nincs semmi gond.áprilisban mûtöttek,utána keztem el inni én is.Híztam tõle 56-ról 71-re.De aztán elkeztem fogyni most 65 vagyok.Ha elmegyek WC-re fáj a hasam,görcsöl.Most megyek majd 15-én Ct-re,mert nem tudnak megtükrözni/Hurok képzõdés miatt/.

Nincs jelen

#4560 2010-11-07 22:07

Zsuzsika
Tag

Kobika, turmix géppel készítsd el a tápszert, 1-2 percig keverd, akkor olyan szép egyenletes lesz, mint pl. a madártej, úgy is marad egész nap, nem csapódik ki késõbb sem. Szívószállal könnyebb legyûrni, hidegen.
Üdv.: Zs.

Nincs jelen

#4561 2010-11-07 22:33

Kobika
Tag

Köszönöm Nektek :) Most rákerestem az Ensure tápszerre, hát rengeteg ízben van... De azt írja, hogy élelmi rostban gazdag. Ez nem az a rost, amit nekem most a mûtét elõtt hanyagolnom kell?
Szóljak a gasztrós dokimnak, hogy kipróbálnám? Mit tegyek?

Zsuzska! Most már ezt teszem, bár nem keverem ki a napi adagot, mert eddigi tapasztalap alaján nem igazán fogy el... Úgyhogy mindig csak annyit keverek ki, amit el is fogyasztok :) Pedig, ha kikeverném a napit, akkor biztos híznék azért valamennyit, ahogy a hozzászólásokat olvasgatom...

Thomas! Neked is virtuális colonográphiát csinálnak?

Szerkesztette: Kobika (2010-11-07 22:39)

Nincs jelen

#4562 2010-11-07 22:42

Kobika
Tag

Most elkezdtem nézegetni a tápszereket, és találtam olyant, ami 12.000 Ft-ba kerül... Arra azért kiváncsi lennék, hogy ez mit tud :) Lehet, hogy már ránézésre is hat :)

Nincs jelen

#4563 2010-11-08 09:14

marcsi0727
Tag

A Netlének létezik a "Resource Optifibre vízben oldható, élelmi rostot tartalmazó étrend-kiegészítõ készítmény"-e. Nekem javasolta a gasztrós dokim, de ezt nem írják fel receptre és elég drága, így azt mondta, hagyjuk...

http://www.nestlenutrition.co.uk/health … ibre%C2%AE

http://www.hungaropharma.hu/kozlemenyek … 010_03.pdf
Íztelen, por alapú, 100%-ban oldható, guar babból származó rostot
tartalmaz hasmenés, krónikus obstipáció vagy IBS (Irritábilis Colon
Szindróma) esetén ajánlott alkalmazása.

Nincs jelen

#4564 2010-11-14 11:51

tim-tirim
Tag

sziasztok. szerintetek az milyen ha hétközben nem szedek Imurant aztan hétvégén meg 2 napig 2 szemet? Ugyanis szédülök tõle mint a fene de csak hétvégén engedhetetm meg magamnak hogy nem vagyok 100 százalékos. Amugy kapok humit de érzem hogy nem az igazi, egy kis imuran löket jót tenne neki, a doki is mondta.

Nincs jelen

#4565 2010-11-14 13:55

Tim72
Tag

Sziasztok!

Kicsit gondban vagyok. A gasztroenterológusom szerint a vérképem egész szép, de szedjek multivitamin készítményt. Supradyn drazsét ajánlotta, de 4 nap szedése után én hasmenést kaptam tõle. Tudom, hogy minden vitaminkészítmény okozhat ilyen mellékhatást, de szeretném megkérdezni van valakinek tapasztalata olyan multivitaminról, ami nem okozott sem hasmenést, sem székrekedést?  Igazából csak a ferritin értékem miatt kellene szednem, mert egyébként a sima vas értékem jó (szerencsére). Eddig a Nutrison Powderrel elvoltam vitamin ügyileg is, de most IBD Modulent fogok kapni, és csak kiegészítésként (napi 250 ml), így szükségesnek látja az orvos a kiegészítõ multivitamin szedését. Én viszont nem szeretnék megint ipari méretû WC papír fogyasztó lenni. :)

Nincs jelen

#4566 2010-11-14 14:45

barna-by
Tag

Polivitaplex 8 vagy 10

Nincs jelen

#4567 2010-11-14 15:13

Tim72
Tag

Köszi! Az a baj, hogy olyan multivitamin kellene, amiben vas is van. Emlékeim szerint ezekben nincs, talán a 10-ben folsav van.

Nincs jelen

#4568 2010-11-14 17:53

sibi
Tag

Tim-tirim. Én nem vagyok ugyan imuran fogyasztó, de szerintem ez nem az a gyógyszer, amit így lehetne szedni.Üdv sibi.

Nincs jelen

#4569 2010-11-14 17:56

marcsi0727
Tag

tim-tirim, igaza van a sibinek... talán a dokivak kéne konzultálnod, hogy valami nem stimmel. Az imuran lassan épül be a szervezetbe, de így, hogy csak hétvégén szeded, olyan, mintha egyáltalán nem is szednéd... pénzkidobás.

Nincs jelen

#4570 2010-11-14 18:30

mercy70
Tag

Tim-tirim!Ártanál vele magadnak ha csak hétvégén szednéd.

Nincs jelen

#4571 2010-11-14 18:52

tim-tirim
Tag

Ártanék? Jobban mintha egyáltalán nem szedném? Hogy érted?
A doki elöször azt mondta hogy Humira mellé jó lenne ha szednék újra imurant, aztan amikor mondtam neki hoyg szédeülök tõle stb akkor azt mondta hoyg ne szedjem. Csak hát ha meg nem szedem lehet megint bajom lesz aztán még a Humit is leállitják :S  Szóval ezt az új dokimat itt annyira nem hatja meg a gondom :S persze nagyon sokmindent sem tud csinálni, tudom.

Nincs jelen

#4572 2010-11-14 20:45

Bordás
Tag

Sziasztok!
Az hogy van, hogy augusztusban kaptam 16mg medrolt mert rossz volt az állapotom, és egybõl jól reagált rá a szervezetem, mintha elvágták volna a betegségem abban a pillanatban. Sajnos most megint nem voltam túl fényesen ezért a háziorvosom megint szedeti velem, de nagyobb 32mg dózisban, azért, mondta mert hátha így tovább maradok tünetmentes. Az a nagy helyzet, hogy nem igen akar erre a nagy dózisra reagálni a szervezetem, mert csak annyi változás van, hogy csökkent a székletszámom meg gyengült a hasi görcs székelés közben, de maradt vér, meg hígabb széklet. Ez mitõl van, és hogy-hogy? 16mg-nál egybõl, most meg semmi 32mg-nál.
Köszi!

Nincs jelen

#4573 2010-11-14 21:19

szliva
Tag

Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani valami vitamint nekem,amitöl nem zabálok egész nap,és ne egy vagyon a havi adag.
Mivel sokmindent nem ehetek,igy kevesebb vitamint tudok bevinni a szervezetembe,és igy hamarabb le is dönt minden nyavaja,amit lányom az ovibol hazahoz.
Valakinek van valami véleménye a béres cseppröl,c-vitamin kiegészitövel?
szilvia

Colitis

Szerkesztette: szliva (2010-11-14 21:20)

Nincs jelen

#4574 2010-11-14 23:39

Agi87
Tag

Tim72!
Nekem hasonló tüneteim voltak a Supradyn drazsé szedése közben, ami valószinûleg a laktóztartalma miatt volt. Próbáld ki a Supradyn kapszulát, ami laktózmentes, nekem ettõl nincsen semmilyen panaszom, hátha segít neked is.
Ági

Nincs jelen

#4575 2010-11-15 10:04

Tim72
Tag

Agi: köszönöm szépen! :)

Nincs jelen

#4576 2010-11-15 12:16

Veroniks22
Tag

Kedves Tim-tirim!

Szerintem Mercy arra gondolt, hogy az Imuran kimondottan az a gyógyszer, amelyet folyamatosan kell szedni, s hosszú távon jelentkezik a hatása. Ha Te csak néhanapján bekapsz belõle pár szemet akkor nem éred el a kívánt hatást, így akár be se vennéd azt.

Amennyiben a gasztós orvosoddal ezt a problémát nem tudod megbeszélni, akkor javaslom próbálj a háziorvossal egyeztetni, mert õ ezt biztosan jobban el tudja neked magyarázni, mint mi. Talán még köztes megoldást is tud számodra.

Szép napot!

Veronika

Nincs jelen

#4577 2010-11-15 12:23

tim-tirim
Tag

sziasztok. én értem hoyg az imuran hosszú távon fejti ki hatását. tapasztaltam is, 3 hónap ;) Én idén aug-szept-ben mindennap szedtem imurant de azóta csak hétvégenként. szóval most tesztelem hogy mennyire van hatása ha csak hétvégenként szedem de azt folyamatosan és hosszú távon. gondolom nem olyan mintha heti 7 szemet szednék, de azért csak ér valamit! gasztrós dokit meg próbálom majd elérni...csak hát nme egyszerû....  meg tudom mi a válasz....
köszi
sziasztok

Nincs jelen

#4578 2010-11-15 12:51

Ede
Tag

Tim-tirim, nekem az orvosom azt mondta, mikor felvetettem neki Barna abbéli, számomra nagyon szimpatikus javaslatát, hogy egyszerre bevenni a napi adagot, hogy nem véletlenül írják elõ, hogy z x k mértékben kell szedni.
Ez a kérdéskör szerintem nem a mi kompetenciánk. Én úgy szoktam alkalmazni az itt olvasott dolgokat, hogy mindent egyeztetek az orvossal, és ha õ másképpen látja, akkor - ha maradni akarok nála - elfogadom, amit õ mond, mert mégiscsak...
Ahogy én olvastam az imuran hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatót, ez is azon szerek közé tartozik, melynél be kell tartani a szedési javaslatot, más esetben tényleg feleslegesen terheled vele a májadat meg az egész szervezetedet. Van egy nagyon kedves barátom, akinek májátültetése volt és nála pl. nagyon sarkallatos, hogy az immunszupresszánsát ne hagyja el, abba, változtassa a dozirozást. tudom, hogy ez nem májátültetés, amire mi szedjük, de... Jobbulást Neked (is).

Szerkesztette: Ede (2010-11-15 13:08)

Nincs jelen

#4579 2010-11-15 19:22

larax
Tag

Kedves Wektor és Mindenki!

Én már 4 éve vagyok Crohn-os és refluxos +pajzsmirigy alulmûködés :( A Károlyi kórházban kezelnek.
Amikor nekem megállapítottak az is nagyon durva volt. Nem tudtam kimenni a lakásból, mert egyszer csak tekert egyet a hasam akkor menni kellet... Eltelt egy darabig mire beállították a Pentasa-t. Jelenlegi gyógyszereim:
Pentasa 2x2
Nolpaza 2x1
Zantac  1x1
Salna pár hete megint fellángolt ezért kiegészítették még Medrol-lal (jauár közepéig kell szednem)
Gyógyteákat szoktam inni, megfizethetõek és nekem nagyon beválltak. (lósóska, kamilla, körömvirág, citromfû, borsikafû)
A fellángolásról annyit, hogy az Én dokim szerint tavasszal és õsszel gyakrabb, és sajnos tapasztaltam is.
Az influenza elleni oltást csak ajánlani tudom, tavaly oltattam magam elõször és bevált. Nem nyaltam be minden szart mint elötte.
A kajára nagyon odafigyelek, a tejet, búzaféléket, paradicsom, paprika, hagyma,ubi, narancs, rostos üditõk, szénsavas üditõk és még sorolhatnám, nagyon nem szereti a gyomrom.
Fehér kenyér helyett puffasztott rizs, vagy rozskenyér pirítva. A cigit (3 éve) és kávét ( 4 éve) már letettem, de az édesség még mindig a gyengém amit, diabetikus nápolyival, keksszel, csokival elégítek ki :)
Az aloe gélt Én is kipróbáltam, megittam 3 flakonnal, de azt kell  mondjam hogy a lósóska teával ugyanazt érzem és az csak 170 Ft 1 zacskóval (1 ek. kell 2 dl vízbe)
Azzal rosszat nem teszünk, ha néha néha megiszunk 1 flakonnal.
A medrol mellékhatásaival kapcsolatban tudna írni valaki pár szót?
Kicsit beparáztam, azt hallottam, hogy holdfejû lesz  tõle a ember!

üdv

Nincs jelen

#4580 2010-11-15 19:25

tim-tirim
Tag

köszi Ede!

Nincs jelen

#4581 2010-11-16 11:30

Ottó
Tag

Kedves Szliva!!

Én vagyok egy valaki, akinek van véleménye a Béres csepprõl.
Most szeptember körül kezdtem szedni a béres cseppet kb napi 2x 20 cseppet , még szedem.
Hatását az erõnlétemen éreztem pozitív módon. Idén pl a kertünk felásása sokkal könnyebben ment tavalyhoz képest...
ennyi, de szerintem ez épp elég
üdv mindenkinek!!

Nincs jelen

#4582 2010-11-16 13:29

szliva
Tag

Kedves Otto!

Köszönöm a tanácsodat,és megprobálkozom a béres cseppel.
És esetleg valaki tud valamit az U-vitamin étrend kiegészitöröl  ,hogy szedhetö e gyógyszer mellett,mert mindenfélét ajánlanak a gyógynövényboltban,de félek bevenni,nehogy ártsak vele.
SALOFALKOT SZEDEK 3X500MG-OT.
Köszönöm a segitségét,ha valaki tudna tanáccsal ellátni.
Szilvia

Nincs jelen

#4583 2010-11-16 14:57

Ede
Tag

Tim, nincs mit. Remélem, hatni fognak a gyógyszerek, meg amit még esetleg kiegészítésként csinálsz.
Szliva, ha beírod a keresõbe, hogy medrol vagy szteroid, itt a fórumon belül, akkor kidob egy csomó hozzászólást és tudsz rengeteget olvasni felõle.
Én Béres cseppet adok a gyerekeknek, napi 2x5 cseppet c-vitaminnal, de még nem tudok nagyon pozitívan nyilatkozni róla, belejátszhat az is, hogy azért az õ immunrendszerük most tanul az oviban (bár azt már kicsit unom, hogy a lányomé már több, mint két éve és mégis könnyen megbetegszik, dehát ez van..).
Szliva, én szedtem u vitamint egy ideig és nem volt gond a gyógyszerekkel együtt szedve, de botrányosan rossz "szedõ" vagyok, így le is álltam vele. Szóval semmi gáz nem volt, pedig azt hiszem, full extrásan (Medrol, pentasa, probiotikum, kaldyum, noacid) szedtem. Állati büdös.... :o

Nincs jelen

#4584 2010-11-16 19:08

szliva
Tag

Szia Ede.

KÖSZÖNÖM TANÁCSODAT,éN IS A 4-ÉVES KISLÁNYOMNAK BÉRES CSEPPET ADOK C VITAMINNAL,AZÉRT GONDOLTAM,HOGY ÉN IS AZT FOGOK SZEDNI VELE EGGYÜTT.
kÖZBEN Ajánlották a gyógynövény boltba az u vitamint ami kifejezetten vastagbélgyulladásosoknak ajánlott,és immunrendszer erösitö is...
Ma elkezdtem szedni az U-vitamin táplálék kiegészitöt ,,és tényleg iszonyu büdöset böfögök töle,de most vagyok tul egy fellángoláson,és most mindent elkövetek a regenerálodásért ,hogy erössitsem a szervezetem a télre.
Közben elértem orvosom,és engedélyezte a szedését U-vitaminnak.
köszönöm Ede a felvilágositást:)

Mindenkinek tünetmentes  szép estét kivánok!

Szilvia

Nincs jelen

#4585 2010-11-16 20:13

barna-by
Tag

szliva: Azt remélem tudod, hogy a túl sok C vitamin kövesedést okoz a vesében az IBD betegeknél, úgyhogy ne haladjátok meg a 750-1000 mg-ot. Ha a béres csepp fedezi ezt, akkor felesleges még ezen kívül is szedni!

Nincs jelen

#4586 2010-11-17 12:20

szliva
Tag

Szia Barna-by!

Igen tudom,hogy nem jó a tul sok c-vitamin fogyasztás.
Nekem a patikus a béres csepp mellé 50mg-os c-vitamint adott,mivel a c-vitaminban oldodik a bére csepp azt mondta ,HOGY EGYÜTT HATÁSOS SZEDNI.
Most elöször egy U-vitamin kurát végig csinálok 1-honapig,és utána fogom a béres cseppet lassan bevezetni!
Köszönöm Barna-by a segitséget!!

Valaki tud valami olyasmit,hogy a béres csepptöl megnö-e  az étvágy,mert azt nem szeretném!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!

Szilvia

Nincs jelen

#4587 2010-11-17 14:31

Agi87
Tag

Szia Szilvia!
Én úgy tudom, hogy fokozza az étvágyat is a béres csepp!
Ági

Nincs jelen

#4588 2010-11-17 14:36

szliva
Tag

Szia Ági.

Az Franko,akkor Ez Nem Az Én Vitaminom Lessz..)te ProbÁltad MÁr EgyÉbkÉnt?
Szilvia

Nincs jelen

#4589 2010-11-17 17:04

Ede
Tag

Szia, Szliva, nincs mit. Nekem korábban a Pharmavitalt ajánlották, hogy abban sok hasznos vitamin van, illetve nem tudom, mely összetevõtõl viszont nem növekszik az étvágy. Jobbulást!

Nincs jelen

#4590 2010-11-17 17:13

Agi87
Tag

szia Szilvia!
Én próbáltam már, az étvágyamat fokozta, de híznom sajnos még így sem sikerült
ÁGi

Nincs jelen

#4591 2010-11-18 11:46

mezke
Tag

Sziasztok, nincs valakinek eladó Quantalan/Questran pora? Akár pár darab is jó lenne.
Akadozik a szállítás -külföldrõl kell rendelni-, és sajnos elfogyott. Nagyon kellene...
Köszönöm.

Nincs jelen

#4592 2010-11-18 12:26

marcsi0727
Tag

gyorsan töröld a telcsidet!!!!

Nincs jelen

#4593 2010-11-18 18:47

mezke
Tag

Marcsi, miért töröljem?
Aki használja ezt a gyógyszert (crohn mûtét után) az tudja, hogy mennyire fontos, hogy mindennap beszedd ezt, nekem pedig elfogyott, és nem tudom holnaptól mi lesz..

Nincs jelen

#4594 2010-11-18 18:52

marcsi0727
Tag

Mert bárki (illetéktelen, rosszindulatú) is hozzáférhet... csak ezért. Ha valakinek kell, akkor privibe meg tudod írni.

Sikerült gyógyszert szerezni?

Nincs jelen

#4595 2010-11-18 18:58

mezke
Tag

köszi a figyelmességet. Én megbízom itt mindenkiben.

Sajnos nem sikerült:(:(:(
Több topikba is írtam, de mivel nem vágott témába, talán a moderátorok kitörölték, mert nem találom a hozzászólásaimat.
Azért ennél több együttérzést vártam volna tõlük:(

Nincs jelen

#4596 2010-11-18 19:03

marcsi0727
Tag

Ezt félreérted. Mindenki együtérez, de nem kell 7*, 7 topikba megírni. Hidd el, itt segítõkész emberek vannak.
És a telefonszámodat se tõlünk kell féltened, hanem az illetéktelenektõl, zaklatóktól.

Nincs jelen

#4597 2010-11-18 19:10

mezke
Tag

Arra gondoltam, hogy így több embert tudok elérni.
hidd el, tényleg égetõen szükségem volna rá, csak azért írtam 7 helyre.

Nincs jelen

#4598 2010-11-18 19:14

marcsi0727
Tag

Elhiszem. Hol laksz? Melyik város?

Nincs jelen

#4599 2010-11-18 19:14

mezke
Tag

Budapest. bárhova elmennék érte.

Nincs jelen

#4600 2010-11-18 20:02

marcsi0727
Tag

Én egy vidéki nagyvárosban élek, és sajnos töbször is elõfordult, hogy nem tudtam beszerezni a gyóygszereimet. Így a beszerzést sose hagyom az utolsó pillanatra. Drága bogyóink vannak, nincs készlet, illetve a nagyker is hullámzóan szállít, ezt a gyógyszerész mondta 1* nekem, mert kiakadtam, hogy már a harmadik gyógyszertárban vagyok, de nincs cucc... Megrendelik, de nem biztos, hogy megkapják.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni. :(

Nincs jelen

IBDoktor

Láb