#4951 2008-10-01 18:10

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Roor!
Ne is törödj vele mert én meg annyit irok mostanában , hoyg lassan magamévá tulajdonitom  a topikot!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4952 2008-10-01 18:16

roor
Tag

Halika!

Luci:csak nyugodtan!:D:D:D
Rolkának sok-sok gyógycupp.:D

Nincs jelen

#4953 2008-10-01 18:19

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci : hiányoltál ? :D :D Itt vagyok, meg vagyok, jól vagyok. Lecsekkoltam a helyet, szerintem jó, de kinek a pap kinek a papné. Részemrõl a pap :D
Szegény Roli, jobbulást neki!
Pilli : nagyon vigyázz Magadra!!!
Zsenikém : hát így tényleg nagyon, de nagyon megállja a helyét a kifejezés, hogy Zseni!!!
Roor : ami a talit illleti bejött a mondásod, hogy legfeljebb majd egy 5 ezressel többet kap. Így hivatalosan is :(

Majd még igyekszem jelentkezni!

Nincs jelen

#4954 2008-10-01 18:27

Norby1
Tag

Tegnap voltam dokinál a gasztrós fajtánál. Szerencsére õ is mindent rendben talált így remélem a kövi 6 hónapban megint nem látom.

Ohh Lisa teljesen zavarba hozol :D

Pilli jobbulást és valóban kár  hogy nem leszel ott a talin

Roor csak pozitív dolgokra gondolj és akkor a kedved is jobb lesz  Pl már csak 1 hét a tali-ig

Luci kicsi fiadnak szintén jobbulást.

Nincs jelen

#4955 2008-10-01 19:41

sziszi32
Tag

Luci, köszi a választ, már csak a postacímedet felejtetted el megírni (tudod, hogy a molotov-koktélt legyen hova dobni... :D :D :D ). A mai eszemmel már én is tudom, hogy lehetett volna adni, de akkor abszolút tanácstalanok voltunk, és senki nem mert semmit segíteni (koraszülött, ugye, meg picike is volt, plusz a sztóma...) senkinek nem kívánok ien szitut. Még jó, hogy utánunk van, és dani mostanság akkor ríkat meg, amikor teljes testsúlyával ráakaszkodik egy-egy hajtincsemre... :D :D Az elõbb már nem voltam attól messze, hogy a popójára verjek. Elkezdte tépni a hajam, nagyokat derülve e csodás tettén, majd amikor a kezét megszoritottam, hogy engedje el a hajam, akkor még neki állt feljebb! :D :D :D
Remélem, a kis Rolka már egy kicsivel jobban van!
Lisa, a finom célzás netán nekem szólt? :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-01 19:42)

Nincs jelen

#4956 2008-10-01 20:18

sanvito
Tag

Pilli ! gyors gyógyulást ! Ne feledd: "jól csak a szívével....." :):):)
DE látni fox hamarosan !

pusssz

Nincs jelen

#4957 2008-10-01 20:40

mano1973
Tag

Pilli!

Jobbulást!!!
Luci!
Rolira vigyázni és gyógyuljon meg hamar:))

Nincs jelen

#4958 2008-10-01 20:50

Vicaa
Tag

Pillike! Nagyon szomcsi vagyok, hogy nem jól vagy! :(:( És mégazért is, mert így már megint nem ismerjük meg egymást! :( Pedig már annyira rákészültünk lélekben!
Na, de ami késik nem múlik, most szupergyorsan és szuperjól rendbejön a szemecskéd, belerázódsz a klassz kis munkahelybe és legközelebb fergeteges jót dumcsizunk és dülöngélünk majd /a nevetéstõl/! :) :) :)

Sziszi, Luci köszönöm Annával kapcsolatban az õszinte szavaitokat!
Luci Rolka még sírósan is ennivaló, szívbõl remélem, hogy hamar jobban lesz, mert megszakad a szivem is, amilyen keserves kis arca van a képen.
Sziszi ez a kúpos történet nagyon durva! Persze most mosolyogtam ahogy olvastam, de hát azért ez igen durva figyelmetlenség!

Én immár második napja tök jól vagyok, mármint ugye magamhoz képest, vigyázok magamra és Annázok ezerrel, ez olyan idõszak, amit azt hiszem egy életre nem feledek el, csodálatos minden vele eltöltött perc! :):):)

Puszilok mindenkit, szép estét!

Nincs jelen

#4959 2008-10-01 20:54

Dusy
Tag

sziasztok!
Luci gyógyuljatok gyorsan!

Mindenkink puszi és ne haragudjatok hogy nem jövök sürün csak nehéz napol alatt vagyok küzdök a medrol nélkül és nincs sok kedvem írni. Ne haragudjatok! De ígérem, hogy jövök azért nagyon nem maradok el.

Nincs jelen

#4960 2008-10-01 21:05

Nelly
Tag

Na hali
Szoktam itt lenni de mostanság csak kukkolgatok...fáradt vagyok.
De minden rendben..szép az élet..stb(csak rövid)

Az étvágyam még mindig csillapíthatatlan...a kutyámé is csak dagad én meg nem...valamit nem jól csinálok..lehet pár napra cserélek vele :D
Csak aztán nehogy megijedjetek ha ugatok :D
Írjátok már meg nekem légyszíves miért nem jó az aloe vera gél.Én is iszom már fél éve és nekem jó...szerintem ettõl lett ilyen baromi nagy étvágyam...ami néha rosssz...de régen sokat kínlódtam azzal ha rossz passzban voltam lelkileg nem tudtam enni...egy falatot sem.És ez tuti nem a betegséggel összehozható.
Gyomoridegre meg úgy tapasztaltam jó.(mármint a gél)Az a baj én minden stresszt leküldök gyomorba..látszólag tök nyugis vagyok vidám stb...de hajlamos vagyok a túlpörgésre és ilyenkor érzem mintha táncot járna a gyomrom.
Na mindegy nem is ez a lényeg..csak érdekel a ti tapasztalatotok tömören. :D

Most megyek pancsolni egyet a loboncomat is meg kell mosni...holnap megint meló..

De jelentkeztem :D
Puszi mindenkinek
Legyetek jók

Nincs jelen

#4961 2008-10-01 23:12

Lucifer
Tag

Halihó!

Vagyok csak dolgoztam!!:D:D:D
Lisának készitem a meglepit gyöngybõl!:D:D

Vicaa!
Örülök neki , hogy most minden oké nálad és problémák nélkül élvezheted Annácskával az életet!!!
Remélem ez nagyon sokáig igy marad!!
Az én szives is megszakad ha igy kell látnom a gyereket!:(

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jó kivánságokat amit  a Rolinak küldtök!

De talán javulgatunk!
Hála reggel volt csak lázas!Bár egész nap csak egy joghurtot evett , de este a vacsinál probálkoztam !
Amikor kiraktam a vacsit elvette az egész paradicsomot és olyan jóizûen ette , hoyg nem vettem el tõle!Majdnem megette mindet!A pöri tésztából is evett egy -két darabot meg hozzá egy - két karika kolbászt!Kicsit kevert és változatos volt az étrend , de legalább evett valamit.A tejet eltolta magától bár utánna pohárba raktam neki és úgy ivott belõle pár kortyot.De még mindig csak a teát issza!Remélem holnap azért többet eszik majd!

Roor!
Drágám nem veszem én el tõled a topikot!!!!:D:D:D:D:D
Ez csak a  tiéd lehet!!:D:D:D:
Én csak nõvelem a hsz-ek számát!!:D:D:D
De azért nagyon rendes vagy!
Van valami ötleted , hogy mi legyen a szombati kaja???Mit ennél?????

Norby!!
Talira fényképek!!!!!:D:D:D:D

Ánya!
Hol vagy??

Lisa!
Tanultál??
A fûtést illetõen ez természetes az 500.-at is kifizetjük vagy mi a  megoldás????:D:D:D
Különben még 250.-se lesz!!!

Dusy!
Egy  jó tanács!
Ha már a medrol elvették és úgy érzed , hogy függõ vagy tõle akkor gyere inkább ide mert fórum függõ is lehetsz és ezt nem beszi el tõled senki!!:D:D:D:D:D:D
Ha a régieket kérdezed akkor megtudod , hogy mi már itt szinte mindannyian fórum függõk vagyunk.:D:D:D:D:D

Nelly!
Nem lehet ,hogy a kutyának hizlaló kaját adsz??Mi lenen ha cserélnétek?:D:D:D:D:D:D:D
Kukkolni szabad de azért néha irj mert hiányzol!
Pihizni meg kell!!

Pasek??????????

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-01 23:13)

Nincs jelen

#4962 2008-10-02 02:16

Vicaa
Tag

Nelly! Asszem a termézetgyógy. topikban van kiveézve, de tömören, a gél az immunrendszert erõsíti, nekünk autoimun betegségünk lévén, túlmûködik, ezért a tüneteinket épphogy erõsíti.
Nálam legalábbis így sült el, nagy f@sást idézett elõ, arra nehezen rájöttünk, hogy a géltõl, de a magyarázatát én is csak késõbb tudtam meg itt a fórumon.

Szal asszem tényleg cseréljetek kutyuskáddal, hátha elkezdesz kerekedni :D:D:D:D:D

Lisa! Szállásügyileg tudsz még picit bõvebbet? Ágymenü lesz elég, zohanyzóban nincs egérkaki? :D Tudod nem akarom a többieket fogcsattogtatással zavarni, mint Hárskúton :D:D:D!

Ja! Hogy mi a jó fenét csinálok én ilyenkor? Figyelem Dusy! Fórumfüggök! Nem tudok aludni egyszerûen ennyi!

Luci! Minden falat haladás Rolinál, majdcsak túllesz már a fránya víruson!!! Az azért tényleg nagyon fontos é jó, hogy sok folyadékot iszik!
Nálunk Annával mindig ez volt a gond, most nem akarom elszólni, de tegnap lehúzott több, mint két cumisüveg teát!!! Ez rekordmennyiség! Eddig egy alkalommal volt, hogy másfél üveg bement, nyáron, hátha megjön már az "esze"! :) Holnap mi is megyünk a gyerekdokibácsihoz, havonta egyszer jön, már rég nem mutatkoztunk nála, most szeretném, ha látná, mert az arcán van néhány kiütés fajta, de nem tudom mitõl. ELképzelhetõ, hogy szúnyogcsípés, bár én nem annak nézem.

Nincs jelen

#4963 2008-10-02 09:02

Dusy
Tag

sziasztok!
Luci igazad van mert lassan az vagyok olvasni olvasok csak nem mindig írok, mert néha olyan nehezen jönnek a gondolatok!

Ma fánkot sütök ki kér?
Pusz nektek és szép napot!

Nincs jelen

#4964 2008-10-02 10:09

sziszi32
Tag

Nem tudom, melyik a fánk topik, ezért én most ide iratkozom fel várólistára! :D :D Bár azért annyira nincs fánkhiányom, Lisa-nagyi igazi "békebeli" fánkot sütött nekünk, akkor persze nem birtuk benyomni az összeset (na jó, csak szégyenkeztünk, nehogy már bélpoklosnak nézzenek :D), most meg reggelire benyomnám azt a maradékot!!!!
Ja, hadd áruljam be a férjemet. Tegnap este Danit reménytelenül próbáltam ágyba parancsolni, és a férjem meg a számitégépnél dolgozott valamit. Kimegyek, keresem, merre van, jönne már segiteni a gyereket csillapitani (kifárasztani csikizéssel), hát õkelme az én kis laptopomnál gubbaszt, és olvassa az ÉN roor-rosszalkodásos havereim irását!!!! Már azon gondolkodik, hogy õ is regisztrál nálatok!!! Na, most jól beárultam.:D
Luci, mi újság Rolival, mi volt a dokinál?
Roor, igencsak hallgató üzemmódban vagy, merre viritasz, kedves?

Nincs jelen

#4965 2008-10-02 11:24

Ánya
Tag

Kukk!

Luci!
Roliról már jobbak a hírek és ennek nagyon örülök. Szívszorító volt a kis képe, a betegsége idején!
nem tüntem le, de megvisel a másik topicon folyó huzavona Dobó tanár úrral kapcsolatosan. Szomorú vagyok, hogy el kellett mennie nyugdíjba. Nem tetszik az ekörül kialakult polémia. Együttérzésre, szolidaritásra vágytam és nem ezt kaptam a kedves fórumomtól, illetve a tagoktól. Már azon gondolkodtam, hogy nem is írok soha, csak olvasok és megyek a talikra. Azonban itt roornál és nálatok mindig jó. Tehát írok, irogatok még.
Készülök a talira, nagyon!!

Mindenkitõl elnézést kérek, de másnak most nem írok személyszerint. valahogy le vagyok lombozva, de majd lesz ez jobb is :) :D

Éjszakát átaludtam, tegnap 9 volt a bûvös szám. A gasztrós orvos szerint 5 alatt lenne jó. Szerintem is. Igyekszem minden tõlem telhetõt megtenni. Ismét nagyon szigorú diétába kezdek :(

Azért a gyógypuszijaimat szétküldöm a szélrózsa minden irányába!!

Nincs jelen

#4966 2008-10-02 13:25

Lisa
Tag

Ez jó volt Sanvito :D :D :D De így akár mi is kitörölhettük volna :D
Jó utat Neked! Pihenj egy picit!
Ánya : ez Rád ugyanúgy vonatkozik, a három boszika!
Legyetek jók, ígérem én is kikapcsolódom a hétvégén!!!

Nincs jelen

#4967 2008-10-02 18:33

pasek
Tag

Sziasztok!
Luci, kérdeztél sok-sok kérdõjellel...

Elköltöztem.
Igazad lett a dobozokkal, kipakolás ügyében, nagyon eszembe voltál. Nem csuklottál tegnap??
Hallod, be akartam üzemelni a hangcuccot, hogy legyen már jó az új szomszédoknak is :D Kellett egy átalakító kábel, mert régi a technika,  - de azért hangos - ilyen sok tüskés csatlakozót kellett jack dugó kompatibilissé tenni. Derékig voltam a dobozaimban, mint valami kukabúvár. Mikor nagy nehezen meglett, jól leanyáztam, hogy: "hát itt vagy te ljhcpiubwpieuzvcuozsdgvc!!!!!!!!"
Amúgy régi-új melóhely pompásnak tûnik, csak errefelé rengeteg a piréz!! Azt tudtam, hogy sokan vannak, de nem hittem volna, hogy ennyire :P

Nincs jelen

#4968 2008-10-02 18:49

roor
Tag

Halika!

Kukk.:D
Nem tûntem el,csak a hangulatom még mindig leszálló ágban van,és kissé nehéz fölfelé cipelni.:D
Talit nagyon várom,szerény számításaim szerint ott feltankolok jókedvbõl és pozitiv energiákból legalább tavaszig.:D
Most ilyen vagyok de hát ez is én vagyok:D

Nincs jelen

#4969 2008-10-02 18:58

Vicaa
Tag

Háát szóval megvagy Pasek! :D:D:D
Én oltári tájékozatlannõszemélysége nem tudom, hogy mi az a piréz. Felvilágosítanál?
Gratula a költözködéshez, jó kis tortúra lehetett!
Majd mikor néhanapján lesz picike idõd megtisztelni fórumunkat még, írj magadról is, hogy vagy mizujs remi ügyben!

Mai beszámoló:

Annával indultunk volna a boltba, de a kapuban összeszakadt a babakocsi. Szal olcsó húsnak híg a leve. Eszembe jutott, hogy a tárolóban van egy annoö használtan kapott ütött kopott babakocsi, amit nem dobtunk ki (Hála Istennek!), hátha még jó lesz valamire, például az ilyen esetekre mint most. Lisa halhatta mit összeszenvedtem, mire kivonszoltam a sok lom közül, aztán meg mire szétcincáltam, mert jól össze volt az csukva! Közben szegény Anna meg bömbizett, mert neki már igencsak mehetnékje volt!

Délután sikeresen elmentünk a dokibácsihoz, akire is kellett várnunk egy jó fél órát, miközben Anna széles jókedvében pasizni kezdett egy szöszi, kétéves, jóképû kisfiúval a Zsomborral. Rolka (!) gatyát felkötni!
Majd meghaltunk a nevetéstõl mi anyukák olyan édesek voltak. Hangosan kacarásztak egymásra, Anna meghuzigálta Zsombika pulóverét, és ellopta a sapiját, amit meg is kellett egy szempillantás alatt kóstolnia, Zsombika pedig mosolyogva tapizta Anna kezét és arcát. :D:D:D:D
A gyerekdokibácsi mondta, hogy a kiütések Anna pofiján nem allergiát jeleznek, hanem egész egyszerûen pókcsípések. Így most újra kiszedtük a kiságyát, fel a padlószõnyeget, a kiságymatracot, meg mindent amit lehet és Atti kitakarította.

Igen Atti takarította, mert én meg még délután fogdokinál is voltam, mert a már rég kihúzott fogam helyébõl tegnap este eleredt a vér alig akart elállni, éjjel is vérzett, meg még reggel is.
A doki megröngenezte, mindent rendben talált, és azt mondta hihetetlen, hogy kb. két hét eltelt, de a seb egyáltalán nem gyógyult be ezért a vérzés. Most öblögetés egy hétig Meridollal, étkezés csak óvatosan, egy hét múlva kontroll és közben pedig javasolt egy vérvizsgálatot elvégeztetni arra vonatkozólag, hogy nem vagyok e vérzékeny.
Mondtam azt is hogy crohnos vagyok, azt mondta, a fogínygyulladást magyarázhatja, de hogy ez a seb ennyi idõ alatt sem gyógyult be annak nem lehet a crohn az oka.

Na szal nem unatkoztam, unatkoztunk ma sem.

Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#4970 2008-10-02 19:24

pasek
Tag

Vica :)
Pirézek egy képzeletbeli népcsoport, egy kísérlet "teremtette meg" õket. Valami olyasmirõl szólt a szociológusok kísérlete, mennyire kirekesztõek vagyunk is mi, magyarok. A kérdésük kb. úgy szólt, hogy mennyire fogadná el a megkérdezett a pirézek betelepedését kicsiny hazánkba.
de bõvebben:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pir%C3%A9zek

Fentebb a pirézekkel csak utalni akartam arra, hogy itt aztán van jó sok belõlük. Mármint bepiréztem kicsit, mert van egy sztereotípia - okkal, vagy ok nélkül - ...na ebbõl hogy mászok ki?? Há sokán vánnák és ez nekeeem szokatlan tesvír!

Remi, pedig...
..na az nincs :( Mert ugyanis elfogyott. Járni jár, de nem jut, így most imádkozok, hogy ne essek vissza. Dokim mondta, hogy van még 3 ampulla, de az a vésztartalék, és csak akkor jelentkezzek, hogy igényt tartanék rá, ha nagyon szükséges, mert vész-vész-vésztartalék. Igaz azt is mondta, hogy nem kéne visszaesnem, mert sokkal nagyobb gáz, ha újra bedurranok, de hát nem venném el olyantól, akinek jobban szüksége lehet rá, hiszen tudom milyen, mikor csak ez segít. De elvileg várható változás, csak ki kell várni.
Asszem ez most remi sztorim..

Nincs jelen

#4971 2008-10-02 20:39

sziszi32
Tag

Pasek, kezdem csipázni, amit a pirézekkel kapcsolatban gondolsz, ha jól értem, és ha a lakosság kékekbõl állna, akkor õk lennének a sötétkékek? :D :D :D
Kedves Ánya, melyik topikban van errõl szó?
Luci, most már nagyon intim dolgokat tudunk egymásról, postacim, meg iesmi, a végén roor még féltékeny lesz!!
Roor, remélem, a hangulatod kicsit jobb már?! Vagy irjak egy viccet, hogy jobban érezd magad?

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-02 22:22)

Nincs jelen

#4972 2008-10-02 22:22

roor
Tag

Halika!

Jelen pillanatban kicsit jobb,feljebb cipeltem a cuccot a lejtõn egy kis délutáni alvással.:D
Kósza kérdés:mások is ilyen fáadékonyak,levertek mostanában?
Vagy ez is csak nekem jutott?:(
Rászántam magam hogy a pacskeromon levágjam a karmaimat.
Hát......sajna köszvényke hátrahagyta maradékát,nem tudom úgy csûrni-csavarni mint régen.:D
De azért még a nyakamba fel tudom dobni.:D:D:D:D:D
Pirézek: :D Hát igen.:D
Bumerángban is volt ,iszonyat nagyokat röhögtem.:D
Mert tényleg nem az a magyar elsõ kérdése hogy kik azok a pirézek,hanem rögtön kirekesztenék.:D:D:D
Sziszi:maradnék a világoskéknél.:D
Dani ma nem csinált semmit? Mert akkor nagyot csalódnék benne.:D:D:D:D:D
Luci:Rolkának gyógycupp és ijessz rá ha nem eszik rendesen,megy roor néni és felfal mindent,aztán csak nézhet majd a nagy szemeivel mert nem kap egy falatot se!:D
Tesó:pihenj sokat és vigyázz magadra!Én vagyok a családban a betegségbegyûjtõ,te ne szedj már össze semmit!:D:D
Mayuskának is jobbulást!:D
Vicaa:tipikus "jó lesz még valamire" és még mindig bejön.:D:D:D
A pókok engem is rendszeresen megtalálnak,mégpedig ilyen lehetetlen helyen mint a lábam kisujja,sõt,ama trónolós felem partja (bár hogy ide hogy jut el nem tudom,de hogy vagy megfullad,vagy egy menetszél elviszi az tuti :D ). :D:D:D:D:D:D
A fogad meg......hát....nem is tudom.
Mióta kiderült crohn barátom azóta minden sokkal nehezebben gyógyul,akár aktív akár nem.
A legutóbbi foghúzás normál ütemben gyógyult,lehet ez függ a doki kézügyességétõl is.
De lehet valami  a vérzéenységben is.
Nagyon érdekel,ha kiderítetted ugye megírod?:D
Pasek:neked nem írok,egy hét múlva elkaplak,elhurcollak,kifaggatlak.:D:D:D:D
És megcsócsálva visszaadlak.:D:D:D:D:D
Ánya:mivel ez a topik igyekszik független maradni minden negatív kisugárzástól,maradj és írj.
Itt midnig találsz csemegeét,szolgáltatunk bõven,és azt hiszem itt nem is nagyon szoktunk vitázni!:D
Mondjuk csak azért,mert megfenyegetek mindenkit,meg zsarolom õket oszt félnek hogy feneketlen bendõmben végzik apró törékeny csontjaik!:D:D:D:D:D
Jó.Mára azt hiszem termeltem,jól is esett,dobott a kedvemen is,azt a talicska alá is tett egy követ hogy ne guruljon vissza.:D:D:D:D:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#4973 2008-10-02 22:31

sziszi32
Tag

Danika ma étteremben volt anyuciékkal és nagyiékkal (mármint a városi nagyiékkal). Egész jól birta, bár volt egy-két pillanat, amikor majdhogynem a keresztgerendáról lógott  lefelé, annyira eleven volt. De egyébként beérte azzal, hogy az asztalon ácsorogva gügyögött kifelé az ablakon, aztán nagyokat kurjantgatott, a népek meg néztek. :D :D Külön öröm, hogy negatív arcmányt nem láttunk, szóval, ha mosoly nem is villant minden arcon, de legalább senki nem nézett csúnyán, hogy milyen neveletlen ez a gyerek.
A nagyija ( a falusi) meg megtanította arra, hogy az óramutatókat látva azt mondja: tik-tak. Ez Daninál úgy jön le, hogy elkezdi halkan sutyorogni, hogy tittta, titt - és ránknéz, hogy milyen kis ügyes. :D :D Az anyát, apát természetesen nem hajlandó mondani, csak az ilyen édes kis semmiségeket. Mikor kerülünk oda, hogy Rolkához hasonlóan kimondja az anya-szót??? :( De amúgy ennivaló a kis bitang, tényleg csak az egyik kezét kell fogni, és szépen megy, bár a hasát egy kicsit elõre nyomja, mert megszokta, hogy a járókát tolja maga elõtt.. :D :D
Jóéjt, és roor, örülök Neked, hogy kicsit jobban vagy!
Ánya, gyere ide gyakran, itt kedves, intelligecccs és megértõ népek vannak, akiknek fõ céljuk az élet apró örömeirõl való beszámolás!!! Mindig találsz itt egy pozitív gondolatot, nekem is gyakran segit ez átlendülni a nehéz pillanatokon!! :D :D

Nincs jelen

#4974 2008-10-02 22:36

Nelly
Tag

Hy

Roor én is az imént nyestem le karmaimat :D
Bár rajtam mindig röhögtek nyáron a munkatársaim mert szinte alig marad valami...de én így szeretem.

Hulla fáradt vagyok...ma a melóhelyen bent az irodában egy negyed órácskára elszusszantottam...mire kedves kolléganõm berontott...én meg pattantam fel az asztaltól egy nagy piros folttal a homlokomon :D:D

Én nem érzem magam a szokásosnál fáradtabbnak és a hangulatom sincs romokban...
Roor nem lehet,hogy érzed itt a tél?
Jó esetben csak ennyi.

Ezer dolgom lenne de soha nem vagyok itthon..szegény Boja is nagyon hiányol már minket..mikor hazajövök ugrik a nyakamba és míg beérek az ajtón vagy hatszor körbefut :D
De kevés neki a mozgás...dagad mint egy disznó...most már tényleg én is el fogom kezdeni zabálni a tápját...biztos abban van a tuning :D
Kilótuning :D :D

Na azért nem siránkozok...már ragadt rám pár deka...de lehet csak a kosz,mert fürdés elõtt mértem magam :D

Most pedig nyugovóra térek...csak elõbb kifosztom a hûtõt...
Pussz

Nincs jelen

#4975 2008-10-02 22:42

sziszi32
Tag

Ja és még annyit, hogy tisztára nyalta az ablak üveget, mármint Danika az étteremben

Nincs jelen

#4976 2008-10-02 22:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Ugye megmondtam!:D:D:D:D:D:D
De egy jó van a dologban , hogy legalább gondoltál rám!:D:D:D:D:D:D:D
Úgy látom , hoyg ha kereslek jó sok kérdõjellel akkor irsz!
Hát ha nem jössz akkor igy foglak keresni.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nagyon örülök , hogy a lakás is oké és a régi-új melóhelyed is.
A talin majd bõvebben mesélsz!:D:D:D:D

Lisa!
Tanultál????:D:D:D:D
A meglepid jelentem ma estére elkészült!:D:D:D:DMinden saját kezõleg készült,a csomagolás is!
Még egy hét és személyesen adom át!:D

Sziszi!
Roli most volt itt a  gépnél és folyamatosan Dani képére mutogat és mondja , hogy baba!
Mi van veletek??????

Ánya!
Nekünk nagyon hiányzol!!!!!
A 9 is jó hiszen elég messze van  a  15-tõl!
Ha napi egy minusz akkor a talira már teljesen okés lesz minden!Az pedig már minnnnyá itt van!:D:D
A másik topikhoz csak annyit , hogy inkább ne olvasd!De aztat meg ne merd tenni , hoyg ezért nem jössz mert akkor megyek ám !!!Mi itt nagyon hiányolunk és mindig várunk hiszen nekünk te vagy a hõsünk akire csak felnézni tudunk!Szeretnénk mindannyian olyanok lenni mint te !Ezt hidd el mert komolyan irtam!
Ezt most neked küldöm!Egy kis mosoly fakasztó vidámságot adó kép a Roliról!:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Belefejeltünk  a sütibe!:D:D:D

Egy kis jó hir!
A roli regegl evett egy joghurtot majd egy kicsit visszahányt!:(
De mentünk Manóékhoz ott evett egy kis tarhonyás húsit!Ennek nagyon örültem mert legalább evett valamit!
Vacsira viszont adtam neki csirkepörit tésztával + dinsztelt káosztával.Hát látnotok kellet volna , hogy hogy ette.Komolyan mondom jó volt nézni.mint aki már egy hete nem evett úgy tömte befelé!:D:D:D
Villával evett egyedûl!:D:DBeleszûrta a villát  a kajába majd felemelte és bal kézzel levette és betömte a  szájába.Persze  a káposztát csak kézzel ette!:D:D:D:DRemélem holnap is eszik!!

Vicaa!
Már megint mit csinálsz?????:D:D:D:D:D:DÉs mia z , hoyg te még ilyenkor nem alszol???miért nem ébresztettel fel Attilát?:D:D:D:D:D
Mindenkinek jó hétvégét kivánok !
Holnap jövök!

Nincs jelen

#4977 2008-10-03 08:09

Norby1
Tag

Lisa lesz egy meglepim nekem is a számodra ;)

Nincs jelen

#4978 2008-10-03 09:30

mano1973
Tag

Roli azért evett nálunk mert otthon éheztetik!!!
Annyira éhes volt,hogy a kutya száraz tápjából próbált elcsenni egy-két falatot.Majd amikor ez nem sikerült irány a kutya etetõje és próbálta elvenni koszta elõl a tegnapi maradék kaját amit épp akkor kapott meg.
Szóval még jó,hogy nálam evett Roli hát éhes volt:))
Hééé Luci milyen torta volt nálatok amibõl én nem kaptam?:))
Na szép...beköltözöl a hûtõmbe... hajnalba már kávét fõzetsz velem...Kora reggel Tomi mellé bújnál az ágyba de tortát nem adsz?:))
Na szép...mondhatom

Nincs jelen

#4979 2008-10-03 11:06

sziszi32
Tag

Luci, imádnivaló ez a pulyácska!!! Mármint a fiad, ha esetleg nem tudnád, mit jelent a "pulya" szó. Egyébként van olyan ember itt keleten, aki sértésnek veszi, ha a gyerekére azt mondják, hogy pulya, mert úgy tartja, hogy azt csak a "pirézek" szokták mondani! :D :D (ami egyébként nem igaz)
Manó, ez a hozzászólás... :D :D :D visszahoztad a kedvemet!!
Danika ma reggel olyan nyugodt volt, hogy mikor kezébe adtam a kedvenc maciját (amire szigorúan rá van irva, hogy csak dekoráció, de egyébként ha egy gombot megnyomunk rajta, akkor horkol :D, és Dani ezt az egyetlen plüssholmit hajlandó elfogadni), simán hagyta kicserélni a zacsiját! Ez kivételes kegyelem tõle, mert amúgy semmi kedve egy helyben feküdni, és akkor a csere úgy néz ki, hogy a férjem fogja õt, csikizés, gügyögés, egyéb figyelemelterelés, közben dani állandóan hasra akar fordulni, eközben én megpróbálom felrakni a zacsit neki. Bele is szoktunk fáradni rendesen. :D :D :D :D

Nincs jelen

#4980 2008-10-03 11:42

Lucifer
Tag

Halihó!
Manó!
Milyen torta???:D:D
Ja aztat még anyukámék hoztád , de megnyugtatlak én se nem ettem belõle!:D:D:D
Azt kifelejtetted , hoyg vittem reggel még   a poharat is!:D:D
Az igaz , hoyg beköltöztem a hûtödbe , de megyek ma érte ha maradt még valami belõle!:D:D:D:D:D
Tomit illetõen , hát hamár ott volt egy száll gatyában?!:D:D:D:D:D
És különben is mi mindent megosztunk nem ????:D:D:D:D:D:D
Ha pedig visszaolvasom elõzõ hozzászólásodat akkor te irtad , hogy csere van!!:D:D:D
Tomi az enyém Roli vagy Gyula   a tiéd!:D:D:D:D
Megyek felrakom a jó kis tyúk hús levesemet.
Ja holnap csinálok sajtos rólót!Szeretitek?????

Sziszi!
Én tudom mi  a pulya és nem sértödõm meg!
És ami a lényeg van 3 pulyám!:D:D:D
Anyukám minden terhességemnél csak azt mondta a gyerekre , hogy új gyerek!:D:D:D:D
Ez olyan maci ami hason fekszik egy kispárnán,és ha megnyomod  a  hasát akkor horkol????
Ilyen nekünk is van kettõ!:D:D:D:D
Ma reggelire evett  a Roli kolbit kiflivel!:D
Kitartás Sziszi már nincsen sokáig meg az a  fránya zacsi!!!!!
Egyébbként nem hiszem , hogy Roor féltékeny lesz!Ha meg igen akkor igy járt!:D:D:D:D
De jön holnap és majd kiengesztelem!!!!:D:D:D
Csinálok neki finom hamikát!

Na megyek majd késõbb jövök!

Nincs jelen

#4981 2008-10-03 12:03

mano1973
Tag

Luci!

Igen ..igen..hoztad a jó kis mûanyag poharat:))
A csere csak Rolkára érvényes Gyulára nem,mert Öreg  és használt fütyim nekem van itthon azt köszi de nem kérek:)))
Kajád?jaa az már nincs mert megettük:))
Miféle sajtos roló is lesz?Na ez érdekelne engem....és a diós kosárka is.
Tomi azt mondta ha kap diós kosarat bebújhatsz mellé az ágyba:))
Naaaaaaaaaaa???????
Sziszi!
Örülök ha jobb kedvre deritettelek de..ez tényleg igaz mert Roli a kutya elöl is el akarta venni a kajcsit:))
Lassan már csak úgy engedem ide Rolit ha az anyja hozza az oltási könyvét is mert állandóan bele harap az én ici-pici kis ölebembe.(Rotweiler)
Danibatyu ma úgy tûnik kegyes volt hozzád:))
Használd ki az alkalmat mert ha jól sejtem nem mindig enged majd meg mindent:))
Amúgy pedig ilyen hason fekvõs horkolos macink nekünk is van be be beeeeee:)))
Na jó Tomi kapta tõlem még a kezdet kezdetén:))Azzal aludt sokáig,de amióta velem lakik engem próbál meg maga alá gyûrni mindig:))
Remélem mindenki jól van...nem sokára itt tali:)))
Már nagyon várom ám:))Ti is?

Nincs jelen

#4982 2008-10-03 12:05

Ánya
Tag

Kedveskéim!

Köszönöm marasztaló soraitokat. Az egészet csak ezért írtam :)
Itt jó, de nem tudom megállni, hogy máshol is ne olvassak.  A lényeg azonban az a történet, hogy az orvos, akit annyira tisztelek, nyugdíjba kényszerült!! :( Ez az, ami fáj. Még mindig. Egyetlen jó, hogy próbálok tenni az ügye érdekében és ez legalább egy kicsinyke vigasz. Fogok menni tüntetni, meg minden, ami csak belefér!!

Élvezet olvasni benneteket, de mindig olyan bénának érzem magam, mikor írni kezdek. Semmi ötletes nem jut az eszembe, szürkének, kis verébnek érzem magam, aki a fényes, színes tollú nagy madarak közé került, akik még cifrázva tudnak dalolni is. Azután kihúzom magam és mégis oda csiripelem a dolgaimat.  A nagy madarak, meg nagyon kedveseket írnak nekem vissza, amitõl zavarba is jövök. De azért jó szépeket olvasni, mégha a fele sem igaz, akkor is!

Jövök, olvasok és írok is, ha van mit.

WC ügyben minden maradt, de nagy dolgokat intéztem tegnap. Kozmetikus ( a talin, hogy szép legyek ), mellrák szûrés a János kórházban és még a munkahelyemre is bekukkantottam. Nem volt baleset, sõt!! Délután egy felé mentem el itthonról és csak este hét után értem haza!! Igazi nagy kimenõ volt.  A lányom itthon aludt, a férjem ugyanis elutazott. Nõi szakaszt tartottunk, az este is fényesre sikerült :D

Holnap jön az összes fiatal népség, gyerekeim és hozzátartozóik, szuper nap elé nézek!!
Nem tudom lesz-e idõm bekukkantani, de vasárnap bepótolom.

De Luigirõl semmi hír?

Örülök, hogy vagytok!! :D

Pusszantás :D

Nincs jelen

#4983 2008-10-03 12:29

mano1973
Tag

Ánya!

Gyere és írj amirõl csak akarsz mi szívesen meghallgatunk bármit is mondasz:)))
Jó,hogy itt vagy és ha el akarnál menni velünk gyûlik meg a bajod:)))
Amúgy pedig Te mindig szép vagy nem kell neked fodrász se  kozmetikus.
Tüntetés?De jó olyan kövekkel dobáljuk a rendõröket féle ?:)))
Ánya nem is vagy te olyan kis ártatlan:)))
Melyik mûsorban láthatunk viszont a tüntetés után...a kék fény..vagy a fókusz?:)))

Nincs jelen

#4984 2008-10-03 12:32

sziszi32
Tag

Ánya!!!! Nekünk te egyáltalán nem vagy szürke veréb, sõt!!!! A saját életét talán mindenki egy kicsit unalmasnak tartja, mert az a megszokott! Engem egyébként az élet apró kis eseményei nagyon tudnak ám érdekelni, akár még az is, hogy ki mit készül fõzni vagy sütni (legalább nem kell kitalálgatni, mi legyen az aznapi menü :D). Nekem direkt jót tesz, hogyha az ilyen sztorikat olvasom, jobbak, mint örkény egypercesei :D :D
Mano és Luci: a mi macinkat a tenyerén kell megnyomni, a férjem uncsitesója hozta bécsbõl, és szigorúan mindenütt ott van, hogy decorationsartikel, kein spielzeug! A kis gonoszok!, akkor meg miért horkol, és miért gyereknek szánt ajándék, ha meg sem lehet tisztességesen gyömizni? :D : D De mondom, Daninak akkor is ez a kedvence! Egyre jobban kezd hasonlitani az anyjára, tipikus kis Mérleg: öntörvényû, és azértse az kell neki, amit a család nagy része a kezébe adna, hanem direkt az olyan holmi, ami kispulyának nem való! Tegnap anyám majdnem szivbajt kapott, hogy a gyerek kezébe adtam a villát az étteremben, mi meg csak néztünk, hogy mi baj, hiszen dani már legalább két hónapja tudja, mi a villa és azt is, mi az (evõeszköz)kés, és egyáltalán nem szurkálja vele a szemét se a családját... Most a bárszekrényt nyitogatja, de jo az izlése, mert a fernet-citrus üveget próbálja kihúzni... sikerült is neki, csak azt tudnám, mért üres az üveg, és ha üres, akkor mért van a szekrényben... Biztos egyik "gyorstakarításom" eredménye :( (asszem, mikor az anyós jött, gyorsan beraktuk a szekrénybe :D :D )

Nincs jelen

#4985 2008-10-03 17:59

Dusy
Tag

Sziasztok!
Van egy jó hírem az este 9.55-kor megszületett a bátyámék kisfia!
2800gramm és 48cm és József Csaba és egy tündér
Én voltam ott mert a tesóm Írben melózik!
lehet babázni!
puszi nektek és szép hétvégét!

Nincs jelen

#4986 2008-10-03 18:19

roor
Tag

Halika!

Röviden,tömören,bekukkantósan.:D
Katsztrófa a mai nap a melóhelyen.:(
Le van sz@rva.
Dusy:gratula.:D
Ánya:nem kell mindig mindenkinek viccesnek lenni,és különben is kell a tyúkanyó hogy a hibbant csirkéket terelgesse.:D
Ja és a kakasokat kordában tartsa.:D
Egy hét és tali.:D
Készülök.
Vasárnap népszámlálás,és kikerül ismételten.:D
Luci:holnap a tiétek vagyok,de figyelmeztetlek nagyon harapós lettem!:D

Nincs jelen

#4987 2008-10-03 18:45

sziszi32
Tag

Dusy! Akkor most te vagy az egyik legboldogabb ember a világon!!!! Egy kis élet világra jövetele mindig csoda!!! Gratulálok, és a gyermeknek sok egészséget és boldog életkörnyezetet kivánok!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-03 18:46)

Nincs jelen

#4988 2008-10-03 19:33

sugi
Tag

Sziasztok!

Elösször is elnézést kérek amiért ilyen sokáig nem adtam magamról hírt!:/
Nem magyarázkodom,de szan-szerte szét voltam az elmúlt hetekbe!:/
De viszont jó híreim vannak páromról.Nagyon jól van,a járókeretet gyakorlatilag elhagyta,a jobb lába is majdnem rendbe van,a mellényét is már le-le kell vennie és annélkül kell járkálnia,de azért még sokat kell feküdnie.
Én  már kicsit rázósabb vagyok,mivel a Medrolról leállitottak(Budenofalkot szedek helyette) és sajna megint gondom van a hasimmal.Már kezdem azt hinni Medrol függõ vagyok.Remélem abba hadja!
Majd azért 17.-én okosabb leszek mert megyek hasi ultrahangra és vérvétel is lesz.
De a lényeg a párom rendben van.
Hát tömören ennyi róluk!
Késöbbiekben igyekszem többet itt lenni veletek!

Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#4989 2008-10-03 19:59

mano1973
Tag

Dusy!

Gratula!Képet ikapunk az uj jövevényrõl?:))
Bár már én tudnék ilyen jó híreket megosztani veletek de...nekünk nem akar összejönni:((
Sugi!
Jobbulást a párodnak és neked is!!!
A többieknek sok sok puszi.
Megyek mert Tomi ágyba parancsolt:)))
Jó éjt

Nincs jelen

#4990 2008-10-03 20:50

Vicaa
Tag

Dusy: gratulálok!!!! Kis picur csöppség született!!! Igen ha lesz képed rüla tedd fel majd ok? :)

Roor! az ilyen Sz@r munkahelyi napok ne szegjék kedved! Tessék szedni a jókedv és vidámság, valamint energiabomba vagyok bogyóidat!

Mano, Te pedig ne bánkódj össze fog az jönni, csak ne görcsöljetek rajta! Ez közhelyes mondás de nagyon igaz!
Bevallom titokban, hogy mi is rengeteget próbálkoztunk, mikor elhatároztuk, hogy jöjjön egy kis bébike, minden nap, mindenféle "elõnyös" pozíciót bevetve, minden hadicselt kipróbálva, , de amikor már azt mondtuk, hogy hááát ez így nem akarja az igazságot és két hónap múlva teherbe estem, szinte el sem akartam hinni! :D
Úgyhogy csak kitartás és semmi görcsölés, csak csodaszép romantikus esték! :D:D

Én voltam ma Gyöngyösön Attival a fõsulin, elintéztem amiket kellett és ugye mivel a babakocsink összeszakadt, elmentünk ott szétnézni, Gyöngyös egyébként is olcsóbb mint Eger és vettünk is egy nekivalót, nem is volt oly drága és van rá egy év garancia is.
Csajom nagyon kis hízelgõ cica lett, ami nekem borzasztó jólesik, ilyenkor akarva akaratlan eszembe jutnak a szavak amiket akkor kaptam, mikor sokat kórházban voltam, meg amikor magam se tudtam szinte elátni, meg amikor egy hónapot voltam a kórházban rehabon, hogy én nem vagyok jó anya, hogy majd elfelejt Anna, hogy azt se fogja tudni ki az anyja, meg hogy mindig lesz valami kifogás, csakhogy lepasszoljam õt, illetve csak az apját fogja szeretni. Ezt jól gondoljátok, nagyrészt anyósom mondta, de bizony bizony még sok mindenki mástól is megkaptam. Ezek szinte örökre belém vésõdtek és most olyan boldogság tölt el, hogy érzem szeret, bújik, hízeleg! :):):):)
Tudom megint szentimentális voltam, bocsi ezért, de nagyon jólesett most ezt leírni!

Puszi mindenkinek!

Linus, Palyizsu, Porshe, Nita, István, De Luigi mi van veletek hogy vagytok?

Szerkesztette: Vicaa (2008-10-03 21:24)

Nincs jelen

#4991 2008-10-03 21:22

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!
ELöszöris miért van mindenki úgy etûnve???Komolyan mondom egész nap arra vártam,hogyha ledolgozom a 12 órát,(+1óra az út hazáig) haza jövök,és annyi jót fogok olvasni,és biztos valaki irt nekem is (Lucifer, ez nem rád vonatkozik :) ).Erre fel haza jövök,és sehol senki!!!

Merre csavarog mindenki???Nita,Roor,Aiolosz!!!

Holnap haza jövök,és ha senki nem ir semmit akkor irgum-burgum!!! :(
Õszintén mondom,szívem szerint Én is elmennék a talira,jó kis csapat van ide fent!

Szép,álmokat midenkinek!!!
Én most megyek aludni,mert 3:30kor csörög az óra,és csak este 19:30ra érek haza,de igérem jövök holnap is!
Jók legyetek!!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#4992 2008-10-03 21:30

Szilvike0522
Tag

Aiolosz!

Igazából nem tudom hova irjam,ha látom,hogy valaki itt van pl:most Te,hogy tudok veled kommunikálni,hogy lásd neked irok,és vissza is irj,és ne keljen holnapig várnom a válaszra?
Remélem nem rosszalkodsz!!! :)

Szilvike0522

Nincs jelen

#4993 2008-10-03 21:42

Dusy
Tag

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ha igaz sikerült és õ az

Nincs jelen

#4994 2008-10-03 21:45

Dusy
Tag

itt ezen a képen fél órás a kora

Nincs jelen

#4995 2008-10-03 21:58

Nelly
Tag

Hali!!!!!!!!

Vicaa amit írtál...hát jól felháborítottál :D
De komolyan!!!Hát nem volt elég az a tudat,hogy nem vagy a kicsi mellett..még van pofájuk ilyeneket mondani...vagy gondolni!!!!!!!!!!!
Ezt nem hiszem el...hogy vannak ilyen emberek!!!!!!
Azt hiszem ha én ilyet kapnék az arcomba lehet ütnék egyet az illetõn!!!!!!
Ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem is tudok most magamhoz térni....
Megyek is tombolni :D :D

Na jó nem...már lehiggadtam...elszámoltam 10-ig :D

Képzeljétek...a múltkori tolvaj(két hete) megint felbukkant...de most nem nálunk,de felismertem...most nem lopott(elvileg)csak szerintem felmérte a terepet...ha legközelebb jön tuti a nyakába ugrok...elkapom,csak merjen jönni...nem menekül :D

Holnap végre kipihenhetem a hetet...szunyálok amíg bírok..
Legyetek jók...üdv mindenkinek

Nincs jelen

#4996 2008-10-03 22:07

aiolosz
Tag

Szilvike0522 írta:

Aiolosz!
Igazából nem tudom hova irjam,ha látom,hogy valaki itt van pl:most Te,hogy tudok veled kommunikálni,hogy lásd neked irok,és vissza is irj,és ne keljen holnapig várnom a válaszra?
Remélem nem rosszalkodsz!!! :)
Szilvike0522

Nem rosszalkodom...kivetelesen nem:) de nagyon rossz helyre irtad, igy atraktam ide, ugye nem baj..
<kép>
Megerdemled...

Nincs jelen

#4997 2008-10-04 00:32

sziszi32
Tag

Hát, szép nap volt ez! Kisbabája lett a fórumnak!! Mármint a Dusyék babája :D :D Õ egy kicsit a miénk is, már ami a szeretetet illeti. :)

Nincs jelen

#4998 2008-10-04 07:37

Dusy
Tag

Köszi mindenkinek
puszi és jó reggelt !

Nincs jelen

#4999 2008-10-04 07:40

Dusy
Tag

Ja és milyen a kép?

Nincs jelen

#5000 2008-10-04 07:54

Ánya
Tag

Dusy!
Nem fél órás baba képe, az biztos. :D  Egy kis bölcs szépséges pofija!! Köszönjük!! Akkor van még egy babája a fórumnak. Kéretik beszámolókat, fényképeket a továbbiakban is küldeni!! Várom, várjuk!!

roor!
sz@r kedvet magad mögé dobni, hétvégének örvendeni! Bemenjek a munkahelyedre rendet tenni? :)

Mano!
nagyon szurkolok a babának, de tényleg engedjétek el és akkor lehet, hogy.... Ahogy Vica írta! Elengedni bogyót roor nénitõl, leendõ nagynénitõl rendeljetek :D Biztos van nekije...

Sziszi!
Dani betyár képe mindig visszaadja az életkedvem, ha elmenne!! A történetei pedig....

Szilvi!
Gergõ ezek szerint már jobban van, hogy nem írsz róla! Ez jó, nagyon jó!!

szép szombatot és vasárnapot, megyek készülök a fiatalság látogatására!!

Ja, az éjszakát átaludtam!! NO WC :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb