#6401 2008-12-12 10:36

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

egy kicsit giccses, de ez a skandináv rosemaling stílus, és nekem nagyon tetszik :D :D :D
Luci, jobban vagy már?
Györgyinya, aranyos az új neved!
Vica, jó tanulást!
Lisa, Pasek, már csak egyet kell aludni!!!!!

Nincs jelen

#6402 2008-12-12 12:08

nori
Tag

Zajlik az élet felétek..ügyesen készültök Karácsonyra,vizsgára,türtök szemrebbnésnélkül mindenféle csöveekt-nekem az idegi tortura minden alkalommal...csak ámulok és bámulok..le a kalappal!

Nincs jelen

#6403 2008-12-12 12:27

Ánya
Tag

Deluigi!
Tetszik, amit az orvosodról írtál, alapos ember lehet. Figyel rád és ez is a lényeg. Azért próbálj meg lazítani!! Az biztos jót tesz, a pihenés, stb :)

Sziszi!
A szánkó nagyon tip-top lett, gratula.

Mindenkinek szép napot :) :D

Nincs jelen

#6404 2008-12-12 12:32

Norby1
Tag

Figyelem! Figyelem!

Kérném mind azon emberkék mail címét akik legalább egy talin jelen voltak.Akik nem küldik el nem kapnak virtuális karácsonyi meglepit :D( nem kell nagy dologra számítani)

ide kérném:  norbest2@freemail.hu     

Elõre is köszi

Nincs jelen

#6405 2008-12-12 13:06

sziszi32
Tag

Segítségeteket kérem, drágáim! Lisáéknak készítem össze a fincsi dolgok menüjét, és nem tudom, szabad-e nektek enni olyat, amiben (házi) majonéz, tejföl, tejszín vagy dió van? (nem kell félni, ezek nem egy ételbe kerülnének :D)

Nincs jelen

#6406 2008-12-12 13:13

akiss
Tag

Szia Sziszi!
Fellángolás alatt nem igazán ajánlottak az alábbiak, amiket felsoroltál, egyébként egyéni tolerancia.
Tudom nagyon sokat segítettem! :D :D :D
Nagyon tuti lett a szánkó!

Nincs jelen

#6407 2008-12-12 14:04

nori
Tag

Növényi tejszinre szavazok! az nálam mindig OK volt.

Nincs jelen

#6408 2008-12-12 15:40

sziszi32
Tag

hát, nem tettetek boldoggá... :( de azért még van ötletem a fõzést illetõen... :D :D :D

Nincs jelen

#6409 2008-12-12 17:49

sziszi32
Tag

ez jó, de luigi :D

Nincs jelen

#6410 2008-12-12 17:56

pasek
Tag

Sziszi!!! JÓ JÓ JÓ!!!!!!!!
Ne aggódj miattunk a küszöböt  is megesszük!

Nincs jelen

#6411 2008-12-12 18:04

nori
Tag

Vicaa,
szavaztam az angyalkára:-)

Kaptál e-mailt tõlem a napokban?

Mikor osztjuk ki az angyalkajáték résztvevõveinek címeit?
Roor..intézkedj,rugdald popóba a jónépet:-)))) =)

Nincs jelen

#6412 2008-12-12 21:44

Vicaa
Tag

Akiss, most muszály ezt az öt napot meghajtanom, aztán már túlleszek a nehezén! Puszi neked!

Nori, mailt megkaptam, nagyon elolvastam, többszörösen is, csak annyira kevés az idõm, hogy nem tudtam válaszolni rá. Köszi a szavazatot.

Luci, most neked nagy betûkkel külön üzenek: GYÓGYULJ, JAVULJ!Mindig te aggódsz értem vagy postázol Roor bogyó pótlót, most én csúzliznék neked egy nagy adag energiabomba bogyót, gyógyulásserkentõ bogyesszal megspékelve!

Roor, neked is sok energiabogyót csúzliztam, de félvén, hogy kitöri az ablakot, úgy küldtem, hogy az ablakpárkányra érkezzék. :D

Sziszi! Ha az én fõztömet is megették, akkor a tiéd ezek után mennyei manna lesz abban tuti biztos vagyok! Az említett hozzávalókba belegondolva pedig még nekem is csúzlizhattok! :)

Most elteszem magam holnapra, mert hulla vagyok!

Nincs jelen

#6413 2008-12-12 23:11

sziszi32
Tag

Na végre ma hazament az anyósom, betöltötte nálunk negyedik hetét, de már nem kell félni az újabb inváziótól, egy ideig biztos nem vágyunk egymás társaságára. Valóban áldom az égieket, hogy hosszabb távon nem lakunk együtt, én totál begolyóznék tõle, az biztos. :D :D Ma este már nagyon vissza kellett fogni magam vele szemben, de kibírtam, s csak a férjemnek borultam ki egy kicsit, aki az egészbõl semmit nem értett, s az ezért az anyja pártját fogta. Na akkor befogtam a szám, hiszen úgyse fog az anyja ellen beszélni.
DE VÉGE, hazament, és ez a lényeg. Lisáék meg jönnek holnap, ettõl sokkal jobb a közérzetem. :D :D Jóéjt nektek!

Nincs jelen

#6414 2008-12-13 07:04

sziszi32
Tag

jó reggelt deluigi, roor emilcimére küldheted a lakcimet, mi, hûséges alattvalói is ezt tettük páran...
MA JÖNNEK HOZZÁNK LISÁÉK! Piros betûs nap!!!! :D :D :D :D

Nincs jelen

#6415 2008-12-13 07:56

Nelly
Tag

Jó reggelt!!!!!

Sziszi Lisa Pasek jó szórakozást nektek :)

Talisok nektek is gondolok majd rátok..ha lesz rá idõm.:P

Most megyek is dolgozni...elég volt a henyélésbõl...nekem nem de ezt szokták mondani :D:D

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Nincs jelen

#6416 2008-12-13 08:06

Norby1
Tag

Tündér nehogy túl hajszold magad de mi is gondolunk majd rád :P

Nincs jelen

#6417 2008-12-13 13:24

sziszi32
Tag

Itt Vannak!!!!

Nincs jelen

#6418 2008-12-13 15:34

nori
Tag

Deluigi,

nálatok mindig ilyen korai kelés van? Látom már aktívan udvarolsz hajnali 5-kor..ehhez is erõ kell:-)

Egy kérdés: indulok egy netes receptversenyen,igaz,nem minden étek nekünk való de a kiírás szerint karácsonyi menübe beleillõ,részben elõre elkészíthõek legyenek a kaják..ha nem vennétek rossz néven,ha megjelenik a kiírás bedobnám ide a linket és tudnátok rám szavazni (van zsûri de közönségszavazás is) ha tetszenek amiket alkottam..
Lehet róla szó?:):):):):):):):)

Nincs jelen

#6419 2008-12-13 16:10

aiolosz
Tag

nori írta:

Egy kérdés: indulok egy netes receptversenyen,igaz,nem minden étek nekünk való de a kiírás szerint karácsonyi menübe beleillõ,részben elõre elkészíthõek legyenek a kaják..ha nem vennétek rossz néven,ha megjelenik a kiírás bedobnám ide a linket és tudnátok rám szavazni (van zsûri de közönségszavazás is) ha tetszenek amiket alkottam..Lehet róla szó?:):):):):):):):)

Lehet...

Nincs jelen

#6420 2008-12-13 16:57

Lisa
Tag

Sziasztok, na  itt vagyunk ezen a csodás  helyen minden nagyon jó és az emberek meg Danika....háááát nem is tudom valami fantasztikus!
A kiszolgálás nagyon jó, jókat eszünk, Sziszi férje fõzótt NAGYON FINIT! Le a kalappal, de tényleg.
Az állomáson már vártak ránk :D  Dani nagyon élénk és barátkozó! Simán el volt velünk kettesben 20 percig is :D :D :D csak nem vagyunk olyan ijesztõek :D :D :D természetesen pasekot kólün-kólün imádja :D :D :D
Most megy az ebéd utáni aloézás :D meg a pletyi és a dumcsi.. Danika éppen most táncolt karácsonyi zenére , annyira aranyos :D :D :D
Vacsira pizzát ígértek azt bahajtuk Szisziéken!!!
De most megyek mert ide jöttúnk a határon tülra, és azért, hogy egyútt legyúnk!
Roor annyit, hogy lehet irigykedni, mert annyit és olyat eszúnk!!! hogy csak naaaaa

sziasztok, és puszi Nektek :D :D :D

Nincs jelen

#6421 2008-12-13 16:59

Lisa
Tag

A hibákért az ismeretlen Laptop a hibás nem én bi-bi-bi

Nincs jelen

#6422 2008-12-13 17:26

Vicaa
Tag

Lisa-Sziszi-Pasek érezzétek nagyon jól magatokat! Bár a beszámolóból kiderült, hogy ezzel nincs gond :D:D:D

Lisa gondolok Rád sokat, tudod ahogy hallottalak, azért nem vagyok nyugodt. Az aloézásnak gyógyhatása van! :D

Nori szurkolok a receptversenyere neked, a szavazatomra bizti számíthatsz!

Zolcsi hogy vagy? Luci jelentkezz, ha tudsz!

Nincs jelen

#6423 2008-12-13 17:40

Nita
Tag

Nem irigykedünk nagyon csak kicsit jó?! :D;)

Pasek, Lisa! Mi is randizunk veletek majd december 28 megyünk Lillafüredre egy éjszakát ott is alszunk, ha tudtok jó lenne mini talizini kicsit! Jövünk nektek egy vacsival a sok finomságért amit a múltkor fõztetek!!!

Mi is taliztunk ma Bodies kiállításon sok érdekeset láttunk, olvastunk érdemes volt elmenni! Kár, hogy nem lehet fotózni nagyon klassz képeket csinálhattunk volna.
http://galeria.fn.hu/3/16956/0/1 Mi nem ezt láttuk ez A manchesteri Tudományos és Ipari Múzeumban van. Csak erõs idegzetûeknek!
Nem is igen hittem, hogy ezek után enni fogok még :D Linus, Norby, Zotyesz ti mit ettek? :)
Roor! Tudtad, hogy van a bélnek "éh"bél szakasza is? :) Nos mi rájöttünk a Norbyval neked az egész ilyen lehet ;)

nori! Jöhet a link emailban is majd elküldöm lánclevélben mindenkinek jó? :) Cserében egyszer, sütsz valamit nekünk! Amit elhozol egy talira jó?

Szerkesztette: Nita (2008-12-13 18:21)

Nincs jelen

#6424 2008-12-13 18:20

roor
Tag

Halika!

Drága Nita,igen tudtam,és már rég rájöttem hogy nekem az egész olyan lehet,de meghagytam a felfedezés örömét nektek is.:D:D:D:D:D:D:D
Lisa,Pasek,Sziszi:millió cuppocska orcáitokra,remélem úgy mulattok mintha mindannyian ott lennénk.:D:D:D:D
A nagy örömködés közepette a fotókról ne feledkezzetek el.:D:D:D:D:D
Nóri:ha kajáról van szó,rám mindenbe számíthatsz,naná hogy egy szavazatra is.:D:D:D:D:D
Szépen lassacskán gyûlnek azok a címek,de ilyen tempóban jövö karácsonyra lesz belõle ajándék.:D
Na szóval szerdáig ami címek itt vannak azok bekerülnek egy küblibe,szépen kihúzogatja párom,aztán az eredményt mailban közlöm a címmel együtt.:D:D:D
Tehát aki akar még angyalkásat jáccizni az dobja a címét.:D:D:D:D:D
Nóri,Nelly,Nita,Deluigi,Vicaa,Sziszi a ti címeitek megvannak.:D
Épp elõbb készültem el  a család meglepijeivel,már csak valami csomagolás kéne hozzá,amivel kissé gondban vagyok de megoldom.:D
Páromnak még csak a fejemben van meg az ajándéka,lassan megyek majd beszerzõkörútra,meg hát a menühöz is kellenek az alapanyagok,és egy darab terítõm se nem van,na aztat is be kell szerezni.:D
Valaki kérdezte mi lesz a hami karácsonykor.:D
Terveim szerint összedobok valami leveskét (na ebben tényleg nem vagyok otthon),aztán egy csáki csirkemell álá roor-módra (sonkás,szalonnás,hagymás tojással töltött csirkemellfilé göngyölve,baconnal tekerve),krumplipüré mellé,desszertnek meg fahéjas almás csodapite,szintén roor-módra.:D
Ja igen azt tudni kell,hogy nem vagyok a földhözragadt halászlé és rántott hal híve,meg nem is igazán szeretjük,inkább fõ a változatosság alapon kerül az ünnepi hami az asztalra.:D
Az  a lényege hogy különleges legyen,még soha nem készítettem,mutatós is legyen valamennyire,no meg kiadós.:D:D:D:D
De azért lesz töltöttkápi,amit a Zanyukám készít majd és én beneveztem rá,és ha minden jól megy akkor akad majd kocsonya is.:D:D:D:D:D
A szaloncukor már imitt-amott van,mig a fára kerül,vagy háromszor meg kell vennem,és ha hiszitek ha nem nem én eszem meg.:D:D:D:D
Fa az majd valamikor az utolsó héten akad,díszek elõkészítve,égõsor üzemel.:D
Lehet valami ünnepi göncön is gondolkodnom kéne?:D:D:D

Nincs jelen

#6425 2008-12-13 19:29

nori
Tag

Köszi emberek,különben meg Roorral kiegyeztünk,hgy tavaszra megesrõsedve talizunk mindannyian,aki csak tud,de akkor már ln mondtam is hogy hozom a kosztot,még ha hordárt is kell fizetni:-) de szerintem anyukám is besgítene..avval pedig csodásan járnaátok ,mert igazi jó kis vajdasági magyaros fõztje van! :):):):)

15.-én lest a kiírás,5 napig lehet szavazni,majd felrakom.

Kérünk pontos leírást mi is volt a finom kaja Szisziéknél,ez így csak macska-egér játék...kíváncsiak vagyunk:):):)

Nincs jelen

#6426 2008-12-13 19:48

zotyesz
Tag

Nita

Én már a népligetben ettem hazafelé a buszon és itthon is ettem mikor hazaértem és még eszek egy kicsit .Jó volt veletek talizni

Nincs jelen

#6427 2008-12-13 19:53

zotyesz
Tag

Nita

Én már a népligetben ettem hazafelé a buszon és itthon is ettem mikor hazaértem és még eszek egy kicsit .Jó volt veletek talizni

Nincs jelen

#6428 2008-12-13 21:20

Norby1
Tag

Gyorsan rendeltem magamnak kaját amikor haza értem. Kapros csirkemellet rizzsel.

Látom Nita a tudományos felfedezésünket még nem merted közkincsé tenni.
Lehet hogy megtaláltuk a crohn gyógymódját :D !!!! Csak önként jelentkezõk kellenek :D

Nincs jelen

#6429 2008-12-13 22:13

Nelly
Tag

Sziasztok

Roor irigyellek...én még senkinek nem vettem semmit,nem készítettem semmit és még csak ki sem gondoltam semmit...de már itt van a nyakamon...
Nem baj penge elmémet beüzemelem és akkor minden gyorsabban megy.:D:D
Úgyhogy most kicsit pihentetem is.

Pápá

Nincs jelen

#6430 2008-12-13 22:56

sziszi32
Tag

Sziasztok, itt az alkeszek tisztes tagja! Lisáék nagyon aranyosak, Pasek nagyon összebarátkozott a fiammal és férjemmel, ez külön öröm, mert kicsit féltem, hogy túl sok lesz nekik az, amik így vagyunk natúrban, kendõzetlenül. Danika hozta az extra bitang formáját, de Pasek, Lisa, megbirkóztak a helyzettel s Danival :D
A második üveg pezsgõ, féldeci pálesz, egy kis borocska lassan oldja a hangulatot, de persze sósavval ez gyorsabb lett volna... A pizzát tényleg behajtották rajtam, de a tepsit skerült a feneketlen bendõktõl megmenteni! :D :D Attól féltem, hogy majd szégyiznek szólni, hogy éhesek, de azért legalább Lisa jelezte (igaz, csak egyszer), hogy kezd kajás lenni... :D :D
Kaptunk szépeket tõlük, Danikának nagyon édes kis cuccot hoztak. Lisa sérója kicsit meg van nyirbálva, de nagyon jól áll neki.
Aztán: leszboszi barátnéknak: Lisa nem akarta levenni a melltartóját!!!! Pedig kettesben voltunk... vagy talán éppen azért???? :D :D
Ja, és amit nem irt, hogy szépen segítettek a férjemnek a kajakészítésben, azért lett olyan jó a holmi.
Az aloé igen jó, csak megint porzik a poharam!!! Megyek is rendbeteszem a dolgot, mert már itt szivatnak, hogy függõ vagyok!! Mármint fórumfüggõ!!! :D :D
Puszi mindenkinek!
Roorfelség, az sms-ednek megfelelõen megtartjuk bölcs akaratodat! :D :D

Nincs jelen

#6431 2008-12-13 23:15

Norby1
Tag

Tehát a következõ emberkéknek van meg nekem az emil címe

Nita
Angyalka
Nelly
Vica
Ánya
Deluigi
Kukackonzerv
Marthuska
Tengerészünk
Robur
Pasek
Zotyesz
Zolcsi
Bánatos
judy1981

Aki nem látja a nevét és szeretné megkapni virtuális meglepit küldje a mailt a hét közepéig.
És ha valakinek mostanában változott a mail címe az is írjon

norbest2@freemail.hu

Köszike

Szerkesztette: Norby1 (2008-12-13 23:22)

Nincs jelen

#6432 2008-12-14 01:21

sziszi32
Tag

Sajnos, ez a nap is véget ért, nagyon is hamar! :( Lisáék édesek, megértõk, rendesek, eszményi vendégek, mindenkinek ajánlom!!! :D :D :D
Deluigi, szavadon foglak! :D

Nincs jelen

#6433 2008-12-14 15:23

nori
Tag

Tegnap megjött az uj ortophéd matracom,ami jobb a gerincemnek,ma 11-ig aludtam,kissebb megszakításokkal de jóóó volt:)

Nincs jelen

#6434 2008-12-14 15:48

sziszi32
Tag

Hellóka, szomorú hírt kell közölnöm veletek, Lisáék eltávoztak :( :( Maradtak volna tovább, de itt keleten ugye elkezdtek sztrájkolni a vasutasok, ezért most megpróbálnak valami buszt lasszózni, és talán este nyolcra haza is érnek! Pedig amúgy még vonattal is alig tart két órát az út.  Innen is üzenem a kedves sztrájkolóknak, hogy sokat gondolok az anyukájukra és nemi életükre... :( :(
Ezért nem is voltunk Kassán.
Akkor most jól kidumcsizom õket a hátuk mögött :D :
Pasek egy nagyon jó fej, képzeljétek, a poénjai, szösszenetei gyakran megdöbbentettek, mert a saját poénjaimat hallottam tõle vissza!! Azt hittem eddig, hogy senki nem ilyen lökött, mint én :D :D
Aztán, tökjól eldumálgatott a férjemmel, olyan ezermester "zombi" mindkettõ :D :D
Lisa: Olyan volt vele dumcsizni, mintha évek óta ismernénk egymást. :D És ez nagyon jó!!!!!!
Na most jól kidumcsiztam õket, hihi.
Ma már sajnos józanul folytattuk a bulit, mert miután a vasúti tudakozót sem lehetett elérni telefonon,, hogy mégis akkor melyik vonatra érdemes várni, akkor már nagyon odavoltunk, hogy miféle hozzáállás ez, és ha valakinek holnap be kell mennie a munkahelyére, akkor kösse fel magát, vagy mi? Költõi kérdés. Egy beteg embernek NEM MINDEGY, hány órát ácsorog a vasútállomáson, míg hajlandó elindulni egy vonat!!!!! Nagyon ki vagyok akadva ettõl a helyzettõl, bocsi, hogy nem tudom kordában tartani az indulatot. :D
Ez a hétvége úgy látom, nem túl beszédes itt, a fórumon... :(

Nincs jelen

#6435 2008-12-14 20:07

sziszi32
Tag

ez akkor sem tisztességes. Az én fizum se egetrengetõ, sõt, a minimálbér felett van valamivel, és senkit nem érdekel, hogy oldom meg a dolgaim! :D :D

Nincs jelen

#6436 2008-12-14 21:38

sziszi32
Tag

osztozunk? :D

Nincs jelen

#6437 2008-12-14 22:27

sziszi32
Tag

ezt most vehetem ígéretnek? :P

Nincs jelen

#6438 2008-12-14 23:02

Nita
Tag

Õrökbe fogadnátok engem, ha összeházasodtatok?! Jól keresõ apa...ügyes anya..hmm :D

Nincs jelen

#6439 2008-12-14 23:35

sziszi32
Tag

de csak akkor, ha velünk alszol az ágyban, engedelmesen megiszod a tejcit a cumisüvegbõl, délelõtt és délután alszol, és minden héten elgagyogsz egy új szót. Peluscsere négyszer naponta, emellett tudok még ajánlani napi egy délutáni sétát, egy csomó plüssmacit és egy mûanyag hintaszéket, amely tizenöt kilót bír :D :D Még így is a miénk akarsz lenni? :D :D
Lisa, Pasek, megérkeztetek? Rendben ment minden? :D

Nincs jelen

#6440 2008-12-15 09:44

sziszi32
Tag

jóreggelt népek! ébresztõ, lajhárbanda!!!!! :D :D

Nincs jelen

#6441 2008-12-15 10:27

Nelly
Tag

Norby a virtuális ajándéknál írd oda nekem küldöd nehogy még az uramnak megtetszen a dolog és lecsaklizd a kezemrõl ...ha már ilyen cukorfalat vagy és gondolsz ránk :D

Nincs jelen

#6442 2008-12-15 10:51

sziszi32
Tag

deluigi, nekem is korábban volt a reggel, de úgy látom, a többiek hosszú hétvégét tartanak, és még szunyáznak!!! :D :D
Danika ma rájött, hogy mire szolgál a kilincs, és sajnos már csak pár centi hiányzik hozzá, hogy felérje! :o Ez azért nem jó, mert emeleten lakunk, és hát elég meredek a lépcsõ, ha netán egyszer kiszökne, akkor annak lennének komoly következményei, s nemcsak annyi, hogy elfenekelem! :(
Nálatok is ilyen szép idõ van? Nálunk mintha tavasz lenne :D :D :D Na megyek romeltakaritani.
Apropó, Lisáéknak - azt hittük - átlagos kajákat fõztünk, hát mint kiderült, nem. A vendégváró ebéd majonézes krumplisaláta volt, rántott hhhusival és ún. töltött hússal, ami olyan, hogy tarjával ki van bélelve egy tûzálló tál, és tojás-prézli-fûszerek-liszt-zöldpetrezselyem keveréke kerül bele, és a tetejére is fûszeres husi megy, és ez szépen megsül. Nálunk már unalomig készül szinte minden ünnepi alkalommal. A pizzát azért ismerték, majdnem egy egész tepsivel el is fogyott belõle. Másnap meg volt finom húsleves, második fogásnak pedig ún. szegedi gulyást ettünk knédlivel, ami tulajdonképpen a toros káposzta tejszínnel és tejjel behabarva. Csak remélni merem, hogy tényleg annyira ízlett nekik, amennyire mondták. :D :D :D
Az biztos, hogy a helyi porcelánistennõ látott szép dolgokat, de szerencsére, a "dolgok" csupán az alsó fertály segítségével távoztak, nem volt puszizkodás a porcelánnal... :cool:

Nincs jelen

#6443 2008-12-15 17:48

pasek
Tag

Sziszi!
Szeretnénk megköszönni a szíves vendéglátást, elmonhatom kettõnk nevében, hogy igen jól éreztük magunkat!
Danibetyárnak is üdv innen, majd felhívjuk a csini telefonján :)
Ja, és hazaút.. :@ :@ :@
Sátoraljaújhely-Miskolc ~85km (így elöljáróban)
Újhelyen imádkozás, hogy a két induló busz valamelyikére felférjünk, ugyanis a bakter nyanya elmondta, hogy bõ másfél óra múlva -esetleg- indul egy vonat, az megy Szerencsig, ott átszállás -esetleg- egy vonatra, az -esetleg- elvisz Felsõzsolcáig, onnan ki merre lát, ugyanis Miskolc nem fogadott vonatokat.
Megjegyzem, mikor elindultunk, arról volt szó, hogy hétfõig nem csúnyálkodnak.
Vonat helyett a busz mellett döntöttünk, de ez így utólag hiba volt. Felpréselõdtünk egy buszra, amivel elzötyögtünk majd' 2 órán keresztül (!!!)Nyíregyházáig. Ott beálltunk a miskolci buszhoz, majd mikor már csak egy srác volt elõttünk, a pilóta azt se mondta fapapucs, begyakta az ajtót, 'szt viszont látásra, köd elõttem, köd utánam. Mi meg szívhattuk azt a jóságos...ööö kipufogó gáz.
Sebaj! Másfél óra várakozás, busszal Tiszaújvárosig, ahol a sofõr nyomta az Irígy Hónalj Mirígy CD-t, ha akartuk, ha nem. Elfogyott a zsebkendõnk, mert Nyíregyen az egyetlen nyitva talált vendéglátóipari egységben (bizony ám, kocsma) nem volt zsepi, így azon gondolkoztunk már, hogy lassan szárítani kell az összeizélt zsepiket, hogy jussunk valamire és ne cseppenjen el az orrunk.
Tiszaújvárosban, régebbi nevén Leninvárosban várt ránk még egy fél óra 'andalgás' a jéghideg váróteremben, majd fel egy buszra, ahol csak olyan hely volt, amit óvodás kiscsoportosoknak méreteztek, persze a térdem sehogy se fért el.
Buszról le, helyi buszra várakoztunk, és fél 11re már ki is nyitottuk a bejárati ajtót. Három után indultunk.
Tegnap sok anyuka csuklott, mert igen emlegettem õket.

Ja, láttam ám a knédli receptet a receptes kiskönyvben:
"kurv@jó knédli" néven futott :D:D:D

..és télleg az volt

Nincs jelen

#6444 2008-12-15 18:21

roor
Tag

Halika!

Puszi mindenkinek!:D:D:D:D:D
Pasek,Lisa,Sziszi:örülök hogy jó volt.:D És a hazaút is egyfajta élmény.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6445 2008-12-15 19:15

Lisa
Tag

Sziasztok,
Noooo ez azzzz Roor!!!!!!! Én is így gondoltam, hogy egy fajta élmény volt, bár így pasekot olvasva kkor most milyen élmény is volt ??? :D No mindegy jó kislányhoz híven imádom a kalandokat, még ha hidegek is :D Bár sztem nem volt annyira hideg.

Nos, a lényeg a lényeg,hogy fantasztikusan éreztük magunkat, a kaják (miért mindig ezzel jövök)  nem is folytatom, mert a fontosabb (igaz már áradoztam egy sort), hogy Danika fantasztikus és igen-igen olyan eleven mint amilyennek a Mi Sziszink leírja :D bár én nem bántam. Nagyon kis barátkozó és természetesen pasek-bácsihoz ragaszkodott :D Õ meg Õhozzá....no értitek.
A toros káposzta meg  székely káposzta volt. ÉS kurv@ jó knédli az meg aztán, de nem ismételek nem vagyok én Klekipetre, sem Kleki, se Petra :D
Nem irtam azóta, hogy Sziszi jól kibeszélt Minket meg az Aloés cuccokat, Roor miért is neveztétek el Aloénak? Ezen filóztunk egy csomót!?
No jó nem is áradozok tovább, jó volt, szép, volt és rövid volt. :( :( :(

De beszervezzük a Mi Sziszinket meg az Õ kis családját a következõ Roor és a "banda" által tervezett nyári bükkszenti "kis" talira! OKÉKA????

Luci, Roor, remélem jól vagytok?

Mindnekinek puszi, egyelõre ennyi...

Nincs jelen

#6446 2008-12-15 19:27

roor
Tag

Halika!

Képeket kérnék!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Aloé:azért mert az mindenre jó állítólag,nos és mint tudjuk a bor is jó testre és lélekre egyaránt.:D:D:D:D
Ha nem lesznek ott a talin,személyesen fenyítem meg õket.:D:D:D:D
Köszönöm én jól vagyok,fizikailag legalábbis,amúgy olyan bambulok ki a fejembõl.:D

Nincs jelen

#6447 2008-12-15 19:57

sziszi32
Tag

:D :D :D Egy kis helyesbítés: a recepteskönyvben így szerepel a recept: igen fqsza knédli :D :D :D
Pasek, nagyon  megszerettünk ám!!!! :D :D Lisa, te meg örökös tagja vagy szívünk kedves zugának! :D :D Maradjatok meg így, egymásnak, mert ez így nagyon passzol nektek, olyan jól kiegészítitek egymást :D :D

Nincs jelen

#6448 2008-12-15 21:16

zolcsi
Tag

Kedves Lisa pasek!
Na ilyenkor kell a barátok segítségét igénybe venni.Legközelebb szóljatok nekem Nyíregyháza egy köpés.:D

Nincs jelen

#6449 2008-12-15 21:44

sziszi32
Tag

Zolcsi, hidd el, mi is próbáltuk felajánlani az autós segítséget, de a büszkeség erõsebb volt... :D :D :D

Nincs jelen

#6450 2008-12-16 16:57

judy1981
Tag

És innen vasárnap délután van közvetlen járat is Miskolcra.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb