#6701 2008-12-29 19:20
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Luci elment a mail.:D
Sziszi drága,jól mondja Luci,majd Dani kivisítja magának az elsõ helyet,ezt bízd csak rá,leleményes kölyök.:D
Emiatt ne parázz,és senki mással nem kell fogalkozni.:D
pá
Nincs jelen
#6702 2008-12-29 19:28
- Ánya
- Tag
Hosszan írtam, mindenkinek, szépen, de mikor visszamentem az elõszõ oldalra megnézni Danimötyót 5 naposan, akkor elveszett a hosszú hsz-em :( :( :(
Még egyszer nincs lelkem megírni. :(
Holnap elmegyünk, addig is puszi mindenkinek :D :D
Nincs jelen
#6703 2008-12-29 19:32
- roor
- Tag
Halika!
Ánya kellemes pihenést!:D
pá
Nincs jelen
#6704 2008-12-29 20:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ánya!
Nagyon kellemes pihenést kivánok neked / nektek!!!:D:D
Roor!
Nagyon jól néznek ki és bizti finomak is!!!:D:D
a receptet köszike én i kipróbálom! ( a zsömit ):D:D:D
Nincs jelen
#6705 2008-12-29 21:23
- akiss
- Tag
Nori! Nekem néha magyarul is "kínai" :D Egyébként ez a 3. számvitel, kemény 3 félévig tanultuk, most már vége (lesz?)!
Ha már a nyelvekrõl van szó, melyik a könnyebb német középfokú szakmaival bõvítve, vagy német általános felsõfok. Én azt hallottam, hogy az utóbbi. Mondjuk nem most lesz még egyik sem, utoljára gimiben tanultam, az meg nem most volt. :( Diplomához kellene, de látom nem lesz egyszerû téma, még jó, hogy nem évül el, így lehet leszek vagy 60 éves mire kézhez kapom a diplomát a nyelvvizsga miatt :D :D :D :D
Light kocsonyát csináltam már, de nem olyan mint a füstölt husis! :( Egyébként finom!
Nincs jelen
#6706 2008-12-29 21:46
- nori
- Tag
Látod ezért jó,hogy én soha nem etem füstölt hússal,így nekem a light szárnyas is király:)
Németül tízig tudok számolni,tanács tõlem nincs:):):):)
Szilvi,
mindenrendben lesz,bízz,vonzd magatokhoz a pozítív dolgokat,történeseketek...minden rendben lesz..
Te mindenevõ Király,királyul néznek ki a nûveid,legközelebb jövök=D
Nincs jelen
#6707 2008-12-29 22:19
- sziszi32
- Tag
Nagyon jól esnek a biztató szavaitok! :D Viszont a mûtéti rendhez tudni kell, hogy hónapokkal elõtte be van táblázva minden óra a mûtéti napokon, és a dokik lehúznak a pincébe, ott vannak a mûtõk, a gyermeksebészet meg a 15-ik emeleten van. Úgyhogy onnan még jóakarattal sem hallani a Danik üvöltését. A gyerekeket "futószalagon" hozzák-viszik, a nõvérkéket is alig látni, így mondhatni, megoldom, ahogy tudom. Múltkor sutyiban reggel háromkor "feltankoltam" a fiamat, így is nyugtatót kellett kapnia, annyira üvöltött éhségében, már vele sírtam, annyira rossz volt látni, hogy még lenyugtatva is sír. Most, mivel a beleket varrják össze, nem is fogom merni még sutyiban sem etetni, jajajajajajaj, de félek, hogy most mi lesz így! Reggel háromtól akár délig is képes lesz ordítani, és mivel már nagyon erõs, szerintem becsülettel földhöz is vágja majd magát... Elõre sajnálom szegénykémet! :(
Hát ezért a para. De mégegyszer köszi, hogy biztattok :D Kár, hogy nem lesztek ott velünk :(
Nincs jelen
#6708 2008-12-29 22:32
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
"... De mégegyszer köszi, hogy biztattok :D Kár, hogy nem lesztek ott velünk :(
Sziszi, ha az valamit szamit, abban biztos lehetsz, gondolatban nagyon sokan ott_leszunk Veletek...
Nincs jelen
#6709 2008-12-30 01:20
- Nelly
- Tag
ááááááááááááááááááááááá
Nem tudok aludni.......
Uram megint alva járt...még jó,hogy nem ágynemûtartós az ágyunk...mert simán leborított volna elkezdte rángatni...mondom mit csinálsz?erre õ:hát nyisd már ki...
Mondom én mit?
erre õ hát a wc ajtót....
És elindult pipilni szerencsére a wc-be :D:D
Na és most hogy aludjak nyugisan...a frászt hozza rám.........
sikítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#6710 2008-12-30 06:52
- akiss
- Tag
Sziszi! Gondolatban én is veletek vagyok! Kitartást a picurnak!
Nelly ez nem semmi! :D Akkor jót aludtál!?
Nincs jelen
#6711 2008-12-30 08:47
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:és még az íze is jó lett.:D:D:D
Nem,nem vagyok férjnél,de 14 éve élek a párommal.:D
Nóri:köszi,igyekeztem,bár nem vagyok konyhatündér,de éhen már biztos nem halunk.:D
Sziszi drága,én bizti gondolok majd rátok,és bocsi,de már most mosolygok hogy fogsz fintorogni az elsõ kakis pelus tartalma és szaga miatt,de amennyire fintorogsz,annyira fogsz örülni neki.:D
Ne is tankold fel a kis drága batyut,ezzel segítesz neki még ha leordítja is az emeletrõl az orvosokat.:D
Kitartás,már nem kell sok és nem is fogsz emlékezni a rosszra csak a jókra.:D
Nelly:köss csengõt a lábára,így amikor elkezd járkálni felébred rá és talán téged nem zargat.:D
Rólam csak a takarót próbálja meg lerángatni,de nem adom,rutinosan sarkát megfogva fordulna el vele,de én a másik sarkánál fogva az ellenkezõ irányba fordulok,így kénytelen vagy hozzám bújni,vagy fázik egész éccaka.:D
pá
Nincs jelen
#6712 2008-12-30 10:32
- Vicaa
- Tag
Sziszi! Naná, hogy gondolatban Veletek leszünk és nagyon szurkolunk!
Nelly, nem semmi,alvajár a párod? Nem csodálom ha nem tudsz aludni,el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet! Még szerencse, hogy azért a WC-re kijutott :)
Nálunk az alvásabszolut unromantikus, külön takaró, egyikünk erre,másikunk arra. De a gyertyafényes vacsikba egyre kezdünk belejönni :)
Nita,örülök,hogy javuló tendenciát mutatsz! Aggódtam érted, azután amit írtál!
Na, nálunk most én váltottam Annát én vagyok benne nyakig... Ugyan az orrát még porszívózzuk neki, de õ legalább szerencsére már nem lázas, a hangulata pedig kitûnõ! Én meg majdcsak túlvészelem! Elmentünk a hírös bénaházidokinkhoz megíratni a szokásos bogyóimat megmegvizsgált minket, nekem komoly arccal közölte, hogy sípol a tüdõm, és írt jó erõs antibiotikumot. Én már erre csak mosolygok, nem is szólok már semmit, hadd írja, szerencsére már tudom, hogy mi az ami nekem használ, ha nagy nagy ritkán megbetegszem, mézes tea, Neo-Citran, torokszopogatós tabi meg egy kétszázas papírzsepi és pár nap múlva túlvagyok rajta.
Na Anna elaludt, lehet most én is azt teszem...
Puszi Mindenkinek!
Szerkesztette: Vicaa (2008-12-30 10:34)
Nincs jelen
#6713 2008-12-30 10:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Hidd el nem lesz semmi gond és ha kicsit orditós lesz az a napotok hát üsse kõ mert Dani végre túl lesz rajta és olyan lesz mint minden más gyerek!!!!:D
És te is bboldog leszel és végre nem csak apisis pelust hanem a kakis pelust is megismered!!::D:D:D
Arról már nem is beszélve milyen lesz ha pelus nélkül mondjuk a konyha közepére kakil!!:D:D:d
Nekem ezt a Niki tette annó!:D:D:D
A bátyám kislánya meg a strandon kakilt a vizbe!!:D:D:D
Szóval kitartást és én is veletek leszek legalább gondolatban , de szerintem nyugodtan mondhatom , hogy aki ismer titeket az mind veletek lesz és rátok gondol!!
Vicaa!
Nagyon örülök , hogy Annácska már jól van !!!!
Akkor most a gyorsan gyógyulj bogyókat neked küldöm!!!!:D:D:D
Reszelt túrósom tésztája már a hûtõben pihen tessék szoritani nekem!!!:D:D:D
Végigaludtam az éjszakát!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6714 2008-12-30 11:07
- Lucifer
- Tag
Szilveszteri köszöntõ
Ami mögöttünk van,
ha nehéz is, vége.
Tegyük most a gondot,
bosszúságot félre!
Búcsúztassuk méltón
az öreg Óévet,
s bizakodva várjunk
Új esztendõ, téged!
Hozz az embereknek
boldogságot, békét!
Varázsold szemükbe
öröm tiszta fényét!
Hitük sose fogyjon,
szívük ne csüggedjen!
Asztalukon étel,
s ital mindig legyen!
Pénzt adj a szegénynek,
erõt, csüggedõnek!
Reményt nyújts, ha néha
nehéz napok jõnek!
Feledjük a rosszat,
õrizzük a szépet!
kívánjunk egymásnak
boldogabb Új évet!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-12-30 11:12)
Nincs jelen
#6715 2008-12-30 11:39
- cyan
- Tag
nahát csupa pozitív ez a topic, ügyesek vagytok:D
Nincs jelen
#6716 2008-12-30 12:54
- sziszi32
- Tag
Nekünk is közös paplanunk van, ettõl függetlenül megy érte a harc. :D Ezért a férjem az ágytakaró (pokrócos, vastag, nem kell õt túlzottan sajnálni érte :D) áldásait élvezi, én meg kegyesen megengedem Daninak, hogy velem osztozzon a 2x2 méteres paplanon :D :D
Ez a bitang kölke reggel fél hétkor fel akart ébreszteni, fél kilenckor eljutott neki, hogy talán nem fogunk felébredni :D :D Ezért elaludt, és fél tizenkettõig nyomtuk a szunyát. Higgyétek el, már nagyon hiányzott... :D :D
Nincs jelen
#6717 2008-12-30 13:01
- porshe
- Tag
Sziszi!
Együtt érzek veled,én is átéltem ezt féléves és másfél éves korában. de a vicc, erõsebbek mint mi vagyunk. Én már többzör a sírógörcs határán voltam,õ meg békésen aludt inkább,pedig tuti éhes volt. Sajna a beosztás így van, félévesen én is azt hitten hamar bekerül, és fél 1 volt mire bevitték. Este 7-kor ehetett utsóra. Én meg áztam,mert tejem az bõven volt,már fejni se volt erõm. Elvileg a legkisebbeket viszik be leghamarabb,de ez szerintem orvosfüggõ. Az biztos,nem a gyerekek érdekeit veszik figyelembe. SAJNOS. :( Kitartás! Sokan veled és Danival vagyunk lélekben!
Nincs jelen
#6718 2008-12-30 14:46
- sziszi32
- Tag
Porshe, a mi kórházunkban az esetek súlyossága szerint van a menetrend, azaz elõre mennek a könnyû esetek (általában sérv), aztán a nehezek, és egy sztómazárás lehet, hogy a nehezek közé tartozik, szóval egyáltalán nem azt nézik, mennyire pici a gyerek, és hogy hogyan visel ennyi éhséget... Köszönöm, hogy te is gondolsz ránk! :D :D
Nincs jelen
#6719 2008-12-30 15:29
- Nita
- Tag
Olvaslak titeket, és ez tényleg szörnyû lehet szegény picikék...nem elég ez a trauma még enni se kapnak :(
Nekem dolgozik ismerõsöm kórházban, és mikor mûtöttek, Õ mesélte hogy a mûtõk "levegõjének" tisztasága miatt fentrõl lefelé haladnak..így nálam elõre tudható volt utolsó leszek. A sürgõs eseteknek külön helység van fenntartva. (legalábbis ott! )
Persze így sem volt könnyebb a várakozás nekem se, de a gyerekekkel szemben én legalább tudom mi, miért történik.
Sziszi! Lemaradtam mikor lesz a mûtét? Én is drukkolok majd nektek, hogy hamar túl legyetek rajta!!!
Nincs jelen
#6720 2008-12-30 18:00
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Reszelttúrós készen van még pihikézik!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Töltött karalábi is készen van és nagyon finom lett!!!Nyami - nyami!!!:D:D:D:D:D
Én holnap már nem vol mert megyek el már délelõtt a tesómékoz igy legyetek jók és mégegyszer mindenkinek B.Ú.É.K.
Nincs jelen
#6721 2008-12-30 18:18
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6722 2008-12-30 18:47
- sziszi32
- Tag
A mûtét január 21-én lesz.
Mi holnap megyünk bulizni (nyolc év óta elõször) a sógoromékhoz, igaz nem lesz az túl nagy buli, hiszen a sógornõm várandós, plusz ott laknak az anyósék, de aki a kicsit nem becsüli... :D
Ja, nem tudok belépni a friméles postaboxomba, ezért mindenkitõl elnézést, aki választ vár valamire! :D (mindig aztat irja, hogy lejárt a biztonsági idõkorlát, és kidob a program :( )
Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-30 18:53)
Nincs jelen
#6723 2008-12-30 22:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szeretnék elköszönni tõletek , de nem örülni csak erre az évre mert én már csak jövõre leszek!!:D:D:D:D
Sajnos nekem nem igazán van családom hiszen apukám részérõl senkit se ismerek , bár sokat gondolok rá , hogy valahogyan megkellene keresni a rokonaimat!Anyukám részérõl ugyan vannak rokonaim , de mióta nincsen a mama azóta szétoszlott a család!
De nem bánkódom hiszen itt új barátokra illetve nem is inkább egy nagy családra találtam amit egy embernek köszönhetünk és õ nem más min t Robur!!
Robur!
Szeretném megköszönni neked ezt a fórumot hiszen ha te nem vagy akkor talán mi se ismernénk egymást!!
Tudom , hogy te csak csendes szemlélõ vagy , de mindig olvasol !!::D:D
Nem is tudom , hoyg ezt hogyan lehet neked meghálálni?!Nagyon szépen köszönjük és neked külön Boldog Új Évet kivánok!!!!
Nagyon sok jót kaptam ettõl a fórumtól és dagad is a májam , hogy ilyen embereket ismertem meg mint amilyenek ti vagytok!!
Remélem az eljõvendõ új évben sokat találkozunk!!!!:D:DSajnos én az elsõ talira nem tudok menni , de ez van!!De amelyikre tudok azt a világértse hagynám ki!!!
Nagyon örülök amikor veletek találkozom jól érzem magam!!!
Sok jót , kedves szót , biztatást kaptam tõletek amiért külön hála.Az is jó érzés , hogy mi régiek karoljuk fel az újjakat segitünk nekik átvészelni a nehéz napokat és biztatjuk õket , hogy az élet nem áll meg!!!ebben mindenki nagyon segitõkész és ez nagyon jó!De hát ezért vagyunk nem ????Arról nme is beszélve , hogy mi is igy kezdtük és nekünk is segitettek!!
Bár vannak néha viták , sértõdések , de hol nincsen? - ez még a legjobb családban is van!!!!!:D:D:D
Nem fogok most személyeskedni hiszen akkor holnap is itt ülnék és irnék!!:D:D:D
De azért egy két embert szeretnék megemliteni.
Sziszi!
Áll még a tavaszi tali nálatok??:D:DSzeretnék neked is köszönetett mondani hiszen nagyon sok jó szót kaptam tõled!!Még mindig azt mondom , hogy minden tiszteletem a tiéd hiszen nem tudom , hogy ha az én gyerekem lenne ilyen beteg végig tudnám- e igy csinálni mint ahogyan te!!!Köszönöm!
Manó!
Nektek is köszönök mindent , segitséget és minden mást!!!
És végül már csak egy ember maradt aki a legjobb barátnõm lett!!
Barátnõm volt?-hazudok , csak egy kis utánfutó!:D:D:D
De a lgjobb barátnõm lett és azt hiszem annak idelyén a nõvéred volt a legjobb barátnõm (persze még most is az),de te is az lettél amire nem s gondoltam!!!:D:D
Roor fenséges fenség egyetlen leszbi barátném!
Külön köszönet neked azért amit adtál nekem!!!Rád bármikor számithatok persze Manóra is és ha fáj ha nem , ha jó ha rossz te mindig ott vagy!!Az hogy kifosztod a hûtõmet már fel se veszem,de mivel tudok én ennyi mindent meghálálni??Igérem a gyerekeimet rádhagyom!!:D:D:D:DVagy az már túl sok lenne??:D:D:D
Köszönök mindent!!
És köszönök mégegyszer mindent mindenkinek , örülök , hogy vagytok nekem!!!!
Bár nme is olyan régen valakik megtudták a becsületes nevemet és én arra kértem õket ez maradjon titok!:D:D:D
De aki még nem tudja azt ah érdekli olvassa el alúúúúl!:D:D:D Hé!Nem lesni!!!!elõbb tovább olvasni!!:D:D:D:D
Lehet azért egy kérésem felétek??
Szeretnék megkérni mindenkit , hogy éjfélkor amikor koccintotok egymással és B.Ú.É.K.-ot kivántok gondoljatok csendben a fórumra illetve mindazokra akik itt vannak!Én is ezt fogom tenni!!!
Békés Boldog és tünetmentes Új évet kivánok mindenkinek:Lucifer2007 (Ági)
Nincs jelen
#6724 2008-12-31 02:15
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, nekem sem lesz túl sok idõm ma már írni, ezért pár óévi szösszenet hadd következzen most tõlem is :D:
Hálát adok Istennek:
- Danikámért, és a férjemért, aki az egyetlen igazi támaszom volt minden bajban és jóban
- a fórumon belül Lisáért, aki szeretetével és hozzáértésével barátommá lett ezen az éven
- Roor fenséges kingitangájáért, aki valahogy mindig meg tudja látni és láttatni a szépet, és amikor forrófejû valaki, humorral kezeli a dolgot
- Luciferért és Vicáért, mert betegen is vállalták az anyaságot, s emellett küzdenek a betegség minden nyavalyájával, plusz, a társadalomból sem hagyták kiszorítani magukat
- Ányáért, akirõl, amíg el nem árulta a korát, senki meg nem mondta volna, hogy már.. hm.. mennyi is... nyolcvan éves :D :D
- Deluigiért, aki két nagy betegséggel is küzd, mégis gavallérja minden nõnemûnek
- Porshéért, a beteg gyermekét irigylésreméltó szeretettel gondozó anyáért
- és mindenkiért, aki nem adja fel!
Boldog új évet! :D :D
Nincs jelen
#6725 2008-12-31 05:49
- mano1973
- Tag
üdv kedves fórum társak!
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni!!
Bár...mostanság keveset voltam,de azért figyelek és tudom mi van itt:))
Sziszi!
Daninak külön drukkolunk és hidd el nem lesz semmi baj.
Porshe!
Jó látni téged is mert az utóbbi idõben nagyon eltüntél ám:))
Puszi a csajoknak és sok egészséget nekik, neked pedig még az eddiginél is több erõt és kitartást!!!
Lisa és Pasek!
Nektek is sikerekben gazdag uj évet és a legjobbakat kívánom!
Remélem jövõre megörvendeztettek minket egy jó kis lagzival:)))
Ugye így lesz?????????
Luci!!
Olyan megható dolgokat írsz néha,hogy a könnyem is kicsordul:))
Nos...neked azt üzenem ha 23 évig itt voltam akkor már nem megyek sehova és itt leszek neked ezek után is:))
Érezd jól magad és igyál sokat:))
Este hívlak!!!
Tesó!!
Hát...neked mit is mondjak?
Nos...annak nem örülök,hogy beteg lettél de annak igen,hogy összeszedted magad és klasszul túlléptél crohn úron.
Bár..örökre összetartoztok és õt nem szeretem egy kicsit sem de....téged annál jobban!!!
Örülök ennek a fórumnak és annak,hogy itt ennyi klassz ember van akiket megismerhettem ez nélküled nem jött volna létre:))
Minden kedves fórumosnak akiket ismerek személyesen és akiket nem azoknak is sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!!
Jövõre veletek ugyanitt!!!
Puszi Mindenkinek!!!
Szerkesztette: mano1973 (2008-12-31 05:50)
Nincs jelen
#6726 2008-12-31 06:21
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D
Mindent,amit akartam,már leírták elõttem,de mivel egy szép nagy család vagyunk itten,fél szavakból is értjük egymást!:D:D:D:D
Vagy csak egy szóból is:KÖSZÖNÖM!:D
Legyen az új évetek nem csak boldog,békés,de gazdag és egészségben teljesebb!:D
Jó bulizást,iszogatást,zabbantást és jövöre ugyanitt veletek!!!!!!!!!:D:D:D
B.Ú.É.K.! :D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6727 2008-12-31 10:11
- Györgyina
- Tag
Drága Barátaim! Én, mint új azt köszönöm meg, hogy befogadtatok a csetlésem-botlásom ellenére segítettek, megértõek voltatok ebben az évben. Sok csodálatra méltó emberrel ismerkedtem meg, ami az én életemet is elõre viszi. Remélem jövõre is Veletek lehetek és õszinte szívvel szerethetlek Benneteket.
Nem tudok olyan jókívánságot írni, ami ne lenne közhely, de azt kívánom mindenkinek, hogy az összes álma, vágya teljesüljön a jövendõ évben. Az én álmom, hogy egészséges legyek, amit Nektek is nagyon kívánok és hogy köztetek lehessek továbbra is.
Hálából mást adni nem tudok csak a megbecsülésem és szeretetem. Rátok gondolok majd éjfélkor és fogadjátok el a szívem szeretetét.
Györgyinya és Marcuskakutyusa
Nincs jelen
#6728 2008-12-31 10:46
- Ánya
- Tag
Kedveskéim!
Egy igazi félreértés miatt itthon maradtunk, ami nagy örömmel tölt el :D :D
Nem éreztem még magam elég erõsnek egy ilyen úthoz és a nehezebb életkörülményekhez, tehát ismét Isten szeretõ gondoskodását érzem :D :D
Olvastam, könnyeket csaltatok a szemembe :)
Nem tudok én sem hozzátenni egyebet, mint a személyes KÖSZÖNETEMET Roburnak a lehetõségért és nektek a megvalósításért.
Nehéz év volt a számomra, de itt mindig felüdültem, támogatásotok sokat jelentett a kórházban is, ahol még meg is látogattatok :) :D
Ismeretlenül, a legjobbkor, a legangyalibb módon :)
A találkozásokról nem is beszélve!! :D A bükkszentkereszti ott alvós kirándulás, a sok kedves együtt nevetés!!!
Jó bulizást, felejtést és emlékezést!!
Mindenkinek kívánok egészségesebbnek érzett új évet!!!
:D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :):D :D :) :) :D :D :) :) :D :D :) :)
Nincs jelen
#6729 2008-12-31 11:36
- Zsóka43
- Tag
Sziasztok és BUÉK mindenkinek!!! Ui.: roor! Légyszike alkalom adtán a fincsi zsömle receptjét kérhetném én is??!!
Nincs jelen
#6730 2008-12-31 12:06
- roor
- Tag
Halika!
Zsóka ment a recept.:D
Ánya:sajnálom és egyben örülök is neki.:D
Így legalább itt vagy velünk,viszont kimarad egy síelõs pihenés.:D :(
pá
Nincs jelen
#6731 2008-12-31 12:15
- aiolosz
- Tag
anyuci írta:
" Kedves aiolosz ! Nem érkezett meg a myvip-es meghívó Mennyi idõ míg megjön ?"
Heni, mar el is felejtettem, olyan regen, de ma ismet elkuldtem....lehet, hogy nem szereti a citrom_mail_es cimeket :(
Van esetleg masik e-mail cimed ? En is csodalkoztam, hogy nem jelentel meg az ismeroseim kozott...
Nincs jelen
#6732 2008-12-31 12:23
- Zsóka43
- Tag
roor! megkaptam és köszönöm. Alkalom adtán kipróbálom és beszámolok.
Nincs jelen
#6733 2008-12-31 15:37
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Hát akkor összegezzünk!
Egy iszonyú rossz év áll mögöttem, voltak jó és nehéz pillanatok egyaránt, de csak túléltem ezt is :D Igaz: ami nem öl meg erõsebbé tesz! Erõsebb lettem, sokat tanultam: elfogadást, tûrni, nevetni, pozitívan gondolkodni (ezt még gyakorolni kell azért :D) és még sorolhatnám!
Nagyon sokat köszönhetek nektek is! Jó tudni, hogy rátok mindig számíthatok, megértitek a gondjaimat, próbáltok segíteni. Köszönöm! Egyedül az ismeretlennel nehéz lett volna.
Kívánok mindenkinek:
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!
Nincs jelen
#6734 2008-12-31 16:22
- Nita
- Tag
Azt hiszem a nagy szavakat elõttem leírtátok, és igazán megható, hogy mindenki milyen szépeket írt!
Nekem marad csak, egyszerûen az hogy, Boldog Új Évet Kívánjak nektek! :D
Nincs jelen
#6735 2008-12-31 17:01
- zotyesz
- Tag
Boldog újévet kis és nagy betegtársnak,családanyának és családapának egyedülállóknak,hozzátartozóknak,ismerõsöknek és barátoknak.
Nincs jelen
#6736 2008-12-31 17:23
- Zsuzsaanyu
- Tag
Én is nagyon boldog új esztendõt kívánok MINDENKINEK, és azt, hogy a Fórumozók és hozzátartozóik minden titkos és kevésbé titkos vágya is teljesüljön.......:)
Nincs jelen
#6737 2008-12-31 18:23
- aiolosz
- Tag
deluigi írta:
"...osszefoglalo az elmult evrol (avagy kiket ismertem meg ezen a weblapon) :)
1. Deluigi - regisztralva 2008.08.28. (703 hozzaszolas eddig az idopontig) - ez en vagyok, csak gondoltam, lefixalom az idopontot, miota is vagyok koztetek :D
Klassz volt Luigi :D
Egy kis kiegeszites...
deLuigi: a forum jokedvu mackoja.....mindenkihez van nehany kedves szava, mindig jokedvu, meg akkor is, ha nem igazan van ra oka es nagyon ugyesen at_transzportalja ezt a jokedvet a topiclakokra is ....ja, nem utolso sorban a forum holgyeinek allando szeptevoje...
Nincs jelen
#6738 2008-12-31 19:08
- fater
- Tag
Békés, boldog,panaszmentes új esztendõt kivánok mindenkinek.
Nincs jelen
#6739 2008-12-31 19:31
- Szimi
- Tag
Delem,jó az összefoglalód (én is benne vagyok :cool )neked is nagyon boldog új esztendõt,és persze mindenkinek ezt kívánom.
Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!
Nincs jelen
#6740 2008-12-31 20:02
- mercy70
- Tag
Luigi!Le a kalappal elõtted!Hát nem semmi vagy!
Boldog Újévet Mindenkinek!
Nincs jelen
#6741 2008-12-31 21:20
- roor
- Tag
Halika!
Öröm látni titeket!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6742 2008-12-31 21:32
- Nelly
- Tag
Boldog Új Évet mindenkinek....
:D
Nincs jelen
#6743 2009-01-01 00:23
- roor
- Tag
Halika!
B.Ú.É.K.!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6744 2009-01-01 07:22
#6745 2009-01-01 10:40
- Zsóka43
- Tag
Deluigi! Köszönöm, hogy rólam sem feletkeztél meg--butaság, de jól esett! BUÉK!
Nincs jelen
#6746 2009-01-01 11:47
- Nelly
- Tag
Halihó :)
Hihi én rendesen átaludtam a szilvesztert :D
A buékos üzi után lefeküdtem és nem hazudok de most keltem fel..:D
De azt is hozzá kell tennem,hogy az év utolsó napját kórházban töltöttem,este 7 körül engedtek ki..
De asszem megmaradok :) bár még hasogat a fejem...lehet összeszedtem valami vírust..vagy nem tudom,hánytam és hánytam és hánytam :D
Még csak nem is ittam ha valaki erre gondolna:P
Most meg végre enni kéne már valamit..
Mindenkinek jobb és szebb még jobb és még szebb új évet kívánok :D
pá
Nincs jelen
#6747 2009-01-01 12:31
- sanvito
- Tag
DeLuigi !
Én is köszönöm a megemlékezést.... Mostanában már csak bekukkakantok igaz... (azért régebben ez nem így volt.... :( ) de már "gyógyultnak" vagyok nyilvánítva. Tényleg ! Már több mint 7 hónapja volt a zárómûtétem !!!!! Veletek azért itt röpül az idõ....
Azért szerencsére már nincs itt olyan sok segítségre szoruló, azért jövök csak ritkán......
(azért titokban olvasok ám....... )
BUÉK ! BUÉK ! BUÉK !
pussszzz
:):):):):):):):):):)
Nincs jelen
#6748 2009-01-01 14:10
- Ánya
- Tag
Deluigi!
Kicsi szívemet nagyon megmelengette, ahogy írsz rólunk, meg amit rólam írtál... :)
Boldog másnapota, akinek szüksége van rá! :D
Nelly!
Ezek szerint már jól vagy? Ugye?
Az év elsõ pusszantása szétszórva!!!
Nincs jelen
#6749 2009-01-01 14:37
- Nelly
- Tag
Ánya igen köszönöm :)
Igaz már régebben is volt ilyen epés hányásom...stb,mindig túléltem...most is csak azért mentem el inkább megmutatni magam ,mert ugye most már van crohn is..meg páran felhívták figyelmemet arra,hogy ne hanyagoljam el a dolgokat jobb félni mint megijedni...
Kicsit óvatosabban eszek de megvagyok...:)
Nincs jelen
#6750 2009-01-01 14:48
- Nita
- Tag
Nelly!
Sajnálom, hogy így elkapott valami..lehet az én vírusomat kaptad el a chaten? :)
Nálam két nap alatt elmúlt..
Akkor most pihenj sokat, és azé valamit egyél is az kell!
Én asszem most vissza is fekszem, mert még mindig kicsit szédelgek a széken..bár ezt most tudom legalább miért. :D
Az év elsõ fogadalma nálam is megvan...csak addig szabad vodka-narancsot inni ameddig meg tudom számolni. ;)
Nincs jelen