#7051 2009-01-15 14:45

Szimi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

A gáz az,hogy amióta megmûtöttek(November 29) azóta akkora a hasam mint egy 6 hónapos terhesnek,de miért??????
:(

Nincs jelen

#7052 2009-01-15 14:58

én
Tag

Szimi! Lehet, hogy csak én vagyok feledékeny... Mivel mûtöttek? Én is híztam a mûtétem óta, bár az tavaly májusban volt már. Bár részben azért, mert letettem a cigit. Azóta pedig nem eszem, hanem zabikálok. De ahogy mondod, neked is jót tehetett az a plusz 5 kg. Sajnos nekünk egyszer feljön, egyszer lemegy. Tehát jobb ha rendelkezünk tartalékokkal!

Nincs jelen

#7053 2009-01-15 15:04

Szimi
Tag

Én! (ez jó:D )crohn os vagyok a vékonybélbõl vettek ki egy darabot,én is leszoktam a cigirõl direkt ezért,lehet attól zabbantok ennyit?igazad van,nemárt tartalékolnunk:)
Neked is nagy a hasad?én ugy néztem ki ,meg még most is mint az éhezõ gyerekek :(,nagy has vékony lábak stb...

Nincs jelen

#7054 2009-01-15 15:08

én
Tag

Szimi! Nálam vége a vékonyláb effektusnak is! Volt... Rengeteget híztam. Inkább nem részletezném! De így jobb, mint csontsoványan. Nagy a hasam, bár az én beleimhez még ezidáig nem nyúlt sebész. Egyenlõre csak egy tályogmûtéten estem át. És ha rászánom magam, akkor jöhet a sipolymûtét talán nem olyan sokára.

Nincs jelen

#7055 2009-01-15 15:15

Szimi
Tag

Én! értelek,olvasgattam itt és sok helyen azt írták a sipoly mûtétre hogy elõbb kellett volna,kár volt halogatni...
Erõt és bátorságot kívánok neked a mûtéthez!!!

Nincs jelen

#7056 2009-01-15 15:21

én
Tag

Szimi! Nekem meg pont azt mondták, hogy legyek türelemmel, mert nem biztos, hogy végleges eredményt hoz a mûtét. Így hát még adok idõt magamnak. Azért is vagyok várakozó állásponton, mert nekem most van egy jó hosszú "bikinivágásom", a sipolyt viszont hosszába vágják, így kettõ kicsit sok lenne. De ami muszály az muszály. Mindenesetre tavaszig adok magamnak haladékot! Aztán meglátjuk!

Nincs jelen

#7057 2009-01-15 15:23

Lisa
Tag

Sziasztok,
Nelly:  mi az, hogy ne hiányoljunk?? DE nagyon is, sõt :( vagyok, hogy hosszú melós napok vannak elõtted! Azért túlzásba ne vidd már. Bevállalom Nálad is (Linusnál bevált) írok igazolást a Fõnöknek,hogy nem értél rá ,mert itt voltál :D  :D :D
Sziszi: ne mááárrrr :D :D :D a hajamról majd megpróbálok csináltatni képet :D :D :D  oszt fel lehet rakni. Bár sztem ..elmegy. :D négy lábú, két lábú elhiheted tudunk esni mindketten :D
Luci  elárulom Neked, és így a többi 18 asnak, hogy holnapra akkorra én is egy kis házon kívüli programozást szeretnék tervezni :D :D :D körömpörika, remélem nem lesz gázos :D EGÉSZSÉGEDRE!!!

Gyönyörû,nagy pelyhekben esik a HÓ!!! És persze meg is marad!!! :D :D :D

no megyek

Nincs jelen

#7058 2009-01-15 15:47

Nelly
Tag

Luci pihenni szoktam a két nap alatt most hogy nem dolgoztam minimum  aludtam 30 órát...már kezd ijesztõ lenni ez is :D:D:P

Lisa melót mostanság túlzásba nem viszem csak ott vagyok és ez is kínzó néha...de van olyan jó szívem,hogy mindenkit oda engedek a munkához..nehogy sértõdés legyen :P

Itt hatalmas pelyhekben esik a hó...úgyhogy rohanok kifelé mint egy gyerek és Bojával dobunk néhány bukfencet benne..mármint a hóban.. :P:P:D

Sziasztok :D

Nincs jelen

#7059 2009-01-15 15:51

Nelly
Tag

Ja Györgyinya tegnap kaptam tõled emailt
Mégpedig ezt :õtûns-

Ez valami titkos írás lenne?Akkor a kódolást is küldd hozzá légyszi mert nem értem :P:P:P:D:D:D

Nincs jelen

#7060 2009-01-15 17:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Akkor neked is jó szórakozást!!!:D:D:D
A körömpöri idáig még állja a  helyét!!!!:D:D:D

Sziszi!
Látom beleadsz apait anyait , hogy magadhoz dédelgesd Danikát!!:D:D:D:D
Ügyi vagy!!A Roli ha nekikezd akkor folyamatosan csak azt mondja , hogy anya!!!:D:D:DBár abban  apillanatban amint itthon van az apja anya kilõve és hosszú percekig csak apát mond!!!:D:D:D

Nori!
Hizzál is rádfér!!:D:D
A hasad nagy , de ne is törödj vele!Nekem is nagy ha bezabálok , de csak addig mig a  porcelánt meg nem látogatom!!!:D:D

Annyira megkivántam a  fejessalátát , hogy vettem is és holnap megcsinálom!!
És csinálok hozzá pásztortarhonyát!!!!!:D:D:D

Nálunk nem esik a hó és az nem is marad meg!!!:D:D
Most nagyon irigyellek titeket érte mert én nagyon szeretem a havat!!!!:D:D
Úgy , hogy én nem dobok bukfencet mert csupa sár leszek mivel nálunk csak az van!!Legfeljebb itthon bukfencezek a  szobában!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7061 2009-01-15 18:02

judy1981
Tag

Ez nem igazság :( 30 km-re Nellyéktõl csak az a qrva ónos esõ esik. Akkor már inkább a hó. Bár azt is utálom. :D Hogy fogok én reggel eljutni az irodába? Na azért nagyon nem "töröm" magam :D
Én: vágásból nekem is van ilyen is, olyan is. Annyira nem gáz, de a gasztro dokim is azt javasolta, hogy a strandon már ne nagyon mutogassam. :D Hát jól megvígasztalt :D Pár év, és ez sem fog látszani. Már ha nem újítják meg. A bikini vágásomra (7 év után) azt mondta egy ismerõsöm, hogy õ észre sem vette, hogy van egyáltalán mûtéti hegem. Pedig kb 25 cm.
Roor: a többiek nem tudják, hogy hanyatlik a világ, és már a gólyák munkamorálja is igen mélyre ereszkedett. Nem beszélve a sorozatos leépítésekrõl. Meg amúgy is hideg van a kinti munkához.
Lisa: mennyi van még hátra? Már mint vizsgákból :D Az a lényeg, hogy görbüljön :D Rájöttem, hogy a szakmát nem az egyetemen tanuljuk meg, hanem az irodában.
Ma olyan gusztustalan kaját sikerült rendelnem, hogy 4 hónap után most elõször inkább kidobtam, mint hogy megettem volna. Még jó, hogy a holnapi kaját is ma rendeltem meg, így az tettem, de holnap vinni kell plusz kaját.
Igaz a fõnök beigérte a szabad délutánt (mivel a héten még 1x sem jöttem el fél 4-kor), de nem vennék rá mérget, hogy összejön. Amilyen az én szerencsém, 11 órakor beállítana vki, hogy neki sürgõs lenne a szerzõdés. És akkor bizony délután kell megcsinálni. :(

Nincs jelen

#7062 2009-01-15 18:36

Nelly
Tag

Judy most már nálunk is esik minden..hol hó..hol esõ...
Ha holnaptól nem lennék akkor reggel nyakamat törtem :D:P:P

Nincs jelen

#7063 2009-01-15 20:09

sziszi32
Tag

Luci, én egyébként nem "direkt" harcolok a gyerekfelügyeletért, meg nem is versenyzés ez köztünk a férjemmel a kis zsarnok kegyeiért, csak éppen úgy gondolom, hogy mikor sír, akkor én vigasztalom, és akkor legyen már akkor is az enyém, amikor aranyos. Mert olyankor mindenki elkapkodja, aztán meg ha nyûgös, jön az, hogy "rosszul van nevelve", "el van kényeztetve", "mindent megengedsz neki" stb. :D Mostanság már csak vigyorgok ezen, bár volt egypár eset, hogy alaposan felhúztam magam, hiszen mi jogon mond valaki olyat, amirõl nem gyõzõdött meg, nem? :D :D :D
Egyébként volt nálunk egy ismerõsünk, egy tipikus "bezzegelõ" apuka, akinek a gyereke mindenben extra szuper (egyébként tényleg jól nevelik a fiukat, ezt be kell valljam). Viszont amikor arra került a sor, hogy "vallottunk" Dani hajszárító-mániájáról, akkor elkerekedett a szeme, plusz, akkor kapcsolta be Dani a zenét, önmagának, és ez a bezzegelõ apuka csak annyit mondott, hogy az õ fia nagyon fél a bekapcsolt gépektõl, és nem szereti a zenét sem ( egy évvel idõsebb Daninál). :) Szóval, egy kicsit javunkra billent a mérleg nyelve, s mi tagadás, örültünk, hogy dicsekvés és bezzegelés nélkül is "jó" volt Dani reputációja. :D
Lisa, azért ne légy olyan bátor!!! Szombatra készülj! :D :D Nálunk ugyanis "grupi" nap lesz (nem gyorsan olvasni össze a szavakat :P), ami van oylan jó, mint az aiolosz cicifix nélküli vendégeskedése!!! :P :D :D :D :D :D
Levél angyalkámnak: kedves angyalkám, nagyon örülök a csomagomnak, amit nekem készítesz, és remélem, hamarosan ideér... :)
Levél ajándékozottamnak: kedves ..., nagyon örülök, hogy csomagot küldhetek neked, és remélem, az is hamar odaér... :D

Nincs jelen

#7064 2009-01-15 20:48

Vicaa
Tag

Sziasztok, ígérem összeszedem magam, holnap visszaolvasok és jelentkezek bõvebben, addig is puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#7065 2009-01-15 23:42

sziszi32
Tag

jóéjt, dani még "világít" :D

Nincs jelen

#7066 2009-01-16 01:11

sziszi32
Tag

Dani nemrég aludt be, apa felébresztésével, rutin-zacsi- és peluscserével, bújócskával, szóval mindennel, amivel hadakozni volt képes az alvászat ellen... van valakinek jó módszere az alvásra? Akár valami kill-bill-es fogás is jó, csak aludna már végre normális idõben... :D Ma hazajövet elaludt az autóban, éppen, mielõtt befordultunk volna az udvarunkra. Fél nyolc volt, fel akartuk ébreszteni, hogy ne máá most aludja ki magát!? :D Hiába ébresztgettem, a férjem már függõleges állapotban tartotta, és még ülve is aludt tovább... egyébként tök édi volt ilyen kómásan! :D :D :D :D
Eztet festettem a tesómnak, aki mellékesen macskaimádó! :D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#7067 2009-01-16 04:31

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Jelentkezem velem minden oké.Úgy tünik a fonalsipolyom magától felszívódik.Ma már alig látszik belõle valami és nem is piros.De ha elszaladok biztos fõlhasítanak.Brrrrrr.......
Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#7068 2009-01-16 06:48

nori
Tag

Sziasztok,

tegnap plyan nyomott napom volt,csak olvastalak benneteket,nem tudom írjak-e most is...Sziszi én napok óta nem tudok aludni,akármilyen fáradt  vagyok csak forgolódom,kijárkálok,nagyon rossz mert ha elalszom akkor is nehezeket álmodom..rossz,mert ilyenkor én is nyûgös leszek meg könnyen elsírom magam,terhelve a környezetemet..leginkább szegény anyukámat..
Nagyon szép volt a bibliás bejegyzésed,tudod én vagyok templomba járós,sosem kényszerítettek hittanra vagy ilyesmi de a történtek körülöttem eléggé megváltoztattak,sokkal jobban hiszek,nevezzük aminek akarjuk,amilyen nyelven akarjuk,ugyis egyrõl beszélünk..egy dolog jutott eszembe mikor olvastalak,hogy biztos nem lesz könnyû végigvárni a mûtétet,elõtte-utána,stb.mert egy szülõ persze,hogy nyugtalan,aggódik,mert szeret és óvni akar..de jusson eszedbe akkor is az az egy mondat a Bibliából "..ne aggódj a holnapért,aggódik az magáért..."
Minden rendben lesz,csak a pozítív dolgokat próbáljuk magunkhoz vonzani,bízni kell..
Veled vagyunk most is,akkor is gondolunk majd rátok!:)

Csajok,
a ma esti partyn lesz más is mint folyékony kenyér???:):):):)
tessék vigyázni a mi Kapitányunkra,nehogy bej legyen belõle=D=D=D=D Én érezném magam rosszul ha nem lenne minden rendbe vele!
Jó szórakozást!

Lisa,
meddig húzzák még a vizsgaidõszkot? Milyen tárgyat készítesz most?

Többiek,veletek mi van...ne soroljam az egész bandát,de jelentekezzetek!!!:)

Nincs jelen

#7069 2009-01-16 07:27

Lisa
Tag

Kedves Uralkodónk hol maradtál tegnap? Remléem, hogy nincsen semmi bajod!!!
Judy és Nóri: van méééég egy büntetõjog III. egy polgári II. és egy fogyasztóvédelem amibõl meghúztak (most is megfognak, de egye fene)
Az idõ egyszerûen fantasztikusan gyönyörû a fákat a hó rendesen húzza le :D GYÖNYÖRÛ!!!
Zolcsi: no ennek örülök!

Nincs jelen

#7070 2009-01-16 08:03

Nelly
Tag

Jó reggelt!!

Ma próbáltam a jobb lábammal kelni...:D
Még mindig esik a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P

Szép napot mindenkinek...

Nincs jelen

#7071 2009-01-16 09:35

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Nori, örülök, hogy megfogott, amit írtam akkor. Amikor másodszor voltunk mûtéten, júniusban, akkor a mûtét alatt én olyan nyugodt voltam, mindenre el voltam készülve. A Biblia ott volt velem, persze mindenki észrevette, szóvá tette, mintha olyan ritkaság volna a hívõ ember, na mindegy. Most úgy vagyok vele, hogy nem jutott el az agyamba, hogy a jövõ héten velünk valami történni fog.
Egyébként a vizeleteredményeket felspéciztük, kapott gyógyszert, amitõl rendbejött, viszont, hogy ne unatkozzunk, a véralvadás nem volt rendben. Bár, a dokinõ szerint azért, mert nem kapott elõtte éjjel tejet, a vizet meg nem fogadta el. Ezért most azt mondta, hogy akár indulás elõtt is adjunk neki enni, ha kér, és úgy is lett. Most vitte be a férjem megint vérvételre, én maradtam, mert délután újból vissza kell menni a konzíliumra - azaz, hogy engedik mûtétre, vagy nem, az ma délután fog eldõlni. Gondoljatok ránk.
Nem tudom, jól emléxem-e, de azt hiszem, ma van Ágica testvérének a temetése, róluk se feledkezzünk el. :(
Lisa drága, lassan szólhatnánk Kingitanga uralkodójának, hogy megkapd a Kingitanga Bírája megtisztelõ címét!!!! Aki ilyeket tud, mint te, sõt, tudja, mit jelentenek ezek a szavak, hogy fogyasztóvédelem, büntetõjog stb. már megérdemli a doktorátust!!!!! :D :D :D
Nálunk hó nem hullik, tegnap este volt havas esõ, reggel meg kisütött a nap - nem is tudom, hogy mióta nem volt itt napsütés... :D :D

Nincs jelen

#7072 2009-01-16 10:34

nori
Tag

Itt nyomott szürke idõ van,fuj..

mindjárt jön a tornász,jól meg fog nyújtani,uh..de már kezdek kidõlni,5:45 óta fenn vagyok..

Luigi,volt hatása a lucskos káposztának???:)

Lisa,
te kis okos,ezek nagoyn száraz témák..uh..de menni fog,szorítunk=D

Sziszi,csak POZÍTÍVAN!!!! =D

Nincs jelen

#7073 2009-01-16 10:38

sziszi32
Tag

Nori, NORMÁLIS  ember önszántából nem ébred az éjszaka közepén!!!! 5:45!!! Te jó ég!!! Én az ilyet mindig büntetésnek tartottam, ha nekem ilyen korán kellett bekapcsolnom a windowst!!! :D A tornásznak tessék a kezére csapni, ha udvariatlan! :D :D :D

Nincs jelen

#7074 2009-01-16 11:33

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Nagyon szép ez a festményed is bár elõször a  cicát kerestem mert nem teljesen láttam , de rájöttem , hoyg elbújóban van!!:D:D:D
Különben mindig ez van, ha beteg vagy nyûgös a gyerek akkor csak anyáé ha meg minden oké akkor lehet bár kivel!!!:D:D

Nori!
Lesz azért más is a  folyékony kenyeren kivûl!!!:D:D

Van  somlói meg a  Norbi tortájából is akad még!!
Készen vagyok   a pásztor tarhonyával és  a salátával!!
Miután a Niki mindig nyaggat , hogy mikor csinálok neki gyönylevest igy ma vettem levesgyöngyöt.Bár ehhez a krémleves jó amit én még soha életemben nem csonáltam , de google barátomat megkeresve kerestem egy egyszerû krémlevest!!!Most azt csinálom amit ha jön az uralkodónk le is csekkoltatok vele!!!Ha esetleg Roor nem jelentkezik akkor az azért van mert evett a  levesembõl!:D:D:D:D:D

Zsuzsanyu!
Én csak egyre gondoltam és nem 5-re!!:D:DNo nem baj megoldom , de hókuszpapinak az ajánlatát elvetem mert ennyit azért nem tud ledolgozni!!:D:D:D:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!
Aki beteg annak meg mihamarabbi gyors gyógyulást!!

Nincs jelen

#7075 2009-01-16 11:34

Lucifer
Tag

Ágica!
Gondolunk rár és ha személyesen nem is , de lélekben veled vagyunk!!!

Nincs jelen

#7076 2009-01-16 13:26

nori
Tag

Nem lehet a krémlevest elrontani,ha gáz van írjál,kitalalunk vmit hogy kihozda legjobbat belõle..mibõl készíted? Ha bírja a hasatok egy kis piritott fenyõmag,mandulalapocska,dió..nagyon fel tudja dobni ha megszórod..
Jaj hát a hõn áhított saláta is kész..mennyei vacsi=D

Ágica,
itt vagyunk ha bármikor szükséged van arra hogy meghallgassonnak,bármikor...

Elment a tornász,nagyon aranyos kiscsaj,jól megnyújtott,nyögtem nagyokat,most iszom a "kávét" (kávés tápszer) de ugye hova lettek a többiek...
Ánya,Györgyina,Luigi,Aiolosz,Roor,Norby.....??? :):):):)

Nincs jelen

#7077 2009-01-16 14:34

Ánya
Tag

Vagyok, mindenkit pusszantok, de ma csak ennyi telik tõlem!! :(
:)

Nincs jelen

#7078 2009-01-16 15:10

Lucifer
Tag

Halihó!

Levesem készen van bár a  lányomnak nem jön be a  nagy fiam azt mondta finom .Hát majd Roor teszteli és megmondja valójában milyen is lett!!:D:DSzerintem ehetõ!!!!:D:D

Ánya!
Pihenjél!!:D:DJó hétvégét!!

Roor szerintem csak este lesz mert minná jön hozzám és hát tudod leszbi nap van!!!!:D:D:D
Ma eszünk iszunk mulatunk és ami a lényeg , hogy jól érezzük megunkat!!!!:D:D

Manó!
Úgy látom , hogy te rosszabb vagy mint egy 80 éves vénasszony!!:D:D
Pletyisssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
Este azzal fogadott a  Gyula , hoyg milyen buli lesz na nálunk??:D:D:D
De személyesen is megmondom neked!!Ezért a  büntetésed minimum eyg kakis pelus!!!!:D:D:D:D

Nori!
Akkor minden oké a  tornásszal??És remélem , hogy azért még jól is esett!!!!:D:D
Különben ellehet rontani fõleg ha még soha nem is csináltál!:D:D

Nincs jelen

#7079 2009-01-16 15:21

nori
Tag

Minden ok,nagyon aranyos a kiscsaj,nem terhel ha látja hogy ne megy aznap,szóval rendes,ellát tanáccsal miket gyakoroljak egyedül,jót tett a mozgás csak a 5:45-ös kelés nyomaszt:) szerintem ma már a Barátok köztre bealszok=D

Hány felé érkezik a Capitain közétek kb.?:) Jön õ is tesztelni a kaját vagy csak a folyékony kenyeret???:):):)

Jó bulit csajok!!!!

Nincs jelen

#7080 2009-01-16 15:24

én
Tag

Nóri! Ha a folyékony kenyér gyógyit, akkor lehet ugyanolyan jó, mint a leszarom tabletta. Ha bírja, had igya!

Nincs jelen

#7081 2009-01-16 16:37

judy1981
Tag

Nelly: itt is esett minden.
Remélem holnap sikerül eljuttatni hozzád egy kis tápot. Sajnos nem tudom felhívni a barátnõmet, mert a mobil az otthonra való, és még véletlenül is csak ritkán viszi magával. De reggel kiderül, mert minden szombaton itt van. Kivéve, ha nem. :D (95:5) Ebben az esetben szerdán küldöm. Valahogy biztos megoldom, mert több lehetõség is van.
Sziszi: szurkolunk. Kell még ma? :D
Luci: Nem fogadsz örökbe? Mindig olyan fini dolgokat fõzöl. Somlói... (sóhaj) Lehet Én is csinálok hétvégén.
Ágica: csak megerõsíteném a többieket. Ha kellünk, mi itt vagyunk.

Nincs jelen

#7082 2009-01-16 17:00

Vicaa
Tag

Leszboszi partysok és vendégek, érezzétek jól magatokat! :)

Nori! Engem is nyújt a tornász, bár én már nem nyögök, de a hasonfekvõs tornáknál a homlokomra és az orromra teszem le a fejem, ezután úgy nézek ki mint aki berúgott, mert olyan piros a fejem meg az orrom! :D

Ánya vigyázz magadra és pihenj a hétvégén! Puszi Neked! :)

Luci, nagyon örülök, hogy már jól vagytok! Legyetek ma rosszak! :D:D:D:D:D

Sziszi! Dani látod anyás is meg apás is, vannak idõszakok, mikor hullámzik nála a dolog, de szerintem egy kisfiú számára mindig az anya lesz a legfõbb támasz. :)

Kicsit "elbújtam" az utóbbi napokban, magamba fordultam picit, Attilám sokat dolgozik, keveset vagyunk együtt, szerencsére úgy alakult a dolog, hogy a hétvégén nem dolgozik, úgyhogy most igyekszünk majd egymásra figyelni.

Sztori: Már régen nem mentem el a helyi boltba, hónapok óta, mert nagyon pletyis a boltosnõ és lassú a kiszolgálás. Na, ma mégis rászántam magam, hát összefutottam azzal a "kedves" asszonnyal aki anno megszólt minket, hogy nem fogyóztatjuk Annát, meg kiakadt, hogy még mindig nem jár.
Most is elsõ kérdése volt, hogy jár e már Anna, a boltosnõ meg adta a lovat alá, mondta, hogy az õ két hónappal idõsebb unokája már táncra(!) jár, meg tehetségkutató és képességfelmérõ foglálkozásokon vesz részt, ahol kiderült, hogy milyen hiper-szuper tehetség az unokája, egyedül annyit mondtak, hogy még abban lehetne ügyesebb, hogy nem firkál papírra. Dehát ugye még ennyi idõsen hogy is kellene neki ilyet csinálnia???
Következõ kérdése a jóasszonynak felém, hogy: mennyit fogytál? Megjegyzése, meg sem hallgatva, hogy akarok e válaszolni: na mindjárt meggyógyult a gerinced ugye, hogy most már nem vagy kövér?

Na ennyit a jóindulatról, meg arról, hogy mikor fogok legközelebb elmenni az itteni boltba.

Nincs jelen

#7083 2009-01-16 17:04

én
Tag

Vicaa! "Édesek, jóindulatúak" az emberek. Ne törõdj csak magaddal! Ilyenkor kell pédául alkalmazni a leszarom tablettát!

Nincs jelen

#7084 2009-01-16 18:35

roor
Tag

Halika!

Tegnap csak szimplán lusta voltam és aludtam délután is meg este is.:D
Olvastam,de még lustább voltam írni.:D:D:D:D
Szóval a nagy helyzet,hogy Lucit ostorral hajtom hogy a varrógépnél görnyedve gatyák szárát varrja följebb,miközben én itt pötyörészek.:D
Azt azért hozzátenném,hogy meg kellett vonnom tõle idõben a piát mert az egyenes kezdett kicsit görbe lenni.:D:D:D:D
De azt hiszem ezt kiküszöböljük,és tekintettel arra hiogy még inni szeretne,dolgozik mint a kisangyal.:D:D:D
Folyékony kenyér,na az nincs,mert nem szeretjük,van viszont aloés kóla,kávé ízü tojáslikör,nekem jéger,meg még ki tudja mit vadászok a hûtõbe.:D:D:D::D
A leves,ahogy Hókuszpapi mondaná,szó szerint sz@rnak való vagy inkább f.nak,nem kellett melegítenem mert ahogy lapátoltam befelé,no a sebességtõl felmelegedett!:D:D:D:D:D
Igaz a gyöngyök kicsit zavartak a villámgyors táplálkozásban,de azokat is kivégeztem.:D
Aztán csak megnéztem már azt a pásztortarhonyát is a salátával,na az a másik amít pusztítani kellett,nehogy valakinek baja legyenb!:D:D:D:D
Teli hsaal hülyeségeket beszélek!:D
Lesz@rom!!!!!!:D:D:D:D:D
A görög félisten nyolc felé igérte jelenését,addig még befut manó is az õ Tomijával,esetleg Mayuska is.:D
Itt mindjárt nem leszbi hanem grupi lesz gyerekek!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Köszönjük remekül vagyunk,izé,sokat kell használnom a törlés gombot,na vajon miért?!:D:D:D:D:D
Jobb lesz ha már csak holnap írok,mert a hülyeség ragadós,aztán a zárt osztályunkat valóban beköltöztetik a zárt osztályra!:D:D:D:D
Szóval puszi mindenkinek!:D

Nincs jelen

#7085 2009-01-16 18:39

nori
Tag

Vica,
hát ha vki debil,az az is marad..sajnos...paraszt,nem lehet mást mondani.Méghogy fogyózzon a kicsi lány??? MInek????? Hülye! Nem is tudják mitõl van vmi gondod,de már ítélkezik..nekem hasonló sztorim volt,mikor lekaptak a tíz körmömrõl mert biztos direkt nem eszek,anorexiás vagyok,hánytatom magam,stb.mert modell akarok lenni,buta divat..de nem is ismert,szintén boltban álltunk sorban többen,de a mamák már kitárgyaltak.Elejében elsírtam magam az ilyeneken,a rosszmájuságon,mostmár nem..
Õk ilyenek,nem a világot,magadat kell megváltozatnod:)

Újra a Biblia "..ne ítélj,hogy ne ítéltess..." :)

Nem sajnálom a folyékony kenyeret tõlük csak "aggódok" nehogy rossz vége legyen..=D (én is akarnék ilyeneket jóta bandázni néha-néha).Csajok,ha megerõsödöm és el tudnék jönni egy hétvégére az unokatesómhoz Pestre bevállaltok engem is?:):):):)
Fõzök amit kértek,csak legyen konyha! Jó biznisz?:)

Nincs jelen

#7086 2009-01-16 18:47

nori
Tag

Lencsi,

nagyon jó az új avatarod!!! :)

Nincs jelen

#7087 2009-01-16 20:13

nori
Tag

te kis mohó,megint pacal..hogy készül? én még soha nem ettem,de akarok fõzni magamnak...azért kérdem,örülök,hogy jól vagy...:):):):):):)

Roor,
édes vagy=D=D=D
Te csak pusztísd ami van,te vagy az én emberem,alig várom,hogy fõzhessek mert te nem vagy válógatós és hálásközönség vagy:):):)

Megjött már a CApitain?????

Nincs jelen

#7088 2009-01-16 20:34

roor
Tag

Halika!

Nóri drága igen megjött!:D:D:D:D:D
Hát gyerekek hozta az angyalkás ajándékomat és frenetikus csomit kaptam!:D:D:D:D:D
Diópálinka!
És ezek után ne legyek alkoholista!:D
Ha belepusztulok is,de ki nem adom a kezembõl!:D:D:D
Na jó,párocskám beleszagolhat.:D
Barna por:nem,nem narkó,nem kórokozó!Házi készítésû capuccinópor!:D
Csaillag karácsonyfadísz:no komment,kár hogy már fát bontottunk,de idén már tutkó rajta lesz!:D
Angyalkák:kincs,amit nemcsak a fenyõre teszek majd fel,hanem egész évben dísze lesz a kuckómnak!:D
Táska:igazság szerint a nagy batyukért rajongok (hátizsák és társai),de ez annyir klassz,hogy beiktatom a rucijaimhoz,ha nem passzol akkor új ruhákat veszek.:D
És az egyik legértékesebb darab:egy kézzel készült gyöngy nyaklánc!:d
Attól értékes akitõl-ahogyan kaptam és ahogyan készült!:D:D:D:D
És az én angyalkám,akitõl mindezt kaptam:NÓRI!:D:D:D:D
Köszönöm szépen!:D
És majd kapsz beszámolót az arcomról.:D:D:D:D
Igaz azt nem tõlem.:D:D:D:D
És holnap amint a piás mivoltomat kiheverem,képeket is varázsolok róluk.:D
(A pálinka necces,hogy addig megmarad-e még.:D:D:D:D:D:D:D)

Nincs jelen

#7089 2009-01-16 20:34

sziszi32
Tag

Nem semmi ez a Vicának való beszólás a boltban, ugye? Megér egy misét... :( Lehet erre valami okosat mondani? Nem érdemes. A falusi pletykaadónak különbözik a felfogóképessége a normális embertõl. Ha megkérdezi, hogy vagy, és azt válaszolod, hogy jól, akkor õ ezt hallja: épp romokban a házasságom, neveletlen a gyerekem, anyámat lelõttem, és ehhez képest igen, JÓL vagyok :D
Ha azt válaszolod, hogy nem jól, akkor rögtön felfedezi arcodon a halálos kór jeleit, a férjed ütésének nyomát, plusz, a belsõ gyász jeleit is, és még azt mered mondani, hogy NEM JÓL, de ez azért van, mert nem ismersz igazi gondokat... :D
Azt hiszitek, fõsztorizós túlzás volt ez? Akkor még nem találkoztatok a falusi kontyos rádióval! :P
Egyébként már talán írtam: megkaptuk az engedélyt a mûtétre... na most kezdek betojni...
Mellesleg majdnem a hematológián kötöttünk ki a rossz véreredmények miatt, s ugye ilyenkor a szülõ gondolataiba férkõzik a horror diagnózis... :( De végülis minden eredmény jó lett, még azzal együtt is, hogy evett vérvétel elõtt. :D :D Hiába, bélpoklosok vagyunk... :)

Nincs jelen

#7090 2009-01-16 21:20

nori
Tag

köszi,drrága vagy...nekem ettõl light-osabb verziót kell kitalalni mert nem bírom a vegetát pl.de megoldjuk:):):)

Roor, örülök,hogy ha örömet okoztam..én is nagyon elvagyok,babusgatom a karácsonyi idézeteket,verseket tartalmazó könyvet amit Lisa és Pasek küldött nekem...a mellé járó anygyal meg a bónusz,én odavagyok az angyalos cuccokért=D

Sziszi,minden ok lesz...bevonzzuk a pozitiv gondolatokat!!!! :):):)

Capitain köszi hogy te voltál az alkalmi postásom,saját felajánlásból,remélem sikerüll majd valahogy kompenzálnom:):):) csak ne regényt kérj,haha

Megyek,alszok,mert az 5 órai kelés kicsapott na meg a torna..

Szép estét mindenkinek! Puusssszzz

Nincs jelen

#7091 2009-01-16 21:43

Lisa
Tag

Jó Szórakozást a pénteki partin :D :D :D
remélem csuklottok!
Luci : az van köszönjük szépen és pasek is Mindenkit üdvözöl ott :D :D :D
Sziszi: nagyon örülünk és ne izgulj minden oké lesz!

Szerkesztette: Lisa (2009-01-16 21:46)

Nincs jelen

#7092 2009-01-16 22:56

roor
Tag

Halika!

Leszboszi nap frenetikusra sikeredett!:D
Szemeim enyhén szólva kancsalok.:D
Holnap lesz ám sugárhajtás,amit én össznye meg vissznya ettem......:D:D:D:D
Lufi van a pocim helyén.:D:D:D:D
Várható elõrejelzés Budapest területére holnap estig:borongós,szürke fenenagy roorköd,orkánszerû széllökésekkel!
Utcára menni nem ajánlatos amíg a gázok,izé,akarom mondani széljárások kedvezõbbre nem fordulnak!:D
Á és volt még két meglepi a legszupibb postás (alias Aiolosz) részérõl:arab zene nekem,és külön bejáratú saját maga készítette bableveskéjébõl egy adag,amit igazságosan kinéztünk egymás szájából (manó,Luci,manóTomija meg én).:D:D:D:D:D:D
Hát gyerekek ha ettetek finomat......mennyei volt,no meg engem is odaröpít majd.:D:D:D:D

Lisa:szerinted szórakozásból pusztítom az alkoholt!Dehogy!Önfeláldozásból!!!!!:D:D:D:D:D:D
Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunk!:D

Nóri:az ajándékokat kitettem az asztalkámra,hogy párocskám ha hazajön,az legyen az elsõ amit meglát.:D
És én utánna eldicsekedjek honnan is,kitõl is,miért is van.:D

Lucim:köszi a vendéglátást és a jó kosztot és Rolkát.:D

Tesó:jó pihit és laza melót! Tomidnak köszi,Mayuskának pussz és boccs.:D

Nincs jelen

#7093 2009-01-16 23:16

aiolosz
Tag

roor írta:

"..Halika!Leszboszi nap frenetikusra sikeredett!:D
Szemeim enyhén szólva kancsalok....

Na_ja aki ihatott...persze most mar en is ihatok... :)
Jo volt talalkozni Luciferkoval, akire ha en foznek rendesen kikerekedne...es nagyon klassz sracai vannak, de nekem a kozepso jott be....ugye nem kell mondanom, kislany a szentem...jo a fiukkal sincs gond, de en olyan lanyos parti vagyok :D Es kaptam egy szep rajzot is...koszonom itt is :-*
Jo volt ujra latni Manot es Tomit...no es persze Roort, aki bizony ugy fogadott, ahogy kell, en ajton be Õ meg bluzt fel...igaz meg volt ott valami, de a szandek nemes volt :)
Konkluzio...jo volt Veletek, csak rovid volt es nem volt Gyula.. :(

Nincs jelen

#7094 2009-01-16 23:50

sziszi32
Tag

Olyan jó olvasni, hogy jó bulitok volt!!! :D :D Szerintem mindenkinek a jótékony irigységtõl kocsányon lóg a szeme és csorog a nyála!!!! :D
Lisa drága, ugye nem felejtetted el, hogy holnap randi??????? Mert semmi rieksön nincs tõled, hogy most akkor van randi, vagy nincs... :(

Nincs jelen

#7095 2009-01-17 11:05

Lucifer
Tag

Halihó!
Na végre vagyok én is , tegnap már nem tudtam irni!!!:D:D
Sóval leszboszi napunk tényleg nagyon jóra sikeredet , de ez köszönhetõ minden vendégemnek!!!:D:D
Itt aztán volt minden eszem iszom vigalom az ereszd el a hajamat elmaradt!!:D:D:D

Aiolosz!
Nagyon örültem , hogy újra találkoztunk és köszönünk szépen minden ajándékot!!
Kaptak a   gyerekek ananászt én meg egy rumba&tango cdt!!!!!:D:D
Köszönünk mindent!!
Különben reggel a Niki mesélt rólad a Gyulának és azt mondta , hogy volt itt egy nagyon aranyos bácsi aki hozott ananászt , és én nagyon szivesen elmennék vele kirándulni!!!:D:D
Szóval nagyon beloptad a  Niki szivébe magad!!:D:D
A kikerekedéssel kapcsolatban azt akarod mondani , hogy gebe vagyok??:D:D:D
De azért megjegyezném , hogy a  levesed isteni finom volt!!!Hát megtudtam volna enni tök egyedûl , de hát kinézték a  kezembõl illetve számból a többiek!!!!!:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
No majd legközelebb!!!!

Manó!
Nektek is köszönünk mindent amit hoztatok és nagyon megörültem a  tortának is ami iagzán szivhez szoló volt!!Köszönöm mégegyszer!!!
Látod a  Roli kegyes volt hozzád mert nem adott neked kakis pelust!!!!:D:D
Szóval Manóék megjöttek mindenféle finomságot hozzva magukkal és csak látnotok kellett volna minket mint  a  szarkák nekiestünk a finomságoknak és vérre menve vettük el egymástól!!!:D:D:D:D:D
Hát  a csokitortáról már nem is beszélek!!Én kaptam mégis mindenki jött és dugdosta bele az ujjait , hogy nyalja a  csokit!!!!:D:D:D:D
De azért mi se hazudtoltuk meg magunkat Roor-ral hiszen közösen nyaltunk.:D:DPersze nem félreérteni amit irtam csak Roor újjáról nyaltuk le a   lefolyó csokit!!!!:D:D:D:D:D
Arról már nem is beszélek mit mûvelt Roor telhetetlen feneketlen bendõje  a  csokitortáért!!!!:D:D:D

Szóval tényleg nagyon , de nagyon jól éreztem magam és remélem a  vendégeim is!!
Köszönök nektek mindent!!
Este azt mondtam , hoyg vagy nagyon jól jár  a Gyula ha hazajön vagy elalszom!!!:D:D
Hát lehet , hogy jóljárt mert elaludtam!!!!:D:D:D:D

Nori!
Nagyon szivesen látunk téged bár mikor ,mikor jösssz?????:D:D
A konyhámat nekedadom mi lesz a manûûûû????:D:D:D
Tényleg ahogy tudsz gyere szivesen látunk és legalább meg is ismerünk!!!!

Judy!
Szivesen örökbefogadlak bár anyukád nem lehetek mert igaz , hoyg már megvoltam mikor te születtél , de még csak a  homokozóban játszottam!!!!!:D:D:D
Szóval örökbe fogadlak azért!!!:D:D:D

Sziszi!
Ha taliztok ma akkor nektek is nagyon jó szórakozást kivánok!!!!
Örülök , hoyg Dani leletével minden oké és megvan az idõpont is!!Mikorra van kiirva a  mûtétre???
Tudom , hoyg nagyon izgulsz , de mi mind mellettetek vagyunk és gondolunk rátok!!Kitartást és sok erõt neked/nektek és nem lesz semmi gond!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-17 11:08)

Nincs jelen

#7096 2009-01-17 12:19

bakkos7
Tag

Nóri!
Bocs hogy közbe szólok,vegeta helyett vegamix nincs benne adalék, sem tartósító.Én delikát helyett is ezt használom már régen.Bio bolt,kb:600ft de nagyon sokáig elég.

Nincs jelen

#7097 2009-01-17 14:35

roor
Tag

Halika!

Sittysutty ittvagyok.:D
Lucim:mi köszönjük hogy vagy nekünk!:D:D:D:D
Malacsült kész,friss kenyér kész,pocim a zabálásra kész!:D:D:D
És elmaradt a nagy bumm,mégse van ma roorfenenagyköd Budapest felett.:D
És itten jönnek az ajándékaim.:D
Én meg majd késöbb jövök!

<kép>

Nincs jelen

#7098 2009-01-17 14:43

akiss
Tag

Sziasztok!

Ha hiányoztam, ha nem, hát itt vagyok!!! :D

Ma megírtam (ha minden igaz) az utolsó vizsgámat is! :D:D:D

Vica! Ne foglalkozz az ilyen okostojásokkal! Az én csajszimat is hasonlítgatják: bezzeg xy-nak már kint van mind a huszonakárhány foga, meg érthetõen beszél! Ja meg ír, olvas, számol és legalább 5 idegen nyelven beszél! :D
A kedvenc "beszólásaim" (szintúgy boltban szokott velem is megesni): jaj ugye még szoptatsz, hogy ilyen sovány vagy! (végül is lehetne, de hol van már a tavalyi hó), egyél többet, nem szabad ennyire fogyókúrázni....blablabla
Tuti azt hiszik, hogy anorexiás vagyok, de tojok rá, már megszoktam. Most, hogy híztam, majd kitalálják, hogy terhes vagyok. Egyszer tesómtól kérdezték, hogy mikorra vagyok kiírva, mert látják babát várok, szegény meg csak állt és lesett (kanyarba nem volt szó még akkor bébirõl) Szóval vannak okostojások, meg pletykafészkek, már nem foglalkozom velük.

Csajszim tegnap alkotott! Fellökte a virágtartót! Épp mosogattam, amikor nagy bumm és csörömpölés. Megnéztem a gyerek egyben, viszont õsrobbanás volt a folyosón :D Porszívó-seprû-kuka. Még tetszett is neki: gúúú (ez nála a bumm) és nevetett. Hát én nem voltam ilyen vicces kedvemben. Csóró yukka pálmám is! Utolérte a végzete! Még õsszel megígértem neki, hogy feldarabolom, hát most megkapta a magáét! :D Végül is nagyobb kár nem lett. Az kellett volna, hogy a gyerekre essen.

Mi jön még? Hétrõl-hétre érnek meglepetések. :D

Nincs jelen

#7099 2009-01-17 17:04

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Ma nagy meglepi ért!Kis feleségemmel átruccantunk Nyíregyházára vásárolni.Szõnyegért indúltunk amit meg is találtunk a TTL-ben.Miután lebonyolítottuk úgy döntöttünk nézzünk szét a stop-shopban.Így bementünk a Nelly melóhelyére is.Nem gondoltam ,hogy ott lesz de rögtön felismertük.:DNagyon aranyos volt velünk.Meg is beszéltünk a jövõ hétre egy teát.Judy ha olvasod szombat délutánt beszéltük meg sztem az Éden fagyizóba kellene menni.Majd addig még teló ok?
Nellykém nagyon aranyos voltál köszönjük szépen a segítséged a pultnál.Csak késõbb vettük észre.:D.És nagyon örülök ,hogy találkoztunk.Majd hívjuk egymást.
Sziasztok!

Nincs jelen

#7100 2009-01-17 18:08

nori
Tag

Zolcsi,
milyen kellemes egy ilyen véletlen tali:):):)

Akiss,
hajrá a vizsgához..biztos meglesz..a lányod meg csak most kezdi a karrierjét,lesz még ilyen=D=D=D

Roor,
ha csak fel annyira örültél mint én mikor megjött a postás hozzám akkor mér megérte:):):)
Használj mindent egészséggel,örömmel=D=D=D

Aiolosz,
még egyszer kössz a közvetítést...:):):)
Ugye,te hogy fõzöd a íres pacalodat velõvel? Begyûjtöm a recepteket hogy ha jobban leszek meg tudjam vsinálni:)

Bakkos,
sajnos azt sem bírom,már ismerem elég jól a bioboltokban kapható ilyen jellegû dolgokat,kitapasztaltuk mi jöhet számításba....sokféle diétát kipróbáltam az évek alatt.

Rólam,
csak annyt,hogy megint beállt a hátam alsó részén az izom,minden rossz mozdulat fáj,kapaszkodok minden felé--már unom..csak jobb lesz már egyszer és kiszállok ebbõl a nyavalyás székbõl!!!!

Jó pihenést mindenkinek a hétvégén...:)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb