#8151 2009-02-15 18:57
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Na ime mai ebédünk,rablóhusi és nem én készítettem.:D:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<kép>
Csavargók tessenek jönni.:D:D:D:D
Velem semmi érdekes,punnyadás.:D
Norby:igen,meg is kóstolhatod.:D
Luci:khm...bocsánat,igérem azon kívül hogy palacsintát tömök Norbyba ,hozzás se nyúlok.:D
pá
Nincs jelen
#8152 2009-02-15 18:57
- Györgyina
- Tag
Sziasztok kedves Betegtársaim és Barátaim!
Hát az elmúlt napokban tényleg alig-alig irogat Valaki és ha ír is egy szük társaság. Lesz megint fejmosás, hogy akik nem tudatnak magukról hol vannak. Na géphez ugrani és tudatni Velünk, hogy kivel mi van.
Lucikám: Te örökmozgó, mi jót fõztél ma kedves Családodnak?
Mercykém keresztlányom: remélem már toppon vagy? mert jön a mama és lõ.
Sziszikém: Danikincs sztorikat, ha lehet.
Én: fagyi is jöhet minden mennyiségben, köszi.
Judy: na végre vége lesz a télnek. Ha leadtad a csizmit, tuti, hogy hamarosan ezerrel süt a nap. De akkor vegyél egy helyes körömcipõt. Az is belekerül annyiba. Kár, hogy a kutyust nem tudod lefényképezni, azért csak próbálgasd, hátha.
Megjegyezném, hogy a fórum férfi tagjai közül egyedül Norbynak jutott tegnap eszébe, hogy boldog Valentin napot kívánjon. Szép volt Norby.
roor: ugye ma kipihizted Magad, mert holnap igen nagyon fárasztó napod lesz. Remélem.
akiss: Beácskád gyógyulása a mai nap fénypontja. Te is vigyázz magadra, mert leharcol a gyerek, ha jobban van. Jó egészséget egész Családodnak.
Dusy: hát igen, az ember holtáig tanul. Megszégyenitõen ügyes háziasszony lehetsz. Ügyi vagy. És jöhet a többi recept is. Köszi.
Sanvito: mi van a kicsi lábas Fiúcskával és Veletek? Hogy vagytok? Puszi pici lábára. És Nektek jó idegeket.
Szimi: ma a cheten az a villámlátogatás haláli volt, mire azt mondtam mukk, Te már nem is voltál ott. Most mondom, hogy örülök, hogy láttalak.
Nellyke: Te gyönyörû leányasszony. Dolgoztál ma, Te is szorgalmas? Semmi galiba, tudod.
Mano: reszkess, tudod miért? A holnap már nincs messze.
pacsaji: ugye jól vagy? Ha lehetõséged van jelentkezz.
Szilvike: sajnálattal olvastam, hogy gyengélkedsz, nagyon vigyázz Magadra és jó egészséget.
Leon öcsém: hát Te hova tüntél? Csak a kultúra és más semmi?
Marty: heves berobbanás után néma csend? Mi lesz igy velem?
Márthuska: jó már a chet is. Ha van idõd én szívesen találkoznék Veled. És itt is, ha van kedved.
Hát hírtelen ennyi üzenni valóm lenne mára.
Aki itt nincs névszerint emlitve az az agyérelmész rovására irandó. De Mindenkinek jó egészséget kívánok és ne hagyjatok itt egyedül.
Györgyina
Nincs jelen
#8153 2009-02-15 19:05
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, megint csak most van idõm jelentkezni, most távoztak vendégeink :D :D
Danisztori?: hááát, ma nagyon nyügi volt, állandóan bekakilt, feneke ismét vörös és láthatóan fájdalmas hozzáérni. Három foga jön egyszerre, jól meg is szenvedi, a nurofen szirup egész szépen fogy, de attól még nyügi. A vendégeinket is utálta, õk meg nem vették észre magukat. Most is ordit a kádban, egyszerûen ma semmit sem lehet vele csinálni. Nem tudom, mi van vele.
Én is jól vagyok, volt ma hhusileves, grillpipi, petrezselymes krompé', meg süti egy csomó.
Györgyina válasz ment még az éjjel. Megnézem, van-e azóta "termés" a mailboxomban. Puszilok mindenkit!
Itt pocsékul fúj a szél egyébként, ezért nincs melegvizünk ("jó" a kémény szellõzése) :(
Nincs jelen
#8154 2009-02-15 19:06
- Nelly
- Tag
Hali
Györgyina igen dolgoztam ma is :)
Az emberek valahogy nem szeretnek..vagy nem szoktak vasárnap pihenni..nem is értem...nem szeretek vasárnap dolgozni..nyûgös vagyok meg minden...de ez van.
Luci igenis eszek :D ha tudnám mitõl van ez,hogy néha semmi nem kell..néha meg felfalnék mindent :D
Már híztam is..de ezt még nem akarom elkiabálni,mert még a végén leszalad rólam :D
Roor palacsinta nekem is!!!!!!!!!!!!!!!
Én fagyi nekem is!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
Ki ne hagyjatok semmi jóból :D
Na úgy röviden ennyi
Nincs jelen
#8155 2009-02-15 19:36
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Teljesen el is felejtettem válaszolni!!!:D:D:D:DNem, nem kell megijedni nem a te vagy Aiolosz kuglófja lett a csõdöm!!Ezt még a szakácskönyvbõl kérdezetm és miután nem sikerült magyarul szar lett utánna kértem tõletek!!!:D:D:DDe egy csõd után nem esek neki gyorsan másikat csinálni igy valami másfajtát csináltam inkább!!!:D:D:D:D:D
Danikára vigyázzni a vendégeket elzavarni és a popsiját kenegetni!!!:D
Puszi nektek!!:D
Györgyina!
Ma nem fõztem mert ott a tegnapi!!!:D:D:D
Holnap tali!!!:D:D:D:D:D
Nelly!
Értettem én!!!:D:D:DAkkor is egyél!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nyugi nem hagyunk ki semmibõl!!!!!!:D:D
Roor!
Ez nagyon gusztika!!!!!:D:D:D:D
No megkapod azt az egy kockát mert talán annnyi marad!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Rendes barát vagy belátom , de már kezdtem megijedni!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8156 2009-02-15 19:37
- Lucifer
- Tag
Manó!
Holnap talizunk!!!!!:D:D:D:D
Hazaértetek már???????:D
Nincs jelen
#8157 2009-02-15 19:58
- Dusy
- Tag
sziasztok
Luci örülök hogy ízlett
györgyina egész recept füzetem van :D saját átírásutak :d
és sütni imádok de fõzni csak mert muszáj :D
Nincs jelen
#8158 2009-02-15 21:38
- arpapa
- Tag
ahoj Mindenkinek!
zempléni túrázók hazaértek
Nincs jelen
#8159 2009-02-15 21:40
- zotyesz
- Tag
Halihó mindenkinek
Nincs jelen
#8160 2009-02-15 21:57
- Pocak
- Tag
Háj! Vissza vagyok!!!
Nincs jelen
#8161 2009-02-15 22:09
- Szimi
- Tag
sziasztok ! Na gyerekek válaszolt a doki az ivászattal kapcsolatos kérdésemre!Íme:Válasz: Bármilyen alkaholt lehet alkalmanként mértékkel fogyasztani. Üdv MT
Luci ide azzal a vénás jégerrel!!!:D
Gyögyinya,igen csak bekukkantottam:)
pussz
Nincs jelen
#8162 2009-02-15 22:45
- judy1981
- Tag
Ismét késõ este jutok ide, de itt vagyok :D Jaj nektek!
akiss: képzeld és is ettõl rettegek, hogy most meg a 30-31-esbõl lesz állandó hiány. De sokszor volt, hogy baromira tetszett a nadrág, de nem volt 28-as belõle :(
Az 50-est azért emeltem ki, mert akárhol megfordultam, még sosem kellett fizetni a Wc-ért. Pedig ez a legújabb bevásárlóközpont Db-ben. Azt hittem, ennyit megengedhetnek maguknak, de nem :D
Cipõt vittem vissza, ami leírás szerint tavaszi-õszi cipõ (de tökéletes volt télen is), úgyhogy nekem jó lesz még pár hónapig, ha kicserélik. Ha nem tudják cserélni, majd veszek másikat ott, vagy máshol. De biztos nem veszek meg olyat, ami nem tetszik, hogy náluk vásároljam le. Ha nem tudnak olyan cipõt adni, ami jó, fizetnek.
Sárguljatok az irígységtõl, én ma fagyit és palacsintát is ettem, de milyen finomat... :D
Nyomtató ma nem lett, mert indulás elõtt anyám sérelmezte, hogy azt mertem mondani, nagy mennyiséget továbbra sem fogunk itthon nyomtatni, mert akkor nem gyõzzük a tintát venni, így úgy döntöttem inkább lézer nyomtatóra vadászom (színest meg ott nyomtatnak, ahol akarnak), az meg cora, elektroworld-ben abszolut nem volt, tescoban meg csak 1 bemutató darab. Így ugyan lapolvasóm sem lesz, de túlélem. Bár még változhat a véleményem.
A cora-ban vettem agancsost (mást semmit), nézett is rám fursán a pénztáros, hogy mekkora alkesz... :D Akivel voltam vásárolt rendesen, lehet az övéhez kellett volna csapni :)
Nincs jelen
#8163 2009-02-15 22:59
- Dusy
- Tag
Jó ét mindenkinek
Nincs jelen
#8164 2009-02-16 01:16
- sziszi32
- Tag
jóéjt népek!
Judy, nincs jogom felvételedet kérni Kingitanga alkeszeinek tisztes csapatába, de ha gondolod, szólhatok párat az érdekedben! Én ma Fernet Citrus-t ittam!
Luci: kõ puffant - lefele a szívemrõl, egyébként az én kuglóf receptem egyszerû, és mindig sikerül! (sziszi, a szerény :D)
Egy korábbi kérdésedre válaszolva: azért fürdik kis kádban még mindig, mert egyrészt roppantul eleven a vízben, mint egy minisikló, az én kicsi nagyfiam! :D :D :D Ezért a nagy kádban el szokott szépen csúszni und taccsolni.
Harmadszor pedig a bojlerünk jócskán belelóg a kádba, azaz éppen felette van. És a bojleren gombok vannak... és Danika szereti a gombokat csavargatni, nyomkodni :D :D :D
No, jó éjt!
Nincs jelen
#8165 2009-02-16 05:29
- Vicaa
- Tag
Zempléni túrázók, meséljetek!!!
Sziszi! Anna is ugyanígy fürdik! Nekünk máshol van a bojler, de annyit akrobatikázik a vízben, hogy félnék még csak a nagy kádba tenni! Klassz fürcsis képet tettél fel!
Nincs jelen
#8166 2009-02-16 07:23
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Drága Pocak! Hát buta eszemmel Téged hagytalak ki tegnap, pedig szivesen olvasom a kulcsõrzõ sztorijaid. Ilyen ballépés. Megbocvsátassz? Remélem.
Luci: igen ma, végre. Hurrá.
Vicaa: Annácskát ölelem, puszlom ezerrel.
Sziszikém: Danikincsre nagyon vigyázni, boylert átszereltetni, popsiját csókozni, gyógyitani. Na talán mára ennyi elég is lesz programnak.
Dusy: lehet egy kis továbbképzésrõl szó? Mert sütizni idmádok, de a sütés? Fõzni viszont jobban tudok. Ha esetleg felajánlhatnám szolgálataimat?
Judy: cipõ ide cipõ oda, tuti, hogy jön a tavasz. És egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy megismerhesselek személyesen is. Szerintem ez a lényeg.
Mosolygós szép napot az itt nem emlitett Barátaimnak is. Györgyina
Nincs jelen
#8167 2009-02-16 10:09
- sziszi32
- Tag
Györgyina! Köszi a jókívánságokat! Tök're irigy vagyok a mai napodra!
Vica!! Várom a konkurrens képeket! Azaz kiváncsi vagyok az Annapopóra a kádban!
Nincs jelen
#8168 2009-02-16 10:35
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Minden Kedves érdeklõdõnek jelentem, Judy ehet az irigység Kispál gyõzött, talán kiütéssel :D :D :D
Elmentünk nagggyyyyon jó volt, csak én nem voltam még kerek, mint ahogyan most sem, az antibigyó kiszedi belõlem a még meglévõ maradék energiámat és kajámat...vagyis súlyomat. Viszi az étvágyat szépen rendjén ahogyan azt neki kell, ellnézést hogy megint hárítok, de aki ismeri pasek "mesélõkéjét" az jobb néven veszi ha Õ "Beszél" így akadt egy hétvégi sztorija Lisa val (jelentem a négylábúval) amit esküszöm, hogy csak Õ tudd úgy elmondani, hogy besz@rtok a röhögéstõl.
DE pénteken nagy meglepim volt, megjött az én angaylkám is, érdekes az én angayalkámat és az "angyalkám" az angyalkáját majd hogy nem egy napon kaptuk meg! :D naaa nem tudom ezt érti-é valaki, lehet én sem. A lényeg hogy itt is írom, hogy Nita köszönöm szépen az ajándékot, és Te is milyen jót kaptál :D :D :D profi munka!!!!
Zseni: neked a közremûködést köszönöm
Természetesen még jelentkezem, amint tudok!
Én : megy megy megy!
Mindenkinek puszi és jövök amint elolvastam a hétvégéteket, meg a Valentini-napotokat :D mi nem tartottunk ilyet, úgy véltük, minden napunk az és KÉSZ! :D
Nincs jelen
#8169 2009-02-16 11:24
- sziszi32
- Tag
Lisa, ajánlatos megnézni a mailboxodat! Ezt vedd fenyegetésnek!!!! :D :D :D
Luci, hol vagy?
Nincs jelen
#8170 2009-02-16 11:30
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek! Itt bizony szépen havazott, hajnalban és kora reggel. Van hó bõven, tudok küldeni!:):) De csak kis csomagokban tudom postázni, nehogy megemeljem magam!
Györgyina! Köszönöm, hogy hiányoltál! Majd figyellek és chatelünk.:):)
Nincs jelen
#8171 2009-02-16 12:57
- judy1981
- Tag
Sziszi: szerintem roor engem minimum tiszteletbeli taggá nyilvánít már csak az agancsos miatt is. :D De a támogatás sosem árt :D
Lisa: hihetetlen sárga vagyok. :D
Györgyina: reméljük a legjobbakat.
Nincs jelen
#8172 2009-02-16 13:08
- én
- Tag
Pasek! ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ?
Nincs jelen
#8173 2009-02-16 16:20
- Pocak
- Tag
Szép napot mindenkinek!
Györgyina drága: több kell ahhoz hogy megsértõdjek, tudom hogy nehéz mindenkit felsorolni!
Mindenkit kérdezek: hogy vagytok?
Nincs jelen
#8174 2009-02-16 16:26
- Vicaa
- Tag
Sziszi, kérésedre raktam Anna képeket! De nincs konkurencia, "csak" büszkélkedés! :D
Egyébként épp eltûnõben voltam mikor az anyai önzõségrõl volt szó, egyetértek, mindenki a saját gyermekére a legüszkébb de szerintem ez így van rendjén. De annyira jó, hogy van ez a mosolyalbum, mert legalább így megcsodálhatjuk a fórumos csemetéket!
Nincs jelen
#8175 2009-02-16 16:49
- sziszi32
- Tag
Köszike szépen! A monitort most törölgethetem a nyálcsorgásomtól! Azt nem írtad még, hogy jár-e már a nagylány? :D :D :D
Nincs jelen
#8176 2009-02-16 17:31
- nori
- Tag
Sziasztok,
én is vagyok:) csak tegnap elkezdtünk pakolgatni (mert kb.2 hó múlva talán sikerül költöznünk) ma pedig azt hittem,hogy bekrepált a monitorom,mert nem akart bekapcsolni,de szerencsére nem..
Így itt vagyok..
Olyan vasárnapot érzek,pedig minden megindult ahogy hét elején szokott:) holnap megyek kontrollra,imádkozzatok hogy ne essen sok hó,mert itt kicsit kicsit és esik,el is olvad nagy része,de az utak nem túl jók,nem szeretnék többet tölteni a kocsiban mint amennyit amennyit muszály...
A véreredményemen kiakadtam,a süllyedést nem nézték meg csak odaírták,hogy nem volt elég vizsgálható anyag!!! Hülyek,már bocsánat, de említettem,hogy nyûglõdtek a kezemmel,préselték hogy elég mintát vegyenek,talán tudniuk kellett volna mennyit kell kiszippantaniuk..na mindegy.Kár mostmár bosszankodni!
Ha minden jól megy,most kiírja havi 4 injekciót,a 2 helyett,akkor gyorsabban hatna..ebben reménykedem.
Finomakat fõztetek,ettetek a hétvégén ahogy olvastam,Judy nyomatatót Mediamarktban kellenne keresni,nem? Van arra felétek? Nekem se ártana beruházni egy jobb lézeresre,kaptam pár éve egy Lexmarkot ami tintasugaras,színes de a patron elfogyott röpke 2 hónap alatt és csak szöveget nyomtam,az utántöltés több mint egy ugyan olyan új..szóval nem éri meg beruházni,ráadásul maszatolt.Szóval csak lézeresre fogok pénzt kiadni.
Javasoltak egy Canont,állítólag nem sok megtölteni sem,de sokáig kibírja..te milyet vadászol?
Okosabbak szerint a HP drága tölteni,azt azért nem éri meg venni.A Lexmarkot nem ajánlom-a saját tapasztalat miatt.
Hogy vagytok a járvánnyal,remélem azért lassan javulás lesz..és írnak a többiek is,puszi:)
Nincs jelen
#8177 2009-02-16 18:13
- judy1981
- Tag
Nori: (aki szívemhez most közeli témára tapintottál) :D
Szóval, Laxmarkot venni a legrosszabb döntés, amit el tudok képzeli. Ha valaki tintasugarasban gondolkodik, akkor elsõ sorban Epson, mert olcsó a nyomtató és a patron, és a színek külön partonban vannak, ami garantálja, hogy az elsõ töltés után nem fognak összekeveredni, illetve, ha valamelyik szín kifogy, azonnal cserélheted, nem kell kínlódni a maradék 2 színnel. Aztán ott a Canon, némelyik(!) tipusba szintén olcsó a tinta, de meg kell nézni, mert alig néhány tipusában vannak elkülönítve a színek. A Hp-ba nem a legdrágább a patron, de mivel gazdaságosabb az elõbbi kettõ...
Laserben a Xerox 3117-esére vadászom, mert maga a nyomtató (a többihez képest) nem drága (13-18E), a festékkazetta ugyan majdnem ugyanannyiba kerül, mint a nyomtató, de kb 3000 oldalt lehet belõle nyomtatni. Míg ennyi áru tintából kb 1200 oldalt. Más lézereshez is néztem milyen árban van a festék, de azokkal nem lehet ennyit nyomtatni. Ha kell segíteni, nyugodtan szólj. De mindenképpen figyelembe kell venni, mennyibe kerül a patron, és mennyit lehet belõle nyomtatni. Ennek utánnajárni idõigényes lehet.
Akinek van fölösleges 50-60 ezer forintja (minimum), akár színes lézerest is vehet. :D
És mi ez a pangás???
Nincs jelen
#8178 2009-02-16 19:15
- roor
- Tag
Halika!
Judy:nem is pangunk.:D:D:D:D
Csak nem voltunk itthon.:D
Oké tiszteletbeli alkesz vagy te is!:D:D:D Ennek megfelelõen kérsz esetleg más titulust?:D:D:D
Jelentem én Györgyinával taliztam,aztán randiztunk Lucival,végül landoltunk Manónál.:D:D:D:D
Visszafelé meg kiszórtam mindenkit a vackánál.:D
Györgyinához nem érdemes mennni,olyan kaja van nála hogy kénytelen vagyok én elpusztítani,nehogy bajotok essék.:D
Feláldozom magam!!!!:D:D:D:D
Lucinak meg a sportszelete szintén általam pusztítanivaló.:D:D:D:D:D:D
Sziszi drágám,szerelj Danira valami csúszásgátlót és akkor nem siklik ki a karmaid közül.:D:D:D
A monitor nyállal való összemaszatolását pedig tartogasd a kajákról felrakott képekre.:D
Vicaa:láttam a kis akrobatát.:D:D:D:D:D
Tipegõ:jó téged is látni.:D:D:D Zavard már ide Paseket,mert megöl a kiváncsiság a bepisilõs sztoriért.:D
Nóri:remélem már kezdesz épülgetni?Ugye hízol is?Mert hamar itt a nyár és neked egy sereg emberre kell zabálnivalót készíteni,és hát ugye nem vagyunk kis étkûek.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8179 2009-02-16 19:42
- judy1981
- Tag
Roor: Köszönöm, a titulusom pont úgy jó, ahogy van. Jobban fedi az igazságot :D Az igazság pedig az, hogy csak ilyen szájhõs vagyok, mert szerintem az idén még nem is nyúltam pohárhoz (üvegbõl iszom) :D:D:D De ha iszom, akkor csak a jót.
Kolléga most telefonált, hogy Nyh-n van és nyomtatót vesz. Ha megtalálja a bankkártyáját a kocsiban hoz nekem is egy Xerox-ot :D ... És megint telefonált, hogy megvette :D:D:D:D Most már csak hozza haza egyben :D
Nincs jelen
#8180 2009-02-16 20:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
No itten vagyok én is!!!:D:D:D:D
Judy!
Gratula az új nyomtatódhoz!!!:D:D:D
Olyan érdekesen sárga vagy a képen vagy csak én látom rosszul????:D:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Vagyok -vagyok!!!:D:D:D:D
A kõ koppanását hallottam!!!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Hát nem semmi amit a lányod tud csinálni!!:D:D
Ugye ezt nem tõled tanulta!?:D:D:D:D:D
Nori!
Jó látni , hogy vagy megint , ezek szerint jobban vagy már!!
Vigyázz magadra az úton ha mész kontrollra!!
Azt megkérdezhetem , hogy hová költözöl???
Szimi!
Merre vagy???Csak nem megártott a vénás jéger??:D:D:D:D
Pocak!
Köszönöm vagyok!!
És te hogy vagy???
Ma itt volt nálam Györgyina és Roor!Nagyon jó volt velük találkozni!!:D:D:D
Roor!KÖszönöm , hoyg elhoztad drága tyúkanyómat és köszönöm , hogy elvittél minkek Manóhoz!!!
Manó!
Köszönök szépen mindent fõleg a kagylót!!!!!:D:D:D:D:D
Körömpöriért pedig nem mentem hagyok neked!!!!!:D:D:D:D
Lisa!
Nagyon örülök , hogy Kispál gyõzött!!!!:D:D:D:D
Pasekot pedig tessék idehajtani és kérjük a beszámolót!!!!:D:D:D:D
Vigyázz magadra!!!!!!
Anyuci!
Jó nektek , mert nálunk esik a hó!!!
Közel sincsen a tavasz!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8181 2009-02-16 20:12
- Lucifer
- Tag
Arpapa és Zotyesz!
Üdv újra itthon!!!!:D:D
Élménybeszámolót kkkkkéééérrrrüüüünnnnkkkk!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8182 2009-02-16 20:23
- Dusy
- Tag
sziasztok
györgyina ha sütéssel való kérdésed van kérdezz bátran :D :D fölözni köszi de tudok csak nem szeretek de ha lesz kérdésem szólok :D :D
sziasztok szép estét szebbet a tegnapinál az exem jól elcseszte a szülinapom :S
Jó éjt nektek
Nincs jelen
#8183 2009-02-16 20:34
- Vicaa
- Tag
Na megírtam a hsz-em és elment az egész, most egy gyorsat újra.
Sziszi! Nem írtam mert még nem megy ez a nagylyány, de már közel áll hozzá, nagyon próbálkozik!
Luci! Hááát, tudod, tudjátok, hogy akrobatikában én sem vagyok kutya :D , de Annácska szerintem mégsem tõlem tanulhatta eme tevékenységet, mert míg õ ugye minden gond nélkül ûzi a dolgokat, én a mozdulatok következményeit még napokig "élveztem". :D:D:D:D
Nori, örülök, hogy hallok már felõled! Remélem a több humi jobban hat majd, igyekezz nekem!!!
Judy, ez igen te aztán otthon vagy nyomtatóügyekben!
Györgyina nemsokára te is átadhatod személyesen a puszikat!
Roor, sárgulok, hogy Györgyinánál jártál!
Mindenkinek aki betegeskedik jobbulást és cuppanós pussz mindenkinek!
Nincs jelen
#8184 2009-02-16 21:18
- judy1981
- Tag
Vica: mielõtt megveszek vmit, megnézem mit érdemes, ha már van internet. És nem csak nyomtatóval vagyok így.
Szerkesztette: judy1981 (2009-02-16 21:19)
Nincs jelen
#8185 2009-02-16 22:40
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Hát ezért kérdeztem mert tudom , hogy te vagy nagy artista!!:D:D:D:D:D:D
De azért ezt bizti , hogy tõled örökölte!!:D:D:D:D
Ne tessen irigykedni itten mert nem szép dolog!!:D:D:DÉn is irigykedem mert én bezzeg nem adhatom át a puszimat!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#8186 2009-02-17 01:03
- sziszi32
- Tag
Vica! Nyugodtan kezdheted elpakolni, kulcsra zárni, leragasztani, a föld színérõl eltörölni azt, ami Annácska fejmagasságában van. Nézz szét az õ szemével! Ne gondold, hogy bababarát házad van! :D :D Egyszerûen minden, amit meg tud fogni, azt meg fogja kóstolni!!! És nem teheted odébb, mert már lassan utánatipeg! :D :D :D Jó pakolászást... Egyébként Danit pont nem az érdekelte, amit én gondoltam, hanem totál egyszerû dolgok: egy asztal mellé esett érme, egy kabátról lógó gomb, minden, ami krumplipucoláskor esetleg leesik a pultról, nem utolsó sorban mûanyag üditõs flakon teteje - az az abszolút nyerõ minden helyzetben, mindenütt talál belõle. (higgyétek el, nem putriban élünk, de valahogy mindig olyasmit keres elõ a minizsarnok, hogy leesik az állam, hogy na most ezt honnan szedte elõ?). :D :D :D
Az anyósék is azt gondolták, hogy biztonságossá tették a házukat... mig Dani el nem kezdte ténykedését!!!! :D (pedig az anyósnál tényleg "enni lehet a földrõl", olyan rend van).
Mai sztori (kissé zavaró): Az anyóssal beszélgetünk telefonon, egyszercsak elkezdi Daninak mondogatni, hogy gyere el hozzánk két-három napra, ugye eljössz????? Mondom neki, hogy azért ez mégiscsak talán kicsit erõs elvárás... és megsértõdött, hogy már mért ne lehetne nála az unokája két-három napot?
Na mit lehet erre mondani? Még jó, hogy a kicsinek nincs még erre esze, de akkor már elkezdõdött az érzelmi zsarolás, vagy mi? Én nem kellek, csak a gyerekem? Mondom a zuramnak, hát csak vigyorog, hogy csak álmodozzon nyugodtan az anyja... de nekem nem áll vigyorra a szám, mert már anyám is ilyeket mondogat Daninak, hogy majd eljössz hozzám, és akkor kettecskén majd ide meg oda megyünk... na mi ez? Mit tegyek?????
:o
Nincs jelen
#8187 2009-02-17 06:31
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt mindenkinek!
Sziszi! Ne ijedj meg szerintem, a nagymamák csak kényeztetni szeretnék az unokájukat. Nálunk is ez van.
Elõször én is bepánikoltam, de rájöttem, hogy legyen, menjen, érezze, hogy én is szeretem, de apa is, a mamik is.
A gyerekeink viszont annak ellenére, hogy kicsik, nagyon okosak ám, ne aggódj, azt mindig tudni fogja ki az anyukája, ki volt vele, mellette akkor is amikor fájt, ki vigasztalta mikor sírt, ki altatgatta, mikor félt.
Nálunk is tisztázni kellett persze és még kell a mai napig is pár dolgot. Fõként, hogy ne etessék túl a gyermekem, mert ugyan jó az étvágya és mindent szeret, de ez nem azt jelenti, hogy egy nap alatt mindent meg kell vele kóstoltatni. Este meg éjjel persze én kínlódok vele, ha fáj a pocija és nem bír aludni.
Meg anyósék szoktak neki hasonlókat tanítgatni, hogy "na, hogy köhög Annus néni?" és utána csodálkozok, hogy úton útfélen miért köszörüli a torkát a csajom. Nem betegedett -e meg talán.
Ma éjjel kicsit bekeményítettem, mert mostanában Anna kétóránként felébred, nekifog siratni, hogy menjek be hozzá. Már lassan alig alszom, mert mire vissszaaludnék, újra ébreszt.
Na 22-kor siratott, éjfélkor megint, aztán fél kettõkor azt mondtam megállás. Én biz nem mentem be, de jól is tettem, mert ugyan vagy öt percet siratott, de utána áttért morgizásra és szépen visszaaludt. Négykor ezt még megismételte, de már akkor sem mentem be. Igaz Attila kicsit lökdösött, hogy na most mi lesz, de aztán õ is megértette, hogy ez hosszú távon nem mehet így.
Nincs jelen
#8188 2009-02-17 08:14
- sziszi32
- Tag
Jó reggelt!
Vica, köszi a tanácsokat! Bitangságos Dániel is bepróbálkozott ezzel az éjjeli cirkusszal, de aztán valahogy leállt vele. Most még olyan reggel kettõ körül eszik egy kis tejcit, és fél nyolcig szunyázás van. Most MÁR kétszer elaludt fél nyolc után, hát tisztára más így az élet, hogy este van idõ arra, amire kell (részemrõl per pillanat azt jelentette ez, hogy elaludtam a tévénél, pedig a tango és cash ment! olyan vén vagyok, hogy én azt PREMIERben láttam moziban!!!) :D :D
No megyek, mert valamit elkezdett "szerelni" a hálóban. :D :D :D
Nincs jelen
#8189 2009-02-17 08:55
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Nálunk mostanában azért sír éjjel Bea mert egyszerre jön a 4 szemfoga! :( Úgy néz ki, hogy meggyógyul, már nagyon ritkán kell az orrát szívatni, köhögés még van, de már nem olyan mélyrõl jön.
Luci! Náthára valami jó dolgot tudsz-e? Benned bízom! :D
Vica, Sziszi! Mi már ott tartunk, hogy hiába pakoltam el mindent megfelelõ magasságba, ha kinéz magának valamit hozza a kisszéket vagy mást amire fel tud állni és már el is érte amit akar. Szóval még egy szinttel magasabbra kellett pakolnom. :D Nem is gondolná az ember,hogy milyen leleményesek tudnak lenni. :D Nálunk most az én utánzásom a sláger. Segít mosni, port törölni, virágot öntözni és még sorolhatnám. Csak van amikor önállósítja magát, ha nagy a csend tuti, hogy valami olyat csinál amit nem kellene. :D Ha szalad és közben mondja, hogy "kuku", akkor valamit kidob a kukába. Mostanában már nem dobott ki semmi jó dolgot, de volt idõ, hogy például egy félpár zokni a szemetesben landolt. :D
Nincs jelen
#8190 2009-02-17 10:13
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Látod nekem ennyivel jobb mert az én anyósom nem mond ilyenekek!!:D:D:D:D
No azért az a két - három nap egy kicsit túlzás , de egy nap azért lehet!!:DLegalább ti is tudnátok pihenni egy kicsit no meg kettesben lennétek!!:D:D:D:D:D:D:D:DRitkán nayuék is vigyázznak a gyerekekre , nagyon ritkán alszanak ott.Persze ha megyünk valahova olyan helyre mint a Bükki tali volt akkor anyuméknál voltak a gyrekek::D:D:D:D
Vicaa!
Sziszinek teljesen igaza van!!:D:D:D:DSoha nem is gondolná az ember , hogy mi kell a gyereknek!!:D:D
A kupak az nálunk is nagyon nyerõ és mindenféle apró dolog!!!Ha bemegy a nagyok szobájába akkor nem a nagy valamit veszi el hanem inkább valami kicsit!!Szóval nem kell mindent elrakni mert ugysem az fog neki kelleni!!!!:D:D:D
Anyuci!
Bár az éjjel nem esett , de most m,egint szakad a hó!Én nagyon szeretem a havat!!:D:D:D:D
Akiss!
Nátha??Papirzsepi!!:D:D:D:D
Inhalálás!!!!Lehet megiont kapni a patikában diaphulmont!!Nagyon jó inhalálásra és tisztitja a légutakat!!Ha meg már fáj az orrod akkor szintén patika és orrkenõcs!!!
No késõbb még benézek sziasztok!!
Nincs jelen
#8191 2009-02-17 12:20
- Marthuska
- Tag
Nori! Csak reménykedni tudok, hogy amerre Te jársz, ott nincs nagy hó, és közlekedni is lehet. Szívbõl kívánom, hogy így legyen!
Nálunk egész idáig szakadt, talán most egy kicsit mérséklõdik!
Nincs jelen
#8192 2009-02-17 14:07
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Szánkóztunk egyet! Nem nagy sikerrel, érdekesebb volt a hóban dagonyázni! :D Most meg nem bír magával a csaj itt van a lábam mellett és guringál a földön! :D
Tettem fel képet. Azt azért jó látni,hogy nemcsak mi fürdünk kád a kádban módszerrel. :D Nem merném még beletenni a nagy kádba amilyen szédült tyúk néha :D , biztos elcsúszna és félholtra törné magát.
Hóügyben kinél mi van? Nálunk már jó sok esett, de olvad is. Nyakig latyakos itt mindenki, aki kimoccan. :(
Nincs jelen
#8193 2009-02-17 14:11
- youlcsi
- Tag
hali!
csak gyors bejelentkezem. nem vesztem ám el, bár lassan kezdek belefulladni a melóba :(
Ajsika olyan édes!!! hétvégén meggyömöszkéltem. teccett neki. vigyorgott, mint a tejbetök :) jó csaj lesz! a nyakába cuppantott pusziktól percekig vigyorog :)
majd lesz új fotó is, csak apukám apparátjával készült, õ meg nem tudja, hogyan kell netre feltölteni... persze, ha valaki megkérdezné tõle, megpróbálná elmagyarázni... az informatikus zseni :lol:
lépek is tovább, mert még kell idõpontot kérnem kardiológiára, diabetológiára (gyanítom, innen tovább utalnak endokrinológiára)... ja hát, kérem, aki kölket akar, az járja körbe a fél kórházat :) még jó, hogy helyben vagyok.
na, tsók!
Nincs jelen
#8194 2009-02-17 14:29
- sziszi32
- Tag
Hójelentés: tegnap estétõl egyfolytában esik, olyan apró, mintha esõcseppek volnának, és el is olvad. Ezért nem merek sehova se menni danival, nehogy megfázzon. most egy ujjal pötyögök, mert beült az ölembe. :)
Nincs jelen
#8195 2009-02-17 16:54
- Lucifer
- Tag
hahó
Nincs jelen
#8196 2009-02-17 16:56
- Lucifer
- Tag
Nem látom a mostani hozzászólásokat nme adja be!!!még az enyémet se látom!!!!:(:(
Nincs jelen
#8197 2009-02-17 17:20
- sziszi32
- Tag
Én is vagyok, de én se látok senkit... csak Luci szólt mostanáig, és a többiek???? Biztosan nálam van a hiba, hiszen ilyen havas idõben biztosan mindenki itt van a gépe elõtt és fórumozik! Akkor mért nem látom a népek hsz-eit????? :D
Danika ma kiskutyásat játszik, elkap egy plüssholmit, vagy jobb híján a cipõjét, szájába tömi, rázza, vagy csak járkál vele, és roppant büszke önmagára. :D :D :D Ma szétszedtük az etetõszékét, és a szék részét odaadtuk Danihasználatra. Aki persze rögtön rájött, hogy ez a hiányzó láncszem az õ önmegvalósításában... mindenhova odatolja a székét, és csupán a hecc kedvéért, plusz anyaszörny kinyuvasztásának céljából felmászik rá, és rángat mindent, amit elér általa. :D Néha egyáltalán nem vicces szituk vannak belõle...
:D :D
Nincs jelen
#8198 2009-02-17 17:38
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Nálunk is havazik úgy hogy én teljesen el vagyok "havazva" :D
Kicsit vissza olvastam, de bocsánat egyszerûen nincs semmi idõm :(
Annyit láttam hogy mindenki szánkózik, vagy tervezi :) és szerencsére senki nincs most nagyon rosszul!!!
Sziszi! Neked írtam egy emailt még vasárnap asszem megkaptad?
Nincs jelen
#8199 2009-02-17 17:58
- sziszi32
- Tag
Jaj, drága Nita, tudtam, hogy valamit elfelejtettem!!!! Ezer bocsi, és millijóóóó anyamedve! Megyek, s megnézem, válaszolok nyomban! :o
Danibetyár per pill mindent megtesz, hogy kinyuvassza a soron levõ zenélõ autóját!! :D :D
Nincs jelen
#8200 2009-02-17 18:17
- roor
- Tag
Halika!
Youlcsi:minden nap besasolok,hátha van Ajsikáról új kép.:D Én nagyon ki vagyok rá élezve.:D
És isten éltessen,azt hiszem tegnap nap volt.:D:D:D
Bekukk volt a mosolyalbuba is,csak szépen jöhetnek azok a képek hagy gyönyörködjek.:D
Sziszi:kár hogy reggel már nem voltam mikor ez az édes mosoly készült,bizti nem morgósan indult volna a napom.:D
Hó az van,latyak az van,vacsi az van,téli hangulat az van,de tavasz...na az nincs.:D
Jut eszembe a vacsink:rakott kumpi álá roor.:D
<kép>
<kép>
pá
Nincs jelen