#8251 2009-02-19 12:40

Marthuska
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Nori! Küldtem e-mailt.

Nincs jelen

#8252 2009-02-19 12:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Hát én is gyerek vagyok még!!:D:D:D:D:D

No szóval!
Dokibácsit hivtam , de nagyon elfoglalt volt és nem nagyon tudtunk beszélni igy holnap igy is úgy is megyek hozzá és elhozza a  szövettanomat ha már megvan!!
Nagyon bizom benne , hoyg megvan és nincsen semmi bibi!!:(:(
Igy ma még én se tudok sajnos semmit!!

Sziszi!
Látod Dani is szereti Lisát oly annyira , hoyg még fel is hivja telefonon!!!:D:D
Én amikor a kórházban voltam 2 sms is kaptam  apárom telefonjáról amit mikor olvastam nem igazán értettem sõt azt hittem kinaiul van!!Telefon haza , hogy ez most mit jelent mire közölte õ nem küldött semmit!De igen küldtél aztán kiderült , hogy a  Niki küldte , de a mai napig nem todom , hogy hogyan küldte el!:D:D:D:D

Györgyina!
Ment mail!!

Na most megyek mert takaritanom kell meg fõzök!!Késõbb jövök!!:D

Nincs jelen

#8253 2009-02-19 13:40

én
Tag

Luci! Te egyfolytában csak takarítasz! Ja és a tegnapihoz. Én nem egészen arra gondoltam, amire te. Látod, nem az a rossz, aki rosszat mond....
Lisa! Nincs valami új vírusírtó a gépeden? Tegnap én is megszenvedtem otthon. Meg akartam nyitni az iwiw-et. De sohogysem akarta. Aztán kiderült, hogy a párom túl erõsre állította a víruskergetõt! Ej Lisa! Hát Pasek már a Lisa kutyuval is.... Ejnye-bejnye! :D:D:D
Mindenkinek jobbulást és szép napot!

Nincs jelen

#8254 2009-02-19 14:31

Lucifer
Tag

Én!

Jól van no!:D:D
Nem ismersz még személyesen igy nem tudod milyen a mocskos fantáziám.:D:D:D:D
Különben nem vagyok semmi rossznak az elrontója!!:D:D:D
És ez csak   a kezdet a  Niki szobájának nem is merek nekiállni pedig nagyon kellene!!
Három gyerek mellett mit lehet tenni?? - hát csak takaritani!!!:D:D:D
És ha hiszed ha nem hiába takaritok állandóan mégse látszik meg.:(

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-02-19 14:32)

Nincs jelen

#8255 2009-02-19 14:49

én
Tag

Luci! Tudom, hogy nem ismerlek, de varázs szemeimmel már így is vettem az adást a piszkos fantáziáddal kapcsolatban. El tudom képzelni, hogy meg se látszik nálatok a takarítás. Biztosan a padlóról lehet enni! Úgyhogy ne túlozz!

Nincs jelen

#8256 2009-02-19 14:51

én
Tag

Lisa! Ment válasz az iwiw-en. De ne reménykedj, hogy két helyre válaszolok neked! :D:D:D

Nincs jelen

#8257 2009-02-19 17:50

Lisa
Tag

Sziasztok!!! No mi van itt??? Végül én leszek itt a leggyakoribb vendég :D :D :D  Meg fog tõlem fertõdõzni Roor-topic, vigyázni-vigyázni.
Szóval kitanultam magam mára, nehogy szó érje a ház ... szóval azt, Luci anyunak (aki maga is még gyerek) jelentem megy a folyamatos tanulás remélhetõleg így nem könnyebb lesz.
JAJ Kedves ÉN nem is gondoltam, hogy két helyen válaszolsz, hova gondolsz? :D :D :D
No akkor szép jó estét Mindenkinek!

Szerkesztette: Lisa (2009-02-19 17:51)

Nincs jelen

#8258 2009-02-19 17:58

nori
Tag

Én itt vagyok Lisa:) a többiek el vannak havazva:):):)

Igen,Miskolcon kapom a Humit,tessék értem menni verekedni ha kell:) A mûtét ellen azért sztárkolok mert 4 sebészbõl 3 szerint semmit nem nyernénk vele,akkor nem életmentõ,miért vágnának..
Azt tudni kell,hogy a sebészek azért szeretik a sztómás megoldásokat is mert az a legkevésbé kockázatos NEKIK,nagyon szeretik levenni magukról a felelõsséget,sajnos nagyon csalódott vagyok,mert nem látom hogy minden esetbe megtennének mindent értünk..de pl.egy májcirózisban szenvedõ alkoholistát jobban istápolnak aki szintén rászorul és beteg,de õ maga emelgette a hülye poharat,én nem akartam ezt a nyavalyát..bocsi,most nagyon negatív hangot ütöttem meg:(
Abbahagyom.

Remélem szép napotok van...én már számolom a napokat mert 27.-é megyek egy imádnivaló emberhez akit imádok és sokat tanulok tõle,a kineziológusomhoz..nagyon felnézek rá és mindig feltölt pozítiv energiával a vele való talalkozás:)

Luci,
hogy bírod a 3 gyerkõcöt ha te is gyengélkedsz? Minden elismerésem!!!!

Üdv:)

Nincs jelen

#8259 2009-02-19 18:21

Lisa
Tag

Nóri, eléggé kemény szavak az biztos, de azt hiszem a lelkem mélyén egyet értek Veled, mármint a "kedves" önként emelgetõ-élettönkretevõ életmódot folytatókra gondolok...de csak mélyen :(, ne is foglalkozz ilyenekkel, ne is gondolkodj ilyenekre, mert nincsen értelme sajnos, ez a miértes kérdés tudod...a mûtét: meg sajnos nem tudok nyilatkozni mivel életmentõ volt és sokkal, de sokkal korábban kellett volna akkor nem lennék végleges :( :( :( hát látod van aki így van aki úgy, de viszont akkor verekedni megyek ám!!! Vigyázz Magadra és csak KITARTÁST!!! SOKAT!!!

Nincs jelen

#8260 2009-02-19 19:36

sziszi32
Tag

Lisa, igen, "végleges" vagy, az én legvéglegesebb kicsi kincsecském!

Nincs jelen

#8261 2009-02-19 20:20

Dusy
Tag

sziasztok

Györgyina
nem tud már semmi újat és meglepõt elkövetni már 4 hónapja zaklat  :d már csak nevetek rajta

ZSUZSANNÁKNAK boldog névnapot!

sziasztok puszi nektek

Nincs jelen

#8262 2009-02-19 20:24

roor
Tag

Halika!

Olvastam.
Lusta vagyok.
Teli a poci.:D
Zanyukám felköszöntve.:D
Tipegés ágy felé.:D
Holnap pénteki leszboszi part.:D
Legközelebb talán szombaton.:D
Amúgy minden happy csak fáradtság.:D
Pusszancsok :D

Nincs jelen

#8263 2009-02-19 21:40

akiss
Tag

Sziasztok!
Na szép! Elszállt a vakvilágba a hozzászólásom! :(
Most nem írom újra semmi ambícióm! :P
Majd holnap! :D
Jó éjt mindenkinek!

Nincs jelen

#8264 2009-02-19 21:41

zotyesz
Tag

kukk mukk uk fuk :)

Nincs jelen

#8265 2009-02-20 01:31

Vicaa
Tag

Ma jönnek, jönnek!!!! Mármint Lisa és Pasek!!! :):):):):):):):)

Nincs jelen

#8266 2009-02-20 07:06

Györgyina
Tag

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Sziszikém: Danikincsre vigyázni ezerrel és kibirni a virgonc arany természetét. Egy Édesanya soha nem adja fel. Sok erõt Hozzá. Majd rád mosolyog és elfelejted, hogy fáradt vagy.
akiss: az én hsz-om is eltünt egy másik topikból. Capitány azt irja, valami müszaki hiba történt. Hát én sem rohanok úrja megírni. Csak szépen, megfontoltan. Beácska remélem már egészséges és Te sem vagy beteg. Jó egészséget.
Dusy: igen, igy viselkedik egy úri nõ. Most is azt tudom írni, öld meg a mosolyoddal a lelkes lovagod. És ha kell megyek én is vigyorogni. Ne hagyd magad bántani. Jó, hogy már közömbös számodra. Ez a legjobb.
Norika: azt tedd, amit Te a legjobbnak itélsz. Nem bún, ha néha negativak vagyunk, talán van is okunk rá. Szép otthont és jó egészséget kívánok Neked. És nagyon vigyázz Magadra a költözéskor. Édesanyád tiszteltetem.
Zotyesz: úgy szeretnék már egyszer belekötni a szavadba, de igy nem lehet.  Jó egészséget és pusz.
Vicaa: szóval titkos tali. És még milyen jó emberekkel. Annácskát ne hagyd molesztálni, mert én szeretném sokat puszizni. Bocs Lisa és Pasek, de hagyjatok nekem is helyet a Tündérlányon. És érezzétek jól magatokat együtt.
Marcuskám és én jól vagyunk. Éljük a mindennapi életünket. Örömmel-bánattal egyformán. De ma is süt a nap és megyünk nagy sétákra és jókat eszünk, pihenünk és szép az élet.

Szeretettel ölel minden itt fel nem sorolt Barátomat                                             Györgyina

Nincs jelen

#8267 2009-02-20 07:38

akiss
Tag

Sziasztok!

Györgyina! Bea már csak nagyon picit beteg, azt is mondhatnám, hogy majdnem meggyógyult. Én még benne vagyok, de én viselem a családban a legjobban! :D Tudtam én, hogy engem agyon se lehet csapni! :D:D:D:D

Vica! A csajok egyforma paraméterekkel bírnak! :D Még az is lehet, hogy csajszim egy kicsit könnyebb is. 10 hónapos kora óta jár, azóta nem igazán hízik csak nõl. Csoda is lenne annyi rohangálás, ugrálás mellett amit csinál néha. Van, hogy csak annyit lát az ember, hogy valami rózsaszín elsuhant mellette. :D:D:D

Nori! Az én dokim sincs elájulva a javulásomtól. De már nem foglalkozom vele, régebben még zavart, mert azt hittem, hogy mások pár hét után tünetmentesek lesznek, de nem igaz. Úgy látszik a lassan, de biztosan alapon javulgatunk :D Én jól érzem magam és ez a lényeg!

Tegnap voltam sztárfotót készíttetni magamról. Lejárt a jogsi. Kész rablás! :( Mindezek mellett az információs nem talált a névsorban. Aztán megnézte, és kiderült, hogy múlt hét csütörtökre adott idõpontot, a telefonba meg a tegnapot mondta! :( De volt olyan rendes, hogy mégsem küldött haza. :) Csinált az ügyintézõ olyan képet, olyan volt mintha 5 év után szabadultam volna a fegyházból! :D Felajánlotta csinál másikat, szerintem látta õ is,hogy nagyon gáz! :D A második meg széles vigyoros lett! :D Na ekkor már hagytam a dolgot, úgy látszik a hozott anyaggal van a gond :D:D:D

Nincs jelen

#8268 2009-02-20 07:51

Györgyina
Tag

Kedves akiss! Nagyon örülök, hogy Beácska már jól van és Te is épülgess. Az okmányirodai sztorid haláli jó. Nem akkor nem ott és nem olyat kellett volna csinálni.  A képeket pedig a rabositáskor készitik. Azért olyanok. Nem a hozott anyaggal van a baj, hanem szerintem a zsaruk adták a fényképezõ gépet, amit kimustráltak a fegyintézetekbõl.  Nem baj, ha jön a rendõr és igazoltat és meg akar büntetni, csak mutasd fel a jogsin a képet és zokogva menekül. Nekem ilyen a személyim képe. Azzal ijesztgetem az ellenségeket.

Javulást Neked és kedves Családodnak.                                                             Györgyina

Nincs jelen

#8269 2009-02-20 09:44

Agica01
Tag

jSziasztok!
Gyors helyzetjelentés, amíg a "fõnök" gyurmázik és nem akar idejönni: kedden megyek a kórházba, és szerdán mûtenek! Kicsit kezd inulni a para.
Fõleg attól félek, hogy mi lesz ha felébredek, konkrétan arra gondolok, hogy hol lesznek csövek bennem? Ha valaki megírná, akár priviben is, hogy mire számítsak, akinek volt már ilyen (sztomás mûtét), hol lesznek csövek, stb... azt nagyon megköszönném!
Igyekszem még jelentkezni estefelé.
puszi, szép napot mindenkinek, a betegeknek jobbulást!

Nincs jelen

#8270 2009-02-20 10:16

arpapa
Tag

kedves Ágica! ment mail magánban

üdv:árpi

Nincs jelen

#8271 2009-02-20 11:25

fater
Tag

YOULCSI az orvost keresekben irtam ,de ide is leirom Dr Nagy Attila sebész most Veszprémben dolgozik.

Nincs jelen

#8272 2009-02-20 13:25

sziszi32
Tag

ágica: Ánya és Sanvito. Õket kérdezd meg priviben, õk nagyon készségesen leirnak neked mindent, amire kiváncsi vagy (és nagyon megnyugtatóan állnak hozzá a dolgokhoz :D). Nekünk nagyon sok lelkierõt adott az õ hozzáállásuk (is).
Györgyina: igyexem :D :D :D
Puszi mindenkinek, azoknak is, akik ma leszboszi- , vagy keresztlányos napot tartanak! :D :D :D

Nincs jelen

#8273 2009-02-20 15:32

nori
Tag

Ágica kitartás,szerintem is a tapasztaltak ellátnak majd jótanáccsal,erõt fog adni biztosan,mi gondolunk rád és várjuk hogy mielõbb jelentkezz jó hírekkel:):):)

Szép hétvégét mindenkinek!:)

Nincs jelen

#8274 2009-02-20 16:24

Marthuska
Tag

Ágica! Én is minden jót kívánok Neked! Reméljük hamar túl leszel a nehezén, és mielõbb jobban leszel!
Puszi!

Nincs jelen

#8275 2009-02-20 16:40

Ánya
Tag

Ágica!
írtam neked egy kisregényt, remélem megkapod!! A vége hepiend!!Ahogy az amcsi filmekben!!

Jó kezekben leszel és minden jól fog menni, mert égi segítõd is van :D :)
Itt a földön meg mi állunk, ülünk, fekszünk melletted!! :D :D

Nincs jelen

#8276 2009-02-20 18:03

mercy70
Tag

Ágica!Tudod,nagyon szorítok neked és veled leszek!Sok-sok erõt !

Nincs jelen

#8277 2009-02-20 18:23

bánatos
Tag

Kedves Ágica!

Ne aggódj, semmi sem rajtad fog múlni! A "csövezés" pedig szülséges velejárója a mûtétnek! De ez felesleges "parának" tûnik majd utána, mikor természtesen minden rendben lesz! Fel a fejjel, sokan vagyunk Veled!

Szerkesztette: bánatos (2009-02-20 18:24)

Nincs jelen

#8278 2009-02-20 19:02

Pocak
Tag

Ágica: sok-sok virtuális kéz szorongatja a kezed, no para!

Nincs jelen

#8279 2009-02-20 19:06

Györgyina
Tag

Ágica: légy erõs és kitartó. Tyukanyó szárnya Téged is véd, óv. Jó egszséget, mihamarabbi viszontlátást.

Csókollak drágasom.                                                                                            Györgyina

Nincs jelen

#8280 2009-02-20 20:57

judy1981
Tag

No beestem :D

Szóval
Nori: nyomtatóban tartom eddigi véleményem, miszerint ha színes nyomtatót szeretnél, akkor pl. multifunkciós epson tintasugaras (SX100, SX105, DX4400, DX4450 kb. 13-15E, tinta olcsó a többihez képest), mert a sima nyomtató kb 2-3000 ft-tal olcsóbb, fentartása nem igényel nagy anyagi áldozatot, és van egy lapolvasód is. Ha nincs szükséged a színes nyomtatóra, akkor mindenképpen lézeres nyomtatót (pl: az említett Xerox 3117 nekem 15E-be fájt), mert sokkal gazdaságosabb, mint a tintasugaras, bár egy adag festék drága bele (majdnem annyi, mint maga a nyomtató), de hosszútávon megéri. De ha megírod mennyi a rá fordítható keret, megnézzük mi fér bele.
Ami a mûtétet illeti, egyáltalán nem biztos, hogy megéri halogatni. Nem akarlak rábeszélni, mert nem vagyok orvos, és nem ismerem pontosan a helyzetedet sem. De. Én annak tudatában, ami kiderült a mûtét elõtt, és közben (és még utána is) odaláncoltam volna magam a mûtõasztalhoz - de mivel ott hideg van, minimum a mûtõajtóhoz :D, - és követeltem volna a mûtétet. Ha azt veszed alapul, hogy mûtét után általában kapunk pár jó évet ahelyett, hogy kínlódnánk, és a kis genya egyre hosszabb szakaszt, egyre durvábban támad, és a vége ugyanaz lesz... Sõt. Esetemben ugye rosszabb, de még mindig nem a legrosszabb.
Részrehajlónak számít, ha a Labradorra szavazok? Nagy, de mégis szereti az embereket, jól tanítható.
Ami a közbiztonságot illeti, én azt vettem észre, hogy a kisvárosok, és a tanyavilág a is veszélyesebb lett. Egy 10.000 lelkes kisvárosban dolgozom, és hallok rémtörténeteket. 85 éves bácsit megkínoznak, mert nem mondja meg hol a (nem létezõ) pénze. Fõleg az egyedülálló öregekre vadásznak. Ugye nem kell meghatároznom a nemzetiséget?
Györgyina: természetesen ha oda jutnál, hogy nyomtatót vegyél, segítek. :)
Vicaa: aludj sokat, mert nemsokára azért nem alszol, mert várod haza a leányzót, akinek 10-re otthon kellett volna lennie :D
Lisa: nem tudom, hol maradtál le, de megkeressük a fonalat :D És az iwiw néha nem szereti a böngészõmet, ilyenkor InternetExplorer-ben nézem meg. Az mindent visz.
Luci: eredmény? Én tavaly azt mondtam, bármi lesz iszunk! Ha jó az eredmény, azért, ha rossz, azért :D
Akiss: a hugom most csináltat személyit, mondtam neki, hogy úgy kösse fel a haját, hogy kerek feje legyen, mert különben a képen ló feje lesz :D
Ágica: drukkolok, hogy jól gyere ki belõle. De mit is mondok (írok), hidd el, olyan még nem volt, hogy ne legyen jobb. Csak az elsõ rémület után meg kellett látni benne a jót. :)
Zolcsi: merre jársz? Marika, gyerekek, jól vannak?

Ennyire pangás van, vagy csak én nem látok tovább Györgyina 19:06-os hsz-án?
A nyomtatóm jelentem hazakerült kb 2 napja, be is üzemeltem, mûködik, nyomtattam kõkemény 1 oldalt, azt is csak azért, hogy kipróbáljam :D Lehet hugom azóta már többet is :D De néha meg annyira kellett volna, hogy legyen kéznél egy. Most már lesz. :)
Munka ezerrel, márra szabad délutánt ígért a fõnök, de közbejött egy ügy, plusz meghívtak kajálni is minket, így hasunk által vezérelve átsétáltunk az alapítvány épületébe, és végül kb 1,5 órával tartott tovább a nap. Majd egyszer. De mondtam a fõnöknek, hogy ne aggódjon, hamarosan úgyis megyek kontrolra, az meg egész napos program :D

Nincs jelen

#8281 2009-02-20 21:21

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa , Lisa , Pasek!
Nagyon jó bulizást nektek érezzétek jól magatokat!!:D:D:D
Aztán élménybeszámolót kérek ám!!!!!

Sziszi!
Hogy vagytok??Dani sztori???:D:D

Ágica!
Mi mindannyian veled vagyunk és szoritunk neked!!Most nagyon erõsnek kell lenned , de te az is vagy!Nem tudom , hogy megtud-e oldani , de nagyon szeretnénk ha valaki értesitene minket , hogy mi van veled és hogy hogyan vagy!!Gondolunk rád ezerrel és ha személyesen nem is , de lélekben veled leszünk.

Györgyina!
Jó hallani , hogy jól vagy és Marcuska is.Egyetek sokst , de fõleg te és sétáljatok , de óvatosan mert csúszik!!!:D:D:D

Megvan a  szövettanom eredménye!!!!A dokibácsi azt monda minden oké nincsen semmi elváltozás csak a betegséget mutatti ki 100%-osan!!!:D:D:DMostmár megnyugodtam!!!:D:D:D
Ma azt mondta naoról napra jobban nézek ki mire azt válaszoltam , hoyg persze szerdán meg azt mondta milyen szarul nézek ki!!Erre jót nevetett a nõvérrel együtt!!:D:D:D:DBeadja a faromba a szurit majd csüccs jön  a vas.Vas beadva , vatta rá készen vagyunk igen ám csak amikor húzná ki  a tût csak a fecskendõ jön  a tû marad bennem!!!Közöltem vele , hogy nem szeretném a  tût hazavinni mire jót nevet és közli , hogy nem is adja és nem is érezném vele jól magam!!:D:D:D
Ma rászántam magam a  Niki szobájára és rendet raktam!!:D:D
Rendrakva , kitakaritva már csak az a kérdés , hogy meddig fog tartani??!:D:D:D
Holnap majd jövök bár megyek a  zanyukámékhoz!!
Egy kis Roli sztori!Roor már menne haza , de azért mutatunk neki egy kis pucérkodást.Ne hogy már kimardjon!!:D:DEngedem  a fürdõvizet Rolit veszem ki a kiságyból illetve csak venném mert felemelem  apolóját és mit látunk? - gatya épp , hogy letolva és a  poló felemelésnél csak azt látjuk , hoyg a kukac kandikál kifelé!!:D:D
Pelust kibontotta , de csak annyira , hogy a  kukaca kilógjon  a gatyából!!!:D:D:DMi lesz késõbb?????Nagyon meglepõdtünk a látványon , de jót is nevettünk rajta!!!:D:D:DIgazi férfi!!!!!:D:D:D
Megvolt mai leszboszi napunk is ami megint jól sikerült!:D:D:DViszont egy üzit kell átadnom nektek!
Roro fenség üzeni , hogy ne hari , de ma nem jön mert elfáradt és késõn is ment tõlem el , de ha holnap nem is jön vasárnap mindenképp ir!!!Mindenkinek jó hétvégét kiván!!

Zotyesz!Nem irtán túl sokat??:D:D:D
És mi van a  barlanghancurral???????:D:D:D:D:D:D:D

Minden elveszett báránykát szeretnék látni és tessenek irni!!!:D:D:D

Remélem mindenki jól van és nagyon jó hétvégét kivánok nektek!!:D:D

Nincs jelen

#8282 2009-02-20 21:23

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Judy, szokás szerint okosakat irsz.
Nekem most volna idõm, de kedves szüleimmel kell aloéznom. Szomorú kötelességemnek kell eleget tennem így... :D :D :D

Nincs jelen

#8283 2009-02-20 21:59

motom
Tag

Kedves Betegek!
Holnap 1 órakor Szegeden klubbösszejövetel lesz, ahol minden kérdésetekre válaszolok (ha tudok). Szeretettel várunk mindannyiotokat. Elnézést, hogy csak most szóltam. Ha van kedvetek jönni, hívjatok fel holnap délelõtt 9 óra után a pontos helyszínért, telefonszám 70/3164997
dr Molnár Tamás

Nincs jelen

#8284 2009-02-20 22:12

Vicaa
Tag

Itt vannak éljen, éljen éljen! Szupi minden, jó a kedély, Anna alszik már!
Majd holnap bõvebben is jelentkezek4
Puszi!

Nincs jelen

#8285 2009-02-20 23:32

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Mégegyszer érezzétek nagyon jól magatokat!!:D:D
Roli még nem alszik épp most kaptam tõle egy adag kakis pelust!!:D:D:D

Sziszi!
Aztán vigyázzni azzal az aloéval , nehogy megártson!!:D:D:D:D
Egészségedre és ti is érezzétek jól magatokat!!!:D:D

Judy!
Most akkor befenyitetted a  fõnõköt??:D:D:D

Nincs jelen

#8286 2009-02-21 00:32

sziszi32
Tag

Alkeszek tisztes csapatának jelentem: fejenként fél liter házibor: kivégezve :) (bárgyú vigyor)

Nincs jelen

#8287 2009-02-21 00:41

Lucifer
Tag

Sziszi!
Na ez nem semmi!:D:DHa ezt én ittam volna akkor nálam már nem bárgyú vigyor lenne!:D:D:DValszeg vigyorognék mint a vadalama és folyamatosan csak beszélnék vagy kidõlnék mint a csacsi!!:D:D:D:D
A bor vörös volt vagy fehér???

Nincs jelen

#8288 2009-02-21 00:53

zotyesz
Tag

Hát írnék is meg nem is,
nótáznék meg nem is.
Futnék futnék de nincs hova,
lesz-e még esetleg tova?
Sör kéne de nincs szava,
rámegyek a borra.
Menni kéne aludni,
jó lenne ágyat találni.
Jó éjt mindenkinek,
felébredek majd jelentkezek.

Szerkesztette: zotyesz (2009-02-21 01:25)

Nincs jelen

#8289 2009-02-21 01:07

sziszi32
Tag

Luci, asszem, valami fehér bor, amirõl számot adhatok :D :D :D :D de én úgy vagyok vele, hogy ami fent bemegy, az már csak lent jön ki, jó gazda benn tartja! :D :D :D Hej, de jó kedvem van.... :P
Jóéjt mindenkinek! :D

Nincs jelen

#8290 2009-02-21 01:46

Lucifer
Tag

Zotyesz!
Nagyon jó a versed!!:D:D:D
Illuminált állapotban még tudsz költeni???:D:D:D:D:D

Sziszi!
Nagyon örülök  a jókedvednek!!Csak azért hallkabban mulass mert a Danit felkelted!!:D:D:D:D
Most akkor nem biztos , hogy fehér???:D:D  Különben én is bent szokom tartani!!:D:D

Jó éjt nektek!!

Nincs jelen

#8291 2009-02-21 01:49

zotyesz
Tag

Luci ilyenkor megy a legjobban.

Nincs jelen

#8292 2009-02-21 03:32

Lucifer
Tag

Jó reggelt mindenkinek!!:D:D
Én keltem ma a legkorábban?? Vagy talán még le sem feküdtem???:D:D:D

Zotyesz!
Akkor holnap is  igyál és fog menni végre a  várva várt barlanghancúúúúúúúúúúúúúúúúr is!!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8293 2009-02-21 08:43

zotyesz
Tag

Azzé nem iszunk ám minden nap,
nem kéne kikötni a detoxban.

Nincs jelen

#8294 2009-02-21 09:30

Ánya
Tag

Luci!
Nagyon örvendek a szövettani eredményednek! :D
Látod az orvos is észrevette már a javulást!! :D :D
Szép hétvégét kívánok mindenkinek, hancurt is, ha gondoljátok és van kivel és megy is (nemcsak Zotyesznek, de neki is!) :D :) :D . ;)

Nincs jelen

#8295 2009-02-21 11:21

sziszi32
Tag

Jó reggelt! Persze, nem most keltem, hanem Dani már fél nyolckor kezembe nyomta a cumisüvegét, mert nem akaródzott nekije tartania az üveget :D :D :D
Azért szeretem a miénk házibort (ma megnéztem, tényleg fehér bor volt a tettes), mert attól nem fáj másnap a fejem. Jaj, milyen jó este volt, végre lazulás, fennkölt világmegváltó eszmecsere, és anyámék is egész normálisak voltak! :D :D
Luci, mit csináltál ilyen késõn ébren? Roli? Leszboszi este roorral? Vagy rosszul voltál?
Mindenkinek szép hétvégét!

Nincs jelen

#8296 2009-02-21 11:23

Lucifer
Tag

Ánya!
Köszönöm szépen!!:DVan is kivel meg megy is még a hancúr csak éppen minná megyek anyumhoz!!:D:D:D
A kajám készn majd jön a kép  róla!!!:D:D:D
Neked is szép hétvégét!

Zotyesz!
No azért a detoxig nem kell elmenni!!:D:D:D

Lusta banda merre vagytok??:D:D:D
Mindenki alszik még??Vagy tegnap mindenki bulizott???
Jó hétvégét nektek és élvezzétek ezt a szép idõt!!

Nincs jelen

#8297 2009-02-21 11:27

Lucifer
Tag

Sziszi!
Örülök , hogy jól sikerült  a tegnap este anyudékkal.
És végre kiderült , hogy pontosan milyen szine is volt annak a bornak tegnap!?Fehér!!:D:D:D:D
Nem vagyok rosszul , nincsen semmi gond csak a Gyula nem volt itthon mert ment sofõrszolgálatra és megvártam mig hazaér!!Nem tudtam addig aludni mig haza nem jött és igy addig gépeztem!!!Játszottam!!:D:D:D:D
És regegl 8.30-kor keltem , hogy a kaját megtudjam csinálni!!:D:DÁlmos is vagyok!:D:D:D

Nincs jelen

#8298 2009-02-21 12:16

sziszi32
Tag

Anyám takarit. Most éppen a "mocskos" gáztûzhelyünket súrolja (tegnap délután mostam le!!). Meg "bözsit" beinditotta épp akkor, amikor a program lejárt, és még a tiszta edényeket sem szedtük ki. Igy a tiszta edényeket mosogatja újra a gép. A konyhapultot is végigtisztogatta. A jácintot a radiátor fölé pakolta át, hogy a melegtõl gyorsabban nyiljon.
Megyek, és felkötöm magam. (a reggeli kávémat is megitta stikában, mig vécén voltam...) :D
Luci, mondtam már, hogy t.kös csaj vagy? :)

Nincs jelen

#8299 2009-02-21 13:27

roor
Tag

Halika!

Csak bekukk,majd estefelé leszek bõvebben.:D:D:D
De már átolvastam a lemaradásom.:D
Nyálcsorgatásul a mai kajánkból egy kis ízelítõ.:D
Rántott husi kumpipürével,göngyölt máj és sült bacon,és az elsõ juhtúrós sztrapacskám.:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#8300 2009-02-21 13:48

nori
Tag

Hát csajok nem vagytk semmik...:)

Az egyik hajnalban játszik majd fõz,a másik bevág fél liter bort,a harmadik panaszkodik,hogy ne tud fõzni de olyan képeket tölt fel a kosztról,hogy ráragadok a képernyõre..
kamuztok sokat=D :):):)

Zajlik az élet,mindenképp..én ma 11-kor másztam ki az ágyból..anyu jól betüzelt reggel,a meleg meg teljesen elbódított:)
Aztán reggeli,ja meg hozott egy új nyomelemeket tartalmazó táplálékkiegészítõt..fekete lötty,az íze ufff...de kis teával elkeverve lenyomtam:)

Ugye Sziszi a Bözsid hány terítékes?Szt olvastam,hogy kevesebb vizet fogyaszt mintha kézzel mosogatnánk,na arról nem is beszélve hogy sokkal melegebb vízzel mint amit nekünk eltûr a kezünk,szóval higinékusabb (hu.ezt nem tudom leírni:)) is!
Vica,ki bírja tovább te vagy a lányka?Szerintem simán ki fogtok dõlni a csjszi mellett hamarosan..energiabomba!:)
Roor,jó étvágyat,a sztrapacskát külön irigylem:)
Judy,köszi a tanácsot,nincs keret ami a nyomtatóra lenne szánva,semmiképp nem tóbb mint 20ezer szerintem,de mit gondolsz a Canon LBP 2900-ról? Nekem arra esküdöztek többen is,hogy kevés pénzért otthonra kiváló.
Luci,király a szövettan eredmény,látod,hogy megérte pozítivnak maradni?:) Bár te nem vagy a fanyalgós fajta nõci...

Többiek,??? Mindenki élvezi a szombati lazulást?:)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb