#8301 2009-02-21 17:39
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
"Bözsink" tényleg kb. annyi vízzel mosogat, mintha kézzel, de: pl. a jénai tálat egy jó kis rakott krumpli után mûvészet kézzel szépen elmosni. A gépi mosogatással minden ráégés lejön. 70 fokon szárít, na azt tényleg nem bírja a mancsunk. Nem akarok itt külön reklámszöveget irni, mert abból van elég a tévében, neten is. Nekem megfelel "Bözsi". Ami azonban tényleg igaz, hogy nem mindegy, milyen mosogatószert használsz hozzá, mi most vettünk calgonitot bele, és valóban szebben mosogat. (ne felejtsétek, hogy kell bele spéci mosogatógépes só és ún, fényesítõ) :D
Nincs jelen
#8302 2009-02-21 18:57
- roor
- Tag
Halika!
Na meg bírtam érkezni.:D:D:D
Nóri:nem is kamuzok.:D:D:D
Próbálkozok a fõzés nevezetû tudománnyal,aztán van amikor sikerül is valami.:D
Most gondold el mi lenne ha olyan képeket raknék föl,ahol épp azt látod hogyan ne csináljunk egy-egy ételt.:D:D:D:D
Visítva szaladna el mindenki.:D
Ezek meg olyan jól néznek ki.:D:D:D
EGyébként jó volt a sztori ebédnél:párom mondja hogy õ annyit kóstolgatott,hogy nem igazán éhes már majd eszik késõbb.
Hát én se nagyon,de mivel küzdöttem vele hát eszek is.
Szép nagy (a legnagyobb lapostányérom) tányérra összekészítettem az ebédemet ami állt egy hatalmas szelet rántott husiból,vagy jó öt kanál pûrébõl,jó pár göngyölt máj,sült bacon ja és hogy ha már megvesztem érte akkor egy adag sztrapacska is.
Párom térül fordul meglátja,szeme kigúvad,majd megkérdi:ezt most te tényleg megeszed?Mi lenne ha éhes lennél?
Á ezt úgyse eszed meg.
Roor néni fölállt,erõsítésnek bevert egy kupica mézest és nekiállt pusztítani.
Sacc per kábé öt perc múlva (és két jólesõ böfi társaságában) felálltam az asztaltól és az orra alá dugtam az üres tányért.:D:D:D:D:D
AZt mondta inkább ruház mint etet.:D:D:D:D
Sziszi:akkor jó volt az estéd neked is.:D Nem véletlen vagy te is alkesz tag.:D:D:D:D
Fel meg ne kösd magad,több okból se,1:mert nagyon hiányoznál és ez a fõ szempont,2:mert az életben maradásoddal jobban bosszantod õket.:D:D:D:D
A leszboszi nap meg nagyon jó volt,fini babgulyást vadásztam magamnak Luci hûtõjébõl.:D:D:D
Szép szõke hencegem meg jól meglepett a kikandikáló kukijával.:D:D:D:D
Mosogatógéprõl én is sok jót halottam,de már nincs helyem ahova rakhatnám.:D
A Bözsi nem is rossz név neki,halottam már Manciról is,sõt Szõke tündérrõl is.:D:D:D
Vicaa,Lisa,Pasek:érezéttek továbbra is jól magatokat,de beszámolót kérünk!:D:D:D
Ágica:nyugi,pihi,no para.:D Gondolunk rád.:D
pá
Nincs jelen
#8303 2009-02-21 19:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Miért is vagyok tökös csaj??:D:D:D
Anyukád ha megy legközelebb akkor elõtte ne takarits mert úgy is megcsinálja mégegyszer!!!:D:D
A Bözsi meg úgy is tudja a feladatát és legalább szebbek lesznek a tányérok , edények dupla mosás után!:D:D:D
Nori!
Legalább te alszol helyettünk is!!:D:D:D
Fanyalgós nõci? - hát nem igazán lehet mondani rám!!:D:D
Csak ezzel az a baj ha szarul is vagyok én akkor is azt mondom , hogy jól vagyok!!De azért néha én is kitudok borulni egy nagyon aktiv szakaszban!!!:(
Voltam anyuméknál volt nagyon finom húsleves + fõtt krumpli + sült pulyka húsi + dinsztelt kápi + lángos!!:D:D
Jól be is zabbantottam belõle!!:D:D:D
Nálam itthon bableves + pulykahúsiba tekert sajt bacon szalonnába tekerve és kisütve + kukoricásrizs + hagymasaláta!!:D:D:D
Holnap csinálok madártejet!!!
Roor!
Nagyon jól néz ki és bizti finom is és be is neveznék arra a sztrapacskára!!!:D:D:D:D
Hát az enyém az igy néz ki!!
Nyersen sütésre várva:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
És már készen:
<kép>
Nincs jelen
#8304 2009-02-21 19:26
- Dusy
- Tag
sziasztok
roor és kuci Ti aztán munkára késztetitek az embert, mert kívánós leszek ilyen képek után ::D :D :D :D :D :D
györgyina
igen úgy érzem nõhöz méltóan kezeltem eddig ezt a dolgot nem válaszoltam semmire se amit írt vagy mondott nekem, de épp most terveztem el ha még mindig nem hagyja abba úgy kitolok vele, hogy megemlegeti amíg él. Meg van hozzá a lehetõségem is :D
mindenkinek szép hétvégét puszi nektek
Nincs jelen
#8305 2009-02-21 19:44
- Lisa
- Tag
Sziasztok mindenki!
akkor hát jelentkezem hogy ha már mondtad Roor :D :D :D
Itt minden fantasztikus és nagyon de nagyon nyugis, nagyon jól érezzük magunkat!
Olyan finiket eszünk, hogy csak na :D Vicaa ma készítette el élete elsõ frankfurti levesét ami nnnnaaaaggggyyyooooonnnn fini lett :D Komolyan semmi lódítás, ami mellé volt finike tepsis husi pipimellbõl jó sok tejföllel :D
Magyarán mondván, kelképoszta, tejfölel, tejfölel nyakon öntött husi és krémes tiszta jó crohn kaja :D :D :D
A lényeget dirrekt hagytam a végére, mégpedig Annát!!! Nagyon édes és nagyon aranyos :D
Pasek keresztapuval nagyon jól kijön, óráznak , dobolnak és sikongatnak :D, na jó azt csak Anna, de pasek meg úgy bújócskázik vele, hogy csak naaaa :D :D :D
Ma voltunk ebéd után fagyos sétán..skacok b@szott hideg volt itt ma, no mindegy azért élveztük.
Egyszóval minden jó nagyon!
A magam részérõl sajnos a fejfájás visszatért, kínoz és a legjobban idegesít, már lassan két hete egyfolytában fáj...no mindegy inkább tereljünk.
Vicaa jól néz ki sürög-forog...szó szerint :D :D :D
Most altatja Annácskát aki meg nõ mint a gomba :D
Köszönjük az érdeklõdést, remélem megvan Mindenki!
Ágica üzit megkaptam, mailt még nem néztem...Sziszi a kép Daniról...nagyon arika, ez tényleg harc :D
Luci és Rooor leszboszi nap jól ment : örülök :D
Luci: olvastam ám az eredményedet :D :D :D :D :D annyira JÓ!!! Tudod, hogy szurkoltam ,cseszd már le ezt a dokit össze-vissza beszél :D mondd meg hogy Te jól nézel ki oszt ennyi :D
Roor és Ánya : további jó punnyadást meg egyébként is Mindenki melósnak meg Mindnekinek!
Puszi: Lisa
amúgy pasek külön üdvözli a népet a netja haldoklik :(
Nincs jelen
#8306 2009-02-21 20:09
- Vicaa
- Tag
Nnna, mivel a többiek hamikáznak, gyorsan benézek, hogy mit merészelt írni az elõttem szóló csajszi.
De hát szépet, jót és aranyosa írt, amilyen õ is, úgyhogy most akkor már dagad a májam :D:D:D
Ja, és igen, jül néznék ki (mert ugye szerény vagyok nagyon), csak egy csúnya, buta herpesz becsúnyítja a számat és nagyon ég, meg csíp, meg viszket, enni sem tudok.
Annyira jó, hogy végre már tudunk egy kicsit kikapcsolódni, jó nagy trécselõpartíkat rendezünk, máramikor Anna ugye nem visít közbe.
Hangulat nagyon szuper, próbáljuk Lisa fejfájását is kiûzni ezerrel. Pasek kontra Attila szórakoztatóshowban is részünk van, és ami a legóriásibb meglepi, hogy hoztak DIAVETÍTÕT ls hozzá Pasek sok sok mesefilmjét!!!!!!!!!
Fantasztikus!!!!!!!!!!! Vagyis, hogy nekünk az, mert akinek igazából szólna, azt még nem kötötte le annyira :D:D:D
Bár a betûket azért megtapogatta a falon :D
Most megyek, látom mindenhol ínycsiklandó hamik voltak ma terítéken!
További szép estét mindenkinek!!!!!
Nincs jelen
#8307 2009-02-21 20:23
- Lucifer
- Tag
Lisa , Vicaa , Pasek , Attila , Annácska!!
De jó , hogy nem vagytok többen!:D:D:D:D
Illetve ez nem is nagyon jó mert én nem vagyok ott , de ha ott lennék akkor most nem kellenne ennyi nevet irnom mert más irhatná.:D:D:D:D ebbe már én is belegabajodtam no mindegy!!:D:D:D
Nagyon , de nagyon örülök , hogy ilyen nagyon jól sikerült a talitok .Jól érzitek magatokat sokat szórakoztok és ami a lényeg , hogy nagyon finiket esztek!!Bár olvasva igazi porcelán látogató kaják igy egybe!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Milyen meséket néztek??:D:D:D
De azt azért mind a ketetn kihagytátok , hogy ennyi fini kajához mi is volt a folyadék!!!:D:D:D:D:D:D:D
Szóval mégegyszer a lényeg , hogy jól érzitek magatokat és a kihagyhatalan , hogy legalább mindannyian pihentek!!!:D:D:D
Vicaa , Lisa!
Ti mindig jól néztek ki!!!:D:D Ja! És én is!!:D:D:D
További jó bulizást nektek és köszönjük a beszámolókat!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#8308 2009-02-21 20:25
- Lucifer
- Tag
Dusy!
Akkor fõzésre fel!!:D:D:D:D
Bár Lisa irta a krémest és nekem is összefutott a nyál a számban és ennék is egyett-kettõt!!:D:D:D
Nincs jelen
#8309 2009-02-21 23:21
- sziszi32
- Tag
Egy kis pezsgõ mindig jót tesz szombat este! :D :D :D Ezt a mottót követve kívánok mindenkinek jóéjt!
(ja, ha már kaja: mai menü (volt): sonkás lencseleves, lekváros gombóc :D)
Nincs jelen
#8310 2009-02-22 00:47
- Dusy
- Tag
sziasztok
sziszi jó lenne egy kicsi igen :D :D :D
Luci meglesz fõzés sütés ma is sütöttem a tepsibe krumplis pogit :D _:D
Zotyesz neked meg csak millió köszönet :D :D
Nincs jelen
#8311 2009-02-22 07:27
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Drágáim!
Lisa! Fájó fejecskédre gyógypuszi.Remélem már elmúlt. Paseknak meg gyerek kell, ahogy elnézem. Na ezügybe intézkedni. És örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Vicaa, ahogy látom nagyon kedves és szeretõ háziasszony vagy. Annácskát pedig remélem még nem puszizták agyon és van még rajta hely.
Roor: hát gratula. Fõzés? Nagyon meg fogod még bánni, ha megtanulod, mert akkor mindig Tõled várják el. Inkább maradj a Luci hütõjének kifosztásánál. Kényelmesebb és tuti jó. Sok sikert azért a kisérletekhez, biztatóak.
Lucikám: ha Anyukádnál kajáztatok vajon miért kell még otthon is fõzni? Tán csak nem kedveled a fõzést? Mert akkor van egy tuti tippem: nyiss kifözdét, biztosan milliomos leszel belõle.
Ánya: tegnap a Te pártodra álltam és én is pihentem ezerrel. Megadtam testemnek lelkemnek amire szüksége volt. Remélem Te is kipihizted Magad. Egészségünkre.
Dusykám: okos és megfontolt csaj vagy, tudod Te mi a jó. Sok szerencsét.
Minden kicsi és nagy Embernek sok pusszantás és ölelés. Györgyina
Nincs jelen
#8312 2009-02-22 08:08
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, jó reggelt! Ma itt ragyogó a napsütés, csak az én fejem helyén ne volna egy mázsás kõszikla... :D :D :D
Jól vagyok, nem kell aggódni. Csak egy kicsit hadd sajnáljam magam itt köztetek! :D
Nincs jelen
#8313 2009-02-22 10:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Hát nem lehet ,hogy ez a pezsgõnek a hatása?:D:D:D
Györgyina!
Azért kellett fõznöm mert bár én anyuméknál ettem , és a nagy fiam ott volt a Niki velem jött , de életem legkissebb és legidõsebb férfijy itthon maradt.:D:DSzóval nekik is kell kaja és hát igy ma pihi nap van mert nem kell fõznöm.Különben szeretek fõzni csak kitalálni nem szeretem , hogy mi legyen!!:D:D:D
Egészségedre a pihenést!!!:D:D:D:D
Dusy!
A pogi is nagyon finom ám!!:D:D:D
Nincs jelen
#8314 2009-02-22 10:48
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek hogy gondoltok rám és a sok bíztatást! Kicsit izgulok, ami talán normális, de lelkileg nem törtem meg egyáltalán, pont a fórumnak köszönhetõen, fõleg azoknak, akik írásaiból azt olvasom, hogy sztóma után is van normális élet! Mindketten (férjemmel) úgy állunk hozzá, hogy a lényeg hogy utána jobb lesz, szerncsére õ is jól veszi ezt az "akadályt", pedig nem nagyon tud mit kezdeni a betegségemmel. Általában ideges, hogy nem tud segíteni, szóval nem az a babusgatós fajta. De nem baj, azt mondta, hogy mindenben mellettem áll, végül is errõl szól a házassági eskünk, hogy jóban-rosszban együtt! Ez olyan drága volt tõle!
Köszi aprivát leveleket is, remélhetõleg délután ha a kölök alszik, tudok rájuk válaszolni!
Mindenkinek jobbulást, Luci örülök a jó eredményednek.
ami a híreket illeti rólam: Lisa tudja a számom,majd hívom amint tudom hogy mi van, és õ majd ad hírt rólam. Bár ezt vele még nem beszéltem meg, de gondoom nem lesz gond!
PUszi mindenkinek, még jelentkezem.
Ezt a fiam üzeni, aki nem hagy békén hogy õ is akar írni:
yset7zztt4lkkkjnjjkkaaqwwddcxxxxswwxsssss ddee33
Nincs jelen
#8315 2009-02-22 12:30
- nori
- Tag
Ágica,
szerintem a kis kópé is megköszönte hogy gondolunk Rátok:)
Mindenkinek kellemes hétvégét!:)
Anxukám kísérletezõ kedvében van,bedobott pár fóliás krumplit a CSERÉPKÁLYHÁBA,hogy süljenek meg mint a kemencében..hát majd referálok hogyan is sikerültek...nálunk is pulykahús lesz,reggelire pedig csokis tejbegrízt ettem kecsketejbõl,mmm.. ne tessék fanyalogni,nem a büdös fajta kecsketejbõl,azt én sem iszom meg,ez krémes,nagyon isteni!
Javasolták,hogy minden fürdéskor tegyek a vízbe 1-2 kiló tengeri sót,30 perc nyugi a kádban,kipróbáltam,igaz addig nem bírtam mert nagyon nyomott már a fránya kád,de tudjátok,hogy jobbat aludtam?Tényleg más lett a bõröm,nem az a puskapor effektus mint máskor. Próbáljátok ki!!!
Ja,én kb.1 kilót tettem bele.
Sziszi,nem írtad hány terítékes a Bözsi? Anuykám nagy vágya,azért érdeklõdök..mindent szeretek feljegyezni hol nézzem meg,mert útálok bóklászni mint szürke szamár a ködbe,célirányosan csakis úgy indulok meg:)
Nincs jelen
#8316 2009-02-22 13:44
- Dusy
- Tag
sziasztok
Luci de még milyen jó lett 3-rom tepsibõl szinte semmi nem volt már este :O
györgyina köszike rendes vagy :D
mindenkinek szép napot és puszi
Nincs jelen
#8317 2009-02-22 14:36
- nori
- Tag
Jelentem a krumpli módszer mûködik,de mi kicsit tovább hagytuk így szénné égett:):):) szóval biztos finom lett olna helyett lett gyors tökfõzelék maradék kis cukkinibõl..a husi finomra sikeredett,bepácolta anyukám az este (3 féle olaj-olíva,tökmag,lenmag,szójaszósz,kevés mustár,kapribogyó,fél pohár tejföl) egyáltalán nem száradt ki míg sült a sütõben..szívbõl ajánlom minden kísérletezõ kedvûnek:) egyéb fûszer is mehet bele,csak mivel én elég kényes vagyk rájuk,mi nem cifrázzuk:)
Nincs jelen
#8318 2009-02-22 15:41
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Norikám! Ezzel a krumplisütéssel igen szép emlékeket ébresztettél fel bennem.:):) Annak idején (ne kérdezzétek mikor), télen az irodában az olajkályha tetején sütöttük a kolléganõmmel. Szimatoltak is a többi asszonyok: "mi ez az égett szag?". Persze csak az alja sült túl egy kicsit, amúgy jó lett. Õsszel pedig a szõlõhegyen venyigehordáskor a szunnyadó parázsban lehet még jóízû krumplit sütni. Egyébként nekem a héjában sült krumpli a kedvencem, nincs is annál jobb kaja, egy kis tepertõvel.:D:D
További szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#8319 2009-02-22 15:52
- judy1981
- Tag
Hali!
Sziszi: zavarba hozol, természetesen visszaolvastam :D Látom téged is kínoz a szülõk éles logikája :D Nem mesélnék anyámról, mert hosszú lenne :D
Luci: én befenyíteni a fõnököt? Áááá! Csak megvigasztaltam. Egyébként ebbõl a szempontból (is) nagyon rendes, mert csak úgy elenged, ha dokihoz megyek, nem kell szabad napot kivennem. Bár van egy sanda gyanúm, hogy szabadságra nem kap utánam támogatást :) De jó ez így nekem is, meg neki is.
roor: Te valami fejlõdésen mész át, vagy agymosásod volt, hogy egyre többet vagy a konyhában. Ne aggódj, pár ember szerint engem is érdemesebb lenne ruházni :D
Nori: meg fogom nézni a nyomtatót, és szétnézek 20E alatt is. Kezdem érteni honnan ered a konyhamûvészeted :D
Lisa, Pasek, Vica és családja örülök, hogy jól érzitek/éreztétek magatokat.
Mi tegnap húgommal, és a barátjával elmentünk az M3 Outletbe szétnézni. Tapasztalataim a következõk:
1. kár, hogy nem állja meg a helyét egy irodában a sportos ruházat, mert 90%-ban azok voltak.
2. hol voltak a 28-as nadrágok, amikor az volt a méretem?????? Ami tetszett, abból tuti 28-as volt a legnagyobb. Ha meg volt a méretemben, az már nagyon drága volt.
Végül 2 db, azaz kettõ darab hosszú-szûk fazonú pólóval lettem gazdagabb, és 4E-rel szegényebb. Ma még lehet Nyíregyházát is megütjük.
Pedálozik a kölyök, be akar vágódni :D Tavaly nyáron is volt egy rövidebb afférjuk, akkor még a sebészeten is meg akart látogatni, de húgom leállította. Tudta, hogy akkor meg kellett volna ölnöm, mert gyengének és elesettnek látott volna :D Komolyra fordítva a szót, tényleg nem örültem volna neki, ha egy vadidegen meglátogat, amikor az a rendkívüli eset áll fenn, hogy nem vagyok önmagam. De milyen is az? :D
Aztán mivel délután kávéztam (dél helyett), este még elég fitt voltam ahhoz, hogy utolérjem magam honlapszerkesztésben. Baromi sokat haladtam. Kb 2x annyira, mint egész héten. És még a fõnök honlapjának is összedobtam a szerkezetét. Már csak fel kell tölteni tartalommal. És ha minden igaz, az alapítvány cégnek is kell majd honlapot csinálni. Az lesz az igazi kihívás, mert rengeteg dologgal foglalkozik, és azt mindet ki kell fejteni. De szeretem a kihívásokat :D
Nincs jelen
#8320 2009-02-22 18:57
- Nelly
- Tag
Sziasztok!!
Húh hát izé...szóval nem tudom mikor leszek legközelebb gépközelben...
Még a jövõ héten Nyíregyen vagyok,de március 1-tõl már Pesten kezdek..a cég átvesz én pedig megyek világot látni...mondhatni...
Szóval nehéz napok elõtt állok és nehéz döntést hoztam de ez van.
Aztán majd elválik jó döntés lesz e.
Lelkileg annyira nem vagyok toppon.....de majd lesz jobb is.
Röviden ennyi.
Csak hogy lássátok humoromat azért nem veszítettem el :JAJ NEKED BUDAPEST :D:D
De azért a szívem megszakadt "picit"...
Nincs jelen
#8321 2009-02-22 19:16
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ahogy látom itt ma nagyon nagy a csönd!!:D:D
Ágica!
Persze , hogy normális az , hogy izgulsz.Minden normális ember izgulna vagy félne.Én félnék!!:D:D:D
Azt viszont nagyon jó volt olvasni , hogy a párod teljes mértékben veled van és melletted áll!!:D:D:D
Lisa biztosan nagyon szivesen veszi ha hivod , hogy mi van veled és nekünk pedig referál !!
Mégegyszer sok erõt és kitartást mi mindannyian veled vagyunk!!
Fiad üzenetét pedig vetetm!:D:DD
Judy!
Akkor tényleg rendes a fõnök fõleg ha még ki is fizeti!:D:D
Nem tudom te miért akarsz mindig nadrágot venn?!:D:D
Nelly!
Jajjjj neked Budapest !Én erre azt mondom jajjjjjjj neked Nelly Budapesten!!:D:D:D
Én nagyon örülök neki ,hogy jössz Pestre Igy legalább közelebb leszünk egymáshoz.:D:D:D
És ami a lényeg jöhetsz hozzám és akkor tudok neked fõzni valami finomat!!:D:D:D
Sziszi!
Jobban vagy már????:D:D
Nori!
Ez a krumpli dolog nem is rossz , de legközelebb azért figyeljetek rá!:D:D
Dusy!
Akkor tényleg nem lehetett rossz!:D:D:D
Györgyina!
Merre jársz tyúkanyom már hiányollak!:D:D:D
Roor!
Amit adtam tömény mosópor.A mosópor adagolóba teszed és nem kell hozzá semmi más!
Csináltam ma lucskos töltött kápit paradicsomosan nem tudom milyen lett most csináltam elöszõr!:D:D
És van madártej!!:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-02-22 19:22)
Nincs jelen
#8322 2009-02-22 19:32
- nori
- Tag
Luci,a tyúkszememre léptél..a madártej, a meleg vaníilia puding és a folyós gríz után a kedvencem:):):)
Judy,szerintem én rád fogok kattani,mert eddig csak okosakat mondtál.nekem pedig sûrgõsen kellegy tapasztalt gép-ügyben:) mert úgy járunk mint ennél a gépvásárlásnál,hogy ránksóznak vmi ezer éves csodát..szoktam mondani,hogy olyan vagyok a technika terén hogy pl.el tudnának nekem adni Audi kaszliban Suzuki motort=D=D=D
A kemencés dologra annyira rákattant édesanyám (gyerekkori emlékek után,pl.benne sült kalács sült sonkával,lila hagymával) hogy ma már hívta is a nagyapám,hogy megoldható lenne-e a kertben,bla,bla..és amilyen kis kitartó,meg is lesz építve... de SEMMI KIFOGÁSOM ELLENNE!!!! :) Király dolog,ettem már sok finomságot kemencébõl,többek közt sült levest cserépedénybõl,hát mennyei:)
1,5 óra alatt komplett vasárnapi ebédet lehet rittyenteni benne,csak bepakolod és nóta..juppii..
Ma kicsit elkalandoztam:)
Lányok,semmi szomorkodás,azt mondta egy bölcs ember hogy ha elkapnak a negatív gondolatok kezdek el imádkozni,pár napja annyira ki voltam hogy a Miatyánkba legalább 5x belezavarodtam,nem tudtam folytatni de elûzte a sok hülye gondolatot a fejembõl...
Sziszi,próbáltad a svédcseppet fejfájáskor? Vattával dörzsölni tarkón,halántékon,homlokon de 1 kiskanálnyit meginni se rossz..nekem beválik,tiszta gyógynövényes cucc. Vagy esetleg migrén típusu fájás gyötör?
Jobbulást!
Lépek, holnap remélem lesz mit olvasgatnom tõletek:) Pussz
Nincs jelen
#8323 2009-02-22 19:33
- roor
- Tag
Halika!
Lucim:köszi,még kerülgetem egy sort míg belerakom a mosógépbe,valahogy elfelejtettem,pedig ma is kétszer mostak a medvék a fürdõszobában.:D
Madrátejnek nyitva az ablak és hozhatja magával a kápit is.:D
Ahogy ismerlek megint valami pusztítandót fõztél.:D:D:D
Ágica:nyugi,mi is itt vagyunk neked.:D
És tényleg jó lesz ha majd Lisa referál mi is van veled!:D
Nelly:most mivel kezdjem? Egy letolással hogy jössz és féltsem az összes kaját ami kicsiny fõvárosunkban akad?:D
Neeeem.... :D:D:D:D:D
Nagyon örülök hogy jössz,remélem hozzám is eljutsz mert nagyon szívesen látlak,várlak...sõt akarom hogy gyere hozzám is.:D:D:D:D
Bármiben kell segíteni szólj csak bátran!:D
Lelkileg meg majd gatyába rázunk,toppon leszel ott is.:D
Gyere,várunk!:D:D:D:D:D:D
Judy:kezd nagyon az az érzés urrá lenni bennem,hogy te valami számítógépes guru vagy,vagy leszel.:D:D:D
Gyere ide a kinaí piacra,kapsz gatyót az tuti.:D
Agymosás?Hm...izé...mi az az agy????:D:D:D:D:D
Egyébként nem hiszem,talán inkább kedek beérni/megérni.:D
Nóri:ha nem zabáltam volna már tele magam akkor most nekiállnék krumplit sütni.:D
Nyami,de finom is az.:D:D:D
Nekem gond lenne az a kiló sót beletenni a fürdõvizembe.:D:D:D Ugyanis nincs kádam.:D:D:D:D
De az ötlet jó.:D
Sziszi:kipihented már magad? :DEz hatásos "aloe" lehetett.:D
Györgyina:tõlem aztán elvárhatják,ha nekem nincs kedvem a fõzéshez akkor ugyan neki nem állok.:D
Mellesleg cserealapon mûködik a dolog,inkbb megcsinálok minden mást,csak fõzzön helyettem párom.:D
pá
Nincs jelen
#8324 2009-02-22 20:54
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Mondtam már, hogy mennyire édesek vagytok????? :D :D :D Aranyszívû kicsi lelkecskéim! :D
A fejfájás nálam nem migrénes, hanem enyhén másnapos jellegû volt, de hát én ebcsont vagyok mindenütt, fõleg a fejemen! :D
Aki ismer, tudja, hol voltam ma. Közben itt voltak anyámék... hát a tegnap esti pezsgõzésnek majdnem összeveszés lett a vége, de aki megsértõdött, elvonult, mi meg a férjemmel és apámmal tovább aloéztünk becsülettel. Sok minden ki is mondatott, ami már évek óta felgyülemlett. Ettõl persze szitu nem javul, de léleknek könnyebb.
Délben volt hhusileves, utána pácolt pulykamell petrezselymes krump lee val. Nyáron a friss petrezselyemzöldjét apróra vágtuk, és üres Rama-s dobozokba pakolva várják sorsukat a fagyasztóban. Ilyenkor meg olyan, mintha frissen szedtük volna (tavaly láttam az egyik boltban, hogy télen a petrezselyemzöldje kilójának ára csillagokat verdes). :D
A motyogatógépünk 12 terítékes. Mindennapos fõzésnél van úgy, hogy naponta megtelik, van úgy, hogy két-három naponként mosogatunk. Egyébként Györgyina, van egy-vagy két terítékes mosogatóbözsi, a neten utána lehet nézni. Ha vendégek vannak, valóságos áldás! Amire kezdõként jó odafigyelni, hogy az alsó fiókba ne legyenek a dolgok magasabbak, mint pl. az evõeszköz-kosárka, vagy a tányérok magassága, mert a forgó kar akkor megakad, és pocsékul mosogat el a gép. :9
Szóval, anyámék. Egész jó volt a hangulat, bár én délután a fiam kis teste mellett kinyúltam,mire felébredtem, õk elrepültek haza a vonattal. :) Ötre vendégeink jöttek, úgyhogy négytõl ötig kuglófot sütöttem, összedobtam egy salátát meg egy hidegtálat. Vendégek hétkor színrõl el. Ezután Danifürdetés, ami csak pár perces volt, mert épp akkor jött rá a székelési inger, már ha értitek, mit akarok mondani.
Negyven percig ordibált csukott szemecskékkel, nem akart elaludni. De az apja gyõzött.
Kivirított három lila jácint a nappalinkban. Gyönyörûszép. :D
Én zombi vagyok, ugyanis a fõzés és pl. a vasalás a kedvenc elfoglaltságaim egyike (angliában egyébként vasalásból egész szépen kezdtem keresni :D, csak közben lejárt a vizumom).
Nelly, a férjed is megy veled? Vagy épp ezért tört össze a szíved (gondolom, nem az anyós várható szomorú távolléte miatt) :(
Judy: priviben szívesen elolvasnám, ami nem publikus anyatémával kapcsolatban.
Nori: ti aztán nem semmik vagytok! Csorog a nyálam! :D :D Arról mesélsz nekünk, hogy mikortól vagy beteg? Hogyan éltél a leromlás elõtt? Engem nagyon érdekel az életed!
Szimi: merre vagy?
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-22 22:43)
Nincs jelen
#8325 2009-02-22 23:07
- judy1981
- Tag
Nelly: embert is viszed? Mert a gólyával tárgyalni nem lehet konferencia beszélgetésben :D
Luci: csak mert ruhatár cserére szorulok. :D De már alakul.
roor: A Józsefvárosira készülök, készülök, de az ismerõsöm már 2x halasztotta el a menetelt. Most a legújabb verzió szerint áprilisban megyünk. Kisfõnök felesége is csak mondja, hogy menni kellene, de szerintem õ sem ér rá mostanában :) Pedig elsõ reakciója az volt, hogy menjünk együtt. Én általában összeszedem a környezetem igényeit, mert ha többet hozok valamibõl, olcsóbban adják. Pulóver 5-6 db, meg ilyenek.
Nori: Audi borítású Suzukit lehet én is megvenném :D Bár nem akarnék Audit venni, úh. lehet mégsem :D Küldtem priviben egy linket, ahonnan letöltheted a feljegyzéseimet a lézeres nyomtatókról.
És nem vagyok guru (még), mert vannak nálam sokkal okosabb emberek is (na nem sok :D). A fent említett honlapszerkesztéssel csak nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni. De ez a tudás még semmi.
Sziszi: ha anyám legközelebb felhúz, majd neked sírok :D Általában lepereg rólam, már megtanultam kezelni, figyelmen kívül hagyni a kitöréseit. Nála inkább a "logikája" idegesítõ. Mindent túlkombinál, és a vége nem is egyezik a céllal :D Pl. ha én fõzök, messzire kerüljön el, mert tuti beleszól, és akkor már kiestem a ritmusomból, és jön a káosz. Ilyenkor kizavarom a konyhából. Egyedül sokkal jobban boldogulok, mintha "segítene". Mert szentül meg van róla gyõzõdve, hogy úgy jó, ahogy õ elgondolta. És csak néha sikerül megértetni vele, hogy nem.
Nincs jelen
#8326 2009-02-23 07:58
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt és boldog hetet Mindenkinek.
Nincs jelen
#8327 2009-02-23 08:16
- sziszi32
- Tag
jó reggelt! :)
Nincs jelen
#8328 2009-02-23 08:33
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
jó reggelt! :)
Jóreggelt :)
Sziszi, Teged komolyan erdekelt a "Mamma_Mia" vagy csak vicceltel :(
Nincs jelen
#8329 2009-02-23 10:40
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
no hazaértem én is valahára :D
Ágica: ezen nincs mit megbeszélni, hisz írtam, írtad..úgy hogy várom nagyon, és az izgulás naná, ez természetes, majd még nézek mailt is.
A hétvégével kapcsolatban azt hiszem nem kell semmi különöset írni, ua. amit írtam bnagyon jó volt, ma visszaolvaslak Titeket mert kíváncsi vagyok áém :D
De Sziszi és Zolcsi: a képeket megnéztem FANTASZTIKUSAK !!!! :D :D :D NAGYON!!!!
Nelly: Pest...az jó hely, nagyon örülök Neked, és Gratulálok!!!! Nagy váltás az bizti, de mégis mozgalmasabb :D :D :D megy ám az élet ottan.
No majd még jövök!
Puszi Lisa
Nincs jelen
#8330 2009-02-23 13:32
- sziszi32
- Tag
Captain, nekem tényleg tetszik a film. Nem kell ám itt rögtön ízlésficamra gondolni, mert egyébként a "unalmas" kategóriájú, elgondolkodtató filmeket szeretem (pl. órák, csodálatos júlia, csokoládé, legújabban pedig a slumdog millionare és a revolutionary road érdekel), meg az összeesküvõsdiket (bourne-filmek) is, meg a drámákat is (madison megye hídjai pl.). Egy vígjátékkal azonban néha a világból is ki lehet kergetni... (tisztelet a kivételnek, pl. macskajaj).
a mamma mia tényleg az, ami. Egy kis kikapcsolódás két órára, és e két óra alatt tényleg elhiszed, hogy az emberek szépek, jók, jóindulatúak, és mindig dalolnak... meryl streep személyes kedvencem, amúgyis.
ne nézz le emiatt, kérlek. :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-23 13:33)
Nincs jelen
#8331 2009-02-23 13:35
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Egyedül megyek Attila marad,Boja marad...és én is félig asszem itt hagyom magam...vagy valami ilyesmi...
Nincs jelen
#8332 2009-02-23 14:17
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
"...Captain, nekem tényleg tetszik a film. ne nézz le emiatt, kérlek. :D :D
En nem nezek le soha senkit, plane nyilvanosan...Te kerdeztel valamit, en valaszoltam, de Te mar valoszinuleg elfelejtetted, hogy kerdeztel valamit :D Ugye konnyen kovetheto...
Sziszi, latogass el ide legyszives...
Nincs jelen
#8333 2009-02-23 15:11
- arpapa
- Tag
hétfõ, tél-hóesés,meló
pangás
azért remélem többnyire mindenki jól van!
a gyengélkedõknek jobbulást!!!
áldásbékesség!
üdv:á
Nincs jelen
#8334 2009-02-23 16:05
- Lisa
- Tag
Sziasztok, nos sikerült elolvasni minden étrendet ,rántott husi "bevágást" ,anyuka-szülõ látogatást, migrénezést(ami nem is az volt) :D , aloézást, költözést-melóváltást, bözsikét, honlapolást...vagyis szerkesztést...szóval mindent.
Sziszi: remélem fejecskéd akkor már rendben családi látogatás megvolt :D ...oszt még csak nem is szólsz, ejnye...sírni fogok :(
Luci: naná persze, hogy szép vagy, ezt tudtuk nem is picit, de lehet ebben az ügyben roor a teljesen illetékes :D :D :D
Nelly: tényleg vigyázni ám Pesten mert a csajok elkapnak Tégedet és a rossz kedvedet megeszik, bár az nem is lenne baj, de belõled hagyjanak a Férfinak is :D én gondolok Rád, hogy minden úgy jöjjön össze ahogyan azt Te szeretnéd!!!
Roor : mennek a melós hétköznapok?
A hó az esik és esik nagyon szeretem :D
Nita: tényleg el is felejtettem mondani, a könyved azt írja, hogy tavasz a párválasztás és a tojás rakás idõszaka, így hát most erre várva pasek szurkol a madarainak és könyvet bújja, bár lehet hogy már megtanulta kívülrõl :D :D :D kétlem, hogy tudott volna írni Neked, de nagyon köszöni szépen! :D Mi újság veled, egyébbiránt állapotod?
Ma nem fáj a fejem :D bár hétvégén eléggé durván jelent meg a fejfájás ,mert olyan szinten plása-cicás kifejezést tettem, hogy az életem végéig ezt nem fogom tudni lemosni magamról
...alufólai = alcsi-folcsi :D :D :D szetintetek? Nem komplet nemde?
No jó megyek én is pangani...
Arpapa, Zotyesz, Zsenikém, aiolosz, Zolcsi: remélem azért mindenki jól van a kevés jelentkezés ellenére is.
Szép délutánt Mindenkinek !!!
Szerkesztette: Lisa (2009-02-23 16:09)
Nincs jelen
#8335 2009-02-23 16:37
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Ma itthon maradtam minden izmikém( ez Lisa kedvéért ;) )sajog hõemelkedésem van folyamatosan bár nagyon kicsit csak, de érdekes hogy ez egész napra ágyba döntött. Valószínûleg benyaltam egy kis influenzát.
Lisa!
Remélem sikerül összehozni egy fészekalja madárkát neki :D Nekünk sok madarunk van inkább kanárik, és egy kézzel nevelt nimfa papagáj. Õ egyedül is elég hangos nem szaporítanám ezt a hangazavart :)
Alcsi-folcsi a te szádból tényleg érdekes lehetett :) nekem volt olyan kolléganõm aki egész nap képes volt így beszélni...egész kis szótárt tudnék teleírni a botrányos szócskáival.
Egy hétfõ reggeli mondata azóta is szállóige nálunk.."Olyan depis vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek!" :D
Na megyek vissza is fekszem, az a jó ebben az egész testet átható izomfájdalomban, hogy felfedeztem van még izom ott is ahol csak zsírt gyanítottam ;)
Remélem rajtam kívül mindenki csodásan van, és élvezi a tél utolsó, de annál szebb próbálkozását.
Nincs jelen
#8336 2009-02-23 16:43
- Lisa
- Tag
No háááát ezt "vártam" az tuti Tõled :D :D :D Félre ne értsd, de gondoltam, hogy a "tápszer-vacsis-pároddal" egyformát beszéltek, az alcsi-folcsira pasek egybõl ezt reagálta le amit Te írtál :D :D :D no jó, majd tanulok...de ez csak kicsúszot ebbõl a hülye , bolond világból átvéve :D
Húúú nem semmi madarak, ma reggel viszont megbeszéltem velük, hogy hagyjanak már engem egy picit aludni így egy órácskára vissza tudtam aludni én és a madarak :D
Jó, hogy a lényeget a végére hagyom, no mindegy már nincs a "helycsikéjén" a fejcsikém :D szóval sajnálom, hogy emelkedik a hõd és ez nem vlmi kellemes dolognak köszönheti, így kívánok Neked jobbulást!!! Vigyázni Magadra!!!
Nem is tudom, hogy a fenébe kapcsoltad be azt a bizonyos vírusírtót ha mégis beszedtél valamit tõlünk? :(
Pihenjél és gyógyulj!!!
Szerkesztette: Lisa (2009-02-23 16:45)
Nincs jelen
#8337 2009-02-23 16:48
- nori
- Tag
Sziasztok,
jelentem Judy már át is küldte amit ígért,csodásan rendezett,átekinthetõ..KÖSZÖNÖM!!!! :):):)
Ma sz..ul kezdõdött a napom,mág feküdtem mikor meg akartam fordulni a bal oldalamra és roppant valami de kegyetlenül..mint tavaly a kórházban!A hátam brutálisan fáj..azóta is,szerintem újra valami idegszál,csigolya..a fene tudja..hívtam a gyóytornászt,szerdán tud jönni,addig bírjam ki,ne nagyon mozogjak..szóval most megint beütött a krakk.Sajnos.Pedig mára elterveztem,hogy ebéddel várom anyut:(
Sajnos még akkor is érzem mikor mozdulatlanul ülök,a hátamra pedig nem tudok feküdni mert akkor még rosszabb.
Sziszi,mire vagy kíváncsi? Most hogy gubancokkal találkoztam úgy igazán az életben,sokkal többen gondolkodtam a régi dolgokon,sokkal jobban becsülöm az õseimet,azt amit át akarnak/tudnak adni nekem,jó visszagondolni a régi dolgokra-pozítivakra,lehet,hogy ez olyan öregesen hangzik 26 évesen de nem izgat..
Különben már anyu utána is éreklõdött a kemencének,az anyag a telken meg is lenne,csak ajtót kell rá venni,nagyapám tudja miként kell megcsinálni,ha az idõbe belefér szerintem össze is rittyentik a nyáron:)
<kép>
Ez a grill mezei téglából már adott a ház mögött,ehhez akarják e mellé jobban mondva hozzárakni a kemencét,szerintem szépen sikerülhet ha jól megcsinálják..
Nita jobbulást,Lisa majd írj hogy halad Pasek a madarakkal (apám is nagy madarász,most panaszkodik,hogy megfagynak a tojások ha nem lesz hamarosan jobb idõ),Luci hogy vagy a kis szõke hercegecske..?Az az érzésem nagyon el lesz havazva a barátnõidtõl:)
Nelly élvezd ki Pest minden lüktetõ percét ha módod lesz rá..jaj,de szívesen mennék kis antikváriumokba turkálni,kávézóba üldögélni,nevetgélni,jó kiállítás vagy igazi mozi,mm..
Judy,szívesen beszállok a közös vásárlásba hogy olcsóbban kijöjjünk csak vannak pirinyó cuccok is?A 34-es is nagy:(
Györgyina,a kutyus meggyógyult,mit fõztél?
Fiúk,nagoyn gyengén muzsikáltok...mivel vagytok elfoglalva?:) POcak,a sörház kulcsa hol van..???:)
Akit kihagytam,bocsánat..
Puszi, N.
Szerkesztette: nori (2009-02-23 16:55)
Nincs jelen
#8338 2009-02-23 17:19
- roor
- Tag
Halika!
Átalagos nap,mókuskerék,vagy meló kinek hogy teccik jobban,nekem sehogy de valahogy vinni kell a boltot.:D:D:D
Olvastam,nézelõdtem,gyönyörködtem,felkaptam a fejem,mert Tipegõ haja rövidebb lett,de jól áll neki,édes,tündériek együtt hõs Pasekkal.:D
A õzike nekem is kell,passz ide.:D
Annát azóta megtaláltátok,vagy beszáljunk a keresésbe?:D:D:D
Nita,Nóri:pihenni,épülni szépülni lányok!:D
Judy:ne csak készülj gyere is.:D
Nelly:gyere várlak,várunk,itt tuti nem leszel egyedül,nem mondom hogy pótolunk mindent és mindenkit de nagyon azon leszünk.:D És van felvétel az alkeszek klubbjába,beugró egy "elázás".:D
Györgyina neked is szép napot kellemes hetet Marcusnak jobbulást!:D
Pussznyussz mindenkinek!
Roor van nálam és nem féle használni! Még elõfordulhatok!
:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8339 2009-02-23 18:31
- én
- Tag
Hali Mindenki!
Én is elõfordulok most, viszont miután utálom a telet, a havat így elutazom (álmomban) egy napfényes tengerparti városkába. Napfény, tenger minden mennyiségben, mindenkor gyöhet. Sõt el is cserélem ingyen egy kis hóra. Itt Pesten jó kis latyak van csak. De jut eszembe. Nem lehetne, hogy Budapestet kikerülje a hóesés?
Tudom, hogy lehurrogtok, de én nem bírom a hideget, fényhiányban szenvedek! Úgyhogy csinálok egy pizzát vacsira, aztán elhúzok a téli álom felé, kitúrom a medvéket a barlangjukból.
roor! Én ugyan nem ismerem Lisát, de a fényképeken már néhány hete rövidebb a haja, mint itt a fórumos képén.
Luci! Dokibácsitól kérdeztél sebészt? Vagy küldjem a cavinton receptet?
Lisa! Pasek! Vicaa! Örülök, hogy jó volt a 7vége! Annácska cukorfalat. Remélem, hogy megtaláltátok õt a bújocskánál. Különösen az a szekrénybe bújós képe tetszett! Kár lenne egy ilyen stünci kiscsajért!
Vicaa! A fórumos képedhez képest, most nagyon jól nézel ki.
Na jó éjt mindenkinek! Holnap majd jövök!
Nincs jelen
#8340 2009-02-23 19:05
- Agica01
- Tag
Na sziasztok, még gyorsan bekukkantok, meg ha tudok kicsit késõbb is. Megy már a para, de hát nem tudok mit csinálni, ez van. :)
Akkor honap elvonulok, szerdán felvágnak kicsit és remélhetõleg egy hét múlva jelentkezem a fórumon újra (tovább nem szeretnék bennmaradni a kórházban nagyon).
Addig is minden jót midnenkinek, vigyázzatok magatokra, meg minden!
PUszi!!!!
Nincs jelen
#8341 2009-02-23 19:23
- Marthuska
- Tag
Szia Ágica! Sokat gondolok Rád! Vigyázz nagyon magadra!
Minden jót kívánok!
Puszi!
Nincs jelen
#8342 2009-02-23 19:48
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Nori, Nita jobbulást, gyógyulást kívánok!
Nincs jelen
#8343 2009-02-23 20:00
- Vicaa
- Tag
Nita és Nóri jobbulást Nektek! :)
Roor, szerencsére mindig megtaláljuk a csajszit, de nincs unatkozás, most ez a játék a favorit, úgyhogy naponta többször is kezdeményez. Ilyenkor én is nagyon jókat szórakozok, mert bebújik egy sarokba (mint a képen is), a fejét befúrja teljesen, mert még úgy gondolja, hogy ha õ nem lát engem, akkor én sem látom õt.
Én köszi, tényleg nagyon jól sikerült a hétvége, csak ugye gyorsan elrepült.
Nem tudom kihagyni, hogy ma este ki kellett hívni a gázszerelõt, Anna pedig azon mód követte és lelkesen segített a munkálatokban:
<kép>
<kép>
Nincs jelen
#8344 2009-02-23 20:13
- zotyesz
- Tag
Vicaa alapos Annácska szép sorban mindent megnéz elemez és dönt mi az ami kellhet :)
Nincs jelen
#8345 2009-02-23 20:51
- judy1981
- Tag
Hali!
Lisa: volt egy szomszédunk, kb 18 évvel fiatalabb anyámtól, és egy szép napon úgy köszönt el, hogy "köszike! puszika!" Na anyám köpni-nyelni nem tudott. Nem tudta, hogy felháborodjon (mert õ nem az a letegezõdõ fajta), vagy röhögjön :D
Képzeld, ma volt egy ügyfelünk, aki apukád (teljes) névrokona volt. Hirtelen képzavarban voltam :D
Nita: ennek influenza kinézete van. Jobbulást!
Nori: egészségedre. Kínaiban ritka az XS-es (kb 34-es), de neked még az is nagy lenne akkor. Talán ha gyerek méretben találsz normális kinézetût. Arra meg csak a Józsefvárosin van esély.
roor: az a baj, hogy autóm nincsen, vonattal meg kicsit hosszú lenne. De egyszer majd... És akkor... :D
Mondtam már, hogy utálom az APEH-ot? Nem érdekel. UTÁLOM AZ APEH-OT!!!! Több papírt küldünk nekik, mint amennyi elmegy a szerzõdésekre.
Valahogy most beindult a munka, sokszor azt sem tudjuk, melyiket csináljuk, hogy minden kész legyen idõre.
Holnap, ha lesz idõ, és nem felejtem el, felhívom a kapcsolatomat a dokibácsinál, és ha lesz pénteken, akkor megjelenek röpke pofavizitre, és talán cipõ ügyben is lesz eredmény. Õket is fel kellene hívni.
Nincs jelen
#8346 2009-02-24 07:12
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek.
Nincs jelen
#8347 2009-02-24 08:54
- Pocak
- Tag
Jó reggelt mindenkinek!
Jelentem jól vagyok csak szívat a net, de ma várom a szervizt és ma én leszek a BUNKÓ ELÕFIZETÕ!
Nóri Szívem: megvan a kulcs, szívesen nyitom a lakatot ha dobsz velem 1 sört :)
Nincs jelen
#8348 2009-02-24 10:36
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, vagyunk mi is... :D :D Györgyikém, felejtve nem vagy, ha lesz erõm, irok mailocskát
Ágica: gondolok rád!
Lisa, Pasek: puszi
Roorfelség: hódolat
Lucifer: hol vaaagy?????
:D
Nincs jelen
#8349 2009-02-24 11:46
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
No Annácska szerelõ lesz belõled, vagy vlmi dobozos ember az tuti :D :D :D
Judy: ez jó tetszik nagyom, amúgy tv-ben is szokott lenni, már mint nem az az emberke hanme teljes névrokon...hiába nemesi név :D most mond meg ki az aki szereti az APEH-ot? SENKI :D :D :D no j ez lehet durva de TÉNYLEG! Kapcsolatoddal sikerült intézni vlmit? :D
Luci: ????
Roor: nos igen már nõtt Tipegõ haja, de ilyen lett, fufrus...nem tart soká mert nõ mint a gomba. Jó értem a kritikát, küldök egy-két képet ha nem terhellek vele :D
Én : m,i az hogy utálod a telet??? ezt nem értem, vagyis NEM NEM NEM no mindegy, itt most is "sztálingózik" a hó :D hétvége jó volt?
Sziszi: azért kérlek hagyj Magadnak is egy kis idõt!!!
No én megyek házit csinálni ugyanis du. megyek angol tanárhoz... :(
Nincs jelen
#8350 2009-02-24 11:47
- Lisa
- Tag
JAJ Bánatos, feladjam a DVD-t? Ha meg akarod nézni? :D
Nincs jelen