#9151 2009-04-09 21:54
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó!
Tegnapi leszboszi napunk nagyon fergetegesre sikeredett!!:D:D
Youlcsi!
Ha a leszarom bogyókat szeded az nem baj csak az , hoyg mikor.:DNõgyógyinál nem bevennii peteérést sietettni.:DA mikulást azt én küldöm , de a gyerket nektek kell csinálni.Szóval komolyra forditva a szót nem feladni !!!!
A gasztros meg le van sz@rva ha úgyse csinál semmit .A lényeg , hogy hogyan érzed ,magad!!!
Vigyázz nagyon magadra és köszönöm , hogy irtál gyere többet ha tudsz!!
Sziszi!
Mi az , hogy lökött társaság??Kikérem magamnak!:D:D:D:D:D
Én vagyok a fõ hülye!!:D:D:D
Danikának nem lehet sérve????Remélem már nincsen semmi gond és jól van a kis betyár!:D
Adj neki egy nagy puszit helyettem is!!!!!!
Judy!
Tetszik az új avatarod!!!!:D
Ánya!
Azért remélem olvasni tudsz minket!!
Nagyon hiányzol és remélem hamarosan tudsz te is jelentkezni!!!!!!
Vigyázz magadra!!!!!!
Nagyon várunk!!!
Roor!
Köszi az infót!:D
Kitti!
Nagyon gondolunk rád holnap és szoritunk ezerrel!!!!:D
A hambit meg tuti megkapod!!!:D:D:D
Lisa!
Örülök , hogy sikerült ezt a tükit elintézni és bár nagyon hiányoznátok a taliról , de ez akkor is sokkal fontosabb!!!
Gondolok rád és lélekben veled leszek!!
Pasek!
Neked is szoritunk ahogy csak tudunk!!!:D
Mindenkinek aki tükire megy annak üzenem , hogy szoritunk és ha személyesen nem is , de lélekben veletek leszünk!!!!:D
Vörösbor a hûtõben és várja , hoyg megigyuk!!!!!!:D:D:D:D
Vicaa!
Te sem tudsz aludni??Bár én nem ültem agéphez , de 4 - kor feküdtem le aludni!!:D:D
A gyerekeink is összetartanak úgy látszik mi is?:D:DRemélem nincsen semmi gond!!!
Anácska jól van???:D
Nincs jelen
#9152 2009-04-09 21:55
- Lucifer
- Tag
Holnap megyünk a Rolkával szemészetre majd irom , hogy mit mondtak!!!:D:D
Ma vettem húsvéti csokikat a Roli már gyorsan meg is evett egy nyúszit peersze mondanom sem kell , hoyg a legnagyobbat!!!:D:D:D
Nincs jelen
#9153 2009-04-09 22:20
- sziszi32
- Tag
Lucifernõ, az a társaság, amely engem igy befogad, az hidd el, nem lehet normális :P :P :P :P
Danibetyárnak sehol se kemény a pocakja, volt már köldöksérve (visszahúzódott szépen, nem volt mûtét), szóval, tudom, hogy azt "látni". Az is lehet, hogy a cumisüveg cumiján a lyuk már kicsit kitágult (kb. egy hónapja használjuk már), és talán túl sok levegõt nyel, amikor megy a tejci (is, meg levegõ is). De ez a mi formánk, karácsonykor is ment a para, akkor beteg volt, egész éjjel nem aludt, három éjjel egymás után. Most meg ugye, húsvét, nálunk ez péntektõl hétfõig államünnep, a dokinõnk ráadásul csütörtökön nem dolgozik, azon a cimen, hogy akkor beteg- és újszülöttlátogatás megy, de csak lóg a semmiben, mert nálunk pölö még egyszer se volt. :)
Más: Ha láttátok az üvegtigrist, és tetszett nektek az a poén, amikor az õsrégi Wartburg tetején a hangszóróból árad a "helger-berger-segggen"- szózat, akkor nektek szól ez a 100%-osan igaz mai sztori. Faluhelyen ma is jár a "tollas ember" - azaz a régi párnákat gyûjtõ autóval egy nem egészen rózsaszínes bõrû egyén. :P Ma ez a szöveg hangzott a százéves zsiguli hangszórójából: "gyûjtjük a régi tollakat (blabla, unalmas rész)" majd jött az, amirõl azt hittem, rosszul hallom: "megállitani minket úgy is lehet hoooogy" (szünet, szünet, torokköszörülés): "integetnek, és mi megállunk". Hozzá ment a dudálás, mert ugye faluhelyen délben csak a kisgyerekek alusznak, de aki nem dolgozik, az ne is egyék vagy mi, ezért talpra magyar (és nem magyar), szól a duda! :D :D :D :D
Nincs jelen
#9154 2009-04-10 06:28
- Vicaa
- Tag
Sziszi, ez a tollgyûjtõs dolog délben Annaalvásakor nálunk is így mûkszik :D:D:D
Luci, hát mi is így összetartunk tudat allatt is ezek szerint, én sem tudtam aludni. Pedig Anna már nagyon jókat alszik éjszaka :) Már jól van, bár nem akarom elkiabálni. Miért kell Rolival szemészetre menni?
Kitti nagyon-nagyon szorítok neked! Eredményt várjuk!
Judy, Lisa visszatérve az éjjelezésre, ez már csak így törvényszerû, hogy mikor Anna alszik, akkor meg én nem tudok. Úgyhogy ilyenkor elõkerül a gép és megpróbálom "beálmosítani" magam. Na persze véletlen sem a tankönyv kerül a kezembe :D
Nincs jelen
#9155 2009-04-10 07:39
- Györgyina
- Tag
Mindenkinek szép jóreggelt. Ma nagypéntek van. Most kivánok Minden kedves Betegtársamnak és Hozzátartozóinak KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET.
Nincs jelen
#9156 2009-04-10 10:05
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Kitti: nagy drukk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#9157 2009-04-10 10:09
- Nelly
- Tag
Hali mindenkinek :)
Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok..és mindenkinek sok sok locsolót :D
Én ma utazom haza Poroszlóra és otthon leszek 4 egész napot :D HURRÁ :D
Ha jó idõ lesz akkor megyünk a Tiszára csónakázni bibi :P
Zotyi mivel te nem leszel ott ezért a beígért vízbefojtás elmarad..egyenlõre....:P:P
De ami késik nem múlik :D
Remélem már jobban vagy kicsit..mostanában nem beszéltünk de leszek a hétvégén gép közelben és gondolom te sem dolgozol..bizti összefutunk :)
Nagyon ritkán vagyok mostanában ezért senkirõl semmit nem tudok..(na jó 1-2 embert kivéve)
Én megvagyok kicsit úgy érzem a nehezén túl vagyok..talán bár ezt nálam sose lehet tudni :D
Ja és találtam albérletet majd 21-én költözöm,utána remélhetõleg már jobban tudok mocorogni és a beígért látogatást is összehozzuk Györgyina :D
Sajnos a talira most nem tudok menni..az a gáz,hogy nálunk a hétvége nagyon macerás és beindultak a szabik is és nem tudtam megoldani a cserét..sajnos.
Ez van.
Ja amúgy még mindig nem tévedtem el :D
De lehet majd most,mert megint olyan helyre kell mennem amerre még nem voltam :P
Na hát úgy röviden ennyi..majd jelentkezem még.
Pussz mindenkinek (leszboszik tisztára hiányoztok már :) )
Nincs jelen
#9158 2009-04-10 15:42
- youlcsi
- Tag
sziszi!
köszönöm :)
luci!
mikulást még ne küldd :) húsvét után vár a nõgyógyász, ha addig sem semmi, majd akkor jelentkezek érte.
jó, hogy a húsvéti készülõdés, sütés (fonottkalács, mézes krémes...) kissé leköt. a takarítást meg majd rátestálom a zemberre.
gondolom, most, hogy nincs meló, azért a köv. pár napban jönni fogok (persze ez attól függ, hogy a zember mennyire akad rá a wow-ra... azeroth, én így szeretlek! :))
tsók mindenkinek!
Nincs jelen
#9159 2009-04-10 16:23
- mamo.
- Tag
Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek.
Nincs jelen
#9160 2009-04-10 19:48
- Lisa
- Tag
Sziasztok, no én is megérkeztem a "nagy pestiába" :D :D :D
Apáva megvolt a vacsi, a fini fõt házi sonka és a fõt toji, persze szigorúan leöblítve egy bohárha tokaji szomoridnival. Luci az Nektek is jöhet ? :D :D :D
Szóval itt minden ok. remélem jól vagytok és én nagyon készülök a holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázni Magatokra, sok puszi, eszembe vagytok ám!!!
Lisa
Nincs jelen
#9161 2009-04-10 21:03
- Marthuska
- Tag
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Nincs jelen
#9162 2009-04-10 21:19
- judy1981
- Tag
Hali!
Youlcsi: ha Piri néni kitomolta magát, vonatra teszem, vagy postázom neked :D Mint mindig, de sose ér oda. Lehet beszélnem kellene a MÁV vezetõségével, hogy hozzanak össze egy közvetlen járatot. A zembert jól kell lakatni, és bealszik :D
Kitti: remélem megkaptad a sajtburgeredet. Nekem anno a vérvételekért lángos járt. Ma már mekis kaja :(
Nelly: ha tudnál jönni a talira, - ha vizbe nem is de - alkoholba folythatnád Zotyeszt :D (Ha csak nem változott a helyzet, és õ sem jön)
Apropó alkohol: mennyire kell alkesznek lenni, hogy az ember 2x forduljon meg 1 óra alatt az italboltban? :D Na jó, enyhítõ körülmény, hogy feledékeny, és elfelejtette az aloét :D
Nincs jelen
#9163 2009-04-10 21:37
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!!:D:D
A lányoknak sok locsolót a fiúknak sok piros tojást + mellé a páleszt!:D:D:D
Voltunk ma a szemészeten a Rolival.Elõször is azért vittem mert az utóbbi idõben ha már nagyon fáradt akkor a bal szeme bekancsalit!:DNo, de kiderûlt a gyerek nem kancsak viszont rövidlátó!:(az értéke -0,75 - + 0,25:(:(
Most kaptunk látásteszt kártyát amit 3 hónapig minden nap kell gyakorolni elõször csak simán majd letakart szemmel.Aztán vissza és kiderûl , hogy kell-e neki szemüveg vagy nem?!:(:(
Szóval ez van!
Ma ismét volt leszboszi napom aminek nagyon örültem és váratlan volt ( meglepi):D:D
De a lényeg , hoyg jól éreztem magam!!!:D:D
Viszont a holnapot sokkal jobban várom és lehet , hoyg aludni megint nem fogok tudni!!!:D:D
De legalább mondhatom , hoyg holnap van a fõ leszboszi nap és végre elérkezett ez az idõ is!!!!!!:D:D:D::DD:D
Kitti!
Mi volt???????
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!:D:D:D
Nincs jelen
#9164 2009-04-11 00:32
- sziszi32
- Tag
Lisa, hadd kötözködjek, a "szomorodni" szót borral kapcsolatban "szamorodni"-nak mondjuk, minthogy a szó szláv eredetû, és azt jelenti, hogy magától termõ (szõlõ). :D :D :D
Mindenkinek kellemes ünnepeket! :)
Nincs jelen
#9165 2009-04-11 10:09
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Végre ma van!!!!!!!!!!!:D:D:D
Már nagyon várom a délutánt!!!!:D:D:D:D
Sziszi!
Nekem teljesen mindegy , hogy hogy is irják! Egy a biztos és tuti , hogy szomorodni men fogunk!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9166 2009-04-11 10:41
- Lisa
- Tag
Sziszi: oké, értettem, de azért ezt el is várom Tõled, hogy így tisztába légy a borokkal :D
Luci: remélem is hogy szomorodni nem fogunk :D
Puszi MINDENKINEK
Nita és Zsenikém: még egyszer elnézést a tegnapi gyors "lelépésért" de hirtelen jött családi dolog...
Nincs jelen
#9167 2009-04-11 13:19
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Nem is szomorodunk!!:D:D:D:D
Két legjobb leszboszi barátném már eggyütt van és hamarosan megérkeznek hozzám is!!!:D
Annyira várom már , hogy találkozzunk!!!!!!:D:D
Hár az izgalomtól hasmenésem is van!!:D:D:D
Norbi ma jött haza a mamáéktól a NIki meg ment ki hozzájuk igy legalább nyugodtabban tudunk beszélgetni mert nem lesz itt kotnyeles kiváncsi leányom!:D:D:D
Nincs jelen
#9168 2009-04-11 13:31
- kitti60
- Tag
Szép Szombat délutánt mindenkinek!! Hát sajtburgert nem kaptam, de jó hireket igen. Gyomorfekély meggyógyult, maradt a nyelõcsõ. De a belecskéimbe is szépen gyógyultak a fekélyek, mostmár hegek vannak. Bár még gyulladt néhol de már sokat javult. Szóval ez jó :D Gyógyszerek tovább csökkennek. Kedden vérvétel és 22én lesz szövettani eredmény. Dehát kit érdekel mindez mikor itt a húsvét, amibe a legjobb a szendvics...zsúrkenyér, vaj, sonka, fõtt tojci, ubi karikák, izlés szerint esetleg piros arany :P :D És remélem végre elmegyünk az állatkertbe, hátha lehet nyuszit simogatni :D
A csajoknak jó leszboszi délutánt! És mindenkinek jó hétvégét és Kellemes Nyuszit Kívánok :)
Nincs jelen
#9169 2009-04-11 13:46
- Lucifer
- Tag
Kitti!
Hát ezek aztán az igazán jó hirek!!:D:D:D
Gratulálok!!!!!:D:D
Azért módjával azzal a húsvéti kajával.:D:D
Sajnálom , hoyg a sajtburgered elmaradt!!:(:(
Látod nekem nincsen ilyen gondom , hoyg nyuszio simogatás mert van saját bejáratúúúúú nyuszink!!:D:D
Nincs jelen
#9170 2009-04-11 17:30
- kitti60
- Tag
De Luci, nektek biztosan nincs olyan fekete cicátok aki segit festeni :D Kedves volt tõle, el is rontottam :D :D
Még régesrég mi is tartottunk csirkéket, malacokat mára már csak én maradtam :D Na meg ez a bundás kutya.. aki kitesz egy tehenet, egy malacot egyben..legeli a füvet, eszi a macskakakit :D De azért van benne egy kis kutya beütés is..ha labdát lát, megállíthatatlan :D
Ja és anya finom tejszines csirkás levese, pótolta azt a sajtburgert..ez sokkal jobb :P :D
Nincs jelen
#9171 2009-04-11 19:51
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sokat nem irok mert nem nagyon tudok!:D:D
Leszboszi talink megvolt ami fergetegesre sikeredett legalábbis szerintem!!:D:DD:
És ami még nagyon jó volt , hoyg PAsek is eltudott jönni !:D:D
Szóval nagyon jól éreztem magam remélem a többiek is!:D
Sokat beszélgettüónk és jókat nevettünk !:D:D
Az irás nehezen megy eléggé egybefolynak már a bertük ami nem is csoda ennyi aloe után!:D:D
szóval a lényeg hoyg nagyon jó volt !!:D:D:
Nincs jelen
#9172 2009-04-11 21:15
- roor
- Tag
Halika!
Igen,fergeteges volt,és nagyon örültem mindenkinek!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Luciboszi megint felcserélted a betücskéket!:D:D:D:D:D:D
Lisa:tipegõ,köszönöm!:D
Pasek:pussz orcádra!:D
pá
Nincs jelen
#9173 2009-04-11 23:56
- sziszi32
- Tag
Irigy kutya sziszi reméli, hogy egyszer õ is csatlakozhat e leszboszi mulatsághoz. Némi ellentétet vélek viszont felfedezni a "leszboszi" jelzõ, és Pasek jelenléte között, minthogy mikor legutóbb rájuk uszitottam Danit, nekem a szakállából itélve úgy tûnt, hogy fiú... :P :D :D :D Másrészt, örülök, hogy jól sikerült a bulitok!!!! :D
Holnap húsvét. Mindenkinek a feltámadás reménységében kivánok szép ünneplést (és gyerünk templomba, lajhárbanda!!! :D :D :D)
Nincs jelen
#9174 2009-04-12 05:22
- Vicaa
- Tag
Leszboszi társaság! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! Pasek külön is pusziltatik! :)
Kitti jó, hogy szép javulást mutat az eredményed! Neked is a gyomrod érintett a crohn miatt???
Tegnap jól belakmároztam minden finiséget, sonka tojás, torma, friss kenyérke, ebéd után pedig Attival jégkrémpartyt csaptunk!
Estére meg is lett az eredménye, hogyis fogalmazzak finoman.
Annát pelenkáztam, mert azt hittem alkotott valami nagyot, de közben nekem jött meg a késztetésem és hát... ööö.... nagyon kínos volt, mert nem értem ki a WC-ig.
Atti rendkívüli humorérzékkel kezelte a dolgot és megállapítottuk, hogy így akartam inspirálni Annát a pelusba produkálásra :)
Ma már oda kell figyelnem azért mit eszek, pedig anyóséktól kaptunk egy nagy tálca család kedvence sütikét és ma Anyuhoz vagyunk hivatalosak ebédelni.
Annának már visszatért az étvágya is, a kedve is, a huncutsága is! Tegnap akkorát nevettünk, mert az autóban hallgattunk egy olyan számot amiben fütyülnek és õ meg csücsörített fújkált és dudorászó hangokat adott ki, hogy próbálja utánozni. A táncikálásnál pedig újabban nemcsak a popóját és a fejét rázza, hanem tornázáshoz hasonló heves karmozdulatokat végez :D
Nincs jelen
#9175 2009-04-12 06:40
- mamo.
- Tag
Kedves Vicaa!
Nagyon régen kezdtem a fórumot olvasgatni, és pedig a TSO miatt. Láttam a hozzászólásaidat, vagyis olvastam. Reméltem, hogy bejön a dolog és akkor némi remény csillant fel, hogy meggyógyulnak az emberek. Olvastam, hogy szeretnétek babát. De hát ezek szerint hál Istenek sikerült Nektek a baba.
Ha összekeverlek valakivel, ne haragudj. De nagyon örülök, hogy van Annácskátok.
További kellemes húsvétot és vigyázz Magadra, óvatosan egyél.
mamo
Nincs jelen
#9176 2009-04-12 10:33
- Vicaa
- Tag
Nem keversz össze, én próbáltam a TSO-t, de csak nem egész egy évig hatott, amikor vesemedence gyuladásra kaptam antibogyót visszalángolt újra.Én is azt gondoltam akkor, hogy csodaszer, hitelt is vettünk fel rá, amit még most is fizetek. :(
De nemsokkal késõbb viszont sikerült teherbe esnem, akkor is kórházban voltam, mikor kiderült, és igen, nagyon boldogok vagyunk, hogy egészségesen megszületett ez a kis huncut lánykánk.
Köszönöm a jókívánságokat, neked is további szép ünnepet!
Nincs jelen
#9177 2009-04-12 12:40
- Dusy
- Tag
sziasztok
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok ! puszi nektek
Nincs jelen
#9178 2009-04-12 15:21
- judy1981
- Tag
Hali!
Tegnap nekem is talim volt, így lebszéltem barátnõmmel a szállást jövõ hétre.
Roor: ez ügyben küldök neked mailt (a citromosra), hogy merre is leszek elszállásolva. Bár ahogy néztem, csupán egy buszra kell felszállnom, így nem túl bonyolult. De ha van a körnéyken valaki, aki pártfogásba veszi szegény vidéki lényemet... Akkor szívesen veszem. :D
Anno én is a TSO miatt jöttem ide, és mikor nekünk összejönni látszott a keret, még mielõtt intézkedni kezdtem volna visszanéztem, hogy ki hogy van azóta, és láttam, hogy többen is visszaestek :( Így lett új konyhánk, fürdõszobánk...
Végül mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket:
<kép>
Nincs jelen
#9179 2009-04-12 17:09
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Szeretném megköszönni Lányok Nektek a csodaszép délutánt. Nagyon jól éreztem magamat és sikerült, minden gond nélkül végre kikapcsolódnom. Jól esett a fini süti!!! Leszbiszonak...nem is tudom, hogy mennyire is mondható, bár elég gyakran szóba került a bekapás és a lenyelés :D ezt mind a tükikkel kapcsolatban, mielõtt bárki is rosszra gondolna...
A szép szõke herceg, persze gyönyörû szõke herceg ,és Luci Norbija is nagyon, de nagyon megnyerõ személy volt számomra. Természetesen pasekkal egybõl találtak közös vonatos-meg fingó-csengõhangos témát! :D :D :D
Luci , Roor ma is egy csomót nevetett és örvendve mutatta be apának az új szerzeményét. :D :D :D
Luci: köszönöm a vendéglátást és a jó kis borozást :D , ja meg a bûnözést :D
Roor: neked külön a kis nosztalgiát és idegen vezetést és a fuvart haza.
Mindketten vehetitek fenyegetésnek, hogy még jövök :D vagyis jövünk.
JA és Csajok egy hét múlva TALÁLKOZUNK és kész.
Zotyesz: érdeklõdtem felõled és üzentem, hogy puszi Neked, de itt is külön!
A napunk nagyon jól telt délelõtt Gellért hegy, és szikla templom. Délután ebéd után, fagyika (roor-os) és séta a Pólus körül.
Holnap még be a városba vlmi program, aztán meg hazafele.
De még azért most élvezem a fini, sonkákat, és a székelykáposztát!
Mindenkinek csoda szép és Kellemes Ünnepet továbbra is!
Lisa
Nincs jelen
#9180 2009-04-12 18:44
- kitti60
- Tag
Boldog Nyuszis estét! :)
Örülök, hogy mindenkinek jól sikerült találkái voltak ilyen szép idõben :)
Vica, vigyázz a nagy lakmározással.. én tegnap rettentõ sok tejszines levest ettem, meg is volt az eredménye. :D :D Amugy a gyomrom is érintett volt most elvileg gyógyult, de fõként a vastagbelem és a vékonybelem utolsó 20 centije.
Délután anyával felkaptuk a toppot, rövidgatyát és irány a kertbe, gazok kifele, virágok átültetve és voálá :D :D tiszta koszok lettünk és sajog minden porcikánk :D :D :D Mostmeg esik és dörög, szegény Aliz kutyus fél és itt van a bejárati ajtóban. Most fogunk majd enni anyával fincsi húsvéti szenyákat :P
Nincs jelen
#9181 2009-04-12 18:44
- fater
- Tag
Mindenkinek kivánok nagyon boldog húsvétot a lányoknak,asszonyoknak sok locsolkodot.Ki hogy szeretI.Mártika várok egy pár sort.
Nincs jelen
#9182 2009-04-12 19:34
- roor
- Tag
Halika!
Sziszim,drága,persze hogy csatlakozol,de egyébként is mindig velünk vagy!:D:D:D:D
Mert gondolunk ám rád!:D
Igaz tegnap épp a borospincécskédre is gondoltunk nagyokat!:D:D:D:D
Vicaa:jó humorérzékkel vagytok megáldva,igaz ezt másképp kezelni nekünk nem is szabad.:D
Viszont áruld el hatással volt Annácskára,vagy tojik az inspirációra?:D:D:D
Dusy:neked is puszi és kellemes ünnepet!:D
Judy:ment válaszmail.:D
Lisa:én köszönöm a hosszú idõ óta elsõ igazi fagyimat!:D
Nagyon jó volt hogy velünk voltál,remélem sûrûn elköveted ezt a merényletet ellenünk.:D
Nagyidnak cupp a finomságért.:D
És igen egy hét múlva TALÁLKOZUNK és kész.:D:D:D:D:D
Ha bent a városban vagytok,a Váci utcában kirakodóvásár van,kézmves cuccok,Vajdahunyadvárnál meg kosárfonás stb.:D
De bármit is találtok érezzétek nagyon jól magatokat!:D
Kitti:nagyon volt ám gondolva Rád és nagyon örülök a jó híreknek!:D
Nem vagy semmi,ilyen gazolást bevállalni és kidögleni....:D:D:D:D
Jó étvágyat a kajcsihoz.:D
Fater:köszönjük,neked is kellemes húsvétot és sok piros tojást!:D
Na ma Manóék voltak vendégeim ebédre.
Mivel ManóTomija kedvence a rakott krumpli,hát egy jó kiadós mennyiséget hoztam össze.
Á nem is volt sok,csak négy kiló krumpli,10 tojás,kis kolbi,szalonka,füstlivirsli,két nagy pohár ejföl no meg a sajt.
Na ha ezt összeraktátok akkor az nem kis mennyiség.
Szóval ,sütöttem még kenyérkét mert épp elfogyott,meg gondoltam valaki akar enni a kumpihoz.:D
Akart.:D
Majdnemhogy azzal laktak jól,beverték a kis kenyeret,igaz tisztességgel ettek a rakottkumpiból is.:D
Ebéd végeztével készíthettem be a második kenyeret,de sebaj,mert azt érdemes volt látni ahogy ráröpülte!:D:D:D:D
Sajnos kép nem készült most,mert sütõböl ki,menet közben vág,tányérralandolás közben elfogy szindróma lépett fel.:D:D:D:D:D
Egészségetekre tesó!:D:D:D
És akkor hogy én se maradjak ki:Kellemes tepsifüleses húsvétot!:D
pá
Nincs jelen
#9183 2009-04-12 19:45
- fater
- Tag
Roor köszönöm de én reggel 7-töl 24 órás szolgálatban leszek s mivel b. õr vagyok remélem nem találkozom senkivel.
Nincs jelen
#9184 2009-04-12 20:55
- sziszi32
- Tag
roor, nyálcsorgi a rakott krumplicskádra, nekem is egyik kedvencem és specialitásom... :D :D
örülök, hogy gondoltok rám, még holnap is gondoljatok, mert még lesz egy kis dolgom :cool:
Nálunk is szépen telik a húsvét, sikerült a lakást is úgy-ahogy helyrepofozkodni, mire anyámék ideértek. Egész normális volt a szitu, délután szépen ha is mentek. Igy hármacskán töltjük az estét, de micsoda felüdülés ez az elmúlt hónapok hajtása után!!!! :D :D
Nálunk ma egyébként eléggé egyszerû, hidegtálas menü volt, tegnap sült egy töltött hús nevû finomság, amiben a hús valójában csak kibélelésre szolgál a jénai tálban. Aztán volt pulykamell kolbásszal töltve, fõtt csülök és sonka, kétféle sült kolbász, házilag sütött kalács, cékla, torma, fõtt tojás. Az volt ebben az egyszerû, hogy mindezt tegnap elkészítettük, és ma már csak enni kellett. Volt egy kis majonézes krumplisali, de azt kaptuk. Anyám hozott egymillió sütit (na jó, csak 60 darabot, megszámoltuk! :D). Igaz, a husileves kicsit hiányzott a bendõmnek, ezért holnapra fõzünk aztat is.
Az ünneplõknek, kirándulóknak sok puszi, gondolva van rátok. :) Lisa, mikor értek haza? Felhivnálak...
Luci: mikor utaztok?
Nincs jelen
#9185 2009-04-13 03:23
- Lucifer
- Tag
Puszi mindenkinek!
Jól vagyok megvagyok csak nem birok aludni!:D:D
Majd késõbb jövök!:D:D
Nincs jelen
#9186 2009-04-13 05:58
- Vicaa
- Tag
Ahááááá, szóval éjszakázol már megint Luci! Ajjaj, nem jó az, ha ilyen gyakran nem tudsz alukálni. Igaz bagoly mondja...
Roor, igen megvolt az inspiráció, negyedóra múlva :D
Majd még késõbb én is jövök! :)
Nincs jelen
#9187 2009-04-13 09:48
- Nelly
- Tag
Sziasztok!!!!!
Húsvét alkalmából már degeszre zabáltam magam ez alatt a pár nap alatt,tegnap már a hasamat kellett maszíroznom mert majd szét durrant :D
Most meg pakolunk és menekülünk itthonról :D
Kaja.pia,horgászfelszerelés...ki a csónakhoz..és uccu neki süvítünk a Tiszán :D
Ha esetleg ne talán tán fognék is valami 100 kilós halat azért bejelentem :D:D
Este pedig irány vissza B.pest.
Üdén frissen fiatalosan teleszívva tüdõm falusi levegõvel :D
Mégegyszer kellemes húsvétolást mindenkinek csajoknak sok locsolót fiúknak sok piros tojást :P
Pussz
Nincs jelen
#9188 2009-04-13 11:45
- Pocak
- Tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Nincs jelen
#9189 2009-04-13 13:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Ne irigykedj mi is fogunk találkozni!:D:D
És különben is mi is irigyek voltunk amikor ti találkoztatok Lisáékkal.:D:D
Leszboszi jellemzõ?Hát Pasek ennyi nõ között már lányositva lett!:D:D
De ha esetleg Lisát kérdezed akkor azt fogja mondani , hogy a pincét nagyon jól lakatold le mert Luci veszély közeledik!:D:D:D
És tényleg ha személyesen nem is vagy velünk , de mégis mindig velünk vagy mert sokat emlegetünk!:D:D
Danibetyár ment locsolni??:D
Május 1-2-3 amikor utazom!:D
Vicaa!
Hát látod ez nem volt semmi!:D
És legalább hatásos volt Annácska számára ez a mûvelet?:D:D
Bagoly mondja ? - akkor te mit keresel itt ilyen korán?
Én szinte minden nap hajnalban fekszem csak irni nem szoktam!:D:D
Judy!
Örülök , hogy sikerûlt elintézned a szállást!:D
Lisa!
Nem kell köszönni semmit!Én örülök , hogy jöttetek ,ettetek - ittatok és ami a lényeg , hogy jól éreztétek magatokat!:D:DA borból meg nem is ittál olyan sokat , de Roor még kevesebbet!rólam már ne is beszéljünk!:D:D:D
Nagyikádnak nagy puszi a fini sütikéért!!:D:D:D
Találkozunk!:D:D
Roor!
Minden jó , ha vége jó!:D
A kenyered jóllakatta a bandát igy legalább maradt kajád mára!:D:D
De tudod mi ebbõl a tanulság?Legközelebbha mennnek nem kell fõzni csak kenyeret sütni!:D:D:D
A Lisa mama sütije nagyon finom volt bár tudod egy önzõ dög vagyok és nem nagyon adtam neked mert befaltam én az egészet!:D:D
Nelly!
Örülök , hogy ilyen jól teltek az ünnepek!
Remélem kifogod a nagy halat!!!!!:D:D
Jó szórakozást , csónakázást és legfõképpen horgászást!:D:D
Nincs jelen
#9190 2009-04-13 14:21
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Sziszi: kb. 9 fele csak :(
Holnap megyek vérvételre a vizsgálat elõttire, de legkésõbb délben otthon leszek, ja és a "cuccot" is holnap veszem meg! :D
OKÉ akkor egy hét múlva, remélem leszünk BÕVEN!
Nelly: akkor most váltás Te jössz vissza a Nagyvárosba! :D Jó, hogy teleszívtad Magad fross levegõvel, remélem jó kedvvel és energiával is feltankoltál...
Mindenkinek puszi
Nincs jelen
#9191 2009-04-13 15:46
- OptimusAMD
- Tag
Hali!
Kellemes Húsvétolást Mindenkinek....:D
Nincs jelen
#9192 2009-04-13 16:41
- Lucifer
- Tag
OptimusAMD és Pocak!
Nektek is kellemes húsvétot!!
Lisa!
Norbi nagyon be van sózva , hogy Pasek mikor jön megint pestre mert igérte neki ami igért!:D:D
Roor!
Én ma itthon vagyok , de mégse vagyok!:D:D
Nincs jelen
#9193 2009-04-13 17:08
- Nelly
- Tag
egy gyors helyzetjelentés :)
Szóval halat nem fogtunk csak apámat ki a vízbõl,mert kicsit meginogott(a sok borocska :P)és két csónak közé került seggel a vízbe..roppant mulatságos volt :D :D
De nagyon szépen telt a napunk,lassan indulunk is vissza :)
Mindenkinek pussz
Nincs jelen
#9194 2009-04-13 17:33
- Lucifer
- Tag
Nelly!
Hát ezt megnéztem volna persze csak a partról mert lehet , hogy én is a vizben lettem volna.:D:D
A halat viszont sajnálom , hoyg nem fogtátok ki!:(:(
Nincs jelen
#9195 2009-04-14 03:49
- Vicaa
- Tag
No, akkor magyarázd el, Luci, hogy miért van ez, hogy ilyenkor nem bírunk aludni! Pedig nem mintha napközben nem fáradnék ki eléggé!
Nelly, szóval akkor Apukád volt a nagy hal? :) Remélem én is, hogy sikerült jót kikapcsolódnod!
Képzeljétek Anna tud fütyülni! :D:D Annyira sokat próbálkozott az elmúlt napokban, nagyon tetszik neki a dolog. Szinte minden idõnket a szabadban töltjük, már reggel hozza a cipõjét, húzza a pelusos táskáját, hogy "ki-ki" menjünk, induljunk! Kedvence a homokozás, persze úgy összekoszolja magát, mert a vödör meg a lapát csak dísznek van, õ kézzel ás, túr, dógozik :D
Már teljesen zabolázatlanok a fürtjei, kicsit meg kéne "fodrászolni", de én ezt nem merem bevállalni (kis koromban - bocsáss meg Anyukám - házilag meg lettem nyírva, mindig olyan is lett a fejem, mint akire a bilit hózták rá és úgy nyírták körbe :D ), és õszintén nem is tudom hogy bárkinek is hagyná -e.
Nincs jelen
#9196 2009-04-14 11:47
- István 1988.
- Tag
Sziasztok:-) De rég jártam erre. Na most olvasgatok ki mit írt azóta...:-)Hát nem nagyon lettem jobban, a doki akihez járok...hát fogalma sincs, miért van mindíg hányingerem.Tükrözésem (gyomor endoszkópia) volt nem olyan rég, de nem nagyon mutatott sok mindent nyitott a gyomorszájam aztán kész....a hasam sokat fáj a köldök körül, fõleg most ahogy dolgoztam erõsebb fizikai munkát a munkahelyemen az nem tett jót ezekszerínt gyulladás lehet ott is, de a dokim csak IBS re tippel nálam, nem tudom de nagyon ki vagyok már a sok hányingertõl fõleg reggel...:( El akarok jutni Pestre egy korházba Én Székesfehérvárra járok, tudtok egy jó dokit? Vagy, hogy lehet feljutni orvoshoz?
Jaj de jó itt már alig olvastam bele a "rosszalkodásokba":-D de már jó is a kedvem. Köszönöm. Na sziasztok, majd még jövök.
Nincs jelen
#9197 2009-04-14 14:45
- Györgyina
- Tag
Kedves István! Én itt még viszonylag új tag vagyok, tehát nem ismerjük egymást. Jó, hogy újra jelentkeztél, legalább megismerkedünk. A régeibbek biztosan tudni fogják ki vagy. Én is nagyon szeretném tudni és segiteni, amiben lehet. Budapestre simán bekerülhetsz egy orvoshoz, nincs annak semmi akadálya, csak kell valaki, aki beajánl. Többen járnak a SOTE Belklinikára és nagyon elégedettek. Én úgy talapsztalom, hogy ma Budapesten talán az egyik legjobb kórház. Majd jönnek azok a Betegtársak akik oda járnak és biztosan útbaigazitanak Téged is.
A magam tapasztalata szerint a fizikai munka igen erõsen rontja az állapotunkat - én 28 éve Crohnbeteg vagyok -, de a fiatalok is ettõl szernvednek. Ha kiderül mi a bajod konkrétan - gondolkozz el a rokkantsági nyugdijazásodon - mert akkor nem kell ilyen nehéz munkát végezned. Na ha azt szeretnéd, akkor én abban tudnék Neked segiteni.
Jó egészséget.
Kittykém, arany rózsaszálam: hát olvasom, hogy milyen bátor vagy és túlestél a tükin. És az eredmény is jó. Tiszta szivembõl izgiztem ezért és látod, igy is lett. Nem is izgiztem, imátkoztam. Gondolom drága Szüleid is most úsznak a boldogságban és Te is. Nagyon vigyázz Magadra kicsim, tudod, Te vagy a mi Napsugarunk. És alig várom a szombati találkozást, hogy megölelhesselek.
Sziszikém, Vicám, Lucim: szépek vagytok igy hárman, mint visszatóasszonyok. De tán pihenni is kéne, pláne, hogy mindhárman pici angyalok Édesanyái vagytok. Durocellt ki, aztán csicsika.
Lisa és Pasek és Judy: olvasom, hogy budapesti aszfaltbetyárkodtok. Jöttök-mentek. Remélem kellemesen tellik, telt és telni fog az idõtõk. Csókoltat Benneteket a MÁV és én. Szombaton tali Veletek.
Minden egyéb rendû és rangú betegtársam és barátom: Tudatom, hogy gyúrok a szombati talira és ott várom a Veletek való találkozást.
Gyógycuppanás Mindenkinek.
Nincs jelen
#9198 2009-04-14 18:48
- judy1981
- Tag
Kitti: le vagyok maradva, és jössz a talira, vagy Györgyinának van megint "agyérelmész"? :D:D:D (bocsi :D)
Györgyina: a MÁV-ról jut eszembe, hogy e-mailed után elgondolkodtam azon, hogy még pénteken munka után vonatra ülök, de mielõtt ezt komolyan vehettem volna, ma bejött az ügyfél, hogy Õk csak pénteken 3 után tudnának jönni. Nekem legkésõbb akkor el kellett volna indulnom. Hát így marad a szombat reggel.
Nelly: akkor meg volt a nagy fogás... :D
Ma reggel hatalmas trauma volt, hogy fel kell kelni, és munkába kell menni. Szerintem a fõnök is így lehetett vele, mert sok érdemi munkát nem végeztünk :D. Még nagyobb érvágás volt, amikor kiderült, hogy félre lettünk tájékoztatva, és mégsem lesz ebédünk. Maradt a rendelés. De az egy kicsit csalódás volt.
Aztán végre vége a munkaidõnek, hazajövök, anyám mondja, hogy menjünk - gondoltam én, ruha boltba, mert a ruhatárcserének ugye nincs vége, hogy a jó idõ bár megkésve, de ily hirtelen köszöntött ránk. Útközben telefon, miközben figyelek ki a fejembõl, hogy anyám miért arra megy, amerre, hisz arra nincs bolt. Azért megyek utána. Majd telefon letesz, csak megkérdezem, mégis hova megy? Hát egy turkálót vett célba, mert szerinte "megbeszéltük", hogy megyünk. Ebben csak annyi érdekesség van, hogy nekem abszolut nincs türelmem turkálni, mert a ráfordított idõ nincs egyenes arányban az eredménnyel, és különben is, én a rendezetlenséget csak akkor tûröm el, ha én csinálom. :D. Anyám 'B' verzióját még jobban utálom, amikor õ turkál, én meg fogom a táskáját. Volt belõle durcizás.
Szóval ilyen fantasztikus napom volt.
Nincs jelen
#9199 2009-04-14 20:18
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Megvolt a vérvétel ma, kétszerre sikerült, holnap megyek be az eredményért és utána irány Pest.
Vizsgálatok miatt jelentkezünk amint "olyan" állapotban leszünk! :D
Legyetek jók és ha nem túlontúl nagy kérés jelentkezzetek!!!!!!
Luci: Norbinak üzenik, hogy be van pakolva neki az újság, meg a "súlynehezék" :D :D :D lehet készülni rá!
Én meg készülök a szombati talira.
Amúgy toll a fületekbe (Roor, Luci, Nita, Zsenim) nem" újrahasználható" capsulát kapok...bibibibibi...így minden féleképpen ott kell aludnom, Esztergomba. Amik rám lesznek "kötve" azok 24 órásak, így addig benn kell lenni, független attól, hogy mikor is ürül ki a csoda :D
No azt hiszem röviden tömören ennyit!
Puszi Mindenkinek, fütyülõs kisasszonynak, és rosszalkodó pici zsarnoknak külön!!!!
Szerkesztette: Lisa (2009-04-14 20:20)
Nincs jelen
#9200 2009-04-14 20:25
- kitti60
- Tag
Lisa, én is ma reggel voltam vérvételen :D Olyan fájinn vénáim vannak :D :D
Judy, ömm...sajnos nem megyek, mondtam is..Györgyina azért még bepróbálkozott hátha én magam is bedõlök :D de örülök hogy igy szoritott értem :) meg is lett az eredménye! :)
Azért biztos nélkülem is jó lesz a tali aztán legközelebb én is randalírozok veletek :D
Nincs jelen