#9901 2009-05-30 19:18

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Legnyalisabb alattvalóm Sziszi,köszönöm.:D:D:D:D:D:D
Még az íze is jó.:D
Legközelebb már merek bele meggyet is tenni.:D
Vagy kakaósat csinálni.:D
Vagy.....no majd meglátjuk.:D

Nincs jelen

#9902 2009-05-30 21:49

judy1981
Tag

Hali!

Lisa kedvéért:
Ha már fõzünk: holnapi menü semmi extra: rántott husi. De hétfõn...
elkészül életem elsõ lasagne bolognese-je :P Persze nem porból.
Roor: nem tûnik laposnak. Nem öntenéd nyakon egy kis csokoládé sodóval? :P
Nori: szerintem ezt mindenki megkapja 1x. És hidd el, hogy nem belõled van elege, csak már elfáradt a költözés miatt. Anyudnak sem egyszerû mindenhol ott lenni, megfelelni.
Kitti: bulizz csak.
Laci54: van ez így, de legalább jó lett a pöri :D

Nincs jelen

#9903 2009-05-30 21:52

Agica01
Tag

Sziasztok!

Látom azért meg-megjelenik mindenki! :)
Nálunk minden változatlan, gyerek még nem akar aludni. Apja most ért haza, most azzal beszélgetnek még egy kicsit, így jutott nekem egy kis gépidõ :)

Lisa: nekünk együtt kéne fõznünk, mert én meg mindent sótlanul csinálok.Nem direkt, valahogy minden úgy sikerül. :D De utólag legalább lehet beletenni :D :D :D Amúgy szedd össze magad, és ezt a kis tanulást már fél lábon is kibírod!

Sziszi: nagyon drága vagy, köszi :) Igyekszem.

Laci: hát ez van, ilyen az idõ.NÁlunk két napig esett, ma kivételesen egyáltalán nem :) De mi ma nem bogárcsoztunk. Na majd legközelebb már teljes lesz a siker.

Roor: gratula az elsõ piskótához, amit reméljük még sok követ! :)

Jó éjt, pussz!!!

Nincs jelen

#9904 2009-05-30 22:42

sziszi32
Tag

Lisa: már csak 27 nap szenvedés.... utána pedig jön a boldog nyár, tali, buli, csirkekergetés....egyebek... :D

Nincs jelen

#9905 2009-05-31 10:36

porshe
Tag

Sziasztok!

Nóci lázas, fáj a füle, pocsék éjszakánk volt....:(:(:(

Nincs jelen

#9906 2009-05-31 10:44

zotyesz
Tag

:( :( sajnálom porshe  mielõbbi jobbulást nórinak

Nincs jelen

#9907 2009-05-31 14:53

Györgyina
Tag

Nórika, kicsi csillagom, gyógyulj meg mielõbb.

Nincs jelen

#9908 2009-05-31 16:18

Nita
Tag

porshe!
Nem jó ez így a te fülednek kéne "fájni" a sok cibálgatástól ;) Nem csodálom, hogy pocsék éjszakád volt gyerekkorom egyik maradandó emléke a középfül gyulladásom pokoli volt :/ Remélem Nórinak fele annyira se fáj, és jobbulást neki, neked meg szülinapodra egy kis pihenést kívánok!!
Ejjj olyan csúnya idõ van, hogy menten depis leszek egész nap álmos vagyok, de nem akarok aludni mert akkor elmegy a hétvége tétlenül! Bicajozni szerettem volna :( Na mindegy majd máskor.
Lisa! Mi is befûtöttünk, és ha nem lett volna ezen a hétvégén maraton a bükkben most ott fagyoskodnánk szóval ennek még örülhetnék is hogy így alakultak a dolgok! Az elõbb néztem ott éjszakára 6! fokot írt brrrrrrr..júniusban abszurd :) Jövõ hétvégén viszont megyünk bicajozni úgy néz ki Jávorkútra! Bár nem akarlak zavarni mert tudom még vizsgázol(drukk-drukk :) ), de jó lenne összefutni már Árpival is terveztük!
Én ma rántott halat ettem rizzsel, és laktózmentes tejföllel készült tartárral :) Holnap halászlé lesz kint szeretném bográcsban, de lehet úgy járok mint Laci54 bár a hal tud úszni a vízben. ;)
Roor! Már csak valami desszert kéne, de nincs kedvem sütni jól néz ki a sütid maradt még? :)
Kitartás Nóri!Olvastam a költözés megviselt és még nincs is vége a tortúrádnak, de lassan csak normalizálódni fognak a dolgok! Dobjál ki mindenkit amikor eszel és tessék sokat enni, hogy erõs legyél és nyáron már veled is találkozhassunk!!!!!
Sziszi! Én is szoktam nézni azt a mûsort, bár ezt a részt nem láttam, jó is mikor ilyenek a rokonok, de sajnos ezt kevesen teszik/tehetik meg!
Judy! Képet mellékelj majd a "lasagne bolognese"-rõl nekünk hagy csorogjon a nyálunk!
Vicaa! Sok sikert a vizsgáidhoz, remélem sikerülni fog minden úgy ahogy szeretnéd!!!!
Nelly! Nem olvastam, de lehet írtad már túlélted a nyitást csütörtökön?? :P Biztos jó sok melód van most, azért egyél napközben rendesen!
Pussz mindenkinek akit kihagytam!

Nincs jelen

#9909 2009-05-31 16:55

roor
Tag

Halika!

Nita:hát..izé...imitt amott,mert az én házimanó zuram betermelte.:D
Holnap viszont tejlepény lesz megent.:D

Nincs jelen

#9910 2009-05-31 18:37

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Pár napja bukkantam erre az oldalra és örömmel tapasztaltam hogy mennyi jófej "sorstársam" van, akiktõl tanulhatok a saját tapasztalataik alapján.
Már elég sok mindent elolvastam, és sokatokat sikerült kicsit megismerni az írásotok alapján. :)

Csak így tovább :)

U.I.: szurkoljatok a vizsgáimhoz, sajnos utóbbi 1 hónap kórházzal és otthon fekvéssel telt meg szenvedéssel a mellékhatásoktól.

Üdv! Melcsi

Nincs jelen

#9911 2009-05-31 19:02

sziszi32
Tag

Szia Melcsi, üdv a fórumon!
Nita: ez egy kábé 2002-es rész volt. Utána lehet nézni :D :D :D
Felség: az miaz, hogy tejlepény? :)

Nincs jelen

#9912 2009-05-31 19:24

roor
Tag

Halika!

Sziszi az lenni lusta népek palacsintája.:D:D:D:D
Na szóval palacsintatészta kicsit több liszttel és tepsiben kisütve.:D
1 liter tej
20 deka liszt
10 deka cukor
1 vaniliás cukor
5 tojás
Összekeverni jó alaposan,kivajazott tepsiben megmelengetni a drágát míg át nem sül.:D
Mehet rá lekvár,kakó,túró,bármi.:D
Mondjuk nekem a  liszt kevés volt,még tettem hozzá egy kicsit.:D

Nincs jelen

#9913 2009-05-31 19:36

Nelly
Tag

Hejhó fiatalok :)

Nita igen túléltem a nyitást csütörtökön..nagyon élveztem..szerencsém van,mert egy munkatársam kocsival jár és hoz visz :)
Pénteki napunk már kicsit lazább volt..de nagyon jól érzem magam,jó a csapat..szóval nincs semmi gond a melóhellyel :)
Igaz evésre mostanában nem sok idõm jutott..csak pár falatokat tudtam mindig bekapni..de igyekszem pótolni a kiesést :)
Úgy tömören röviden ennyi..nem is nagyon olvasgatok vissza mert mindenki fini falatokkal receptekkel teli írásokat rak be..csak csorog a nyálam :)
Legyetek jók..ha megtehetem jelentkezni fogok..pusssz

Nincs jelen

#9914 2009-05-31 21:56

judy1981
Tag

Halihó!

Nita: ha nem hiúsul meg, lesz fotó. Én is kíváncsi vagyok, milyen lesz. :P:P:P:P Az idõ itt sem jobb. Egész nap szakadt az esõ. Na jó, nem egész nap, csak mikor nekem ki kellett mennem :( Esõben is lehet kint fõzni. Mi pl a Szalajka-völgyben sörsátor alatt fõztük a pörit. Illetve nálunk lelkesebbek fõzték :D:D:D De nem úszott a marha :P
Porshe: picurnak jobbulást. Szerencsére engem elkerült a fülfájás téma. Így én csak szurkolni tudok nektek. De azt nagyon :D
Nelly: örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyen. És EGYÉÉÉÉÉL!!!!!
Melcsi: üdv a fórumon. A folytatásra pedig mérget vehetsz :D Szurkolás megy.

A mai napon "röviden":
Reggel felkelek, elintézem a reggeli teendõket, és már derékig a szekrényben kutatok valami meleg ruháért, amikor beront anyám (full csipásan, összenõtt szemhéjakkal), rámnéz, és azt mondja: "Felkelni már!" Én meg nézem, hogy mi baja, mikor jobban állok, mint õ. Aztán a maga módján megkért, hogy kísérjem el az ügyeletre. Röviden: "Megyünk az orvoshoz" Mennyire lehet beteg, aki így tud viselkedni? Erre én indulásra kész állapotba hozom magam, mire bevágja, hogy õ még reggelizik... Elindulunk végre (kb 1 óra mulva) Persze szakad az esõ, az ügyeleten nuku fûtés, doki sehol. Illetve volt, csak az éjszakás még nem jött vissza a reggeli hívásból, és addig a másik nem tudta megkezdeni a rendelést, amíg az éjszakás le nem zárja a mûszakot. Közben egy - már felnõttnek mondható 22-23 körüli - srác gyomorpanaszokkal pattog anyucinak, hogy õ hazamegy, õ betegen nem vár ennyit. Majdnem beszóltam, hogy menj ba...meg, otthon biztos ellátnak. Kb 1,5 órás várakozás után meg is szabadultunk. Szakadó esõben - már kellõen átfagyva - elsétálok az ügyeletes gyógyszertárba, miközben egy teázóból sütemények szólongatnak. Mondtam, hogy várjatok, jövök még erre :P Gyógyszer zsebben, irány a sütik. Kb 2x annyiba kerültek, mint pl egy cukrászdában, mindenféle fantázianevük volt, amibõl nem tudnék egyet sem felidézni, de azért hatan hazajöttek velem :D Mindjárt meg is látják a végzetüket. Hazajövök, mire átöltözöm, átmelegszem, kiderül, hogy kevés az olaj a rántotthúshoz. Hugom: esik az esõ, õ nem megy sehova. Judy felöltözik, megkeresi a még száraz cipõjét, és elsétál - persze szakadó esõben - olajat venni.
Onnan kezdve nagy ívben kerültem a konyhát ebédig :D
Délután "dolgoztam" egy kicsit, de errõl majd egy másik alkalommal, mert még nincs kész a nagy "mû" :D

Nincs jelen

#9915 2009-05-31 23:53

sziszi32
Tag

Felség: ez nagyban emlékeztet az angolok által istenitett yorkshire pudinghoz (persze, az egy kicsikét tökéletlenebb recept :P)! Biztos örült a pocakod, amikor beléje került!
Porshe: csatlakozom a többiekhez, remélem, a kicsi lány azóta jobban van már... iszonyúan tud ám az ilyen fájni, emlékszem én is... :( És remélem, te is aránylag jól birtad az ápolást, az sem kismiska... :)
Judy: gyakran jut eszembe rólad, hogy te amolyan "rendes balek" vagy, a szó legpozitívabb értelmében. (Különben paprika tévén meg direkt kevés olajon sütik a rántott husit, kipróbáltuk, úgy is finom, sõt, nem annyira olajos! :) Csak azért irom, hogyha legközelebb is ilyesmiért szalajtanak, akkor egy laza mozdulattal kapcsold be a tudatlan népeknek a tévét!! :D :D :D)
Daninak elindult a bal szemfoga nõdögélni. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy reggel hatig fél óránként ringatás, simogatás, nurofen, nyugtatgatás ment. :( Egész nap nem birt enni, majd este egy kis rántott husi meg egy kis krumpli, de tényleg kevés, bement. Aztán megint csak a tej. Nagy nehezen elaludt, de egész délután még a szobából sem mehettem ki, rögtön jött utánam, vagy orditott, ha nem jöhetett. :(
Viszont: elkezdett most már komolyabban is kéredzkedni a vécére. Azaz, elkezdett kiabálni, hogy bibi, a pelenka hátuljára mutogatva, és szaladt a fürdõszoba felé. Amint kinyitottam az ajtót, szaladt az ülõkéért (lásd mosolyalbum korábbi fényképe), és máris tolta le a nadrágot. :) Aztán, amikor már kellõképpen sokáig ült (két percig :D), lekéredzkedett a vécérõl, s azonnal megnézte az "eredményt"! :D :D :D Ez ma kb. ötször is megtörtént!!! :D (biztos megirigyelte Rolkát! :))

Nincs jelen

#9916 2009-06-01 06:15

roor
Tag

Halika!

Judy:te egy csúcs vagy.:D
Sziszi,drága,ezek után engem érdekelne milyen az a yorkshire puding!:D
A pocim mindig minden finomságnak örül.:D

Hajnal három óta forgolódok.Fél ötkor szólított porcelánistennõ.Nem is egyszer,és még nincs is vége.:D
Talán loomtalanít odabent?:D

Nincs jelen

#9917 2009-06-01 10:36

sziszi32
Tag

A yorkshire puding csak nevében puding, különben meg szerintem lusták voltak kivárni a palacsinta megsülését, és beöntötték a tepsibe, vagy jobb helyeken muffin formába :D :D És képzeld, felség, húshoz eszik!! Láttam a tévében! :D :D (különben az átlag angol tényleg csak gyorskaján meg pizzán él, ezt viszont személyesen tapaszt-nyaltam :P)

Nincs jelen

#9918 2009-06-01 14:24

Lisa
Tag

Sziasztok
Nita: ha erre járnátok én nagyon örülnék annak, ha össze tudnánk futni, sajnos Jávorkút nekem nem jönne össze, de ha erre bicajoznátok...szóval akkor jók lennétek nálam egy fagyira :D vagy egy "beugrásra+ szóval, nagyon szívesen, annyi pihenés meg naná, hogy nekem is kell :D :D :D
Ágica: ma nem sóztam el semmit :D
Roor, háziasszony, jól néz ki a "gyártmányod" :D Luci, barátosnénak puszi!
Pasek ügyködik egész hétgévén a " benit szárnyasoknak" vagyis Klekipetráéknak észít egy nagyobb..pontosan 7, 5 X nagyobb rezidenciát. Nagyon vagányul nézz ki.
Én még tanulgatok hétvégi laza üzemmódban :D
Puszi Mindenkinek!

Nincs jelen

#9919 2009-06-01 18:01

nori
Tag

Sziasztok,

köszi a biztatást,sajnos ez nem hiszem hogy el fog múlni csak lappag aztán nagyon gubanc esetén ujra borula bili és elõjön..megértem én a környezetemet is de mit  csináljak,hogyan bújjak ki a bõrömbõl???
Az elmúlt pár hónapban már az öngyilkosság gondolata is többször foglalkoztatott és tudom,hogy ez egyáltalán nem jó..

NAgyon finomakat fõztök,sütik is mennyeiek,imádom az ilyen egyszerû de isteni édességeket,de mondjuk egy dobostortától kifutok a világból,br..nem az én ízlésem.

Itt rettentõ hideg van ahhoz képest,hogy jún.1.-e van,térdig érõ zokniban vagyok:)
Esett is,nyomott egy nap.Elgémberedtem ülve,feküdni nem merek mert rögötn bealszok aztán meg ég a gyomrom mivel nemrég ebédeltem.Uh..

Gyerkõcök jobban vannak? Remélem igen..bár biztosan õket is gyötri ez a nyomott idõ,ezt állítja a szomszédasszonny 2 apró gyereke van,de ki van borulva mert nem alssznak,esznek rendesen,ne tudja már mire fogni.

Jelentem,nincs már kutyánk,visszament az elõzõ házához,elhozták de az éjjel újra meglépett.Hát ha nem,hát nem,nem erõltetünk semmit..lehet,hogy ott sokkal kevesebb koszt jt,nincs jutalom falat,mert még 3 kutya van de talán nem unalmas,nem tudom miért nem szeretett itt..mindegy,kicsit meg is voltam sértõdve de majd ha kijavítjuk a kerítést lesz kis saját kutyus.Addig nincs házõrzõ.

Lefilmezték a mellkasom,hál Istennek 2007.óta semmi elváltozás nincs,minden OK,összeshasonlította a legutóbbi röntgennel is.Remélem a doki is örülni fog.Jövõ héten kontroll,már totális stresszben vagyok,de észrevettem hogy ez minden alkalommal így megy,és mennyire nemjó,de félek a bizonytalantól és ez a doki olyan szûkszavú,nem tudom hova tenni,pedig nem akarok vele se bratyizni,se nyalizni,csak egy korrekt õszinte viszonyt,de nagoyn elzárkózónak érzem..lehet,hogy tévedek.

Vizsgázok egy kalappal :):):)

Újoncok hajrá,jól jön egy kis friss vér:):):) Írjatok,üdv mindenkinek!

Nincs jelen

#9920 2009-06-01 19:31

Györgyina
Tag

Deága Nórikám. Olyan jó látni és hallani Rólad, bár nem túl derüsek a híreid, de hát még ez is jó. Vigyázz nagyon Magadra, Édeanyádra és a szép kis házatokra. Kutyuska meg majd lesz, ne búsulj. Jó egészséget és boldog életet a házatokban.

Nincs jelen

#9921 2009-06-01 23:16

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: ha hiszed, ha nem, néha én sem értem magamat, hogy miért nem küldök el embereket a... Oda. De mindig eszembe jut, hogy mennyi energiám menne el fölöslegesen, és inkább olyanra fordítom, aminek értelme is van.
Olaj az olajsütõbe kellett, abba meg kell a 2 liter.
Anyám természetesen ma is folytatta ámokfutását, és délelõtt 15 percenként elbõgte magát, hogy neki milyen sz.r az élet, mert õ milyen nagyon beteg, és senki nem csinál semmit. Igazából nem értem, ugyan mit tehettünk volna? Nem vagyunk gyógyítók. Reggel felkeltem, és egybõl hozzá fogtam a fõzéshez. Erre õ kijön, és elkezd rántottát sütni, de közben eszébe jut, hogy miért nem csináljuk meg neki? "Senki nics, aki megcsinálná a reggelit." Könyörgöm nem lett volna egyszerûbb megkérni bármelyikünket, hogy csináljon neki egy ku..a rántottát? Ezek szerint nem. És minden kis sz.rság miatt ez ment. Pl.: még nem volt kész az ebéd, ami szintén csak az én hibám volt, bár rajtam kívül mindenki magasról tett az ebédre és számítógépezett vagy tv-zett. Ez már megjátszás. Tudnám még folytatni, de nem teszem.
Nori: idõsebb kutyák nehezen szokják meg az új helyet. Nem, hiszem, hogy nem vagytok neki szimpatikusak, csak még nem tudja, hogy új otthona van. Azt hiszi, neki haza kell menni. Mi is jártunk így elajándékozott kutyával, hogy egy darabig reggelre visszajött. Talán egy kölyök kutyát kellene beszerezni.

És mint már utaltam rá, ma fõzõcskéztem egy "kicsit". A végeredmény:
<kép>
Szerintem baromi jól sikerült. Nekem ízlett. :P

Nincs jelen

#9922 2009-06-02 01:04

sziszi32
Tag

Judy: ez nagyon fincsinek néz ki!!! És aranyos vagy, hogy fõztél a családodnak, biztosan észreveszik, hogy segitesz, de hát ugye a hozzánk legközelebb állókban van egy olyan "juszt se szólok", "csakazértse dicsérek" fíling... :)
Daninak ma negyedóránként orszippantyúztuk az orrát, SAJÁT kérésére. Igazából bulizni akart a porszivóval, és tudta, hogy akkor bekapcsolom, és játszhat vele. De emellett szépen hagyta a szippantyúzást, estére a "cicakaka" feladta, és Danika orra kitisztult. :D :D :D Most szépen alszik végre, én a zuracskámmal kisuvickoltam még a házat, mert a héten tuti nem lesz rá idõm. :) A szemfogacska köszöni szépen, jól van, az inye piros, de a fog még elüldögél a gyökérben (vagy hol). :D :D
Luci: én megértem, hogy három gyerek, meg böhöm nagy vágta, meg ünnep, de azért már idevillanthatnád démoni mosolyod!! :D :D
Lisa: válaszmailom? Hol maradt???? :D :D
Többiek: szép hetet, mindenkire gondolva van részemrõl (is)! (bocs, hogy nem irok neveket, de hulla vagyok...)

Nincs jelen

#9923 2009-06-02 08:23

Szimi
Tag

Zolcsi jó az új avatarod!! Igaz nem itt láttam hanem az off-ba !! :D :D

Nincs jelen

#9924 2009-06-02 09:49

én
Tag

Szép elsõ munkanapot mindenkinek. A dolgozóknak üzenem, hogy hurrá. Rövid munkahetünk lesz. Mi Siófokon teleltünk hétvégén. A dolog nem volt rossz csak napozni nem lehetett. A fürdés is csak a fürdõkádban volt. Viszont nagyon finom halászlét ettünk egy siófoki halászcsárdában. Tegnap délután jöttünk haza és rögtön be is fûtöttünk otthon, mert kifagyott a hátsónk.
Finomakat sütöttetek, fõztetek amíg nem voltam.
Jó tanulást, gyógyulást és szép napot kívánok mindenkinek. Lehet választani!
Pussz!

Nincs jelen

#9925 2009-06-02 10:40

arpapa
Tag

ime a yorkshire puding:
http://elitkonyha.shp.hu/hpc/web.php?a= … re_pudding
egyébként tûrhetõ kaja, de nem édesség :D

Nincs jelen

#9926 2009-06-02 12:49

judy1981
Tag

Sziszi: Amíg otthon voltam, mindig én fõztem. (Kivéve mûtéteket követõ kimerültség esetén.) Bár akkor nem mindig voltam ilyen kreatív, mert elég válogatós családdal áldott meg az ég, és a napi rutin is rányomta bélyegét a lelkesedésemre. Ritkán szárnyalhattam. A Lasagne-ra is húzták az orrukat. A legjobban bátyám, aki megjegyezte, hogy "tele van zöldséggel" Répa volt benne, meg zeller és petrezselyem zöld (amit látott). Ja, mert porból jobb a bolognai szósz :P De õ nem fõz, csak kritizál. Pedig bolognai szósz íze volt.
Luci: tényleg idevonszolhatnád leszboszi hátsód :D
Lisa: kitartás, egyszer túl leszel a vizsgákon.
Én: nekem is eszembe jutott, hogy mekkora kicseszés, hogy amikor van 3 szabad napja az embernek, szakad az esõ.
Pénteken sajnáltam az iroda mögötti ovisokat, hogy színpad felállítva, hangfal, székek kipakolva, elõadó behangolva, és elkezd szakadni az esõ. Csórikáimnak nem adatott meg egy rendes gyereknapi mûsor az oviban.

Nincs jelen

#9927 2009-06-02 13:29

roor
Tag

Halika!

Árpi,köszi szépen,nem néz ki rosszul,de azért maradok az édes változatnál.:D
Judy:jól néz ki,és tuti finom,tõlem legfeljebb azt a kritikát kapnád hogy :kevés volt aggyá még!:D:D:D:D

Nincs jelen

#9928 2009-06-02 14:53

judy1981
Tag

roor: hát tõled nem is vártam mást :D Benned mindig lehet bízni.

Nincs jelen

#9929 2009-06-02 16:02

zolcsi
Tag

Haliho!
Én kifejezetten örültem az "esõs" idõnek így lagzi után mert legalább másnap nem kellett kint dekkolni a kertben.:D
Elég volt elõzõ este "elázni".:D.Na jó nem volt vészes mert kitáncoltuk.De nem bírom már mint régen péntek szombat este hónapokig.
Szimi kösz a bókot ez egy friss kép rólam azért került ide.
Judy az úgy van aki nem ért valamihez vagy nemcsinálja mindig az a legnagyobb kritikus!
Sziasztok!

Nincs jelen

#9930 2009-06-02 18:18

én
Tag

Judy! Szeretettel üdvözöllek. Ma te voltál a fõ-fõ szó-szóló! Ma nem dolgoztál?
Sziszi meg az éjszakás író.
Luci meg az eltünt bárányka, bocsesz vámpírlányka.
Zolcsi! Már én is mennék egy jó kis esküvõre, de idén szerintem nem lesz olyan esküvõ, ahova hivatalos lennék. Tavaly volt kettõ is a családban. Akkor dorbézoltunk rendesen. Be kellett volna osztani. Nem egyszerre kettõ, hanem minden évben egy. Azt mondja a család, hogy mostmár a mi lányaink a sorosak az esküvõben. Dehát ha jól körbenézek, akkor néhány évig nem lesz nálunk még esküvõ. A csajaim nem kapkodják ezt el.
Ja és sok jó recepteket kérek, hogy legyen ihletem a hétvégi fõzéshez.
Sziasztok!

Szerkesztette: én (2009-06-02 18:19)

Nincs jelen

#9931 2009-06-02 18:27

judy1981
Tag

én: csak laza volt a nap :P

Nincs jelen

#9932 2009-06-02 18:36

én
Tag

Yóneked Judy! Nálunk évvégi hajrá van. Futok a kölkök után, hogy hozzák vissza a kölcsönzött könyveket. Jönnek a magántanulók vizsgákat írni. Sûrû az élet. Viszont jövõ hét szerdán a finishez érkezünk. Szóval az az utolsó tanítási nap.

Nincs jelen

#9933 2009-06-02 19:32

pasek
Tag

Sziasztok!

Írok, nehogy szó érje a ház elejét, amiért nem jelentkezem. Ennek az egyik oka, hogy az elmúlt 3 napban nagy munkában voltam. Csináltam a papagájaimnak egy 70×40×50-es "kalitkát". Olyan, hogy az eddigi kalitkájukat bele lehet tenni tokkal-vonóval és még így is marad hely egy picit repdesni. A régi kalitka ajtajai nyitva vannak, és így ki-be lehet járkálni, még az eddigi lakhely tetejére is fel tudnak mászni. Persze folyamatosan bõvül a játékok tárháza a szabad helyen. Amire büszke vagyok, hogy csináltam bele egy "kaka-tálcát", ezt ki lehet húzni, letakarítani és vissza tisztán.
Amikor építgettem, akkor Pityikét kiengedtem az alsó helységben és a három délutánon át folyamatosan segített "apának" fúrni-faragni. Valamiért a reszelõ és a mérõszalag volt a favorit, ezekkel fölöttéb sok idõt töltött el, amíg megvizsgálta tüzetesen.
Ja, most hogy kész a madárlak, megy a nesönáldzseografik a szobában :)
Holnap nagyot kirándulunk, megyünk Pestre dokihoz, mert kicsit több anyag jött ki a számon, mint be és ez nem túl megnyugtató. Beszéltem ma a dokival, aki elárulta, hogy a szövettanom alapján van egy vasutasbetegségem, túlteng bennem a helikoBAKTER.
No holnap majd jól megbeszélek vele mindent, és utána kiélvezem a pihenésre szánt táppénzes napokat a hét további részében.
Kellemes napokat Nektek!

Ja, s még el nem felejtjük!
Nita!
Isten éltessen sokáig, füled érjen tokáig! :D
Lisa és pasek

Nincs jelen

#9934 2009-06-02 20:14

én
Tag

Bibibi Pasek! Én K 5010-es vagyok. Legalábbis a BNO kódom alapján. Tehát én nyertem.
Egyébként vigyázz magadra és nehogy elfogyjál már ebben a vasutasbetegségben.
Jó éjt!

Nincs jelen

#9935 2009-06-03 00:55

sziszi32
Tag

Sziasztok, éjjeli bagoly ismét éled! (vagyis inkább most húzott el a vendég tõlünk, sajna, józan buli volt, csak a köhögés elleni csepjjeim alkoholtartalmával vigasztalódhatom...) :D
Zolcsi: tényleg minden képeden aranyosabb vagy!
Én: ez a maci határozottan jókedvre derít, ismét csak azt tudom mondani, hogy telitalálat a kis fehér! (tudom, hogy már megdicsértem, de ha egyszer tényleg olyan pozitiv kisugárzása van... :))
Pasek: :( :( :( :( remélem, az eredmények azért nem lesznek nagyon vasutasok (azaz: hülyék.. :P)
Judy: tegnap éjjel rád gondolva kerestem számitógépes vicceket - lásd ott.
Árpi: igen, a yorkshire puding hiteles leirása! :D

Luci: ????
Nita: én is gratulálok... :D

Mindenki: jóéjt!!!

Nincs jelen

#9936 2009-06-03 05:25

roor
Tag

Halika!

Sziszi:igen,a többit majd priviben.:D

Nincs jelen

#9937 2009-06-03 08:06

zolcsi
Tag

Sziszi
Köszi!.:D:D:D

Nincs jelen

#9938 2009-06-03 09:08

én
Tag

Sziszi! Pozitivan sugárzom mostantól. Köszike!

Nincs jelen

#9939 2009-06-03 10:21

sziszi32
Tag

Az elsõ epres sütim, mármint saját eper, saját sütés :D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#9940 2009-06-03 10:23

Melcsi_
Tag

Szisziiiii!!!! :D:D:D

Ez hogy is mondjam....istenien néz ki!!!!!!!! Szívesen meg is enném így "reggelire" :D:D

Gratu! :)

Nincs jelen

#9941 2009-06-03 10:37

sziszi32
Tag

Melcsi: pirulok.... :D :D :D

Nincs jelen

#9942 2009-06-03 10:58

judy1981
Tag

Sziszi: Nyálcsorgi :P
Ma már a kollégámtól is megettem egy keksztekercset :P Kellett neki kérkedni vele :D

Nincs jelen

#9943 2009-06-03 11:47

Szimi
Tag

Sziszi !! ez a kép ,emberkínzás :P

Nincs jelen

#9944 2009-06-03 14:20

sziszi32
Tag

Szimi, Judy: ablakot nyissátok, fénypostával megy a süti! :D :D (azért a postagalambbal ti is küldjetek retúrban valami fincseszt nekem is! :D)

Nincs jelen

#9945 2009-06-03 20:42

pasek
Tag

Sziasztok!
Voltam ma dokinál, kicsit elkeseredtem, kicsit bizakodok de leírtam mindent a Remicade/Humira topikba.
Ha lesz több infóm, majd írok többet is.
Kicsit hosszú volt a nap, most elpilledek a butító doboz elõtt és elalszok, remélve hogy nem fingom tele a légkört :D

Nincs jelen

#9946 2009-06-03 20:51

Lisa
Tag

no comment... :( :( :(

Luci: JÓL VAGY??? Vigyázni egymásra leszboszi,  helyettem is sok gondolatom ott van Nálatok, szeretettel puszi Nektek: Lisa

Szerkesztette: Lisa (2009-06-03 21:25)

Nincs jelen

#9947 2009-06-03 21:06

judy1981
Tag

Pasek: nekem is volt beígérve párszor ilyen ballonos tágítás, de valahogy mindig sikerült elkerülni :P Bódításban biztos kibírható. Aztán kezdõdhet a hízás.
Lisa: csatlakozom hozzád...
Luciiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Merre vagy?

Nincs jelen

#9948 2009-06-03 22:38

sziszi32
Tag

Pasek: b.ssssssszus.... :( Sok erõt, kitartást, és fõleg reménykedést kívánok neked! És Lisának is sok lelkierõt, hogy segíthessétek egymást... :)

Nincs jelen

#9949 2009-06-04 00:01

Nita
Tag

Puszi mindenkiknek!
Pasek nézd a jó oldalát tudod régen is hülyültünk vele: ingyen és legálisan :P ;)
De tényleg remélem nem fog fájni és ha kell ez akkor utána remélem hatása is lesz meg elkerülhetsz vele egy mûtétet is! Na ez a mondat már olyan lett mint én most.....:P
Sziszi! Ez egy merénylet tényleg!!!!!! :) Elkezdted már intézni az örökbefogadásomat :)

Nincs jelen

#9950 2009-06-04 13:03

zotyesz
Tag

Pasek szurkolok kitartás.Luci merre vagy???????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb