#10701 2009-08-30 09:54

Melcsi_
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Szia Vica, pont 1xre írtunk :P
Köszi szépen, minden drukkolás elkél. Mit tanulsz?:) Én már sokadéves vagyok...sajna :D

Nincs jelen

#10702 2009-08-30 11:07

Nelly
Tag

Sziasztok!

Nah végre csend és nyugalom körülöttem..Poroszlón vagyok :)
Tegnap horgászni voltunk a szüleimmel és fogtam én is komoly nagy 5-10 cm-es cápákat :P
De nem baj..nagyon élveztem a vizet a csendet a tiszta levegõt.
Teljesen el vagyok veszve már jóformán senkirõl nem tudok semmit..ki hogyan van.Pedig olvasgatom néha a fórumot ha net közelbe vagyok...
És amiért nagyon szomorú vagyok,hogy még egy pesti talira sem tudok elmenni,mert mindig dolgozom akkor éppen és ugye csak hozzám nem lehet alkalmazkodni.:(
Ja én amúgy jól vagyok.Kéne majd mennem dokimhoz,mert annyiban maradtunk,hogy szeptemberben tüki,hogy akkor mi is van velem..de asszem ezt most én leszavaznám!!!Hála a bogyómmal jól kijövök és mintha semmi bajom nem lenne..ez nekem így jó ne túrkáljanak...
JUDY: már a versenysúlyomnál tartok legutóbbi mérésem 48.8 kg volt :D
Pedig nem is habzsolok...talány nyugodtabb lettem vagy a fene tudja..
Lehet öregszem és most már maradnak a kilókl :)
na asszem megyek enni :P pussz mindenkinek

Nincs jelen

#10703 2009-08-30 13:27

sziszi32
Tag

Melcsi drága, mivel nem tartottad be az egyezményt, ezért jön az elsõ poénlelövés...: edward megöli victoriát... csak hogy lásd: nem viccelek!!!!!!!! :P :P :P :P A második botlásodért most nem jár hibapont, de a harmadikért egész durva dolgot fogok elárulni, hogy nem is lesz érdemes elolvasnod a könyved! És akkor párnáknak, forró teácskának is nuku lesz! Mert nem lesz mit olvasniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrr! :D :D :D :D
Luci: köszi azt a sort, amit nekem írtál! :P :P :P Bilibe pisilés hogy megy? (mármint, nem a te pisiügyed, hanem a rolkáé érdekel! :P)
Ágica: csak így tovább, tudod, a festés után még ott a takarítás! Örülök, hogy Bazsi még mindig eltûri a szemüveget! :D :D :D

Nincs jelen

#10704 2009-08-30 15:00

judy1981
Tag

Hali!

Luci: örülök, hogy jó lett a felvétel. Ha eljutok a pesti talira, akkor kérnék egy másolatot. Mert hogy nem is a mûsorra figyeltem, hanem, hogy jó legyen a felvétel, és minden benne legyen a képben, ami kell. Ne csak a táncosok lába, vagy feje, vagy... :D És el is felejtettem kérdezni, hogy fogadták az otthoniak a villamoson készült képet? :D Vagy azóta zsarolásra használod? :P
Nelly: még 11, és utolérsz :D Lehet 28 után asszonyosodunk? :D

Na most az elmúlt napokról:
A munka, elhelyezkedés topicba írt infó miatt egész pénteken az új bértámogatási kérelmeinket, és azok mellékleteit írtam, másoltam, rendbeszedtem. Hulla voltam. Mint tegnap kiderült, az alapítványnál hajnal fél négyig dolgoztak szegény csajok, hogy meg legyen mind. Én csak délután fél 5-ig. Reggel a munkaügyiben kezdtem, hogy mielõbb bent legyenek a papírok. Az ügyintézõ tõlem tudta meg, hogy mi a helyzet, ezért felhívott vmi fejest, aki megerõsítette. Szegény majdnem sírva fakadt, mikor leesett neki, hogy ha én tudom, akkor az alapítvány is tudja (mivel egy a fõnök), és õk sokkal több kérelmet visznek majd neki. Hát õt sem irígylem.
A fiúk jól jártak, mert õk béremelést kaptak. Nekem viszont most kellett megejteni a munkaidõ csökkentést, lévén, hogy egy szintén új szabályozás miatt ezerpárszáz forinttal több volt a bruttóm, mint lehetne. És nem mellékesen sok is volt az ízületeimnek az egynapi munkaidõ. Ennek következtében 4 napos munkahetem lesz (3x6+1x7 óra eloszlással). Ki is néztem a pénteket szabadnapnak. :)
Tegnap alapítványi buli volt. Zsírral fõtt pörivel, de szerencsére az elkövetõ csak minimális zsíradékot használt, inkább szaftosra fõzte. Így nem volt gond vele (nem akart visszajönni), csak ma egy kicsi. De asszem, már megszabadultam tõle :P

Nincs jelen

#10705 2009-08-30 15:55

Vicaa
Tag

Na azt hiszem jelentkezési csúcsot fogok dönteni ma :):):)

Melcsi, közgazdász leszek közszolgálati szakon ha "nagy leszek" :D Azaz, ha többet nem kell halasztanom, mert mind õcrohnsága, õgerincsége és õAnnasága is úgy szeretné. És persze én magam is :D

Luci, no fekete pont magamnak, mert gratulázni akartam nektek biliügyekben, de az elõbb kimaradt, ahogy Sziszi írását olvastam, beütött a dolog :) Szóval nagyon ügyesek vagytok!!!

Judy kitartást munka ügyekben, ma én is pörit fõztem többek között, mert ugye ha jövõ héten nem nagyon leszek itthon, akkor kell hagynom valami kajcsit amire rájárhatnak szeretett családtagjaim :D

Sziszi, Anna nem feküdik le a földre, de igencsak hisztis a leányzó, úgyhogy nagyon jól átérzem amit ilyenkor érzel Te is. Annát az ingerli fel nagyon mostanában, ha idegenek elkezdik piszkálni, fogdosni, simogatni, igen magas frekvencián közli a véleményét! Ha azonban mértékkel közelednek hozzá és nem akarnak rögtön ajtóstul rontani a házba, akkor rögtön produkálni kezdi magát és nagy huncutul vigyorizik. :)

Nelly, jó már olvasni rólad is, örülök, hogy jól vagy és hogy hízol is. Én még tudok adni szívesen kilókat, lehet jelentkezni! ;) :)

Nincs jelen

#10706 2009-08-30 16:54

nori
Tag

Nekem nincs gyerekem de én kapnék hisztirohamot ha valami idegen belemászna a kicsi arcába..olyan tolakodó,meg is riasztja a gyereket nem csodálom,ogy Anna se szereti.Mi se kedveljük ha valaki úgy viselekedik,nem?:):):)
Vica,kilók errre délre is jöhetnek!!!

Ügyesek vagytok,mindenki kis buzgó,taul,fõz,pakol,beszerez,zajlik az élet,mintha kicsit elkezdtünk volna a télre készülni tudat alatt,nem?

Miért akar Lencsi kilépni, tudja valaki?Luci írta meg,hogy õ kérte a törlést,gondolkodtam,hogy miért,talán nem voltunk bántóak vele?

Nálunk anyu döntögeti a csúcsokat,ma a fejébe vette,hogy kimegy egy közeli 25 km-rre levõ faluba ahol búcsú van,mise alatt osztanak szentelt vizet,akar hozni hogy átmosson vele.Elment,hogy majd az ingyenesen oda induló busszal kimegy,a busz nem jött,õ kikarikázott,hát betojok tõle...50 éves de esküszöm ha ötösöm lesz a lottón veszek egy km-órát a lábára,nem normális mlyen távoldágokat bejár,zsák krumplikat hazaszállít..zizi a nõ?:):):):)
Nem felejtettem el hogy ígértem róla képet,egyáltalán nem hasonlítnuk,majd megytélitek magatok is..

Tudja valaki véletlenül hol lehet beszerni fûszernövények magját,pl.rozmaring de érdekel nagyon levendul és más gyógynövény is?Láttam a Tescoba azokat a kis cserepes változatokat de érdemesebb magról ültetni ha igazi bokrot akarunk. Obi,Praktiker talán?

És még egy kérdés, prana joga ismerõs valakinek? TApasztalatok? Mit takar, légzõ vagy más gyakorlatokat is?

Szép napot mindenkinek:)

Nincs jelen

#10707 2009-08-30 17:06

nori
Tag

A képek 3 éve készültek de anyum azóta se változott,szerencsére:):):):)

<kép>

<kép>

Nóri, egy kicsit belekotortam a képekbe, remélem nem baj... :)
aiolosz

Nincs jelen

#10708 2009-08-30 17:18

CptBalu
Tag

Szeretném kifejezni õszinte és kirobbanó örömömet, hogy Kimi végre újra nyert!!! :cool:

Nincs jelen

#10709 2009-08-30 18:25

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!

:P:P:P:P:P:P
Köszi kérdésedet én már nagyon ügyesen pisileg a wc-be!4:P:P
Nagyon ügyesek vagyunk pisilést illetõen is.Ma lent voltunik a játszón pelus nélkül , bár vittem váltás bugyit is .Egyzer pisiltünk csak be  , de szólt , hoyg pisi csak már késõ volt.( nagyon el volt foglalva  a homokozóban):P:P

Vicaa!
Lassan kijön  az a  borsó ne is izgulj!!:P:P:PNekem is van különben !!!!
Nagyon tetszik a képetek és , látom Annácska is használ azért bilit!!:P:P:P

Ágica!
Te is jössz a talira?!Nagyon örülök neki , hoyg megint találkozunk!!:P

Nori!
Ne izgulj majd mennek rád is azok a kilók.:PBár rajtam sincsen olyan sok , de ha kell akkor adok neked belõle!!:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-08-30 18:27)

Nincs jelen

#10710 2009-08-30 20:19

sziszi32
Tag

Nori: anyukád gyönyörû! Bár az a napszemüveg, ami a fél arcodat takarja, nem segít túl sokat a hasonlóságok felismerésében! :P :P :P :P (mailed olvastam, remélem, ma este válaszolhatok is) :D
Luci: jaaaaaaj, de irigyellek, hogy már itt tartotok. Nem tudom, nálunk ez mikor érkezik meg, szerettem volna már októberben a szokásos sebészi vizsgálatra bugyiban vinni, de úgy néz ki, bugyi csak rajtam lesz, a zuramon meg gatya :P Pedig a sebész azzal fenyeget, hogyha nem lesz véges idõn belül szobatiszta a fijjjam, akkor jön a sztóma, véglegesen. Háááát, remélem, ezt azért még nem most döntik el, hiszen októberben lesz két éves a kis kópém. :(
Vica: jól is teszi Annácska, ha védekezik. :) Minden gyereknek más a vérmérséklete, Dani ritkán köti meg magát, de akkor nagyon. Abszolút rám ragad, lépni se tudok tõle, és ha mégis szeretnék, akkor képes még a harisnyát is széttépni rajtam. :( :D :D :D Azt nem bírom, mikor valaki hetekig tojik a gyerekemre, aztán meg megsértõdik, hogy miért nem akar barátkozni vele a kicsi. És amikor magyarázom, hogy hát nem emlékszik az illetõre, akkor meg nem hiszik el, hogy tényleg... :(

Nincs jelen

#10711 2009-08-30 23:53

Nita
Tag

Juj! Nem semmi termés lett itt :P
Örömmel olvastam hogy szinte mindenki írt valamit Lisa-Pasek nektek külön köszi a leírásokért még nem jártam  arra, de régóta szeretném megnézi ezeket a helyeket most még nagyobb kedvem lett. A medvének azért jó, hogy csak a hátsóját láttátok :P Nagyon örülök, hogy jöttök a talira és lesz mit ünnepelnünk remélem!!!
Nóri köszi a képeket tök jó így arccal párosítani a neveket! A kilók meg egyszer csak visszatérnek majd rád!
Aiolosz! Reménykedtem, hogy ez a hely neked bicajjal megközelíthetõ és így veled is találkozunk végre :/
Luci! Örülök, hogy elõkerültél bár tudhattam volna rossz pénz nem vész el :P Azért óvatosan a sok munkával pihenj is néha!
Nelly! Tök jó, hogy ilyen jól vagy végre és híztál is! Én is nagyon sajnálom, hogy megint pont akkor dolgozol :( ,de ez nincs messze tõled megdumálhatjuk, hogy érted megyünk és aztán biztos lesz ott egy "úriember" aki hazakísér! :P
Judy! Bár biztos nem örülsz a kevesebb pénznek, de rád fér egy kis pihi! Nem változott semmi az ízületeiddel kapcsolatban?
Vicaa! Jó volt rólatok is olvasni végre! Nagyon kitartónak ismertelek meg szóval ez a suli már nem lehet akadály neked! Az utolsó talin csak ámultam rajtad, olyan jó volt látni mennyivel jobban vagy!:)
Sziszi! Ez nagyon gonosz volt tõled, de én jót mulattam rajta :) :) Kedvet kaptam elolvasni ezeket a könyveket, ha lesz egy kis idõm neki is látok. Persze csak ha nem mondod meg mi lett a vége addig :D
Melcsi! Ha reggelig már nem jössz azért én drukkolok, hogy kellemes legyen az utad és a vizsgát is szaladgálás nélkül ügyesen megcsináld!!!!!
Cyan! Olvastam a mai "mini filózásod" :) Ez tettszik már csak kicsiben nyomod ezeket :) Ja és itt mindenki szívesen lát és olvas is téged hidd el végre! :)
Linusnak ha erre jársz drukkkkkkkkk.
Ágica! Ez komoly volt nem semmi az urad én biztos kiakadtam volna a helyedben :) Ja és onnan tudta Lisa, hogy felírtam a neved megbízásból a listára mert a "kémek" jelentették hogy festés közben nem volt géped!
Roor! Remélem abból a talánból, igen lesz és te is jössz!!!!
Én ma egész nap takarítottam most fejeztem be...rettentõen elfáradtam és holnap meg meló :( Nagyon el voltam maradva az itthoni dolgokkal, de az a szörnyû hogy ezzel mintha sose lenne kész az ember?! Mindig találok valamit amit még le lehetne mosni, törölni, kimosni áááááááá na mindegy asszem ezt ti is jól ismeritek :)
Tegnap vendégségben voltunk kert partin olyan hideg volt, hogy kockára fagytam a végére asszem ennek a kiruccanásnak még meg lesz a böjtje.

Nincs jelen

#10712 2009-08-31 00:28

cyan
Tag

Hali.
Nori, õszintén örülök hogy most jóval nagyobb pozitívságot kezdek érezni felõled :) én is örülök a közzétett képeknek, anyukád tényleg jól néz ki és nagyon szerethet :)  a vetõmagokra én annyit tudok mondani hogy hipermarketben is biztos elõfordul de kertészeti áruházban alap, hogy legyen, de akár még kisebb helyeken, szupermarketben is lehet(bár az inkább tavasszal), meg minden kertészeti boltban... én nagyon szeretem a vetõmagokat :):):) régi lelkesedés köt hozzá, vetni olyan jóóó!!!!!!! és nézni hogy kinõ valami és fejlõdik egy picike magból :) az maga az élet...

Melcsi, amúgy én azon csodálkozom hogy IBS-ed is van"... olyan komolytalannak érzem... nekem is megállapították, az elõzõ orvosom, de mióta "komolyabb" orvosom van már nem szerepel a papírjaimon... tudtommal az egy funkcionális zavar aminek nincs organikus eredete, de ha már IBD van az eleve kimutatható szervi eltérés, gyulladás. De végülis mindegy szerintem, csak olyan értelmetlennek érzem. Biztos van aki jobban tudja leírhatná :) nekem is miért volna még IBS-em is, az csak addig volt mondható amíg a crohn nem vált kimutathatóvá (igaz elõtte nem vizsgáltak de ha vizsgáltak volna és még nem mutatható ki akkor IBS, és kész).
Sajnos most nem tanulok Melcsi és páran már tudják mi a szomorú helyzet, más megõrülne ha csak egy napot kéne így eltöltenie :P nálam egy apró dolog már elég nagy dolgot jelent ha teszek valamit, megyek valahova...
Sajnos a betegségem csepp a tengerben, persze fizikailag egy igen jelentõs oka az inaktivitásomnak, sõõt... de van még pár dolog úgyhogy még mindig kitartónak kell lennem és reménykedem h sikerül.. bocs ha ködös voltam.

Jajj de most a legfontosabb: SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Vica, igen és az még mindig jobb ha arra ébred az ember hogy belelóg a keze a bilibe :) ha már a bilis mondásoknál tartunk xD dili-bili :P

Szerkesztette: cyan (2009-08-31 00:30)

Nincs jelen

#10713 2009-08-31 00:40

sziszi32
Tag

Melcsi, látom, fenyegetésem hatott, ezért megdicsérlek! :D :D
Nita: bár már elég sok könyvet olvastam, ez valami más, olyan, mintha a rómeó és júliát ötvözte volna az írónõ az üvöltõ szelek feelingjével! :D :D (egyébként a victoria nem a fõhõsnõ neve :P)
Cyan: remélem, azért idõvel kicsit jobbra fordul minden, és te is jobban leszel! :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-08-31 01:32)

Nincs jelen

#10714 2009-08-31 01:05

cyan
Tag

Kössz Sziszi, csakis úgy lehet!! Már az idei év is jobb végre, és televagyok reményekkel de ezt kívülrõl nem látni. Na megyek mert ma pszichológus :D:D

Nincs jelen

#10715 2009-08-31 10:48

nori
Tag

Cyan,
írd meg majd hogy milyen benyomást hagyott-keltett benned a psziholoógus..drukkolok hogy kialakuljon egy bizalmi viszony és segítsen!
Nekem ilyen angyal-pótmamám a kineziológusom,már sokszor elregéltem de egy csodálatos teremtés,már a közelébenlenni is megnyugtató,na meg az,hogy nyugodtan elmodhatsz bármit,tudod,hogy nem néz egy komplett idiótának.

Nita,
ma én folytatom vagyis mi,amit te elkezdtél..nagytakarítás,uh..és igaz,ha minden nap sikálsz annak sincs extra látszata de bezzeg ha kicsit elhanyagolod az meg rettentõen ordít!

Kapitány,
köszi hogy belnyúltál,így sokkal jobb:):):):)

Sziszi,
miért riogatnak benneteket a végleseges sztómával?Nem minden gyerkõc lesz napra pontosan szobatiszta,nem?vagy én vagyok lüke a témában?

Nincs jelen

#10716 2009-08-31 11:46

Nelly
Tag

Sziasztok

Nita köszönöm a felajánlást lehet élek majd vele,csak aznap hévvel jövök vissza Pestre ami azt jelenti,hogy 21.00-re vagyok az Örsön.Sajnos hamarabb nem tudok eljönni,mert nekem kell zárni.Másnap szintén meló és még hétfõn is.Így nem tudom van e értelme.Lehet 22.00-kor már mindenki lelép én meg akkor toppannék be...

Még Poroszlón vagyok,sajnos délután már megyek vissza..most hívtak a melóhelyrõl,hogy egész hétvégén beszart a számítógépes kasszarendszerünk tehát kézzel írt nyugtákat írogatunk..hú kemény..ráadásul holnap a havizárást én csinálom..de így nem tudom,hogy fogom megoldani..de hát ügyes vagyok,majd max szétverek mindent :P
Puszi mindenkinek most rohanok enni éhes vagyok :)

Nincs jelen

#10717 2009-08-31 11:48

Nelly
Tag

Ui:ZOTYESZ nagyon eltüntél..ha itt nem akkor majd telón beszélünk.Csütörtök,péntek nekem jó tudod..

Nincs jelen

#10718 2009-08-31 13:43

Melcsi_
Tag

Halihó!

Vasárnap már pattanásig feszültek az idegeim, nem viselem jól a stresszt, sõt...váá.
Tegnap még jól voltam, de reggel, a szokásos colitises görcsök, futkosások egy kis ibs-el kombinálva, épp h elértem a vonatom. Vonatom is néha azt hittem kinyúvadok úgy fájt a hasam. Fél9re leértem Tatabányára és 9kor volt a vizsga. Számítógépes résszel kezdtük.....solver, winplot fúj fúj, háááát nem sikeredett fényesen, elég kemény feladatokat raktak be. Statnál elcsesztem 10 percet azzal h kerestem excelben a korrelációanalízis menüpontot, mire rájöttem h nyanvadék gépen nincs installálva úgyhogy gyorsan bõvítménykezelõbõl elõteremteni és kiszámolni szépen a dolgokat vele... :S
1 órát kaptunk rá, kicsivel többet, aztán 10 perc szünet....újabb hasbarúgós fájdalmak, csillagok látása, mély levegõ, fog összeszorít így mentem vissza. Analízis rész könnyû volt, csak egy elaszticitás számítás, alap deriválás lett betéve. Valószínûségszámításból nagy számok törvényét kaptam asszem...hmmm stat az szemétség volt, eddig mindig könnyûek voltak most azokat buktam be sztem.
Hát meglátjuk....aztán ha tovább húzom halasztom a dolgokat nem biztos h meg lesz a diplomám.......újraérettségizni emelten meg baromira nincs hozzá kedvem....grrr évekkel ezelõtt frankón ügyin megcsináltam isten ments h újra irodalomkönyveket nyaljak...

Már a munkahelyemen vagyok, nyugis minden, de mivel kb semmit nem aludtam, és kb 4:45kor keltem kissé nyomott vagyok és fejfájós, de mától lesz egy kis idõm is magamra, pihenés, gyógyulás.

Ma van a nyár utolsó napja :(

puszik

Nincs jelen

#10719 2009-08-31 13:45

Melcsi_
Tag

azt kifeljtettem, hogy kb 11:32kor kivánszorogtam vizsgáról, láttam h óránként és óra:42kor van mindig vonat, úgyhogy miniszoknyában de le a hegyrõl az állomáshoz, ahogy odaértem láttam h bent van már a vonat, sprint futás ahogy felszáltam már pittyegtek ajtók és elindultunk vissza Bp.....nem lett volna hú de kafa egy órát v félórát egy ic-re várva.

Nincs jelen

#10720 2009-08-31 13:47

én
Tag

Melcsi! Elõször is ne káromkodj! :D:D:D Aztán végy mély levegõt és RELAX! Az idegesség árt a betegségünknek. Valahogy mindig volt és lesz is! Nyugi!

Nincs jelen

#10721 2009-08-31 18:21

judy1981
Tag

Nita: az ízületeimmel semmi változás. Most éppen este egy 200 mg-os Celebrex van terítéken, de délutánra már nem jut a hatásból. Ha reggel veszem, be, akkor meg reggelente fáj mindenem. Igazából nem értem, miért nem lehet 2x100-at kiírni. Legközelebbi gyógyszeríratásnál felvetem. Ha addig nem találnak ki valami jobbat.
A munkaidõmet illetõen ahogy írod, egyik szemem sír, a másik nem. :P
Cyan: van igazság az IBS-rõl alkotott képedben. Akkor szokták rányomni az emberre az IBS-t (irritábilis bélszindróma), ha nem látnak a panaszai mögött szervi elváltozást.
Kezdesz alakulni, itt a fórumon már egész aktív vagy :D
Nelly: áprilisban 11-kor még elég sok embert hagytunk a Teártumban, mikor páran elmentünk.

Velem annyi, hogy hulla vagyok, mert 4 óra alvás után mentem dolgozni, reggel az elsõ ügyfélnél gondolkodnom kellett, hogy "na ez mit is kakar?". Pedig csütörtökön voltak bent, de a pétnek és a szombat (meg a vasárnap) is olyan eseménydús volt, hogy törölték a memóriámat. Az adat visszaállítás beletelt egy kis idõbe :)
Most meg szerintem már túlpörögtem, mert nem tudok még csak heverészni sem, nem hogy aludni. Sõt enni sem nagyon. Ez már kóros lehet...
Pluszban vmi megzavarta a pocimat. Tegnap délután már semmi bajom nem volt a zsíros pöritõl, ma meg kezdtem elõrõl. Na de elfogyott a protexin hétvégére, és elfelejtettem venni, bekavarhat a Celebrex, egy kis cukros üdítõ is befigyelt...
De b...ameg, megyek tiramisut enni :D (SK laktózmentes tejbõl és nagyon gyenge kávéval)

Szerkesztette: judy1981 (2009-08-31 18:23)

Nincs jelen

#10722 2009-08-31 18:59

roor
Tag

Halika!

Szösszpötty!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10723 2009-08-31 19:18

sziszi32
Tag

Melcsi, köszi a beszámolót, csak épp azt nem írtad meg, hogy akkor most sikerült, vagy nem? Vagy késõbb kapjátok meg a kiértékelést? :( Ezért elmondok egy szép dolgot az eclipse-bõl: ááááááááááááá, tényleg azt hitted, hogy irok valami infót???? :P :P :P Pech! El kell olvasni! :D :D
Nori: hát éppen ezért vagyok berezelve az októberi vizsgálattól, mert több okos könyvben is azt olvastam, hogy 3,5 éves korig bõven van ideje leszokni a gyereknek a pelusról, ráadásul van pár ismerõsöm, akik még a 4- 4,5 éves gyerkõcöt is pelenkázzák éjjelre. A mai pelusok szárazak, még ha "termés" van is bennük, és a gyerekek nehezen szokják meg a bilizést. :) De a sebész-fõorvos úgy látszik, egyességet kötött a sztóma-zacsi gyárakkal! :) :)
Cyan, nem akarom leirni, hogy na ugye, de UGYE, hogy itt tényleg jó lenni (felség: nyaliért hány pont jár nekem?) :D :D :D
Felség: bõbeszédû hozzászólásodból a következõket vonom le: 1. élsz, 2. dobog a szíved, 3. mûködnek az életfunkcióid, valószínû sokat eszel, 4. lakásban élsz, 5. tudsz írni 6. van idõd és kedved irni ide ERGO: ha jól értelmezem a jeleket, akkor boldog és elégedett vagy hû(je) népeddel!!! :P :P :P Tulajdonképpen ez egy csomó infó rólad! :P :P :P :P
Luci: most már mindennap dolgozni fogsz?! Jujjj! :D :D :D

Nincs jelen

#10724 2009-08-31 19:31

roor
Tag

Halika!

A nyaliért sok-sok pont jár,a levont következtetésekért meg mégtöbb.:D:D:D:D
Egyébként nagyon helytállóak.:D
És már miért ne lennék elégedett talpamat fényesre nyaló és csodás ízekkel ízesítõ népemmel?:D:D:D:D
A legtutibbak!!!!Éljenek Kingitanga szép és okos kivülbelülálló polgárai!:D:D:D:D:D
Na ja,felém minden rendben gondoskodnak róla hogy fenséges bendõm tele legyen mindenféle finom étkekkel,a mókuskeréékgyárban is visszaállt minden az eredetibe,még szép nyárvégi idõ van,bujkál bennem még némi energia,csak meg kéne találnom.:D:D:D:D:D:D
Mostanság inkkább hatalmas palotám legszebb szobájából figyelem hû népem ténykedéseit!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10725 2009-09-01 01:56

cyan
Tag

miau. Szóval az elõbb is így kezdtem volna a hozzászólásomat mert a macskánk hihetetlen módon több mint egy hónap "nyaralás" után (!!!!!!) hazajött, este!!!!!!!!! :):):):)
Csak elbénáztam mert véletlenül kiléptem és kezdhetem elõrõl :S

Nita valahogy vaksi voltam tegnap vagy nem tudom miért de nem vettem észre amit írtál elõttem :/ sebaj most már elolvastam és örülök :D persze, most már nincs menekvés elõlem!!!! :D

Kedves vagy Dzsudi! :D:D:D nyihihihi

Nóri! Köszönöm érdeklõdésed, a pszichológusról eddig csak JÓT tudok mondani, mert az ez elõttiek még csak meg sem közelítették ezt, valódi segítséget kapok el sem hiszem!!! :):):) ezt úgy írhatnám le a legrövidebben hogy ma felhívta apukámat ott és akkor, mikor nála voltam, és adott neki idõpontot hogy beszélne majd vele!! :):):) Ez most furcsa lehet de õ miatta kezdõdött el a szorongásom meg a sok probléma miatt mai napig vannak ilyen belsõ fel nem oldott szorongást okozó sérüléseim amik úgy nem oldódnak fel hogy én csak annyit tudok tenni hogy elvonulok és kerülöm a kapcsolatot vele/velük... de hát eddig kibírtam így, mert reményem sem volt rá hogy valaki segít :):):) szóval Õ azt mondja, pszichológusom, hogy az egész crohn betegségem innen ered. Nem vitatkozom mert nagyrészt igaz, innen erednek a bajok...

Örülök hogy Te is találtál egy ilyen "angyal-pótmamát" :):):) ha az ember megtalálta "a neki valót" tényleg sokat segíthet :) legközelebb meg majd egy másfél órás személyiségteszt lesz húúú arra kíváncsi leszek :D:D:D

Nincs jelen

#10726 2009-09-01 16:22

nori
Tag

cyan,
csupa jó hírek,örülök:):):):):):)

Roor,
hiányzol,nekem a "szöszpötty" nagyon kis kurta:):):)

Sziszi,
kérdezz rá a dokinál miért erõlteti,vagy kérjétek ki másik doki véleményét is szerintem.Ne félj,mostmár jól alakulnak a dolgok,szorogani nem szabad mert bevonzodd a rosszat.
Ezutón írom Neked is,Lisának is,hogy most egy hamar nem megyek Miskolcra,nincs miért mennem,nem szándékozik tovább kezelni a doktor.
Írni fogok csak nam ma..bocsánat.

Sajnos kivagyok kicsit,bedöglött a sütõnk alsó melegítõje,szóval piskótás torta nem lesz,és sajnos a másik gond hogy mi rettentõ sok mindent ott készítünk,mivel nem eszem olajos dolgokat így alig van mibõl választani,enni sincs már kedvem.Aztán a mosógép is bemondta az unalmast,akkorat durrant még centrifugázott hogy azt hittem rádõlt a házra egy fa,mert pont szedik ki az elkorhadt öreg gyümölcsfákat az udvar elsõ részében.
Remélem mára már elég a "jó" hírekbõl,fájdogálok mindenhol kicsit,még a fejem is pedig nem szoktott,lehet,hogy csak aludni kellenne?!:):):)

Judy,
kitartás,ismerõs ez az ízületi kínlódás,fõleg akkor elég gáz ha még a csontok is fájnak..de kigyûrjük mi ezt:) szerintem holnap fogsz tudni jót aludni,mikor felpörög az egy még pihenni se lehet.Nekem a nagy utazások után szokott ilyen lenni.Gondolok rád,küldök álommanókat!:)

Küldök mindenkinek sok ölelést,szép napot..

Nincs jelen

#10727 2009-09-01 16:53

Lisa
Tag

Sziasztok,
Értem Nóri,és sajnálom, akkor majd máshogy megoldjuk, légyszilégyszi!
A "szöszpötty"-öt azt én követeltem ki magamnak és nagyon szépen köszönöm Roor, mindig eszembe vagy, és hogy izensz is hááát.. :D :D :D
Amúgy puszi Nektek, sajnos nem vagyok a helyzet magaslatán, nem panaszkodom, majd jelentkezem ha kicsit "összébb" szedtem magamat.
De jó hír, azoknak akik nyomon követték a "barnás és sz@r izû" (Nita , Norby , Luci és Roor miatt :D :D :D) kapszula nyelésemet, hogy két hét múlva megyek az eredményért. No most aztán lehet mondani, hogy ideje, áprilistól... ezt ki sem merem mondani vagy írni.
Mindenkinek kívánok sok jót, és tünetmentes napokat, és idõszakot.

Jaj Luci: kellemes ISKOLAKEZDÉST!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#10728 2009-09-01 17:26

sziszi32
Tag

Jaj, de negativak vagytok! Felség, ez már lázadás!!!! Igenis, a szöszpötty Felséges Felségünktõl nagy kegy, hisz annyi felé kell nézelõdnie felséges palotája ablakából, és mégis észrevesz bennünket, gyarló, csöppet sem felséges porszemeket! Éljen a szöszpötty!!! (és követelem az extra nyalipontjaimat!) :P :P :P
Lisa, ma voltunk bobozni Újhely mellett, rólatok való megemlékezés gyanánt. Ja, nem értettem pontosan: mikor jöttök erre? :D :D :D
Cyan: egy jó pszichológus sokat tud segiteni, de magadban is biznod kell, hogy rendbe jöhess! Az erõ benned van, csak légy elég bátor, hogy felfedezhesd, mert különben egy apró hibát követ esetleg el, és te megint összetörsz! Jaj, de jó volna veletek találkozni, és adni nektek egy kicsit Lisáék lelkierejébõl! :) :) :)
Nori: akkor irsz, amikor erõd, kedved van, én kivárom, ne félj. A mosógépnél meg lehet, hogy a nehezék (egy odaerõsitett betondarab a dob alatt) lazult ki. Fûtõszálat a sütõbe viszont a mûszaki boltban rendelésre lehet kapnio, nem is drága. Nekünk a tiszta új sütõ mondta be igy az unalmast, és nem is fogadták el a reklamációt, mert nem lehetett bizonyitani, kinek a hibája. No comment. :) (nincs egy kedves szomszéd, aki segitene megsütni a tortát?)

Nincs jelen

#10729 2009-09-01 18:12

én
Tag

Lisa! Nem mondod, hogy csak most kell menned az áprilisi vizsgálat eredményéért? Na ne! Ezért csakis jó eredményt kaphatsz! Kiköveteljük neked a legjobbat!
Nori! Cyan! Fel a fejjel!
Mindenkinek tünetmentes napokat kívánok!

Nincs jelen

#10730 2009-09-01 18:59

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágam zutttyy------------>extra nyalipont!:D:D:D:D:D:D
Tipegõ:természetes hogy az egyezményes "szöszpötty" jön néha.:D:D:D
Nóri,kicsi Nóri,aranyos vagy,de azért mert nem írok,nos azért még itt esz a fene a fórum és a topik elõtt igen-igen sokat.:D:D:D:D:D
És mikor csõstül jön a baj,akkor tessék szépen úgy lefeküdni,hogy nem foglalkozol vele,hanem szépen álomvilágba ringatod magad,és reggel meglásd a megoldásokkal és kellemes álomképekkel ébredsz majd.:D:D:D
(Nagyon gáz ha azt mondom tapasztalat?:D Szönyeg alá a problémákkal legalább éccakára.:DTehát emeld meg a lesz@rom bgyó adagodat léccike,mert ez a mostani dózis kevés.:D:D:D:D )

Már sokan kérdeztétek,miért nincs mostanában (na jó hónapok óta) szófosásom.
Hát mert nincs.:D
Na jó.Sokszor volt eszembe okos gondolat,meg tanács meg minden,de aztán vagy lelõtték elõttem a poént,vagy szokásomhoz híven elfelejtettem mit akarok,illetve volt olyan is amikor annyira nem volt ihletem frappánsan megfogalmazni hogy inkább hagytam is.:D:D:D:D
Aztán meg leleményeske lévén,mindig találok magamnak elfoglaltságot,sokszor tényleg csak olvasni huppantam le,de írni (természetesen a vérembõl adódóan) lusta voltam.:D
No legyen még itt indok meg kifogás meg magyarázkodás meg minden,szóval akadt olyan is,amikor azt mondtam,na nem,ezért én nem írok.
Agyonlovagolt témák topikokban,végeláthatatlan szófosás,ami még nem lenne baj,de még a negyedét sem értettem meg,harcászati edzés,ja és legyen még az is hogy nyár volt,szép idõ,csavargós punnyadós menet.:D:D:D:D
De mivel tõlem nehéz (pontosabban lehetetlen!!!!! :D ) megszabadulni,mindig visszatérek mint a bumeráng.:D:D:D
És olyan nagyot is tudok ütni ám,ha valaki nem úgy viselkedik.:D

Na.Szóval ha már én is rávettem magam hogy õsz elsõ jeles napján koptassam itt a helyet,hát akkor itt az ideje hogy visszatérjen az élet,a nagybetûs ÉLET ide a topikba.:D
Szóval ez azt jelenti,hogy képek gyerkõcökrõl, kajákról,bármi érdekesrõl,beszámolók a legapróbb és legérdemtelenebbnek tartott szösszpöttyökrõl is.:D:D:D:D

És vigyázat,mert leskelõdök!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Mindig és mindenhol,de ígérem én is többet pöttyenek majd.:D:D:D

Á igen,még Nórikám neked van mondanivalóm:úgy érzem,hogy annak ellenére,hogy hízókúrázó vagy de nem nagyon megy,szóval hogy a kedved mintha egyre jobb lenne,és egyre inkább nyitott vagy arra hogy igazi belevaló "lesz@rom csaj" legyél.:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10731 2009-09-01 19:07

én
Tag

Ez igen roor! Neked is gratula. Le kell elõznöd a népedet és csak irogass szorgalmatosan, mert mindig várjuk. És fõleg jöhetnek tõled a mit fõztem ma c. rovat persze fényképpel. Bevallom, hogy innen tõled nagyon jó fõzési 5leteket kaptam. Szegény férjem azóta éhezik mióta te nem raksz jó kis kaja képeket ide. Na jó ez csak vicc volt, merthogy a nyáron sikerült néhány kg pluszt magára fölvenni.

Nincs jelen

#10732 2009-09-01 19:30

roor
Tag

Halika!

Én:sajnos alkotói válság van nálam fõzés terén,éppen az az idõszak van amikor f..gom nincs mit készítsek hamit.:D
De a tesócskám és a zanyukám mindig gondoskodik korgó pocimról!:D
Legyél nyugodt,ha fõzök írok és képzek is.:D

Nincs jelen

#10733 2009-09-01 19:59

én
Tag

roor! Ilyen az igazi jó család. Nekem sajna már nem él az anyukám, a tesóm viszont fiú. És a fõzéshez köze nincsen. Viszont finomakat rendel, de nem nekem. Így magamra maradok. Balatonfüreden egy esõs napon a piacon mozgolódtunk és vettem gyönyörû szép óriásszemû színes babot. Na abból néhány héten belül nagyon fini tejfölös bableves lesz, amit valami füstölt finomsággal szoktam megbolondítani. De addig is lecsót-lecsóval eszünk. Ez a nyári kihagyhatatlan menü.

Nincs jelen

#10734 2009-09-01 20:05

Lisa
Tag

Sziasztok, legelõször is Roor nagyon jó volt olvasni Téged, nem is hittem, hogy Te vagy mikor ennyi "rizsát" láttam :D tudod, hogy csak viccelek, de már beszéltük, hogy 100 mosolygó jel kell, hogy meg ne sértõdjenek az emberek :D :D :D örülök, hogy jól telt a nyarad !  Ja és köszönöm a szöszpöttyöt, az is hogy született...vagyis az elsõ .. :D
Roor, milyen kifejezés az, hogy képzek ? :D

Sziszi: én meg ma néztem éppen a fényképalbumunkban , amit Tõletek kaptunk a bobos képet. Ez aztán a telepátia :D Tetszett? Vagy a tapolcai jobb volt? Naná, hogy jobb más választ nem fogadok el :D

Én: látod-látod milyen szörnyû vagyok, az eredmény valószínûleg megvolt,és ott volt náluk, csak én nem mentem vissza...nos ha rossz lesz az eredmény akkor meg Õk sem jelentkeztek..szóval errõl ennyit. De mivel kiköveteltétek  nekem, így JÓ LESZ!

Nóri, és Cyan: én is csak KITARTÁST tudok kívánni Nektek, egy kis "erõ felszívást" , mert szükség van rá úgy látom.

Judy: tudom én, hogy fini a zsíros pöri, ki ne tudná ha én? :D , de tudom NEKED csak olajjal! Megjegyeztem és tiszta jószándékból!!!! Vigyázz Magadra és a pocidra!!!

No úgy látszik a déli rossz hangulatom, vagyis, hogy rosszul vagyok... az olvasástól elmúlt. Kérhet ennél többet egy topic gazda? Sztem nem. De kijelentem, hogy ez köszönhetõ Mindenkinek aki ide ír,és megosztja a gondjait, vagy jó örömteli dolgait, vagy éppen Sziszi sztorijai, és külön Én, mármint a fórumos Én .

Luci: elsõ sulinap :D

Nita: nem jársz Te egy kicsit túl sokat felmérni a Tali színterét? :D :D :D vagyis megmondhatod, hogy jól esik egy-egy citrommos gösser :D :D :D

Jó éjszakát!

Nincs jelen

#10735 2009-09-01 20:11

én
Tag

Lisa! Ez most én vagyok vagy te? És az eredményed legfogadom, hogy jó lesz!:D:D:D Ja és Nita! Jól mérd föl a terepet, nehogymár rossz legyen majd tali helynek! :D:D:D

Szerkesztette: én (2009-09-01 20:14)

Nincs jelen

#10736 2009-09-01 20:41

roor
Tag

Halika!

Én:na pont azt a baromi nagy babot nem csípem.Ettõl függetlenül ha találkoznék vele egy bableves formájában,azt hiszem hõsként megenném.:D:D:D:D
Nehogymár kimaradjak a jóból.:D
A lecsót meg imádom,csak épp azon kevesek egyike amit aztán tényleg de nem bírok.
Nekem szerencsém van tesómmal,bármilyen alapanyagból isteni finom és jól kinézõ kajcsikát készít,nála soha senki nem tud rosszat enni,max én ha véletlen  a kutyakonzervért nyúlok,de még azt is megbolondítaná és én meg megenném.:D:D:D
A zanyukámék háza táján is tisztelet a szakácsoknak,ott sem sikerült még rosszat ennem,mindig tele a bendõm.:D
Lisa drága a képzek az nem az hogy valakit valamire kiképezek,hanem hogy õfelsége Kingitanga uralkodója méltóztatott elbillentyûzni magát és képezek helyett sikerült  képzeket írni,lényeg hogy teszek fel képeket a kajcsiról ha csinálok.:D:D:D:D:D
A sok rizsa meg érlelõdött bennem,tudod egyszer minden kijön,vagy így vagy úgy.......:D:D:D:D:D:D
A szöszpötty meg a lekevesebb.:D

Sziszi drága fõfõtalpnyalómester remélem te is betévedsz és látod majd hogy a talptulaj körmölt rendesen.:D

Nóri:mindig eszembe jut valami,most kettõ is,egyik hogy csudijó a táska,élveztem vele lenni de akülönleges eseményre tartogattam és hát azon is debütált,párom elvitt spanyol lovasiskolát nézni a Budai Várba,és oda jött velem a kis batyutatyó.:D:D:D:D
A másik meg:áruld el nekem léccike,hogy te nem mersz enni semmi különlegeset vagy nem kell,vagy annyira nem bírod???? Mert ugye a lelket az evés gyógyítja a lélek meg a pocakot,ergo lehet hízni tõle,márpedig a lelkecskéd szerintem jó útón van.:D:D:D:D
Meg jó helyen,itt nálunk.:D
Na jó mentem,mókuskerék van holnap.:D

Nincs jelen

#10737 2009-09-01 21:08

cyan
Tag

sziasztok. *ma nemvidám*. antiszociális vagyok :S  mármint nem kell más emberek bántalmazására vagy ilyesmire gondolni, csak arra hogy nagyon jó lenne elvonulni a hegyekbe.... eltört a kancsó(köcsög). . . köszi a bíztatást. kitartás örök. csak ilyen idõszakonként változó a helyzet. biztos feltûnt.. de attólnem kell tartani hogy a pszichológusra vagy bárkire is túl rábíznám magam, azért sem nehéz az ügy mert ahhoz elõbb ismernie is kéne vkinek...na, megyek aztán majd visszatér az emberi erõ...

Nincs jelen

#10738 2009-09-01 21:16

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hidd el hamarosan eljön nálatok is ez az idõ!!!Nem lesz nektek sztóma azt nem is engedjük!!!!!!
Különben is mit akar a  doki egy kétéves gyerektõl???Kb.abban a  korban kezdik csak el a bilizést tehát van még idõ bõven.És miért kellenne neki sztóma megint????Miköze van  a pelusnak hozzá???
Igen minden nap dolgozom bár ma azt mondták pihenjek.Aki elõttem volt az megy holnap engem meg majd hivnak.Most pihi meg takaritok , kihasználva , hogy nincsen itthon  a gyerekek.:P:P:P

Nita!
Én elveszni????:P:P:PIlyen könnyen nem szabadultok tõlem az tuti.:P:P:P:P:P
Nálatok is minden rendben??:P

Roor!
Ennyit irni?!
Mi történt veled????Örülök , hogy megint itt vagy és nem csak fiygelgetsz.:P:P:P:P
A hasad meg soha nem marad üresen ebben biztos vagyok , de azért visszafoghatnád magad egy kicsit mert kell  a  fogyi.:P:P:P:PVagy te is kapsz lakatpántot a hûtõre.:P:P:P

Lisa!
Pussssssszzzzzz!!!:P:P:P
Holnap már szerda!!!!!:P:P
Eredményért????Nem lesz semmi gond hiszen ha lenne akkor már hivtak volna telefonon!!!!
Szoritok , te meg az angyalkát amikor mész!!:P:P

Nincs jelen

#10739 2009-09-01 21:34

én
Tag

Luci! Te egész nap dolgozol? Rolka már bölcsis? Mi van Nikivel, milyen az új tanító néni? Látod most Niki elõnnyel indítja az elsõt. Milyen jót tettél vele!

Nincs jelen

#10740 2009-09-01 23:14

Nita
Tag

Aztaaaa szétolvastam magam köszike nektek!
Roor akkor az egyetlen dolog abban hogy jön a rossz idõ hogy vele együtt te is vissza ülsz a szobába írni :) tényleg jó volt végre olvasni kicsit felõled is!
Cyan! Az áprilisi idõjárás hozzád képest....de a lényeg hogy azért még mindig érezni benned az erõt, (hu ez olyan volt mintha Jedik beszélgetnének nem? ) :P
Lisa! Hmmm..rágalmazásért mennyit adnak most a btk.ban?! :P :P Nem is igaz, nem ittam citromos gössert egyet sem lent a helyen....na jó beismerem azért mert nem volt :D Bár lehet javasolni fogom, hogy szerezzenek be egy raklappal nekünk a talaira. Érdekes a bükki talin még csak én szerettem ezt, de szombatra már mindenki ezt itta, be kéne vizsgálni asszem teszenek ebbe valamit ami függõséget okoz Pasek is rákapott.
Én! Felmérésem eredménye a következõ: finom csapolt bak-ot ittam ami olyan erõs volt, hogy szóltam a Lacinak kérjen nekem palacsintát iziben mert nem fogok tudni haza bicajozni :) Kellemes hely, nekem tetszik, normális árakkal még a kaja is tûrhetõ mi évek óta járunk ide halat enni.
Luci! Na reméltem is hogy nem fogsz elveszni! Hasonlóan zajlanak a napok felém is igen, tiszta káosz ez a hét :)
Nori! Vegyél egy lottó szelvényt hátha.... kb ennyi az esélye az egy napon elromolható háztartási eszköznek is. Bár ezt Melcsi jobban kitudná számolni :P Remélem azért sikerül megoldani a dolgokat!
Sziszi! Ha szükséged van tanúkra a szobatisztaság korának meghatározásához a dokinál, csak szólj :) Én sem hiszem hogy a Daninak már ott kéne tartani, hogy ilyen csúnya dolgokkal ijesztgetnek !

Nincs jelen

#10741 2009-09-02 00:20

sziszi32
Tag

Na de csajooookk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez igen! Ennyi szép termést csak szõlõszüretkor szoktunk látni, egy szép nyár után! :D :D :D
Roor: tudtam én, hogy így vagy úgy, de ellenállhatatlan bájunk kicsalogat téged abból a kis csigaházból, amelybe önként zártad feneketlen bendõd s önmagad! :D :D :D :D
Lisa: igen, ez már telepátia :D :D Ettõl függetlenül még mindig nem látom lelki szemeimmel, mikor látogattok meg minket! :)
Luci: már tavasszal is aztat írták a Dani leletébe, hogy nem reagál a záróizom, pedig igenis mûködött szinte úgy, mint más kölöknél. És akkor aztat mondták, hogyha nem mûködik a záróizom, akkor konyec, jön a sztóma. De azért a Dani annnnyát nem olyan fából faragták, hogy ne harapna meg egy-két dokit, harc nélkül nem adjuk fel! :D
Cyan: mielõtt teljesen beleélnéd magad antiszociális mivoltodba, azért elárulnád nekem, hogy akkor miért kommunikálsz mégis? Az antiszociális emberek nem kommunikálnak! :D :D :D Te viszont ide írtál, ergo végre tettél valamit a rosszkedv ellen, ergo felvetted a kesztyût, harcolni kezdtél önmagadért, TEHÁT: ez nagyon jó! Csak így tovább! Ne add meg magad!!!!! :D :D :D
Danisztori: este hétkor séta a a faluban, aminek az lett a vége, hogy betévedtünk egyik ismerõsünkhöz, és fél tizenegykor egy viháncoló, kurjongató pulyával dzsaltunk végig a csendes, sötét falun... :D :D Ettõl jobban nemigen húzhatjuk le magunkat ama bizonyos vécén... de attól még jó volt egy kicsit kiesni a mindennapi rutinból! :D :D :D
Én: kajatipp holnapra: rántott sajt hasábkrumplival majonézzel. Nálunk ez volt ma, és alig maradt belõle valami. :D :D :D
Cyan, úgy érzem, mindjárt jön a te idõd, az éjszakai mûszak a tiéd, front-tartás szinten! :D :D :D

Nincs jelen

#10742 2009-09-02 02:24

cyan
Tag

Húú, igen, még most, gyorsan, ajjjh, már megint hogy elment az idõ.... Sziszi ezt eltaláltad, az éjszakai mûszakom :D:D:D:D na ne féljetek majd most hogy ezt leírtam lehet hogy délelõtt fogok jönni xD :D:D most megmosolyogtattatok Te is Nita, lassan még megismertek egyszer!! :D:D  igaz lehetetlen de nem baj!!!! Nyehehe.
Az antiszociálist nem úgy értettem persze, hogy na most ettõl a ponttól kezdve az vagyok és nem beszélek senkivel (vagy inkább akkor széttépek másokat :D), csak egy hangulat... :D volt egy-két-pár tényezõ ami kiváltotta.... de idõnként az is természetes ha az ember magányra vágyik, persze ettõl nekem nem kell félnem ekkora szeretethiánnyal, meg ekkora magánnyal.... ellentmondásosnak tûnhetek de mindennek oka van, hihihi!!!! :P

Nincs jelen

#10743 2009-09-02 07:56

Lisa
Tag

Sziasztok Csajok! (azt hiszem ezt most joggal írhatom, ugyanis az erõsebb nem tagjai nagyon eltûntek :( , és hiányoznak is! )
Akkor most akkor jöhet a reggeli mûszak? :D

Kedves Nita, no ezt jól bebuktam :D , mert akkor mehetek dógozni vagy a sittre, vagy még rosszabb perkálhatok :D :D :D
"Rágalmazás
179. § (1) Aki valakirõl, más elõtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ."
Ez mind szép és jó, de akkor meg hogyan is írtad "Én"-nek, hogy egy csapolt bakot ittál? :D :D :D no , hogy is van ez? :D húúú palacsinta, meg hal...ezt lehet jobb lett volna elhallhatni ugyanis, szeretem a palacsintát , pasek meg maj' meg hal a halért...szóval akkor mi inkább a kaja mellett döntünk. De ha elintézed azt a raklapot ígérem segítünk, hogy elfogyjon. Sztem meg olyan anyag van benne ami a férfiúkban kellt függõséget :D
JAJ csak számolásról ne kelljen hallanom, még egy darabig. Igaz ma jön haza pasek, de lehet este már kiszámol nekem valami frappánsat :D , úgy látszik ez amolyan reálos , meg mérnökös dolog, vagy aki "csak" úgy alapból matek szigorlatot tud le, az már az élete végéig mindent kiszámol,úgy, hogy fel sem tûnik neki :D :D :D
Én: igen Te vagy az Hozzád szóltam, csak nem tudom, hogy írjam, hogy érthetõ legyen :D , amúgy Te jösz a talira?
Sziszi: ez tök jó Danisztori :D tetszik nagyon. Látom magam elõtt Danikát ahogyan végig száguld Veletek az úton, "kurjangatva" Örülök, hogy sikerült egy kicsit kilépnetek a hétköznapokból. Már azt akartam írni, hogy lehet, hogy nem is tudják Ti voltatok, aztán józan ésszel végig gondolva LEHETETLEN, hogy Danikát, meg az Õ "piciny" hangját nem lehet megismerni zárt ablakok mellett is :D :D :D , lássad, csak Sziszi, lássad,én türelmes vagyok és ami késik, nem múlik,és majd telóba elmondom, hogy lehet, hogy hogyan megyünk :D (no ez homályos, de legalább töröd az agyadat máson ) :D
Cyan: az utolsó hsz-od nagyon tetszett, mivel telistele volt mosolygókkal, ez jó! LÁtod ha beindulnak itt az emberek annyit lehet nevetni, hogy csak na . Antiszociális, neeem, gondolj arra, hogy a sorozatgyilkosokra szokták ezt mondani, vagy mág sok mindent nem tudunk Rólad :P
Luci: aranyos vagy! Igen tudom, hogy szerda van és nagyon, de nagyon vártam már! :D Akkor bízzunk angyalkában, viszont abban biztos vagyok, hogy ha rossz az eredmény vagy csak nem tökéletes) akkor sme hívtak volna, itt sajnos nem így megy. Akkor most Te fogyiztatod a legjobbbarátnõdet? :D :D :D
Roor: értem, tényleg azt hittem, hogy képzek-elni akarsz vagyis, hogy szánt szándékkal rövídítettél, akkor nem szóltam volna, tudom, hogy szokott szólni Luci (ezt személyesen már beszéltük hármasban, hogy nekem meg pasek, grrrr) szóval akkor nem írtam volna. HA ezt megérted akkor az nagy szó :D :D :D
Ma futok még kört suli ügyben beiratkozás, meg megpróbálok tárgyakat felvenni. A mailem is sípol már egy hete, hogy lejárt egy könyvtári könyv és csúnyán megdorgálnak ha nem viszem vissza :( , így ma Miskolc egész nap.
Vicaa: "jó sulizást"!
Zolcsi: kiscsajnak a suli? Még mindig gondolom igen lelkes. Valahogy gyûjtse ösze, ezt a sok lelkesedést, hogy legyen mit elosztania késõbb :D

Ez túl hosszú reggeli mûszak volt, bocsánat :D , szép napot Mindenkinek!

Szerkesztette: Lisa (2009-09-02 08:01)

Nincs jelen

#10744 2009-09-02 08:45

én
Tag

Lisa! Rájöttem, hogy hozzám szóltál, vicc volt csak. Bocs. És igen megyek a talira, tehát találkozunk. Nem úsztok meg. Nita! Csak szólj a Szigeten, hogy legyen sok palacsinta és sült hal. Elõtte két napig éhezni fogok, hogy tudjak ott enni. Viszont igen kevés a jelentkezõ. Meglepetés vendégek lesznek megint? Árpi? Bánatos? Na csak kíváncsi vagyok. Ja és én felajánlom nektek a citromos Gösseremet, úgyhogy ennyivel több marad!
Cyan! Csalódás érne, ha nem téged olvasnálak reggelenként. Légy szíves el ne maradjon az éjszakai mûszak. Így legalább Sziszi is nagyobb kedvvel ír éjjelenként!
Na jó munkát, jó sulit, jó évkezdést minden kedves tanulónak, tanuló gyerek szülõjének és a pedagógusoknak!

Nincs jelen

#10745 2009-09-02 09:07

Lisa
Tag

HALIHÓÓÓ JUDY!!!
Most olvastalak és tûkön ülök, ne csinálj ilyet velem :D :D :D
Nita: remélem megkaptad a kis meglepit :D
Én: ok. vettem. Neked is jó évkezdést!

Nincs jelen

#10746 2009-09-02 10:54

zolcsi
Tag

Hoppá!
Kedves férfitársak gyertek néha karcoljatok valamit!
Lisának igaza van én ugyan imádom ha sok nõ vesz körül(Marcsi ne figyelj.:D) de azért néha írni kell.Még a végén azt hiszik az újak ez csak nõi betegség.:D
Regit ma én vittem iskolába.Nagyon élvezi a kis lurkó és egyáltalán nincs megilletõdev.Bement a terembe a táskát felakasztotta a helyére és leült.Elõvette a tolltartót és a megbeszéltek szerint kirakta belõle a ceruzát és a színeseket.
Nagyon édes volt.
Az utcában egy ismerõs bácsi kérdezte tõle hogy már iskolába jár?És igen piszokul telik az idõ.Mindjárt itt a kedd is.:D

Nincs jelen

#10747 2009-09-02 10:56

judy1981
Tag

Lisa: :D:D:D Kis kíváncsi :P Ha lesz annyi idõm, írok még bõvebben...
Cyan: kérem nem antiszocializálódni, vigyorbogyót bevenni, és mosolyogni, mint a tejbetök :D
Sziszi: Na nehogy már 2 éves gyerektõl várják el, hogy visszatartsa a székletét (fõleg aki több, mint 1 évig nem használhatta). Meg is kell harapni azt a dokit.
Roor: már hiányzott, hogy elõvegyen a szóf.ás.

Ami a talit illeti, szervezés alatt van, de a szándék megvan.

Szerkesztette: judy1981 (2009-09-02 11:06)

Nincs jelen

#10748 2009-09-02 11:43

arpapa
Tag

karc, karc... (karcoltam Zolcsi :D )

olvasgatok én, csak ritkán van hozzáfûzni valóm.

szép õszkezdést Mindenkinek!

üdv, á

Nincs jelen

#10749 2009-09-02 17:48

roor
Tag

Halika!

Hajrá fiúk.:D
Na bevásároltam,kaja még sehol,fáradt és lusta vagyok,jó pörgõs nap volt,és este szerintem alszok mint a bunda.
Ja csillagtököt szeretnénk rántani meg kumpit sütni,aztán majd kiderül mit eszünk.:D
Tegnap meglepi kumpifõzit csinált párocskám,lábosból fakanállal volt az igazi.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10750 2009-09-02 20:08

roor
Tag

Halika!

Krumplifõzi rántott csillagtökkel.:D
És lassan pancsi aztán tente.:D

Nincs jelen

IBDoktor