#11651 2009-12-19 20:38

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Zsuzsaanyu köszönjük szépen :)
Roor örülök,hogy most bõvebbet vakkantottál :)

Nem tudom,de nekem ez a karácsonyi nagy készülõdés soha nem jön össze,mert szinte mindig dolgozom elõtte utána..majdnem közben is.(azért ezt most annyira nem is bánom)
De azért nagyon ügyes voltam,mert már szinte mindenkinek megvettem az ajándékát :)
Még hétfõtõl szerdáig melózok (reggeltõl estig) utána pihenek és hagyom magam kényeztetni.24-én drága csühössel hazarobogunk,sajnos 26-án már jöhetek is vissza mert 27-én már dolgozom.:(
Hm hát errõl az évemrõl mit is mondhatnék...talán annyit,hogy nem gondoltam volna,hogy itt kötök ki Pesten (és még csak el sem tévedek)
Ja azért ma kértem telefonos segítséget :)
Nem tudom miért de az aluljárókban nem tudok eligazodni...kerestem a Westend-et és nem találtam meg :) de erre jó a mobil.
De a legnagyobb sztorim az az,amikor elõször jártam este a nyugati környékén..azt hittem,a Retropolisra,illetve a fényeire,hogyegy templom és a papok discóznak :)
(aRetropolis a nyugatinál egy szórakozóhely)

Szóval lennének még történeteim...csak netem nincs meg elutazom az idõmet :)

Na most elköszönök karácsonyig még benézek :)

Pusszi mindenkinek

Ui:Nita akkor holnap megyünk gyereknézõbe,a beígért ebédet vagy uzsonnát meg köszönjük elõre is :P

Nincs jelen

#11652 2009-12-19 23:01

Nita
Tag

Na hát akkor nálunk az ünnepi menü meg készülõdés kis ízelítõje:
Ma elmentem (én barom) a madaras tesóba vásárolni nem is volt vele gong addig amíg kiderült kocsi nélkül kell mennem, de majd jönnek értem meg a vadászott zsákmányért! Kis apródommal 30p vártunk a buszra ami oda visz :/ Bent nem volt gond annak tudatában hogy ha sietnénk se tudnánk haza menni ennyi cuccal, mert én ilyen hipikbe az ünnepre az üdítõket meg vizeket szoktam megvenni a hús zöldség a piacról szóval ezért tök nyugodtan ténferegtem és hallgattam milyen elszomorító ahogy egymással viselkednek az emberek tömegben.....aztán eljött az idõ és kiderült kint idõközben  ítéletidõ lett nem volt semmi mert azt hittem már haza se jutunk.
Én 23.-án bejglit sütök nagyüzembe meg a nagymamám mézes-krémes sütijét ez már nálunk tradíció :)
A káposztát is megcsinálom közben. 24.-én már csak a hallé marad meg a rántott dolgok a körettel ez így nem több mint egy vasárnapi ebéd. Mi nem is eszünk többet ennél. Tudom nem sok, de minek mikor egyszerre úgyis csak ennyit tudunk megenni a jézuska meg csak nem marad itt vacsorára is :P
Sajnos minél idõsebb az ember annál "rosszabb" ez az ünnep mert mindig egyre többen lesznek akik már nem lehetnek itt....persze ettõl függetlenül tudom õk se örülnének ha szomorúak lennék :)
Ja a fa díszítést nem írtam bár az a macska-kutya és égõsor minden évben való csomózgatása miatt inkább valami vígjátékba kellene beletenni :) Tényleg nálatok is így van az égõvel??? :)

Nincs jelen

#11653 2009-12-19 23:48

én
Tag

Nita! És te hogy vagy? Kapod a humit még? Hogy vannak a kutyi gyerekek? Képeket nem kérhetnénk megint?
Drága Zsuzsaanyu! Köszönjük a jókívánságokat és örülök, hogy téged is látunk itt és olvashatunk tõled.
Nelly te kis elveszett, Isten hozott téged is újra. Vagy csak egy gépetek van Norbyval és ezért írtok felváltva? Nem megsértõdni ám és tessék gyakrabban errefelé járni!
Na ma tiszta K.O. volt. Amikor elõször esik a hó, itthon mindig úgy csinálnak, mintha nem láttak volna még havat. Se hó eltakarítás, se hóekék. Borzasztó. Még jó hogy a metró legalább még járt. Bár lehet, hogy az is befagy holnapra! Pedig napok óta tudhatta mindenki, hogy jókora hó érkezik. Na de ez van!
Gyertek csak gyertek és pszt (el ne mondjátok neki!). lepjük meg roor-t, hogy milyen sokan nyüzsgünk a topikjában.
Jó éjt!

Szerkesztette: én (2009-12-20 00:32)

Nincs jelen

#11654 2009-12-20 03:39

Vicaa
Tag

Nyüzs-nyüzs, nyüzsizek én is, indulok vizsgázni. Pussz!

Nincs jelen

#11655 2009-12-20 07:23

mamo.
Tag

Hóvihar van a Karolina úton.
A hótaposóm elásva a pincében, nem lehet hozzáférni. Mikor volt ennyi hó. Na de jönnek a kisfiúk, hógolyózni, csúszkálni, és sehol egy hótaposó pici lábamra?
Aki teheti, ki se mozduljon.

Nincs jelen

#11656 2009-12-20 09:23

én
Tag

Huhh Vica, drukkolok. Ha haza értél, jelentkezz élménybeszámolóval!
Lisa, Pasek! Ti merre jártok? Hóelhányó továbbképzésen vagytok?
Jó reggelt és vigyázzatok ma is magatokra!

Nincs jelen

#11657 2009-12-20 09:36

oroszlan
Tag

Na akkor küldjetek egy kis havat ide nekünk is mert itt meg mindig nagyon keves van.
A sipalyakon mestersegesen hoagyukkal csinaljak :-)))

Nincs jelen

#11658 2009-12-20 11:49

Lisa
Tag

Sziasztok
Látom, hogy itt felpörgött a hangulat méghozzá jó hangulat.
Sajnos mi rosz hírekkel szolgálhatunk pasek nagyon beteg lett az oltástól...most várjuk a buszt, hogy menjünk az ügyeletre. Tessék nagyon szurkolni nekünk, hogy  rendbe jöjjön.
Én lemondtam a vizsgát, most megpróbálom inkább minden erõmmel ápolgatni.
Viszont nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak itt a dolgok a fórumon, vagyis ebben a topicban.
Ha kicsit rendbe leszünk akkor mi is leírjuk mit eszünk  majd Karikor :D :D :D
És természetesen az ajándékokról is beszámolnuk!
Addig is mindenkinek jó pihenést, vagy még utlsó munkanapokat.
Lisa és a beteg pasek

Nincs jelen

#11659 2009-12-20 11:51

judy1981
Tag

Húúú! Na ez már nem semmi!

roor: látod? Azért mégis csak Te vagy ennek a topic-nak a mozgatórugója. Gazdának nem szabad így elhanyagolnia a topic-ját. :D
Édes a kiskrapek, nagyon.
Kittus: sajnos vannak ilyenek. :( Engem pont az ilyenek tartottak vissza a fõiskolától/egyetemtõl. Nem viselem jól a rosszindulatú embereket. Fõleg, ha tanár.

Karácsony: életemben elõször halvány lila gõzöm nincs, hogy hogy lesz. 10 éve volt rá példa elõször és utoljára, hogy nem egyedül ünnepeltem a karácsonyt (csak családi körben), és az illetõ jobban szeretett az én családommal lenni, mint a sajátjával.
Azt hiszem emlékeztetem is Szakót, hogy bogozza ki a szálakat, mert én ugyan kérdeztem az anyukáját, hogy vannak-e bevett szokások, hogy ki mikor kihez szokott menni, stb. de nem nagyon elégített ki a válasz. Pedig jó lenne tudni, hogyan is szervezzük a dolgokat.

Ami a fõzést illeti, konkrétan nagy menüt nem tervezek, épp csak annyit, hogy ha valaki feljön, akkor legyen mivel megkínálni. Mert úgyis mindig máshol eszünk. Terveztem, hogy anyámnak is besegítek Azaz helyette fõzök, mert neki nem igazán megy a szervezés, és mindent egyszerre akar, és mindig elcsúszik, aztán vagy üresen megy a sütõ, vagy ideges, mert a másikat már be kellene tenni, de az elõzõ még nem sült meg. :) Ez így leírva poénos, de átélni... rémálom. Utóbbi években játékapu, és én készítettük a menüt, és ha anyám be mert jönni a konyhába, és bele akart szólni, kizavartuk. Sõt, ha kezdi elveszíteni a fejét, adunk neki egy fél deci konyakot, és miden OK neki :P
Viszont mióta húgom nem jár iskolába, és nem dolgozik -> otthon van, olykor birtokba veszi a konyhát. Nálunk pedig a két dudás egy csárdában valóban nem fér el. Én vagy egyedül, vagy játékapuval vagyok hajlandó fõzni, mert tudom, hogy húgom az iskolában ráragadt (megmaradt) tudást használja, én meg a néhány éves tapasztalatomat, ami többnyire nem egyezik. Úh. lehet beüzemelem a pár hónapja már jól megtakarított sütõt, csinálok egy próbasütést, és csak Szakónál alkotok.

Feltéve, hogy kijövök ebbõl a megfázásból (vagy nemtommibõl). Állandóan köhögök, folyik az orrom... Már kiköltöztem a konyhába (nem éppen a legcsendesebben), hogy legalább Szakó tudjon aludni, ha már én nem. De lehet még így sem tud aludni. Biztos a takaró alatt tartja a fejét :P Tegnap születésnapon voltunk, ott jégereztem helyi szesztestvéremmel, majd kitaláltam, hogy ne menjünk füstös szórakozóhelyekre, van itthon bor, fûszer, és igyunk inkább forralt bort. Hát az sem segített sokat az állapotomon.

Nincs jelen

#11660 2009-12-20 11:58

én
Tag

Lisa, Paseknak nagyon gyors gyógyulást! Vigyázzatok egymásra! És tessék néha helyzetjelentést adni!

Nincs jelen

#11661 2009-12-20 14:05

roor
Tag

Halika!

Cukrot mindenkinek.:D
Na ezt már szeretem és köszönöm a közremûködést,igazán jó ez a hangulat!:D

Akkor regélek én is.:D
Szóval tegnap rettenetesen élveztem a hóesést,egész nap az ablakba álltam és gyönyörködtem,sõt este még képet is csináltam.:D
Estére Csillag születik-et terveztem és szurkoltam,mikor párom elõállt,hogy hát ha van kedvem szívesen menne egy kis éjszakai hókocsikázásra.:D
Nem kellet kétszer mondani,döntõ után irány a havas út,vagy inkább az "utas"hó.:D
Tipptiripp,szépen csendesen bambulok kifelé,álmodozom,mikor egyszercsak elõttünk nemsokkal a földön egy emberke,körülötte emberek.
Kocsiból kippattanás,irány segíteni.Hát a szerencsétlent megrugdosták kissé,párom rohant az elkövetõk után,én mentõt hívtam.Õ elkapta én meg szereztem zsarukat is.:D
Merthogy nem oda indultak,csak látták valami történik én meg veszettül integetek hogy jöjjenek már.
Jöttek.
A mentõ is,bár az se ide indult,csak megállt és akkor már segített is.
Már nem volt ránk szükség,hát irány egy kicsit a városligeti szánkódomb,merthogy roorocska imád a szûz hóba hemperegni.:D
Máramennyire szûz volt,mert ennyi embert az éjszaka kellõs közepén szánkózni még nem láttam.:D
Aztán egy kis városnézés,végül ha már úgyis fent vagyunk,menjünk el még a maradék beszereznivalót beszerezni ama bizonyos éjjel is nyitva tartó csíkosba.:D
Úgyhogy már csak a friss husit és zöldséget kell megvenni,minden betankolva.:D

A karácsonyi menü nálam mint mondtam minden évben más.
Idén húsleves,zöldséggel-baconnal-tojással-sajttal rakott csirkemell,rízs+krumpli,desszertnek morzsapite.:D
A levesen kívül a többi elõszõr készül.:D

Az ajándékról nem szeretnék nyilatkozni.:D
Lényeg,hogy miután nálunk már nincs kisgyerek,és különben is baromi nehéz már ráérezni kinek mit lehetne venni,nemnagyon van ajándékozás,maximum jelképesen adunk valami apróságot.
Tavaly készítettem.:D
Igazság szerint,nekem az a lényeg,hogy együtt legyek a családdal,finom és nem hétköznapi étel kerüljön az asztalra,legyen egy kis feldíszített fenyõ és ennyi.:D
Az ajándék plusz lehet,de nem errõl szól az ünnep,nekem nem.:D

Na reményeim szerint ma megpróbálok grillást csinálni,csak úgy,mert kedvet kaptam hozzá.:D
Ha pesten az összes tûzoltó egy irányba megy,nem kell aggódni,csak  nem lesz grillásom.:D

Nincs jelen

#11662 2009-12-20 14:36

roor
Tag

Halika!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

Nincs jelen

#11663 2009-12-20 14:37

roor
Tag

<kép>

Nincs jelen

#11664 2009-12-20 15:35

én
Tag

roor! Nagyon ügyesek voltatok evvel a kis éjszakai krimis bulival. Az igazság az, hogy mi voltunk kint, de téptünk haza ezerrel, mert itt a belvárosban egyáltalán nincs semmi jó a hóeséskor. Vidéken viszont nagyon szép tud lenni. Örülök, hogy láttam rólatok képeket és végre megkuksizhattam a párodat.
Vica! Ha kukkolsz minket, légy szíves írjál is, mert kíváncsian várom, hogy haza értél-e rendben.
Lisa, ha leápoltad szegény Pasekot, írjál, hogy mit mondott a doki és hogy van Pasek.
a kajaötletek nagyon jók. Nálunk újévre lesz vöröslencse füstölt marhaszeggyel, ezt már biztosan tudom. Karácsonykor halászlét fogunk enni és még hogy mit, azt ki kell találnom.
Puszi mindenkinek, merthogy ma mosómedve jelmez van rajtam!

Nincs jelen

#11665 2009-12-20 16:06

Vicaa
Tag

Halihó, megérkeztünk haza, sikerült a vizsga!!!!!!!!!!!! Vége a vizsgaidõszaknaaaaaaaaak!
Az úton minden OK-s volt, Én, köszi az aggódást és az odagondolást!

Hú most szokásomhoz nem híven kicsit nagyképûsködök. Természeti erõforrások tantárgyból volt ma a vizsga, írásbeli. Nagyon tetszett ez a tárgy, de mindössze hat órát készültem rá, annak is egy része éjjel és hajnalban volt.
A tanár fiatal, de igen szigorú. Miközben írtunk odaáll felém és nézte mit írok, mondta, hogy nagyon jó és a koordináta rendszert rajzoltam éppen, mikor elkezdte velem közösen rajzolni :) Utána mikor elkészültem elvette a dolgozatom, átnézte és leosztályozta, így én rögtön megtudtam az eredményt. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ilyen jól sikerült, nameg persze végre már egy tanárnak én is szimpatikus voltam. :D

Attila és Anna bementek ma Egerbe, Anna Anyukámnál volt, mi pedig Attilával sétáltunk egy kicsit a belvárosi karácsonyi vásárban, Annának vettünk ajándékot, jól éreztük magunkat egy kicsit, mivel Attilának ma szülinapja is van. Ajándékozással mi is úgy vagyunk, hogy nem szoktunk már venni külön, hanem a családi együttlét, közös ebéd, meghitt beszélgetések, összejövetelek hívei vagyunk.

Roor, olyan jó volt olvasgatni Téged, és mindenkit, minden kis élménybeszámolót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judy jó fõzõcskét játékapuddal :)
Pasek gyógyulást neked gyorsan-gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az nyugtat, hogy jó kezekben vagy, biztos vagyok benne, hogy Lisa nagyon vigyáz rád!

Menü nálunk halászlé lesz az biztos, a többit még nem álmodtam meg. Persze nem is volt idõm álmodozni, az utóbbi idõben nem sokat aludtam, már rendesen szédelgek a fáradtságtól. Most eljött az ideje egy jó alvásnak végre, de ha holnap Anna alszik délben szerintem akkor is alszok majd vele egy jót.

Nincs jelen

#11666 2009-12-20 17:16

én
Tag

Vicaa! Annyira örülök! Jó is a sikerélmény. Pihizz nagyokat. És jöhetne néhány fénykép nekünk ajándék helyett!
Ja és szeretnék valamit idelinkelni. Remélem a modik és roor nem kötik hátra a sarkamat és ez itt nem a reklám helye, közöm semmi a weboldalhoz, viszont rengeteg jó receptet láttam rajta. Hátha segít valakinek!
http://www.nosalty.hu/alkalom/karacsony
Jut is eszembe: Ki tud valamit Nóriról?

Szerkesztette: én (2009-12-20 17:19)

Nincs jelen

#11667 2009-12-20 17:53

Györgyina
Tag

Édes Pasek, gyógyulj meg, Lisa, puszizd meg a nevemben.

Nincs jelen

#11668 2009-12-20 18:29

roor
Tag

Halika!

Nos tûzoltók nem kellettek,de gyakorolnom kell még.:D
Az íz ott van,az állag és forma.........nos majd legközelebb.:D
Lisa és Pasek:cuppanós,Pasek neked külön gyógycuppancs.:D

Nincs jelen

#11669 2009-12-21 08:07

Norby1
Tag

Kedves Oroszlán :D

Megérkezett az ajándékod rendben és épségben.Nagyon szépen köszönöm Már nagyon várjuk hogy kipróbálhassuk az ólmos újévi játékot:) A teák meg telitalálat volt Nagy tea fun vagyok :D

Drága Nita

Itt is szeretném megköszönni a tegnapi vendéglátást Nagyon kedves volt tõled hogy csináltál palacsintát Isteni volt :)
A kutyusok valami tündérik voltak Szívesen elhoztam volna minimum egyet Beleszerettem mindegyik :)

Cudar hideg van kint és ebbõl lesz karácsonykor 10 fok pluszban ???

Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#11670 2009-12-21 08:19

oroszlan
Tag

Norby1!
Örülök,hogy eltalaltam az izlesed,sok sikert az olom önteshez :-)))

Nincs jelen

#11671 2009-12-21 12:22

roor
Tag

Halika!

Na a takarítás kilõve,holnapra marad egy kis függönymosás és apróbb teendõk.:D
Aztán meg majd eszembe jut még valami ami lemaradt.:D

Nincs jelen

#11672 2009-12-21 12:48

én
Tag

Roor! Remélem, hogy nem az ablak pucolás fog eszedbe jutni. Huhh jó dolog lehet az ilyenkor. Én viszont átváltottam köhögösbe, úgyhogy lóhalálába elrohantam (?) a házidokihoz. Kértem tõle gyógyszer ellátmányt, nehogy az ünnepen kelljen ügyeletre mennem. No az elrohantam után azért volt kérdõjel, mert csak rohantam volna, ugyanis a belvárosban csakis az úttestrõl kotorták le a havat. A járdáról nem lehet lelépni, csak legfeljeb úgy, ha az ember átugrik egy koszos-mocskós-sós jókora hóbuckát. Érdekes dolog. Ja és a szép új járdák meg olyan síkosak, hogy legföljebb csak koricipõvel szabad rajtuk közlekedni. Én reménykedem a jobb idõben. Le ne hurrogjatok, de a városban már ne essen a hó!

Nincs jelen

#11673 2009-12-21 13:51

Lisa
Tag

Sziasztok!
Megkaptuk a csomagot, de értelemszerûen nem szeretnénk lelõni azok elõtt akik még esetleg nem tudják kik az angyalkájuk :)
Szóval elõször is nagyon de nagyon örültünk az ajándéknak, és számomra bzitos kicsit visszaadta az Ünnep örömét, ezért mindennél hálásabb vagyok. KÖSZÖNÖM!

Pasek itt fekszik az ágyban, most a lázával küd, de már sokkal jobban van, és reméljük lesz ennél jobb is.
Majd ír Õ is, csak mostmég inkább fekszik.
Szuszidi: köszönjük szépen a mailt, egyelõre kivárunk, reméljük, hogy minden rendbe lesz, sõt már most sokkal jobb!!!

Mindenkinek sok-sok puszi: Lisa

Nincs jelen

#11674 2009-12-21 16:25

Vicaa
Tag

Yesssz, hozzám is megérkezett az angyalka! :)
Én sem lövök le semmit, de tutira bõgtem! Az örömtõl! Én is köszönöm, köszönöm Drága Angyalka! ;) :)

Na megyek is tovább, mert a gyermekem itt toporzékol :)

Nincs jelen

#11675 2009-12-21 16:47

Szuszidi
Tag

Drága Lísa!
Tudjuk hogy jobban lesz! Vigyázz a Pasekra!
Szép estét! :)

Nincs jelen

#11676 2009-12-21 17:55

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Elõször is Paseknak mielõbbi jobbulást kívánunk.
Ideg,szív és érrendszeri betegségben szenvedõk(fõleg ha ibd-sek vagytok aminek a valószínûsége igen nagy.!) akkor felkötni a felkötnivalót.A 25-30 fokos hõmérséklet-különbség megviseli a a szervezetet.Szóval vigyázzunk magunkra és egymásra!

Szerkesztette: zolcsi (2009-12-21 17:58)

Nincs jelen

#11677 2009-12-21 18:58

pasek
Tag

Hahó!
Köszönöm a buzdítást a jobban létre, rajtam nem fog múlni, most mondta Lisa, hogy meleg vagyok...
Úgyhogy lázcsilli-pilli most azonnal be a számba, majd le a torkomon!

Bárcsak a pájinkára tudnám ezt mondani....

Jaajj, és az Angyalka ajándékát kitettük az asztalra, így az egész szobából látszik!! Képzeljétek, egy kézzel készített képet kaptunk Pityeszrõl!! Úgyhogy Pityesz itt van velünk mától a szobában is!!
Kedves Angyalka, nem is tudod elképzelni, milyen örömet szereztél vele, köszönjük szépen mégegyszer!

Nincs jelen

#11678 2009-12-21 19:11

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Jelentem, az én ajándékom is megérkezett, amelynek minden egyes darabja egy nagyon érdekes meglepetés volt, és külön köszönöm, hogy angyalkám Danira is gondolt, egy aranyos meséskönyv személyében. Dani persze rögtön felfedezte a villamost az utolsó oldalon, most mindenhova magával hurcibálja, és kommentálja a rajzokat. Akkor ez babanyelven biztos azt jelenti, hogy örül neki, ugye?
Mikor fedjük fel, kinek ki jutott?
Az én ajándékozottamnak üzenem, hogy ünnepek között lesz sajnos idõm az ajándék-készítésével foglalkozni! Ne hari, léééééccciiii... ja, hogy nem tudja az illetõ, hogy kicsoda? majd kiderül! :P
Mindenkinek kellemes készülõdést, és Paseknak jobbulást!
:)

Nincs jelen

#11679 2009-12-21 21:00

Nita
Tag

Norby!
Én meg itt is szeretném megköszöni az ajándékomat :P Nagyon örülök ez a könyv tényleg telitalálat volt! :)
Örülök, hogy itt voltatok és nem is haltatok éhen :)
PASEK! Tessék gyorsan meggyógyulni ilyenkor már nem ér betegnek lenni mindjárt jön a Jézuska is! Az meg nem hangzik jól ha Lisa azt mondja "meleg" vagy :P
Judy! Nem semmi lehet egy ilyen fõzõcske nálatok. :P

Sajnos asszem én vagyok az utolsó aki feladta a csomagot :/ Most voltam a postán ajánlott, sürgõsséggel megy holnapra megígérték ott is lesz! 
Nagyon fáradt vagyok megyek van még egy csomó dolgom is, de holnap már csak 3-ig! Dolgozom hálelújaaaaaaa :D

Nincs jelen

#11680 2009-12-21 21:28

Geo73
Tag

Én is beugrom ide egy pillanatra. Jó olvasni titeket, azt, ahogy leírjátok hogyan is készültök az ünnepre. Hasonlóképpen én is. ;) Bár nálunk a gigantikus sütés-fõzés még csak most fog el kezdõdni. Persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy erre a pár napra kicsit lassul a tempó ideális esetben.

Pasek tényleg tessék elhessegetni a betegséget, mert így nem jó karácsonyozni!!!
Izgalmas, de stresszmentes készülõdést kívánok mindenkinek!!! :)

Nincs jelen

#11681 2009-12-21 21:44

én
Tag

Geo! Nem akarok ünneprontó lenni, de elfelejtettél írni magadról! Lisa, Pasek, tessék holnap is helyzetjelentést adni. És irtó kíváncsi vagyok, hogy kitõl kaptátok a kézi készítésû képet Pityeszrõl. Látod roor, a te jöttödre mindenki megmozdult. Csak így tovább!

Szerkesztette: én (2009-12-21 21:49)

Nincs jelen

#11682 2009-12-22 00:40

Geo73
Tag

Én jól vagyok, lekopogom. Nem dolgozom, szabadságon vagyok, egészen január 4-ig. Aztán megyek kideríteni, hogy mikor mûtenek. De most csak a közelgõ ünneppel vagyok elfoglalva. (Sütés-fõzés, öcséim kordában tartása, ilyenek.) Mással most nem vagyok hajlandó foglalkozni.

Szerintem, ha mindenkihez eljutott az angyalka, akkor Norbi, mint fõ koordinátor felfedheti majd, hogy ki kihez is küldte a magáét. De addig még fenn lehetne tartani kicsit az izgalmat ;)

Nincs jelen

#11683 2009-12-22 07:07

Györgyina
Tag

Szép napot Mindenkinek.
Az én Angyalkámat úgy hivják Marianka=Mamó és meghozta az ajándékomat. Nem hittem el, de egy hifi-tornyot kaptam Tõle, amiben van rádió, viágitós, magnó és CD. Ez volt a szivem vágya. És én az Unkokái, Gergõ és Vendel angyalkája lettem. A Kishuncutok magnót szerettek volna, igy azt kaptak. De szerintem már nagyon izgiznek, hogy mi is lesz.
Itt köszönöm meg Zotyi fiamnak, hogy segitett elhozni és összeszerelni. Puszi Zotyikám.
És az ördög is járt erre, fáj a hátam, a torkom és úgy összességében nagyon carul vagyok. De Karácsonyra jobban leszek, mert ennek igy kell lenni. Igaz Pasek? Gyurunk?
Amint látom, mindenkinek jó angyalkája lett. Ötletekben senki nem szenvedett hiányt és szorgalmasan adogattátok fel egymásnak a meglepiket. Talán jövõre én is angyalka leszek, ha úgy sikerül.
De én lélekben most is szeretnék az lenni a Piciknek fõleg, akikre minden nap szeretettel gondolok. Nem sorolom fel az összes Fórum Aprólékot, de higgyétek el mindenki a szivemben van és az év minden napján gondolok Rájuk.
Nagyjából túl vagyok a sütésen, fõzésen. Töltöttkáposzta kész, sajtospogi, bejgli kész már csak káposztás hasét kell késziteni és ünnepi vacsit, ami firssensült lesz,mert nem szeretem a halat. Innentõl már hawai. Csupa öröm és boldogság lesz, remélem.
Ezt kivánom Nektek is, akik bearanyoztátok az egész évemet. Köszönöm és jó egészséget és boldogságot Nektek.

Nincs jelen

#11684 2009-12-22 08:24

Norby1
Tag

Lehet van valami a levegõben mert tegnap én is fújtam az orromat rendesen Remélem nem lesz belõle semmi .

Ma még elmegyek gyorsan valszám vizsgára Karácsony elõtt nincs is ennél jobb program :P
Ajándékokat már megvettem már csak be kell csomagolni mindet A karácsonyfa már áll nálunk de nem úsztuk meg mert az a szerencsétlen 3m-es fa úgy gondolta hogy õ most ledõlne még egy picit
De jó azoknak akik szabin vannak vagy csak ma dolgoznak Én húzhatom az igát holnap is 5-ig :(

Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#11685 2009-12-22 10:25

Melcsi_
Tag

Norby, valszám vizsga Kis Mártával? :) Azt még 2005ben megcsináltam, ha van kérdésed, nem értesz vmit szólj :D
én csak a fránya matek szigorlatot nem tudom letenni (analízis, valószínûségszámítás, leíró statisztika, matematika statisztika, operáció kutatás, módszertan...)

Kis mesélés: mi az irodában szoktunk kis sütizést tartani Karácsonykor....tavaly még csak kb 13-15en voltunk a projekten úgyhogy nem okozott gondot 2 adag kefíres ananászos sütit sütni...most viszont már többen vagyunk mint 30 az meg min 4 adag sütit jelentene ami kb 5 óra a konyhába....szóval köszi de kihagyom :D Még névnapomra kaptam 1 méteres csokit, azt hoztam be nekik, ilyen kis zselés, marcipános csokis kockák vagy mik finomak. :) Hát el is fogyott már mind a délelõtt folyamán.

Pocim jól van..ajándékokkal bajban vagyok, most is mint mindent utolsó percben fogok megvenni..
Apuéknál tudjátok mi lesz a vacsi 26án???? STRUCC áááá :) Evett már vki strucc húst? Kicsit tartok tõle, max ha nem ízlik majd eszek szaloncukrot. :D

Györgyina és Dexter, jobbulást Nektek!!!

Többieknek puszi és jó készülõdést az ünnepekre.

Nincs jelen

#11686 2009-12-22 14:06

Kittus
Tag

Sziasztok!
Én is írok pár sort :)
Épp a Nagyi féle aranygaluskát eszem vanília sodóval. Valami mennyei. Nagyi süt-fõz, mint a kisangyal :) Van itt beigli, aranygaluska, kókusztekercs, zserbó minden :) Szenteste Anyukám szokott fõzni, és 26-án szokott Nagyi fõzni, de annyit hogy egész Szilveszterig elég :) Húsleves, gyümölcsleves, ilyen sült röfi, olyan sült pipi, rántott máj, ilyen saláta, olyan saláta.
Ünnepek elõtti takarítással úgyahogy meg vagyok.
Én is szépülök :) Tegnap este 10kor fejeztük be a hajam befestését. Sötétebb lett de nekem nagyon tetszik. Csinik lettek a körmeim is!

Jaaaj, a legfontosabb. :) Egyik nagyon kedves barátnõm megvette nekem az ALKONYATOT!!! Mostanában akartam megvenni én, is de valahogy sejtettem mire készül és így inkább elnapoltam eme tevékenységet!! Úgyhogy most ezerrel könyv olvasás van, ami nem túl szerencsés vizsgaidõszak kellõs közepén. :D De azért olvasás van :D

Legyetek jók, további jó készülõdést a Karácsonyra. Még úgyis jelentkezek, úgyhogy még nem kívánok kellemes karácsonyt. Majd késõbb :P
Remélem hamarosan felfedhetem kilétemet angyalkás játék ügyben. :)

Betegeknek jobbulást!!!

Kittus

Nincs jelen

#11687 2009-12-22 19:41

mamo.
Tag

Képzeljétek ma itt járt az angyalkám. Még nem árulom el, de nagyon, nagyon kedves a szívemnek, mert sokat törödik  mindenkivel itt a fórumon.

Nagyon szép dolgokat küldött az angyalkám. Edith Piafot imádom hallgatni, olvasni szeretek, a könyv különlegesen szép és tartalma gyönyörû. A függõ is nagyon tetszik, hordani fogom és akkor az angyalkámra gondolok.

Nagyon, nagyon szépen köszönöm. Meg szeretnélek ismerni, (persze a többieket is)  és ígérem elmegyek a következõ talira.

Karácsonyig még jelentkezem.
Jaj még holnap dolgoznom kell. Fám még nincs, nincs bevásárolva sem mármint élelmiszer, de a lányom ígérte segít. Nem sok idõm van.

Nincs jelen

#11688 2009-12-23 00:06

Geo73
Tag

Nekem is megérkezett az angyalkám, és képzeljétek nem is egyszer, hanem kétszer. Elõször egy szép karácsonyi lap jött, aztán a postán átvehettem a kis csomagot is, amiben egy kedves kis kabala jegesmedve pihent, megosztva a helyét egy szép mécsessel. És már a doboz is, amiben jött annyira klassz :)
Köszönöm szépen, igazán feldobta a napom ;)

Holnap még én is dolgozom kicsit, de aztán jó tíz napig még gondolni sem fogok a munkahelyre.

Nincs jelen

#11689 2009-12-23 08:20

Norby1
Tag

Úccsó nap és utána csak 31-én dolgozom :D

Túl vagyok a valszám vizsgán Szerintem ebbõl Uv lesz Volt olyan  feladat ahol már a szöveg megértése 20 percet vett igénybe :)

Kedves betegeskedõk legyetek szívesek meggyógyulni

Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#11690 2009-12-23 10:54

roor
Tag

Halika!

Utolsó simítások megvoltak,ma kicsit lazulok,aztán holnap sütés fõzés díszítés és egyéb nyalánkságok.:D
Betegek:gyógyulni mert alig 24 órátok van rá!!!!!:D
Ja,van már töltöttkápim is,lenyúltam a zanyukámat.:D
Isteni fini.:D
Azért ha van idõtök akkor még ma orroncsatok be,aztán jár 3 nap felmentés.:D
És hogy el ne feledjem:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#11691 2009-12-23 11:08

Nita
Tag

Na én is itt egy kicsit bár egy csomó dolgom van ma engedtem magamnak egy kis alvást így most fejeztem be a reggelim meg a cafém :P Kitartást a dolgozóknak ma van az uccsó nap aztán jöhet a pihenés!

Most nem fedem fel én kinek az "angyalkája" voltam, de nagyon örülök, hogy sikerült örömet okozni! :)

mamo! Ne izgulj a bevásárlás miatt szentestére már biztos minden ami kell meglesz! A legfontosabb úgyis, hogy együtt legyen a család.
Emlékszem amikor öt éve költözködtünk 22.-én éjel még parkettáztunk 23 pakoltuk ki az egyik lakást és be a másikat, fél éjszaka dobozoltam ki a cuccokat hogy 24.-én legalább egy káposztát tudjak fõzni :) Délután 2kor vettünk fát...mégis ez volt az egyik legszebb karácsony mindenki segített kicsit és pont készen is lettünk.

Nincs jelen

#11692 2009-12-23 11:10

Kittus
Tag

Sziasztok!
ÁTMENTEM MARKETINGBÕL!!!!!!!!! El sem akartam hinni!! A következõ a pszichológia majd január 25-én, azt hiszem. :)
Szép napot Mindenkinek!!!
Kittus

Nincs jelen

#11693 2009-12-23 11:47

Kittus
Tag

Már nagyon vártam, és ma megjött az én angyalkám is!! Nagyon-nagyon szépen köszönöm az ajándékokat. :) Mindegyik nagyon tetszik. Kaptam kötényt, amit a következõ fõzõcske órámon biztosan fel fogok venni, sõt még itthon is ha lesz annyi bátorságom, hogy a poroltóval a környékemen neki álljak fõzni :) A szobrokat külön köszönöm, kellenek most az ilyen pozitív dolgok az életembe, amikben tudok hinni. Tehát összefoglalva, nagyon szépen köszönöm!!!
Sok puszi Neki!!!!

Nincs jelen

#11694 2009-12-23 12:21

Kolibri
Tag

Sziasztok!
Kittus gratula  nálunk már kész a káposzta 3 féle sütike most pluszba csinálok fasirtot meg töltött tojást holnap rántott husi husi leves krumpli pürcsi meg a rizsecske és a halászlé is a fát ma feldobjuk és kész a menet kutyus ügyben még semmi kicsikrõl tettem fel képeket  ahonlapra ha érdekel vkit már kinyilt a szemük.
mindenkinek izgis készülõdést és BÉKÉS BOLDOG TÜNETMENTES ÜNNEPEKET ÉS UJ ESZTENDÕT KIVÁNOK

Nincs jelen

#11695 2009-12-23 17:00

Kolibri
Tag

Na ki hol tart a készülõdésben??

Nincs jelen

#11696 2009-12-23 17:17

én
Tag

Puszi mindenkinek! Kellemes Karácsonyt kívánok, boldogat, egészségeset. egyetek-igyatok, pihenjetek, élvezzétek a családot.
Betegek, tessék helyzetjelentést adni magatokról! Ja és el ne felejtsem, tegnap tudtam meg, hogy január 6-án megyek CT enterographiára a Raditecbe. Tessék nekem drukkolni majd!

Szerkesztette: én (2009-12-23 17:21)

Nincs jelen

#11697 2009-12-23 18:31

Peeter
Tag

Huhh, hát én is még ma vettem meg szüleimnek az ajándékot. Holnap nem dolgozom, helyette továbbra is takarítás, rendrakás, fadíszítés, csomagolás és "anyát a fõzésben nem zavarás" lesz.
Jah meg ma voltam reggel vérvételen (idõponttal is egy óra várakozás éljen!), majd hétfõn meg belépek talán a dokinénihez (ha lesz hozzá kedvem, ha nem akkor jövõre).
Bár holnap gépközelben leszek, de nem biztos, hogy ide is benézek, ezért mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Nincs jelen

#11698 2009-12-23 21:49

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Épp most fejeztem be az ajándékjaim becsomagolását, és jelentem fejlõdõképes vagyok csomagolás ügyben, már nem úgy néz ki mintha óvodás csomagolta volna hanem egy ált.iskolás másodikos, nem lesz egyszerû a szeretteimnek a kicsomagolás az fix. :D:D:D

Ma is dolgoztam, de persze ez a nap már igen laza volt....mit törõdve a céges policy-val, Rita-féle házi tojáslikõrt ittunk az irodában hmmmm mennyei volt, bár én nem mertem túl sokat inni...na nem a vodka tartalom hanem a tej tartalom miatt. :)

Valójában nem rajongok az ünnepekért úgyhogy a köv. 4 nap nekem túlélésre megy.....biztos összes rokon kérdez majd a cu-ról én meg mindenkit leoltok hogy szálljanak le rólam!!!

Kittus grat a marketing vizsgádhoz!!! hmm pont holnap viszem haveromhoz a mark. szig. B tételeket Gödöllõre, útba esik.

Kolibri jó sok finomság lesz nálatok is, kutyusos képeket majd csekkolom. :)

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :) Azért óvatosan az evéssel meg az ivással is :P :D

Puszi
M

Szerkesztette: Melcsi_ (2009-12-23 21:50)

Nincs jelen

#11699 2009-12-24 10:16

Györgyina
Tag

Minden kedves és szerettet Betegtársamnak és kedves Családjának áldott ünnepet és boldog Szentestét kivánok.

Nincs jelen

#11700 2009-12-24 13:05

roor
Tag

Halika!

Névnaposok istenke éltessen titeket!!!!!!:D

Minden kész,én is.:D

Boldog ünnepet!:D:D:D:D:D

Nincs jelen