#13301 2011-06-24 11:03
- zotyesz
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Köszönöm :)
Nincs jelen
#13302 2011-06-24 12:06
- Mamo_
- Tag
Zotyesz, gratulálok, mamo vagyok eredetileg.
Nincs jelen
#13303 2011-06-24 15:51
- marcsi0727
- Tag
zotyesz írta:
Sziasztok
Kedden pótoltam egy régi lemaradásom pár rám sózott vizsga kb 12 ellenére megcsináltam az államvizsgát ...
Gratulálok! És mi leszel, ha nagy leszel? A másik kérdésem: milyen nyelvet tanulsz? Mert az érdekes cikkek rovatban találsz egy-két ujjgyakorlatot... a többiek meg örülnének a fordításoknak...
Szerkesztette: marcsi0727 (2011-06-24 15:51)
Nincs jelen
#13304 2011-06-24 15:53
- marcsi0727
- Tag
Dus írta:
... mamo vagyok eredetileg...
És hova tûnt mamo? Mit tettél vele?
Nincs jelen
#13305 2011-06-24 16:22
- Mamo_
- Tag
Új gépem van és én számítástechnikai analfabéta vagyok, és más néven kellett visszajönni.
De majd megkérem a drága kapitányunkat és visszavarázsol.
Marcsi remélem jól vagytok!!
Nincs jelen
#13306 2011-06-24 18:34
- Györgyina
- Tag
Mamo meg van, Õ lesz az én tanum. Az unokatesókám, csak mi családilag be vagyunk oltva informatika ellen.
Nincs jelen
#13307 2011-06-25 22:10
- sziszi32
- Tag
zotyesz, gratulálunk!
Nincs jelen
#13308 2011-06-26 15:05
- Vicaa
- Tag
Zotyesz, gratulálok!!!!!!!!!!
Látom kicsit felélénkült itt az élet, én is jelentkezem hát röviden. (Legalábbis rövidre tervezem :) )
Lisa, itt is írom, mennyire hiányollak már, tervezgessétek azt az idõpontot, tervezgessétek!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna most bárányhimlõs, már a nehezén túl vagyunk (orrban, fülben, szemen, szájon), brrrrrrrr... de már fel voltunk készülve rá, hogy õ következik, mert a bölcsiben mindenki átesett már rajta a csoportjukban a két Annán kívül (õk nemcsak druszák hanem óriási barátosnék is).
Szokás szerint cserfes, dumagép, de nagyon határozott, akaratos, makacs, mint az anyja :)
Én is letudtam a vizsgáim, az államvizsgát kitoltam decemberre, hogy legyen egy kis szusszanásom. Bár a szakmai nyelvvizsga még nekem is hiányzik.
Györgyina, gratulálok, remélem nagyon jól fog sikerülni a családi összejöveteletek is.
Én kiveszem a részem esküvõk tekintetében mióta "anykönyvvezetek". Nem hiányoznak a különleges sztorik, érdekes törtlnetek. Mióta felkapták itt a fürdõt, hotelt, azóta fõként nem helyiek, hanem Pestiek, Debreceniek, Nyíregyháziak stb. esküdnek itt. Voolt szerény két tanús, ahol a menyasszony 27, a võlegény 59 éves volt, véletlenül a võlegény egy multi vezérigazgatója :)
De volt pont múlt héten egy nagyon luxus, puccos, nagy esküvõ is a gyógyszállodában, azért így írom, mert tudom, hogy mindenkinek fontos a nagy nap és szeretné, hogy különleges legyen, de azrt kevés ember teheti meg, hogy ilyen fiatalon, ennyi pénzt elszórjon, én legalábbis ezt így gondolom. Azért nagyon szép volt, minden ízléses, és elõnye is volt, mert minden profin elõ volt készítve.
Sziszi, remélem végére tudtok már járni Dani szenvedéseinek, és pontot tudtok tenni az okozóra.
Én is nagyon várom az augusztusi talit, és ez csak enyhe kifejezés!
Puszi Mindenkinek! Vica
Nincs jelen
#13309 2011-06-27 14:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Ez csak természetes ha tudunk segitünk egymásnak.
Sziszi!
Itt vagyok!:P:P
Hiányodat megkaptam!!:P
Remélem Dani minél elõbb helyrejön. szoritok neki.
Lisa!
Ment válasz!:P:P:P:P
Röviden rólunk.
Mint azt olvastátok Roor által Roli bárányhimlõs lett bár már kezd javulni.
Mindenki jól van engem kivéve.
Sajnos napok óta rosszul vagyok és nem a kedves lakótársam az oka.Minden ki jön belõlem (fölül) estére lázas vagyok , görcsölök ugyan úgy mintha meglennének a köveim.A doki elég sok dolgott felvetett mi okozhatja.Voltam az ügyeleten szombaton , de az sz@rt sem ér.igy beutalót sem kértem kihúzom ma délutánig mertz akkor rendel a körzeti.A dokibácsi mondta ha szarul vagyok menjek be (kérjek beutalót) mert a labort meg az uh-ot is minél elõbb megcsinálják.Valami geb@sz van jó lenne tudni , hogy mi.Már se enni se inni nem merek mert félek , hogy kijön.:(:(:(:(
Szóval ez van , ha többet tudok üzenek.
Aiolosz!
Sajnos a leves még elmarad.:(:(
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#13310 2011-06-27 14:42
- marcsi0727
- Tag
Dus
... mamo vagyok eredetileg... írta:Marcsi remélem jól vagytok!!
Köszönjük, jól vagyunk. Alizka egyre huncutabb. Nincs ép bõr se a térdén, se a könyökén. Most nagyon vágyik egy biciklire, szerdán lesz a névnapja, akkor meglepjük vele.
Én is megvagyok, bár a reggeleket idõnként kihagynám... Nemcsak azért, mert fel kell kelni, hanem idõnként nagyon vacakul vagyok 1-másfél órán keresztül. Utána már minden OK.
Ez azért aggaszt, mert én dupla remit kapok, és jövõ hónapban lejár az 1 év. Persze lehet hosszabítani, csak kérdés, hogy aláírják-e. Többen vannak nálunk az IBD centrumban, akik a 2., 3. évadjukat töltik... Bízom benne, hogy nekem is aláírják a hosszabítást.
Szerkesztette: marcsi0727 (2011-06-27 14:42)
Nincs jelen
#13311 2011-06-27 21:25
- Melcsi_
- Tag
Luci, nem hangzik vmi jól, reélem minél elõbb helyrejössz, jobbulást kívánok Neked!
Szegény Roli, bárányhimlõ hihi :) remélem nem vakarta agyon magát
Nincs jelen
#13312 2011-06-28 07:17
- Györgyina
- Tag
Vicaa, végre hallani Rólatok. Annácskának jobbulást, de Õ egy makacs Hercegnõ volt mindig is, sokra viszi még az életben, ne aggódj. Köszönöm a jókivánságokat és én maradnék az igen szerény esküvõnél, ugyanis az én férjem egy egy multi igazgatója és nem 90 éves. Tényleg nagyon viccesek lehetnek az esküvõk, már én is nevetek a sajátomon.
Lucikám, hát nagyon szomi vagyok, hogy megmütöttek azt még sem vagyó jól. Gondoltam is, hogy valami nem kerek Veletek, mert az én kedves mosolygós barátnõm nem ír. Bár lehet, 3 ilyen gyermek mellett én sem mosolygnék egyfolytában. És ugye tudjuk, a nyári szünet. Szõke Hercegnek jobbulást, és Neked meg pláne.
Most tegye fel a kezét, aki jól van? Végre egy pozitív esetet szeretnék látni. Én nem teszem fel a kezem, mert nem vagyok éppen toppon, de már lassan akkora vagyok, mint egy elefánt. Hogy mitõl hízom? foglalmam nincs.Na, de mint tudjuk, ami jó, abból jó, ha sok van. Errõl ennyit.
Nita, hogy vagy? mostanában csak azt olvasom, hogy gyengélkedsz, vagyis nagyon carul vagy. Jó egészséget kívánok Neked is.
Ágica, Melcsike, Elizabeth és sok-sok új tag: hogy vagytok?
Lisa, Pasek: jön-e már a várva-várt szünet, szabadság? Pihenjetek jól.
Danikincs, mulass nagyon jól Bükkön és Mindenki, aki oda készül.
Nincs jelen
#13313 2011-06-28 08:26
- zotyesz
- Tag
Luci és mindenki aki nincs jól jobbulást !!!
Melcsi ennél csábosabb avatarod nem igen lehetne :P saját ? :)
marcsi0727 köszönöm Általános Kertészmérnök lettem és angolt fogok tanulni ha rávisz a lélek, fordítással azért még várnék mert lehet, hogy egész mást fordítanék mint amit jelent :)))))
Vicaa és Sziszi32 köszönöm
Nincs jelen
#13314 2011-06-28 09:23
- aiolosz
- Tag
Lucifer írta:
Aiolosz!
Sajnos a leves még elmarad.:(:(
Szorítok Neked nagyon és amikor úgy érzed, hogy minden OK csak egy jelzés és már készítem is :)
Nincs jelen
#13315 2011-06-28 11:37
- Melcsi_
- Tag
Zotyesz, nem saját :)
Nincs jelen
#13316 2011-06-28 11:58
- Geo73
- Tag
Luci, remélem azóta szakavatott orvosi kezekbe kerültél, és elkezdtek meggyógyítani! Vigyázz magadra!!! Jobbulást!!!
Nincs jelen
#13317 2011-06-28 13:26
- bixi
- Tag
Gyorgyina, szia,
akkor egy kis pozitivum: en vegre valahara elmondhatom magamrol, hogy jol vagyok!!! :)
igaz, kellett hozza 8 honap kuzdelem, de vegre az MR, tuki es verkep is igazolja, h jo formaban vagyok, na es persze igy is erzem magam. sikerult az allamvizsgam is, uh most mar az egyetlen dolog ami hianyzik egy kis pihenes, de az is eljon majd :D
nagyon remelem, h ahogy egyre jobban belemegyunk a nyarba, minel tobbunk mondhat hasonlokat!!
Luci, es mindenki mas:
jobbulast!
Nincs jelen
#13318 2011-06-28 18:02
- Melcsi_
- Tag
Györgyina jóságos tündér, köszönöm, én most jól (le is kopogom) :) Csak a 3,2 vasammal és 102es haemoglobinommal kellene kezdeni vmit, mert mindig fáradt vagyok :)
És Te hogy vagy? Gondolom készülõdsz a nagy napra, izgulsz már? :)
puszi
Nincs jelen
#13319 2011-06-28 18:34
- zotyesz
- Tag
Melcsi
Pedig lefogadtam volna hogy saját :) de ha nem hát nem bár nagy különbség nem lehet :))) na már eléggé kiveséztem a képet bocsesz :P
Nincs jelen
#13320 2011-06-28 18:59
- Vicaa
- Tag
Luci jobbulást neked, ne gyûjtsél már semmi geb@szt, és kitartást ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#13321 2011-06-28 21:02
- Melcsi_
- Tag
Zotyesz
a fórum adta az 5letet a képhez, igen, túl sok különbség valóban nincs :)
Nincs jelen
#13322 2011-06-29 11:23
- zotyesz
- Tag
Melcsi sejtettem :))))
Nincs jelen
#13323 2011-06-29 11:50
- Györgyina
- Tag
Melcsikém, Tündérkém, nagyon örülök, hogy kimásztál a gödörbõl, de én nem értek a lab or leletekhez, azt Keresztem, vagyis Mercyke szokta nekem is elmondani. Õ a spiler ebben is. És hogy fáradt vagy, vigasztaljon, hogy Te olyan sokmindent csinálsz, hogy egy egészséges is belefáradna, velem szemben, aki ül és reszeli a körmét és mégis fáradt vagyok állandóan. Lehet, hogy a fáradtságba fáradok bele? Ki tudhatja?
Ja, izgizek az esküvõre, de fõleg a nászéjszaka izgat már n nagyon. Ha valaki adna valami jótanácsot, mert sajnos árvalány vagyok, igy Édesanyám már nem adhat, hát jó lenne, nehogy meglepetés érjen.
És várlak az esküvõn feltétlen és puszillak és ölellek és tudok én Keresztkémrõl mindent Rólad általában.
Jó egészséget és boldog nyarat.
Nincs jelen
#13324 2011-06-29 12:08
- marcsi0727
- Tag
Györgyina írta:
Ja, izgizek az esküvõre, de fõleg a nászéjszaka izgat már n nagyon. Ha valaki adna valami jótanácsot, mert sajnos árvalány vagyok, igy Édesanyám már nem adhat, hát jó lenne, nehogy meglepetés érjen.
Drága Györgyina, egész pontosan mire gondolsz? Elméleti vagy gyakorlati tréningre van szükséged? :D
Szerkesztette: marcsi0727 (2011-06-29 12:09)
Nincs jelen
#13325 2011-06-29 18:40
- Györgyina
- Tag
Hát a gyakorlat még csak megyeget, mert már 2 éve együtt élünk, de az elméleti résszel pont úgy vagyok, mint az informatikával, csinálom, de nem értem. Marcsika F1. Köszi.
Nincs jelen
#13326 2011-06-29 22:11
- marcsi0727
- Tag
Györgyina írta:
JHát a gyakorlat még csak megyeget, mert már 2 éve együtt élünk, de az elméleti résszel pont úgy vagyok, mint az informatikával, csinálom, de nem értem. Marcsika F1. Köszi.
:D :D :D
A Beatles nagy kedvencem, küldöm neked ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=TU7JjJJZi1Q
Help!
Help! I need somebody.
Help! Not just anybody.
Help! You know I need someone.
Help!
When I was younger, so much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind, I've opened up the doors.
Help me if you can I'm feeling down,
And I do appreciate you being 'round,
Help me get my feet back on the ground.
Won't you please, please help me?
And now my life has changed in oh, so many ways,
My independence seems to vanish in the haze,
But every now and then I feel so insecure,
I know that I just need you like I never done before.
When I was younger, so much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind, I've opened up the doors.
Help me, help me!
Nincs jelen
#13327 2011-06-30 14:04
- sibi
- Tag
Drága Györgyina, hát nem ismered a mondást?
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja. :)
Amúgy boldogat neked!
Nincs jelen
#13328 2011-07-01 11:23
- Györgyina
- Tag
Nagyon köszönöm a kedves szavaitokat, igy már sokkal, de sokkal nyugodtabb vagyok. És nem érzem magam annyira árvának, akit nincs aki felvilágosítson.
Komolyabbra forditva a szót: a tegnap egy katasztfrófa volt és csak arra vártam, hogy elmúljon. Ugyan is fogalalmam nincs miért történnek néha úgy a dolgok, ahogy, de már nem is akarom tudni, csak kibirni.
Ti szoktátok így érzeni Magatokat? Mert én egyre gyakrabban.
Vagy csak belekerültem egy francia bohózatba, csak nem szólt még senki?
Elmentem csontritkulás vizsgálatra, mert már alapból is car volt az eredményem a 30 éves szteró szedés miatt, de igén még a cart is sikerült 3-szorosan túlszárnyalni. Reumaorvos, felír egy infuziót, ami nem engedi tovább romlani a csontrendszert. Patika: ára 27.120 Ft. Ja, annyi nincs nekem. Teló ide, teló oda, azt mondják a Budai volt tiszti kórházba beadják ingyen. Tegnap abban a gyönyörû idõben elvonszoltam magam. Ott ültem két és fél órát és egy nagyon helyes gerincsebész meghallgatott. Átrohant a reumáshoz, hogy mi van. Az üzente, váltsam ki.Agyam eldurrant. Mind ez kb. 5 perc alatt történt, az orvos ebbõl 3 percig telózott, 1 perc az átrohanás, az összes többit az én ügyemmel foglalkozott. Haza, mérges, bosszús és indulatos voltam.
Erre ez a hüle számitógép meg becarik. Mi a baj? Gõzöm nincs. Egér nem mozdul. Elõbb gondoltam fél a macskától és lapít, ezért bekapcs, kikapcs, dugás, rántás, rugdosás, szóval minden meg volt, egér kussol.Közben szakad az esõ, villámlik, dörög, félek. Pisti elrohan a TESCO-ba, vesz egy egeret. Nem mükszik. Szétesik elemeire. Ekkor már este 10 van. Feküdjünk le és próbáljuk túlélni ezt a napot. Túléltük. Ma vissza a TESCO-ba, hoz egy másikat. Ez most per,pill. mükszik, de ki tudja? Olyan labilis az egész.
És az infúzió még mindig nincs kiváltva, egy darabig nem is lesz, de minek mentünk Budára Rákospalotáról?
Hát vannak kérdések, amelyekre nem kell keresni a választ, csak el kell fogadni és ki kell birni.
De elég vén és szenilis vagyok remélem, hogy ezt a "szép" napot is elfeljtem, csak idõ kérdése.
Szép napot Nektek és ne legyen hasonló "jóban" részetek.
Nincs jelen
#13329 2011-07-01 12:51
- marcsi0727
- Tag
Drága Györgyina, nagyon édes vagy, ahogy készülsz a nagy napra! Csak annyit kívánok tökéletes legyen az a nap!
És a holnapi napra sok boldogságot, boldog szülinapot!
Nincs jelen
#13330 2011-07-01 18:40
- Györgyina
- Tag
Drága Marcsikám és Alizka. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltok rám és nagyon jól esik, hogy ennyi jókívánságot kapot az én kedves Betegtársaimtól.é
Visszatérve a Bükki talira: Alizkát nem lehet elkényeztetni, ugyanis egy drága gyermeket nem lehet túlszeretni és ki az, aki nem imádja az ott jelenlévõ gyermekeket. Csak aztán vigyázz Alizka erkölcsire, mert ott lesz ám Danikincs is, aki igen egy szemrevaló édes Legényke lett, nehogy nagyon összegabajodjanak, de ha mégis, hát üsse kõ, édes pár lesznek.
Nincs jelen
#13331 2011-07-01 21:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Drága mindenki!
Nagyon szépen köszönöm nektek a jó kivánságokat!
Szivom is az erõt belõle 1000-rel.
Tegnap délután hazaengedtek a kórházból.A gyógyszereket itthon is tudom szedni.
Jobb is mert ez itt katasztrófa.A doki küld uh-ra és azt irja a papirra,hogy epehólyag gyulladás??-a dokinõ nagyot néz majd együtt nevetünk rajta.Az biztos nem lehet mert nincsen.A lényeg epeút gyulladásom van.Küldtek hasi röntgenre amire azt mondta a doki,hogy székrekedést mutat és kapok hashajtót.Hát én elmagyaráztam neki , hogy kinek adja a hashajtót.:P
Ja!Elsõ nap úgy kaptam meg a gyógyszeremet (infúzió)mint ahogy ti.Még mindig várom:P:P:P
Én igy adom nekik a vizeletet.:P:PMondtam a nõvérnek már voltam most meg nem jön.Másnap este jön a nõvér a reggeli gyógyszerrel és branült akar bekötni.Szépen elmagyaráztam , neki,hogy nem lehet bekötni mert begyullad egybõl a kezem.Minden egyes alkalommal szúrni szoktak.Hát õt ez nem érdekli akkor is beköti legfeljebb majd reggel kiszedik.Erre az én reakcióm a következõ volt: nem fogok szenvedni egész éjjel akkor nem adja be sehogyan sem,és amivel elszoritja a karom azt szépen kikötöttem.Nem tetszett neki a dolog , de igy beadta csak külön szúrva.Nem volt más választása:P:P:P
Szóval ez van velem .Most itthon pihenek bár az étvágyam még mindig nem jó , sõt sz@r.Nem kivánok semmit és nem is esik jól semmi kaja csak a gyümölcs.holnap csinálok is almakompótot mert azt tudom , hogy megtudom enni.
Próbálok minél elõbb lábraállni.
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#13332 2011-07-02 09:55
- Györgyina
- Tag
Édes, drága egyetlen Luciferem. Mióta elhagytad nemes társoságunkat, csak azt olvasom, hogy egyfolytában beteg vagy. Hát lehet vissza kéne térned a "bandához" és hipp-hopp meggyógyulnál. Drága Kincsem, tökös csajszi vagy, ne hagyd magad mindenféle hüle egészségügyistõl szadizni. Igen is mi tudjuk a legjobban, hogy nekünk mi a jó. Nem csalódtam Benned, kiállsz az igazadért, hajrá Lucikám. Aprónépeknek sok puszi.
Nincs jelen
#13333 2011-07-02 10:10
- Nita
- Tag
Luci! Jobbulást ha kell valami segítség szólj!
Én sem vagyok sehogy megemeltem a medrolt 56mg-ra semmi...görcs, reggel futás (nem sportból :) ) már csak 50 kiló vagyok nem voltam ennyi lánykorom óta :/ Nem akar javulni a nyavalyás és ráadásul fáj is...na kb ennyit rólam. Jövõhéten csütörtökön megyek az új dokimhoz bár csodát tõle se várok nem hiszem hogy kézrátétellel ezt megszüntetheti, de jó lenne megint egy normális doki azért.
Nincs jelen
#13334 2011-07-02 19:41
- Györgyina
- Tag
Kedves Nita. Csak azt tudom írni, mint Te Lucikánknak, ha segitségre van szükséged, szólj, bármikor, amikor jól vagyok.
Jó egészséget és jó új orvost.
Nincs jelen
#13335 2011-07-02 20:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Drága Tyúkanyóm!
Puszi aprónépnek átadva!:)
Hát nem is hagyom magam!!
Sajnos nem azért nem jöttem mert nem akartam veletek beszélni egyszerûen december óta sz@rul vagyok és se kedvem se erõm nem volt a géphez menni.Ha már játszani se játszom a gépen akkor tényleg nagy baj lehet nálam.Hiányoztatok nagyon.
Nita!
Köszönö szépen , de ahogy olvaslak lehet, hogy te nagyobb segitségre szorulsz mint én.:(:(:(
Tudod mit? Majd támogatjuk egymást.:)
Én is sokat fogytam , de nekem legalább volt mibõl mert a mûtét elõtt felhiztam egy kicsit.
Remélem hamar helyrejössssssssszzzzzzzz!!!!!
A doki miatt szoritok, hogy jó legyen és csináljon valami okosat (értse a dolgát) mert különben velem gyûlik meg a baja.:P:P:P
Tényleg ha bármi gond van hivjatok!!!!!!!!!!!
A kórházról még.
Januárban mikor bent voltam az egyik nõvérfiúval egy kicsit összevesztem.
Valamelyik éjszaka megint õ volt.Belép a szobába rámnéz és meregten néz,majd megszólal, hogy nem ismerem én magát valahonnan??Mondom , de igen jan.ban azon az ágyon feküdtem(mutatok a másik ágyra).Reakció:akkor onnan ismerõs majd azzal a gyors mozdulattal távolodik is tõlem.Valszeg eszébejutotta január.:P:P:P
Nincs jelen
#13336 2011-07-02 20:54
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci: ment az örömteli válasz! :D :D :D aztán vigyázz Magadra, ne húzzanak Téged hülyeségekkel, nem most kezdted a "szakmát"! :D
Mit csináltatok Ti azzal a nõvérfiúval? :P, csak nem volt szemtelen? :D
Nita: sajnálom, hogy egyre rosszabb az állapotod, várom, hogy új doki milyen lehetõségekkel áll elõ, de ha véletlen felmerülne egy bizonyos téma, amirõl egyszer már beszéltünk priviben és kétséged van, keress meg nyugodtan!!! Nem biztos, hogy a nehéz megoldás rossz, és a könnyû döntés jó! Biztos értesz!
Neked, is csak azt mint Lucinak!!! Jobbulást és kitartást!
(ui.: nem soká augusztus, azok a kövek fognak segíteni! muszáj, hiszünk benne!!!)
Összeszedni MAGATOKAT! Az egész Királyság szurkol Nektek, hol némán, hol írottan!
Nincs jelen
#13337 2011-07-02 23:04
- zotyesz
- Tag
Nita és Luci !
Kitartás és jobbulást csajok !
Nincs jelen
#13338 2011-07-03 08:22
- Laci54
- Tag
Nita,Luci és minden gyengélkedõnek jobbulást!
Szép tünetmentes napot mindenkinek
Nincs jelen
#13339 2011-07-03 14:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!!!
Igérem megpróbálok helyrejönni.:):)
Lisa!
Nõvérfiú?!Jan-ban bekötötték az infúziót, de nem csepeget.Majd õ megcsinálja,ráncigálja a csövet majd közli ez most jó.Én mondom nem jó mert óránként jön egy csepp és igy még holnapra se folyik le az a 2dl.Erre közli ez nem folyhat gyorsaban ne szóljak bele ezt én nem tudhatom.hát én megmutattam , hogy tudom és kiálltam az igazamért.Jött a nõvér megcsinálta rendesen és csodák csodájára csöpögött rendesen és hamar le is ment.Sajnos kaptam már eleget és tudom , hogyan kell lefolynia tehát nem hagyom magam senkinek sem pláne egy piréz nõvérfiúnak.:):P:PP:P:P
Nincs jelen
#13340 2011-07-03 15:05
- Lisa
- Tag
Luci! piréz nõvérfiú??? Elég durva szerintem, de volt benne részem nekem is képzeld, csak altatás után volt és azt hittem, hogy még az altató hatása miatt van :P :P :P
Nincs jelen
#13341 2011-07-03 15:38
- Melcsi_
- Tag
Nita & Luci jobbulást Nektek!
Nincs jelen
#13342 2011-07-03 18:02
- Mamo_
- Tag
Többször szóba kerültek a pirézek - szó. Nem ismertem a kifejezést, hát rákerestem:
A pirézek a Tárki közvélemény-kutató cég munkatársainak fejébõl pattantak ki. Idegenellenességet vizsgáló felméréseikben elõször 2006-ban jelentek meg a pirézek. „2006 júniusában a felsorolásba betettünk egy fiktív etnikumot is, azt vizsgálva, hogy velük szemben is megjelenik-e az elutasító attitûd vagy sem” – írja honlapján a Tárki.[1]
A közvéleménykutató azt találta, hogy a válaszadók 61%-a szerint mérlegelni kell, kiket fogadjon be az ország és kiket nem, és közülük 59 százalék állította, hogy a pirézeket nem kellene befogadni. 2007 februárjában megismételték a felmérést és azt tapasztalták, hogy a pirézellenesség növekedett az országban: 68%-ra nõtt azok aránya, akik nem kértek a pirézekbõl. Igaz, ez az arány még így is jelentõsen alatta maradt a románok, oroszok, kínaiak és arabok bevándorlását ellenzõk arányánál.
A kutatás gyakorlati hasznát azonban megkérdõjelezi az a tény, hogy Földünkön jelenleg is több ezer különbözõ népcsoport él, így mindnek az ismerete közel lehetetlen - így azok, akik a bevándorlás intézményét nem támogatják, értelemszerûen általuk nem ismert népcsoport bevándorlását sem fogják támogatni.
tudtátok, vagy csak én vagyok ilyen tudatlan?
Nincs jelen
#13343 2011-07-03 18:46
- Györgyina
- Tag
Marianka, tudtuk,.
Nincs jelen
#13344 2011-07-03 18:51
- Mamo_
- Tag
mit? hogy kitalált nép?
Nincs jelen
#13345 2011-07-03 18:53
- marcsi0727
- Tag
Hát... igen... én olvastam egy cikket errõl jó pár éve... 5 is van talán...
Nincs jelen
#13346 2011-07-03 18:54
- Lisa
- Tag
Szia Dus!
Igen azt, hogy kitalálst nép! Volt ró szó már ebben a topicban és valószínûleg csak azok tudták/tudják akik olvasták,, itt egy-egy hozzászólásban, már kitudja egy vagy két évvel ezelõtt, vagy még régebben :D :D :D
De emlékszem ugyanígy le volt írva ahogyan Te leírtad! Jópofa! :D :D :D
Nincs jelen
#13347 2011-07-03 19:00
- Mamo_
- Tag
persze, mert idézet volt.
Nincs jelen
#13348 2011-07-03 19:02
- marcsi0727