#3351 2008-07-12 10:15

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

NO egye fene! Köszike hogy szóltál! Majd konzultálok a probléma megoldása miatt!

Nincs jelen

#3352 2008-07-12 11:06

roor
Tag

Halika!

Robur:köszönjük szépen és nagyon jó újra "itthon"!:D:D:D:D:D:D:D:D
Bánatos:itt is boldog szülinapot,és mostantól aztán lehet majd nagyokat vigyorogni!:D:D:D:D:D
Lisa:nem csuklottam,de azért szívesen ott lettem volna veletek.:D:D:D Egyenlõre a mára gondolj,a hétfõvel ráérsz hétfõn foglalkozni!!!!!!!!
Punnyadás is lesz ma,de megyek Rolkázni,az meg mennyei manna nekem.:D:D:D:D:D:D
Csináltam spenótlepényt,amit a talira is szántam,ha a tesztalanyok túlélik referálok milyen volt.:D:D:D:D:D
Szép kellemes napot mindenkinek!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3353 2008-07-12 11:14

mano1973
Tag

Hello Mindenki!!
Ujra itt:))
Mindenki jól van?

Nincs jelen

#3354 2008-07-12 14:04

pasek
Tag

Sziasztok!

Írunk ám az erdõ mélyérõl, a hegy alól a fák tövébõl.
Nem jöttetek velünk, vessetek magatokra :P

pasek

Üdvözöl titeket innen a padról:
Juca, Norby1, pasek
:D
maj még jelentkezünk a mai nap! :D:D:D:D:D:D

<kép>

a monitorona  fórum "látható" 
és télleg G-dúrban zúgnak a kabócák
de télleg!

Szerkesztette: pasek (2008-07-12 14:23)

Nincs jelen

#3355 2008-07-12 14:25

Lucifer
Tag

Szasztok!
Most gyorsan vagyok!
A tojáslapény nagyon finom sajnálhatjátok,hogy lenaradtatok róla!
Jól vagyunk , én egy kicsit szarakodok de túlélem.
Pusza mindeninek!Legyetek jók!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3356 2008-07-12 15:40

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Pasek, kösz a képet. Tényleg a fórum van rajta, de mintha Flash playert elfelejtettetek volna magatokkal vinni az erdõbe... :)
<kép>

Nincs jelen

#3357 2008-07-12 20:12

roor
Tag

Halika!

Hát cebusztok.:D:D:D:D
A spenótlepényt túlélték,tesómnak nagyon izlett,Lucinak elsõre furi volt,de hõsiesen legyûrte,Rolka meg két vigyorgás között  és úgy hogy hol kivette a szájából hol csócsálta,de megette.:D:D:D:D
Viszont Lucinál isteni ebéd volt,amit természetesen lecsekkoltam,töltött krumpli,meg sült pipicomb,párolt zöldség és párolt piroskáposzta.:D:D:D:D:D Nyami.:D:D:D:D:D
Rám nem volt panasz,ettem ahogy belémfért.:D:D:D:D
Melegtõl úgy éreztem magam mint aki be van b....va,így lehet pénzt megtakarítani.:D:D:D:D
Hörgögyuszim köszöni jól van,nagyon eltanyázik nálam,kicsit nehezebb lesz kiebrudalni mint gondoltam,de hát ez van,sebaj,evésbe folytom betegségem.:D:D:D:D
Meg kell hagyni remekül néz ki a természet lágy ölén,nomád életvitel mellett a számítogép internettel.:D:D:D:D:D:D
Azt hiszem fórum-függõ betegségem ragályossá vált mások számára is..:D:D:D:D:D
pusszancs:D:D:D:D

Nincs jelen

#3358 2008-07-12 20:28

pasek
Tag

Roor:
Direkt választottuk ezt a beállítást, hogy meglegyen a kontraszt :P
Robur:
Volt Flash player is, csak épp a "legjobb" pillanatban készült a fénykép :)
Norby1:
Ha valahogy eljuttatnád a limbó-hintózásról a képet, megköszönném :)

Ja, és képzeljétek: egész túra alatt a Pilisben egy árva lélekkel se futottunk össze. Vagyis egy árva lélekkel, és ez épp Szörényi Levente volt :P

s így megszeretgettem a fákat:

<kép>

Nincs jelen

#3359 2008-07-12 20:40

Norby1
Tag

Sziasztok

Nagyon jó volt a kirándulás, kellemesen elfáradtam :) Jó volt Jucával is megismerkedni

Szörényi Leventés story az nagyon hihetetlen volt :) Az erdõben egy árva lélekkel sem találkoztunk. Sétálunk egy erdei úton jön egy VW Tuareg mi rendesen félre állunk ahogy kell.Benézünk a kocsiba és Szörényi Levente int nekünk hogy megköszönje a félre állásunkat.Basszus ennek mekkora az esélye ?:D

Nincs jelen

#3360 2008-07-13 11:56

roor
Tag

Halika!

Na mi van banda?????:D:D:D:D:D:D
Visszakapjuk a narkotikumunkat aztán már nem is kell????:D:D:D:D:D
Tessék szépen megtöltögetni sok-sok információval,vidámsággal az oldalakat!:D:D:D:D:D
Minden érdekes,minden érdekel,tehát ezek nem lehetnek kifogások.:D:D:D:D
Elkészült életem elsõ gombapörije.:D:D:D
Egészen ehetõ.:D:D:D:D:D
Csak nem tudom hogy a ciánnak,az arzénnak,vagy szimplán a mérges galócának van egy kis fanyar íze.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3361 2008-07-13 12:54

Vicaa
Tag

Én is fõztem ám, nehogy Lisa éhenhaljon nálunk, jól néz ki, az ízét Tõle kérdezzétek :D

<kép>

Szóval Nálam is volt egy icipici crohntali, de ma már Lisa megy vissza a hazájába, valahogy annyi progi szervezõdött be, hogy a szövegelésre nem is sok idõ jutott. (Az evésre annál inkább! :D)
Na most megyek, készítem a sütõtök hamit Annának, puszi mindenkinek!!!!

Nincs jelen

#3362 2008-07-13 13:26

bánatos
Tag

Vicaaaaa!

Ilyen képet ebéd elõtt........ nem ér!

:) :) :)

Nincs jelen

#3363 2008-07-13 13:28

Lisa
Tag

Sziasztok,
Roor kívánságára (akit minden infó érdekel) még pár óra és indulok innen haza.
Egy-két dolog: nagyon, de nagyon jól éreztem magam itt. Sokat ettem és nevettem. Sajnos Vicaa is kénytelen volt velem enni a nem éppen crohn-os kajákat, de hát ez van...mondjuk úgy hogy szolidaritást vállalt.
A kajcsi amit fenn láttok szintúgy jó volt, finom volt   
Sok szép helyet ismertem meg... még életemben nem jártam barackosba , de tegnap ahhoz is szerencsém volt. Kicsit meleg volt, de frankó volt. Szép színt kapott Vicaa arca is, de csak pár percre :D Jól be is zabáltunk  a barackból. :D
A fõ-fõ...természetesen Anna!!! aki egy fantasztikus kis baba, nagyon jó , aranyos, gyönyörû...de hát felesleges áradozni nem? Egy szóval minden igaz amit Vicaa ír róla  :D   És azt hiszem engem is megszeretett.
Így  nagyon szépen köszönöm a vendéglátást és a figyelem-elvonást!

Mercy : jó volt látni Téged is ha csak pár percre is  :)

Most jön még egy három órás út, és az édes otthon :D

Szerkesztette: Lisa (2008-07-13 13:30)

Nincs jelen

#3364 2008-07-13 14:43

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Ettõl a melegtõl már írni is igen nehéz.Tegnap srandolni voltam kis családommal de csak du.5 után mertünk kimenni.Így is megfogott bennünket a napocska.Úsztam locsáztam pancsikoltam szal nagyon király volt.A kicsi is örült neki és mivel én voltam az ötletgazda így imádott a gyerek.Sajnálom hogy az avatarom eltünt majd ha hûvösebb lesz teszek föl másikat.
Lisa,Vicaa,Mercy remélem jól éreztétek magatokat a minitalin.
Hali!

Nincs jelen

#3365 2008-07-13 16:45

OptimusAMD
Tag

Üdvözletem! :)

Fúú, de rég jártam erre! Roor: Saját topic? :P Ejha! Remélem mindenki jól van.

Hali
Péter

Nincs jelen

#3366 2008-07-13 17:10

mano1973
Tag

Nahát......Peti te itt?:))
Nem is tudtad hogy a hugomnak saját topokja van?Mert sose jössz erre:))
Vica!
Remélem jól telt Linussal a napotok és csak irigykedek a finomságok láttán:))
Derekad hogy van?
Az enyém épp kezdi felmondani a szolgálatot:((
Na kérem a többiek merre járnak?
Tessék életjelet adni magatokról.MINDENKIIIIIIIII

Nincs jelen

#3367 2008-07-13 17:14

roor
Tag

Halika!

Na ezt már szeressem.:D:D:D:D
Lisa,Vicaa:az a kaja ott kicsit följebb teccik nekem nagyon.:D:D:D:D
Örülök hogy jól éreztétek magatokat,és a képeket látva el sem hiszem,hogy beteg vagy Vicaa.:D:D:D:D
Lisa:az utazás alatt remélem arra gondoltál,hogy mennyi minden jóban volt részed,úgy tuti hamar eltelt.:D:D:D:D
Fúúú ez a meleg kidögleszt engem is.:D:D:D:D
Mondjuk én csak a zuhany alatt csobbanok,de az sem elvetendõ.:D:D:D:D
Optimus:te itt????????El sem hiszem!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hogy ez milyen öröm nekem.:D:D:D:D Pláne ha sûrübben bedugod orrocskádat.:D:D:D:D:D
A saját topik meg csak úgy jött,tarolt és maradt.:D:D:D:D:D
Ütközõpont lett.:D:D:D
Szokás szerint éhes vagyok,megyek levadászok egy kis melegszendvicset.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3368 2008-07-13 18:41

Vicaa
Tag

Köszi Mano az érdeklõdést, jelentem a medrollal úgy néz ki, hogy LESZÁMOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ünnepelni majd csak egy hét elteltével fogok, amikor már szilárdan így is marad a helyzet!!!!!!!!!!!! Viszont most igen erõs ízületi fájdalmaim voltak, ami állítólag idõvel el fog múlni. Ez a medrol elhagyása miatt erõsödött fel állítólag, de a Remi is nagyon jó hatással lesz rá. Úgy néz ki, hogy jövõ hét második felében kapom majd, remélem idõben megérkezik.

Roor, a kajcsi ezek szerint jó is volt, egyébként majorannás csirkemell sonkával, paradicsommal, és ugyi rizskörettel. Viszont a többi napon nem nagyon fõzõcskéztem, paprikás krumpli volt, meg a párom meginvitált minket pizzára. Az esti szalcsisütésnél viazont NÉGY szelet kenyér csúszott be!!! :D:D:D:D

Nincs jelen

#3369 2008-07-13 20:33

Lisa
Tag

Sziasztok!
De jó "látni" itt mindenkit!!!
Hazaérkeztem szerencsésen, az út is jó volt légkondis volt mindkét buszocska!
És igen Roor a kajcsi igenis fincsi volt!
Vicaa: hívni nem akartalak a térerõvel nem bajlódom és fõleg nem akartam, hogy megint ébresztés legyen belõle!
Gigi: köszönöm hogy megbocsátod! Akkor egálban vagyunk ???? :D :D :D
Zolcsibal: örülök, hogy jó volt és egy kis kikapcsolódás a családdal már Rátok fért!
Én talán sikerrel visszaállítottam az avatart...na majd elválik!

Luci : Jó hallani felõled itt :)

Nincs jelen

#3370 2008-07-13 20:35

Lisa
Tag

Na ez az nem tudtok "megszabadulni" a képemtõl :D

Nincs jelen

#3371 2008-07-13 21:48

judy1981
Tag

Sziasztok!
Jelentem addig már eljutottam, hogy napi 4-5x tudok enni (2x csokis isosource+gabonapehely), és már nem is annyira madár adagokat. De a mérleg még nem mutat többet, mint eddig. Ha a jövõ hét végén sem lesz eredmény, szomorú leszek.
Ma tényleg nagyon meleg volt/van. Állítólag holnaptól lehûlés várható. Nem bánnám, mert akkor legalább ki tudnék menni a lakásból. Kint a nagy hõségben rosszul vagyok.

Nincs jelen

#3372 2008-07-14 07:25

roor
Tag

Halika!

Szép reggelt!:D:D:D:D
És igen,itt a kis enyhülés,lehülés.:D:D:D:D
Lehet fórumozni ezerrel.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3373 2008-07-14 07:52

mercy70
Tag

Csatlakozom kedves Zabatársamhoz!Én is mindenkinek Szép reggelt kivánok.Bár én a napocskát jobban csípem.
Gigi!A másik fórumon kicsit kitettem magamért most! :)
Puszi mindenkinek!
Á!Zolcsibal!Strandolni engem meg itt felejteni!Na még egy pont! :)  :)  :)

Nincs jelen

#3374 2008-07-14 08:52

Pilli
Tag

Sziasztok Fiatalok! Már jó rég nem írtam egy szót sem, úgy sajnálom :) Hétvégén a Balaton partján süttettem magam, semmi másom nem égett le, csak a homlokom, de az nagyon. Ha megpróbálok haragosan vagy örömtelin nézni, olyan érzés, mintha szétszakadna a bõr a képemen. No sebaj. Mától újra a dolgos hétköznapok, három hét és irány Horvátország :) Aiolosz tényleg mesélj majd mi volt a helyzet kedvenc országomban???
Lisa, Vicaa: remélem jó volt az együtt töltött idõ, Lisa várom a privi levelet!!!! De tényleg!!!!
Linus, Gigi: Válaszok érkeznek :) Csak most két napoig még számítógépet sem akartam látni és nem is láttam :)
Ánya: úgy örülök, hogy ennyire jól vagy, sokat gondoltam rád, csakígy tovább!!!!!
pase: jobbulást!
Meg mindenkinek sok sok puszi és szép napot!!!

Nincs jelen

#3375 2008-07-14 14:06

Lisa
Tag

Sziasztok ,
Egy kis jelentés . Itt minden rendben a múlt heti CT eredmény mellé még lesz jövõ héten egy vizsgálat, utána majd megmondják Õk hogy, hogy érzem magam Én :D Volt egy gyors vérvétel megint ami tökéletes eredményel végzõdött, még a vas is rendben lett.
Úgy hogy jövõ hétig, semmi hír, eredmény vagy bármi kapcsolatos velem.
Pilli :  na végre Fórumon! :) Nem semmi Balcsi :D Na a homlokom nekem is leégett nem is olyan régen, de be is barnult gyorsan :)
Mindenkinek Üdv.

Nincs jelen

#3376 2008-07-14 22:49

Lucifer
Tag

Halika mindenkinek!!!
Tudom csórni a  netet igy most vagyok,de nem tudom meddig!!!?:D:D:D:D:D:D
Nagyon jó látni és olvasni titeket,bár mindig hallottam rólatok az infókat!!:D:D:D:D:D:D
Tudjátok a beépitett embereim beszéltek!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Látom mindenki jól van élvezi a nyarat.
Vicaa!
Különösön a te jobban létednek örülök!!!!
Anyukák!!!
Gyerekek hogy vannak????????
Kicsik nagyok,fiúk - lányok?????
Engem már kikészitettek kezdõdhetne már a  suli!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én eléggé lábadozom hol ilyen vagyok hol olyan,de ez a nyár!!
Puszi mindenkinek ha tudok jövök!!!

Nincs jelen

#3377 2008-07-14 23:42

pasek
Tag

Luci!
Na ne már!! Kezdõdhetne a suli???
gondold meg! ez felér egy kisebb fajta eretnekséggel így nyár közepén :P

Nincs jelen

#3378 2008-07-15 00:31

palyizsu
Tag

Sziasztok!
VAgyok Én is, csak hát Klau szülinapjának ünneplése teljesen lekötötte a hétvégénket. Pénteken voltunk játszótéren életében elõször nem csak a kocsiból nézhette a gyerekeket, hanem sétálhatott is, de igencsak meglepõdtem, hogy milyen merészen szaladgált el mellõlem egy idegen helyen. Nem gyõztem futni utána, meg hát mindíg oda akart felmászni ami nagyobb gyerekeknek van kitalálva, de végülis nagyon jól érezte magát.
Szombaton délután-este bográcsozás volt nálunk, ahol a párom családja volt (hiszen Õk is itt laknak), és néhány közeli barát. Nagyon jól sikerült a buli. Sertéspöri volt, amit a párom csinált. Bár az elõkészületek azért megmaradtak nekem (4,5 kg hús feldarabolása, 1,5 kg hagyma összevágása ....) Nagyon fincsi volt, és "gyerekbarát", úgyhogy Klau is jól bekajált belõle, aminek csak azért nem annyira örültem, mert így a tortáját épp csak megkóstólta. Azt Én sütöttem és ritka jól sikerült (tejszínes-barackos túrótorta), egészen büszke voltam magamra! :) :)
VAsárnap meg Anyuméknál voltunk, ott rakottkel és erdélyi rakottkápi volt a menü, amit még szombat délelõtt elõkészítettem, így náluk már csak megsütni kellett! Anyukám meg sütött túrós-pudingos tortát. Szóval ott is jól bekajáltunk!
Esténként olyan fáradt votlam, hogy már nem ültem géphez. Bár aludni Én sem tudtam a melegtõl. Ma hogy esett szinte egész nap itthon voltunk, de mióta egyedül jár a pici lánykám azóta nincs egy nyugodt percem sem. Mindent lepakol kipakol, szval egy percre sem hagyhatom egyedül, a kiságyban meg persze már nincs el.

Én egyet értek azért Lucival, bármilyen szörnyen is hangzik, de ez biztos azért van, mert itthon vannak Klau unokatesõi (6,5 és 4 évesek) már több mint egy hónapja és nagyon hisztisek tudnak lenni, és persze szófogadatlanok, így kicsit kimerítenek Õk is. Bár szerencsére nekik már aug. 11-én kezdõdõik az ovi :)

MAjd írok ám még a régi fórumra is, de azthiszem most lassan lefekszem aludni, talán oda majd holnap, vagyis ma :)

Nincs jelen

#3379 2008-07-15 11:56

Lucifer
Tag

Pasek!
Eretnekség ide vagy oda még mindig azt vallom , hogy rengeteg ez a nyári szabi a gyerekeknek!!!
De lehet , hogy csak nekünk felnõtteknek hosszú ez az idõ??:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szegény tanárok õk mit élnek meg a 9 hónap alatt????
A Nikivel a leg nehezebb most az idõszakom.Oviba már nem jár az isit még nem kezdte el és egyszerûen nem találja a helyét!Szinte egész nap csak nyavajog!!!!!
Szóval egy szó mint száz kezdõdjön végre a suli!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Palyizsu!
KLau babának nagyon sok boldog szülinapot kivánunk!
Örülök , hogy ilyen jól sikerült a buli és nagyon fini kaják voltak!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3380 2008-07-15 13:07

Linus
Tag

megjöttem ám én is :D bár az most kizárt, hogy tele hassal kisregényt írjak - ugyanis naon finire sikerült a husileves, és hát izé, leküldtem egy kisebb adagot :D

Gigi, megvolt a röntgen? írtam vissza, hogy késõn olvastam, meg ma csörgettelek is, de nem vetted fel :(

pusz mindenkinek!

Nincs jelen

#3381 2008-07-15 13:29

Lucifer
Tag

Halihó!
Dicsekedni szeretnék!!!!
Roor néni itt van nálam és hozott nekem töltött karalábét!!!!!Ma csinált elõször!!!!!
Hát isteni finom meg is tartom barátnémnak!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nyami-nyami-nyami

Nincs jelen

#3382 2008-07-15 13:31

Lisa
Tag

Linus egészségedre!!!!
Na ne , hogy már!!! gondoljatok már ránk is egy kicsit :( A szünet az szünet és kell is. Meg hát egy kicsit vissza, hogy Ti nem szerettétek a nyári szünetet? Na hát akkor :D Tessék csak örülöni, hogy a lurkók élvezik a pihit, és megdolgoztatják az emberkéket! Ebbõl látszik, hogy jól vannak! :D :D :D

Nincs jelen

#3383 2008-07-15 13:33

Lisa
Tag

Na ha pont ott van, akkor kérlek nyomj egy kis puszit az arcára hogy Lisa-néni küldi! :)
Luci : neked pedig szintúgy jó étvágyat hozzá és egészségedre :D

Szerkesztette: Lisa (2008-07-15 13:34)

Nincs jelen

#3384 2008-07-15 14:57

Ede
Tag

Sziasztok,
Gigi, azért olyan szerencsétek nincs, hogy én elvesszek:) :)
Most éppen van egy kis idõm, mert megy a jégkorszakkettõ (így egybe kell mondani és gyorsan), úgyhogy gyorsan átfutok mindent, jó sokat írtok!! Alig lehet gyõzni szusszal.
Nos, akkor az egyévesKlauBaba átesett a játszótér tûzkeresztségen, jó is az!!!!
Pase, pont ma vásárláskor akadtam ki, hogy már a sulikezdés jegyében pakolják tele a hipermarketeket, pedig.... hihetetlen.
Luci, Roor, azonnal küldeni abból a csodás töltött karalébából, de azt is lehet, hogy megadom a címemet és lehet jönni fõzni,  höööö????
De tényleg, hogy Ti milyen aranyosak vagytoK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teljesen meghatódtam.
Na, megyek dógomra, majd még jövök estefelé. szép napot (jajj, nagyon élvezem ám ezt a hûst!!)

Nincs jelen

#3385 2008-07-15 16:42

Lucifer
Tag

Szasztok!
Szó mi szó Roor tényleg nem az alapokkal kezdi a fõzést,de amit csinál az isteni.:D:D:D:D:D:D:D:d
Szóval lányok nem vagyok ám irigy ,de a karalábéból  nem adok!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Már hetek óta alig eszem valamit és nme hiszitek el ez a kajcsi nagyon jól esett,tehát el a kezekkel!:D:D:D:D:D:D::DD
Gigi!
Azért téged se kell félteni mert te is nagyon finomakat szoktál fõzni!Bár még nem kóstoltam,de remélem lesz rá alkalom!!!!

Nincs jelen

#3386 2008-07-15 17:10

roor
Tag

Halika!

Na mán én is idevánszorogtam:D:D:D
Elsõ körben a töltött karalábémról essen szó,amibõl még mindig nem ettem egy falatot sem,de több mint a fele elfogyott már.:D:D:D
Kezdjük ott,hogy nõvérem és az õ Tomija egymás kezébõl vették ki a dobozt,és kanalazták befelé,mire jöttem el tõlük (kb.5 percig maradtam),addigra már mosogatóban volt a doboz.:D:D:D:D
Aztán mentem Lucihoz,vittem neki is egy gombóckával.:D:D:D:D
Azt látnotok kellett volna!!!!!!Hetek óta nem nagyon eszik,amit eszik vagy alul vagy felül kijön,és úgy tunkolja le magába.:D
De a karalábéra úgy rácuppant,mint csecsemõ  cicire,kanalazta befelé de olyan hévvel,hogy szó szerint két pofira tömte,és gyerekek olyan villámgyorsan........így egy tornádó nem pusztít ahogy Luci eltüntette a karalábét.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Úgyhogy most rettenetes nagy sikerélményem van.:D:D:D:D:D
Suli meg szünet ügyben:Luci tudja hogy mit fogok írni!:D:D:D:D
Szóval ha fél napra megkapnátok Nikit,ti is sírva könyörögnétek hogy sose legyen nyári szünet!:D:D:D:D
Minden tiszteletem Lucié,de meg kell hagyni a kis energiavámpír nem bír magával és sípol egész nap.:D:D:D:D:D
Hát dióhéjban ennyit.:D:D:D:D:D
És nagyon-nagy cupp mindenkinek. :D:D:D:D

Nincs jelen

#3387 2008-07-15 17:39

roor
Tag

Halika!

Oké gyerekek lecsekkoltam én is amit fõztem.:D:D:D:D:D
Azt hiszem értem tesómékat és Lucit.:D:D:D:D
Nagyon is.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3388 2008-07-15 20:11

roor
Tag

Halika!

ÁÁÁáá   oda se neki,remekül elvagyok magamban.:D

Nincs jelen

#3389 2008-07-15 20:32

Lisa
Tag

Jól van naaa :D :D :D
Figyi nem akarod visszaálítani az új-régi avatarodat ...bocsika, de úgy hiányzik nekem :D
Vagy nem tetszik már?

Nincs jelen

#3390 2008-07-15 20:35

Norby1
Tag

A régi avatorod Roorkabolka jobb volt mert én csináltam :D

Nincs jelen

#3391 2008-07-16 00:29

palyizsu
Tag

Sziasztok!

A karalábét tõlem is mind megehetitek, de a nemrég említett gombapörire bármikor vevõ vagyok ám! :)

Nincs jelen

#3392 2008-07-16 07:11

mano1973
Tag

A töltött karalábé nagyon is finom Pályizsu,egyszer próbáld ki nem fogod megbánni:))
Ennél jobb viszont  már csak az a köröm pöri volt amit én Tomim csinált.Igaz Luci? :))
Sikerült este 10-re elkészülni vele amit Luci és kis családja megvárt aztán mind felfalt:))
Ahoz képest,hogy nálatok senki sem szereti a köröm pöröt csak te Lucit, az összes gyerek jól bekajált belõle:))
Tesó!
Luciék tényleg ugy pusztitottak el mindent mint a tornádó:))Igazi kis sáska járás volt nálam tegnap este egy falat kaja se maradt:))
Rolka annyira éhes volt hogy a felkockázott párizsit két kézzel tömte magába.Aztán  amikor ez sem volt elég fejjel belebukott  a tányérba és úgy próbálta megenni:))
Valami eszméletletlen mutatvány volt,szét röhögtük magunkat.
Nem is beszélve arról amikor Roli a kezébe kapott egy nagy cupákos csontot:))
Gyerekek...azt látni kellett vona hogy cupogott és probált megbírkózni vele.Igyekeztem  bõségesen adni mindenkinek kajcsit de a legkissebb Luci gyerek,Roli annyira éhes maradt,hogy még a kutyám elöl is pobálta elvenni a száraz tápot:))Persze nem hagytam ,mert szegény kosztának is kell ennie:))
Azután jött a jó kis vörös bor...igaz ebbõl már csak a felnõttek kaptak meg....Niki aki néha egy egy kortyot sutyiba  lecsúztatott a torkán és dugdosta az ujját a poharakba:))
Szóval nagyon jót vacsiztunk este 10-kor.Igazi pocikimélõ kaja volt kimondottan Crohnosoknak elõírtan.Ugye Luci?:))
Remélem jól laktál és meg vagy elégedve:))Egészségedre Luci!!!
Sajnálom hogy a  Norbi  fiad kérésének már nem tudtam eleget tenni miszerint csomagoljak kaját de mind megettük.Legközelebb többet csináltatok Tomival.
Viszont az egyik cipõm párja hiányzik héééééé:))Most akkor Niki  tényleg lenyúlta?
Mert ha igen adom a másik párját is,hogy tudjátok használni:))
Szép kis vendégek...kipakolják a cipõs szekrényem,közlik hogy tetszik a cipõm és ellopják erre reggelre  tényleg hiányzik a fél pár:))
Nikii,Rolka!
melyikõtök lopikolta el a cipõm?:))
Tesó kár hogy kimaradtál a vacsiból ilyet még nem láttál:))
Luci!!
annyira nagy hatással volt  megint Rolka az én Tomimra,hogy megint kisebb fajta vita alakult ki fiú vagy lány legyen.Pedig már azt hittem az urad lebeszélte Tomival,hogy lányt akarunk:))
Ja igen..és köszi az ötleted az orvosról bazz...most mehetk oda is mert Tomi szerint is jó ötlet lenne megkérdezni hogy hogy állok és lehet e már:))
Szóval legközelebb  ne szólaj meg ha kérhetem:))
Remélem mindenki jól van.Mi a héten  szombaton már utazunk Görögbe és ha tudok írok de a legrosszabb estben üzenek a tesómmal majd.
puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#3393 2008-07-16 17:51

Lucifer
Tag

Szasztok!!
Ami igaz az igaz!!:D::D:D:D:D:D
Manóéknál tényleg nagyon bekajáltunk tegnap és nagyon jól is esett!!!!!!
A beleim is nagyon jól birták!!!!
Ja!!
És a cipõdet nem is hoztuk haza!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Az ötletem a dokiról szivesen máskor is!!!!Hiszen ha már a gyerek neve a téma akkor legalább csináljátok is meg!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jó utat,de remélem azért még utazás elõtt talizunk ha másra nem is , de legalább egy kávéra.
Azért a bornak nem csak a Niki a története , mert a Tomi is alakitott ám!!!Ki ivott annyit??????Ki öntötte ki illetve magára a bort??????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Na puszi mindenkinek

Nincs jelen

#3394 2008-07-16 18:41

mano1973
Tag

Oké oké igazad van:))
Tomi már biztos ugy be volt rugva hogy azé öntötte le magát borral.Vagy mert Roli épp esni készült és eldobta a poharat hogy elkapja?No már nem is emlékszem hogy volt:))
A cIpõm pedig meglett a kis szobában volt a szennyes tartóban...csak tudnám mit keresett ott:))
Örülök hogy jól esett a hami és jól laktatok.Persze hogy utazás elött átmegyek és nem ám kávéra..hanem viszek borot és jol beiszunk bazz:))Ugyis Tomi vezet majd nem én!Ja persze csak titokban mert  ujabban  bort sem ihatok mert árt a babának:))Kikészit ez a pasi a nagy óvatosságával.A tegnapi 3 pohár  miatt is kikaptam este.
Szóval Luci holnap talizunk:))
Hogy szuperál neted?Minden okés  vele?
Hahó többiek...nem látom hogy itt lennétek és irnátok.Kivel mi van  szeretném tudni!!!
Tessék szép sorba jelentkezni és megirni.
Puszi mindenkinek.
Ja igen..Tesókám töltött karalábéja isteni volt!!!!!!!!!Magam se sináltam volna finomabbat.
Köszi Tesó...rajtunk tesztelhetsz mindig ilyen finomságokat:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-07-16 18:46)

Nincs jelen

#3395 2008-07-16 18:50

mano1973
Tag

KÉRDÉS:
Az is aláirhatja ezt a Humira gyógyszerre vonatkozó dolgot aki nem beteg?
Mi ugyanis aláirtuk mindannyian!!!!!
Remélem ezzell hozzájárultunk kicsit mi is hogy sikerüljön!!!

Nincs jelen

#3396 2008-07-16 21:53

Lucifer
Tag

Én is aláirtam!!
Na van netem más jóvoltából,irok is és akkor sehol senki????????????:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Porshe!
Lányok hogy vannak????????????
Halihó mindenki hol vagytok????

Nincs jelen

#3397 2008-07-16 22:29

Ede
Tag

Dehiszen, Drága Luci, most megy a Hõsök!!! és Mindenki azt nézi!! Vagy csak én??? Halihó

Nincs jelen

#3398 2008-07-16 23:56

palyizsu
Tag

Sziasztok!
Vagyok ám Én is!
Manó! Én a karalábé mellett sztem éhen is halnék, a töltelékét azért bizti megkostólnám! Sajnos Én elég válogatós vagyok! Egyébként már ennyire elõre haladtatok a babatémával, hogy már vigyázni kell a borral??? Meg már megvan a név is??? Mesélj!!!!
Luci! Örülök, hogy van neted! Sokat gondoltam Rád, meg a gyerkõcökre hogy hogy vagytok! ÖRülök, hogy itt vagy!

Nincs jelen

#3399 2008-07-17 07:06

mano1973
Tag

Örülünk hogy vagy pályizsu:))Remélem minden oké nálad és kis Klau baba is jól van.
A karalábét pedig egyszer probáld ki nem fogod megbánni hidd el:))
Mi  már egész jól haladunk bizony:))Augusztusban szeretnénk "legyártani"a babát és Tomi már most túl óvatoskodó kicsit idegesít is  de...ez van.Mindig azt mondja:"A te korodban édesem már jobban kell vigyázni mint eddig.Nem vagy már 20 éves.":))
Kedves nem?:))Mintha nem tudnám magamtól is hogy elmúltam már 20.Feltétlen emlékeztetnie  kell rá.
A névben már megeggyezés született ami meglepõen egyszerû volt már csak azon megy a vita fiu vagy lány legyen :))Tudod mintha ezt eldönthetnénk ugy csinálunk:))
kislánynál:Laura Tímea, fiunál Tamás Gergõ a választásunk.
Ahogy Tomi mondaná:Kis Rolkánk lesz:))
Luci és családja befolyásolja a döntésben elfogult Roli miatt mert imádja és hát egy apának a fiú az mégis csak fiú:))
Elrettentésképpen lánynak meg itt az én lányom:))
Fél mi lesz ha udvarólai lesznek,egy kislányra jobban kell vigyázni figyelni,óvni és nem mellékesen többet kell leskelõdni utánna ha randira megy:))
No de majd ti is megtudjátok Klunál ha eljön az ideje:))
Szerintem a férjed lõvészárkot fog építeni és ott várja a kicsi lányához érkezõ udvarlókat akik max a kapuig jutnak majd el:))
Luci barátném!!
Ma megyek mert honlap már nem vagyok.Rád testálom a kisjányom szóval ne éheztesd:))
Rolka képeket megkaptad már?Tesó és te?

Nincs jelen

#3400 2008-07-17 17:54

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Ki merre jár? (ja persze :D )
Nos Vicaa megérkezett, befeküdt, a jelentés most elég rossz (no ne ijedjetek meg nem nála) szóval paplanja nincs (minek az) a szobatársameg elég "gázos" most szó szerint. Egy colonoscópián van túl és hát...na ez van. A kaja katasztrofálisan rossz volt (már ellnézést) így egy jó kis szalámis melegszendvics jött be a képbe, illetve Vicaa gyomrába. (Remélem vacsi jobb lesz neki)
Most csepeg a Remi, jól viseli, a doktor bácsika megdícsérte nagyon, hogy milyen ügyesen mozog!
Természetesen Mindenkit üdvözöl!

Jó magam, jól van, szurkolok, hogy holnap jó idõ legyen és ne essen az esõ. Linus ha tudsz akkor intézkedj!!!! Kérlek!
Puszi Nektek

Jaj Zolcsibal : köszönöm megvagyok, ezt külön üzenem Neked !

Szerkesztette: Lisa (2008-07-17 17:55)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb