#4901 2008-09-29 21:42

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Ezennel útnak indítom a "Bénák olimpiája" fákjáját,amíg megérkezik lehet gondolkodni a versenyszámokon,ki melyikben indul,és mik legyenek a díjak.:D
Doppingolni (otthon hasraesés gyakorlása,asztalba rugás,ajtófélfa lefejelés)nem ér és a versenybõl való kizárást eredményezi,egy össznépi elseggelés mellett!:D:D:D:D
Rutinosak külön kategóriában,kezdõk pillesúlyban indulhatnak.:D:D:D
Rendezünk "ki a legbénább család" versenyt is.:D:D:D

Na gyerekek még mindig nem térek magamhoz az én kis ajándékomtól!:D:D:D
Saját,névre szóló,zsebes kötényke!:D:D:D
Már csak fõzni kéne tudni.:D:D:D:D

TALI:hétvégén,pontosabban legkésöbb vasárnap ismételten kiteszem itt is és a tali topikban is az összegyûjtött információkat.:D:D:D
Szépen kérek mindenkit,hogy a bizonytalan dolgokat simitsuk el,egyrészt hogy szervezõ-vendéglátó Lisa is tisztán lásson,másrészt hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés.:D

Azt hiszem Luci két kávéjától felpörögtem,most már kezdek kiengedni mint a luffancs,megyek megmosom magam,aztán tente roor,tente.:D

Nincs jelen

#4902 2008-09-29 21:45

roor
Tag

Halika!

Luci,drágám,szóra se érdemes.:D
Kísérésben toppon vagyok,csak ne kérd hogy helyetted feküdjek bárhova is.:D
Na jó ha nagyon kéred megteszem.:D
De az sok citromos sütibe kerül.:D

Nincs jelen

#4903 2008-09-29 21:59

sziszi32
Tag

Drága Luci, ne irigyelj tõlem egy kis örömet, nekem ennyi jut belõletek... egy kis lisa-néni, egy kis pasek-bácsi... plusz lisa-apuka és lisa-anyai nagyika... szegény nyomorult sziszike, brühühü (idézet roor-tól, mármint a brühü kezdetû ária :D)
Én meg külön irigylem, hogy ti ien szuper havernõk vagytok, és ilyen édes kis ajándékokkal lepitek meg egymást... azaz te roor-t. Ez valóban olyan ajándék, amelynek a fórumosok puncis része egy emberként örülne, ha kapna! Lehetne a talisok emlékajándéka egy-egy névre szóló minikötény!!!
Egyébként a fényképrõl remélem az is nyilvánvaló, hogy miért inkább a pulyám az avatarom, és nem én magam... a szomorú valóságot immáron egyre többen ismeritek...
Szóval, a béna-család olimpiába mi is benevezünk, nevezetesen a béna vásárlás-tusában: az autótól kezdve a legutolsó nyomorult tévéig, konyhai gépig szinte mindent meg kell buherálnunk, hogy mûködõképessé váljon, vadiúj tévénél minimum egy de inkább három szervizelés szükséges, szimpla mixert kábé másodjára kapunk használható állapotban... tévedhetetlenül nyúlunk mellé szinte minden vásárláskor... azzal "viccelt" egyszer a férjem, hogy nekünk még a gyereket is szervizelni kell, hogy jól mûködjön...

Nincs jelen

#4904 2008-09-29 22:16

Lucifer
Tag

Roor!
Megmentelek -e kinok kinjától!:D:D:D
Nagyon kedves tõled , hogy vállalnád  helyettem , de inkább fekszem én!:D:D:D:D
Azért tudd , hogy nem volt valami jó érzés , hogy igy láttok kiterülve!!!De nagyon jól esett , hogy mellettem vagytok!!!!!
tudod , hogy mennyire szeretlek és neked bármikor megcsinálom a  citromos szeletet!!!!:D:D:D

Sziszi!
Minikötények névreszólóan????:D:D:D:DEzt most komolyan kérdezed vagy mondod???!!!:D:D:D:D
Szivesen csinálnám ,de ennyi embernek????:D:D:D:D
De ha gondolod akkkor ha megyünk hozzátok neked csinálok egy minikötényt!!!:D:D:D
Ha a képen jól láttam  a háttérben a  te festményed van?????Ha igen akkor viszon én szeretnék ilyen kis mini képet tõled!!!
Nem az örömötöket irigylem csak azért irtam mert én nem voltam otttttttttt!!!!
Sõt!
Boldog vagyok , hogy találkoztatok és minden nagyon jól sikerült!!!!:D:D:D
De én akkor se voltam ott!!:D:D:D
Különben én is kiszoktam fogni a vásárlásnál a gyengébbeket!!!

Nincs jelen

#4905 2008-09-29 22:29

Norby1
Tag

Lisa drága én nem igazán falatozom inkább csak kóstolgatok ;)

Vicaa már én is várom hogy ismét szemtõl szembe legyünk :) De ez vonatkozik a többiekre is

Nincs jelen

#4906 2008-09-30 00:46

sziszi32
Tag

Luci, a béna vásárlás-tusára roornál köll jelentkezni... :D :D :D  egyébként tudom, hogy túlzó ötlet MINDENKINEK minikötényt készíteni, viszont a kivételes népeknek, mondjuk olyan szerényeknek, mint én, azért járhatna egy darab... és igen, cserébe jár érte festmény, amilyet csak parancsolsz!!! Ja bocs, tudom, hogy csak roor-felség parancsolhat e topikban! Na, megnéztük az ájronment (irjam le helyesen is?: iron man :D), jó kis kikapcs, ez a robert downey ezek szerint lejött a drogról... jól tette, mert már nagyon hiányzott az arcmánya a filmes palettáról... na, jó éjt, tünetmentes pihizést nektek!

Nincs jelen

#4907 2008-09-30 10:02

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci : nem írtam külön, mert már kiáradoztam magam telefonban, SÕT, én legszívesebben el is bõgtem volna magam annyira meghatott a kötényke. Komolyan mondom, fantasztikus! És nagyon, de nagyon örülök Nektek, hogy ilyen igaz, hûséges és önzetlen barátnõk vagytok hosszú-hosszú évek óta. EZ nagyon JÓ!
A tudományodat (kézügyességedet) meg egyre jobban meg lehet ismerni, mint ahogy a Többi pár Fórumosét is! Nem is tudtam, hogy Zsenikkel vagyok itt körülvéve :D
Roor : ne is pályázz a béna címre azt én viszem tuti!!! Igaz elõnyõmre szóljon, hogy syncumaros vagyok, így egy erõsebb kézmegszórítás is pár órán belül kék lesz. Csak óvakodjon a leendõ Férjem ha keresztbe tesz nekem azonnal jelentem fel testi bántalmazásért :D :D :D Csak viccelek :D
Luci : (na egyszer ide, egyszer oda, ahogyan a gondolataim követik egymást) köszönöm szépen nagyika jól van, jobban, csak fele olyan életerõvel éli a napjait mint két hónapja és ezt rosszt látni, de remélem hogy ez jobb lesz, ahogyan távolodik a mûtéttõl...
Én most teljesen jól vagyok, a fáradákonyságot leszámítva, de ahhhoz meg kezdek hozzá szokni, mint egy kismacska olyanná válok, alszok,alszok, alszok.
Pilli : ???? Mindig kérdezlek mostanitól, ezt Lucitól tanultam és az én irányomba bevállt :D :D
Sziszi : tudod csak tényleg azt sajnáom, hogy a "négylábú" Lisat nem tudtad megismerni :D, viszont a "képedet" egész nyugodtan feltehetnéd ide "képnek" mert..tudod, hogy miért mint mondtam. Nehogy már itt elkezdj hülyeségeket bezsélni Magadról :D Kipróbáltam a kendõt!!!Hatása csütörtökön kiderül .
Norby : kóstolgatás oké! Megjegyzem! :D
Ánya : csak egy tipp, vagyis tapasztalat. Le fogsz állni a hízással, ezt hidd el nekem, én is így voltam vagyok.
Vicaa : szép napot!!!!

Ma tanulgatok, muszály, Luci kérlek mostanitól felhatalmazlak rá, hogy megint b@szogass, hogy Lisa menniyt tanultál? :D  Délután vásárlás a kórházba, és nem is leszek itthon du. egyébb házon kívüli elfoglaltságom akadt, így a gondnokot holnapra halasztottam, remélem nem köveztek meg érte! :D
Na most már bõven elkég belõlem ,még sok is. Rám lehet szólni!

Mindenkinek csodálatos verõfényes napot kívánok! Jó munkát, aki dolgozik!

Nincs jelen

#4908 2008-09-30 10:18

sziszi32
Tag

Lisa, ha a kendõ nem okés, akkor azt szinte rögtön érzed, mert viszket és bepirosodik a bõröd tõle! Daninak kiütései lettek, igaz, hónapokon keresztül naponta többször is felkentük neki, mert így mondták annak idején, amikor megszületett. Júniusban mondta a sztómás nõvér, hogy semmi sem szükséges egy ilyen babának, csak tiszta bõrre kell felrakni a zacsit. De épp akkor rendeltük meg egy egész dobozzal ezeket a kendõcskéket, s látod, alig használtunk belõle.
Tudod azért, ahogy a közeledik a hétvége (én már kedden a hétvégének örülök), rossz belegondolni, hogy ez most "üres" lesz nélkületek. :(
Jó tanulást, és mondom, ha viszket a zacsi alatt, inkább szedd le, mert akkor neked is érzékeny rá a bõröcskéd... :D :D De szerintem egy felnõttnél ez más, mint egy kicsi babánál (aki éppen apával durmol békésen, délelõttti szieszta gyanánt).

Nincs jelen

#4909 2008-09-30 10:57

Lucifer
Tag

Halihó!!

Sziszi!
A Minikötényt megkapod igégem!!!!!!:D:D:D:D:D

Lisa!
Nagyikád is hozzni fogja régi formáját hidd el!Csak még kelll neki egy kis idõ!!!!
Tessék tanulni és igérem cseszegetni foglak!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
A talira neked is bevan igérve  a gyöngyös!!!!!Nem felejtettem ám el!!:D:D:D:D:D

Ánya!
Hamár hizol az azt jelenti , hogy jobban vagy!!!!!

Más!
Reggel  a Rolinak 38.6 volt  a láza!:(:(
Délutánra kértem idõpontot a  dokibácsihoz!!!!
Remélem nem kapott el semmit csak a  fogunk miatt van az egész!
Bár nagyon keveset eszik , de legalább iszik!!!
Majd jövök és referálok hogy mit mondott a  dokibácsi!!!!

Pilli , Nita , Linus , Dusy , stb.......
Lányok hol vagytok????????????????????
bocsi ha valakit kihagytam!!!

Sziszi!
Még annyit hogy most hétvégén még vagyunk ,de Lisánál is van net tehát szerintem fel fel nézünk  a  fórumra és nem hagyjuk cserben azokat akik otthon maradtak!!!!!!Ugye Lisa???

Minden lánytól kérrdezném!
Segitsetek!!
Szedett valaki Imurant??Kaptatok vénásan vasat???
Ha használtátok valamelyiket akkor nálatok elõfordult , hoyg a hormonháztartást egy kicsit felboritotta???
Pl.elõbb jött???

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-30 11:00)

Nincs jelen

#4910 2008-09-30 11:05

Lisa
Tag

Igen jól beszélsz Luci, és fenn a házban is lesz NET! Mivel van térerõ minden egyes kis helyen Kereszten ezért lesz netünk is és "jelentünk" Hárskúton is a térerõvel volt gond.
Gép lesz, térerõ lesz, net lesz, és így OTT leszel velünk lélekben mindenképp, de neten keresztül is!
Hát Luci, nem is merek ilyeneket mondani Neked, de tudom, hogy nem felejtetted el, anélkül a mûtét...
Sziszi: Akkor a kednõ OKÉS!!!!

Nincs jelen

#4911 2008-09-30 11:47

Dusy
Tag

sziasztok !
Itt vagyok olvastam csak írni nem volt kedvem sok volt a wc. S pihiztem sokat
Írtam a tali topiba várom válaszaitokat!

Luci Én sokat szedtem és szedem az imuránt! Nekem a hajam hullik tõle Mást nem vettem észre vele kapcsolatban!
Ugye nincs baja Rolinak?
Mindenkinek pusz és legyetek jók!

Nincs jelen

#4912 2008-09-30 12:27

Vicaa
Tag

Luci, látod én már csak ilyen javíthatatlan vagyok :D:D:D!
Én szedek Imurant de fogalmam sincs hogy azért van e hogy rendszertelenebb a ciklusom az elõzõeknél. Én is remélem nincs baj Rolival, Anna is fogzik erõsen, neki nincs láza, de kevesebbet eszik és nagyon folyik az orra. A védõnéni látta azt mondta ez a fogtól van, de csütörtökön megnézi a gyerekorvos is.

Dusy itt is jobbulást kívánok Neked, mindjárt megnézem a tali topikot is.

Nincs jelen

#4913 2008-09-30 15:16

sziszi32
Tag

Lisa, okés, holnap várom a mailt!!
Pasek, üdv a keleti végeken!!! Remélem, két hét múlva nem fox orditva visszamenekülni a civilizációba!!! :D :D :D
Roor, ment neked a mail!

Nincs jelen

#4914 2008-09-30 15:28

Vicaa
Tag

Még mindig nincs gáz :( :(

Nincs jelen

#4915 2008-09-30 15:41

zolcsi
Tag

Vica akkor GÁZ van mert nincs gáz.Szomorú.:(:(:(Ilyenkor lép be a vegyes tüzelés.Persze ha van rá mód és ki van építve.

Nincs jelen

#4916 2008-09-30 16:07

Lucifer
Tag

Halihó!

Voltunk dokibácsinál!
Aztat mondta , hoyg egy kicsit piros a torka , de semmi gond.Lázcsillapitás és ha péntekig lázas akkor vissza kell menni hozzá!Lehet , hoyg benne van a baci , de még nem észlelhetõ!:(:(Lehet , hoyg hozzák a nagyok!
Sajnos nem eszik  de legalább iszik!!!:(
dokibácsi azt mondta a  kaját nem szabad erõltetni az a lényeg , hogy igyon sok folyadékot!
Viszont nagyon aranyos volt m a  Roli mert felállt a kiságyban kinézet és szólt , hogy anya!!:D:D
Eztet még soha nme mondta!!!!!!!

Lányok köszönöm a válaszokat akkor valszeg az immuran okozza!!!!

Nincs jelen

#4917 2008-09-30 17:24

Vicaa
Tag

Sajnos nincs vegyes tüzelésünk de még egy villanykályha se, és még mindig nincs gáz, pedig azt mondták 16,00-ig lesz szünet. Kicsit már aggódom, mert most már lassan kezd lehûlni a ház. :(

Luci: Gyógyulást Rolkának! Fantasztikus érzés lehetett hallani, hogy Anya! :) Az ilyen szépségek feledtetnek minden nehézséget! :)

Veled mizujs Zolcsi? Hogy vagy? Minden OK-s már?

Nincs jelen

#4918 2008-09-30 18:08

mano1973
Tag

Üdv fórum lakók!

Vicaa,te meg kit akarsz lekõrözni az kis mutatványoddal?:))
Kész szerencse,hogy nem lett nagyobb bajod.Mond te ha egy kicsit jobban vagy már nem is bírsz magaddal?:))
Volna eszedbe a zogora miiiiiiiiiii??:)))
Na csak várj beszélek én Attilával:))
Vigyázz magadra és mellõzd a nagy eséseket vagy...legalább vedd fel  és mutasd meg nekünk is hogy hagy nevessünk.Ne legyél önzõ:))
Lisa!!
Nagyon köszönöm, a lehetõséget és élnék is vele ugy hogy stoppold csak le nekem az egyik fûrdõt.Köszike:))
Remélem hangszigetelt a zuhanyzó mert a fürdésen kívûl egyébb terveink is vannak ott Tomival:)))
Zolcsi!
Remélem te jól vagy és még egyben:))
Sziszi!
Danibatyu szorik aranyosak és mindig élvezettel olvasom milyen válogatott gaztetteket eszel ki a gyerek arra hogy módszeresen kikészítsen:)))
Dusy!
Puszi neked!Régen láttalak,mi van veletek?
Luci!
Remélem Rolira nem én ragasztottam a bacikat?!
Én szóltam,hogy lehet velem de beteg vagyok:))
Remélem nem komoly és hamar rendbe jön.
Mi az hogy neked modta:anya
Hát bazz...én is az vagyok és Mayuska is mindig azt mondja nekem,ha kérdezem hova megy,hogy megyek a másik anyámhoz...vagyis hozzád:))
Te meg gyógyulgass mert tegnap nagyon szarul néztél ki.
Tesó!
veled mizus?Te hogy vagy?
Én betegen...nem is akármilyen beteg vagyok most de majd telón elmesélem.Nyugi...túlélem és meggyógyulok de tökéletes sose leszek:))
Ja igen...
Kedves talira gyülekezõk!!!!!!
Van két szabad hely a kocsinkba ha valakit érdekel!!!
Pestrõl megyünk csak hogy tudja mindenki:))
Szóval ha van aki szeretne csatlakozni azt kérem jelezze akár nálam akár a tesómnál és egyeztetetünk.

Szerkesztette: mano1973 (2008-09-30 18:10)

Nincs jelen

#4919 2008-09-30 18:12

zotyesz
Tag

Volna eszedben mi zuhanyzóban sakkozni? :)

Nincs jelen

#4920 2008-09-30 18:17

zolcsi
Tag

és a bélyeggyûjtemény is elázna ....:D

Nincs jelen

#4921 2008-09-30 18:18

mano1973
Tag

Zotyesz!

Sakkozni Tomival?????
Ugyan már õ versenyszerûen sakkozott évekig szerinted lenne esélyem?:)))
Én olyasmire gondoltam amiben én vagyok   a jobb pl :a zuhanyzóban való éneklésre:)))
Vagy nem arra:P :)))
Hé nekünk nagyon sokat kell dolgoznunk a projekten és tudod te milyen fárasztó az?:))
Ne irigykedj:))

Nincs jelen

#4922 2008-09-30 18:19

zotyesz
Tag

Nem irigykedek drága

Tudod meg kell tervezni holdállás naptár peteérés maximuma stb

Szerkesztette: zotyesz (2008-09-30 18:20)

Nincs jelen

#4923 2008-09-30 18:21

mano1973
Tag

Zolcsibal!

Tominak tényleg van bélyeg gyûjteménye is:))
Persze már láttam!
Mármint a bélyeg gyûjteményt:)))

Nincs jelen

#4924 2008-09-30 18:22

mano1973
Tag

Zotyesz!
milyen kis profi vagy:))
Csak nem készülsz valami titkos akcióra és mi nem tudunk róla:))

Nincs jelen

#4925 2008-09-30 18:23

zotyesz
Tag

üzemgazdaságtan vizsgára épp

Nincs jelen

#4926 2008-09-30 18:24

mano1973
Tag

Ahoz minek számolni a peteérést és a hold állást?:)))
Vagy ennyire tudatlan vagyok és ez alap az üzemgazdaságtanban?:)))

Nincs jelen

#4927 2008-09-30 18:25

zotyesz
Tag

ja ahhoz nem kell

de széles körû ismeretekkel rendelkezek

Nincs jelen

#4928 2008-09-30 18:26

mano1973
Tag

Na akkor majd a talin oktasd ki Tomit:)))
De nehogy megint berugjatok basszus:))

Nincs jelen

#4929 2008-09-30 18:28

zotyesz
Tag

Á nem rúgunk be mert akkor hogy lesz gyerkõc projekt?Tominak csak vizet és tejet adunk inni

Nincs jelen

#4930 2008-09-30 19:15

Zsuzsaanyu
Tag

Manóóóóóóóóóóóóó

Neked ha jól tudom szigorú fekvést (egyedül) írt elõ a doki............... és nem tudok róla, hogy lenne lap-tottyod, hogy ágyból irigálnál.........

Igaz, nem a nagy testvér, de a (jó édes) Zanyukád figyel ám!!!!!!

Nincs jelen

#4931 2008-09-30 19:21

mano1973
Tag

Zanyukám!

Nagyon fáj a hátam:((
Most érzem a szurit.
Pihenek mert rendesen beijedtem ne aggódj:))
Zotyesz!
A tej potencia nõvelõ?:))

Nincs jelen

#4932 2008-09-30 19:27

zotyesz
Tag

nem az drága de mivel fehérje van benne így elõsegítõ a kicsi Tomik fejlõdését hogy ne legyen hiány :) :)

potencia növelõnek:pl héjasokat ajánlanám tele vannak e vitaminnal

Szerkesztette: zotyesz (2008-09-30 19:30)

Nincs jelen

#4933 2008-09-30 20:34

sziszi32
Tag

Manó: potencianövelõ? egyszerû: egy aszpirint a hasadra, rá a tomi, és amig az aszpirin el nem olvad, nem szállhat ki a ringbõl... :D :D :D

Nincs jelen

#4934 2008-09-30 21:01

Dusy
Tag

sziasztok!
mano köszi mit is mondjak nem tul fényesen sok a wc inga nem túl jól viselem a medrol csökkentést d nem adom fel.
puszi mano többieknek is  puszi

Nincs jelen

#4935 2008-09-30 21:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Manó!
Mi van veled???A dokinéni adott valamit tegnap??????????
Irj vagy hivj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziszi!
Ez nagyon jó ötlet!!!!:D:D:D:D:D

A Rolinál sajnos nem jó a  helyzet!:(:(
Este 40 fokos láza volt !
Hûtõfürdõ + borogatás + kúp!:(:(
Nem eszik és ez aggaszt!!
A tejbegriz se kellett neki , de viszont egy joghurtot megevett!
Hosszú éjszaka elé nézek!
Majd késõbb keltem , lázmérés és ha kell akkor kúp!:(:(
Meg itatni kell!!!!

Nincs jelen

#4936 2008-09-30 21:27

Vicaa
Tag

Mano, te sajnálnád a zongorát, mikor te meg bélyeget gyûjtesz Tomiddal, és egy egész fürcsihelységet igényelsz a talira??? :D:D:D
Nade a projekt érdekében mindent! Vagyishogy csak óvatosan, nehogy te is induljál valamelyi paralimpiai sportágban hozzám hasonlóan, mert ahogy olvasom a Zanyukádat, a te derekad sem épp az akrobatikus elemeket kívánja! :) Vigyázz  magadra és tartsd be, pihenj!!!!
Egyébként jelentem: ma nem tanultam repülni, nem fájt a fogam, se a hasam, nem gyulladt be egyik izületem se, úgyhogy látjátok, azért ezt már kõtáblába kell vésni :D:D:D !

Zotyesz, naaaaagy kalappal az üzemgazdtan vizsgához!Mikor mész?

Sziszi hallom és olvasom, hogy Danibetyárka már hogy s mint közlekedik! Anna babám bezzeg! Nem akaródzik neki felállni, jobban mondva sztem még fél, mert ha elfeledkezik magáról, ami legtöbbször zenehallgatás közben van, akkor az íróasztalszékben az ölembõl felpattan az asztal utolsó szegletében lévõ tárgyak tanulmányozása érdekében. De a földrõl felállást nemigen akarja, se a kiságyban. Nade még van ideje, csak ugye a környezetemben mindenki azt újságolja, hogy az õ babája már megy, mi meg ehhez képest igencsak le vagyunk maradva. Kivéve a védõnõ véleményét, aki szerint nincs min aggódnom, mert korának megfelelõen fejlõdik, jaaaa és Luci is megnyugtatott már korábban ezzel kapcsolatban, de hát az aggódó anyuci ugye... :D

NNNa elteszem magam lassan holnapra, puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#4937 2008-09-30 22:51

sziszi32
Tag

Vica, semmit se kell elsietni, és nem szabad megijedni!! Minden gyerek a saját tempójában fejlõdik, ergo másképpen, valamelyik kicsit gyorsabban, a másik esetleg elmarad a felállásban, de más dologban ügyesebb. Pár napja irtad, hogy a védõnõ megdicsérte, hogy milyen jó a kézügyessége Annának, nem? Na ez is azt mutatja, hogy a gyermek okés.
Plusz, Anna egy hónappal fiatalabb Danitól, ha jól tudom (novemberi?). Hát Dani egy hónapja nem óhajtott egyedül fel sem ülni, egyáltalán nem mászott négykézláb, aztán szinte egyik napról (inkább egyik hétrõl) a másikra elkezdte magát állásba felhúzni, bár ülni még nem tudott. Most ül, ha kell, mászkál (hason csúszik :D), és épphogy csak el nem engedi a bútort, annyira szaladna.
Te csak figyelj a saját gyerekedre, ne a többiére!!! Sok félést és aggódást megspórolsz igy magadnak, és utólag bánni fogod, hogy hallgattál a "bezzeg"- anyukákra és gyerekekre!!!!!!!! Számodra a legfontosabb a saját babád, te ismered a legjobban a világon, és hidd el, látnád, ha baj lenne vele! (egyébként fejlõdési rendellenességet elõször négy hónapos korban vesznek észre, aztán meg a késõbbi hónapokban ha baj van, akkor az nagyon szembetûnõ). Tudod, mit mondott a kanári a macska szájában?: csak nem besz.rni!!! :D :D :D

Nincs jelen

#4938 2008-10-01 05:28

roor
Tag

Halika!

Tesó,Rolka!!!!Gyógyuljatok meg!!!!!!!
Jobbulásokat mindenkinek.:D

Nincs jelen

#4939 2008-10-01 08:13

zolcsi
Tag

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklõdést Vica ,mano(és akik még értem aggódnak.:D) mintha picit visszatért volna a torokgyuszi de csak tizedannyira fájt mint 2 hete.
Egyébként jól vagyok nyomom a melót holnap IBD klub Debrecenbe.Judy üzenem megyek majd érted.
Hali.

Nincs jelen

#4940 2008-10-01 08:52

kukackonzerv
Tag

Zolcsibal!
                       A gyuszihadsereg likvidálva :D a tizedesek lefokozva!!! :D :D

Nincs jelen

#4941 2008-10-01 09:10

Szilvike0522
Tag

Kedves Mindenki!

Voltunk orvosnál,hihetetlenül rendes embert ismmertünk meg!Azt,hogy mit mondott nem irom le,majd Gergõ elmesél nektek mindent remélem!
Nyagasátok,hogy irjon nektek,mert 3 napja ide sem dugta az orrát!Nem azért nem irok mert nem akarok hanem szeretném,hogy Õ(Gergõ) irjon nektek!Ez nem azt jeleti nem olvasom a fórumot!!
Nem fogtok,olyan könnyen szabadulni tõlem!

Aiolosz!
Nem rosszalkodni!!!!!!! ;)

Millió pussz mindenkinek!

Szilvike0522

Nincs jelen

#4942 2008-10-01 12:16

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Én is beleestem ebbe az aggodó szülõ hibába amikor  a Niki született!:D:D
Mindent a Norbihoz viszonyitottam amit nem kellett volna!!!!
Mára már rájöttem egyik gyerek se egyforma!!!!Mindegyik megtanul mindent a maga idejében!:D:D
A védõnõ lecseszett , hogy a Roli miért áll már 6 hónaposan!Amikor az egyet töltötte lecseszett , hogy a gyerek miért nem megy már? - hiszen olyan korán felállt???Erre én azt mondtam majd ha akar ugy is elindul!!!:D:D:D
Most nemolyan régen volt nálunk és az volt a  baja , hogy a Roli miért van olyan jól el a kiságyban más ekkora gyerek már nincs el. A másik baja az volt , hogy a Rolinak miért csak 6 foga van már 10 - nek kéne lennie!!
Majd kijön ha akar!Engem nem érdekel kinek mennyi a  foga ebben a korban nekünk ennyi van majd kijön a többi is!!!:D:D:D:D:D
Szóval ne izgulj Anna is elindul és szétszed majd mindent a lakásban és nem gyõzöl majd utánna szaladni.!!!:D:D:D:D:D:D:D
Minden gyerek más és lehet , hoyg pl.ti többet beszéltek már mint mi!!:D:D:D:D
Jó hallani illetve olvasni , hogy most  minden oké veled!:D:D

Tegnap késõ este is igen lázasak voltunk , enni nem eszünk és csak a  teát fogadja el!!!:(:(
Az éjszaka elég jó volt reggel 5-ig aludtunk , egy kis tea és visszaaludt!
Reggel még mindig 38,6 volt a láza , kúp .Most öltöztettem át mert úgy beszart , hoyg mindene olyan lett!:D:D:D
De már nem olyan meleg a kis teste!Enni még mindig nem eszik!!:(:(

Manó!
Most akkor te utánozol engem??Látod nálam minden gyógyszer megtalálható!!:D:D
Vigyázz magadra és gyógyulgass!!!!!!!!!!

Szilvike!
Olvastam  a másik topikban Gergõ hozzászólását!
Nagyon örülök , hogy találtatok egy olyan orvost aki tényleg foglakozik veletek!!!
Innentõl már csak jobb lehet!!!
Te hogy vagy????
Gergõ!
Tessék jönni és irni!!!!!!!!!!!!!!

Zolcsibal!
Mit akarsz már megint a  gyuszitól???
Tessék vigyázzzzzzzzni magadra és gyógyulj meg minél elõbbbbbbbbb!!!!!

Lisa!!!
Hol vagy????

Sziszi!
Roor átküldte tgnap nekem a képeket!!:D:D
Annyira aranyos a Dani na meg persze ti is!!!
Komolyan mondom a képek alapján imádom a  fiad!!!!!!:D:D:D
Találkozni akarok már veletek!!!!!

Pilli,Nita , Linus , Ánya ,Nelly , Dusy , Sugi ?????????
Hol vagytok?????,,,
Fiúk??????????????????????????

Nincs jelen

#4943 2008-10-01 15:27

sziszi32
Tag

Kúpról jut eszembe... amikor az én drága bogaram úgy másfél hónaposan kezdett lázas lenni, ajánlottak panadolt, de mivel még nem volt öt kilócska, ezért azt nem adhattuk. Erre a patikusnõ, akinél a másfél hó alatt kb. 20szor megfordultunk, s rendeltük nála a zacsit, nagy boldogan bejelentette, hogy megvan a megoldás egy ilyen pici babánál a lázra! És berohant a raktárba, kb. negyedórán keresztül rakodott valamit, és gyõzedelmes arckifejezéssel odaadta nekünk: a végbélkúpot!!! Mi meg csak néztünk rá, hogy akkor ezt most kinek dugjuk fel, merthogy ugye Daninál ez lehetetlen volt... :D :D :D Szóval, csak úgy eszember jutott a kúpról!
Luci én személyesen NEKED is irtam mailt, és tûkön ülve várom a választ!!!!
Lisa nekem tegnap aszonta, hogy ma délután lesz ideje irni, úgyhogy várjunk tovább türelmesen :D :D :D

Nincs jelen

#4944 2008-10-01 16:43

roor
Tag

Halika!

Késõbb talán írok hosszabban most csak bekukk.:D:D:D
Sziszi:elõre is bocsi,de mosolyogtam egyet én is,még végig se olvastam,de sejtettem hogy kupot szedett elõ,és egybõl a kombinációs készségem mosolyra késztetett.:D:D
Õ adta a zacsit és nem esett le neki a kup.:D:D:D:D

Nincs jelen

#4945 2008-10-01 16:53

Szilvike0522
Tag

lucifer2007

Köszönöm kérdésed jól vagyok,na jó nem fogok kamuzni lelkileg voltam már jobban is. :(
Viszont amikor titeket olvasgatlak,mindig jobb egy kicsit,bár nem tudom meddig bírom még!A többit majd inkább leirom e-mailbe!
Nita tegnap azt irta nekem smsbe,hogy hétvégén nem volt otthon azért nem irt,azt  is mondta hogy ir(ezzel tegnapra gondolt).Remélem ma már jelentkezik!
Sajnos pénteken már dolgozni megyek nappal,persze hogy szombat,vasárnap is kell mennem megmondom õszintén nagyon  fogtok hiányozni. :( :(
Mivel nem valami jó a fizetés keresek másik állást.Remélem sikerülni fog!
Most mennem kell.este még jövök!

pusszancs

Nincs jelen

#4946 2008-10-01 17:31

Pilli
Tag

Sziasztok!

Köszi az érdeklõdést!! Pénteken szemmûtétem volt és három napig még a lakást sem hagytam el, csak feküdtem és aludtam és pihentem.Szörnyû volt a mûtét, nagyon fájt és azóta sem látok még teljesen tisztán, úgyhogy nagyon nem tudok számítógép elé ülni :( Nagyon remélem, hogy megjön al átásom mind közelre, mind távolra, mert néha már teljesen kétségbeesem. A doki azt monta, hogy türelem türelem, még nem lehet tökéletes. Csak mivel ugye az egyik szemem lett csak megmûtve, a másikban meg kontaktlencse, így elég kellemetlen. De reménykedem. Így sajnos a talira sem tudok jönni :(:(:( Szívem szakad meg, de nem tudok mit cisnálni. Nagyon nagyon sajnálom.
Viszont van egy nagyon jó hírem is. HÉtfõn kezdek a munkahelyemen, végre lezárult ez az õrült szakasz. Egy reklámügynökségnél leszek újság- és szövegíró :D Várom már nagyon, de még mindig nem látok :( E-mailekre válaszolok majd, de lehet, hogy csak egy hét múlva!
Mindenkinek jobbulást és sok sok sok sok puszi Nektek!!!!
A félszemû Pilli

Nincs jelen

#4947 2008-10-01 17:51

zolcsi
Tag

Pilli jobbulást kívánok neked egy hét múlva is és nagyon sajnálom hogy nem jössz a talira.:(

Nincs jelen

#4948 2008-10-01 17:58

kukackonzerv
Tag

Pilli!
         Mihamarabbi gyógyulást, és aztán meg majd mindent, ami szem :D szájnak ingere! :)

Nincs jelen

#4949 2008-10-01 18:01

roor
Tag

Halika!

Pilli:gyors és eredményes gyógyulást!:D:D:D
Sajnálom,hogy nem jössz a talira.:(
Majd legközelebb.:)
Szilvike: :D
Azt hiszem mostanában leszálló ágon van a hangulatom és a kedvem is.
És fáradt is vagyok.
Ugyhogy csak ilyen kevés jut belõlem.:D

Nincs jelen

#4950 2008-10-01 18:05

Lucifer
Tag

Halihó!

Még mindig nem eszünk csak  ateát fogadja el na meg egy joghurt azért nehezen , de lement!!:(:(:(
Ilyenek vagyunk betegen!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Sirunk egész nap!!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A cumival egy kicsit jobb!!!

Pilli!
Nagyon sajnálom , hoyg nem jössssz a talira!:(:(  Hiányozni fogsz!!
A szemedenek jobbulást, remélem minél elõbb látsz majd rendesen!!!!
Látok bogyó csúzlizva!!!:D:D:D:D:D
A melóhelyhez viszont gratulálok!!!!!
ügyi vagy!!!:D:D:D
További jobbulást!!

Sziszi!
Ment válasz!!Megkaptad????????
A kúpos dolog nem semmi!
Különben adható a Panadol csak nagyon kevés!!!
A Rolinak is kellett adni amikor elvileg még nem lehetett , de keveset kapott!

Roor!
Kukucs!!!:D:D:D:D

Szilvi!
Tudom , hogy most még nehéz , de lesz ez jobb is hidd el!!
Addig is kitartás!Nyugodtan irhatsz mailt!

Ma kaptam meg a  4.szurimat!!
Már csak 1 van hátra jövõhét hétfõn!:(
Ma kitakaritottam a konyhát meg ablakot is pucoltam!
Figyelem!!!
Jövõhéten hétvégén senki se pucolhat ablakot aki otthon van!!!Amikor ablakot pucolok akkor tuti , hoyg esik az esõõõõ!!:D:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-01 18:09)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb