#51 2008-08-12 18:58

Seol
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Szia Feri és szia Mindenki!
Én ma olvastam végig a történetedet. Nem tudok mit mondani, csak annyit hogy Sajnálom!!!
De el kell mondanom azt is, hogy megijedtem! Én orvosi mûhibák sorozata miatt lettem sztomás. Így is rettegek a lehetséges vissza záró mûtéttõl.  Most azon gondolkodok, hogy inkább ne e így éljem le az életem. Nincs e így nagyobb esélyem a túlélésre? Nem könnyû választás!

Nincs jelen

 

#52 2008-08-12 19:59

sanvito
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Seol !
Na ezen én is elgondolkodtam, miután hasonló mûhiba miatt "jutottam" a sztómához. Különösen azután, hogy elolvastam Ildikó történetét, és a sok negatív tapasztalatot itt a fórumon és a neten sok-sok lapon.
Ráadásul a sztómazárás elõtt semmi bajom nem volt, mondhatom a top-on voltam, mégis olvashattad  a sok parázásomat.

De aztán a sok-sok támogató drukkolással, (Lisa ! MrPeetR, MINDENKI !) agymosással eljutottam oda, hogy sokkal jobb állapotban vagyok mint amikor széthullott laborral, stb. az életmentõ mûtéteket hajtották végre rajtam, így NEM FORDULHAT ELÕ SEMMI KOMPLIKÁCIÓ !!!! Azt gondoltam: én és a klinikán az orvosok mindent megtettek hogy sikerüljön a mûtét, (edzéseim, a fogyás, a diéta, a gondos elõkészítések) a többi nem rajtam múlik. amikor  bementem, már nem féltem. Az utolsó napokban pár "balesetem" volt, hát át kellett gondolnom: ugye nem ezt akarom? szerencsésnek kell tekintenünk magunkat ,azokhoz képest akinek SAJNOS nincs ilyen választása. Hát fel a fejjel !!!! :):):) tegyél meg mindent, hogy optimális állapotban menj majd a mûtétre, ami SIKERÜLNI FOG, és meglátod GYORSAN MEGY MAJD A GYÓGYULÁS !!!! Itt vagyok (többek között) példának, és hamarosan Ánya is megerõsít majd !!!!!! No para..... Most pedig még pláne..... Ne gondolj még erre (tudom nehéz), írtam soxor a "nemtudommilyen" közmondást: akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk !!!!!!

No pussszz, addig még soxor-sokan "mossuk majd az agyadat" meglásd !!!!!! Nem is lesz más választásod !!!! kirángatunk a rettegésbõl, depibõl !!!!! :D :D :D

Nincs jelen

 

#53 2008-08-12 22:54

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Seol!

Kérlek ne vonj le olyan következtetést Ildikó történetébõl, ami megijeszt téged. Azért tettem közzé, hogy a betegek tájékozottabbak legyenek. Figyelem a sorsod alakulását, nagyon tetszik az ahogy az egész dologhoz Te, és a környezeted hozzá áll. Todom, hogy mindent meg fogsz tenni , hogy a következõ megpróbáltatásokat sikerrel vedd. Úgy érzem, hogy ezzel mindenki így van. Arra kérlek minden irányban tájékozódj, és úgy látom, hogy nagyon jó kapcsolataid vannak, akik segítenek a felkészülésben. Te is keress meg mident ami Veled kapcsolatos lehet. A net, és a segítõkész barátok nagy lehetõség arra, hogy minden ami lehetséges, a leggördölékenyebben történjen. Nagyon szorítunk Neked.

Szeretettel:Feri

Nincs jelen

 

#54 2008-08-12 23:25

Seol
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Nem tudok mitt mondani! Ritka pillanat! :) El állt a szavam! Csak annyi... Igy egyszerüen! De ebbe minden benne van! KÖSZÖNÖM! Köszönöm hogy vagytok!

Nincs jelen

 

#55 2008-08-13 09:08

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Seol!

Amit Sanvito írt, az nagyon, de nagyon úgy van!!

Bánatos, neked meg nagyon köszönöm még egyszer az emberségedet. Ha rád gondolok kisímul a lelkem :)

Szeretettel: Ánya

Nincs jelen

 

#56 2008-08-13 15:40

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Drága Emberek, már kb. harmadszor sírom el magam, miközben a köztetek folyó párbeszédet, segítést olvasom.
Most nagyon óvatosan próbálok fogalmazni, és  nem szeretnék senkiben rossz érzést kelteni, fõleg, mivel én úgy gondolom, hogy az ember nem mástól érzi magát jól, rosszul, felkapottnak, megalázottnak... stb, hanem saját magától, attól, hogy hogyan dolgozza fel a kívülrõl származó mindenféle ingereket... de.
Én tudom, hogy amikor elõször olvastam el Ildikó történetét, én nagyon megijedtem. Igazából Ánya betegútja is (hogyan mondhatnám ezt másként? arra gondolok, hogy esetleg mi vár rám x év múlva) megijesztett. Tudom, hogy nem kellene félni, mert amitõl fél az ember, az sokkal könnyebben megtörténik az életében, de mégis, tudatalatt állatira befolyásol minden hasonló információ. Mégis, mindezek ellenére, itt és a sztómás topikban (amit amúgy nem is kellene követnem, hiszen, ne haragudjanak érte az érintettek, de hála Istennek, nekem nincs vele dolgom) annyi melegséget, támogatást, elfogadást és szeretetet sugárzó írást találtam, hogy - kissé sarkítva - már ezért megérte betegnek lennem :) (hú, nagyon hülyeségnek hangzik?? Próbálok Nektek gondolatokat küldeni, hátha azok jobban kifejezik, amit mondani akarok/tam).
Az az igazság, hogy mostanában úgy járok, hogy amin gondolkodom, azt valaki vagy kimondja, vagy olyat mond, ami azt tovább gördíti, de mindig van valami, ami kapcsolatba hozható vele. Édesanyám - merõ jóindulatból és most nem bántásaként írom le ide, de ugye nem is tájékozódott ebben a témában kellõképpen, de kire is lehetne ezt elmondani - amikor nagyon rosszul voltam, felvetette, hogy nem jobb lenne-e ha kivágnának belõle, vagy kivennék vagy valami. És akkor olvastam Ildikó történetét. Mondjam tovább? (de ezt nem negatív értelemben írom ide ám!!) és aztán jöttek az infok a Három Gyönyörûséges Gráciától (na, kik lehetnek azok??? küldök jutalomsütit, ha kitaláljátok), és mutatják meg nekünk, hogy hogy is kell ezt.
Szóval én egy kicsit hosszabban írtam le, hogy köszi!

Nincs jelen

 

#57 2008-08-13 15:59

sanvito
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Szia Ede !
Nagyon jól esett ez az írás, az biztos.
Mint tudod, én már túl vagyok a záráson, és nem is vagyok crohn vagy colitises beteg, egy mûhiba utáni bélelzáródás után volt szerencsém közelebbi kapcsolatba kerülni a "rettegetnek mondott" sztómával.
A mûtét után sem fordult meg a fejemben hogy itt hagyjam a fórumot, mert úgy gondolom sok "barátot" és "védõangyalt" (ugye magadra ismersz L???) találtam itt, bár még nem találkoztunk. A kórházban a mobilomról követtem az eseményeket, és soxor sírva fakadtam a sok jókívánságon, drukkon amit kaptam távollétemben is.....amit a kisebbik lányom is folyamatosan tolmácsolt.
Így azt gondolom: itt kell maradnom !!! nem tudhatom valaki mikor esik kétségbe, mikor kiált segítségért, mikor van a hullámvölgyben !!!!! segítenem kell !!!!!!!! Küldenem kell a virtuális életerõt, mindezeket túl kell élnünk !!!!!
Köszönöm a többiek nevében is a köszönetet !!!!!!  Pál utcai fiúk-ból egy idézet: "NEKÜNK EZÉRT NEM JÁR CSOKOLÁDÉ" (Áts Feriék a beteg Nemecseknél látogatóban......)

Nincs jelen

 

#58 2008-08-13 18:36

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedveseim!

Ede!

Ánya életútja nagyon jó volt. Meg vagyok vele elégedve. Komolyan. A sztómától én is nagyon féltem, de utólag látom, hogy nem olyan rémes, sõt!!! Amint visszatért az erõm, ami a mûtét következtében csökkent, már teljes életet tudok élni. Azért nagyon jó,hogy így van, mert ha végleges sztómám lesz, akkor már tudni fogom, hogy mi ez és minden rendben leszl Itt a fórumon annyi támogatást kaptam, amit elmondani nem tudok. Meghálálni sem. Talán továbbadni azzal, hogy jövök és próbálok figyelni másokra. Az orvostudomány folyamatosan fejlõdik. Lehet, hogy Ede a te életedben már fel sem fog merülni az a mûtéti megoldás, ami nálam szükségessé vált. A mostani eszközöket össze nem lehet hasonlítani a régiekkel. Minden egyes nappal javul az esély arra, hogy meg tudjanak gyógyítani benneteket!!!

Sanvito!

Mindig olyant írsz, amit én is írnék. Pedig nem ismerjük személyesen egymást. Még a betegségünk sem hasonló, sõt te egészséges lettél a sok kalamajka után, végre!!! Nagyon örülök, hogy ilyen rokon lélekre találtam!!

Nincs jelen

 

#59 2008-08-14 15:23

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Itt nincs puszis (vagy legalábbis nem tudom, hogy hogy kell csinálni) smiley, de azt ezret!!!

Nincs jelen

 

#60 2008-09-01 21:52

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves deluigi!

Olvastam írásaidat, köszönöm a részvéted, nagyon jó embernek tartalak.

Nincs jelen

 

#61 2008-10-01 10:00

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Fórumozók!

Nagyon sokat olvasgatom a topikokat, és látom a segítõkészséget amit nagyon sok ember gyakorol. De sajnos olyasmit is látok, hogy néhányan kizárólagosságra törekednek, mintha csak egy intézmény, és orvos tudna segíteni a bélbetegek problémáin. Ez véleményem szerint az orvost, és kórházi intézményt keresõket erõsen befolyásolja, pedig több jól képzett bélbeteg specialista, és jól felszerelt intézmény közül lehet választani, akár regionális szinten is.
Kérnék mindenkit, hogy írásomat ne tekintsék szentségtörésnek, segítõ szándékkal írom, és kérnék mindenkit, legyen toleráns a másik véleményével, tapasztalatával szemben. Úgy érzem, itt senki nem akar rosszat a másiknak.
Néha erõs késztetést érzek, hogy folytassam Ildikó történetét, de még várok vele, nem érzem úgy, hogy eljött az ideje.

Gyógyulást, tünetmentességet, és szép napokat kívánok mindenkinek!

Nincs jelen

 

#62 2008-10-01 10:27

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Bánatos, õszintén megmondva még nem jutottam odáig, hogy elolvassam, hogy TE ezt a hsz-odat mire is írtad , DE ha már így szóba hoztad (ellnézést, hogy ide írom), már többször írtam, és nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy én egy sürgõsségi béloperációra (elõször tályog) mentem , be ÜGYELETBE!!! MISKOLCON!!!
Egy rettentõ magának való, elsõre mogorva sebészbe "ütköztünk" bele, aki akkor "csak" egy orvos volt. Semmi adjunktus, semmi fõorvos, és fõleg nem professzor. Teltek a napok, nem javultam és Õ kitartott mellettem , és egyszerûen olyan fantasztikus szakértelemmel végzett egy Total colectomiat rajtam, hogy az elképesztõ. Életemet, neki és egy (ahogyan szokás mondani) "vidéki" sebészeti osztálynak köszönhetem, akik vérprofin viselkedtek végig.
Nos leírtam mégegyszer, és lehet még fogom is.
Köszönöm, és Bánatos bocsánat a "belekotyogásért".

Nincs jelen

 

#63 2008-10-02 13:10

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Feri! Mindig együtt érzek Veled! KITARTÁST!!! Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni! :(

Nincs jelen

 

#64 2008-10-18 14:40

eqvus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Bánatos!
Én kívülálló vagyok a bélbetegséget illetõen, de mióta rátaláltam erre a fórumra, sokat olvasgatom az emberi sorsokat általatok. Én sem vagyok egészséges, de más jellegû a problémám.
Igazából azért írok, mert olvastam, hogy azt írod, hogy kizárólagossára törekednek a bélbetegek. Szerintem ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem minden olyan betegre, aki talán egy életen át az orvosoktól függ. Logikus, hogy mindenki azt az intézményt, vagy dokit dícséri, ami, vagy aki által jobb lett az egészsége, vagy az életminõsége. Olvastam Ildikó történetét is, nagyon-nagyon megrázott...
Egy dolgot viszont nem értettem meg a történettel kapcsolatosan, hogy miért váltottatok sebészt, miért nem ahhoz mentetek vissza, aki elõtte operálta. Ha csak azért, mert Ceglédre került átmenetileg, akkor végleg nem értem...

Nincs jelen

 

#65 2008-10-27 16:51

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ma reggel egy éve boldogan mentünk haza a kórházból.......

Nincs jelen

 

#66 2008-10-27 18:31

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Halika!

Bánatos:egy éve boldogan.....az emléket kiírtani nem szabad!
De Ildikó tudta hogy leszünk neked,és mi köszönjük neki hogy vagy nekünk!

Nincs jelen

 

#67 2008-10-28 12:33

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Roor!

Köszönöm szépen a szép szavaidat!

Nincs jelen

 

#68 2008-10-31 19:57

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Halika!

Drága Bánatos!
A hétvégén nemcsak te gondolsz majd Ildikóra,hanem én is!
puszi

Nincs jelen

 

#69 2008-10-31 20:00

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Bánatos, az elkovetkezo napokban gondolatban Veled(is) leszek es vedd ugy, hogy most megszoritottam a kezed.

Nincs jelen

 

#70 2008-10-31 20:53

mano1973
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Bánatos!
Természetesen  Ildikóra is gondolunk és gyújtunk gyertyát érte.
Veled vagyunk...kitartás!

Nincs jelen

 

#71 2008-10-31 21:02

youlcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

eddig még nem írtam ide, mert nem éreztem azt, hogy az bármit is segítene. hiszen nem segít. ezt mindenki tudja, aki már veszített el valakit, aki nagyon közel állt hozzá.
én nem hiszem, hogy bármilyen szinten is vígasztaló lenne az, hogy "gondolok rád" (anno engem sem vigasztalt),  pedig igen, így van, gondolok. még csak azt sem tudom mondani, hogy együtt érzek veled, mert nem tudok. ha nekem így kellene éreznem, azt hiszem belepusztulnék. márpedig neked ezzel kell leélned az életed.
és ez az élet még lehet nagyon szép, de sohasem teljes...
bocs, ha kissé nyers voltam, de ezt gondolom. meg azt is gondolom, hogy nagyon kedves vagy a szívemnek...
azt hiszem ennyi...

Nincs jelen

 

#72 2008-11-01 06:52

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Bánatos! Ildikónak is égni fog a gyertya s vasárnap megy zene is ahogy kérted!

Nincs jelen

 

#73 2008-11-01 12:32

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Bánatos!

Kicsi melegség járta át a szívemet, amikor megláttam,hányan gondolnak rád, rátok ezekben a nehéz napokban!!!
Remélem neked is könnyebb talán, hogy ennyien veled vagyunk a bánatodban. Mert a bánat fogy, ha megosztjuk, bár alig érezzük.
Nagy szeretettel vagyok veled a napokban !!

Nincs jelen

 

#74 2008-11-01 12:41

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Halika!

Nos már ég a mécses és gondoltam Rátok!

Nincs jelen

 

#75 2008-11-01 16:03

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

HAlihó!

Bánatos!
Ma Ildikóra is gondolunk és érte is ég a gyertya!

Gondoljunk azokra is akik már nem lehetnek velünk!

Nincs jelen

 

#76 2008-11-01 19:49

Szilvike0522
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Szia Bánatos!

Sajnos nagyon jól tudom mit érzel,és ilyenkor semmi,és senki nem tud meg vigasztalni!
Nekem nincsnek szüleim,és szinte mindig azt vesztettem el akit a leginkább szerettem,tudom van Gergõ ,de Õ nem pótolja Õket.Amikor nagyon szomorú vagy gondolj arra,hogy Ildikó azt szeretné,hogy erõs legyél,és mosolyogni lásson!Szóval fel a fejjel,nem könnyû de ilyenkor  mindig gondolj arra,hogy Õ hogy szeretne látni.
Most megyek gyújtok Én is egy mécsest Ildikónak is!

Szép álmokat nektek! :(

Nincs jelen

 

#77 2008-11-01 20:25

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Nekem is hasonló gondolataim vannak...nem enyhíthetem bánatod, de tud mi veled vagyunk.
Égjen a gyertya ma minden jó ember lelkéért. Akik már nem lehetnek velünk, de mindig emlékezni fogunk rájuk.

Nincs jelen

 

#78 2008-11-02 13:32

nori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ég a gyertya ma sok jó emberért...

Nincs jelen

 

#79 2008-11-02 22:18

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Fórumozók!

Nagyon megható számomra a figyelmesség, amit irántam tanusítotok, attól a pillanattól kezdve, hogy regisztráltam a fórumon. Itt mindenki nagyon sokat segített nekem a történtek feldolgozásában, azok is, nehogy félreértés legyen, akikkel esetleg "vitába" keveredtem. Én már túl vagyok azon, hogy valamiféle páncél mögül õszintétlenül nyílvánúljak meg, én csak segíteni szeretnék azoknak tehetségem szerint, akik hasonló"cipõben" járnak, mint az én elveszített Szerelmem.
Most, a mai napon egy éve, hogy szörnyû körülmények között magamra maradtam. Nem régen értem haza én is a temetõbõl, ahol megemlékeztem elveszített Szerelmemrõl.
Nagyon megható volt, végigolvanom az üzeneteket. Kaptam sms-eket, és telefonhívásokat!
Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy:
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Nincs jelen

 

#80 2008-11-03 08:37

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Köszönök mindent, Bánatos!

Nincs jelen

 

#81 2008-11-11 10:40

Meli77
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Bánatos!
Én még új vagyok nagyon.Egy hete diagnosztizáltak nálam C.U.-t.

Nagyon szépen köszönöm én is,hogy megosztottad velünk a történeteteket!Nem is tudok mit mondani,írni.....
Potyognak a könnyeim.....
Annyira sajnálom....Mindig annak a nehezebb,aki itt marad!!!Kívánok Neked sok erõt és kitartást!
Minden egyes szavadból érzõdik,hogy mennyire szeretted,és szereted még mindig....és szeretni is fogod amíg csak élsz....
Biztos Ildikónak is nagyon sokat segített a tudat,hogy Te vagy neki!
Nekem is hihetetlen sokat segít a Kedvesem,aki mindig mellettem van,és minden körülmények között,feltétel nélkül szeret.Örülök,hogy vannak még ilyen férfiak a páromon kívül is!Sajnos nagyon sokan vannak,akik....akik,nem ilyenek!

Bevallom,miután elolvastam a leveledet,nagyon megijedtem!Drágámnak nem is mertem megmutatni,mert így is nagyon oda van miattam.
És bár remélem soha nem kerülök oda,hogy hasznosítsam õket,azért nagyon köszönöm!!!!!!!!!


“Fura dolog ez a hiányérzet. A legváratlanabb idõben jelentkezik, képtelen helyzetekben. Betöri az ajtót. Nem kopogtat, nem kérdezi, hogy alkalmas-e , és a legfontosabbat is elfelejti, hogy fel vagyok-e rá készülve. Csak jön és beköltözik a lelkembe. Próbálom nem észrevenni, elterelni a gondolataimat.  De azokon a napokon, mikor meglátogat, a könyvek közül elõkerül egy réges-régi fénykép, a rádióban felcsendül egy évek óta nem hallott dal vagy az utcán elsuhan egy ismerõs kabát.
Emlékeztet azokra az idõkre, mikor még nem ismertem Õt, a hiányt. A múlt boldogságából azonban csak egy pillanatot engedélyez. Végül megtör. Fájdalmat ébreszt és könnyeket fakaszt. Az idõt lelassítja, az álmokat elkergeti, és mikor már minden energiámat elszívta, elmegy. Elmegy úgy, ahogy jött, kérés nélkül… váratlanul.” (HamiaLinda)

Nincs jelen

 

#82 2008-11-11 13:09

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Meli 77!

Nem is tudom, mit írjak! Vannak érzések, melyekre nincsenek szavak. Talán annyit, hogy most ezt érzem, és köszönöm!

Nincs jelen

 

#83 2009-01-11 19:47

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Feri, Bánatos.

Most olvastam Ildikó és a Te tragédiádról. Fogadd így utólag is együttérzésemet. Tudom, hogy szíved még mindig nagyon sajog a Párod ily módon történt elveszése miatt.
Emberséges kiállásod Ildikó mellett biztosan sokat segített Neki. Ne magad okold mások bûneiért. A bûnösök elnyerik méltó büntetésüket és ehhez Te is tegyél meg mindent, ami rajtad  múlik. Ezt kérem a saját és Betegtársaim nevében is.

Neked sok erõt, kitartást és sok sikert kívánok ehhez.

                                                                                                                  Györgyina

Nincs jelen

 

#84 2009-01-13 08:18

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Betegtársaim!

Én azt gondolom, hogy mivel itt korlázotottak a lehetõségek arra, hogy kifejezzük érzelmeinket és gondolatainak, azt tettekkel pótoljuk, én szinbólikusan minden nap egy szál virágot rakok az elhunytaknak és szenvedõ Társainknak.

Egy szál virág talán jobban kifejezi, hogy mit érzek. Ezzel próbálom kinyilvánitani, hogy minden nap gondolok Rájuk és az itt maradt élõ, szenvedõ hozzátartozókra.

A mai virág Ágica Testvéréért legyen.

Nyugodjanak békében.                                                            Györgyina

Nincs jelen

 

#85 2009-01-22 06:40

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ma a kisfiam, Lacika emlékére írok ide. A kisfiam csak félévet élt, de bearanyozta azt a l80 napunkat. Békével, szeretetben, csendesen ment el. A szívem csak addig fáj érte, amig élek. Többet nem tudok Róla írni, mert most is nagyon fáj a hiánya. Ti is gondoljatok Rá szeretettel.

Lacikám, nyugdoj békében.                                                                               Györgyina

Nincs jelen

 

#86 2009-01-22 07:42

mercy70
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Györgyina!Belülrõl jönnek az érzések.Szavakat igazán nem találok,mert nincs rá jó szó.Veled vagyok és szeretettel gondolok pici fiadra.

Nincs jelen

 

#87 2009-01-22 08:19

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Györgyi!

Fogadd õszinte együttérzésem!

Nincs jelen

 

#88 2009-01-22 09:43

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Köszönöm Drágáim.

Nincs jelen

 

#89 2009-01-22 11:19

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Drága Györgyina!

Õszinte együttérzésem kicsi fiad elvesztése miatt. Akkor ez a nap a ti évfordulótok?

Nincs jelen

 

#90 2009-01-22 12:33

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ánya köszönöm.

Nincs jelen

 

#91 2009-02-05 13:05

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ma Édesanyámra emlékezem tisztelettel és soha el nem múló szeretettel. Õ is chron beteg volt, de nem ebbe halt meg. Sokat szenvedett, de példamutató türelemmel viselte a sorsát. Nekem az Édesanyám a példaképem minden tekintetben. Most lenne a születésnapja, de nem ezért gondolok Rá, hisz minden nap a szívemben eszemben van.
Õ vigyáz rám még most is, mivel mindig fülemben van, hogy Õ most mit mondana nekem. Köszönöm Édesanyám.

Nyugdj békében.

Nincs jelen

 

#92 2009-02-05 13:55

sanvito
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Györgyina !!!!

Együtt érzek Veled.... :(

Nincs jelen

 

#93 2009-02-05 15:55

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Köszönöm Drágáim.

Nincs jelen

 

#94 2009-02-05 21:10

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Segítõkész jótündér lehetett az édesanyád is!! Együttérzek veled, Györgyi!!

Nincs jelen

 

#95 2009-02-05 21:30

Marthuska
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Kedves Györgyina!
Együtt érzek Veled!
Puszillak!

Nincs jelen

 

#96 2009-02-06 08:22

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttértérzést. Azért írtam le milyen volt Édesanyám, hogy tudjátok, hogy én voltam a világ legszerencsésebb gyermeke, hogy ilyen Édesanyával áldott meg Isten. Most is velemvan.
És Családom minden tagja, akit elveszitettem ma is életem része. Hálás vagyok a sorsnak, hogy õk voltak nekem.


Mégegyszer köszönöm.                                                                                 Györgyina

Nincs jelen

 

#97 2009-02-12 14:03

Ági
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

"Oriana Fallaci: Levél egy meg nem született gyermekhez

Fölöttem a fehér mennyezet, mellettem egy pohárban itt vagy te. Nem akarták, hogy lássalak, de meggyõztem õket, hogy jogom van hozzá, így aztán idetettek: egy rosszalló fintor kíséretében.
Végre nézhetlek.
És becsapva érzem magam, mert semmiben sem hasonlítasz a fényképen látott gyermekre. Nem is vagy gyermek: egy tojás vagy. Egy szürke tojás, ami rózsaszínû alkoholban ring, és a tojásba nem lehet belelátni.
Sokkal elõbb véged lett, mint gondolták: sosem jutottál el odáig, hogy körmöd legyen és bõröd és mindazon gazdagságod,amivel én megajándékoztalak.
A képzeletem teremtménye voltál, éppen hogy csak két kéz és két láb vágyának megvalósításáig jutottál, valamiig, ami hasonlít egy testre, egy arckezdeményig, pici orral és két mikroszkópikus szemmel.
Végül is egy halacskát szerettem. És egy halacska szeretetéig jártam végig azt a kálváriát, ami még az életembe is kerülhet.
Felfoghatatlan".

Ne haragudjatok...de el kell búcsúznom Tõle...a kis embertõl, aki csak néhány hétig lehetett köztünk, és akit már soha nem ismerhetek meg...és akire már az Apukám vigyáz fent az anygyalok között...

Nincs jelen

 

#98 2009-02-12 14:20

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Ágikám: fájó szívedre és Lányod fájó lelkére és tesére puszi. A Baba pedig nyugdijon békében. Veled érzek.

Nincs jelen

 

#99 2009-02-12 14:34

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Aki "Oriana Fallaci"-t ismer, az mar rossz ember nem lehet...de ez itt most nem lenyeges....a legidosebb gyermekunk nagyon hianyzik, mert amikor az elo csemeteinkre nezek, osszeszorul a szivem, milyen remek ember lett volna a noveruk, vagy a batyjuk.....

Nincs jelen

 

#100 2009-03-09 21:21

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Akik már nem írhatnak ide

Március. 10.-e Ildikó Születés, és Névnapja.

Nincs elviselhetetlenebb betegség a szív fájdalmánál. Olyankor úgy érzi az ember, mintha ténylegesen is beteg lenne. Eltelik néhány hét, és egyszer csak azt érzed, hogy jobban vagy. Aztán pár óra alatt minden újra összeomlik.
   
Liv Tyler


http://www.youtube.com/watch?v=bMYwCiEx2Gc

Szerkesztette: bánatos (2009-03-09 21:22)

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB