#1001 2009-05-03 13:36

mercy70
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia Nicky!Én is üdvözöllek itt!Hidd el sokan örülnének ha nem fogynának hanem híznának mint Te.Ha szteroidot szedsz és más gyógyszereket is mégsem vagy jól,sajnos az nem túl jó.Én is Egerben kezdtem 17 évesen a betegséget,de mára már sok orvost megjárva Budapestre járok és meg vagyok elégedve.Ha tudunk segítünk,írj nyugodtan. Heves Megyében lakom,Vicától pár km-re.    :)

Nincs jelen

#1002 2009-05-03 13:42

mercy70
Tag

Szia Zsolt!Neked is üdv.itt.Minél elõbb gyógyulj és hagyd el a kórházat.Olvasgass,gyûjts infót de ne végy magadra mindent amit itt látsz.Sokan sokfélelépp éljük meg ezt a betegséget.

Nincs jelen

#1003 2009-05-03 16:53

Vicaa
Tag

Szia Nicky! Egyet kell értenem Mercyvel abban, hogy biz én is megjártam már Egert, való igaz, hogy ott a dokid tud a legtöbbet, de hát... azt hiszem privát emil lesz ebbõl...
Persze véletlen sem lebeszélni akarlak róla, a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél vele de méginkább, hogy jól is kezeljen és minél jobban tünetmentes legyél!

Üdv Zsolt! Olvass, írj és gyógyulj! Várjuk hogy otthonról bõvebben jelentkezz!

Nincs jelen

#1004 2009-05-03 17:18

RZsolt
Tag

Sziasztok!
Köszi a bíztatást de nem tudom még meddig kell bent lennem. Csütörtökön közölték hogy crohn-on van, aztán magamra hagytak. Kapok gyógyszereket, de fogalmam sincs milyeneket. Még szerencse hogy a gépem bent van különben már rég becsavarodtam volna.
Amit tudok azt is csak a tükrözéskor közölte velem az orvos. Azt mondta: olyan a belem mint egy nyúzott macska és hogy kevés ép része van ami nem gyulladt.
Elösször örültem a hírnek mert én mástól rettegtem. Jártam már az onkológián én nem szivesen kívánkozok vissza.
De most már átböngészve ezt a fórúmot, nem biztos hogy jobban jártam......

Nincs jelen

#1005 2009-05-03 17:26

mercy70
Tag

Kedves Zsolt!Hát én nem vágynék inkább az onkológiára.Ha átböngészted is ezt a fórumot,ne végy mindent magadra és ne hidd hogy neked minden lesz amit itt olvastál.Fel a fejjel és nem elkeseredni!

Nincs jelen

#1006 2009-05-03 19:34

Marthuska
Tag

Szia RZsolt!
Mielõbbi jobbulást kívánok Neked! Én is csak azt tudom mondani, hogy semmit nem kell beszugerálni, ami nincs! Ha olvasgatod a fórumot, inkább a hasznos dolgokat próbáld megjegyezni, javadra fordítani. Mások tapasztalataiból is sokat tanulhatunk. Próbálj meg bizakodva hozzáállni ehhez a betegséghez, akkor még a gyógyszer is jobban hat.

Nincs jelen

#1007 2009-05-03 19:56

Nita
Tag

Nicky!
Most óvatosan terheld magad ilyen aktív idõszakban ne sportolj nagyon vadul :)
Majd leszel jobban és akkor bepótolod--a szteroidok hajtják az embert én sem tudtam nyugton ülni az idegeim pezsegtek tõle folyton csináltam valamit, de ez benne a csalóka mert így nem tud piheni a szervezeted. Nem semmi min mentél keresztül rövid idõ alatt te is, de majd lesz ez jobb is nyugi :)
RZsolt!
Üdv itt nálunk neked is, és milyen hamar idetaláltál!
Irgum-burgum ez még viccnek is rossz hogy az onkológia jobb nálunk :)  Azt nem mondom hogy: "egy leány álom" ez a betegség, de vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is. Tavaly nyáron szerveztek egy találkozót a bükkben csak "betegek" voltunk ott...hát ha azt látta valaki az tuti nem hitte el hogy mi milyen rosszul tudunk lenni :P
Merre felé vagy kórházban?
Ja, ha unatkozol a kórházban esténként, a chaten mindig tudsz beszélgetni valakivel :) Nicky! Te is nézz be oda is!
Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

#1008 2009-05-04 07:53

RZsolt
Tag

Sziasztok!
Tudom kicsit cinikus volt, vissza is vonom amit irtam. A Máv korházban vagyok. Ma már többet fogok tudni és az megnyugtatóbb lesz. Tudom, meg kell ismerkednem még ezzel a betegséggel.

Köszi a bíztatást!

Nincs jelen

#1009 2009-05-04 08:17

Györgyina
Tag

Szia RZsolt. Köszöntelek itt is, de a cheten is leszek majd 10 után. Ha akarsz gyere, oszt dumcsizunk.

Na fel a fejjel, pusz.

Nincs jelen

#1010 2009-05-04 08:31

mercy70
Tag

Zsolt,a Máv kórházban megtudhatom ki az orvosod?

Nincs jelen

#1011 2009-05-04 08:48

RZsolt
Tag

Nem a gasztron vagyok hanem fenn a III. bel.-en. itt volt ismeretségem. Földi doktor a kezelõorvosom, nem tudom hogy a késöbbiekben átvesz-e majd valaki. Most még azt sem tudják megmondani meddig leszek még bent.

Nincs jelen

#1012 2009-05-05 20:56

Nita
Tag

RZsolt! Fel a fejjel minden rendben lesz és biztosan hamarosan otthon leszel újra! Emészteni kell még gondolom ezt a sok mindent még neked, de nyugi lesz ez jobb is! :P

Nincs jelen

#1013 2009-05-06 08:26

Szimi
Tag

Szia RZsolt! Elõször is üdv a klubban!hasonló helyzetben vagy mint én,én is a kórházban tudtam meg mi bajom,ott egy gasztrós doki ezt mondta akkor: Ön egy beteg ember( kiábrándult fej),élhetek akár 90 évig is,de betegen. na attol kezdve depis lettem az egésztõl,de hidd el ,megnyugszol majd,én is megnyugodtam,lemegy ez a kórház mizéria,beáll a gyógyszered,és majd otthon másképp fogod látni,megnyugszol majd,én is így voltam,meg vagyok!!Ide meg gyere fel minél többszõr,jófej társaság van  itt,és segítõkészek !!
ÜDv: Szimi

Nincs jelen

#1014 2009-05-06 09:09

Molinari
Tag

Sziasztok!
Elõször járok itt és mindjárt lenne egy kérésem! Tud valaki segíteni abban, hogy Dr Molnár Tamásnak (Szegedi Belklinika) van-e magánrendelése? A halasi orvosokban már nem bízok!! SOS

Nincs jelen

#1015 2009-05-06 09:50

aiolosz
Tag

Molinari írta:

Sziasztok!
Elõször járok itt és mindjárt lenne egy kérésem! Tud valaki segíteni abban, hogy Dr Molnár Tamásnak (Szegedi Belklinika) van-e magánrendelése? A halasi orvosokban már nem bízok!! SOS

Kérdezd meg Tõle telefonon: 70/3164997
Tudomásom szerint akkor is fogadni fog, ha nem privát mész Hozzá.

Nincs jelen

#1016 2009-05-06 10:21

Szimi
Tag

Molinari,én csak megerõsítem Aioloszt abban ,hogy fogad ha bemész a klinikára!
Üdv:Szimi

Nincs jelen

#1017 2009-05-07 08:02

Molinari
Tag

Köszönöm szépen megpróbálom!

Nincs jelen

#1018 2009-05-16 06:03

Nicky
Tag

Sziasztok!!
Kedves Nita: hát lehet sot biztos hogy a szeroid is közbe játszik de nehéz elfogadni a +28kgot!! Már 3kgot fogytam szerencsére igaz eközben állt le a bélmüködésem de olyan tehetetlennek érzem magam....most kaptam 1jo nyugtatot /sedogelat/ ebböl 3at xoktam bevenni délutánra, ez az1 ami kiméli a belemet csak 1kicsit utána tulérzékeny vgyok ez mitöl van vki tudna segiteni? És az hogy nincs étvágyam? Elöre is köszönöm
Kedves Vicaa: nagyon hálás lennék ha elmondanád a véleményed Horváth dr.-ol mert jo orvos csak vhogy semmi javulást nem érzek a gyogyszereitol de........Mondta a háziorvosom hogy menjek fel Pestre mert ez igy nem mehet tovább de....neked is elöre Köszönöm

Nincs jelen

#1019 2009-05-16 19:55

Nita
Tag

Nicky!
Nem akarom a szteroidokra fogni az összes tüneted, de csak azt írom amit saját magamon is tapasztaltam tõle..amíg szedtem ingerült, feszült összegezve saját magam:hisztis picsa :) voltam szerencsére nálam az mûködött, hogy folyamatosan próbáltam szem elõtt tartani, hogy ez azért van mert ezt szedem. Mikor elkezdtem letenni kedvtelenség és alvásproblémáim voltam. Nálam ezért nem is igen javasolják már a szteroidok alkalmazását. Én se szívesen kezdeném újra, de sajnos ha nagyon erõs gyulladás van akkor csak az segít. Amikor a CRP magas az is kihat a közérzetre, étvágytalanságot is okozhat.
Ez a betegség nagy részben szól arról, hogy lelkileg el kell fogadni. Teszem hozzá +28kg nekem is nagyon megrázó lenne, de hidd el hogy vannak könnyebb idõszakok is és biztos szépen lassan, te is belerázódsz majd. Nekem sokat segített mikor megismertem a többieket személyesen is, és láttam hogy Õk is megtanultak ezzel együtélni, és nem is látszik rajtuk hogy milyen nehéz idõszakokon mentek keresztül.

Nincs jelen

#1020 2009-05-17 11:27

mercy70
Tag

Nicky!Kell mondani véleményt az orvosodról ha nincs javulás?Bizony a háziorvosod jól beszélt!

Nincs jelen

#1021 2009-05-17 20:41

judy1981
Tag

Nicky: ha a nyugtató után ingerlékeny vagy, akkor lehet még sem olyan jó a gyógyszer. Én amikor padlón voltam, - de olyan szinten, hogy leki erõm nem volt kimászni az ágyból - homeopátiás nyugtatót szedtem, és kb 3-4 hét alatt rendbeszedett. Már 1 hét után jobban voltam. És még csak függõséget sem okoz.
A szteroid valóban olyan, hogy az elején depis tõle az ember, majd hozzászokik, aztán meg azért depis, mert elveszik tõle.

Nincs jelen

#1022 2009-05-18 07:45

Ede
Tag

Szia Nicky, szassztok!!! Judy, nem esetleg a sedativ pf-t? Most mikor megint kaptam egy lökésterápiát, én is szedtem a sztero mellé (nekem is, mint Nitanak, ingerültséget okozott, de ezzel a homeos gyógyival teljesen elviselhetõ voltam). Kitartást kívánok Mindenkinek. És még annyi, hogy én is híztam a medrollal legalább 20 kg-t (nem szoktam mérni magam). Decben abbahagytam és már volt, hgoy két mérettel kisebbet kellett felpróbálnom az üzletben, úgyhogy tényleg van fény az alagút végén, csak nagoyn nehéz elhinni, meg észrevenni.... Szép napot!

Nincs jelen

#1023 2009-05-18 08:50

judy1981
Tag

Ede: Sedatif PC, de szerintem Te is erre gondoltál. :D Marha jó cucc lehet, ha engem a olyan mélyrõl visszahozott. Persze kellett hozzá szuggerálni is magam, de köszönöm, a lelki békém helyreállt. :D Most már csak simán nem vagyok normális :D:P

Nincs jelen

#1024 2009-05-26 12:52

Kis Éva
Tag

32 éve van Colitis Ulcerosám ami 2 éve Chron betegséggé alakult.Ha aktív gyulladásban volt akkor 25-30 napi véres nyákos széklettel járt .Állandóan pelenkáztam magam és tükrözéskor polipokat távolítottak el.Ha jól voltam akkor (csak)10-12-szer voltam WC-én.15 éve le vagyok százalékolva,mint rokkantnyugdíjas.Kedélyállapotom ,hangulatom rossz volt,befelé forduló lettem.A pozitív optimista
gondolkodásomat elvesztettem.
Ez ma már a múlté.A legnagyobb eredménynek az 1 szilárd székletet tartom.Kedélyállapotom visszatért.Energikus,optimista életkedvvel teli,pozitív gondolkodású,egészségtudatos ember lettem.
A vérnyomásom magasról normál lett.A majdnem  egész évben meglevõ allergiám teljesen megszûnt.Javulóban van az izûleti gyulladásom.A labor leleteim csillagmentesek.A vérképem,a choleszterinem,a vérzsírom is jó.
Ha érdekel keress meg.
Üdv:Éva

Nincs jelen

#1025 2009-05-26 16:52

arpapa
Tag

Kedves Éva!

ezt is belinkelhetted volna: http://www.spirulina-alga.hu/     vagy nem??? ;) ;) ;)

persze ezzel nem arra gondolok, hogy nem használhat a spirulina alga a betegségre, de elsõdlegesen fejben dõl el hogy valaki meggyógyul vagy sem. NINCS CSODASZER!!!

legjobbakat!

üdv, árpapa

Nincs jelen

#1026 2009-05-27 11:55

judy1981
Tag

Már megint reklám.

Komolyan mondom, mintha egy reklámszöveget olvasnék...
Aki 32 éve colitises, az tudhatná, hogy a mi ellenállásunknak nem kell erõsítés...

Nincs jelen

#1027 2009-05-27 12:05

Lucifer
Tag

Judy!

Most miért mérgelõdsz??:D:D

Ingyen reklám ez is kell nem?:D:D
De amit irtál nagyon tetszik.A mi ellenállásunknak nem kell erõsités.:D:D:DD:D:DNagyon jóóóóóóóóóóóó!!!!
Akkor most nem hivjuk a tatárokat????:D:D

Nincs jelen

#1028 2009-05-27 20:39

OptimusAMD
Tag

Sziasztok!

Én is pár éve Crohn beteg vagyok, de nem igaz, hogy nincs csodaszer! DE IGEN! VAN! És tolom is a linket nektek....:D:D:D

http://crohn-colitis.hu/forum/index.php

Na itt van jópár regisztrált csodaember! :D:D

Nekem segít....;)

Nincs jelen

#1029 2009-05-27 21:04

lili.86
Tag

Sziasztok!
Osztom OptimusAMD véleményét, mióta olvasgatom az oldalt sokkal jobb a közérzetem, jó beszélgetni Veletek!!! Respect az alapítóknak!

Nincs jelen

#1030 2009-05-29 19:14

Nicky
Tag

Sziasztok!! Hát jo hogy ennyi optimista van ezen az oldalon!! De amikor énis probálok az lenni meg tenni a hülye betegség ellen akkor mindig vmi uj mellékhatás jön elõ rajtam!! Veletek nincs igy? amiokr már ugy érzem hogy kezdek joban lenni és vigyázok minden lépésemre másnap már....... Én most érzem azt hogy ettõl már joban nemtudok a padlon lenni és remélem nem érzitek azt hogy sajnáltatnám magam csak..........

Nincs jelen

#1031 2009-05-29 21:28

judy1981
Tag

Nicky: igen, van ilyen, hogy "szegény embert még az ág is húzza", és amikor azt hiszed, ettõl rosszabb már nem lehet, Murphy törvénye életbe lép. A múlt évem nekem is így ment. Elsõ felében 1 tervezett, és egy nem tervezett (sürgõs) mûtétem volt. Már az elsõ is padlóra küldött, de még jött a másik is, amire felkészülni sem tudtam. Aztán vége lett a sorozatnak, összeszedtem magam annyira, hogy õsszel munkába álltam.
Én ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy egyszer úgy is vége lesz, csak ki kell várni. Szóval türelem. Ha nagyon padlón vagy, ajánlom a fent említett homeopátiás "nyugtatót". Nem leszel tõle függõ, de segít elindulni felfelé.

Nincs jelen

#1032 2009-05-30 10:48

Laci54
Tag

Sziasztok!
      A legfontosabb,hogy az ember el tudja fogadni a betegegségét,ha ez sikerül akkor már a javulás utjára lép.
      Szerencsés ember vagyok mert a sok tragédia ellenére is optimista maradtam.
      A környezetem elfogad és meghallgat,ez nagyon nagy segitség.Nem tekintenek betegnek ez nekem még több  erõt ad.Mégis az,hogy a Ti sorsotokról olvasok az plussz energiát jelent mert azt élitek át amit én.
      Két hónapja mindent elolvasok és igazatok van:ez a Fórum az igazi csoda szer
      Legyen jó napotok!

Nincs jelen

#1033 2009-05-30 13:53

Nicky
Tag

De mivan akkor ha még a hozzátartozóktol is az ideget nyeled?!?!?! Hát én ilyenkor vgyok a padlon igazán!! Ezért is regisztráltam erre az oldalra mert itt értelmes emberek vannak!! Most énis optimista voltam!! :)

Nincs jelen

#1034 2009-05-30 21:12

judy1981
Tag

Nicky: Erre is van gyógyszer. Talán már olvastál is róla: LESZAROM BOGYÓ. Meg kell tanulnod kizárni, az ilyeneket. Ha beszólnak, egyik füleden be, a másikon ki. :D

Nincs jelen

#1035 2009-05-31 08:07

Nicky
Tag

Judy: Hallottam már!! Csak amikor már a 20. leszarom tablettát veszem be félek hogy lesz vmi mellékhatása....... :-)

Nincs jelen

#1036 2009-05-31 08:14

Vicaa
Tag

Nicky, nem feledkeztem ám meg rólad, csak még megy a vizsgaidõszakom, de utána menni fog mail! :)
Aztán addig is fel a fejjel!
(így zárójelben, jó helyre regisztráltál, lásd OptimusAMD hsz-ét) :)

Nincs jelen

#1037 2009-05-31 10:50

Laci54
Tag

Sziasztok!
       Nicky:Megkell tanulni önzõnek lenni persze jó értelembe.Csak 1 leszarom bogyót kell bevenni,hogy
       ne legyen mellékhatás.

Nincs jelen

#1038 2009-05-31 12:39

Nicky
Tag

Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ugy vannak a hozzátartozoim hogy amig nem látják rajtam hogy beteg vgyok /mert én szeretem kimutatni sem/ addig nincs nekem semmi bajom akkor hitték el amikor már véres volt a székletem, hánytam......na mindegy!! A sipoly ha egyszer elõjön azzal nem lehet ugy csinálni hogy utána elmuljon véglek?? Vagy nemtudja vki ha a gyulladás már a beledröl rá ment a gyomrodra az rá mehet a vesédre v a többi más szervedre?

Nincs jelen

#1039 2009-05-31 12:47

Nita
Tag

Nicky! Sajnos vannak nekem is ilyen tapasztalataim, hogy azért mert nem látszik már nem is vagyok beteg, meg akkor a kedves kérdés hogy és mikor leszek kicsit jobban?! Na, de én mondtam lehet választani vagy elfogadnak ilyennek vagy lehet keresni helyettem más társaságát mert én is találtam olyan embereket akik ezt megértik és jól is érzem magam velük! Nem hiszem hogy a gyulladás rámehet a vesédre, de a crohn-nál a gyomor is érintve lehet, persze ha szeded a gyógyszereket ennek is igen kicsi az esélye!

Nincs jelen

#1040 2009-05-31 17:00

endzsi
Tag

ok, bocsánat, amatõr vagyok, a floodolás az reklámot jelent? vagy hazugság? reklám, ugye? igen, féltem, hogy nem ok, csak láttam még lenkei vitaminokat is visszaolvasva, gondoltam, talán nem lesz baj. elnézést kérek. nem akartam ekkora gondot.
bevallom, cyanra igen, annyira mérges lettem, mint ti rám, mert én is azt hittem róla az írása alapján, amit most ti rólam gondolom, hogy nem is beteg. nem tûnt együttérzõnek, inkább számonkérõ volt a hangnem.
bíztam benne, hogy ha gond a "reklám" ,akkor majd kitörlitek, és a többi pedig elég személyes volt, az mehetett volna.
mégegyszer elnézést.

Nincs jelen

#1041 2009-05-31 17:13

aiolosz
Tag

endzsi írta:

ok, bocsánat, amatõr vagyok, a floodolás az reklámot jelent? vagy hazugság? reklám, ugye? igen, féltem, hogy nem ok, csak láttam még lenkei vitaminokat is visszaolvasva, gondoltam, talán nem lesz baj. elnézést kérek. nem akartam ekkora gondot.
bevallom, cyanra igen, annyira mérges lettem, mint ti rám, mert én is azt hittem róla az írása alapján, amit most ti rólam gondolom, hogy nem is beteg. nem tûnt együttérzõnek, inkább számonkérõ volt a hangnem.
bíztam benne, hogy ha gond a "reklám" ,akkor majd kitörlitek, és a többi pedig elég személyes volt, az mehetett volna.
mégegyszer elnézést.

Tudod, jobb amatõrnek lenni, mint betegnek...a floodolást pedig a "Google" betegtársunk tudja, Õ viszont profi.
Cyan betegtársunkról sok mindent tudunk, mert megtisztelt minket és bemutatkozott, Rólad semmit nem tudunk, csak többek között azt, hogy engem is kioktatsz, hogy mit kellett volna tennem.
Ugye nem gond, ha nem a Te instrukcióid alapján történik a moderálás ?
Köszönöm, hogy megértettél... ugye megértettél ?

Nincs jelen

#1042 2009-05-31 17:25

endzsi
Tag

bocsánat elkezdtem keresni, de csak olyanokat találtam az elejéig csak, hogy vmi nagyon szörnyû, és mindenki utálja nagyon.
akkor folytatom.
igen, ismétlem, cyanra mérges lettem, bocsánat.
téged egyáltalán nem oktattalak ki. kijelentõ mód volt, nem cinikus.
értem, hogy nagyon dühös vagy, érthetõ, hogy tényleg azt hiszed, hogy hazudok. sajnálom.

Nincs jelen

#1043 2009-05-31 17:32

Nita
Tag

endzsi!
Üdv röviden ennyi....idézet Google barátunktól:
"Floodolás: egy oldal leterhelése azért, hogy lelassuljon , vagy elérhetetlen illetve használhatatlan legyen; értelmetlen üzenetek tömeges küldése...mondanivalójukat minden lehetséges topicon közzéteszik, ezzel unalmassá teszik a fórumot, nem utolsósorban vétenek a fórum szabályai ellen."

Magyarul, ha egyszer leírod amit akarsz megértjük úgy is. (ha akarjuk) :)

Nincs jelen

#1044 2009-05-31 17:35

endzsi
Tag

szóval csak hogy túl hosszút írtam. bocsánat. nem tudtam, nem szoktam fórumozni, elnézést, akit felháborított, nem lesz több ilyen.

Nincs jelen

#1045 2009-05-31 17:39

endzsi
Tag

köszönöm, Nita. Nem cél volt, csak következmény, a leterhelés. Esetleg a szabályzatba is bele lehetne venni, nem cinikusan mondom, ne úgy értsd.
Mindenesetre megjegyzem.

Nincs jelen

#1046 2009-05-31 18:34

roor
Tag

Halika!

Endzsi:megtennéd hogy ha már elõszõr jársz itt,bemutatkozol?
Tudod,azon kívül hogy remekül megy a bocsánatkérés,és tudsz egy klinikát eddig totál semmit nem tudni rólad!

Nincs jelen

#1047 2009-05-31 22:36

judy1981
Tag

Nicky: a leszarom bogyónak annyi mellékhatása lehet, hogy hülyének néznek, amiért nem háborodsz fel ha pl beszólnak. A család dolog, pedig egyáltalán nem egyedi. Benne van az emberi természetben, hogy sokan a rosszat látják a másikban. De miért pont a beteg embert csesztetik, mikor pl az átlátszó feltöltõkártya csalóknak meg bedõlnek... Egy idõ után unalmas, hogy csórikám minidg gyenge, nem lehet számítani rá, stb. És könnyebb úgy tenni, mintha nem lenne beteg, vagy ráfogni, hogy szimulál. Az én tágabb értelemben vett családom pl 13 év után is képes zsírral fõzni, ha családi összeröffenés van. Volt, hogy semmibõl nem tudtam enni. Az itthoniak azért az alapokat megjegyezték, de nem ritka, hogy nem eszem, mert azt a (most már) keveset is eltalálják, ami nem tudok megenni.

endzsi: hát nekem nem volt erõm végigolvasni mindazt amit írtál, de ilyen mennyiségû mondanivalóval javaslom a blogolást :D És hidd el, hogy egyik moderátorunkat sem rosszindulat vezérli. Na de tegnap óta 20 hozzászólás? És hogy egybõl reklámmal indítottál, nem csodálom, hogy kiverte a biztosítékot a mi kapitányunknál. :D
Remélem megtapasztalod a fórum adta lehetõségeket, és a rossz indítás után is sikerül beilleszkedned.

Nincs jelen

#1048 2009-06-01 06:12

roor
Tag

Halika!

NICKY:legyél határozott és karakán!
Egyszerüen szögezd le,hogy beteg vagy,ilyen vagy és pont!
Nem kell hogy tessen nekik,egyszerüen el kell fogadni!
Amíg nem veszik ezt tudomásul,ügyet se vess rájuk!:D

Nincs jelen

#1049 2009-06-01 20:12

Nicky
Tag

Aranyosak vagytok de amikor határozott vagyok annál jobban csesztetnek a hozzátartozók.Nekik aztán lehet mondani hogy crohn beteg vagyok,amikor sz..rt sem tudnak róla pedig már vagy 10oldalt kinyomtattam a betegségrõl.

Nincs jelen

#1050 2009-06-01 20:59

Peti
Tag

Szia Nicky!
Az én hozzátartozóimnak olyan beszólásaik vannak,hogy:..
..igyál házipálinkát az fertõtlenít és biztos leviszi a belekrõl a hurutot,,
..attól a nutridrinktõl nem fogsz hízni..rántott húst kell enni!..
..pár hét és meggyógyulsz nem?..
..meg ilyenek már zavar,hogy nem értik,hogy mi van...
Helo

Nincs jelen

IBDoktor

Láb