#151 2006-11-28 10:47

lizuska
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Az én gyerekeim is oviba isibe na meg egy a pocakomban.most én is jól vagyok.de megelõzés céljából 1-2 hetente 1szer szoktam entecortot használni solumedrollal.igy nem jelentkezik.

Nincs jelen

 

#152 2006-11-28 10:54

maksameta
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

ha msn-en vagy skypon dumcsiznánk gyorsabban menne!
én salofalkot meg budenofalkot szedek.
Terhesen gondolom nem lehet akármit szedni
Vigyázzatok magatokra és minden jót kívánok!az én fiam is Biankának indult,de Viktor lett belõle :)

üdv makasmeta  :)

Nincs jelen

 

#153 2006-11-30 11:10

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia MELI! 
Én 34 éves vagyok,11 éve diagnosztizálták nálam a colitist ,épp válófélben voltam.Van egy 13 és egy 6 éves fiam.Még szerencsére  ezzel kapcsolatban nem mûtöttek ,bár a szívemmel már igen. 3 éve rokkant vagyok és folyamatosan küzködöm a betegség ellen.Azért elsõsorban hozzád szólok, mert én is Imurant és Salofalkot szedek és állandóan hullik a hajam az egész lakás tele van hajjal.Nagyon sok a gyomorsavam is van vki akinek ilyen problémája van? kÖSZI

Nincs jelen

 

#154 2006-11-30 20:47

Meli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok, "Minden kedves betegtárs, aki megtisztelt válaszával":-)

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, az észrevételeket, és legfõként: a lelket erõsítõ mondatokat:-)))
Jövõ hét kedden fogok menni kontrollra, akkor majd tényleg rendesen utánajárok a dokimnál, hogy mit lehetne tenni a hajhullás miatt, mert addig nem merek vagyonokat költeni mindenféle cseppekre, oldatokra, szeszekre, stb., amíg nem tudom, nem okozok-e vele még nagyobb bajt, ha összeférhetetlen valamely alkotóelemük a gyógyszerekkel.
Köszönöm az érdeklõdést is, jelenleg nem aktív az állapotom (lekopogom...), így tényleg bízom benne, hogy a hajhullás esetleg visszavesz magából, és talán abba is hagyja, mert egyébként bébihajam RENGETEG van, de tényleg... Õk az én kis kapaszkodóim, a reményeim:-)))))
De ahogy most a helyzetek kinéznek,nem vagyok biztos benne, hogy ez a "jól érzem magam" állapot így is marad, elég stresszes mostanában a helyzet. Gondok a családban, nem is kicsik, óriásijó szakítás egy éves szerelem után, munkahelyi "multicéges" fúrások, szúrások... egyszóval : egész konkrétan sem otthon, sem semmilyen más helyen egyetlen nyugodt pillanat nincs, és egyre jobban érzem, hogy ez már okoz gondokat "ott" is...

Legfõként el ne felejtsem: leginkább a gyerekvállalással kapcsolatos biztatásokat köszönöm, ez nekem nagyon-nagyon sokat jelent és nem tudom elképzelni az életemet kisgyermek nélkül. Remélem, egyszer összejön, és nem lesz akadálya ez a fránya Crohn...

Üdv mindenkinek,

Még jelentkezem

Meli


U.i.: Annyira örülök, hogy megtaláltalak Titeket:-)))) !!!!

Nincs jelen

 

#155 2006-11-30 22:05

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Meli:
Mindig van jobb a pillanatnyi állapotnál!Hullik a hajad, de mint mondtad, a bébihajak már elõjöttek, szóval nincs veszve semmi!
Sajna nálam is járt az ördög és itt is felforgatott mindent fnekestül.Én is túléltem egy szakitást és tudnék mesélni, mert nem egyszerü az eset (csak nem vágna a topik témájába).
Gyerekvállalás is összejön, érzem!!!
Multkor a buszon láttam egy tündéri kisfiut az anyukájával, még gagyogós volt, de ahogy mosolygott rám az felért midnen jóval! ÉNISAKAROK!! :) De nem most...elõbb meg kell teremteni a szükséges dolgokat és csak utána.Nomeg szépen néznék ki 21 évesen egy kiskrapekkal a jobbomon :) PErsze lehet kislány is, imádok barbizni... :)
Végére:Nem lesz semmi komoly a kontrolon, hiszen, mint írtad, jól vagy, így valószínûsíthetõ, hogy nincs gyulladás, viszont a stressz nem jó, bár nem lehet folyton elkerülni sajnos, de reménykedjünk (és kivánom neked), hogy nem okoz galibát és marad a szép, nyugodt felállás!

Minden jót!

Nincs jelen

 

#156 2006-12-04 10:56

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok!

Már írtam föntebb magamról, de nem válaszolt senki. Most csak arról szeretnék írni, hogy 27 éves vagyok, crohnos, másfél éve vagyok férjnél. Ezalatt a másfél éva alatt próbálkoztunk a babával, de nem sikerült, ráadásul többször is nagyon megromlott a kapcsolatunk, ami biztos hozzájárult a sikertelenséghez. Most épp rosszabul vagyok a betegségem miatt, sok a gyulladás a belsõmben, amire azt mondta az ultrahangos orvosom, hogy a gyulladás kilöki a terhességet. Viszont azt is mondta, hogy a terhesség javíthat a betegség állapotán és a tudat is, hogy babát vár az ember. Ráadásul pár hete megtudtam, hogy a hugom, aki idén ment férjhez, babát vár jövõ nyárra. Elõször összetörtem, de most már jól kezelem, bár itthon a férjemnek sokszor sírok. Jelenleg van 7 hörcsögünk, a róluk való gondoskodásban élem ki az anyai ösztöneimet. Mikor tünetmentes idõszakom volt, akkor a lelki okok miatt nem estem teherbe, volt pedig a testem men engedi. Attól is tartok, hogy mi lesz, ha terhes leszek és közben lángol fel a betegség! Vagy megfázok, influenzás leszek. Mit javasoltok nekem?

Sziasztok
Dodó

Nincs jelen

 

#157 2006-12-04 16:13

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Dodó:
Tény, hogy aki a betegség mellett teherbe esik,az rövidesen passzivba lép át, sõt, van aki a terhesség után is az marad!Lényegébe majdnem olyan mint egy gyógyszer.
Viszont:Az, hogy nem esel teherbe, az rengeteg dolog miatt lehet!célszerü kivizsgáltatni magad és a férjed.Tudom, hogy ez rosszul hangzik, de sajnos a mai világba sokszor elõfordul, hogy a férfi a ludas, mert a spermák nem elég fürgék és idõ elõtt meghalnak, vagy a te szervezetd a nagyonerõs és majdhogynem "kivégzi" a tested a spermákat.Ha semmi bajotok nincs, akkor érdemes a lelki tényezõkre is odafigyelni. Meg lehet oldani mindent pszihológus nélkül és ahogy hallom a megértés köztetek erõsen jelen van, szóval nem lenne itt gond!
próbáljatok meg egy egész hétvégére totál kikapcsolni, se telefon, se tv, se szgép, semmi, csak az ágy, meg ti ketten (meg persze némi kaja, üccsi és wc, ha kell).Itt persze nem arra gondolok, hogy úgy kell csinálni mint a nyulak, csak nyugiba, totál kikapcsolva, beszélgettek egy hosszút, minden elmondasz neki, amitõl félsz, ami bánt, ami kellemetlen, mindent!Hidd el megéri! Feloldódsz, és nem nyomja a lelkedet többé az elnyomott gond! A tudatalattid nagyon sokat befolyásol és ezt ezzel lehet kompenzálni, ha nem is teljesen, de részben és az már jó!
Perpill ennyit tudok tanácsolni!Remélem valamennyit tudtam segiteni!
Legyen szép napod!

Nincs jelen

 

#158 2006-12-09 22:25

betty
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia Dodó!
Tudom mit érzel.Mi négy évig próbálkoztunk a férjemmel, mire lombik bébi programmal sikerült teherbe esnem.(Igaz akkor még nem voltam crohn beteg)A férjemnek és nekem is voltak problémáink,de az elsõ beültetés sikerült.Született egy gyönyörû kislányunk.10hónapos volt, mikor azon kaptam magam, hogy megint babát várok.Mindenki azt mondta, hogy nem tudok többet teherbe esni. És lám!Van kétt Gyönyörû kislányom! A kicsi úgy jött, ahogy a nagykönyvben meg van írva.;)

A terhesség alatt elfelejtesz minden bajodat,betegségedet csak a babára koncentrálsz.Sokat számít a lelki nyugalom,bár tudom,hogy ez nehéz,de fel a fejjel.Nekem is akkor sikerült,mikor teljesen átszerveztem az életem ,hogy gyerek nélkül kell élnem.Valószínû,hogy lenyugodtam.

Szerintem ha egy kicsit megnyugszol,akkor a gyulladások is enyhülnek.

Sok sikert kívánok!:)
Üdv.betty

Nincs jelen

 

#159 2006-12-10 21:05

Dodó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia Betty!

Köszönöm ezt a kedves levelet és a biztatást, sok erõt adsz ezzel és megnyugtatsz. Én szeretek minél többett megtudni arról, ami érdekel, többek között, a terhességrõl is. A hugom babát vár, de mi ketten annyira mások vagyunk, hogy nehezen tudjuk megérteni egymás lelki világát. Én õszerinte túl sokmindent akarok tudni mindenrõl, pl. a terhességrõl meg a szülésrõl is, õ pedig úgy van vele, hogy lesz, ami lesz. Én szeretek mindenre felkészülni, õ meg feleannyit sem foglalkozik sem magával, sem a babával, mint szerintem kellene. Elevitet is azért kezdett el szedni, mert én mondtam. Az orvosa semmit nem mondott neki, azt sem, hogy folsavat szedjen-e, vagy ne, én ezt biztos nem hagytam volna annyiban. De hát nem vagyunk egyformák. Az viszont nagyon zavar, hogy mindig úgy ítéli meg az én házasságomat, hogy ebbe nem való baba. Igaz, rengeteg problémánk és nehézségünk volt a párommal az utóbbi idõkben, de most nagyon jól érezzük magunkat együtt. Mi több, mint 7 éve vagyunk együtt, 3,5 éve élünk együtt, másfél éve házasságban és ezalatt tényleg jóban-rosszban együtt voltunk. Sok nehézségünk adódott, mégis együtt vagyunk. Õk még csak 3 éve vannak együtt, júliusban házasodtak össze, idáig nem voltak különösebb problémáik, sem anyagi, sem idõbeli (ami nálam szakácsfeleségként gyakran elõfordul). Úgyhogy rosszul esik, mikor úgy beszél, mintha õ mindent tudna, pedig feleannyi gondon nem ment át. Szerintem a kapcsolat ott dõl el, hogy a nehézségekben is kitartunk-e választottunk mellett.
Ne haragudj, hogy ennyit panaszkodtam, de sajnos, nem tudom kinek elmondani. Még egyszer köszönöm a tanácsodat és a figyelmedet, igyekszem megfogadni mindent.
Kívánok neked és családodnak nagyon jó egészséget és boldogságot és gratulálok a két kislányodhoz.

Üdv: Dodó

Nincs jelen

 

#160 2006-12-11 18:30

betty
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia Dodó!
Én is szivesen beszélgetnék veled. Látható az E-mail címem, ha gondolod írj oda.

Üdv.betty

Nincs jelen

 

#161 2006-12-28 20:03

gabesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok.
Kellemes ünnepeket és boldog Új évet kivánok nektek.Aki szeretne dumálni ide pötyöghet:gaga0828@freemail.hu

Nincs jelen

 

#162 2006-12-30 23:04

manna
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Hali mindenkinek! Senki, de senki nem gyógyult még ki a colitisból 100%-ban. Én megtaláltam egy specialistát, akinek az életemet is a kezébe merném tenni. Utólag tudtam meg, hogy még 2-3 kiló mínusz és búcsút inthettem volna a földi létnek. De tünetmentes vagyok 3 remicade kezelés után. Nevet nem írhatok ugyan, de ha semmi és senki nem tudott még segíteni nektek, akkor keressétek meg Debrecenben a DEOEC II.belklinikán A.I. tanárurat. Garantáltan kihúz a szarból(bocs)!!!!!! Ja, és már a 8 féle gyógyszerbõl csak a pentasát és az imurant szedem!

Szerkesztette: manna (2006-12-30 23:15)

Nincs jelen

 

#163 2007-01-02 15:01

cseva
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok!
Most fedeztem fel a fórumot és kívánom mindenkinek,hogy tartson ki, bár nehéz.52 éves vagyok 2o évig éltem colitis ulcerosával.Mindig kezeltek,szedtem rendesen a gyógyszere-
reket és mindig rosszul voltam.Mindenhol tudom,hol a WC.Ezt idegileg nagyon nehezen le-
het kibírni és így dolgozni.Az utóbbi 2 évben szenvedtem a legjobban,mert ömlött folyama-
tosan a vér belõlem.Kikészültem és elküldött egy sebész prof.-hoz konzultációra gasztr.doki
májusban kivették az egész vastagbelet-4,5hónap sztoma-okt. visszatették a vékonybelet.

Nincs jelen

 

#164 2007-01-02 17:03

Rénia
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Csocsi mindenkinek!
Hogy mindjárt a lényegre térjek, augusztusban diagnosztizálták nálam a colitis ulcerosát. Kb fél évig volt folyamatosan hasmenésem. Két éve vagyok lisztérzékeny és valószínû, hogy társbetegségként jött most ez. Jelenleg szedek egy rakás gyógyszert. Az általam legutáltabb a szteroid, mert feldagadt az arcom tõle és a tükörrel komoly csatákat vívok reggelente. Most a vizsgaidõszakom közepén járok, és gondolom nem sokat segít rajtam az idegeskedés.
A diétával kapcsolatban csak annyit tudok mondani, mivel két éve gluténmentes diétán (lisztérzékenység) vagyok nem okozott túl nagy gondot még több mindent kihagyni a kajámból.
Még új vagyok és nem tudom miket kell írni ide, úgyhogy azt hiszem elsõre ennyit írnék.
Kitartást mindenkinek, ezzel még mindig együtt lehet élni hosszú-hosszú éveken át!!!!!!!!!!           Rénia

Nincs jelen

 

#165 2007-01-02 17:29

Meli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok,

Minden kedves Betegtársnak, Családjaitoknak és Szeretteiteknek kívánok nagyon boldog új évet, minél több örömben, szép élményekben és legfõként: egészségben, illetve minél hosszabb és felhõtlenebb panaszmentes idõszakokban gazdag esztendõt!

Üdv mindenkinek,

Meli

Nincs jelen

 

#166 2007-01-04 19:32

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sziasztok!

Jani vagyok, 25 éves! Tavaly év elején volt 2 mûtétem majd egy fain szondás vizsgálat után közölték a jó hírt: öreg ezt bebuktad:)
Akkor nem voltam tisztába vele mien is eza betegség ezért nem is vettem komolyan...mostmár igen!!!!!!!
Bár nem egyszerû...én ugy élem meg hogy a nyugalom a boldogság a legjobb orvosság rá, csak amikor a közérzeted oan mint akit-na ezt nem lehet megfogalmazni-akkor boldogság sincs és bukta a jolvagyok story is! Kicsit ugy érzem ezzel a betegséggel egy mókuskerékbe kerültem amiböl probálok kiugrani de amikor már sikerülne visszaránt!
A gyógyszerek hatnak mondjuk csak a váltószerek nem ált hányingerem lesz tõlük!
Na meg mire a diétát is kitapasztalja az ember...:)
De legfõképp az zavar, hogy ittvok 25 éves jóképû értelmes fiatalemberként (szerény is:))
és nem merek összeszedni egy számomra megfelelõ társat mert elõre félek attól amikor jön  a minden bajom van feeling, oankor kikészítek mindenkit és elviselhetetlen vagyok...bevágom magam a kis GSi-mbe és megnyugtatom magam egy kis versennyel, az tudja elvonni róla a figyelmem csak.
Lehet talán egy szintén chron beteg lányt kéne találnom?!:)

Na ezt most jól esett oan embereknek leírnom akik érzik is mindezeket nem csak nagyokosként odavágják, hogy mert mindent a betegséggel megmagyarázol!...

sziasztok gyógyulást mindenkinek...bocs javulást!!!!!!!!!!!!!!:)

Nincs jelen

 

#167 2007-01-04 19:55

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Bocs  ,hogy megkérdem ,milyen mûtéted volt?

Nincs jelen

 

#168 2007-01-04 20:41

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Cappy 25 én chron-os lány vagyok:)

Nincs jelen

 

#169 2007-01-05 09:10

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia CSICSU!

Nekem ugy derült ki az egész, hogy vakbéllel vittek be aztán találtak tájogot és akkor jött a tyuk vagy a tojás esete...meik volt elõbb? Sajnos a tájog a Ch miatt, 3 hét mulva meg ujra tájogosodott a hasfalam de szerencsémre utat nyitott magának a felszin felé igy csak a felsõ szöveteket kellett ujra átmetszeni!jó 2 hónapig volt nyitva a hasam hogy tisztulhasson.kb ennyi...

Nincs jelen

 

#170 2007-01-05 13:29

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Kösz ,hogy válaszoltál érdekelt.Engem még eddig hál'isten nem mûtöttek/ "csak a szívemmel"/ ,de meg van az esélyem rá most is nagyon szarul vagyok , tudsz mellette dolgozni?

Nincs jelen

 

#171 2007-01-05 19:06

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Helló Cappy!
Üdv a fórumon!
Itt is sok csinos,értelmes chronos lány van! ;)

Szerkesztette: Niala (2007-01-05 19:07)

Nincs jelen

 

#172 2007-01-05 19:19

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Nos Csicsu, eddig tudtam dolizni de vhogy most oan feelingem van hogy a hátam közepére sem hiányzik a meló...de nem szabad elhagyni magunkat inkább talán oat kéne keresnem amit szeretek csinálni...csak a idióta állat toljuk neki hülyéknek még nem találtak ki jó melóhelyeket:) pedig nekem az autóm és a sebesség az életem!!!
Ja különben nekem a gyomrom hihetetlenül szar ettöl meg elég lehangolt vagyok, pedig ma vagyok negyedévszázados...se buli semmi:(
De majd bepótolom:) hüde optimista lettem:)

Kitartás és koncentrálj arra hogy nem kell mûteni javul ez, probálj az élet legaprobb +umába is belekapaszkodni, segít! Nekem ma attól lett jobb kedvem hogy pesten egy GSi tesó magától tudta hogy köszönni kell hasonszõrû tesszvérinek:)

Hát ennyi és fel a fejjel! Ja és Te amugy dolizol most? ha igen mit?

Nincs jelen

 

#173 2007-01-05 19:27

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szia Niala!

Magadra gondolsz talán?:):):)

Nincs jelen

 

#174 2007-01-05 19:46

baby
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Én 2006 októberétõl tudom hogy élgyulladásom van. 6 éve az epe mûtét óta kûzdök apanaszokkal. Decemberre megjött az immunológiai szövettani eredmény. Crohn betegség. 3x2 Salazopirin nem tudom meddig elég mert szép lassan kezd vissza jönni az összes tünet. A napi 24 órás fájdalom és minden egyéb nyalángság.

Szerkesztette: baby (2007-01-05 19:50)

Nincs jelen

 

#175 2007-01-05 20:46

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Nia: Hát te nem habozol!! :) Hajrá!! :D

Nincs jelen

 

#176 2007-01-05 20:57

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Én sajnos le vagyok rokkantva ,de amugy ped. asszisztens voltam.És  most teljesen pesszimista passzban vagyok.Fõként amiatt ,hogy tudom ez a betegség az életem végéig elkísér ,meg amugyis....ha nem lenne ,talán minden másképp lenne,pl.  lehetne egy jó állásom és pénzem ...no de hagyjuk .ÉN 10 ÉVVEL IDÕSEBB VAGYOK DE MÉG IS FIATALNAK ÉRZEM MAGAM EHHEZ AZ EGÉSZHEZ.Irigyelem aki másképp fogja fel...Bár  azt mondják kivülrõl nem látszik rajtam a betegség ,mi lenne ha még látszana is...Ja, és BOLDOG PANASZMENTES SZÜLINAPOT ILL. 26.ÉVET!

Nincs jelen

 

#177 2007-01-05 23:15

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Nem tudom mióta vagy beteg, de általába mindenki átesik ezen az egész pesszimista nézeten.Még nálam is megvolt, igaz rövidebb ideig, de minden ember más, mindenkinek más a lelki világa, nem mindenki kitartó, stb...Én azt mondom így 8 év betegség után, hogy nem éri meg azon rágni magad, hogy egész életedbe elkisér!Élni kell a meglevõ életet, úgy ahogy tudod, élvezni kell mindent, amíg lehet, hiszen az élet rövid!Utazgatni kell, csajozni/pasizni, bulizni és hülyéskedni!Nem szabad befordulni és azon rágni magad, hogy jaj, mi lesz ha lesz gyereked, akkor is beteg leszel 20onX évesen is akár, vagy 50 évesen.És? Ez van, ezt dobta ki a gép! Van aki cukorbeteg egész életébe, neki sokkal jobban kell vigyázni mint nekünk, ráadásul õ még szurkálja is magát!Vagy ottvan másik 20-30 betegség, ami ezerszer szarabb mint a crohn vagy a colitis!Csak magammal tudok példálózni:Én, amikor megtudtam, hogy sztómám lesz (ideiglenes) elgondolkoztam, de rájötem, oyg neméri meg rgni magam rajta és addig se ülök otthon, hanem élem a szerény kis életemet ami mára már elég gyors és vad néha, de ez így a jó!Tervezem, hogy elutazok, leghamarabb februárba megyek dorival sielni, aki szintén nem roskadt össze 17 évesen ebbe az egészbe és azért vegyük hozzá, hogy õ ég szinte gyerek!Ott van a tojáshéj a kis popsiján és mégisvirul, éli a tinik életét és nem hagy ki semmit! Egyzserüen ez a betegség nem ok, hogy magábaboruljon az ember és tök pesszimista életszemlélete legyen, mert az csak ront a helyzeten!Hidd el nekem!

Nincs jelen

 

#178 2007-01-06 08:30

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Csicsu nem mondom hogy menj agydokihoz mert õ is csak azt tudná mondani mint mi : saját magadnak kell a dolgokat elrendezni magadban! Én szép lassan találtam meg azokat a dolgokat amik boldoggá tesznek! Ja és nekem volt zsíros melóm meg többmillás kocsim mégse az volt a boldogság(ch következtében buktam is...de már tultettem magam rajta), azt mindig az adott lehetõségeken belül kell észrevenni!!!!!!!nem keresni mert ugy nem találsz sokat!
Amugy köfi, panaszmentes volt:)

Nincs jelen

 

#179 2007-01-06 16:58

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Találós kérdés volt? :D

Nincs jelen

 

#180 2007-01-06 17:09

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Csicsu!
Fel a fejjel!
Mint Barni mondta,mindenkinek megvolt/van a depis idõszaka,ez ezzel jár!
Amíg nincs valami célod, ami motiválna,addig nem is lesz másképp...én hónpokig voltam depressziós,és az égvilágon semmi sem érdekelt,csak mindenki szálljon le rólam,hagy ücsörögjek egyedül magamnak,és ez volt ez egyetlen amit el akartam érni,de meguntam,mert utáltam az egész helyzetet,végül már mindenáron ki akartam kerülni belõle,és meg is találtam a megfelelõ eszközöket,barátokat rá!De ehhez hónapoknak kellett eltelnie...
Szóval szerintem erõszakold ki magad ebbõl a depibõl,mert nagyon sok értékes pillanatot veszítesz!
Üdv

               Nia

Nincs jelen

 

#181 2007-01-06 17:13

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Az!!!:D

Nincs jelen

 

#182 2007-01-06 17:15

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Hááát....  :D

Nincs jelen

 

#183 2007-01-06 17:15

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Haaas....:D

Nincs jelen

 

#184 2007-01-06 17:18

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Hú de jó a beszélgetés!Na ennyit arról hogy értelmesek vagyunk.... :D
Na jó,igen,én is értelmes és csinos vagyok!!  :p ;)

Szerkesztette: Niala (2007-01-06 17:19)

Nincs jelen

 

#185 2007-01-06 17:20

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Tudom...láttam:) de Te is láthattad mien ... hagyjuk nem leírható:D
Felvettelek vna msn-en:)

Nincs jelen

 

#186 2007-01-06 17:22

angi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Sok boldog szülinapot Cappy!!!!!!!!!!!! :)
Tudom tegnap volt bocsi, de ami késik nem múlik! :)

Nincs jelen

 

#187 2007-01-06 17:24

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

No problémosz!:)
Köfinitusz:D

Nincs jelen

 

#188 2007-01-06 17:25

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

(Most nem tudok msnezni,mert van egy kis gubanc,de a napokban megoldódik..remélhetõleg)
Ó,nem leírható..... hogy oda nem rohanjak leírni... :P

Nincs jelen

 

#189 2007-01-06 17:29

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Talán kibirom azt a pár napot:)
A képek magukért beszélnek meg a magamról meg nemtom...:D

Amugy átjöhecc leírni...de ahhoz ismerned kéne jobban:D

Nincs jelen

 

#190 2007-01-06 17:37

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Tényleg...szülinapos vagy/voltál.....Boldog szülinapot!:)
Hanyadik is?36? :P
Na jó,Isten éltessen!! :D

Nincs jelen

 

#191 2007-01-06 17:46

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Hehe:)50 csak jól tartom magam:D
Amugy ne szívd a vérem me bajok lesznek...:D:D:D
Kül köfike:)

Nincs jelen

 

#192 2007-01-06 17:52

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Télleg tudja vki hogy mi miért is nem lehet szolizni nekünk meg napozni?
csak a gyógyszerek miatt? vagy van más oka is?

Nincs jelen

 

#193 2007-01-06 17:54

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Bajok??Ne fenyegess! :D :D
Csak viccelõdtem,vagy nem szabad?? :)

Nincs jelen

 

#194 2007-01-06 17:55

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Szolizni,napozni az imuran miatt nem lehet kedvesem...de én szoktam néha szolizni,annyi nem árt! :)

Nincs jelen

 

#195 2007-01-06 18:03

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Drágám köszönöm a felvilágosítást, az imurant már kilõttük purinetholt kaptam most helyette!Végre vmi jó hír nemsoká megyek barnulni:D
Velem lehet viccelõdni...én is mindig...majdnem mindig azt teszem:)
Régen sokat jártam Vácon...

Nincs jelen

 

#196 2007-01-06 18:03

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Huuuha!!!
Itt valami van kibontakozóban!!
Dori:Kapcsolódjunk már be mi is!! :D

Nincs jelen

 

#197 2007-01-06 18:05

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Gyertek!!!:D

Nincs jelen

 

#198 2007-01-06 18:06

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Jaja!Jöhettek!:D

Nincs jelen

 

#199 2007-01-06 18:06

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Nia: 2 hete nekem is pár napot mondtál!! Akkor hogy is van ez? :)

Nincs jelen

 

#200 2007-01-06 18:12

Cappy25
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Elõször járok itt

Most zavarban vagyok:S

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB