#101 2006-09-30 19:16

Judit
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Vicaa

azt is jó volt olvasni amit te írtál, hogy neked is ilyen párod van :) vannak jó emberek, nagyon örülök :) sok boldogságot mindenkinek!!! :)

Nincs jelen

 

#102 2006-10-02 09:03

Worrying_friend
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Nem gondoltam volna, hogy ennyire fontos lehet nektek az hogyan látnak/viszonyulnak hozzátok mások. Örülök, hogy tetszett amit leírtam, de még 1x szeretném hangsúlyozni, ez a természetes szerintem. Elég baj az, hogy - valószínûleg - a negatív tapasztalataitok miatt sokatoknak ez valamiféle unikumként hat. Ez elszomorító, mert azt jelenti, hogy sokan olyan környezetben vagytok kénytelenek élni ami nem igazán toleráns veletek és a betegségetekkel szemben! És a normális hozzáállást veszitek úgy mintha különleges lenne, pedig nem az!
Ne is törõdjetek azokkal akik nem így viszonyulnak hozzátok. Hiszen minden emberben van jó és rossz is, a lényeg az, hogy a jót lássuk meg, a rosszat pedig fogadjuk el. Így lehet együtt élni. Ha nem megy, akkor nincs egymás mellett keresnivalónk. Nem baj az. Hiszem, hogy mindenkinek van megfelelõ társ ezen a sárgolyón, és ha elég kitartó meg is találja. Onnantól pedig nem számít semmi más :)

Kívánom mindannyian találjátok meg a hozzátok illõ társat!

Nincs jelen

 

#103 2006-10-02 17:34

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Nekem eddig szerencsém volt, mert akivel összehozott a sors, kaár 2 hétre, akár hónapokig, mind tolerálták a betegségem minden apró nyûgjét is!Egyetlen egy csaj volt, akinek rémisztõen hatott az elõéletem és azzal indokolta a szakitást, ha én megint kórházbamennék, õ nem tudna "épeszü" maradni. (így fogalmazott, gondolom belebolondult volna). De ez sem jelentet nagy érvágást!Aki igazán megismerte a betegségem, az az utolsó ex barátnõm. Õ volt az egyetlen akivel eljutottam addig a szintig, amikor már nem tudtam ujat mondnai magamról és a betegségrõl.Tudta, hogy volt sztómán, tudta, hogy akkor lettem befordult, amikor a fél általánossuli elõtt összecsináltam magam...úgyhogy mindent tudott! És mondta, ogy õt semmi ilyen nem zavarja!Mellettem van amikor kell....csak õ se gondolta, hoyg megcsal...háhááá!!!Utólag már vicces, de bármennyire is szarul értem meg a szakitást (páran tudják miért), mégis megmutatta nekem, hogy igenis így is úgy érzem magam mint egy normális ember, mert nekem EZ a normális!! 8 év alatt már megszoktam és bevallom, kicsit furcsa lenne ha ebbõl a megszokásból kiugrasztana valami, magyarán meggyógyulnék! Én csinálnámn ugyanazt, amit eddig, amit megszoktam! De akkoris, sok, nagyon sok olyan ember van, aki mellettünk áll és nem néz le emiatt, akimeg lenézõ, az nem emeri, hanem valami külön állatfaj.

Nincs jelen

 

#104 2006-10-02 18:31

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

nekem sem volt semmi ilyesmivel gaz hogy nem toleralnak vagy stb...
a suliban is a baratok is mindenki...
talan tulzottan is jo erzes hogy ilyenkor toleraljak a kisebb nagyobb hibaidat(ha lehet ezt ennek nevezni) es sztem ezert orulunk itt ennek egy paran...
peldaul az en kis igaz baratnem direkt azert nem furcsizett a balatonban hogy nekem ne legyen semmi gaz a sztomaval..inkabb o is turte a napsutest...
az mar mellekes hogy persze egy parszor csobbantunk...
de a legeslegdurvabb pozitivum az az hogy egy csomoszor megkerdezte mikor olyan helyen voltunk h nem kell e uriteni?/sztoma/...+ h intezzem a dolgokat...
egy szoval torodott velem es nem csak sajnalt...
es amikor korhazban vtam kb.egyutt sirtunk(mert komoly o is sirt mikor felhivott)((meg a legeslegelejen--volt ez a siras))-egyutt nevettunk mindenen....--ilyen az igaz baratsag...
es azota is ugyanigy folyik ez a baratsag-es rengeteget tanulunk egymastol;)

Nincs jelen

 

#105 2006-10-02 22:09

Judit
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Worrying friend még mindig csodálattal olvasom amit írsz. tök jó érzés ilyet olvasni. :)

Nincs jelen

 

#106 2006-10-24 20:27

Judit
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

mi okosat tudtok nekem arra mondani h a sok pofon és csalódás után az ember hogyan bízzon újra? ha tudjuk hogy egyszer minden véget ér akkor mi értelme van bárminek is????
(hû de magam alatt vagyok :( - bocsánat mindenkitõl érte)

Szerkesztette: Judit (2006-10-24 20:28)

Nincs jelen

 

#107 2006-10-24 21:37

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Judit:
Sajnos sok ilyen ember van. Én az eljegyzésnél tartottam az exemmel (ezt nagyon kevesen tudják, de minek titkoljam már), meg is történt, csak a szülõk még nem tudták, aztán láss csodát, egy csütörtök reggelen még szeretett, bújt, este meg már mással mozizgatott és idõt kért, ami furcsa, mert ha szeret valaki, akkor nem kell neki idõ, fõleg ha már eljegyzésnél tartottunk! És mégis megcsalt! Beletelt 3 hónapba, mire relative nem mindenrõl õ jutott az eszembe és legalább kimozdulta mbulizni, persze elsõ dolgom volt berugni, de az nem megoldás, ezt le kell kötnöm!De a sok barátomnak hála és a sok kedves ismerõsnek, mára már szinte 99%ig túltettem magam rajta és elterveztem, hogy 32 éves koromig csak mint társ leszek szinen, nõsülni nem fogok nem is akarok, mert az ex elvette tõle a kedvem, pedig teljesen megbizta mbenne és sokmindent megtettem, hogy jobb legyen neki, de úgy látszik, csak kihasznált.Van iylen.Mindez 8 hónap után derült ki! Jó nem?

Nincs jelen

 

#108 2006-10-25 08:35

Worrying_friend
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Szia Judit!

Elég sötét gondolatok, de persze mint mindenben ebben is van egyfajta bizarr logika. Csak rajtad áll, hogy hagyod-e ezt a fajta életfilozófiát elhatalmasodni magadon és eltûröd-e hogy ez irányítsa az életedet. Én azt vallom az embernek mindig van választási lehetõsége, olyan nincs, hogy nem lehetet valamit másképpen folytatni. Változtatni pedig sosem késõ, csak sajnos az emberek többsége nem ismeri fel ezt idõben, vagy ha fel is ismeri nincs meg a bátorsága hozzá, hogy a nehezebb utat válassza... ...tudom, - mert én is voltam a padlón párszor - hogy mennyivel könnyebb csak lefeküdni és várni, hogy bekövetkezzen aminek jönnie kell. Sokkal nehezebb újra felkelni onnan és újra választani azt, hogy "nem basszameg senki kedvéért nem fogok itt zokogni és sajnálni magam, várni a halált miközben az élet meg elsuhan mellettem". A szomorú igazság az, hogy ebben szerintem senki sem tud igazán segíteni, mert ez csakis rajtad múlik. Azt senki sem tudja neked megmutatni hogyan kelj fel és éld tovább az életet, arra sajnos neked magadnak kell megtalálnod a módodt. Tanácsokat persze adhat mindenki, de ami másnak segít és mûködik neked nem biztos hogy sikert hoz.
Lehet, hogy azt mondod most "na köszi ezzel aztán ki vagyok segítve, de igazán..." hidd el nem azért írtam ezeket, mert el akarlak keseríteni még jobban, csak azért mert szerintem az a legfontosabb, hogy mielõbb tisztán láss, és ismerd fel, a legtöbbet ilyenkor TE magad teheted saját magadért, nem mások. Ne feledd mindig van választási lehetõséged...

Kívánom neked, hogy kelj fel újra, és ne a padlón végezd! Kitartást és sok sikert kívánok neked és azt, hogy sikerüljön a helyes döntést meghoznod!

Nincs jelen

 

#109 2006-10-25 12:32

Adrienn
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Azért vannak kivételek is. Hála Istennek, én nagyon-nagyon rendes párt találtam magamnak. Mellettem volt a legnagyobb bajban is, õ ápolt, mosdatott, kezelte a sebeimet na és és a lelkemet. Soha nem szabad feladni a reményt, hogy rendes srácba akad az ember, azért ilyen fiúkat is lehet találni, tudom nehezebb de nem lehetetlen.

Most nekem is vannak lelki gondjaim a sztómám miatt, itt most a szexuális kapcsolatra gondolok, de a párom azt mondta ezt is megoldjuk. Remélem tényleg így lesz. 9 éve ismerem és 4 éve vagyunk házasok, remélem még sok-sok év áll elöttünk.

Fel a fejjel, nem szabad feladni.

Nincs jelen

 

#110 2006-11-02 16:46

Pancsy
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Sziasztok!

Hát írtam neketek hogy tetszik egy srác akivel talán eltudnék kezdeni egy új kapcsolatot (és megértené idõvel ezt a betegségem is) a nyári csalódásom után.
A szemezgetésig eljutottunk de szerencse hogy ssak eddig mivel két három hét mulva megtudtam hogy barátnõje van amire egyálltalán nem számítottam és már nagyon beleéltem magam a dolgokba.
Na de szerencse hogy kiderült és nem égtem be nála és mindezt a tesójának osztálytársamnak köszönhettem.

Igaz picit bánom is meg nem is de majd talán lesz más is.

A másik dolog
Kicsit szar érzés az hogy ahol éppen ülök csajok környékén orákon a suliba szinte mindenkinek van pasija és elemezgetik a részletekig de néha ha olyan pillanatba kapnak el e témával kapcsolatban nem zavar meghallgatom de a legtöbbször már tele van vele a . . .
Elég ciki de nem tehetek róla ilyenkor inkább megprobálok foglalkozni mással vagy más ,,szingli" társasághoz csapodni.

További jó napot mindenkinek!

Nincs jelen

 

#111 2006-11-06 14:57

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Szia Pancsy!

Persze,ez nem jó érzés amikor a legtöbben körülötted elemezgetik a pasi(jai)kat,de ez már csak így van,én is tapasztalom idõnként,de megpróbálok velük örülni,vagy nevetni,és bekapcsolódni,nem kell ezekbõl a csajos dumcsikból kimaradni csak azért mert neked nincs párod!Lesz,hiszen akarod is hogy legyen,de nem kell mindenárom keresni,lehet hogy akkor jön,amikor a legkevésbé számítasz rá,persze ha van kiszemelt,lehet ügyködni,és bevetni minden praktikát! :)  ....én is ezt teszem...   Aztán ne keseredj el,hogy ez most nem jött össze...keress másik áldozatot! :D
További szép napot!

               Nia

Nincs jelen

 

#112 2006-11-06 20:45

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Pancsy:
Niának teljesen igaza van! Sose tudhatod, hogy mikor jön szembe a nagy Õ, mikor botlasz bele valakibe, akivel jólérzed magad!Amig meg fiatal az ember, bulizni kell, élvezni az életet!! Ha nem teszed, késõbb bánni fogod! Egyszer élünk! Mégha betegek is vagyunk!

Nincs jelen

 

#113 2006-12-08 20:09

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Bruhááá!! :'(
Most eljött a karácsonyi depis idõszakom, amikor szar egyedüllleni, fõleg úgy, hogy még szarul is vagyok és nincs senki olyan melletem aki fizikailag is támogatna, értem én ezen azt, hogy pl simogatná a pocakomat, ha fáj és hasonlók. Nem voltam muja, csak valahogy ez az év nem az én évem volt. Ahányszor próbálkoztam, dugába dõltem. Még szakállat is növesztettem direkt de az se volt elég... :( De most megint meg lesz növesztve, de most csak úgy. Úgy látszik önmagamból nem kér senki, persze, hisz mindenki a bredpitekre hajt, vagy a 10 évvel idõsebb, pénzzel és házzal rendelkezõ egyénekre. Egy kispocakos ember már nem divat! A mai divatot nézve kb a 15-16 éves csajoknál lenne esélyem, de az elvetve, mert 19 év alatt nem adom, nem kell nekem megint egy csomó baj a nyakamba, mint az elõzõvel! Nahmind1!
Szar egyedül! Mindjárt veszek egy macskát és õ lesz a táram! Legalább nem hagy faképnél!
Bruháá

Nincs jelen

 

#114 2006-12-08 21:40

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Hékás!Nem bedepizni,mert mondtam,bünti lesz! :)
Én sem állok különbül,de ez van...én is válogatok...de úgy vagyok vele,majd eljön...
Igaz,jó lenne valakihez odabújni,ha épp rossz passzban vagyunk...én is gondoltam egy kiskutyára! :D
Jah,szerintem ha egy évvel lejjebb adod,az még nem gáz,de igaz a fiatalabbakkal meglehet egy idõ után bajok lennének...
Szóval fel a fejjel! Szakállat meg vissza! :D
Pusz

              Nia

Nincs jelen

 

#115 2006-12-08 21:54

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

ÁHa meglesz a szakállam, randizunk? :)

Nincs jelen

 

#116 2006-12-10 13:40

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Nem randizok szülész-nõgyógyászokkal...elõvigyázatosság! :D
Egyébként pedig nem volt elég ennyi randi??(jó,tudom belõlem sosem elég :D  )  :P

Nincs jelen

 

#117 2006-12-10 15:21

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Neeem!!!
Még nem is villantottam semmit! :)
És csak hobbiszülésznõgyógyász vagyok, ezt te tudhatod!! :)
Szóval szabad a pálya! :) :P

Nincs jelen

 

#118 2006-12-10 16:36

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Na kérem mondom én édes 2-es !!! Vigyázzni gyerekek!!! ;)

Nincs jelen

 

#119 2006-12-10 16:59

moncsika
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

sziasztok! most épp én is úgy vagyok mint a Barni. ebben az évben nekem sem igazán jött össze semmi. úgy is mondhatnám hogy csõstõl jött a baj. kiderült a betegség, meghalt két nagyim. bár én nem vagyok egyedül, de a férjemmel is akadnak problémáink.valahogy a karácsonyi vásárlási hercehuurca kellõs közepén nincs kedvem eljátszani a látszat boldogságot. valahogy úgy érzem hogy még nem csenett le bennem ez az év, a sok bajával. sokszor úgy érzem ki kell adnom magamból ezt a sok rosszat és sírni egy jót, mert pl eszembe jut a nagyi és hogy mennyi mindent nem mondtam el neki. szal eléggé eluralkodott rajtam a depi.

Nincs jelen

 

#120 2006-12-10 20:41

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Szia Moncsika!
Részvétem....
Azt mondom neked,hogy nagyon örülj annak hogy van melletted valaki,akivel összekötötted az életed,és ha már ott van támaszkodj rá!Azért van,nem de?!Jóban-rosszban!
Én a helyedben azt tenném,hogy megkérdezném,van egy kis ideje beszélgetni,mert kimerültél egy kissé,és jó lenne egy kis csevej...VELE!Ebbe pedig belefér,hogy jól kisírd magad a vállán!Ha kell,másnap is,meg azután is...amíg meg nem nyugszol.Korántsem kell eljátszani hogy boldog vagy,mert adódnak nehéz dolgok mindenki életében.De õ a férjed,és hidd el,segíteni fog,ha õszintén elmondod neki mi aggaszt...
Aztán az is lehet,hogy neki is van ezer baja,és rá is ráfér a vigasz...
Nyugodj meg,ne depizz,és beszélgessetek egy jót!Erre kell idõt szánni ebben a felfordulásban is!
Üdv:

                    Nia

Nincs jelen

 

#121 2006-12-11 17:30

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Szia moncsika!
ÉN is sajnálom ezt a sok rosszat ami veled történt. az én évem se volt valami jó, de mindig azt mondom, hogy az a legjobb ha kiadjuk magunkból azt ami bánt, mert különben belülrõl felõröl és ennél a betegségnél az a legrosszabb. Kitartást!

Nincs jelen

 

#122 2006-12-11 21:38

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Moncsi:
Egyszer mindent meg kell beszélni!Ahogy Nia irta, mindenképp beszéld meg a pároddal, ami nyomaszt, vagy ami bánt, mert ha csak tárolod magadba, az nem tesz jót (Ugye Nia? :) ).
AMúgy én pont ma keveredtem egy jó kis helyzetbe! Vezetés elõtt beültem a mekibe csirkeszárnyat enni, mert azt birom és az most uj és finom.Leülök egymagam, kezdeném tolni a kajcsit és látom hoyg velem szembe ül egy csaj, egyedül eszegeti a görögsalátát sékkel.Mondom magamba, basszus oda kellene menni, megkérdezni csatlakozhatok-e, hátha kisül belõle valami jó.Hát odamentem, tök normális volt a lányka, még mosolygott is, kiedürltek alap dolgok, kajcsiztun, dumáltunk egy 40 percet, aztán eljött!De se szám, se semmi! Nahnembaj!De legalább egy pozitiv élményben volt részem! :)

Nincs jelen

 

#123 2006-12-12 10:44

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Igen,ugye! :)

Járj vissza többet abba a mekibe!!! :D

Nincs jelen

 

#124 2006-12-12 16:45

moncsika
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

sziasztok! köszi mindenkinek a sok biztató szót, kedvességet. igyekszem összekapni magam. nem túl jó ötlet hogy pont karácsony elõtt legyek depis. majd beszámolok a fejleményekrõl, ha sikerül rendbe tenni a dolgaimat!

Nincs jelen

 

#125 2006-12-16 10:20

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Milyen fordulat gyerekek!!!
Az exem irt egy mailt este 11kor!Még fentvoltam, így elolvastam! Sajnlálja csupa nagybetüvel és hogy megbánt mindent és hogy legyünk barátok....5 hónap után sikerült minderre rájönnie! Irtam neki választ, jó hosszan, persze nem csúnyákat, csak kifejtettem a lelkére hatva közben, hogy a "rihes" kifejezést miért is érdemli meg és hogy azért ekkorát még senkiben se csalódtam! Furcsa, hogy pont most irt, ugyanis a karácsonyhoz és a szilveszterhez sok jó emlék fûz!De mondtam neki, ha ujra a barátom akar lenni, akkor sokat kell harcolnia, hogy elérje ezt a "rangot"!

Nincs jelen

 

#126 2006-12-16 13:54

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Sziasztok!

Bocsika,de nagyon magam alatt vagyok.
Párkapcsolatom romokban,én meg hulla szerelmes vagyok.
Nem tudom magam összekanalazni sehogyan sem.
Pedig a dokim már összekapott,nem akarom hogy "visszaessek",de a nullánál is kevesebbnek érzem magam.
Na nem fárasztani akartalak titeket,csak kétségbeesésemben kiírom magamból.
Van valakinek valami jó túlélési taktikája?

üdv:roor

Nincs jelen

 

#127 2006-12-16 14:23

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

barni ezt jól csináltad

Nincs jelen

 

#128 2006-12-16 17:43

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Pilli: kösszszépen! :)

Nincs jelen

 

#129 2006-12-16 19:16

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Roor!!
Az hogy lehet,hogy te hulla szerelmes vagy és mégis romokban van a kapcsolat??
Talán õ nem viszonozza úgy ahogy te szeretnéd?
Okozz valamit,mert ez nem lesz jó neked,fõleg hogy most már összekapott a dokid!
Ha szeretnél beszélgetni írj e-mailt nyugodtan!
Üdv:
                         Nia

Túlélési taktika??Az a szerelemre vagy az idõ...vagy egy másik hapsi,de azt gyorsan! :)

Nincs jelen

 

#130 2006-12-17 11:11

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Halika!

Nia!
Valahogy ahogy mondani tetszik!
Érzem és tudom hogy szeret,de õ egy különleges "állatfaj",nehezen mutatja ki az érzéseit,most meg pláne!
Ugyhogy igen,nem úgy viszonozza ahogy szeretném!
Idõ?Azom van és ha kell nagyon türelmes tudok lenni!!!Nagyon!!!!!
Másik pasi?Elég hülye vagyok ahhoz,hogy ennyire szerelmes legyek,más pasira rá se tudok nézni,nem kell.
Hmmm.....hát igen!
A szerelem öl,butit és nyomorba dönt!:)))
Majdcsak lesz valahogy.Arra megpróbálok a legmesszemenõkig figyelni,hogy ne romboljam magam.
Remélem elõbb-utóbb felpattanok megint mint a gumilabda!
Még jelentkezem és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek!!!!:)

roor

Nincs jelen

 

#131 2006-12-17 13:31

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Hú most már én is elkeseredtem egy kicsikét. Valahgoy úgy érzem hogy teljesen elképzelhetetlen hogy valaha lesz még egy férfi az életemben. Pedig nagyon félek attól hogy egyedül maradok, bár tudom hogy még csak 22 éves vagyok, de akkoris. Már egy jó ideje senki sem volt az életemben és ez kezd egyre jobban zavarni. FÕleg így karácsony és szilveszter tájékán. áááááááááááááá

Nincs jelen

 

#132 2006-12-17 14:53

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Pilli:
Sajna nem csak te vagy így ezzel!
Én se szeretek egyedül lenni fõleg nem ünnepekkor, de sajnos ez van. Én megpróbáltam tenni mindez ellen, de sajna nem sikerült összehozni valamit vagy kit.De jövõre új arculat lesz!csak kapjam meg a Remit :P

Nincs jelen

 

#133 2006-12-17 16:02

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

tudom Barni és rajtam is nagyot lendít hogy megy lejjebb a vízfejem de akkoris úgy érzem hogoy nem találok már magamnak senkit. és ez elszomorít....

Nincs jelen

 

#134 2006-12-17 17:15

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Pilli:
olyan nincs, hogy nem találsz! Én sem adom fel!Próbálkozni kell!Kimeriteni mindent!!!
Amúgy melyik egyetemre is jársz?

Nincs jelen

 

#135 2006-12-17 22:12

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

pázmányra. tudom, hogy kell próbálkozni, de valahogy arra sincs lehetõségem. vagy lehet hogy nem is merek próbálkozni. azért egy fiúnak csak könnyebb egy lánynál kezdeményezni. bár már a mai világban:) Azért köszi a bátorítást.

Nincs jelen

 

#136 2006-12-17 22:48

Norby1
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Sziasztok!

Hát Pilli nem hiszem hogy igazad lenne abban hogy egy fiúnak könnyebb lenne kezdeményezni, de lehet hogy ez csak nálam van így:(
Csatlakozom én is azokhoz akik most kicsit(nagyon) egyedül érzik magukat ez tényleg hol nehezebb hol könnyebb de most nekem is nehezebb egy kicsit.
Barninak tényleg igaza van (mint mindig :)) hogy nem szabad feladni.
Legfeljebb csinálunk egy Crohn-colitis társkeresõ fórumot:)

Mindenkinek szebb napokat!!!

Nincs jelen

 

#137 2006-12-18 07:23

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Halika!

Norby1!Nem rossz ötlet a társkeri,mégha nem is nagy szerelmek szövõdnének,de nagy barátságok mindenképpen.
Csak bíztatni tudlak!:)
Próbáljuk meg,veszíteni nem veszítünk semmit!

üdv:roor

Nincs jelen

 

#138 2006-12-18 22:00

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Pilli:
A mai világban már a lányok kezdeményeznek és õk viseli ksok helyen a nadrágot emiatt (sajnso) de én, mint férfi fajom képviselõje ezt nem hagyom!!!:)  Nekem amúgyse volt oylan szerencsém még, hogy egy csaj jött oda hozzám, inkább én próbálkoztam, igy megvan a megfelelõ adrenalin is, amit ellensúlyoz egy esetleges pofon (amihez szerencsére nem volt szerencsém :)).A lényeg, hogy mindenhol van valaki, aki ugyanolyna cipõbe jár mint te és ha nem lennél olyan rohadt messze, hát nem lennék rest és elhivnálak valahova pl csörögni vagy egy teára is akár!! :)

Nia! A karácsonyi meglepimangaangyalkádat mikor veszed át? :)

Nincs jelen

 

#139 2006-12-18 22:44

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Hja!
Most irtam a barátkozni akaró exnek egy édes kis levelet, miután 4 nap után se óhajtott válaszolni a mailemre igy volt pofám belenézni a leveleibe és mit látok? Kitörölve!!!!!
Meg is kapta a hétfõ esti fejmosást, amit nem tesz zsebre az ziher!!!Belõlem nem csinál hülyét mégegyszer!
Hja!Aki be van avatva (meg másnak is) lökök egy kis infót a rihesrõl:A faszija 200 papirral járkál miodnen nap, hátha kell valami, a rihes meg hazudozni kezdett,hogy za anyja veri, meg bántja, magyarul ugyanazt csinálja am ostani bakjánál, mint nálam! Hát nem pofátlan?És ezért lett rihes!!!

Nincs jelen

 

#140 2006-12-19 20:42

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Barni-drága,nyugi,nem ér ennyit az egész!
Hisz tudod,már mondtam... :)
A karácsonyi meglepianygyalkámat még megbeszéljük!! Kis drága,köszönöm,én is készülök ám! :)

És hozzászólva a témához: Szedjék már össze magukat kéremszépen a hapsik,és menjenek oda a kedves hölgyekhez,mert hihetetlen ami manapság folyik ismerkedés téren! Én igenis kivárom amíg odajön hozzám,és megszólít,hát nehogymár!Ne a lányok udvaroljanak,nekünk nem ez a dolgunk! Neem olyan nehéz az,én simán oda megyek bárkihez,nincs ezzel baj,de ha pl. egy szórakozóhelyen vagyok,és már az összes lehetséges jelet leadtam az illetõnek,és még ezután sem jön oda,akkor persze hogy hagyom...jah igen,észre is kell venni ezeket a jeleket kedves uraim! :)

Na szépséges jóéjszakát mindenkinek!

                      Nia

Nincs jelen

 

#141 2006-12-20 21:52

Norby1
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Sziasztok!

Lehet hogy kicsit nagyszabású a gondolat de akár havi rendszerességgel is lehetne találkozókat tartani.Ami állhatna egy sima beülünk valahova és dumálunk vagy csak egy sima közös mozi, kiállítás ,jó idõ esetén meg kirándulás stb.Barninak voltak itt találkozó szervezései én csak az egyiken voltam de jól éreztem magam.Nem tudom hogy az ötlet mennyire jó de majd ti eldöntitek.

Üdv Norbi!

Köszi Roor hogy tetszet a társkeresõ ötlet:)

Szerkesztette: Norby1 (2006-12-20 21:55)

Nincs jelen

 

#142 2006-12-21 09:23

Pilli
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Sziasztok! köszönöm a sok bíztató hozzászólást, most megint kicsit jobban érzem magam pasiügy terén, de huszonnegyedikén este biztos hogy mély depresszióba zuhanok. Az igaz, hogy nem csak a lány kezdeményezhet, de az is igaz, hogy ha leadjuk a megfelelõ jeleket, akkor tényleg örülnénk neki ha a pasik jönnének oda hozzánk.
Nekem is nagyon tetszene ez a havi rendszerességgel való találkozás, jó ötlet.
Barni, nyugi, ne foglalkozz az exszel. Nekem is nagyon nehéz, én is mindig megnézem hogy iwiwen miket ír ki magáról és most például azt, hogy õ a törpördög és a lány a törpilla. Mert most hú de nagyon szerelmes! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nincs jelen

 

#143 2006-12-21 12:04

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Emberek! Nem is tudom, ki ajánlotta a társkeresõ topicot...Hát itt nem topic kéne, hanem egy szingli crohnos találkozó!! :)csak az a baj, hogy hidegbe nem lehet nagyon elmenni sétafikálni sehova se! Viszont a beülõssel meg az a baj, hoyg amikor a Lancelotba voltunk ott nem mindenki hallotta a másikat, igaz, hogy voltunk 12en asszem, de sokan panaszkodtak, hoyg nem hallottá ka másikat, és igy meg nehéz helyet választani, hogy a teszemazt 20 fõbõl midneki hallja a másikat.Viszont akkor kéne csinálni olyat ,mint a rpaidranid :) Mindeki eltölt midnekinél fejenként 10 percet és utána õ levonja a következtetéseket és utána a lányok szórhatják a jeleiket az illetõ felé (vagy illetõk)!
Amúgy aki sokat próbálkozik, az egy idõ után rájön a jelekre!Megfelelõ hely a gyakorlásra a busz :))) ott megannyi lány van és sokuk ott is flörtöl keményen!!! Nem azt mondom hogy csajozzunk a buszon, csak ott is lehet tapasztalatot gyüjteni ilyen téren...nomeg persze máshol is!Egyszer egy ismerõsöm monda, aki egyetemista, hoyg a legjobban csajozni a könyvtárba lehet!!Nem a suliéba, hanem a Széchényibe (vagy melyik az a nagyonnagy!)! Szóva hajrá fiúk!!!Ráadásul ott a szilveszteer, el kell menni bulizni, megannyi szingli lány vár ,hogy lecsapjanak rá!

Nincs jelen

 

#144 2007-01-29 18:35

Norc
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Norby1! Én is jó ötletnek tartom ezt a társkeresõ ötletet. Támogatom! ;)

Nincs jelen

 

#145 2007-03-01 19:21

OptimusAMD
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Üdv Nektek!

Én csak most csatlakoztam ehhez a fórumhoz, de már régóta olvasgatlak titeket vendégként. Az én életem kb. fél éve ment gallyra, mikor a nejemmel a bajok kicsúcsosodtak. Soha nem volt problémánk a betegségem miatt, avval szemben mindíg maximálisan megértõ volt. Mással volt köztünk a gond! A lényeg, hogy miután realizáltam magamban, hogy soha nem leszünk már újra együtt kb. 2 hete beadtam a válókeresetet. Ezzel együtt persze a Chron is aktivizálta magát, úgyhogy irány a dokim!
Én a táncban találtam meg az új kihívásomat és mondhatom, hogy nagyon, de nagyon jót tett!
Egy két közös programot veletek szívesen összhoznék, amit olvastam itt tõletek, az alapján nagyon szimpatikus kis "közösség" vagytok! Csak így tovább! Nagyon tetszik, ha az egyikõtök lenn van, akkor a másik egybõl megpróbálja kihúzni!
Hajrá!

Péter

Nincs jelen

 

#146 2007-03-01 19:56

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Optimus:
Remélhetõleg, ha ilyen szép idõ lesz március végén, mint most volt, akkor lesz kültéri mászkálós program is, de amig esik meg fúj, addig csak beülõs!Bár volt szó itt buliról is anno, lehet hogy a legközelebbinél már ugy lesz szervezve a találka, hoyg este, hoyg amikor vége lesz, akkor kezdõdjenek a bulik!este 8kor sajna sehol nincs piri-pöri cska a tinidiszkóba!


Amúgy neked Niala lesz az ideális párod talin, mert õ is salsázik :D :D remélem aztán kapunk egy kis bemutatót :P

Szerkesztette: barna-by (2007-03-01 19:59)

Nincs jelen

 

#147 2007-03-01 20:09

OptimusAMD
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Simán Barna, szívesen de én még elég kezdõ vagyok, csak 4 hónapja kezdtem! :-)

Nincs jelen

 

#148 2007-03-01 20:17

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Õ se most kezdte! :D
De biztos segitene!!
Én tudom jól, hiszen ismerem ;)

Mindjárt összehozok nektek egy randit! :P

Nincs jelen

 

#149 2007-03-01 20:45

OptimusAMD
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Ez igen! Szeretem ezt a hozzáállást! :P

Nincs jelen

 

#150 2007-03-01 21:19

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Párkapcsolat

Csak jönne már Nia! :) Remélem neki is tetszik az ötlet! :D

Szerkesztette: barna-by (2007-03-01 21:20)

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB