#1001 2010-03-30 15:16

Frigyes
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: TSO tapasztalatok

Helló mindenkinek !
Végig olvastam a fórumot. Én 11 éve Colitis-es vagyok, folyamatossan steroidot és immurant szedek, tünetmentesség nincs,  és engem is érdekelne ez a TSO kúra, szeretnék kérni információt, megrendelõt.
Elõre is köszönöm.

Nincs jelen

#1002 2010-03-31 20:15

Zoltán
Tag

Frigyes!
Mail ment.

Nincs jelen

#1003 2010-04-03 14:56

Frigyes
Tag

Köszönöm Zoltán !
e-mail címem : frigyes32_kukac_freemail.hu

Nincs jelen

#1004 2010-09-02 09:31

mamo
Tag

Sziasztok!

Érdekelne, hogy issza-e valaki most a TSO-t, és mik a tapasztalatok, vagy akik nem régen itták, hogy vannak?
Kb 2 éve nekem azt mondta egy gasztros doki, hogy gyógyszert próbálnak készíteni a TSO-ból, így nem lenne olyan drága.

Nincs jelen

#1005 2010-09-02 19:57

Zoltán
Tag

Szia Mamo!
Én 3 éve csináltam TSO kúrát, azóta tünetmentes vagyok.

Szerkesztette: Zoltán (2010-09-02 19:58)

Nincs jelen

#1006 2010-09-04 20:40

k-bela
Tag

Sziasztok!
Én nem vagyok olyan szerencsés mint Katalin és Zoltán. 2007-2008 as években 1 millió 494 ezer ft-ot költöttem TSO-ra, 6db 500-ast, 6db 1000-est, és 8db 2500-as adagot fogyasztottam el. De ez a mennyiségû kukac koktél nem volt elég ahhoz,hogy meggyógyuljak (pedig 1983-óta diétázom). A tükrözés semmi javulást nem mutatott.Ezek szerint 1,5 millió ft-ot kidobtam az ablakon. Most már csak azt bánom, hogy erre a fórumra rátaláltam.Szerintem aki fogyasztotta a TSO-t annak a negatív tapasztalatokat is le kellene írni, így teljesebb kép tárulna elénk. Én senkit nem akarok elbizonytalanítani vagy lebeszélni de nekem nem hozta meg a várva várt gyógyulást ez a kúra.
Mindenkinek jó egészséget kivánok.

Nincs jelen

#1007 2010-09-04 23:36

clió
Tag

Kedves Béla!

Ne azt sajnáld, hogy rátaláltál erre a fórumra. Nagyon tanulságos, ami veled történt: a netre mindenki azt ír, amit akar- szerencsére. Ezt figyelmen kívül hagytad és most másokat okolsz a kudarcért, pedig vszleg senki nem kényszerített téged a TSO-ra, ez a TE döntésed volt. Vagy tévednék?

Javaslom: gondolkodj el azon, érdemes-e olyan "gyógyszerre" ennyi pénzt áldozni, ami nincs még bejegyezve, külföldrõl - a kutató(?) cégtõl - számomr nagyon aggályos módon - szerezhetõ be, és az ajánlást adó orvosnak kell felelõséget vállalni a betegéért, akkor is, ha fogalma sincs - nem lehet, - mit ajánl valójában.
A klinikai vizsgálatoknak szigorú szakmai szabályai vannak, ennek nem ismerete bizony sokszor nagyon kiszolgáltatottá teszi a beteget. Csak az orvosában bizhat, hogy nem fogja rávenni olyan vizsgálatra, ami esetleg több kárt okoz, mint amennyi haszna van!!

Valóban, ebben a topikban nem nagyon van kudarctörténet, talán azért, menrt a "kukacevõk" nem szivesen vállalják be, hogy lépre mentek. Amit én meg is tudok érteni, hiszen, ha valaki nagyon rosszul van, bármilyen megoldás érdekli. Na ezt használják ki egyes felelõtlen emberek, cégek! 

Csak remélni merem, a Te történetedbõl talán tanulnak mások is....

Clió

Nincs jelen

#1008 2010-09-05 06:47

Breki
Tag

Na ezt használják ki egyes felelõtlen emberek, cégek!

Egyetértek,ennél gusztustalanabb dolog nincs a világon,ha használ,akkor le a kalappal.
De ha valaki-kik,visszaélnek azzal,hogy egy beteg ember bármit megtesz a gyógyulásért,és ezt kihasználják,zokszó nélkül 20 évet adnék nekik fegyházban.A felháborító az,hogy ezeket a dolgokat büntetlenül megtehetik,legyen szó bármilyen "gyógymódról nem pont a TSO-rol"
Fõleg ha egy jó autó árát veri oda az ember...

Nincs jelen

#1009 2010-09-05 08:19

Szuszidi
Tag

Szép jó reggelt!
Ha jól emlékszem kukuc ügyben azé olvastam negatív élményt is lehet pont nem itt ki tudja már rég volt. Béla ne bánd ami megtörtént hogy ráakadtál erre  a topikra. Viszont 1-2-3 fecske nem csinál nyarat, Három beszámolóból vagy ötbõl nem lehet levonni következtetést. Még statisztikának is kevés. Viszont lehet másnak használt. Te úgy érezted neked jó lesz a TSO tévedtél neked nem volt jó. Most persze keserû a szád íze hisz buktál 1,5 millát ami szép kis summa. Pl itt van egy még ropogós hozzá szólás Zoltán írta egy jó hónapja. Vedd fel vele a kapcsolatot. Hátha valami kiderül. Viszont légy büszke magadra hogy mertél lépni, nagyot álmodni. A többiek még az ingyenes lehetõséget is elvetik, mert "hülyeség, mert ami ingyé van nem ér cart sem, meg ezoterikus nem érdekel" õk azok akik túlontúl megfontoltak (de szépen írtam le .D ). Nekem használt s a kezelések egy vasamba nem került. Sõt több mint két éve újra van életem a házon kívül is, újra dolgozok bárhova elmegyek anélkül hogy gond lenne egész nap, vagy bár mikor. Nem akarok "okosságot" beszélni  de lehet hogy bizonytalan voltál a TSO val kapcsolatban egy próbát megér alapon. Mindegy ez lett a végeredmény az már a múlt, s most a jövõre kell koncentrálni, nem feladni mert a nagy csoda szer nem használt, s a diéta sem használ. Felteszem a kérdést biztos jó neked a diéta? Lehet mást kéne megpróbálni. Légy kreatív a tested megsúgja mit kell enni csak figyelj rá. Vagy táplálék kiegészítõket kéne szednek, vagy teákat inni, annyi mindent ki lehet még próbálni. Csak seggit valami. Ne légy elkenõdve nem kifizetõdõ dolog, inkább merj még nagyobbat álmodni hisz tudod " amit vetsz aszt is aratsz".

Breki drága Breki. Nem lenne elég a föld összes börtöne sem ha te csak így dobálnád a 20 éveket. Olyan dologban vonsz le kompetenciát amit nem próbáltál, persze hogy fel vagy háborodva mint a tenger viharban. De az is lecsitul ha elmúlt a vihar, s a felesleges dolgokat partra teszi. Tedd te is eszt. Mint fentebb írtam statisztikailag is kevés az itteni beszámolok száma. Egy üzlethez két ember kell s ha a vevõ úgy érzi hogy jól körül járta a terméket s neki megfelel onnan az õ dolga, saját felelõssége. Nincsenek csodák és csoda szerek, vagy elhiszed hogy ez jó neked és gyógyulsz vagy nem (itt mondhatnám a placebo hatást ami mindenkinél mûködik ezé pont ezt mert ezt fogadják el a materialisták). én mással magyaráznám. Anno mikor megismerkedtem az energiagyógyászattal az elsõ intuícióm határozta meg hogy igen ez az enyém ez seggit nekem. Viszont nem mindenkinek seggit mert elutasítja csak kétségbeesésében próbálkozik vele, az nem elég mert  amit én kezelek rajta másnapra romokban hever a következõ kezelésné. Mi vagyok én kõmíves Kelemen? Nem de mégis napról napra ugyan azon dolgokat kell újra kezdeni és nincs haladás. Akkor akit kezelek mondhatja azt hogy én is csaló vagyok. Csak annyi a különbség hogy én nem kérek ellen szolgáltatást. Pedig a kezelés kezdetén pontosan tudom hogy elfogadta vagy sem. Nagyon sokan bizonytalanok majd figyeljetek magatokba hogy hányszor van volt az hogy esetleg morogva a görcstõl hétrét görnyedve veszitek be a tabletták tömkelegét várva a javulást s valahol egy hátsó gondolat azt súgja hogy cart sem érnek. S tényleg nem érnek azt sem se mást. De a következõ héten már használnak mert nincs hátsó gondolat mert esetleg annyira carul vagy hogy már csak azon imádkozol legyél jobban, s jobban leszel. Egyszóval van akinél használ a TSO van kinél nem használ.
Legyen szép jó napotok!

Nincs jelen

#1010 2010-09-05 12:14

clió
Tag

És elõtte mennyire voltál súlyos állapotban? A Crohn betegségrõl tudni kell, hogy vannak esetek, amik spontánul, gyógyszerek nélkül is remisszióba kerül.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az állandó gyógyszerszedés felesleges, sõt káros, hanem pl. azt, hogy az IBD finanszírozásban is van olyan stádiuma e betegségnek, ahol olyan enyhe az aktivitás, hogy nem igényel fenntartó kezelést. Na azt el tudom képzelni, hogy ebben az esetben használhat a TSO. Mostanában nem néztem utána, de érdekelne: be van-e már jegyezve, mint gyógyszer? Ha tudod, írd meg légy szives az OGYI törzskönyvi számát, vagy ha valahol a világon (EU, USA) már be an jegyezve, akkor azt, hogy hol.

A fenntartó kezeléseknek az az indoka, hogy "késleltetik" a relapszusokat (fellángolás), de sajnos megszüntetni egyik sem tudja, még a biotechnikai szerek sem, pedig ezek kecsegtetnek a legjobb eredménnyel (már aki reagál rájuk. Sajnos - tudomásom szerint - ez kb. a betegek 60 65 %-a. A pontos számra nem emlékszem. 

Szuszidi, ezt neked is irtam. A mondandód többi részével egyetértek.

Nincs jelen

#1011 2010-09-05 19:36

Zoltán
Tag

Azért néhány félreértést nem árt tisztázni.

Aki TSO-t rendel, az tisztában van vele,hogy az nem gyógyszer.
A kezelõorvosnak nem kell ajánlatot írnia. Az én kezelõorvosom
csak kérte, hogy a gyógyszerszedést ne hagyjam abba a TSO szedésekor.
Egyébként ha nem használt volna a TSO akkor azt is megírnám.
Gusztustalan? Mi?
18 év wc-re szaladgálás után azért megkönnyebbülés a jelenlegi állapot.
Inkább bíztam ebben, mint az immungyengítõ mérgekben. Nekem jó döntés volt,
másnak az imurán a jó, nem vagyunk egyformák.
Egyébként feleségemmel rámozdultunk az energiagyógyászatra is, de erre még nem volt szükség.

Tünetmentes napokat mindenkinek!

Nincs jelen

#1012 2010-09-05 20:35

Breki
Tag

Félreértettél,nem a TSO-ra irtam,hanem általánosságban azokrol akik átverik az embereket,és semmilyen jogszabály nem vonatkozik rájuk,mert nem tudják cáfolni se pro-se kontra.Mint pl a iriszdiagnoszta "kutatóórvos)aki azt mondta ez meg az a bajom,leirt egy oldalt,de NE menjek orvoshoz,csak vegyem a zöldalgáját,az meggyógyít...az ilyenekre gondolok.

Nincs jelen

#1013 2010-09-24 11:59

teca
Tag

Ettõl a TSO-tól teljesen meglehet gyógyulni,vagy ez is "csak" tünetmentességet hozhat?

Nincs jelen

#1014 2010-12-22 20:13

jeneszy
Tag

2 darab 2500-as TSO eladó, nemrég érkezett.

Nincs jelen

#1015 2011-01-06 14:02

csviri
Tag

Sziasztok, nekem az lenne a kerdesem (egyenlore nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast), hogy a tobbi kukac terapiaban van e valami tapasztalatotok. Lehet a TSO volt az elso, vagy azert lett ez itt popularis, de van legalabb meg 2 fajta kukac amit ugyanigy hasznalnak IDB gyogyitasara.
http://autoimmunetherapies.com/helminth … chase.html

(estelge kene nyitni rajuk masik tpoicot? )

Nincs jelen

#1016 2011-01-06 14:28

aiolosz
Tag

csviri írta:

Sziasztok, nekem az lenne a kerdesem (egyenlore nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast), hogy a tobbi kukac terapiaban van e valami tapasztalatotok. Lehet a TSO volt az elso, vagy azert lett ez itt popularis, de van legalabb meg 2 fajta kukac amit ugyanigy hasznalnak IDB gyogyitasara.
http://autoimmunetherapies.com/helminth … chase.html

(estelge kene nyitni rajuk masik tpoicot? )

Meg ne próbáld.....

Nincs jelen

#1017 2011-01-06 14:41

Bordás
Tag

Aiolosz írta: Meg ne próbáld.....
:D :D :D

Nincs jelen

#1018 2011-02-21 16:48

M_Árpi
Tag

Sziasztok!

TSO-val kapcsolatban kérdezném, hogy volt-e estleg azok között akik kipróbálták olyan, aki kapott elõtte Remicade kezelést és az hatástalan volt? (A fórumon errõl nem találtam infót) Engem '98-óta kezelnek CU-val és tavaly õsszel estem át egy Remicade kúrán, amit fel kellett függeszteni, mert olyan sz*rul voltam tõle, mint elõtte soha (ezt a Remi topicban bõvebben leírtam). A TSO-n már egy ideje gondolkodom, de -mivel az orvosom bíztatott, hogy tartsak ki még egy kicsit, mert én is kaphatok Remi-t és az tuti jó lesz- eddig halogattam a dolgot. Most viszont el vagyok bizonytalanodva, hogy ha az egyik biológiai szer nem mûködött nálam a másik vajon fog-e?
Valaki próbálta már önkéntes egészségpénztárnál elszámoltatni ezt a költséget?
Ha valakinek van friss tapasztalata a beszerzéssel kapcsolatban kérem azt is írja meg, pl. hol lehet letölteni a korábban említett lapot, amit az orvosnak kell kitöltenie ( nem találtam sem az Ovamed, sem a Biomonde honlapján), ill. van-e valaki, aki belátható idõn belül elkezdené a kúrát, hogy esetleg a min 10 adag beszerzésében együttmûködhessünk?

Elõre is köszönök minden infót és Szép Napot Mindenkinek!

Árpi

Nincs jelen

#1019 2011-02-28 16:00

tim-tirim
Tag

M_Árpi, azt tudod hogy a TSO nins tesztelve Humira együttes alkamazásával?? CSAk azért mondom mert ha most az következik nálad a remi hatástalansága miatt akkor nem biztos hogy közbe megengedik hoyg TSO-t is kapj, feltéve ha úgy jön ki a lépés hoyg a 2-t egyutt akarod.
Amugy a Remi nekem csak pár hónapig volt jó, most Humirát kapok, de ez is kezd egyre gyengébb lenni, szóval már lassan el kell kezdenem gyûjteni a tso-ra....
Sok sikert!

Nincs jelen

#1020 2011-03-06 16:56

tim-tirim
Tag

sziasztok. nem kapok többé Humirát, elvették tölem :( Imurantol viszont szédülök és amugysem hatásos... Úgy érzem kifogytam a lehetöségekböl, egyetlen reménysugaram van, a TSO.
De a dán orvosom nem is hallott róla és nme is érdekli... :( mindegy, max orvost váltok, vagy intézem otthonról, csak bazi drága :(

Nincs jelen

#1021 2011-03-07 14:54

cristobal
Tag

Szia Tim-trim,

Én Ausztriában élek és amikor felvetettem a dokimnak a TSO-t, lövése sem volt róla, hogy mi az. De utánaérdeklõdött és a kollégáival együtt azon a véleményen volt, hogy tartsam távol magamat ettõl a gyógyszertõl, míg be nem jegyzik. Ettõl függetlenül ha lenne rá pénzem kipróbálnám, hogyha tudsz olcsón szerezni...
De azért érdekes, hogy Magyarországon a dokik is egész jól ismerik Kovács Ágota is írt róla: "Az eddigi kisszámú eredmény még nem indokolja ajánlhatóságát, ezt költsége is gátolja." http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/VIII/3/148main.htm

Üdv.
Cr

Szerkesztette: cristobal (2011-03-07 14:55)

Nincs jelen

#1022 2011-03-11 19:32

tim-tirim
Tag

sziasztok, egy másik dán doki azt mondta hallott erröl a tso-rol és ö olyan eredményekröl tud ami nem volt jelenetösebb a placebonál... és ö ugy látja csak el akarják adni gyorsan azokat a petéket... hmm nemtom. más forrásokat olvashatott mint mi :)
Hallott valaki az Adacolumn szerröl? valami uj a crohn betegeknek, és be is vagy jegyezve, magyarul még nem találtam rola semmit.

Nincs jelen

#1023 2011-03-11 19:48

Breki
Tag

Szia
Én találtam pár dolgot,google-n neked nincs fordító ha beadja a linkeket? Pl:

Adacolumn.com -Top page- - [ Oldal lefordítása ]
The Adacolumn is an adsorptive type extracorporeal leukocyte apheresis device. The apheresis column is filled with specially designed cellulose acetate ...

Nincs jelen

#1024 2011-03-12 11:29

Breki
Tag

Annyira nem mélyedtem bele

Nincs jelen

#1025 2011-03-12 20:25

tim-tirim
Tag

sziasztok, a dán crohn fórumon annyit lehet erröl az Adacolumn-rol tudni hogy csak privátba lehet kapni csillio billioért, de van egy magánklinika ahova keresnek egy teszt emberkét rá, hétfön fel is hivom öket!!!!!!
amugy elsö olvasásra nekem olyannak tünik mint a Humira és társai. de majd a dokimat is leinfozom ha felbukkan már végre a kórtermemben. nem bánnám ha egy teljes vastagbél eltávolitás helyett valami mást is ki lehetne találni.

Nincs jelen

#1026 2011-04-02 17:31

Vicaa
Tag

A negatív tapasztalat is tapasztalat...
...ezért megosztom,  mivel nálam most van aktualitása, ebben a hónapban fizettem utoljára a svájci frank alapon felvett hitelemet, amelyen anno TSO-t vásároltam. Kb. fél évig jobban voltam tõle, aztán jött a feketeleves. Medrol, medrol, medrol, remicade, csontritkulás.
A TSO vásárlása óta öt év telt el, havi ötvenezret fizettem a hülyeségemért. Én leszûrtem belõle a saját tanulságomat, bár a saját káromon és bõrömön mégis most nagyon örülök :)

Nincs jelen

#1027 2011-04-02 17:40

Marthuska
Tag

Szia Vicaa! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat ezzel kapcsolatosan!
Örülök, hogy legalább túl vagy rajta!

Nincs jelen

#1028 2011-04-03 22:09

M_Árpi
Tag

Szia Tim-Tirim!

Humirát nem kaphatok, mert CU-s vagyok. Jelenleg megy a Medrol, amíg bírom, utána már csak a mûtét jön, amit nagyon szeretnék elkerülni. Emiatt érdeklõdöm a TSO után...

Üdv.

Árpi

Nincs jelen

#1029 2011-05-18 15:55

fru
Tag

Sziasztok

2006 õszén próbáltam ki a TSO-t, de nem teljes kúrát, csak 4x1000-es adagot. Semmilyen hatást nem tapasztaltam, ezért nem is folytattam. Na meg közben megnyertem a Remicade-t, ami nálam nagyon jól mûködött. Egy év után abbahagytam, mert babát szerettem volna, a várakozás idején is megmaradt a hatása, majd a terhesség, szülés, babázás. Amikor újrakezdtem, allergiás lettem rá, váltottam Cimziára, most azt kapom (szintén biológiai terápia). Én ma úgy gondolom, zsákutca volt a TSO, és a biológiai terápia jóval erõsebb és bizonyítottabb módszer, ez a jövõ, sõt a jelen.
(Amúgy meg ennyi év alatt már volt annyi kísérleti alany, hogy a cég közzétehetne nyilvános statisztikákat a hatásról. Ja, hogy nem kértek semmilyen visszajelzést... Nekem az mindenképpen furcsa, hogy egy gyógyszer-státuszra törekvõ készítmény kihagyjon ilyen lehetõségeket a tesztelésre. Valószínûleg nem tudják bizonyítani, hogy a betegek statisztikailag értékelhetõ százalékán segít - bár ettõl még lehetnek olyanok, akiket meggyógyít. Az a tény, hogy öt év alatt nem jutottak elõbbre a termékükkel, nekem megerõsíti a nyereség-orientáltságot.)

Üdv, Fru

Nincs jelen

#1030 2011-05-19 13:41

tim-tirim
Tag

Szia Fru!

Köszi hogy megosztottad tapasztalatod és véleményed!

Remicade topikban irok Neked!

Nincs jelen

#1031 2011-05-19 15:03

cristobal
Tag

Szia Tim-tirim,

ma olvastam, hogy néhány országban, köztük Dániában is most (januártól) toboroznak Chronos pácienseket TSO-s tanulmányhoz. A dr. Falk szervezi. még pontosan nem jártam utána a részleteknek. itt találsz róla valamit. Gondolom a résztvevõnek ingyenes. Ha sikerült többet megtudnom róla írok.

http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01279577

Üdv
Kr

Nincs jelen

#1032 2011-05-19 15:41

tim-tirim
Tag

Cristobal!! Köszi szépen! Elolvastam és már jelentkeztem is rá!!! Jeee!
Mondtam az orvosomnak is pár hónapja hoyg rakajon be valami TSo study-ba de azt mondta kamu az egész és felejtsem el, nincsenenk jó tapasztalatok... mondom nem baj de azé had próbáljam már ki..... de nem segit :( Ugyhogy akkor msot jelentkeztem! Köszi mégeccer! hátha lesz valami.  Téged is érdekel? Jelentkezel? Vagy a távolság miatt nem?:(

Nincs jelen

#1033 2011-05-19 18:06

cristobal
Tag

helló, nagyon ügyes vagy, remélem behívnak!! Ausztriában lakom, úgyhogy elvileg én is részt vehetnék, de sajna nem jelentkezhetek, mert colitises vagyok. Nem igazán értem colitiseseket miért nem vizsgálnak. na mindegy.
Az én dokim sem pártolja a dolgot, már kérdeztem tõle, mondjuk különösebben nem volt felvilágosult a témakörben.
Van pár új kutatás TSO tárgykörben, ami német nyelven elérhetõ, kár hogy ezek nem kerülnek fel lefordítva a mi fórumunkra. Akkor talán nem lenne ilyen sötétben tapogatózás az egész TSO. Sajna annyira nem tudok jól németül, hogy bevállaljam.

Ha behívtak és elkezded akkor egy élõ tudósítást azért elvárunk. :)

Üdv

Cr

Nincs jelen

#1034 2011-05-19 18:10

cristobal
Tag

Azért remélem, hogy nem a placebocsoportba kerülsz :)

Nincs jelen

#1035 2011-05-20 10:33

tim-tirim
Tag

bakker ááááá most esik le hogy pár hete amikor megtükröztek akkor azt mondta a doki hogy ezt most inkabb colitisnek látja mint crohn-nak. neeeeeeeeeeeee. ha ezt be is jegyezte a rendszerbe akkor cseszhetem az egészet :(
Amugy vissza irt a német csávó, megadta a dán orvosnak az elérhetöségét aki a study-t vezeti. Irok neki, és közbe kontaktolok az orvosommal hogy nem bánnám ha inkabb crohnosnak hivna.....:) otthon rugalmas volt ilyen téren a dokim.

Nincs jelen

#1036 2011-05-20 13:20

cristobal
Tag

Szia
az egyik barátom is ugyanebben a helyzetben van, egyszer crohnos, egyszer colitises. Mondjuk ha én készíteném a tanulmányt, nekem is fontos lenne, hogy olyanok vegyenek részt akik biztosan Crohn betegek. Nehéz ügy. de azért bízom benne, hogy összejön neked!

Üdv.
Cr

Nincs jelen

#1037 2011-06-02 11:00

tim-tirim
Tag

katus12, szedhetsz tso-t aktivan? én ugy tudtam hogy csak nyugalmi szakaszban szabad. amikor legelöször szedted akkor is épp beteg voltál?   köszi. jobbulást! remélem hat a tso újra,és kérlek irj a fejleményekröl!!
t.

Nincs jelen

#1038 2011-06-02 15:51

Frankie
Tag

Katus12:
Az Ovamed weboldala nem müködik, átirányit valami thai gyanús weboldalra, ahol azonnal bank kártyát kérnek, és amatõr a weboldal is. Nem tudom te hol, min keresztül rendeled, de én is gondolkoztam rajta, csak megrémisztett a beszerezhetõsége, illetve Kovács Ágota idén januárban tartott elõadást arról, hogy a TSO nem használ, és zsákutca: http://www.youtube.com/watch?v=33_lpLXIGxI

Hát nem tudom már mit higgyek, vagy ne.
Sok pénz a TSO, nem mindegy, hogy hat e vagy nem.

Nincs jelen

#1039 2011-06-17 16:57

Zoltán
Tag

Ez nagyon jó hír!

Nincs jelen

#1040 2011-06-18 17:55

kdui54
Tag

Gyerekek vigyázzatok ezzel a Katussal, díler szaga van az egésznek, túl sok pénz van ebbe a buliba és kevés tény.

Nincs jelen

#1041 2011-06-19 07:35

Mamo_
Tag

kedves kdui54!
Hülyeségeket nem kellene ide írni. Ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnál.....
Hogy lehetne Katus diler, mikor egy bizonyos helyrõl lehet rendelni a TSO-t. Látom össz. vissz két írásod van, mielõtt leírsz valamit gondolkozzál!
Katus nagyon régi beteg, és pontosan leírt mindent, csak lehet, hogy nem ezen a néven,  a tények sok,sok évre mennek vissza.

Ráadásul próbálod a többieket félre vezetni.
Ebbõl azért nem kérünk.

Nincs jelen

#1042 2011-06-19 13:16

Mamo_
Tag

Tényleg sokba kerül, de sokat gondolkodtam ezen, és  ez emberi gyarlóság, hogy mikor új autót vesz, vagy új bútort, lakásra költi akkor nem sajnálja a pénzt.
Az egészségére nem kockáztat. Én sem vagyok dealer, nem rendeltem meg a TSO-t, nem azért írtam a fentieket.
Sokan szeretnének segíteni, és mikor már semmi nem használ, kipróbáltad az összes gyógyszert és csak kinlódsz,
én örülök, hogy vannak emberek akiknek segít, és elgondolkozok, hogy lenne más megoldás is.
Nem kell rögtön a másikban a gonoszat látni.

Nincs jelen

#1043 2011-06-19 17:02

kdui54
Tag

Dus,elsõk közt léptem be ide,  jópárszor kellet újból regisztrálnom különbözõ okok miatt, nem vagyok írógatos fajta de figyelemmel kísérem írásaitokat, 22éve vagyok collitiszes és kipróbáltam mindent amit lehetett többek közöt az említett dolgot is. Todod ha az ember eltemeti 16 éves fiát/ egy teljesen más betegségbe/  azt elképzelheted hogy akkor mindent megpróbáltam, mindenkinek mindent elhittem aki legkisebb reményt ígérte, pénz, idõ,távolság nem számított, és a legtöbbje becsapott, csak a pénzemre volt szükségük Az emberi gonoszság  és szégyentelen  gátlástalanság hihetetlen mélységét ismertem meg. Most sem írtam mást hogy vigyázzatok, ne érjen benneteket annyi csalódás esetleg mint engem. Elnézést akit esetleg megbántottam.

Nincs jelen

#1044 2011-06-21 22:59

Frankie
Tag

Katus irj rám skypen, ha online leszel, szeretnem elkérni a 80 ember elérhetõséget, akiket ismersz, es TSO utan evek ota tunetmentesek. Felhívom mindet, idöt, penzt nem sajnálva. Én ezzel kezdem a pénz belefektetest a dologba, majd, ha csak pár embert találok, akiknek segített, megveszem, kiprobalom!
Ami aggaszt: Thaifoldon adtak csak engedélyt árulni a szert, az elmult években, nemhogy engedélyezte volna a Eu hatóság, hanem betiltottak itt.
Az interneten semmi info, megvenni is bonyolult, és nincs orvos a világon aki ajanlaná, vagy csak beleegyezne a szedésbe!
2005-tõl mindenkinek Irtam emailt, akik tso-rol irtak anno, hogy aki kipróbálta, ossza meg tapasztalatokat! 3-an irtak vissza, azok is közölték, hogy Sz.art sem ér!

Ennyi

Nincs jelen

#1045 2011-06-22 10:10

Edina
Tag

Sziasztok! Nem rég regisztráltam hozzátok.Nekem a párom chron-beteg már lassan 3 hónapja.Ma lesz egy bél mûtéte eléggé félek.Sokat hallottam a TSO-ról és arra gondoltam ,ha annyira hatásos miért nem lehet kapni még Magyarországon vagy az itteni orvosok nem foglalkoznak vele?Én megemlítettem a párom kezelõ orvosának a TSO-t és szabályosan kinevetett erre én mondtam neki,hogy jobban hiszek a TSO-ban mint az értelmetlen mûtétekbe ez  nem tetszett neki.Jó egészséget mindenkinek sziasztok.

Nincs jelen

#1046 2011-06-22 11:55

Frankie
Tag

Röviden:
Beszéltem Katussal, a 80 ember tel számából egyet sem oszt meg velünk, mert nem engedik:) Részemrõl ezeke az emberek nem léteznek.
Katuson kivül egy embert sem találtam 2005 óta visszamenõleg, aki azt mondta volna, hogy hatásos.
Beszéltem több emberrel aki akkortályt kirpobálta. Nem hatott nekik, és mindenki eltanácsolt tõle.
1 ember, Katus akire számitottam, hogy összehoz olyanokkal, akik bizonyitani fogják, hogy hatásos, és kiprobáltam volna a szert, mindenrõl beszámolva itt, hogy tapasztaljunk új dolgokat.

Nincs jelen

#1047 2011-06-22 15:59

Mamo_
Tag

Az orvosomnak említettem régebben a TSO-t, azt mondta egy betege volt, aki kipróbálta annak segített.
De miután sokba kerül, õk nyilván ezt nem mondják a betegeknek, mindenki azt csinál a pénzével, amit akar.
Még egy érdekeset mondott, természetesen konferenciákon szó volt a TSo-ról, és azon dolgoznak, hogy kivánják a hatóanyagot és gyógyszert lehessen készíteni ebbõl a hatóanyagból, hogy hogyan ne kérdezzétek, ha tudnám biztos megcsinálnám.
De mire valamibõl gyógszer lesz.......

Nincs jelen

#1048 2011-06-22 16:00

Mamo_
Tag

bocs kivonják a hatóanyagot

Nincs jelen

#1049 2011-06-22 20:19

Zoltán
Tag

Kedves Frankie!
Én negyedik éve vagyok tünetmentes a TSO-tól.
Ha visszaolvasol,akkor minden részletet megtalálsz.
Egy telefon kipipálva.

Nincs jelen

#1050 2011-06-23 18:21

Frankie
Tag

Katus: meg sem kérdeztél senkit, hogy beszélhetek e velük, Igy az etikátlan hagyjuk!
Kérlek ne minõsits Te engem arctalanul, a beszélgetésünk alapján én is elkezdhetném.
Nem neked irok a fórumon, ha nem tünt fel, ez nem rólad szól, hanem sok ezer más emberrõl is, Igy velük osszuk meg gondolatainkat, aminek következményei lehetnek.

Zoltán: örülök hogy elökerultel, visszaolvasom irasaid, köszi

Nincs jelen

IBDoktor

Láb