#351 2009-08-11 16:10

Ksanyi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#352 2009-08-16 08:17

Breki
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

A Környezetvédelmi Ügynökség (Environmental Protection Agency) kutatói úgy becsülik, hogy 2006-ban 16.4 millió akut gyomor- illetve bél-megbetegedés volt összefüggésben a csapvíz-szennyezettséggel. Továbbmenve, közelmúltban kiadott becslések alapján, szövetségi egészségügyi hivatalnokok úgy vélik, hogy a víz okozta betegségek elõfordulásának következményeit alábecsülik és eltitkolják.
A csapvíz korlátozott szûrése és a fertõtlenítési eljárás arra késztette a Kórellenõrzési és Megelõzési Központokat (Centers for Disease Control and Prevention, CDC), hogy az immun-veszélyeztetett lakosságnak kijelentse: “Mivel nem lehetnek biztosak benne, hogy a csapvizük biztonságos, választhatnak, mellõzni szeretnék a csapvizet, beleértve a hûtõszekrényben csapvízbõl származó vizet illetve jégkockát is”, és/vagy “palackozott vizet szeretnének inni”.
A vezetékes víz esetében alkalmazott tipikus fertõtlenítési eljárás a klór hozzáadása. Ez az eljárás fertõtlenítési melléktermékeket eredményezhet, trihalometánokat, amelyek nagy mennyiségben karcinogének, és statisztikai összefüggést mutatnak a születési rendellenességekkel.

Nincs jelen

 

#353 2009-08-16 09:39

Dorci
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Pedig én nagyon sok (csap)vízet iszok,ugy vagyok vele azzal nem károsítom magam! Akor lehet egy nagyot tévedtem! :(

Nincs jelen

 

#354 2009-08-16 10:36

Breki
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Ha belegondolsz van benne valami,mert egy csatornarendszeren van minden,a gyárak,a korházak(a sok beteg,gyógyszerek amik ürülnek),lakosság,minden ami lemegy a wc-n,az a Vízmû tisztító rendszerébe kerül,és kétlem ,hogy azt teljesen meg lehet tisztítani..Bele se merek gonolni mi minden kerül bele...
Nem rémísztgetni akartalak,ne haragudj,csak érdekes volt a cikk :)
Amúgy ha összeszednénk a sok év alatt amiket hallottunk,akkor a végeredmény az lenne,hogy ne egyél semmit,és ne igyál semmit :D

Nincs jelen

 

#355 2009-08-16 10:40

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

szasssztok!
Kedves Breki. Lehet, hogy ez az USAban megállja a helyét, de azért én nagyon-nagyon korlátozottan vonnám rá az amerikai - amúgy szinte mindennap egymásnak ellentmondóan kiadott - tudományos kutatási eredményeket.
Én több vízmûves cégnél jártam hazánkban és itthon talán még az európai átlagszínvonalnál is szigorúbban vizsgálnak, ráadásul  hála Istennek a kommunizmus érájában uralkodó, nem nagyon fejlesztett technológiai színvonal arra jó volt, hogy nálunk kimaradjanak azok a horrorisztikus környezetszennyezések, mint mondjuk a Rajna élõvilágának kipusztítása Németországban, vagy a Ruhr-vidék katasztrofális helyzete. Megint hála Istennek, nálunk a korszerû technológiák úgy "robbantak" be, hogy kimaradtak azok a kísérletezési lépcsõfokok, melyek kapcsán ismét sok nagy szennyezés történt a múltban. Természetesen nálunk is megvoltak a nagy szennyezõk, de egészen más (és kisebb) nagyságrendben.
És az biztos, hogy a magyar ívóvíz a világon szinte egyedülállóan jó minõségû (Békés megye táján ezt esetleg az arzén tartalom miatt cáfolják, de még a világszinten tapasztalhatótól az is elmarad), csak nagyon rossz a reklámja.... szép napot!!

Nincs jelen

 

#356 2009-08-16 10:42

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Jé, szinte egyszerre írtunk....:)
Bizony, az ember ássa el magát, de akkor meg ott lenne egy csomó minden, ami káros...
halihóóóóóóó

Nincs jelen

 

#357 2009-08-16 10:50

Breki
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Természetesen ha te jártas vagy ezekben a dolgokban,hiszek neked,csak mint laikus gondolkodtam el rajta...
Ezért is irtam a végére az hogy:

"Amúgy ha összeszednénk a sok év alatt amiket hallottunk,akkor a végeredmény az lenne,hogy ne egyél semmit,és ne igyál semmit :D"

Nincs jelen

 

#358 2009-08-16 11:49

Dorci
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Biztos hogy van  avízben valami,nenm véletlenül vizsgálgatják álandóan,és ami nem szívodik fel az emberben,az kiürül és körforgás képpen megy vissz az ívó vizbe,amit meg vegyszerrel tisztitanak,és egy idõ után biztos hogy "besokal  aszervezett" a sok fertötlenítõl!
Lehet tudományosan nincs alapja Mo-on ennek a cikknek,de szerintem van benne valami!  Gondolkodtató!

Nincs jelen

 

#359 2009-08-16 14:08

youlcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

hali!
azért azt tudni kell, hogy magyarországon a vezetékes víz messze az egyik legkiválóbb tisztaságú (több helyen az palackos vizeket meghazudtoló minõségû, pl a mecsekben kristályvíz folyik a csapból, miközben máshol azt a boltban veszik).
a klórozás a tisztításnak már csak a legutolsó, biztonsági lépése.
és nincs a világon még egy ilyen ország, ahol ekkora az ivóvíz-pazarlás: ezzel locsolunk, mossuk az autót, húzzuk le a wc-t... máshol erre a kútvizet használják.

Nincs jelen

 

#360 2009-08-17 08:05

Berci
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#361 2009-08-18 15:58

CptBalu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#362 2009-08-19 22:45

Lizus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Próbálkozott valaki már pszichológussal? Ért el valami pozitív eredményt? Ma ezt találtam a neten és erõsen elgondolkodtam h ezzel is kéne kísérleteznem a gyógyszerek mellett


Pszichológus válaszol:

Vastagbélgyulladás
Kedves Dr. Nõ!
Azzal a kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy valóban lehet pszihiátriai háttere a vastagbélgyulladásnak?
Ugyanis az idén elég nagy változások történtek az életemben pozitiv irányban, de ez félelmeket is okozott. Megismertem 2 év magány után 45évesen az igazi Társamat, Õ özvegyen élt 3éve 2 gyermekével. Mivel náluk kellett a segitség én költöztem hozzá. Boldogan vállaltam a nõ szerepét egy fájó szivü családban, és mindenben meg akartam felelni. Sajnos nem tudtam, hogy ez lehetetlen, igy napról napra félelmekkel küzködve, de ugyanakkor párommal(Aki feleségül vett)igen nagy szerelemben éltem. Majd aug. ban jött az el nem múló hasmenés, ami késõbb már véres is lett, és azóta ezzel küszködök. Persze vastagbéltükrözés, majd gyógyszer, ami nemigen használ, ill. nem javulok, hanem még rosszabb az állapotom, mert már az izületeim is fájnak.
!Pszihiátriai 'eset' áll a Colitis Ulcerosa mögött? És hogy lehetne meggyógyulnom, mert mindenki azt mondja:gyógyithatatlan ez a betegség. Ili

2774. kérdés:
    Ili
    2005-11-20 20:33:59

Kedves Ili!
A colitis ulcerosa is olyan betegség, amelyet az u. n. pszichoszomatikus kórképek közé sorolunk. Ez azt jelenti, hogy a lelki betegség szervi formában jelenik meg.
A colitis ulcerosa (de egyes izületi betegségek is) a fokozott szorongás, az elfojtott indulatok meglétére utalnak. Általában a túlzottan megfelelni vágyó, önmagukat kizsákmányoló embereknek a jellegzetes betegsége. A levele alapján úgy vélem, hogy az Ön esetében is ez áll fenn.
A kezelés pedig két részból kell, hogy álljon. egyrészt a szervi elváltozás (nyálkahártya gyulladás, emésztési probléma) megszüóntetése, másrészt a kiváltó lelki problémák oldása. Többnyire szorongásos depressiós állapottal is együttjár, emiatt mindenképpen pszichiáter segítségét is kellene kérnie. A stressz megfelelõ oldását, indulatok megfelelõ kezelését pedig vagy tõle vagy egy pszicholgustól kellene megtanulnia. Ha sikerül a lelki reakcióit korrigálnia, akkor a szervi betegségtõl is megszabadulhat.
Üdv. V. É.

Nincs jelen

 

#363 2009-08-19 22:47

Lizus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

betegség
Tiszteletem.Nem tudom elõzõ levelem el e küldte a rendszer, de szeríntem sokat írtam ezért nem. Mindegy, megpróbálom rövidebbre fogni.20 éves férfi vagyok három éve vagyok beteg. Elõtte semmilyen taruma nem ért boldog kiegyensúlyozott életet éltem.2005. nyarán kezdõdött hidegrázással és hányingerrel hasi panaszokkal. Gasztroentológiára kerültem, ahol a vizsgálatok után,ami lényeges eltérést nem mutatott csak vastagbélgyulladást illetve irratábilis bélszindrómát állapított meg. Sokféle gyógyszert kaptam.Volt hogy napi 10-et szedtem, de nem segítettek panaszaimon.Ezért két év sikertelen kezelés után pszichiátriára küldtek,hogy idegi vagy pszichés úton jön ez nekem.Ahol elmeséltem hogy szédüléssel kezdõdik,egyensúlyzavar és hányinger követi, illetve "társúlnak" hozzá akaratlan apró mozgások a testemen fõleg a lábakra és a törzsre illetve a bal kezem görcse zsibbadása.Kérdezték milyen trauma ést stb. mondtam hogy semmi nem ért hírtelen csak jött, de nagyon megkeseríti az életem a hányinger és a hasi panaszok.Nagyon nehéz így utazni stb.Kérdezték, hogy jön ez nekem mondtam, hogy akkor is jön ha otthon vagyok, ha elterelem a figyelmem. Szédülés, piros foltok az arcomon és erõs hányinger, hasi görcsök stb.Azt mondták jó akkor kapok rá gyógyszert ez segítteni fog stb. kaptam rá xanaxot0,5 és paretint este, illetve frontint reggel 0,25-öst.ezt szedtem egy évig nem használtak sajnos, de nem változtattak a gyógyszereimen azt mondták na majd egy hónap, kettõ majd fél év de meglássam az év végére jobban leszek.De nem így történt. Inkább egyre rosszabb lett..majd mondván hogy a xanax stb. tele van lactose val és mivel én tejcukor érzékeny vagyok biztos azért nem használt.Akkor jött a kisérletezés kaptam két napig rivotrilt benn az osztályon, de rájöttek hogy abban is van laktóz ezért kaptam a coaxilt, mert hogy abban nincs, de nem használ az sem...pedig 1 hónapja szedem voltam fej ct-n, de nem mutatott ki semmit, szerencsére...De nem tudom mit tegyek, hová fordúljak...a pszichiáter azt mondja, hogy így kell élnem hányinger van hát hánnyak..nem használ a gyógyszer, akkor én vagyok a hibás meg hogy beképzelem stb.Most erre mit mondjak.. Felébredek erõs hányingerem van szédülök. Alig bírok enni. Egész nap ez van velem.Az akaratlan mozgások, amiket hát nem is tudom ilyen elektrosokkhoz tudnám hasonlíttani, egyre sûrübben jön.Fõleg elalvás elõtt nagyon rossz.Szemmel láthatóam összeránt a görcs.A hányingeres rohamok után meg nagyon álmos leszek alig tudok ébren maradni..ez fõleg munka közben nagyon rossz..Ha megyek valahová stb. akkor igen elhiszem hogy a pánik erõsítt a tüneteimre,hisz a hányinger meg a hasi görcsökkel élni nagyon nehéz.. de nem akkor kezdõdik mikor mennem kéne valahová, meg nem 10 percig tart.Ezért nem tudom magam akarattal legyõzni, bárhogy próbálom.Ha elterelem figyelmem, akkor is jön. Tanácstalan vagyok, de gyorsan kéne valami megoldás a tanúlmányaimat sem tudtam folytatni pedíg nagyon jó tanuló voltam.Kereskedelemben tanúltam továbbá zenei producernek.Ön szerint bár nem látott soha így elmondásom alapján ez mi, tudom pánik meg stb. de ha a gyógyszer nem segítt akkor?! Voltam szupportív támogatáson pszichológusnál....de nem talált semmit rajtam azt mondta nem tud segítteni..tiszta tudat jó orientáció stb. Ez pánik csak szedjem agyógyszert és jobb lesz. De mióta a coaxilt szedem még erõsebb a hányingerem...nem tudom mit csináljak...de szedem tovább..
Válaszát elõre köszönöm.
Tisztelettel: István

2775. kérdés:
    Isti
    2009-03-01 13:35:22

Kedves István!

A tünetei szorongásra utalnak, amelyek nemcsak lelki tüneteket (félelmek, aggódások, fáradékonyság, alvási probléma stb.)okoznak, hanem testi tünetek, azaz pszichoszomatikus betegség formájában is jelentkeznek. A vastagbélgyulladás olyan szervi betegség, amely tartós szorongás következtében alakul ki, akárcsak az IBS. Az észlelt testi tünetek (hányinger, hasmenés, hasi görcsök, stb.) pedig tovább fokozzák a feszültségét, ezzel pedig tovább rontják a lelkiállapotát. Ilyen esetben a testi tünetek csak a lelki betegség megszüntetésével együtt szüntethetõk meg. A tartós szorongás kezelésére antidepresszánsra (pl. Coaxil vagy Paretin) és szorongásoldóra (pl. Xanax vagy Rivotril) van szükség, illetve nagyon fontos ezzel párhuzamosan a pszichoterápia is. Ha az antidepresszáns 1-2 hónap után nem javít az állapoton, akkor annak érdemes az adagját emelni, ha pedig úgy sem javul, akkor kiegészíteni másik szerrel vagy másik antidepresszánsra váltani. A szorongásoldóból pedig annyit kell adni, hogy a feszültségtõl képes legyen a normális életre (alvás, étkezés, stb.) Szerencsére sokféle antidepresszáns létezik, így biztosan lehet olyat találni, amelyik Önnek is megfelelõen használ. A pszichoterápia is nagyon fontos, mert ennek során megtanulhatja a stresszoldást, kideríthetik, hogy mi válja ki, ill. tartja fent a szorongást.

Egy ilyen állapotból való gyógyulás hosszantartó, ezért sok türelmet és munkát igényel. Természetesen fontos a bélgyulladás elleni gyógyszerek szedése és a diéta betartása is, de a lelki egyensúly helyreállítása nélkül gyógyulás nem remélhetõ.

Azt javaslom, hogy kérje meg a kezelõorvosát, hogy változtassa meg a gyógyszereit, addig keressék a megfelelõt, ameddig nem sikerül kellõ hatást elérni. A pszichoterápiához pedig szintén eltökéltség szükséges, olyan nincs, hogy ilyen esetben ne lehessen segíteni (ha a beteg tényleg akar is gyógyulni), többféle kezelési mód létezik, meg kell találni a megfelelõt hozzá.

Ha pedig az eddigi kezelõorvosa nem vállaja a további kezelését, akkor érdemes egy másik szakembertõl segítséget kérnie.

Üdv. V.É.

Nincs jelen

 

#364 2009-08-27 11:44

Ksanyi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Nemsokára akár száz évig élhetünk
"Erõs antioxidáns lévén véd a szív- és érrendszeri megbetegedésektõl, megelõzi a rákot, és csökkenti a gyulladást a krónikus gyulladással járó betegségekben. "

Nincs jelen

 

#365 2009-08-27 14:36

CptBalu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

És ezt hogyan tesztelik? 50 év múlva kiderül, hogy na... õ nem 70 hanem 110 évig élt, nosza lehet szedni? :) Az nekünk kicsit késõn lesz nem? :)

Nincs jelen

 

#366 2009-08-27 14:40

Melcsi_
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

részemrõl nem biztos h akarnék 110 évet élni, fõleg ezzel a ......-al

Nincs jelen

 

#367 2009-08-27 15:40

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Melcsi! De a bajunk nélkül élhetnél 120 évig. Én már biztosan lemaradtam errõl. Az ifjúság még talán megvárhatja a szer hatékonyságát. Nekem legföljebb majd a temetõben hagyjatok üzenetet errõl! :D:D:D

Szerkesztette: én (2009-08-27 15:41)

Nincs jelen

 

#368 2009-08-27 16:10

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

szerintem a szer legfeljebb az elit rétegnek lesz elérhetõ, de tuti nem nekünk :(  Egyelõre azon mesterkednek a nagyfejek hogy hogyan lehetne a népességet megfelezni......

Nincs jelen

 

#369 2009-08-27 18:20

Breki
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Ezeket a kutatókat is kilövik az ürbe ha sikerrel járnak.Vagy igen,a gazdag réteg hozzájut majd,jó pénzért,de a pornép biztos nem.
Így is tulnépesedés van,+ egyik állam sem akar tul sokáig nyugdíjat fizetni,nekik az az üzlet ha elpatkolunk még elötte,megmarad a lé :)

Nincs jelen

 

#370 2009-08-27 18:31

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Na jó, de ha 120évig élhetünk akkor a nyugdíjkorhatárt már kitolják kb.100 év-ig, na így kapásból megérné nekik még ingyen is osztogatnák az utcán :)
Viccen kívül, ha a gyulladást tényleg csökkenti akkor jól lenne hozzájutni azért majd :)

Nincs jelen

 

#371 2009-08-27 18:36

CptBalu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Én kifejezetten várom, hogy az orvostudomány végül rájön a bajunk nyitjára, és lesz rá gyógyír. 10-20 éve is még nagy homály volt e területen ahogy hallom... aztán akkor szedhetjük az örökélet pirulát :D

Nincs jelen

 

#372 2009-09-03 21:07

cyan
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Új influenza-ügy;
Találtam egy érzésem szerint nagyon jó feltételezést. Én mindig is az egészséges immunrendszerben hittem, ez csakis "anti-Imuran tipp" vagy inkább csak hajlandóság vagy belenyugvás, de legjobb ha erõs immunrendszerrel. Hosszútávon gondolkodóknak :)
Lehet, hogy nem kellene minden áron védekezni a mostani új influenza ellen.......

Nincs jelen

 

#373 2009-09-10 16:51

Melcsi_
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

http://index.hu/belfold/2009/09/10/vastagbel/

székletbõl kiderítani h vki vastagbélrákos????? oh my goood!!! erre inkább nem írok semmit!

Nincs jelen

 

#374 2009-09-18 17:04

Kolibri
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#375 2009-09-23 00:19

cyan
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Fúúúú :D:D:D:D:D:D:D  http://nol.hu/archivum/archiv-462107

Nincs jelen

 

#376 2009-09-30 21:39

Kolibri
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#377 2009-10-02 21:59

Frozina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Szerintetek a Cseh László is crohn-os lehet? Most olvasom az indexen. Esztergomba ment speialistához.

Nincs jelen

 

#378 2009-10-03 07:13

CptBalu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Most hogy írtad mi van Cseh Lacival, elolvastam a cikket. Remélem nem Crohn-os. Mondjuk nála gyomorproblémákat említenek (ami önmagában viszonylag ritka Crohn-nál), talán csak egy makacs fertõzésrõl van szó.

Szerkesztette: CptBalu (2009-10-03 07:13)

Nincs jelen

 

#379 2009-10-19 12:35

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Jobb híján ide rakom hátha valakit érdekel

ez egy díjnyertes  magyar fejlesztésû interaktív orvosi keresõ vagy valami ilyesmi.

http://www.healthmash.com/searchfr.jsp? … healthmash

Nincs jelen

 

#380 2009-10-30 22:34

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek


Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja
Krónikus gyulladásos bélbetegségek (IBD)
Készítette: A Csecsemõ- és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégium

Krónikus gyulladásos bélbetegségek (IBD)


Nincs jelen

 

#381 2009-11-05 19:10

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

iBD és a depresszió összefüggésérõl cikk:

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0819/7229 … agus_1.htm

bár már bekopiztam egy másik topikba, mert nem találtam meg idöbe ezt a helyet :) szóval most 2 helyen is fent van, bocsi

Nincs jelen

 

#382 2009-11-06 12:09

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Jé,valaki átkoreografált és lerövidített ;)
Köszi!
Még tanulok ;)
Üdv.:J.D.

Igen, valaki...a tanulás soha nem árt :)
A következõ feladat, ha kérhetlek, minden hozzászólást a megfelelõ topicba

aiolosz

Nincs jelen

 

#383 2009-11-07 19:59

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#384 2009-11-07 20:19

Marthuska
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Aiolosz! Köszönjük szépen!:)

Nincs jelen

 

#385 2009-11-08 16:25

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

A cikket olvasva az az érzésem még messze van a megoldás.Lehet,hogy szkeptikus vagyok?  :/  Csak találgatnak elég sok minden lehet a kiváltó ok.

Nincs jelen

 

#386 2009-11-08 18:38

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Igen,tudom :)
Bocsánat,elnézést,csak belejövök már szép lassan ;)
Üdv,További kellemes hétvégét!!!!!
:-*
J.D.

Nincs jelen

 

#387 2009-11-14 16:15

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Nincs jelen

 

#388 2009-11-20 21:18

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

http://stemcellclinic.com/hu/clinic/treatment/1.html

Az utolsó pár sor a leginkább érdekes :) :) :)
(remélem még nincs ez belinkelve,ha mégis akkor elnézést :) )
J.D.

Nincs jelen

 

#389 2009-11-24 16:29

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

elég szomorú, hogy a cikkíró még a betegségünk nevét sem képes helyesen elírni.....

Nincs jelen

 

#390 2009-11-24 17:00

sanvito
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Szia Kolibri és Mindenki !

Ezt a cikket  (376-os hsz) a sebészem írta, csak jókat tudok Róla mondani !!!!!

pussszz

Szerkesztette: sanvito (2009-11-24 17:01)

Nincs jelen

 

#391 2009-11-24 18:13

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#392 2009-11-24 21:08

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Bocsánat ,ha ennyi problémát okoztam!!Igérem többet nem fodul elõ,és leteheted a keresztet!!!Tudom csak udvariasságból fogalmaztál ilyen finoman,de mást gondoltál.Igazad van!!!!

:)
aiolosz

Szerkesztette: aiolosz (2009-11-24 21:28)

Nincs jelen

 

#393 2009-11-25 14:52

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#394 2009-11-25 14:56

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

aiolosz!
Remélem ,most nem bosszantottalak fel!!!

Nincs jelen

 

#395 2009-11-25 16:13

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Már nem a diliházban van! :D:D:D

Nincs jelen

 

#396 2009-11-25 19:39

ditke
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Nyugi!Kilépek ebbõl a zárt közösségbõl,elég a sok nyavajgásból!!SZERENCSÉRE ÉN TÖK EGÉSZSÉGES VAGYOK hozzátok képest,ha végig kinlódtok még 30 évet,akkor majd beszélhetünk!!!!

Nincs jelen

 

#397 2009-11-27 13:31

tim-tirim
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

sziasztok, ma vettem egy könyvet, elég érdekes, sokat emlegetik benne az autoimmunbetegséget és okát. könyvrõl pár sor a neten: http://www.tenyek-tevhitek.hu/paleolit-taplalkozas.htm

Nincs jelen

 

#398 2009-11-27 20:01

Kolibri
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Nincs jelen

 

#399 2009-11-28 06:07

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

Kedves Tim-Tirim!
Nem rossz könyvet leltél. Egy sztori Szendi Gáborral kapcsolatban. Talán tavasszal volt vele egy riport a pirítósban volt neki úgy 20-25 perce szenzációs volt. Balázsék még hívtak mellé orvosokat vita partnernek de senki nem ment el. Nagyon jól beszélt a srác és egy egyszerû példát hozott fel az inuitokat (eszkimók) hogy õk a mai napig (mármint az öregek) a régi táplálkozási formát ûzik s mennyi nyavalya elkerüli õket.
Örülök eme könyvnek.

Kedves Kolibri!
Jó kis csokrot találtál! Remélem használni is fogod. De hogy legyen egy komplex tea is máris nyomom fel a helyére. http://crohn-colitis.hu/forum/viewtopic … 577#p60577
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

 

#400 2010-02-17 09:15

youlcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Érdekes cikkek

halihó!
asszem a hazipatika.hu felé sem nézek többet soha!!!

ma megjelent cikk, amibõl idézek:
"Az irritábilis bél szindróma (IBS) súlyos hasmenéssel és hasi fájdalommal járó, a nyugati világban az emberek ötödét érintõ tünetegyüttes. Leggyakoribb megjelenési formája a Crohn-betegség és a colitis ulcerosa. Kialakulásáért az immunrendszer túlaktiváltsága és a normál bélbaktériumok egyensúlyának eltolódása is felelõs."

tovább nem is olvastam...

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB