Közlemény

Kedves Látogatók! Az IBD fórum 2018. június elejétől "csak olvasható" módban fut tovább.
Új regisztrációk és hozzászólások nem hozhatók létre. Megértéseteket köszönjük!

#51 2006-11-08 16:34

dori
Tag

Re: Testsúly

ja pont az a 6 kilo kellene (bar nem tudom most hogy all ezzel a temaval) nianak azt eltornaztatok... ;)

Nincs jelen

 

#52 2006-11-08 21:04

barna-by
Tag

Re: Testsúly

Elcseréljük azt a 6 kilót!!! Ne aggódj! :)

Nincs jelen

 

#53 2006-11-08 21:55

timcsi32
Tag

Re: Testsúly

hello!
érdekes dolgok ezek is.. én is töbebt eszem mint tulsulyos arátnöm, de nekem gyorsab a z emésztésem, az anyagcserém, és az is számit hogy ö pl. nyugodt tipus, én meg nagyon nem, szoval a stresszel is égetjük a kaloriákat!!
Anyukám is ilyen, ö meg még kétszer annyit eszik mint én, de ö is csak tünik el.. lassan
mozgékony család is vagyunk, meg hát a stressz..

Nincs jelen

 

#54 2006-11-11 11:56

mia
Tag

Re: Testsúly

nem.. semmit. a gyomrom ment szét az idegeskedéstől..
viszont rájöttem, hogy hiába eszel, zabálsz, a stressz mindent tönkrevág.. és a lényeg!
Mindennap egyél főttételt, délbe legalább ne idegeskedj, ne remegjen a gyomrod a munkahelyeden ha felhúznank, és hiába élsz minimálbérből, fizesd a mindennapi kajád.. LEHETETLEN!!!
Úgyhogy hajrá a kiskapuk.. ha lehet este egy repi pizza, kajaorgiák a haverokkal, csokoládé, táplálékkiegészítők..
néha nyugtató.. ;)

Nincs jelen

 

#55 2006-11-13 11:24

pasek
Tag

Re: Testsúly

Sziasztok!
Mivel én nyitottam ezt a topikot, nagyon figyelemmel kísérem a hsz-eiteket.
1000 féle dolgot kipróbáltam, bevallom, nincs egyértelmű recept, csak néhány iránymutatás, ami kilendíthet egy holtpontból, és néha ez már igazi segítség!

1., reggeli,reggeli,reggeli!!!
     ha rögtön reggel nem is megy, ne legyetek éhgyomorra sokáig. És ha még tetézni is lehet a dolgot, akkor nem rossz, ha bővelkedik szénhidrátban (kifli+kefír, vajas kalács, stb)

2., tápszer,tápszer,tápszer
     ha sikerül beiktatni, nem árt, ha kiegészíti az étrendet. (egy tápszer nem csak a klasszikus tápláló nyagokat tartalmaza, hanem egy sor más táplálékkiegészítőt is)

3., mozgás,mozgás,mozgás
     ha csak 15 perc séta egy nap, de jó levegőn testmozgás mindig kell!!

4., a sokszor  keveset elvet nem árt szem előtt tartani

# ha egyszer elindul a "hízási folyamat", onnan már könnyebb növelni, vagy az eredményt megtartani, vagyis valahogy ki kell lendülni a mélypontról

## az idegrendszer egészséges működéséhez zsírra (is) szükség van. Nálunk, nagyon soványaknál erre is gondolni kell. (depresszió és kistestvérei miatt említettem meg)

Bár én se mondhatom el, hogy közelítem végre alulról a normál testalkatot, de a legrosszabb állapotomból elindultam pozitív irányba, a fentiek többé-kevésbé betartásával.

Jah, és a "legédesebb" fogása az én hízókúrámnak: PIHENÉS ezerrel! (A Szomszédokat már ágyból nézem, az esti híradóig sikerül is bealudnom rendszerint)

Szerkesztette: pasekix (2006-11-14 11:21)

Nincs jelen

 

#56 2007-06-27 12:40

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Köszönöm Pasekix, hogy nyitottál egy ilyen topikot. Végre valaki, aki  a hízni vágyókra is gondol. Én most találtam erre a topikra. Szintén hízni szeretnék, de nem tudok. Minden hasznos tanácsot érdeklődve figyelek.
Nemsokára megyek az orvosomhoz, és megkérem, hogy írjon valami tápszert, - persze olyan kellene, ami nem hajt. Nekem az orvos még sosem javasolt ilyesmit, pedig említettem, hogy nem tudom visszaszedni a minimálsúlyomat sem. Ahogy olvasom a hozzászólásokat a topikokban, úgy látom, van akinek a tápszer segít.

Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

 

#57 2007-06-27 15:55

Zoltán
Tag

Re: Testsúly

Szia Marthuska
Én ENSURE tápszert iszom. Elsősorban azért, mert nem tudok semmi gyümölcsöt enni.
Másodsorban pedig amikor néhány hónappal ezelőtt lerobbantam és lefogytam 13 kilót,
azt mondták a dokik, hogy emeljem a napi 1 dobozt napi 3-4re. Bejött.
Egyébként nekem izlik a vaníliás a csokis az epres a kávés és a narancs ízű is.
Kapható még több ízben. Biztos neked is izleni fog.
Hűtve is kiváló.
Jó hízást!

Nincs jelen

 

#58 2007-06-27 20:14

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Zoltán!

Köszönöm a jó tanácsot. Nem gondoltam, hogy ilyen sokféle ízesítés létezik a tápszerekből. Remélem az orvosom is támogatni fogja a kérésemet, és felírja receptre, hiszen úgy olcsóbb. Talán recept nélkül nem is adnak a gyógyszertárban. Vagy igen?

Köszönöm a jókívánságot!
Kívánom, hogy Te is visszanyerd a kilóidat!

Nincs jelen

 

#59 2007-06-27 21:39

Tilda
Tag

Re: Testsúly

Szia Marthuska!

Tápszert mindenképpen receptre irass, megfizethetelen anélkül, pláne ha napi többet meg kell innod! Én Nutridrinket ittam, szerintem kifejezetten jó az íze sok fajtának.. :) Nézd meg a www.ujdieta.hu lapot! van egy oldal, ahol az összes tápszer fel van sorolva, sós is és semleges ízű is létezik.

Sok sikert!
T

Nincs jelen

 

#60 2007-06-27 22:13

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Köszönöm Tilda!

Meg fogom nézni azt a honlapot is, hogy tájékozódjam. Most ezekben a tápszerekben reménykedem, talán segítene a hízásban.

Szia! 
        Marthuska

Nincs jelen

 

#61 2007-06-27 22:21

pasek
Tag

Re: Testsúly

Marthuska,
nem akarlak elszontyolítani, de sokat számít az alkat is sztem. A közeli felmenőim között többen is 180cm fölöttiek, s mindemellett vékonyak. Igy egy bizonyos határ fölé pl. én nem tudok gyarapodni, s ezt betudom az alkatomnak. Más kérdés, hogy tápszer nélkül visszarottyanok nagyon gebévé. Most egy ideje gyűröm a joghurt+sajt kombinációt étkezések között. Nem tudom használ é, viszont beküldtem 11szer a hét minden napját dobozfedő fólián, az egyik joghurtgyártó játékán :)
Eredményes gömbölyödést kívánok! :D

Nincs jelen

 

#62 2007-06-27 23:37

Rigor
Tag

Re: Testsúly

Én javasolnám a testépítők módszerét. Nyilávn persze hormonkészítmények és egyéb koxok nélkül pusztán egy hatékony tömegnövelő diéta - ezek tudományosan kidolgozott módszerek, és nagyon jó étrendkiegészítőket, vitaminkomplexeket is gyártanak/használnak. Szuper felszívódás, minimális salakanyag és ha kiszámoljuk még olcsóbban is jön ki például a fehérjekoncentrátum mintha tojásból húsból próbálnánk fedezni. (a kórházban használt roboláló készítmények is hasonlóak néha még a gyártó is azonos, csak a hatásfok.... no meg persze az árkülönbség...) Szóval megvannak az eredmények, alkalmazások, módszerek hogy maximálisan egészségesen tudj táplálkozni
- ez a testépítőknél létszükséglet és meglepő módon az illegális szerek használóinál hatványozottan számít mennyire egészséges az étrend (a szerek hatékonysága végett illetve a mellékhatások csökkentése miatt is - hiszen ilyen esetben fokozottan fontos a minőségi táplálék).

Nincs jelen

 

#63 2007-06-28 08:47

Ottó
Tag

Re: Testsúly

Üdvözlet mindenkinek!
Nekem is van gondom a hizással, most nyáron hogy biciklizek még fogytam is 2-3 kg-ot. Persze a vegeta életmód miatt is lehet. 66 kg - nál megálltam...
most 63 kg körül vok.
   Még ez eszembe sem jutott, h esetleg tápszert kéne iratni, nekem az Ensure jobban tetszett, de a Nutridrink is jó.
   Nem is igen kértem a gasztroorvosomtól, mert arra gondoltam, hogy úgysem irja fel, mert jól vagyok, teljes remisszió per pillanat.
   Szóval súlygyarapodáshoz is irhatnak fel tápot?

Szerkesztette: Ottó (2007-06-28 08:48)

Nincs jelen

 

#64 2007-06-28 09:22

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Pasekix!

Nagy igazságod van abban, hogy sokat számít az egyéni alkat. Sosem voltam kövér, de a rokonságom idősebb hölgytagjai igencsak gömbölyűek. Hol vagyok én tőlük?
Nem akarok én vastag zsírpárnákat, csak néhány kilócskát. Tudom, hogy határaimat nem léphetem túl, de ez a betegség leszedett rólam jónéhány kilót.

Nincs jelen

 

#65 2007-06-28 09:36

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Ottó!

Én pont most szeretnék újra elkezdeni biciklizni, hogy erősödjem. Te meg azt írod, fogysz tőle?!
Nem tudom, hogy a vegetariánus táplálkozást jól választottad-e? Tudományosan megalapozott, hogy gyulladásos bélbetegségben fontos a hús, főleg a vas miatt, mert a beteg bél a növényi táplálékot nem tudja úgy hasznosítani. Persze, ha neked ez bevált, miért ne folytatnád.
Bízom benne, hogy az orvos felírja a tápszert, hiszen az lenne a cél, hogy a betegeket jó állapotba hozzák. Legelábbis merem remélni.

Nincs jelen

 

#66 2007-06-28 10:27

Ottó
Tag

Re: Testsúly

Szia Marthuska!
Az életmódomat alapos megfontolás után választottam meg. És jól vagyok, erről olvashatsz tőlem a fórumokban...
   Szeretnék majd elmenni a Barni által szervezett talira júl. 14-én, remélem ott sok "kollégával" találkozhatok és majd megimerkedhetek sokatokkal  :-))

Nincs jelen

 

#67 2007-06-28 11:47

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Ottó!

Sajnos erre a találkozóra nem tudok menni, mert éppen építkezünk. Én is szeretnék megismerkedni a többiekkel. Talán jövőre sikerül.

Nincs jelen

 

#68 2007-06-28 19:39

Rigor
Tag

Re: Testsúly

Ottó: és még mindig idegenkedsz a fehérjekoncentrátumoktól? (ha a tejsavó vagy tojás vegán ideológiai okokból nem menne, akkor van tisztán szójafehérje koncentrátum is, - még olcsóbb is, bár élettanilag nem olyan jó, viszont ha sportolsz hozzá, szép nagyra nőhetsz tőle.)

A bringázás csak akkor ér valamit ha nagyon keményen tempósan nyomja az ember, de akkor is inkább aerob, amitől egy bizonyos szintél jobban nem nőnek az izmok. Bár én eléggé combos lettem tőle pár év alatt de csak ennyi, máshol szinte semmit nem erősít:P :)

Nincs jelen

 

#69 2007-06-29 17:11

eva13
Tag

Re: Testsúly

Sziasztok!
A tápszert nekünk sem javasolták az orvosok, innen tudtam, hogy létezik ilyen. :)
Szóval, jó, hogy legalább Ti adtok némi tanácsot! :)
Üdv.
Eva

Nincs jelen

 

#70 2007-07-02 08:23

Ottó
Tag

Re: Testsúly

Jó reggelt! Azért irok válaszolok ilyen későn , mert otthon nincs netem, és nem is kell.
Szia Rigor!
A tápszereket ettem én is sokáig, de mióta jól vok (2 év) nem fogyasztottam. Eszembe jutott, h legközelebbi kontrollon, esetleg megkérdem a doktoromat, h irna-e fel esetleg egy pár heti adagot.
   A tejet közvetlenül nem fogyasztom, túrót joghurtot igen. Amit mostanában kezdek tapasztalni, és tudatosan figyelem, az az, h ha sajtot eszem, akkor az allargiás tüneteim mintha jobban előjönnének. Sajnos engem is érint a nyári pollen allergia, bár még enyhébb, és a cicákra is prüszkölök.
   Szóval a sajt és az allergiás tünetek felerősödése. Tapasztalt már ilyet vmelyikőtök? Esetleg figyeljétek meg magatokon...
   Hiszen ne felejtsük a sajt az 1000% tej . (Kb 10 dkg trappista kb 1 liter tejből áll elő, ha jól tudom)... :-))

Nincs jelen

 

#71 2007-07-02 08:27

Ottó
Tag

Re: Testsúly

Egyébként az SCD-re utalva , én is észrevettem, h ha sok édeset eszem akkor azt megérzem a beleimen, konkrétan a belek fájdalmas összehúzódása mintha erősebb lenne.
Bár én keményitőt azt eszem, és csokit is néha (étcsokit).

Nincs jelen

 

#72 2007-07-02 18:35

katika83
Tag

Re: Testsúly

tudom mostanába nem ir ide senki,de én most megteszem!!!!!!!!!irjatok nyugodtan a fogyokura témába nagyon otthon vagyok és bárkinek segitek ha kéritek!Ha egyáltalán lesz aki ideir,mert ugy látom elöttem kb.7 honapja senki nem ir ide,hát itt az ideje,hisz nyár van ilyenkor mindenki a legjobb formáját akarja megmutatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

 

#73 2007-07-02 18:38

katika83
Tag

Re: Testsúly

szoval megint én vagyok!!!!!!!!!!!!irjatok ebbe a topikba ne legyen már olyan árván,de az is elöfordulhat,hogy senki nem ir,mert akkor nagyon jol elszórakozok magammal(egyke gyerek voltam,megy ez nekem)

Nincs jelen

 

#74 2007-07-02 19:29

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Ma felírta a kezelőorvosom az Ensure Plus drinket. A patikában ami volt mind elhoztam /különböző ízesítésűek/. Eddig az erdei gyümülcsöst kóstoltam meg, elég szokatlan még az íze, de ahogy mondtátok, hűtve jobb. Megiszom én, csak hízzak! Gyógyszert is másikat írtak, erősebbet, de erről majd a gyógyszeres topikban írok.

Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

 

#75 2007-07-02 21:19

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szerintem igen ritka a túlsúlyos Crohn beteg. Ha van ilyen, viszonylag szerencsésnek mondhatja magát!

Nincs jelen

 

#76 2007-07-03 18:45

katika83
Tag

Re: Testsúly

Marthuska!ezt most nem értem miért irod,hogy aki crohnos és túlsúlyos az miért is mondhatja magát szerencsésnek?????????

Nincs jelen

 

#77 2007-07-03 20:00

Rigor
Tag

Re: Testsúly

katika83: mert akinek a vékonybele gyulladt arról eltűnnek az izmok, meg a zsír is.

Nincs jelen

 

#78 2007-07-03 20:09

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Katika83!

A válaszom igen egyszerű. Általában a Crhon betegek soványak, és kínlódnak, hogy egy-két kg-t fel tudjanak szedni. Ha valaki adottságainál fogva húsosabb az átlagnál, igencsak örülhet. Persze nem arra a felpuffadásra gondolok, amit a szteroidok mellékhatása okoz. Ezzel senkit sem szeretnék megbántani, hiszen én is éppen egy szteroidkezelés alatt állok.

Nincs jelen

 

#79 2007-07-04 07:36

Szuszidi
Tag

Re: Testsúly

Már bocsika de aki túlsúlyos lehet még jobban szenved !

Nincs jelen

 

#80 2007-07-04 18:47

Apacsanya
Tag

Re: Testsúly

Marthuska!
Én a kedvesen molettek csoportjába tartozom. Egy kedves fogyókúrának köszönhetően derült ki a crohn- colitisem. A doki szerint ez aktivizálta be az addig nyugiban és ismeretlenül meghúzódó betegségem. Addig a kutyát sem érdekelte, hogy nem tudok enni és itt meg ott fáj. Hiába nyeltem a csövet semmi. Minaddig, amíg nem produkáltam konkrét tüneteket. / Elmondanám, hogy a kórházba kerülve a véres székletemet salmonellának tulajdonították, a reggelig tartó kínkeserves hasfájásomat pedig egyszerű gyomorrontásnak. /-Kapásból veszítettem 7 kilót. Ha nem a saját szememmel láttam volna a beleimet el sem hiszem, hogy milyen. És a doki kapásból rávágta, hogy crohn. Ráadásul nem is most kezdődő. Csak az elmúlt 8 év alatt senkinek nem jutott eszébe megnézni. Egyszerúbb volt bogyókat irogatni, mint vizsgálatokra küldeni.- Na, de a lényeg. Én nem a cingárak közé tartozom. Szteróból is a jobbikat kapom. De ami fáj, az nekem is fáj. Hízni nem hízom. Gyakran megeszem és kiteszem a kaját. A súlyfeleslegemnek pedig igenis örülök- van tartalékom a rosszabb időkre.De: nem mondhatnám magam szerencsésnek. A családom és az én életemet is nagyon megnehezíti, hogy beteg vagyok. Nem ehetem azt amit ők. - Gondolj bele, mikor a gyerekekkel fagyizni megyünk./ Van 3/ Én nézek, ők nyalnak. A lányom ballagásán a megrakott asztal- én pedig a diétás kajámmal foglalkoztam.Az egészséges, cukormentes kaják, laktózmentes tejek, állandó gyümölcsök , zöldségek vitaminok, gyógyszerek igen csak megterhelik a család költségvetését. Szóval:ismétlem. Szuszidivel egyetértve, én nem igazán érzem magam szerencsésnek. Viszont elég gyakran éhesnek.

Nincs jelen

 

#81 2007-07-04 20:00

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Apacsanya!

Úgy érzem haragszol rám, pedig én a szerencsét csak arra a súlyfeleslegre értettem, ami a betegség aktív szakaszában aranytartalék lehet. A negyvenegynéhány kilómmal azonban nem gondolhatod, hogy én vagyok a szerencsés súlycsoportú. Én a vissza-visszatérő bélpanaszaimtól már 21 éves korom óta szenvedek. Bár sok vizsgálatot elvégeztek rajtam /gyomortükrözés, vastagbéltükrözé stb./ több, mint húsz éven keresztül minden vizsgálat negatív volt. Igaz ezen időszak alatt nem is éreztem magam betegnek, mert hosszú nyugalmi szakaszok voltak. Csak a vastartalékom volt mindig feltűnően alacsony. Problémáimra pedig azrt mondták, hogy irritábilis bélszindróma, ami a vegetatív idegrendszer működési zavara, nincs semmi szervi bajom. Ami akkor valószínűleg úgyis volt. Közben szültem két gyereket, és a legjobb kondiban pont a terhességeim alatt, és közvetlen utána voltam, amiért hálás vagyok a sorsnak. Crohn betegségemre tavaly derült fény, és operációra is sor került, és azóta sincs remisszió.
Én olyat sosem állítottam, hogy a húsosabbak nem szenvednek és nem érzik a fájdalmakat!!!!!!
Én ugyanúgy visszafogom magam édességek terén, bár ilyen szigorú diétát nem tartok, mint Te.
Jobbulást kívánok, és mindenkinek annyi kilót, amennyit szeretne.

Nincs jelen

 

#82 2007-07-04 20:40

roor
Tag

Re: Testsúly

Halika!

A kilókkal kapcsolatban ma én is kaptam egy megjegyzést,amit nem is tudok eldönteni hogy jó vagy rossz.
A betegség előtt "divatosan dundi" voltam,most "de tök jól nézel ki" állapot van.
Nekem teccik,könnyebb is,de nem volt útba az a 23 kiló.
Szóval aztat mondták,hogy hízzak pár kilót,mert még sose láttak ilyen vékonynak! :D
Hát..... a dokibácsi is szeretne hízlalni,nekem se lenne ellenemre,de nem megy.
Akárhogy kipakolom a hűtőt a kicsiny családomnál is,akkor se nem megy.
Szóval nem gond jól érzem magam így,legalább kapok magamra ruhát,ha nem fogyok ki belőle két hét múlva! :D
Két dolog zavar:a szent tehenes medencecsontom és az hogy ha leülök akkor szurja a csont a popomat,merthogy már nincs kipárnázva! :D
De tudjátok mit!A kilókkal való küzdelem legyen a legnagyobb gondom a crohhnal! :P

Nincs jelen

 

#83 2007-07-05 07:30

Apacsanya
Tag

Re: Testsúly

Halihó!
Marthuska: Nem haragszom. Mint látod én is éveket töltöttem ilyen- olyan állapotba. Édesanyám szerint már 5 évesen voltak bélproblémáim. Szültem 3 gyerkőcöt és mikor már azt kezdtem hinni, hogy szépen révbe értem gyorsan elvesztettem a megélhetést adó munkámat és még a betegségem is felszínre jött. A súlyom mindig is probléma volt. Állandó tornával féken tudtam tartani a szülések után azonban már erre nem volt időm. Na nem voltam elefánt. A munkám elvesztése után kezdtek szaporodni a kilók és a problémák. Azt hiszem a bánatomat az evésben és a családom maximális ellátásában vezettem le.- Most ismét próbálkozom a mozgással. Kezdő jógás vagyok és lelkes szobabicikliző. Imádok menni, gyalogolni. Busz és lift helyett a lábamat használom.- A legutolsó diéta azonban annyira betett, hogy soha többet. Most tartom magam a rendes diétához. Célom nem a fogyás, hanem a jó kondi. Megpróbálom felkészülve várni az őszt. Már nem a súlyommal hadakozom, hanem Roor szavaival élve crohn barátommal, ami ismét meglepett egy phydroma gangranosiummal. - pusszantás!!!!

Nincs jelen

 

#84 2007-07-05 10:16

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Apacsanya!

Örülök, hogy egyről beszélünk! Nagyon okos gondolat, hogy célod nem a fogyás, hanem a jó kondi. Ez itt a lényeg. Legyünk soványak, vagy húsosabbak, össze kell fognunk mert egy fő ellenségünk van, a Crohn. Ez az alattomos nyavalya pedig még számos betgséget vonz maga után.
Amit Roor írt, azt én is érzem. Nekem is töri a fenekemet a szék, de még a hátamat is. Nagyon pocsék érzés ez is, főleg ha kemény széken kell várakozni az orvosi rendelőben.
Apacsanya! Ami betegséget az utolsó sorban leírtál latinul, nem tudom mi az, megköszönném, ha magyarra fordítanád.
Jobbulást kívánok!
Puszi!

Nincs jelen

 

#85 2007-07-05 11:04

Apacsanya
Tag

Re: Testsúly

Halihó Marthuska!
Bocsi a latin kifejezésért. Itt tanultam a fórumon. Ez az a kiütés, ami a betegséggel jár. Véres gennyes pattanásnak tűnő valami, ami nem akar begyógyulni. Már van 3. És útálom. Annyira zavar. - Apacsanya

Nincs jelen

 

#86 2007-07-05 13:03

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Apacsanya!

Köszönöm, hogy lefordítottad. Látod, mindig tanulok valamit.
Kívánom, hogy mielőbb elmúljon rólad ez a phydroma gangranosium.

Nincs jelen

 

#87 2007-07-06 10:11

katika83
Tag

Re: Testsúly

marthuska!!!!!!!én azért gondolom ugy,hogy egy crohn beteg jobb ha soványabb,mert ugye mindenkinél elöfordul az izületi gyulladás és hát a térdek tehermentesitése végett nem mindegy az ember mekkora sulyt cipel magán!konkrétan nekem sincs magammal bajom,de még ha fogynék nem zavarna!!!!!!!!!!

Nincs jelen

 

#88 2007-07-06 11:21

Szuszidi
Tag

Re: Testsúly

Kedves Katika!
Egyet értek veled de azért jó ha van miből leadni!

Nincs jelen

 

#89 2007-07-06 11:57

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Katika83!

Az izületeknek lehet, hogy nem jó a súlyfelesleg, de nekem egy kis aranytartalék sok minden másra jó lenne. Most éppen egy szteroid "lökéskezelést" kapok /Prednisolont szedek/, iszom az Ensure Plus Drinket, hogy tudjak hízni, de sajnos még nem érzem hogy farkasétvágyam lenne, és még egy deka sem ragadt rám. Csak csüngök ezen a Fórumon, hátha hallok valami jó tanácsot, amivel magamon segíthetek. Hiába a nagy akarat, nálam erősebb hatalmak döntenek felettem. Az Imuránt is újra elkezdtem szedni, hátha most nem jön ki tőle a fényérzékenységem, de már megint kezdenek megjelenni a kis pöttyöcskék, pedig erős napsütésben ki sem megyek. Ha az Imuránnal kapcsolatban tapasztalataitok vannak, akkor a "Gyógyszerek és kiegészítők" topikba írhatok nekem. Egyébként már majdnem mindent végigolvastam.
Kívánok mindenkinek annyi kilót, amitő jól érzi magát!

Nincs jelen

 

#90 2007-07-06 12:26

Rigor
Tag

Re: Testsúly

Ha már aranytartalék, akkor az legyen izomban:) - sajnos izomból a szervezet gyorsabban tud lebontani mint zsírból.

Nincs jelen

 

#91 2007-07-06 18:23

Gabor23
Tag

Re: Testsúly

Aláírom, én egyből mellből fogytam, még 2-3 kilót vissza kéne szednem, addig nincs értelme a kondizásnak...

Nincs jelen

 

#92 2007-07-06 19:11

roor
Tag

Re: Testsúly

Halika!

Sajnos én is mellből fogytam!:D:D:D:D:D:D
Illetve onnan is!:P

Nincs jelen

 

#93 2007-07-06 19:17

Gabor23
Tag

Re: Testsúly

Téged gondolom mélyebben érint...:D

Nincs jelen

 

#94 2007-07-07 08:44

roor
Tag

Re: Testsúly

Halika!

Gabor23!
Hát.......azt hiszem igen!:D
Bár minőségi romlás nem tapasztalható,de a mennyiségi az kb. két számmal kisebb cicifix lenne! :D

Nincs jelen

 

#95 2007-07-07 09:51

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Szia Roor!

Hány kiló voltál, és mennyi vagy most? Ha titok, írd meg e-mail-ben.

Pá!

Nincs jelen

 

#96 2007-07-07 10:48

roor
Tag

Re: Testsúly

Halika!

Nem titok:80 voltam,most 57 vagyok,+- egy két kilócska,de jelentősebb mennyiségű hízásra nem vagyok képes.Amikor ittam a tápszert,akkor két kiló feljött,aztán le is ment.
A medroltól nem ettem,hanem zabáltam,iszonyatos mennyiséget!:D
Régen nagyon jó étvágyú voltam,most már páromnak is feltűnt,hogy nem eszem annyit mint régen.
Hát ez van,pedig változatos az étrendem!:D

Nincs jelen

 

#97 2007-07-07 11:07

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Köszönöm a gyors választ! Még arra lennék kíváncsi milyen gyógyszert szedsz jelenleg?
Imuránt írtak-e nekek és ha igen, bírod-e szedni?


Pá!

Nincs jelen

 

#98 2007-07-07 11:17

roor
Tag

Re: Testsúly

Halika!

Ohh,jelenleg csak 2*2 pentasát!:D:D:D Már ha nem felejtem el bevenni.:P
Mindig van azért kéznél enterobene,no-spa,algopirin,meg egy tápszerrecept.:)
Immuránról volt szó,de mivel a doki azt mondta fasza csaj vagyok,rendbekaptuk magunkat,nem traktál fölöslegesen bogyeszokkal,elteszi talcsiba.:)
Én is féltem az immurán szedésétől és megkönnyebbültem hogy nem kell!Kipp-kopp eddig!:P

Nincs jelen

 

#99 2007-07-07 11:26

Marthuska
Tag

Re: Testsúly

Roor! Köszönöm gyors válaszod! Jó, hogy csak a Pentasát kell szedned elsősorban.

Pá!

Nincs jelen

 

#100 2007-07-12 10:51

katika83
Tag

Re: Testsúly

sziasztok!én 9 kg ot fogytam a remicade kezelés befejezte óta,aminek csak örülni tudok,mert mindig a súlyommal voltam elfoglalva és szerintem részben ennek tudhatom be ezt a betegséget,mert ami létezett minden fogyokúrát kiprobáltam az összes csodaszerrel együtt,de a végén ugy gondolom az almaecetkapszula hozta meg számomra a fekélyt!mindenbe van valami jo,mert most nem kell a sulyommal foglalatoskodnom!puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB