#801 2009-04-01 16:43

zozo
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Leszázalékoltatás

Györgyina,Lencsi,Szuszidi!
Köszönöm válaszaitokat és a biztatást!Ismét kiközvetítettek a város köztisztasági feladatait ellátó céghez.Holnap délelõtt kell jelentkeznem.Valószínû elfogadom a munkát és majd az alkalmassági vizsgálatot végzõ dokinak mondom el a bajomat.Ha alkalmasnak talál úgy kell nekem.Majd meglátom mi lesz.Nem tudom miért kell az embert így megalázni,egy kalap alá venni a mindenféle képzettség nélküli,munkakerülõ  ....al.Én már majd mindenem elveszítettem,de nem hagyom,hogy emberi méltóságomtól is megfosszanak!Ha megvonják a rendelkezésre állási támogatást,akkor ugrik a Tb jogosultságom is.Ilyenkor lehet esetleg kérvényezni az önkormányzatnál,hogy legalább a Tb járulékomat fizessék?Mert azt hiszem van valami ilyen dolog is.
A leszázalékolással kapcsolatban.10 éve diagnosztizálták nálam a colitist.Utóljára 2 éve tükröztek,ekkor a colitisem inaktív stádiumban volt.Ennek ellenére akkor is és most is majdnem folyamatos bal oldali hasi fájdalmaim vannak,délután már szinte semmit nem tudok csinálni a fájdalomtól.Folyamatosan fogyok (karjaim,csuklóim mint egy 10 éves gyereké),fáradékony vagyok.A dokim nem tud mit kezdeni velem,pedig próbálkozott elég sok gyógyszerrel.Leleteim jók.A háziorvosom szerint is meg kell próbálkozni a leszázalékolással.Nem tudom mit érnék el vele?Mondjuk veszíteni valóm nincs.

Nincs jelen

#802 2009-04-01 19:11

tomekkk
Tag

Zozo: sztem nem veszíthetsz semmit, próbáld meg, itt a környezetemben fele ilyen betegek sincsenek néhányan, mégis le vannak rokkantosítva(igaz egypárat már kitettek közülük) . röhej hogy aki valóban beteg, s napról napra a kórházi bentfekvés árnyékában él, el akarják küldeni melózni. S itt nem is arról van szó hogy nem akar az emberfia(lánya) dolgozni, hanem az hogy a másnap mindíg bizonytalan, s ezt nem nézik el sehol sem!

Nincs jelen

#803 2009-04-04 18:37

zozo
Tag

Kedves Lencsi!
Én gondolom,hogy a fájdalom valaminek a jele,de hiába mondom az orvosomnak.Szerinte idegi alapon lehet.Ez az állandó hasfájás általában délután kezdõdik,de valamikor reggel ébredéskor is  már fáj.Nem tudom mi lehet.Eddig mindössze kétszer tükrözték a vastagbelemet (99 márc,2007máj.)és kétszer a gyomromat.Gyomortükrözés mindkét esetben negatív
Azt hiszem a leszázalékolással még talán várok,ugyanis közmunka címén 6 hónapra kiközvetítettek egy általános iskolába tornatermi gondnoknak.Hogy ez mit takar sejtelmem sincs,de a közterület tisztántartásánál jobb lehet és az iskolába még illemhely is akad.Eredetileg a portára kerültem volna,de valamelyik fejes ismerõsét tették oda.Hétfõn lesz az alkalmassági vizsgálat.Majd elmondom a dokinak,hogy milyen betegségben szenvedek,milyen panaszaim vannak,de ha alkalmasnak talál megpróbálom.Ha nem bírom,legfeljebb elmegyek táppénzre.Nagyon furcsa lesz ismét munkába járni a közel 6 év kihagyás után.Próba,szerencse.

Kellemes hétvégét!

Szerkesztette: zozo (2009-04-04 18:38)

Nincs jelen

#804 2009-04-05 20:07

CSICSU
Tag

Colitiseseknek járó adókedvezményt ,honnét lehet letölteni ill. hogyan lehet igényelni?

Nincs jelen

#805 2009-04-06 16:02

Szuszidi
Tag

Csicsu ha dolgoztál  2008 -ban minden hónapra jár neked 3 450 Ft de legfeljebb 41 400 Ft. Tessék számolni hány hónapot dolgoztál X hó * 3 450 Ft = Y Ft (Max 41 400 Ft)

Szerkesztette: Szuszidi (2009-04-06 16:04)

Nincs jelen

#806 2009-04-06 16:41

CSICSU
Tag

Köszönöm! És honnét lehet letölteni ami kell hozzá nyomtatvány? A háziorvossal kell kitöltetni?

Nincs jelen

#807 2009-04-06 16:46

Szuszidi
Tag

Így van a házi orvostól kérd!

Nincs jelen

#808 2009-04-06 20:37

CSICSU
Tag

Köszi! De nem hinném ,hogy nyomtatványa is van, azt hol találom?

Nincs jelen

#809 2009-04-06 21:06

Szuszidi
Tag

Van neki kell hogy legyen én sem vittem semmi lapot sem!

Nincs jelen

#810 2009-04-06 21:20

CSICSU
Tag

Remélem ,de  csodálkoznék, ha egyáltalán hallott volna  már  "errõl" az adókedvezményrõl. /A colitist is könyvbõl kereste ki./

Nincs jelen

#811 2009-04-09 08:19

tomekkk
Tag

Szasztok!
Györgyina hozzád lenne egy kérdésem. Az a helyzet hogy ma megérkezett a nyugdíj a számlámra, s nem tom hogy most mi a teendõ? Ugyanis az elsõ fokon ez év ápr 1. ig vagyok rokkantnyugdíjas,de ugye én azt fellebeztem, s most várom a másodfokúnak az eredményét. S azt nem értem hogy kaphattam én ebben a hónapban járandóságot?
1. esetleg megkaptam a "nem rehabot" s folyamatosan kapom tovább a nyugdíjat?
2. még nem jelentették a nyugdíjfolyósító felé a helyzetemet?
3. esetleg ez még a márciusi járandóság?

Nincs jelen

#812 2009-04-09 08:53

Györgyina
Tag

Kedves Tomekk. Ha kirugtak a rokkinyugdijból még 2 hónapig jogosult vagy az ellátásra, ezért küldték. Csak 2 hónap után szüntetik meg a kifizetést. A fellebbezés ezt nem befolyásolja. Használd egészséggel a nagy lóvédat.

Szép napot és jó egészséget kiván betegtársad                                                            Györgyina

Nincs jelen

#813 2009-04-09 09:15

tomekkk
Tag

Kösz a választ! Ennek örülök, csak azért kérdeztem,mivel egy ismerõsömet tavaly visszaminõsítették, de a nyugdíját jó darabig küldték, mivel a gyõri nyugdíjfolyósító nem jelentette le az országos ny.folyósító felé. S az lett a vége hogy vissza kellett neki fizetni valami 3-4 havi nyugdíját mivel már akkor nem volt rá jogosult, s én ezt szeretném elkerülni.

Nincs jelen

#814 2009-04-09 09:47

Györgyina
Tag

Tomekk: nagyon gondos vagy, igazad van, ilyen elõfordul. Tehát max 2 hónap.

Nincs jelen

#815 2009-04-09 11:09

mamo.
Tag

Györgyina!
Lenne egy kérdésem. Hogy kell inditani a leszázalékoltatást?
Elõre is köszönöm

Nincs jelen

#816 2009-04-09 11:44

Györgyina
Tag

mamo: Te édes, miért nem kérdezted meg elõbb, szoktunk beszélgetni. Na de mindegy. Szóval úgy a legjobb, ha elmész a gasztróshoz és kérsz igazolást, hogy mi a bajod, Aztán elmész a házidokidhoz és kérsz egy teljes kivizsgálást, szemészet, fülészet, gégészet, meg igy sorba. Reumát különösen a figyelmedbe ajánlom, mivel a gyógyszerektõl már szinte mindenkinek ilyen jellegû baja van. Én javasolnék egy pszichiátriai szakvéleményt is, mert a hosszú betegség ilyen tüneteket is okoz. De ez csak a magánvéleményem.
Na mikor már találtak ezerféle bajt, mert találnak az tuti, akkor a házidoki irt egy "beutaló" nevû nyomtatványt, amiben összefoglalja az eddig begyüjtött nyavalyákat. Ne ezzel kell menni majd a bizottság elé.
A Nyugdijbiztositási Igazgatóságon, ha Pesti vagy, a Fiumiei úton, adnak kérelem nyomatatványt és azt ki kell tölteni.
Akkor kb. 1 hónap múlva kapsz egy értesitést, hogy mikor kell az OOSZI elé menni. Orvosszakértõk. Pesten a Vajda Péter u-ba. Na oda elballagsz és viszed az orvosi papirokat. Meg a "beutalót", amit a házidoki irt.
És majd kb. pár hét után küldenek onnan értesitést, hogy mennyi a megmaradt munkaképességed. Na ha ez megvan, akkor majd irom tovább.

Sok sikert kivánok édes mamo.

Nincs jelen

#817 2009-04-09 11:49

mamo.
Tag

Köszi Györgyina!
Még két évem van a nyugdijig, de nem hiszem, hogy kibirom tovább.

Nincs jelen

#818 2009-04-09 11:55

Györgyina
Tag

mamo: hát akkor meg pláne nagyon esélyes vagy, ugyanis aki 10 évvel a nyugdijkorhatár elõtt van, azt általában lazábban veszik. Tedd meg, amit meg kell. ne szenvedj tovább. Nincs értelme. A nyugdijat összegét olya csekély mértékben befolyásolná ez a 2 év, hogy szinte szóra sem érdemes. Jó döntést hozz. Pusz.

Nincs jelen

#819 2009-04-09 12:50

mamo.
Tag

Köszi Györgyina, okos csaj vagy tényleg

Nincs jelen

#820 2009-04-09 13:20

Tami
Tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy kaptam tegnap OEP-tõl papírt, " értesítés eljárás megindításáról".
Kérdésem az lenne ebben semmi idõpont, stb, hogy mikor kellbizottság elé menni!
Ezt külön küldik?

Köszi

Nincs jelen

#821 2009-04-09 14:13

Györgyina
Tag

Tami, ez azt jelenti, hogy a bizottsági elõtti megjelenésed folyamatban van, van rajta egy iktatószám, azon folyik az ügyed, Idõpontot meg külön fogsz kapni.

Kellemes ünnepeket Neked is.

Nincs jelen

#822 2009-04-09 14:14

Györgyina
Tag

mamo: én csak szeretlek Benneteket.

Nincs jelen

#823 2009-04-09 15:17

Tami
Tag

Györgyina!

Köszönöm szépen a választ.
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÉN IS NEKED ÉS A TÖBBIEKNEK IS!
PIHENJETEK ÉS ÉLVEZZÜK, EZEKET A MÁR KICSIT NYÁRIAS :-) TAVASZI NAPOKAT!

Nincs jelen

#824 2009-04-09 15:26

Tami
Tag

Györgyina!

Arra gondoltam, hogy az aláírások számát meg lehetne nagyon sokszorozni, ha
esetleg iwiwen, bárhol az ismerõseinket értesítjük errõl a dologról.
Biztos vagyok benne, hogy sokan segítenének!
Mit gondolsz?
Én megpróbálnám.

Nincs jelen

#825 2009-04-09 15:32

Tami
Tag

Ja még az elfelejtettem, hogy ha jó ötletnek találod a dolgot írnál egy pár soros szöveget
amit mindenki tovább küldhetne, e-mailban, stb az ismerõseinek.

Köszi

Nincs jelen

#826 2009-04-09 15:51

Györgyina
Tag

Tamikám: jó ötlet, majd átgondolom.

Nincs jelen

#827 2009-04-10 11:30

Tami
Tag

Hali!

Na tegnap megkaptam a  bizottság elé a behívót.
( Kicsit vicces, hogy elõtte 1 nappal kaptam meg az eljárás elindulásáról szóló
levelet. Elküldhették volna 1-be és mínusz 1 postaköltség.)
Szóval április 30.án megyek.

Tami

Nincs jelen

#828 2009-04-10 11:40

Györgyina
Tag

Kedves Tami! Nem baj, ez legyen az õ gondjuk. Legalább lesz idõd rákészülni. Kellemes húsvéti ünnepeket és ne gondolj rá addig.

Nincs jelen

#829 2009-04-19 10:09

csumpimalac
Tag

Szia Smallpack!

A lerokkantosításos kérdésedre válaszolnék. A nyugdíjfolyósítótól kell kérni nyomtatványt, azt ki kell tölteni (jó hosszadalmas, egy vagon kérdés van), majd bevinni ugyanoda. Vinni kell az összes  orvosi leletet(a legjobb, ha idõrendbe teszed, hogy áttekinthetõ legyen), iskolai bizonyítványokat, TAJ kártyát, személyit, Születési anyakönyvi kivonatot, munkakönyv(ha van), ha van munkaviszony arról, ha nincs, akkor arról igazolást, határozatot. Azt hiszem ennyit, de adnak listát. Ha mindent beadtál, majd küldenek egy levelet, és értesítenek, hogy mikor kell menni a doki bizottság elé, ahol megvizsgálnak, és vagy megadják, vagy nem. Én le vagyok rokkantosítva a crohn betegségemmel idén január óta. 2 évre kaptam meg. De mivel nekem nem volt meg az elegendõ munkás évem, így én nem nyugdíjat kapok, hanem rokkantsági járadékot, ami majdnem ugyanaz. 33 300 Ft jár, utazási kedvezmény. Jobb lenne persze dolgozni, de nem akarnak sehova alkalmazni. Addig meg legalább kapok valamennyi pénzt. :)

Nincs jelen

#830 2009-04-19 10:28

csumpimalac
Tag

Ja, és mindezek elõtt el kell menni különbözõ vizsgálatokra, mert 3 hónaposnál régebbiek nem lehetnek. (EKG, vérvétel, szemészet, tüdõszûrõ)

Nincs jelen

#831 2009-04-22 19:47

FZotya
Tag

Kedves Ti!
Segítséget szeretnék tõletek kérni. A férjem februárban volt leszázalékoláson, ahol 45 %-ot kapot. Mellé ez van írva, rehabilitálható, de rehabilitációja intézményes szinten nem javasolt. (ezt nem igazán értem).
Ezt követõen háziorvos és mindenki javaslatára beadtuk II. fokúra, ezen is túl vagyunk, de még eredményre várunk.
Mivel nagyon fiatal (37 éves) és úgy érzi, hogy talán a munkahelyén könnyebb munkakörben (amire van is lehetõség, az E.ON-nál dolgozott, de magas oszlopokon) megpróbálna még dolgozni, hátha sikerülne még egy pár évet bedolgoznia. Szóval több szálon futnak nálunk a dolgok, hogy nem maradjunk pénz nélkül.
Minden papírt beszereztünk, Cronh-os, mûtötték novemberben, szemészeti papírok, psychológiai jó kis szakvélemény, de úgy látszik ez is kevés. Ezzel mégis úgy van, hogy dolgozni jobban szeretne menni, majd elválik, hogy hogyan bírja. A mai napon járt az üzemorvosnál, akirõl nem teljesen tudom, hogy milyen véleményt írjak, mivel olyan dolgokat kérdezett, mint aki nincs képben, hogy mi is ez a betegség. Nem írta le végül is, hogy könnyített munkát ajánl. Azt kérte, hogy vigye jövõhéten az el nem fogadott leszázalékolási határozatot, majd az alapján. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit lehet tenni, a papír alapján szerintetek megírja a könnyített munkakörhöz a papírt? Ideges vagyok és dühös! Miért nem akar valamelyik dolog sikerülni.

Várom válaszotokat. Köszönettel. FZotyáné

Nincs jelen

#832 2009-04-22 21:19

Györgyina
Tag

Kedves FZotyáné asszonyság! Ne légy ideges, nincs rá okod. mindenet megtettetek, amit ember meg bir tenni. A férjed valóban fiatal, de nem érdemes még egy-két évig húzni a munkával az idõt az egészsége rovására, nincs annak anyagi jelentõssége. Az intézményesen nem rehabilitálható pedig azt jelenti, hogy nem gyógyitható kórházban sem és sehol sem. munkát pedig nem tudnak adni Neki.
A munkaalkalmassági orvos meg csak néz, nem tudja, mi ez a betegség, nincs ezzel egyedül, de ha férjed elviszi a papirt tuti nem engedi dolgozni a veszélyes munkakörben. Erre megy ki a játék. Ha nincs munkaalkalmassági, nincs munka. Fogadjátok el a rehabjáradékot. Ezt tudom tanácsolni.

Jó egészséget és sok sikert.                                                                                   Györgyina

Nincs jelen

#833 2009-04-22 21:33

FZotya
Tag

Kedves Györgyina!
Nagyon vártam a választ, sõt igazából a te válaszodat, mivel látom, hogy mindenkinek segítesz és rettenetesen "jó fej" vagy. Szóval köszönöm. Csak annyit szeretnék még elmondani, hogy a munkát nem is igazán a pénz miatt, hanem saját maga miatt akarja, nem igazán tudja még elfogadni ezt a betegséget. Pedig rendszeresen szaladgál még WC-re és fáradékony. Én mindenben támogatom, nekem így is, úgy is az imádott férjem, a gyermekeim apja.
Majd látjuk mi lesz.
Nagyon köszönöm a választ és írjál még ilyen okosító dolgokat, mert te segítettél nekünk az adós dologban is, ja és nagyon sokat görbíted mosolyra a számat.
Köszönöm és jó éjt!!!!!!!!

Nincs jelen

#834 2009-04-23 08:24

Györgyina
Tag

FZotyáné: hogy Te milyen kedves vagy! Köszi, ezért éri meg nekem. Az ilyen társakért. És szivesen beszélnék én a Te férjecskéddel az alázatról, az elfogadásról, a megnyugvásról. Ha akarja.

Köszönöm szép szavaidat.

Nincs jelen

#835 2009-04-23 14:26

Tami
Tag

Kedves FZotyáné!

A férjednek milyen mûtéte volt? Hányszor? nagyon ledöbbentett a 45 %.
Akit nem mûtöttek még az is többet szokott kapni.

Nincs jelen

#836 2009-04-23 14:59

Györgyina
Tag

Kedves Tami!

Most tapitottál rá a lényegre, nincs egy objektiv mérce a munkaképeség-csökkenés, vagy megmaradt munkaképesség megitélésére. Ahány orvos, annyi döntés. Sajnos.
Ezt a témát feszegeti Lencsi is, de mintdhiába. Eddig még nem sikerült semmit tenni ezügyben.
Aki még nem irt alá a szavazóiven - fõoldal - és egyétért, kérem irjon alá.

Pusz és cupp. és simi

Nincs jelen

#837 2009-04-23 21:02

FZotya
Tag

Kedves Tami!
A férjemnek novemberben volt egy mûtéte, a terminalis ileum 15 cm-es szakaszát távolították el és fistula kiírtása történt. Idézem: "ileo-ascendostomiát végeztek". A háziorvost és az ellenõrzõ orvost is ledöbbentette a 45 %.
Tényleg jó lenne valamit tenni ez ügyben, de már az érdeklõdésednek és az együttérzésnek is örülök.
Ja és tényleg látnod kellene a hozzátett papírjainkat (pl:psychológus). Ez van!

Nincs jelen

#838 2009-04-23 21:15

FZotya
Tag

Kedves Györgyina!
Nekünk rengeteg erõt ad, hogy vagytok (sajnos betegen) és az írásaitok is. A férjem már így is rengeteget változott jó irányban és ha nem is ír, de azért ideül mellém néha és sok mindent elolvas - elolvastatok vele.
Érdekes, hogy az alázatról írsz, nekem mostanában mindennap ez jár a fejemben, hogy eddig beismerem nem nagyon jutott eszembe ez a szó, amíg nem ért "bánat".
Köszönünk mindent.
Itt vagyunk veletek és még jelentkezünk. Ja és szavazunk!!!!!
Jó éjt!

Nincs jelen

#839 2009-04-27 12:28

Tami
Tag

sziasztok!

Az aláírásgyûjtést elkezdtem az iwiwen kiírni az üzifara!
20 PERCE VAN KINT ÉS LÁTOM, HOGY MÁR 5 ISMERÕSÖM TOVÁBBÍTOTTA AZ Õ ISMERÕSEINEK IS.
83 ALÁÍRÁS VOLT AMIKOR KIÍRTAM KÍVÁNCSI VAGYOK MENNYIVEL DOBJA MEG A SZÁMOT.
Ha úgy látjátok, hogy van értelme, tegyétek meg ti is!!!
Érjük el közösen, összefogással a kívánt célt!!!

Én ezzel a szöveggel írtam ki:

Sziasztok!ALÁÍRÁSGYÛJTÉS!!!

Kérlek segítsen aki tud, 1 perc az aláírás, de sok embernek ez rengeteget jelent.

http://crohn-colitis.hu/kerdoiv-090325/

KÖSZI ÉS HA TUDOD KÜLD TOVÁBB, SEGÍTSÜNK HA TUDUNK!!!!!!

Ez mindannyiunknak kb 5 perc, de az aláírások száma megsokszorozódhat!
Akinek van iwiw, myvip, stb vagy csak küldjön 1 emalit a barátainak!

együtt sikerülhet!!!!

SZIASZTOK!!!!

Nincs jelen

#840 2009-04-27 13:54

Györgyina
Tag

Tami, Te csúcs vagy, köszi.

Nincs jelen

#841 2009-04-27 14:44

Tami
Tag

Már 90 aláírás van.
Tehát 6-7 ember segített már!!! (És csak meg kellett szólítani õket)
Ahova csak tudjátok küldjétek ti is!!!
CSAK ÍGY SIKERÜLHET!!!!

Györgyina! Köszi :-) Remélem sikerül!!!

Nincs jelen

#842 2009-04-29 11:20

Tami
Tag

Hali!

Az aláírásokat ellenõrzi valaki? A párom is aláírta és még nem szerepel a listán, illetve még 1 ismerõsöm is mondta hogy aláírta és sehol sem látom. Jóvá kell hagyni az aláírásokat? milyen idõközönként teszik ezt meg?

Köszi

Nincs jelen

#843 2009-04-29 11:28

mamo.
Tag

én is aláirtam már, de nem látom, hogy több lenne a szavazat

Nincs jelen

#844 2009-04-29 13:27

Tami
Tag

Sziasztok!

Ezt most találtam, a 17. fejezet szól rólunk.
a 840. oldaltól van benne hasznos infó.
Ez valamiféle "irányelv" a betegség súlyosságának megállapításához.

http://www.orszi.hu/index.php?ID=91

Halika

Nincs jelen

#845 2009-04-29 13:42

Tami
Tag

mamo!

Mikor írtad alá? Hát nem tudom mi van akkor.

Györgyina az illetékesnél rákérdezel?

Köszi

Nincs jelen

#846 2009-04-29 13:45

Györgyina
Tag

Mamokám, Tamikám: az illetékes néhány naponként ellenõrzi az aláírásokat és hitelesiteni fogja. Meg lesz tuti.
Tami nagyon ügyes vagy, sokat segit a belinkelt oldal a beadvány megirásához. Köszi Mindenki nevében.

Nincs jelen

#847 2009-04-29 14:29

Tami
Tag

Györgyina!

Teljesen véletlenül találtam rá, gondoltam, hogy hasznos lesz!
Szívesen, mindent a jó cél érdekében.

Nincs jelen

#848 2009-04-29 14:49

Györgyina
Tag

Tamikám: tudud azt szokták mondani, hogy csak az okos embernek lehet szerencséje. Ez vonatkozik Rád is. Mégeyszer köszönöm mindannyiunk nevében.

Nincs jelen

#849 2009-04-30 21:39

Tami
Tag

Sziasztok.

Voltam bizottság elõtt. Nem tudom én voltam e peches de életemben ennyire megalázottnak,
kiszolgáltatottnak nem éreztem magam.
Egy dolog, hogy hogy beszélnek az emberrel, és hogy minden szavára cinikus megjegyzést tesznek,
de az, hogy a kedves doktor azt sem tudja szerintem mi fán terem a crohn betegség.
Háát. Vizsgálat közben megkérdezte, hogy a mellemmel mûtöttek???? Nem mondom azzal nem.
Úgy nyomkodta a mûtéti heget mintha játékgépet verne, majd elsírtam magam, mire diktálja, enyhe nyomásérzékenység.
Mikor megkérdezte a panaszaimat elõre közölte nem érdekli tegnap meg a múlt héten mi fájt, MA mi a panaszom.
Mikor mentem ki elkezdte a záróimról diktálni a mûtéteket, hát a jejunumot nem tudta kiolvasni, hát még a resecioval mennyi gondja volt.
Elküldött a rehaboshoz, az normális volt.
A rehabos után vissza kellett mennem a papírjaimért, ami idõrendbe lefûzve vittem, egy kupacba kaptam vissza, gondoltam átnézem, jól tettem még az orvosi beutalómat is visszaadták, mire mertem megkérdezni, hogy ezt is vissza kell kapnom, ja hát nem az véletlenül került vissza.
Jól átnézhették........

na hát majd küldik a papírt

Az elmúlt másfél évben majd 11 hónapot voltam betegen a crohn miatt, 2x mûtöttek, rengeteg vizsgálat stb.
Ezek azt hiszik viccbõl járunk ide.
OEP - Én   1:0
És folytatás nem lesz, ezt én még egyszer nem.....................

Szép hétvégét nektek!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#850 2009-04-30 22:09

Györgyina
Tag

Tamikám: ezekszerint ez volt az elsõ vizsgálatod a nemes és méltóságos OEP-nél, mert máskülönben már immunis lennél. Nagyon sajnálom a megrázkódtatást, de ezen mindinki túlesik. Tudud ez olyan, mint a kollégiumban a gólyák beavatása, fájó, de egy idõ után már nincs jelenlõssége. Nézd a humoros oldalát. Ez talán ma még nem megy, de holnap már kacagni fogsz az egészen. Hidd el nekem, én 26 évig jártam ezt a kanosszát és a végén már kimondottan teleszájjal röhögtem rajtuk. Minden baklövésükre harsány kacag volt a válasz. És nevettem hidd el eleget. És igy lehet ezt kirbirni. Másképp beleõrültem volna én is. Telejesen megértem a felháborodásod és jogos. De gondolj bele, általában a katonaságtól leszerelt orovosok vannak itt, akik katonákat vizsgáltak, hogy alkalmasak-e vagy nem. Na ez a stilus. És a stilus, maga az ember, mint azt tudjuk.
Tamikám: olyat meg ne is irj, hogy itt vége. Ha nem tetszik, ahogy döntenek, feltétlenül fellebbezünk. És kérek egy nagy kacajt.

Betegtársad szeretettel:                                                                                    Györgyina

Nincs jelen

IBDoktor

Láb