#101 2006-06-01 08:53

monik
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Az Adri arnyaltan irta le miert ment a Zoli, azert mert megunta az ujabban egyre nagyobb kereteket olto ostobasagot (akinek nem inge ne vegye magara). Ennek pedig egyik oka a moderatorok hianya, en hiaba hangoztatom, ertelmes ember nem hallgattatik meg (ugye Robur?), ugy tunik. Igyhat elveszett O is, es nem hinnem, hogy O lesz az utolso.
Nem elmenekult, es nem megsertodott. Nem hinnem, hogy neki tudott volna sok ujat nyujtani a forum, mert neki a crohnrol mar nem lehet, de ha ennyire nem erdekli az emebreket tapasztalt betegtarsak epito segitsege hat, ez van.

Nincs jelen

 

#102 2006-06-01 13:38

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Zoli
vannak emberek akik nem hagynak maguk utan semmit es vannak akik igen
az utobbiak nem szeretik az elobbieket
az ertelmesebb emberek sokaig borsot hanynak a falra mert szuletett filantropok de egy ido utan +unjak a banant illetve a borsot + a hanyast
persze ezen emberek kozul sokan nyitottak es szeretik sutnivalojukat valamilyen modon ereztetni masokkal
masoknak ez nem mindig tetszik
nincs mindig igazuk mi tobb sokxor de nem lehet elmenni a velemenyuk mellett eszrevetlenul
ugye evidens ez nem egy nekrolog
szoval hianyozni fog Zoli es hianyozni fognak a hozzaszolasai is mert igy a forum ...torzo

Nincs jelen

 

#103 2006-06-01 14:22

Ksanyi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Hello Monik
Én úgy látom a magyaroknak sok hiányosságuk van például tudni kellene vitatkozni és ha nem tudják a felek meggyõzni egymást tudni kellene elfogadni a másik véleményét.

Én szoktam olvasni a fórumot igaz nem vagyok õstag és nem vagyok évtizedek óta beteg amikre itt szoktak hivatkozik (nem mintha ez valami elõny lenne szerintem)
Sõt nem is túl súlyos az állapotom remélem így is marad probálok tenni is ezért és nem csak a gyógyszerekbe bizom hogy segitetnek.
Mégis érdekel mások véleménye még ha sokszor nem is értek vele egyet de azért ostobaságnak nem merném nevezni.

Monik te hogy csinálnád meg a fórumot? Kéne csinálni olyan részleget kérdezd a 10-20-30 éve beteg ember társaidat mert õk már minden reményt feladtak?
Vagy minden fórumozónak kellene egy IQ-tesztet végeznie biológia kérdésekkel hogy lássuk ki az értelmes ki nem?

Építõ segítség? Hát szerintem az nem így néz ki persze ez is csak egy vélemény.

Én minden gorombább beírás után arra gondolok biztos rosszul van és fájdalmai vannak. Lehet hogy ez túl optimista nézet de legalább itt lehetnénk toleránsabbak egymással ha már hasonló nyûggel küzdünk.

Én annak is örültem hogy Zoli itt volt ö legalább vállalta az ördög ügyvédje szerepét bár nekem elég agresszív volt de ö ilyen. De ezt is megértettem mivel tudtam miken ment keresztül.

Még annyi sokan nem szólnak hozzá a fórumhoz most számoltam meg 188 ember aki regisztált még 1x sem szólalt meg 582 emberböl ez szerintem elég sok. Nem lehet hogy azért mert aki nem olyat szól hozzá ami nem tetszik azt simán hülyének nézik egyesek?

Monik csak az én személyes véleményem nyugodtan veheted ostobaságnak nem gond :)

Tisztelettel Ksanyi

Nincs jelen

 

#104 2006-06-01 14:47

monik
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Ksanyi!

Nezd ha igy latjak az emberek akkor csak eloben segitek, mert ugy tunik egyesek jol meghuzodnak a cyber letben es onnan hangemberkednek. Tul sok pozitiv visszajelzest kaptam afelol, hogy tudok konstruktivan dolgokhoz szolni es segiteni.

Igenis ostoba az aki nem veszi a faradtsagot es nem keres ra valamire, es megkerdezni 684.-jere, hogy mi a tunete a crohn-nak?

Egyebirant a Zoli szemelyesen nekem nem az ostoba szot hasznalta ezekre az emberekre, de nem szandekoztam idezni tole, es finomitottam rajta.
Ha pedig magadra vetted, legyen a Te banatod!

Nem hinnem, hogy nem ismernem a vitatkozas kulturajat, foleg nem hiszem, hogy ezt neked kellene minositened ugy, hogy nem ismersz.
Sosem mondtam, hogy biologia tesztet kellene kitolteni, de nem hinnem, hogy az anabolikus szteroidokrol ugy kellene vitatkozni, hogy valaki az sem tudja mi az, aztan meg ugat nekem.

Ha ugy gondolod hulyenek nezhetsz, nem hinnem, hogy a tudomanyos fokozat megszerzese elott annyira egyugyu lennek, mellesleg pedig nem kertem toled, hogy egy hozzaszolasomat is elolvass, nyugodtan ki lehet hagyni, mivel ugyse tudsz belole profitalni! Nem hinnem, hogy azon emberek akiknek egyeniseguk van, mindannyian hulyek lennenek velem egyutt :)

Nincs jelen

 

#105 2006-06-01 14:59

monik
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Egyebkent pedig nem hinnem, hogy van ertelme egyedul maradni az egyik oldalon.

Idezet a hetvegrol, aki ott volt az tudja mit jelent az:

Audiatut et altera pars!

Nem hinnem, hogy ez itt megvalosul.
De hat minden jot mindenkinek!

Osztogassak azok a tapasztalataik akik 3 hete betegek!
Aiolosz, majd megirom hol lesz a blogom :)

Nincs jelen

 

#106 2006-06-01 15:13

Ksanyi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Hello Monik

Audiatur et altera pars - hallgattassék meg a másik fél is

Bocs ha megsértettelek nem állt szándékomba.
Tényleg nem lehet itt véleményt nyilvánitani?
Semmi esetre sem nézlek hülyének tudom hogy jó pár dologban többet tudsz az itt lévöknél
én csak azt szerettem volna hogy egy kicsit nyugodtabb hangnemben lehessen  itt beszélni.
Maradj nyugdotan az oldalon én maradok továbbra is olvasó.
Üdv Ksanyi

Szerkesztette: Ksanyi (2006-06-01 15:32)

Nincs jelen

 

#107 2006-06-01 16:09

Vera
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Hát sajnálom én is Zoli távozását. Nagyon tetszettek a hozzászólásai (még ha nem is mindig adtam igazat neki) az avatarokról nem is beszélve.

Monik! Szerintem tapasztalata annak is lehet (ha nem is sok)aki "három hete beteg". Hidd el, hogy aki elõször rákeveredik erre az oldalra, nem biztos, hogy rögtön megtalálja amit keres. Nem azért teszi fel a kérdést a 684x-re, hogy rögtön leszólják a tapasztalatlansága miatt. 
Üdv mindenkinek: Vera.

Nincs jelen

 

#108 2006-06-01 16:12

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Monik wröte:
"Osztogassak azok a tapasztalataik akik 3 hete betegek! ..."
Ezen vegul is lehetne hehereszni, de en azert ettol nem vagyok boldog :-(((((
Javaslom nezd + maKACS blogjatmaKACs, erdemes...tutti, hogy a Tied is ilyen klassz lesz.
Varom a hirt, hol olvashatlak...

Nincs jelen

 

#109 2006-06-01 20:15

Adrika
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Nincs semmi gond, nem a saját véleményemet írtam, hanem az övét. Mondhatni ritka kivételes pillanat volt mostanában, hogy tegnap "szócsõként" megnyilatkoztam ezzel kapcsolatban.

Valamilyen furmányos módon Zoli úgy gondolta, hogy nekem errõl tudnom kell, ezért megosztotta velem ezt az információt e-mailben. Tette mindezt annak ellenére, hogy hónapok óta nem vagyunk beszélõ viszonyban. Miért? Ki tudja...

Nincs jelen

 

#110 2006-06-01 20:48

Mancsa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

"... és mindenfajta kombinációt és találgatást, esetleg téves elképzeléseket elkerülve nem azért, mert itt idõnként összecsaptak a vélemények és ölre menõ viták alakultak ki és nem is azért, mert esetleg valaki "elüldözte" volna.

Egyszerûen csak azért, mert úgy érzi, hogy végre helyes mederbe terelõdött az élete, boldog és kiegyensúlyozott, és már semmiféle építõ hatással nincs rá ez a fórum. Ennyi."

Zoli!... nekem ezek a mondatok azért egy kicsit "sántítanak", jobban mondva nem igazán tudom ezt a magyarázatot elfogani.
Ha nálam helyes mederbe van az életem, és boldog, kiegyensúlyozott vagyok, akkor nem fosztom meg a többieket attól, hogy a korábbi építõ hozzászólásaimból okuljanak.
Tehát nem töröltetem magam, hanem max. nem szólok hozzá a fórumhoz többet. Az eredmény ugyan ez lett volna!!! Kivonod magad a forgalomból és kész. Valószínûleg egy idõ után rájöttünk volna, hogy nem vagy aktív részese a fórumnak, de az esély megmaradt volna, hogy aki akar, az személyesen megkeressen, mert szüksége van a tapasztalataidra. Valamikor, azt hiszem, ezért jöttünk ide és kezdtünk bele az egészbe!!!
Függetlenül attól, hogy nincs további építõ hatása az életedre a fórumnak. Gondolom, azért volt szép és jó emlék is, amit nem dobsz el, mégha itt most azt is teszed...a többiekkel. pl. barátság Monikkal, egy közös chates kirándulás, labirintus...és még sorolhatnám.

Minden jót kivánok a továbbiakban! :)

Üdvözlettel: Mancsa

Nincs jelen

 

#111 2006-06-01 21:03

Adrika
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Jaj, Mancsi, ezek nem Zoli szavai, hanem az enyémek! Sacc per kábé ez volt a lényege annak, amit írt. De ezek az én mondataim, nem az övé.

Nincs jelen

 

#112 2006-06-01 22:18

fater
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Sziasztok nem tudom ki a Zoli de ha túl tudott lépni a forumon remélhetõleg valami jobb
dologgal futott össze.Néha én is tudnék durván válaszolni,olyankor kilépek és számolok,magamban.Egy bisztos Monik nagyon értelmes nõ ne bántsátok,jó lenne ha sok ilyen értelmes irást olvashatnánk.NEM vagyok okos csak tapasztalt.Régóta beteg s ez nem elõny.32év egészségesen is sok idõ hát még betegen.Minden jót mindenkinek,panaszmentes szép napokat fater
Apropó a Kõbányai müv.ház120 széke nem telt meg a bélnapon vajon miért???????????????

Nincs jelen

 

#113 2006-06-02 09:06

Ravic
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Szia Monik,sziasztok
"az ujabban egyre nagyobb kereteket olto ostobasag" ....??

Az ostobaság nem új keletû..... ....  létünk velejárója. Mond csak mormális az aki deszkaszárnyakat szíjaz a vállára,repülni akar és leugrik az Eifel toronyról?
Vagy kiadja utolsó tartalékait egy gyógyszernek vélt készítményre?Valahol egyugyanaz:Egyszer valami csak bejön ami segít a többinek. Nem mondom hogy az ostobaság viszi-e elõre a világot,de biztos nagy rész van benne.
Errõl a fórumról (a mellett hogy nagyon jó) mindig hiányzott a felhõtlen csevegés, egy ilyen szemszögbõl ,amibõl csak mi bélbetegek látjuk a világot.
Úgy gondoltam ez adhat olyat hogy valaki úgy érezze veszít ha elmegy innen ,vagy hogy megtöltsön egy bélnapi rendezvényt.
                                            Ravic

Nincs jelen

 

#114 2006-06-02 15:09

Suhi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Sziasztok!

Úgy érzem, ha most akarnánk megszervezni egy kirándulást nemcsak a gyatra idõ miatt nem jönne össze.... ja és még íjászkodni se tudnánk...

Nincs jelen

 

#115 2006-06-18 16:38

Vera
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Ismét hiányérzetem van.

Hol van Monik?

Nincs jelen

 

#116 2006-06-18 18:02

Mancsa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Monikot el lehet érni a magán elérhetõségein. (mail cím) Egyébként nincs jelent a fórumon...

Nincs jelen

 

#117 2006-08-06 20:50

bath
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Inditottam egy topikot .Eltûnt vajon miért.Orvost kerestem volna ....
Üdv:
Bath

Nincs jelen

 

#118 2006-08-06 21:58

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Bath: Szerintem csak át lett helyezve az "orvost keresek" cimü topikba.De Robur tudja pontosan!

Nincs jelen

 

#119 2006-08-07 06:25

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

Bath: töröltem.

Topikodnak 'Hozzáértõ gasztroenterológust keresek' volt a címe, ami azt sejteti,
hogy vannak nem hozzáértõ gasztroenterológusok is. Nem szerencsés cím.

Mint barna-by is írja, van már hasonló topik, címe: Orvost keresek.
Ezenkívül van 'Orvos válaszol' rovat is, ott is feltehetted volna a kérdést.

Tanulmányozd kérlek a fórum szabályzatot!

Tegnap elküldtem neked két fõvárosi gasztródoki elérhetõségét is.
Ha valódi email-címet adtál meg, már a postaládádban kell lennie.

Nincs jelen

 

#120 2006-08-07 17:14

bath
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Jogos .Kösz a választ !Kösz a cimeket.Új vagyok és nem kellõen körültekintõ...
Üdv :
Bath

Nincs jelen

 

#121 2006-09-24 15:26

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

ROBUR!!!!
Káosz kezd lenni itten néküled mióta nincs neted!!
SEGÍTSÉG!!
Annyi egymást fedõ topik van,hogy már alig lehet eligazodni!
Tégy rendet! :D
Üdv:
           Niala

Nincs jelen

 

#122 2006-09-27 21:31

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

Szia Niala,

egy netkávézóból néztem fel. Sajnos innen nem nyúlhatok bele az offolásokba. Mivel még hetekig nem kötik be az új netet, a fent említett káosz miatt valószínû, hogy a jövõ héttõl kényszerszünet következik a fórum életében.

De addig let's go!

Nincs jelen

 

#123 2006-09-28 12:32

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Rendicsek....
Addig csak kibírjuk valahogy! (kényszerszünet) :O
Köszi,hogy írtál!
Üdv:
                  Nia

Nincs jelen

 

#124 2006-10-06 08:56

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

szia robur''
tenyleg rengeteg topic fedi egymast nem lehetne vmit megis torolni?-vagy vhogy egyberakni?
pl.:ezt most vettem eszre h van vmi flavon max-os topic de hat az onmagaban egy hirdetmeny barhova be lehetett vna irni...
meg stb...
roburnak netet !!!!!!! ;) :)
szia.: dori

Nincs jelen

 

#125 2006-10-11 18:23

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

dori, Niala!

Köszönöm nektek, hogy terelgetitek a fórumot. Ha van kedvetek/idõtök moderátorkodni, írjatok. Adok jogosultságot.

Még egy hónapot kell kibírni...

Nincs jelen

 

#126 2006-10-12 10:57

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

szia robuR
koszi a lehetoseget, megkaptam a leveled :)

Nincs jelen

 

#127 2006-10-12 20:36

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves Robur!
Nem tudom megkaptad-e a levelem...
A lényeg,hogy én is megköszönöm a lehetõséget,de meghagyom Dórinak,szerintem õ aktívabban jelen van itt,mint én,és tenni fog a rend fenntartásáról Mancsával karonöltve!
Üdv:
              Nia

Nincs jelen

 

#128 2006-10-13 15:23

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

szia nia''
hat igen meg csak gyakorolnek, akkora lepeseket nem teszek, de azert rendben, mert nagyon nagyon birom ezt a forumot ;)
puszi neked. remelem jobban vagy!!

Nincs jelen

 

#129 2006-11-16 19:06

Niala
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves Robur!
Segítségedet kérném egy kis apróságban,nem hiszem el hogy ennyire ügyetlen vagyok...  :(
Nos,az avataromat szerettem volna megváltoztatni,és annak rendje módja szerint le is kicsinyítettem a megadott értékekre.Rámentem a tallózásra...tüptürüp...aztán feltöltés...de ugyanaz a kép jelent meg mint ami eddig is volt...csak egy kicsit szélesebb lett(gondolom a másik kép értékei szerint) .Próbálkoztam,ellenõriztem is,minden jó volt,de nem akarta feltenni,és más képet sem tudtam,mert megint ugyanazt hozta vissza ami eddig is volt.Tudsz nekem segíteni??

Nia

Nincs jelen

 

#130 2006-11-21 20:26

krisztina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves Robur, nem tudom miert nem jonnek meg az uzeneteim, vagy az nem a mail-boxomba jon. Hol tudom oket elolvasni Koszi Udv.

Nincs jelen

 

#131 2006-11-22 18:42

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

szia krisztina'''
en nem vagyok robur de erre a kerdesedre akarki tud valaszolni.(azt hiszem :)
arra az email cimedre mennek az uzenetek amivel regisztraltal a forumon.
udv.: dori

Nincs jelen

 

#132 2006-12-07 10:52

Kata17
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves klubtagok!

Én egy 17 éves lánynak vagyok az anyukája, akirõl kiderült júniusban, hogy beteg. A diagnózisa  Bechterew. A házipatika.com, reumatológiai megbetegedések alatt megtudhatjátok, hogy ez mit takar. Olyan segítõkész embereket keresek, és találok, akik már kaptak biológiai terápiát. Biológiai terápiára lenne szüksége Évinek. Izületi duzzanata esetén bázisterápia is szóba jön. Ezt a Budai Irgalmasrendi kh-ban döntötték el.  Ha beütöm a googleba a bázisterápiát, kijön egy ablak amibe be kellene írni egy kódot, ami azoknak van meg, akik már kaptak biológiai terápiát, és van egy kártyájuk. A kártyán levõ kóddal lehet tovább jutni, erre a kódra van szükségünk. Ha valaki tud segíteni, akkor a lemika@emitelnet.hu címre nagyon kérem küldje el. Köszönöm. Tudom, hogy van valaki, aki segíteni tud nekem, hogy minél többet tudjunk meg, és lássuk, hogy anyagilag mit kell összeszednünk ahhoz, hogy az Évi ne legyen pár év múlva nyomorék. Üdvözlettel Lendvainé Kata
Telefonszám is jöhet. Az enyém, 06-30/2890994 Köszönöm!

Nincs jelen

 

#133 2006-12-11 16:56

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves "Moderator Holgyek" !
Azon keressel fordulok hozzatok, hogy a "Ki kicsoda" topicbol, legyetek olyan szivesek az oda nem illo hozzaszolasokat a megfelelo helyre transzportalni, termeszetesen azokat, amelyek az utobbi napokban tortentek.
Elore is koszonom:
aiolosz
tag

mas
Geza titulusanal az szerepel, hogy moderator, most akkor moderator :-)

Szerkesztette: aiolosz (2006-12-11 17:00)

Nincs jelen

 

#134 2006-12-12 13:59

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

Kedves Aiolosz,

Köszönjük. Néhányat átpakoltam a "Nõgyógyászat"-ba / "Elõször járok itt"-be, a többit töröltem. A moderátor hölgyeknek törlésre és szerkesztésre van felhatalmazásuk, a "transzportálás" Robur dolga.

Hát, Gézát régen láttuk errefelé :)

Nincs jelen

 

#135 2006-12-12 15:31

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Szia Robur !

Koszonom en is.
Tudom en, hogy Te vagy a "speditor", de olyan regen jartal erre......

aiolosz

Nincs jelen

 

#136 2006-12-17 12:06

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Üdv!

Robur kedves!Segíts nekem!
Szeretnék képet feltölteni,de halvány gõzöm sincsen,hogyan kell a megfelelõ méretre tömörítenem a képet,anélkül meg nehéz lesz,mert akkora arcom van hogy nem férek fel.:)))
Lécciléccilécci!

Köszike:roor

Nincs jelen

 

#137 2006-12-18 07:25

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Sziasztok!

Robur nagyon szépen köszönöm!
Hihi!Tök jó!Most már van arcom is!
És ráadásul el is férek!:)

pusza:roor

Nincs jelen

 

#138 2007-01-07 13:27

CSICSU
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Én sem tudom kérlek roor nekem is áruld el :) hogyan legyek kicsi köszi!

Szerkesztette: CSICSU (2007-01-07 13:34)

Nincs jelen

 

#139 2007-01-07 13:42

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

CSICSU!

Nekem is Robur segített,õ töpörített össze és rakott fel.:)))
Ha szépen megkéred biztosan neked is megcsinálja.
Merthogy én egy számítástechnikai analfabéta(gamma stb.) vagyok.:P

üdv

Nincs jelen

 

#140 2007-01-10 09:50

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Hali!

CSICSU!Semmi hír a képrõl?

Nincs jelen

 

#141 2007-01-10 16:15

barna-by
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Halihó!!Én segitek bárkinek a képét megcsinálni! Csak egy mailbe küldjétek el és visszaküldöm!
Puszi!

Nincs jelen

 

#142 2007-01-15 07:22

Malacka
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Szia Barni,

köszönöm Malackát.

A cicus aki a képen látható Malacka az én 6 éve befogadott házi kedvencem, aki a kilóit illetõleg igencsak fogyókúrára szorul. Tehát nem a felvétel közeli, hanem Malacka a dagadt.

Nincs jelen

 

#143 2007-01-15 15:14

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves moderator Holgyek !
Szeretnem, ha nyitnatok egy olyan topicot, amiben a gyogyszerek ararol, vizit_dijjal kapcsolatos tudnivalokrol es minden az eletunket +nehezito aktualis temarol lehetne irni, informaciokat cserelni. Igy nem fordulhatna az elo, hogy peldaul Pasekix olyan dolog felol erdeklodik egy topicban, amirol nemregen irtam egy masikban :-(
Koszonom, elore is.
aiolosz
p.s.: Robur, Robur, de +nehezitetted az eletemet :-(

Nincs jelen

 

#144 2007-01-16 09:30

dori
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

szia aiolosz'''
eppen "most"targyalunk roburral a forum jelenlegi helyzeterol, miszerint vmilyen modon nagytakaritas lesz...    a keresed meg fuggoben-varom a robur altal megbeszelteket.
udv.: dori      //iszonyat-nagy kavarodas van-84. hasznalhato topic?//

Nincs jelen

 

#145 2007-01-23 17:30

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Kedves Robur !
Elemi erovel jelentkezik annak szuksegessege, hogy legyen chat, vagy valami hasonlo :-)
A forumon - hal Istennek - jokedvu es a bajaik ellenere eleterotol duzzado fiatalok szep szammal vannak jelen. Orom oket olvasni, de jo lenne kulon valasztani a bretegsegunk problemait es gondjait taglalo reszeket az inkabb privat eletbe valo dolgoktol.
Probaljak ezt valamilyen modon Dori es Barna kezben tartani, de a +levo keretek ennek hatart szabnak :-(
Lehet, hogy en mar oreg vagyok es ezert latom igy, de legalabb be merem vallani :-)
aiolosz

Nincs jelen

 

#146 2007-01-23 17:45

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

Szia aiolosz,

Lesznek változások az oldalon / fórumon, ezt ígérhetem. Chat ügyben is ígéretes fejlemények vannak. De hogy mikor realizálódik, nem tudom. Mindenesetre a fõoldalra feldobtam egy szavazást: jó lenne tudni, hogy a látogatók mire kiváncsiak.

Nincs jelen

 

#147 2007-02-03 17:09

Mancsa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Sziasztok!

Capppy és Manna! Nem az a lényeg, hogy mikor írtátok, hanem, hogy hajlamosak vagytok az offolásra....no comment, ahogy ezt már írtam. Azt hiszem nem szoktam cseszegetni senkit, de amikor már három helyrõl hallom (telefonon és mailben is egyaránt), hogy van két renitens, aki fittyet hány minden baráti szóra  (bár remélem, nem direkt inkább csak nem tudjátok abbahagyni....), akkor bizony úgy érzem rátok kell dörrenni, a dátumtól függetlenül.

Az ok, amiért nem járok ide minden nap és nem szólok hozzátok, kicsit összetett, de azért a fél szemem itt van...
Miért nincs rólam kép? Mert én vagyok a Fantaszta-lány :))) Aki nem elégszik meg ennyivel, azt sajnálom :) Egy kedves barát nevezett el így, itt a fórumon és hû maradok hozzá :)))  Szóval Cappy....be kell érned ezzel. Egyébként, aki már a kezdetektõl itt van, õ/õk tudja/ják, hogy nézek ki és nem kell hozzá fénykép, hogy hitelesek legyenek a szavaim....mert egy kép nem mond semmit....akárki lehet rajta.

A lényeg, hogy legalább ezt a szabályt tartsátok már be....nem kell offolás. Van mail, skyp, ICQ, MSN...stb sorolhatnám. fõleg, ha csak két ember akar ennyire egymással beszélgetni.

Köszönöm, hogy szólhattam hozzátok és remélem minden zúgolódás nélkül megértitek a kérésemet.


Üdvözlettel: Mancsa

Nincs jelen

 

#148 2007-03-18 21:12

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Robur, ez csodás, ez a változás. Eddig is jó volt, de most még jobb. Ugye te készítetted?
Nagyon köszönöm. Nekem béna internet használónak ez nagy ajándék.
Még egyszer köszönöm.
szép napokat, jó pihenést és jobbulást mindenkinek.
Ánya

Nincs jelen

 

#149 2007-03-18 21:34

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Re: Észrevételek

Nincs még vége!

:D

Tavasszal megújul az egész crohn-colitis.hu!

Nincs jelen

 

#150 2007-03-19 21:11

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Észrevételek

Lehet ezt még fokozni?
Hajrá Robur!!
A tavasz, az tavasz, hiába na.........
Ánya

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB