#251 2007-04-03 18:57

clió
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Egészségügy, kórházak

Szuszidi!
Kb 8e Crohn és kb.16e colitis ulceróza van, ez 2001-es adat, a legfrissebbet két hete nem adja ki az OEP. Én komolyan bízom a Felügyelet elnökének ígéretében, mely szerint átküldi levelünket a minisztériumba, azzal, hogy nézzék meg mégegyszer. Szerintem nem idõhúzásról van szó, ha  még is, akkor azt is a nyilvánosság elé tárjuk.
Valóban kell a segítség, de már jön is szépen, már 23 esetnél tartunk, amit mindenkinek köszönök.
Holnap a TV2 forgat az egyesületünkrõl, a betegségrõl és még nem tudom mirõl. Ez felvételrõl megy majd, ha lesz idõpont beírom. Nekünk most nagyon kell a sajtónyilvánosság, minden lehetõséget ki kell használni.

Ánya! Én is bízom, hogy a kormánypárti politikusok között vannak tisztességes emberek, akiket meg tudunk gyõzni igazunkról!!!

Clió

Nincs jelen

#252 2007-04-03 20:05

Szuszidi
Tag

Clió!
Akkor hívj fel telefonszámom elküldtem priviben ma reggel! Megkaptad??

Nincs jelen

#253 2007-04-03 20:22

dori
Tag

he skacok'''
ez most komoly, hogy a margit sebeszetenek a muszereit teszik ki a muto ele, es adjak el? asszem ezt lattam a tv-ben, de nem hittem a szememnek... :o
vki mondja, hogy nem... pedig milyen jo is volt ez a csapat.
huuu ez most nagyon, de nagyon rossz kedvre "deritett"...

Nincs jelen

#254 2007-04-04 06:17

Szuszidi
Tag

Kedves Mézeskalácsunk!
Nem hittél a szemednek azt íród pedig nyugodtan! Söt mondom néked hogy nem sokára megkapod a személyre szóló levele valamelyik kijelölt biztosító társaságtól! Akkor nem fogsz hinni a szemednek! Elindult a nagy "reform" nincs vissza út. De viszont lenne szükség nagy nagy összefógásra! Megközelítõleg 25-30 ezren vagyunk IBD-ek majdnem mindenkinek van családja mondjuk az plusz 2 fõ az máris 90 ezer ember! Akit érint ez a betegség vagy igy vagy úgy! S tuti hogy vannak még olyan beteg szervezetek akiket szintém "halálra ítéltek" az még jó nagy adag ember tömeg, na azzal már lehetne kezdeni valamit mondjuk aláírás gyüjtés! Én is el vagyok kenõdve! Nem szabad ezt hagynunk!
Ûdv: Szuszidi

Nincs jelen

#255 2007-04-04 14:17

dori
Tag

jajj szuszi'''
hat az osszefogasban mindenki benne van, de mit ernenk vele, ha mar adjak el a gepeket, illetve nekem dobo doki kell, es ennyi...(ez eleg hulyen hangzott, inkabb csak csillapitsuk a kemeny reformok reszet!& mindenkinek hajra. segitsen, ahol csak tud, vagy ahol nem annyira lehetetlen.)

dobo doki szeged tart karokkal varja!!!!
nah most lehet az en fiatalsagomnak koszonheto, de...
azt sem tudom zavaromban, hogy mit szerettem volna irni...
    csak annyit, hogy en nagyon ki lennek, ha nem lathatnam meg latogatokent sem azt a jol osszeszokott teamet...meg ha dobo dokitol az elso idokben ugy feltem, mint a tuztol...ja es mindehhez hozzatartozik a margit egesz sebeszetenek "hangulata" is...mindenki!kivetel nelkul(?)...

Nincs jelen

#256 2007-04-04 15:07

Szuszidi
Tag

Hát kérem szépen!

Lemondott Molnár Lajos

Lemondott Molnár Lajos, az egészségügyi tárca vezetõje. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Molnár lemondását 2007. április 6-ai hatállyal elfogadta.
Lemondott Molnár Lajos

Szerkesztette: Szuszidi (2007-04-04 15:08)

Nincs jelen

#257 2007-04-04 16:05

Pevi
Tag

Sziasztok!

tudom, nem tartozik "szorosan" a mi témánkhoz, de elküldték nekem ezt az emailt és úgy érzem, tovább kell itt adnom. tudom, hogy sokan nem tehetünk semmit ellene, engem inkább a versike ütött szíven. Íme:

Kérem minden ismerõsömet,hogy az üzenetemet és versemet adja
tovább,hogy körbe járjon,hátha lesz foganatja:
SOS!Sajnos a bezárás réme fenyegeti a légzésbénult betegeket ellátó
Osztályunkat,mivel a Budai Gyermekkórház is felkerült a bezárandók
listájára!Kérek minden ötletet,vagy jó(befolyásos!) e-mail címet,hogy
nyomást gyakorolhassunk a miniszterre vagy a Regionális
Tanácsra,hogy ez ne történhessen meg.Egy krónikus osztályon a
biztos halál vár ránk,mert az életünk és nem csak az életünk minõsége
függ attól,hogy ezt elkerülhessük!Minden ötletet várok!

Doszkocs Zsuzsa

Tûnõdés...

Túl vagyok a kómán
Élek, ahogy hagyják.
És a gép duruzsol a fülembe
Miközben levegõt juttat a tüdõmbe...

Nem kívánom Néked
Ezt a nehézséget!
De belenézhetne a szemembe
Aki szerint túl nagy a létem költsége...

Szeretem a szépet,
Festek is sok képet.

A gazdaság sáros?
Haljak meg, tán már most!

Igyekszem a jóra,
Vágyom néhány szóra.

Hát Tisztelt Országház!
Ez a humanitás?

Komor ez a Világ,
Nekem helyet nem ád.
De belenézhetne a szívembe
Aki szerint nem vagyok méltó az életre.

Doszkocs Zsuzsa a Budai Gyermekkórház Légzésrehabilitációs Osztály betege

--
"Az egyetlen dolog, ami szükséges a Gonosz diadalához,
hogy a jó emberek ne tegyenek ellene semmit."
(Edmund Burke)

Nincs jelen

#258 2007-04-04 16:36

barna-by
Tag

Hja...
Lemond, de marad minden így épp azért, mert kellett egy ember, aki mindezt véghezviszi és utána el lehet söpörni pár milliárddal a közélet elõl...ezért mondott le...

Amúgy én nem sírok, mivel sajnos én is megválasztottam am ostani kormányt és aki igy döntött, az viselje következményét és én viselem is szó nélkül.Pedig sirhatnék, hogy a sérvem és az epém ki csinálja meg, mert én is Dobó Mesterben bizok, de mivel nincs, így el kell kezdenem keresni mást helyette és bár nehéz és hosszadalmas út lesz, mire találok valakit, aki megközeliti tudásban és képességekben, de azért nem kell temetni mindent! A világvége nem most jön el! Emberek jönnek és mennek...amúgy is nyugdijba akart menni dobó....most kapott egy szép végkielégitést és nyugdijat...él mint marci hevesen!

Nincs jelen

#259 2007-04-04 16:52

dori
Tag

hat azert meg nem tartunk ott, hogy a fanatizmus emberke  elmenjen nyugdijba, mivel azert meg van ideje, meg amugy sem az lenne az elso neki...
egy ismeros hivta dobo dokit telefonon, mert surgosen meg kene muteni a fistulajat, dobo doki csak ennyit mondott: "surgosen talaljon egy masik orvost"...
gyonyoru! mondjuk azert neki is elobb eszbe kellett volna kapnia, ha hagyta volna nyilatkozni a korulotte levoket, vagy peldaul nem tiltakozik ennyire a tv ellen, es felvallalja a dolgokat, akkor nem csak odor beaek "segitsege" marad az utolso szal, de igy csak "ennyit" kapunk mar, amit  a kis filmben is valaszkent adtak...

Nincs jelen

#260 2007-04-05 01:24

ase
Tag

Én úgy tudom a Molnár azért mond le, mert beteg... Tumora van.. (amit mellesleg külföldön kezeltet...) és sajna ahogy hallottam aki utána jön sem lesz jobb.. SÕT! :-(((

Nincs jelen

#261 2007-04-05 06:34

clió
Tag

Igen, hívlak ma, mert tegnap már "elájultam" este.

Nincs jelen

#262 2007-04-05 11:27

shrahina
Tag

bakker, én meg épp félbe vagyok hagyva...1 hónap múlva kiterítve kéne feküdnöm Dobó mester kezei alatt. remélem nem adja fel és talán a mi kis történeteink is célba érnek. vagy túl optimista vagyok?

Nincs jelen

#263 2007-04-05 12:11

Szuszidi
Tag

Kedves Shrahina!
Nem tudom de szerintem kezdjél nézelõdni! Mármint új sebész után! Ahogy elnézem semmi nincs megoldva az eü átalakítást csak most kezdték el és érzésem az hogy addig nem is adják fel addig amíg a magán biztosítok be nem lépnek s ha az megtörténik akkor sajna nem sók remény marad arra hogy kés alá feküdjél! Nem elkeserítésként mondtam amit mondtam hanem mert ez a tény! Jelenleg a Dodó mester kéne megkérdezned hogy mit ajánl neked van e olyan ismerõse aki a te problémádat meg tudja oldani! Sok sikert!

Nincs jelen

#264 2007-04-05 14:40

dori
Tag

szia shrahina'''
dobo doki a veszpremi dr.nagy attilat ajanlja folyamatosan betegeinek, akik majd a kozeljovoben mutetre szorulnak. ugyanigy volt egyik ismerosunknel is, hogy masik orvost mondott dobo, mert jelenleg nem fog muteni egy ideig...

Nincs jelen

#265 2007-04-05 17:15

shrahina
Tag

köszi a tanácsokat, még várok inkább egy keveset, hátha mégis...aztán ha mégse, akkor nemtom :)
dori, az ismerõsöd hogy döntött? ha van vmi közelebbi infod a veszprémi dokiról, légyszi oszd meg velem.

Nincs jelen

#266 2007-04-05 19:24

dori
Tag

**folytatom a megfelelo sebesz topicban...

Nincs jelen

#267 2007-04-05 20:52

bendimama
Tag

Sziasztok!

Ma végre beszéltem a Dobó dokival telefonon. Már elegem van a bizonytalanságból. Megkérdeztem, hogy pár hónap múlva, ha lesz új helye megkereshetem-e. Azt felelte, hogy ha lesz akkor természetesen igen. Nem volt túl lelkes, de nagyon kedves volt. Remélem nemsokára talál megának egy jó helyet. Szerencsére most nincs semmi sûrgõs bajom, de azért ettõl egy kicsit megnyugodtam. Nem hiszem el, hogy egy ilyen magas kvalitású embernek még nincs vagy 10 ajánlata.
Reméljük a legjobbakat.

Hajni

Nincs jelen

#268 2007-04-06 06:17

clió
Tag

Barna-by!

Ne szégyelld, mindenkit érhet baleset! 2002-ben én beszoptam a Centrum pártot, 1990-ben meg az SZDSZ-re szavaztam!! Egy mentségem van csak: akkor még iszonyú tudatlan voltam, nem ismertem a neoliberalizmust, a globalizációs módszereket. Azóta szánom-bánom tévedésemet és igyekszem mindenkit felvilágosítani, aki még nem látja a lényeget.Nem Te voltál egyedül, az a lényeg, hogy rájöttél tévedésedre és igazi férfihez illõ módon viseled következményeit!!!  Van a Talmudban egy mondás: ha nem tudod hová tartasz, minden út oda vezet! Nem biztos, hogy szó szerint idéztem, de a lényegét igen!!

A remény hal meg utoljára!!

Nincs jelen

#269 2007-04-06 06:18

clió
Tag

Jelentem, a gépek még a helyükön vannak, és remélem, ott is maradnak! Ez rajtunk (is) múlik, remélem!!

Nincs jelen

#270 2007-04-06 06:20

clió
Tag

Szuszidi!

Ne reménykedj, azt gondolom, nála rosszabb fog jönni, és ez nem vicc!!

Nincs jelen

#271 2007-04-06 06:23

clió
Tag

Dóri!

Dobó fõorvos úr még mût és mûteni is fog!! Lehetetlen, érted, lehetetlen, hogy az õ és kollégái tapasztalata tudása elvesszen!! Rémhíreket nem kellene terjeszteni, bízni kell az igazságban, hosszú távon az mindíg ki szokott derülni, csak addig kell kibírni valahogy!!!

Nincs jelen

#272 2007-04-06 06:32

clió
Tag

bendimama!

Én sem adtam fel, pedig nincs nemhogy 10, de egy elfogaható ajánlata sem.! Ugye hihetetlen, pedig igaz!! Egyesületünk megkereste a fõorvos urat, hogy tájékoztasson minket, mert naponta 3-4 telefon jön, mindenki azt kérdezi, hol találják meg Dobó fõorvos urat, ha megszünik a margit! Egyenlõre nem tudta megmondani, de megígérte, hogy tájékoztatni fog minket (is).

Mindenkinek!

Tegnap nem jött egyetlen betegtörténet sem, jó lenne elérni az 50-et, ez szép, kerek szám. Jövõ hét kedd-szerdáig lehet írni, aki akar segíteni, tegye meg. Az is jó, ha olyanok írnak, akiknek más sebésszel, gasztroenterológussal van kedvezõ v. kedvezõtlen tapasztalata, mert az a célunk, hogy reális "helyzetjelentést" adjunk a döntéshozóknak. Ha tudjuk már az átadás idõpontját - amire kellenének vállalkozó szellemû betegtársak, lehetõleg azok közül, akik megíták történetüket - hogy közösen keressük fel államtitkár (jelenleg megbízott eü. min.) asszonyt, a sajtó nyilvánosságának kiséretében. Ezt még meg kell szervezni, aki ebben tud segíteni, jelentkezzen!

Mindenkinek köszönünk minden segítséget, csak összefogással érhetünk el sikert!!!

Nincs jelen

#273 2007-04-06 06:40

clió
Tag

Shrahina!

Dr. Nagy Attila kitünõ sebész, neki van még a Dobóhoz hasonló tapasztalat a  gyulladásos bélbetegek mûtétjében. Természetesen vannak még kitünõ sebészek. Aki látta a HírTv kedd reggeli adását, Benyó doktor úrtól hallhatta, hogy sok kitünõ sebász van, de az IBD mûtétjére - érthetõ okokból, ugyanis 1000 alatt van az éves összes mûtét - kevesen "szakosodtak" . Többek között ezért is jó lenne, ha minél többen írnák meg történetüket, mert abból mi, betegek is megtudhatnánk, melyik kórházat válasszuk, ha ne adj Isten, mûtétre szorulunk! Igérem, összesíteni fogjuk az adatokat és közzétesszük. Pl. Németországban vannak olyan kiadványok, amik az adott betegség legkiválóbb gyógyítóit teszik közzé. Mi is csinálhatnánk egy ilyet, mit szóltok hozzá? Ez a betegek véleményét tartalmazná, de természetesen konzultálnánk a szakmával is, mielõtt közzétennénk!

Nincs jelen

#274 2007-04-06 07:22

Szuszidi
Tag

Nekem nagyón szinpi az ötlet!! Csináljuk!!!! :)

Szerkesztette: Szuszidi (2007-04-06 07:22)

Nincs jelen

#275 2007-04-06 11:10

bendimama
Tag

Clió!

Én már megírtam a történetem, ha gondolod, hogy tudnék másban is segíteni, mindenképpen szólj. Most itthon vagyok Gyes-en ezért viszonyleg sok idõm van.
Ha kell más elérhetõségem, szólj!

Hajni

Nincs jelen

#276 2007-04-06 11:50

dori
Tag

kedves clio'''
remhireket nem terjesztek. kerlek egyhanguan legyszives mutass nekem egy "remhirt". dobo doktor 'nagysagaban' pedig allithatom, hogy en hiszek a legjobban, sok mas beteg mellett.
udv.: dori

Nincs jelen

#277 2007-04-06 16:14

Tilda
Tag

Sziasztok!

Hát az biztos, hogy Dóri az igazi tudója a dolgoknak..!  :) Rémhírrõl szó sincs... ( mihez képest )
Én is voltam bent nála a múlt héten, beszélgettünk. nekem 10 éve operálta az akkor 80! éves nagymamámat ( teljes colectomia - colitis )és a nagymamám most 90 éves és köszöni szépen jól van! Szerintem "normális" :) sebész el sem   vállalta volna..
Szóval nekem azt mondta múlt héten, nem tud semmit mondani, nincs másik helyük..stb.. Aranyos volt de nagyon le volt törve... Az elkövetkezõ 1-2 hétben még bent lesz, papírmunka, néhány beteg...stb és lehet õt hívni.

Post Scriptum: ( azt hallottam,hogy lehet, hogy marad 10 aktív ágya..  Nem hivatalos forrásból van az info még, de gondoltam azért leírom, hogy tudjatok róla, van némi remény.. kérdés: ez az esetszám elég-e neki, ahhoz, hogy ott dolgozzon.. )

Téda
( Tilda )

Nincs jelen

#278 2007-04-06 18:17

barna-by
Tag

clio: Miért lenne rémhír? Itt semmi sem az! Állits bármi mellé kész tényeket!Minden elveszik! Ha mût, akkor miért mondja mindenkinek, hoyg keressen más sebészt, mert most nem mûthet? Heh? Amúgy sztem kicsit felesleges ennyire parázni, mert eddig se vesztünk el a sülyesztõben, hiszen vannak más sebészek, és ha valaki tud valamit ill valakit, az tuti szól!Anno így kezdtem a régiekkel, akikbõl már csak én és Mancsa maradtunk, aztán jött Dóri, aki ugyannnyi idõt fektetett ebbe a fórumba mint én, vagy többet!
Amúgy meg sztem egy hszbe lehetne válaszolni mindenkinek, nem kell mindenkinek egy külön hsz...

Nincs jelen

#279 2007-04-06 18:49

clió
Tag

Bocsi, nem bántani akartalak, csak azt írtad, hogy már bontják a sebészetet, ezt minõsítettem rémhírnek, mert nem így van, tegnap még operáltak, azt hiszem, ma is.
Tudom, hogy szíves csücske Dobó és tudom, hogy elküldted a betegséged történetét, amit nagyon köszönök mindenkinek. Bár leállt a dolgog, ma és tegnap nem kaptam egyet sem, illetve egyet postán, amit az illetõ megküldött HÁ-nak is.

Mindenkinek!

A segíteni akaróknak: ha meglesz az átadás idõpontja, megírom, és aki éppen ráér és elég bátor (bár szerintem ebben nincs semmi, csak demokratikus jogainkat gyakoroljuk, már annyi peticiót kaptak, hogy lassan megszokják!!) az jöjjön el, együtt adjuk át a történeteket. Persze név nélkül, és azt is "kitakarom" a történetekbõl, hogy milyen rossz tapasztalatok voltak, melyik kórházban, mert ártani nem akarunk senkinek, csak azt szeretnénk elérni, hogy a Dobó-team tovább operálhasson és ezt a maragitaban tehesse!! Ez a cél, semmi más!!

Nincs jelen

#280 2007-04-06 18:50

clió
Tag

Köszi bendimama, ha lesz feladat, ígérem szólok!

Nincs jelen

#281 2007-04-06 18:56

clió
Tag

Kedves barna-by és mindenki!

Én soha sem pletykákat írtam, mindíg ügyeltem a tényszerségre. Dobó még a március 31-ig felvett betegeket operálja, azután tényleg nem tudja, mi lesz vele, nincs állása egyetlen sebésznek sem május eleje után.

Nehogy má' összevesszünk e nemes cél ürügyén vagy okán. Én senkit nem bántottam, legalább is nem volt ilyen szándékom. Ha még is úgy érzi valaki, akkor bocsi.
Lehet, hogy túl érzékenyek vagyunk mindannyian?
Igazad van, nem írok mindenkinek külön-külön, ez felesleges.

Nincs jelen

#282 2007-04-06 19:12

dori
Tag

kedves clio'''
nem veszunk ossze, es en is csak azt allitottam, amit mindannyian lattunk, es hallottunk kulonbozo pontos(?) !! infokbol. senki nem mondta egy szoval sem, hogy a korhazat/sebeszetet bontjak.
a betegsegem tortenetet elkuldtem, mint ennek az oldalnak egyik moderatora, es mint dobo doki betege, de ezzel igy van meg egy par ember kozulunk.
tovabbi szep napot mindenkinek"

Nincs jelen

#283 2007-04-06 20:28

aiolosz
Tag

Sziasztok !
Nyugi, leg_alabb mi ne legyunk olyanok, mint azok, akik a mi sorsunkrol dontenek ...
Pro primo:
barna-by, igazi lovag vagy, mert azt hiszed, +kell Dorit vedened, kerdesem csak az, cliotol kell +vedened ?
pro secundo:
Dori, Te egy nagyon klassz emberke vagy, buszke lennek ra, ha Te a masodik lanyom lennel :-) es tokeletesen +ertelek, hogy emocionalis kozelitesz meg olyan dolgokat, ami bizony a mi "eletunk"...eletkori sajatossag, de mi clioval mar +ettunk par strafkocsi kenyeret (bocs clio :-o) es bizony mi sokxor mar csak racionalisan es nem emocinalisan tudunk +kozeliteni bizonyos dolgokat...
pro tertius:
clio nagyon sokat dolgozik ertunk es ez akkor is igaz, ha ez nem mindenki szamara 1ertelmu. Nem hiszem, hogy szandekaban allna barkit is +bantani, fokeppen itt... es pont most...
Apropo, errol a forumrol csak azok tudnak, rajtunk kivul, akiket mi felhomalyositunk/felhomalyositottunk :-(
Robur, kerek ket fekete pont levonast, mert az uj korzeti orvosomnak szines propaganda "tace pao"-t vittem :-)

Nincs jelen

#284 2007-04-07 06:18

clió
Tag

Sziasztok!

Ez a beszéd, aiolosz! Mindenki nagyon klassz emberke, aki ezen a fórumon megszólal és próbál segíteni. A célunk közös, csak összefogással sikerülhet. !! Tudjuk, merjük, tesszük! - igazi liberális jelmondat, nagyon a magaménak érzem!

Nincs jelen

#285 2007-04-07 11:00

Tilda
Tag

:)
T

Clió, én megyek veled szívesen átadni!

Nincs jelen

#286 2007-04-07 15:10

barna-by
Tag

Szal gyerekek:

Én nem összeveszni akartam, csak ebbe az egész eübe nincs semmi, amire lehet támaszkodni ebben az ügyben, mivel senki nem tud semmit, még az orvos se!
Tiszetlem Cliot, amiért próbál dolgozni az ügyön, rmeélem összejön, de sztem mi ehhez nagyon kevesek vagyunk!Ide média kell meg hasonlók, meg egy olyan támogató aki felsõbb körökben mozog!
Dóri meg meg tudja magát védeni, nem lovagiasságból irtam amit irtam ,csak irtam.Ennyi!

Nincs jelen

#287 2007-04-09 10:52

Quema
Tag

Sziasztok!

Aláírás gyûjtésében segítek!!

Nincs jelen

#288 2007-04-10 08:43

clió
Tag

Ki gyûjti az aláírásokat és milyen célból? Ha írnál errõl bõvebben!

Nincs jelen

#289 2007-04-10 08:53

clió
Tag

Mindenkinek!
Már csak egy hetünk van, hogy megmentsük a margit sebészetét! Ha nem sikerülne, akkor is végig kell csinálnunk, nem szabad hagyni ezt a kapitális disznóságot, ami ezzel a kórházzal történt. Sajnos, nem õk az egyedüliek, de én/ mi közelrõl csak ezt ismerjük, ezért kell harcolnia annak, akinek fontos a margit sebészete, aki úgy érzi, hogy most orvosaik kerültek bajba, és most nekünk kell kiállni mellettük!

Újabb kérés: jelentkezzen nálam az (vagy hozzátartozója), aki már áprilisra elõ volt jegyezve a margitba mûtétre, és az ÁNTSZ  miatt - aki egy héttel korábban kiadta azt a papírt, mely átminõsítette a Margit Kórházat területi kórházból gyógyító intézménnyé, mielõtt a tulajdonosi döntés megszületett volna a sebészet megszüntetésérõl - már nem tudják ott megoperálni. Azt szeretném tudni, hogy kit hová tudtak irányítani orvosaik.
Köszi: clió  odorbeakukachotmail.com

Aki még meg akarja írni betegsége történetét, az szerdáig még megteheti. Kb. 30 van eddig, az utóbbi héten már nem kaptam egyet sem.

Nincs jelen

#290 2007-04-10 10:19

aiolosz
Tag

Clio, hivj fel most legyszives !

Nincs jelen

#291 2007-04-10 11:41

Szuszidi
Tag

Kedves Clio!
Egyenlõre várunk!! (ha gondolod hívjál nyugodtan)
Üdv:Szuszidi

Nincs jelen

#292 2007-04-10 15:07

dori
Tag

szia clio'''
van egy isteni otletem :)
talaltam egy oldalt, aminel szinten lehetne tamaszkodni a margit korhazas dolgokra, mert csak jokat irnak a sebeszetrol, a nogyogyaszatrol, amit szinten megszuntetnek, illetve dobo doki fantasztikus 'emberfeletti'munkajarol..abbol is merithetnel a "betegsegunk tortenete"-hez...

http://www.hazipatika.com/forums/messag … t?ftid=774

http://www.hazipatika.com/forums/messag … 774;page=2

http://www.hazipatika.com/forums/messag … 774;page=3

remelem hasznodra lesz"
ha tudunk vmiben persze, hogy segitunk.
udv.: dori

Nincs jelen

#293 2007-04-10 17:36

clió
Tag

Kedves Dóri!

Ismerem az oldalt, szavaztam is a Margitra. Figyelmedbe ajánlom, hogy fõorvos úrnak nem két lánya, hanem két fia van, akik már felnõttek (forrás: marcsi nõvér).
Az ötleted egyébként nem rossz, ezt is fel fogom használni Dobó mellett, ha lehetõségünk lesz rá. Egyenlõre nem így áll a helyzet, de a remény hal meg utoljára!!

Üdv:clió

Nincs jelen

#294 2007-04-10 17:55

dori
Tag

jajj khm" en meg mihok bacsitol :P de biztos rossz az info :P biztos... :)
amugy meg gondoltam, hogy ismered az oldalt, mert mindent ismersz am :)
hajra"

Nincs jelen

#295 2007-04-11 08:32

clió
Tag

Sziasztok!

Tegnap kiderült, hogy vesztettünk. Azok tudták jól, akik arra tippeltek, hogy Dobó fõorvos úr a János K-ba lesz áthelyezve. De ezt az ebf. "intézte el", miután egyesületünk megkereste és a hírtv-ben be is számoltam róla. Azt nem tudom, hogy fõorvos úr elfogadja-e az ajánlatot (ha van egy kis esze- bocs - nem fogadja el!!). Lehet nála érdeklõdni, de nehéz dolgotok lesz, mert még operálnak naphosszat. Számomra a fõorvos úr elérhetetlen, lehet, hogy Ti (dóri, barny és a többiek) nagyobb sikerrel jártok.
Azért amit elkezdtünk, végigcsináljuk (történetek átadása sajtóünyilvánosság elõtt a mb. miniszterasszonynak (aki még tegnap is  telefonon azt állította, hogy Crohn-beteget mindenki tud operálni), sajtóban beszámolunk a történtekrõl (már ha lesz fogadókészség) és ombudsmanhoz is  fordulunk. A pereskedést már a 3. kerületi önkormányzat megtette, egyesületünk csak figyelemmel fogja kísérni a mûtétre kerülõ gyulladásos bélbetegek sorsát, és ha valakit maradandó egészségkárosodás ér, vagy ne adj isten meghal, fel fogjuk jelenteni azt a kórházat, ahol az eset történt. Remélem, ebben is  segítetek, mert egyedül nem megy!!!

Nincs jelen

#296 2007-04-11 11:13

clió
Tag

Mindenkinek!FONTOS!

Pénteken 13 órakor sajtótájékoztatót tartunk az Egészségügyi Minisztérium elõtt( cím: Bp. V. ker. Arany J. u. 5-7.) ahol a átadjuk a betegtörténeteket, természetesen név nélkül, és azt is le fogom festeni, hogy hol szúrták el a betegeket, csak azt hagyom benne, hogy melyik kórházban látták el jól.

AKI RÁÉR ÉS AKAR SEGÍTENI, JÖJJÖN ODA, MINÉL TÖBBEN VAGYUNK, ANNÁL JOBB!   

Köszi: Clió

Nincs jelen

#297 2007-04-11 16:09

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Kedves Clió,

a fenti hsz-edet feltettem a Felhívás rovatba az oldal tetejére.

Nincs jelen

#298 2007-04-11 17:57

ase
Tag

Sajnos én csak lélekben és a "papíron" (a történettemmel) tudok ott lenni, de remélem nagyon sokan személyesen is meg tudnak jelenni... mindannyiunkért!!!!! Elõre is köszönet nekik, de elsõsorban Neked, Clió!

Kíváncsian várom az (POZITÍV!!!!) eredményt! Mint tudjuk "a remény hal meg utoljára"!!!! :-)

Nincs jelen

#299 2007-04-11 17:59

ase
Tag

történettemmel= történetemmel

Kicsit fáradt vagyok.. Bocs.. :-)

Nincs jelen

#300 2007-04-12 17:57

clió
Tag

Tilda!

Az elõbb Neked küldtem az e-mailedre a hozzászólásomat, nem tudnád ide feltenni? Ha nem, késõbb beírom én, most halaszthatatlan dolgom van.

Köszi

Nincs jelen

IBDoktor

Láb