#301 2007-12-18 17:38
- vikimami
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
köszi-köszi a Medrolos mellékhatásokat (köv.-leg majd a gyógyszeres topicban irok, bocs Roor)
De még arra kiváncsi lennék, hogy menstruációs zavarokat hogyan-miként okozott (okozott-e) nálatok?
Nincs jelen
#302 2007-12-18 18:11
- Zoltán
- Tag
mano 1973!
Úgy szólt volna, hogy milyen jól jönne. DE! A feleségemet imádom és en egy k..va rendes pasas vagyok. Meg szerény, meg szép meg ió és ügyes is, bár néha tévedek.
Vikimami!
Kevesen vannak akik nálam jobban útálják a gyógyszereket. 19 éves colitis-Crohn pályafotásom alatt csak a legszükségesebb gyogyikat szedtem. Viszont amikor koratavasszal padlóra küldött ez e mocsok, akkor a medrol állított talpra. Szó szerint mondom ill. írom .Csak ültem a kanapén és a feleségem szolgált ki, nem tudtam enni, állni, csak a retyóig közlekedtem, volt, hogy egy nap 23-szor. Szerencsére fél éven belül sikerült leépíteni a kúrát.
Remélem most volt dolgom a medrollal elõször és utoljára. Ezzel együtt elkezdtem a TSO-t is de ez most más téma.Tehát nem akarlak rábeszélni csak leírtam a medrolról amit szerettem volna.
Roor! Bocsi, hogy a topikodat így kihasználtam.
Az élet szép!
Nincs jelen
#303 2007-12-18 18:28
- roor
- Tag
Halika!
A topik arra van hogy használják!:D:D:D
Kedves egészségedre,írj máskor is!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#304 2007-12-18 18:35
- Pilli
- Tag
Manó! Dehogynem vágom, hgoy tesók vagytok, azért írtam, hogy a Te neveddel is egyezik az enyém. Az élet apró örömei:)
Roor bejelöltelek:)
Nincs jelen
#305 2007-12-18 19:53
- mano1973
- Tag
zOLTÁN!
Ezt napi szinten hallom hogy szép, okos. szerény,kedves...egyszerûen tökéletes vagyok drágám:))
Csak ezt az én párom mondja nekem:))
Biztosan te is az vagy nem is kétlem.
A hugom topikját meg használd nyugodtan azért van ...ahogy õ is mondta
Pilli!
csak vicc volt,tudom,hogy tudod,hogy õk tudják,hogy mi tudjuk,hogy ti tudjátok..... :)))
Luci !
ismét jó volt babázni remélem Roli nem kapott el tõlem valami nyavaját.
Ha igen...hát majd meggyógyul:))
Más pöcsös is jelen van itt vagy csak Zoltán?????
Nincs jelen
#306 2007-12-18 19:53
- Pilli
- Tag
oh te jó ég manó :)
Nincs jelen
#307 2007-12-18 19:58
- mano1973
- Tag
Mi az Pilli?Mi történt?
Nincs jelen
#308 2007-12-18 20:51
- Pilli
- Tag
csak azon a mondatodon nevettem :) Fáradt vagyok már kicsit, bocsi
Nincs jelen
#309 2007-12-18 23:24
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!
Mire végigolvastam a tegnap óta történteket addigra reggel lett!!:D:D:D:D:D:DD:D:DNem is tudom , hogy hol kezdjem!
Tegnap este írtam , de elküldés helyett elszállt a gépem!:(:(
Még egyszer nem írtam le!!:(:(:(:(:((:(:(
Pilli!
Láttam Manó kivánság listáját és rajta voltál te is egy nagyon jó pöcsössel!!!
Szorítok neked a pasiért és szorítok a vizsgádért is!!!!:D:D
Vikimami!!
Én már nem írom le a véleményem mert itt a többiektõl már kaptál apait - anyait!:D:D:D:D
Azért annyit azért hozzászólnék,hogy ha nekem sír a Roli , de éppen dolgom van akkor lerakom egy takaróra a földre!A takaró már nem is kell mert lemászik róla!!!Szóval ha sír felkapom és a linóleumra lerakom hogy másszon!
Rakhatod nyugodtan a babakocsiba is!
Azt meg verd ki a fejedbõl , hogy azért folyik a gyerek orra mert kimentél vele a levegõre!!!!!
Én napi több órát vagyok a Rolival levegõn és semmi baja!!
Különben is mi csak baci hordózok vagyunk és rajtunk nem látszik semmi,de aki a közelünkbe jön az beteg lesz.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D De ezt tartsd titokban nehogy megtudja a manó.
Na!!Nevetés megvolt akkor most folytatom!
Igen is tessék kivinni a gyereket a levegõre még ha folyik az orra akkor is!Vagy ha van erkélyetek akkot tedd ki egy kicsit!Ez a téli levegõ a legjobb mert tisztább mint a melkeg állott nyári!!!:):):):)
Lelki állapotodból itélve úgy látom , hogy nagyon hamar el kell, hogy menjek hozzátok!
Sajnos a karácsony a nyakunkon és sütni - fõzni kell ,de itt van hamarosan a január és én máris megyek!!Addig is kitartás és tessék a pároddal tölteni ezt az idõt!
Azt , hogy megyek vedd fenyegetésnek!!Piát eldogni mert megiszom!:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D
Kedves Manó!
Ki az alkesz???Nem is tudom!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kezdeném azzal,hogy mire én mentem addigra kb.3újjnyi volt az üvegben!!!!!
Ja!! - és a lényeg!!
Manó önteni akart a duracel nyuszinak ásványvízet és a piás üvegrõl vette le a tetõt,majd a zárt tetejû ásványvízes üvegbõl önteni akart a gyereknek!!!És még én iszom sokat????
Különben én benne vagyok Manónál randi , vigyázz a gyerekekre mi meg iszunk!:D:D:D:D:DVikimami??????Roor?????
A gyerekmunka holnap kezdõdik!!:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#310 2007-12-19 00:07
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
régóta csendes szemlélõje vagyok Én is ennek a topicnak.
A medrollal kapcsolatban nekem is több a jó tapasztalatom, mert mindíg sokat segített, az elmúlt közel 10 évben sajna már négyszer kellett szednem, elõször 100 mg-al kezdtem a betegség elsõ jelentkezésekor. Mindíg az segített igazán, ha már nagy baj volt.
Viki mentségére mondom, hogy az elsõ 2-3 hónapban nekem sem volt semmire igazán idõm a kislányom születésekor, mert Õ is egésznapos igénylést kívánt, pedig nekem a betegség sem volt aktív....
Illteve a legtöbben már a szülés elõtt megtanultunk együtt élni a saját bajunkal, viszont Viki még ezt is és az Anyaságot is most "tanulja".
Viszont a pesszimizmust valóban félre kell tenni, másképp ezzel nem lehet bírni!!!
Szóval Viki mindent bele!!!!
Nincs jelen
#311 2007-12-19 07:04
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
Zsu, köszi a támogatást, én is így gondolom: két hatalmas feladatot kaptam most az élettõl rövid idõn belül....
Luci!
Babakocsi a ház folyosóján van, oda nem raknám ki a gyereket a lakásba meg az elõszobába fér el, annyira zsufik vagyunk, ott meg minek legyen, amikor én ott nem vagyok...
azt azért ne felejtsük el, hogy Patrik holnap lesz 8 hetes, nem olyan jó még az ellenálló képessége, hogy mínuszban sétáltassam - a védõnõ szerint, és mint megtapasztaljuk mostmár szerintem is -, és sajnos a szõnyegre sem tudom kitenni, mert csak feküdni tud még....
Felhozattam a férjemmel a gyerekülést a kocsiból, de egyáltalán nincs el benne , max 5-10 percet. Õ egy ilyen baba: unatkozik, hiába lát engem ölbe AKAR lenni..
Pusz
Nincs jelen
#312 2007-12-19 08:19
- mano1973
- Tag
Kedves Lucifer!
Mostmár tudom honnan ez a takonykór:)))Mondhatom szép...én fincsi likörrel kínállak te meg bacival? :))
Ez volt a karácsonyi ajándékom?vagy a büntetés amiért annyit nyaggattam Rolit? :))
Mondanám,hogy ezt még visszakapod de...a gyerekek miatt nem teszem:))
A piás üveg pedig pedig véletlen került a kezembe az ásványvíz helyett.Biztos az volt a baj,hogy akkor még nem ittunk eleget csak 1 pohárral:))
Vikimamai!
több kisbabás szülõvel is beszélgettem mert nekem is furcsa volt,hogy ilyen mínusz fokokban kint vannak a picikkel.
Anno nekünk a doktor bácsink is azt javasolta nyugodtan menjünk ki mert ugye a bacik a hídegben elpusztulnak. és tévhit az,hogy a beteg gyereknek a melegben kell lenni és isten ments kivinni a jó levegõre.
Na persze nem ugy értette ,hogy lázasan taknyosan vigyem ki,de egy kis megfázástól még nyugodtam mehetünk.
Minket is ugy kivágtak gyerek korunkba a babakocsiba az udvarra aludni mint a sicc és semmi bajunk nem lett.
A barátném kislánya 10 hetes és simán kiviszi akkár egy két órára is és semmi baja a gyerkõcnek.
Palyizsu!
Ne mentegesd Vikit a "kurvára sajnálom magam" és az "én beteg vagyok" valamint az "egy gyerekkel milyen nehéz"elõadásnak vége.
Vikinek össze kell szednie magát de sürgõsen.Persze megértem/megértjük tudom,hogy nem könnyü ezt feldolgozni neki,de ha mindig talál kifogást és mentséget amibe kapaszkodhat akkor sose kapja össze magát.Csak jót akarunk neki és remélem ezt õ is tudja.
Beteg lett...sajnos ezen változtatni nem tud meg kell tanulnia ezzel élni és minnél hamarabb feldolgozni.Ennek megfelelõen kialakítani az életét.
Mikor a hugom beteg lett mi is azt hittük itt a világ vége,pátyolgattuk sajnáltuk és a kérdés:"miért pont õ?"ezerszer feltettük magunknak.Persze válasz semmi.
Aztán rájöttünk nincs mit sajnálni rajta és ez neki sem jó.Ugy kanalaztuk õt össze,de mára ujra vidám és teljes életet él....na persze kissé átalakítva a betegség miatt.
Patrik meg egy kis hiperaktív baba ami nem baj ,de nem lehet minden ugy ahogy õ szeretné.Nem ezzel teszel neki jót ha mindent ráhagysz és ugrasz amikor füttyent.
Én már csak tudom,hidd el.Az én lányom se semmi még most sem pedig már 17 éves.
Lucinak 3 gyereke van és beteg is mégse hagyja el magát.
Menni fog ez Vikinek is csak kell egy kis noszogatás.Amit ugylátom õlünk kap szegénykém :)))
Nincs jelen
#313 2007-12-19 08:21
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:megvagy és vissza is jelöltelek.:D
Luci:mondtam én!:D:D:D Nikit befogod a konyhában,Norbit minden másra,Rolié a padló.Na szép.:D:D:D:D
Nem akarom a jövö hét hétfõt!Kihagyhatnám?!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#314 2007-12-19 08:58
- Pilli
- Tag
Luci : Köszi, én is bízom manó kívánságában!
Roor: Láttam! Helyes :)
Hiába próbálok nem foglalkzni vele, de holnap nagyon durván vizsgám lesz, úgyhogy megyek is tanulok! Oh yeah
Nincs jelen
#315 2007-12-19 09:58
- palyizsu
- Tag
Mano!
Én nem az Önsajnálat miatt mentegettem Vikit, hanem amiért nincs ideje semmire.
Én 16 voltam mikor beteg lettem, az egész családom nagyon sajnált, illetve a barátaim, ismerõseim és tanáraim már el akartak temetni.
Az Anyukám a mai napig "sajnál", illetve már több helyrõl megkaptam azt is, hogy milyen rendes a párom, hogy ilyen beteg mellett van, Anyósom nem is értette a kapcsolatunk elején, hogy mit akar tõlem, hisz beteg vagyok, lehet hogy még gyerekem sem lehet, akkor miért áldozza rám a fiatalságát. Persze ezt nem tõle hallottam.
Szóval a lényeg néhány hónapig Én is sajnáltam magam, de rájöttem, hogy fiatal vagyok elõttem az élet, amit ha kell ezzel élek le. Tudom, hogy Vikinek is túl kell lépnie az önsajnálaton, csak szerintem kicsit sok volt amit kapott tõletek hirtelen egyszerre. NEm mondtam hogy nincs igazatok, de ez hidegzuhany lehetett neki.
Szerkesztette: palyizsu (2007-12-19 09:59)
Nincs jelen
#316 2007-12-19 10:51
- Linus
- Tag
mer' az kellett neki, hidegzuhany!
próbáltuk mi türelmesen, óvatosan, "bocs, ha erõs volt", meg ingyom-bingyom, de NEM használt! én személy szerint a családommal, barátaimmal is baromi undok - egyébként pedig csupán õszinte - tudok lenni, ha arra van szükség. nem gondolkodunk egyformán, és mindenki máshogy éli meg a problémáit. csak nem feltétlenül jön rá magától, ha rossz a csapásirány! sokan mondtuk sokszor, sokféleképpen, mégis uazt! és remélhetõleg drága Viki nem sértettünk meg különösebben, hiszen azóta is itt vagy:-)
figyu Roor: sz'tem vki inkább a kölköt fogja le hajmosás alatt:-)))
Nincs jelen
#317 2007-12-19 14:14
- mano1973
- Tag
Lányok!
Tény,hogy kicsit nyersen és erõteljesen fogalmazunk...illetve néhányan közülünk,de ha ez kell akkor ezt kapja.
Nem akarja itt bántani senki és remélem ezt õ is tudja.
Ahogy kedvenc Csernus doktorom mondaná:"ha szar az életed és te nem is akarsz változtatni rajta csak sajnálod magad, meg rinyálsz itt akkor mit vársz tõlem én nem oldhatom meg helyetted a problémáidat csak segíthetek megmutatni az utat."
Igaza van!!!
A változást akarnia is kell és az bennünk kezdõdik el.
Senkinek nem könnyü ha megtudja ,hogy gyógyíthatatlan beteg.Sem neki, sem a hozzátartozóknak!!!
Én jobban ki voltam akadva mikor a hugomról kiderült hogy gyógyíthatatlan beteg.Én sírtam...õ meg vigasztalt:)))
Jó kis felosztás mi? :))
Nem szabad ennyire elhagynia magát és mentségeket keresni.Kifogás mindig akad,hogy ezt vagy azt miért nem csinálom.Persze ezek csak kifogások semmi egyéb!!!
Lassan de biztosan õ is rájön majd,hogy nem undokok vagyunk vele hanem segíteni szeretnénk neki.
Õt is megértem... élete legszebb idõszakába megtudta hogy beteg és sose fog meggyógyulni,Patrik baba a vérét szívja,sokat van egyedül a 4 fal között.,tehetetlen és ez kiborítja.Mindenki kiakadna ez biztos!!!
Csak van egy határ.....és azt nem kéne átlépni!!!
Viki tessék élvezni az életet és kilábalni a depibõl!!!!
Itt mindenki melletted van ,még én is persze gondolom ezt most ugysem hiszed el:)))
Hajrá-hajrá menni fog!!!
Itt a karácsony...nem szomorkodunk és depiskedünk hanem vidámkodunk és örülünk.hogy élünk.
Ja igen...az én dokibácsim mingig aztat mondja ha nyavajgok,hogy ez vagy az fáj,hogy az a jó...mert akkor még élek és nem haltam meg :)))
Jó fej mi???Pedig ha belegondolsz milyen igaza van :))
Pilli!
isteni pasi megrendelve neked a fa alá:))
Luci!
Te már megkaptad az ajándékot a jézuskától,ujra együtt a családod.Csak meg ne bánd hogy a férjedet kérted ujra :))
Csak viccelek...nyugi!!
Viszont én kimaradtam?
Én jóságszérumot,nem feleselek és mindig azt csinálom amit anya mond szérumot kérnék,hogy beadhassam a lányomnak:))
Van ilyen?Rendel nekem valaki a jézuskától?
Nincs jelen
#318 2007-12-19 15:29
- Pilli
- Tag
Manó! Isteni pasiért cserébe a szérumot megrendeltem! :)
Nincs jelen
#319 2007-12-19 17:12
- mano1973
- Tag
Köszönöm Pilli :)))
Nincs jelen
#320 2007-12-19 17:18
- Pilli
- Tag
Ugyan már! Ez a legkevesebb, amit megtehetek .
Nincs jelen
#321 2007-12-19 17:23
- Pilli
- Tag
Na jó egy kicsit most még is sajnálom magam, hogy egyedül töltöm a karácsonyt. Pedig egész jól voltam szombat óta, már nem is siránkozom. De most, hogy így belegondolok, hoyg a tavalyi karácsonyt is egyedül tölöttem, meg az ideit is egyedül fogom...... Én is akarok normális pasit!!!!!!!!!!!!
Na ennyi volt az önsajnálat, irány tovább. Bocsi
Nincs jelen
#322 2007-12-19 17:35
- mano1973
- Tag
Pasi megrendelve !!!Ne türelmetlenkedj hééééééééééééé :)))
Családod?Nem velük vagy karácsonykor?
Nincs jelen
#323 2007-12-19 18:01
- Pilli
- Tag
Dehogynem. Csak hát mindenki párosával van és ez így nem az igazi. De nem türelmetlenkedek, mert tudom, hogy megrendelted. És ha egyszer megrendelted, hát akkor jönnie kell :)
Nincs jelen
#324 2007-12-19 18:01
- Rigor
- Tag
Itt nincsenek normális pasik:)
Nincs jelen
#325 2007-12-19 18:19
- Pilli
- Tag
:) Máshol se :) De tudom normális nõk sem :) Úgyis unalmas lenne az élet ha mindenki normális lenne
Nincs jelen
#326 2007-12-19 18:22
- aiolosz
- Tag
Kez csokolom..elnezest, hogy itt vagyok ....mint testebol a felesleges folyadekot allva eltavolito egyed :-)
Szolnek, akarom mondani irnek, ha lehet egy hangyatokenyit....
Szoval Rigor sport_tarsunk ezt irta a topicban:
"Itt nincsenek normális pasik:)"
Szeretnem +jegyezni ezzel kapcsolatosan, hogy mindenki csak a sajat neveben nyilatkozzon, ettol a kijelentestol szeretnek elhatarolodni...pont
Nekem papirom van arrol, hogy majdnem normalis vagyok, koszonhetoen scd-dietanak....az apolok is ezen a velemenyen vannak :-)
Nincs jelen
#327 2007-12-19 18:31
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:külön neked készítettem a "egyedül vagyok?na és?!"bogyót,húzd le a fejed,nehogy letaroljon,és kellemes alkoholos nedüvel vedd be. :D
Meg egy jó pasival.:D:D:D:D
Rigor:aki ide betéved eleve nem lehet normális,mivel ez dilidokinéni (alias én :D ) rendelõje.:D:D:D
De ez nem is baj,mi így szeretünk titeket.:D
Aiolosz:gyere sûrûbben,erõsítsd a pöcsösök táborát itten.:D:D:D
A "majdnem" az nem baj,majd itt "abszoltute nem" leszel.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#328 2007-12-19 18:43
- Pilli
- Tag
Hát ez jól fejen talált. De nem baj, mert legalább észhez térített :) Köszi!
Nincs jelen
#329 2007-12-19 18:43
- mano1973
- Tag
Normális pasik?
Rigor kedves Te mit neveznél normálisnak?Vagy épp nem normálisnak?
Pasik nélkül nem lenne jó az élet még ha nem normálisak is :)))
Imádunk benneteket és ti is minket ez így kerek...és így jó.Akár normális dolog akár nem:))
Pilli !pasi megy csak kérem a szérumot mert a lányom már megõrííííííííííííít!!!!!!!
Nincs jelen
#330 2007-12-19 18:46
- Pilli
- Tag
:) A szérumot már elküldtem, szerintem lassan hatni fog. Mit csinál a lányod ?
Nincs jelen
#331 2007-12-19 18:57
- mano1973
- Tag
NAGYLÁNYT JÁTSZIK:)))
Azt képzeli õ a fõnök...ami így is van de ezt nem vallhatom be neki:)))
Buliba akar menni péntek este ami ok mert sulis karácsony van ,de utánna még szeretné folytatni a bulit a társaság kb éjfélig és õ nem mehet el.
Ezen ki van akadva és folyton azt hajtogatja õ már 17 és soha nem mehet sehova csak max 10-ig.Nyfogás,sértõdés van most és én vagyok a világon a leg.....ízé...szenyább ahogy õ fogalmazott:))
Az istennek nem tudom megértetni vele ,hogy semmi keresnivalója az utcán este,haverokkal és gondolom még italozgatnának is,mert hát õk már nagy lányok és fiúk:)))
Na és hozzá jött még a szilveszteri buli elkéredszkedése.Ottalvós buli lenne és....hát nem szívesen mondanék igent.(2 lépcsõházzal arréb lesz a buli).
Még nem válaszoltam semmit de már elõre "utál"mert tudja mit fogok mondani:))
Már elöre hisztizik:))Biztos ami tuti alapon.
Szóval inkább egy síros Patrik mint egy beképzelt kiskamasz.
Vikimami!
Nem is tudod milyen jó neked még:))
Nincs jelen
#332 2007-12-19 19:08
- Pilli
- Tag
:) Ez tényleg nehéz helyzet. A bátyám még csak szombat óta apa, de már most félti a lányát és azt mondta, hogy letöri mindenki kezét, aki hozzá mer nyúlni (ha fiú). Legszívesebben bezárná :)
Nincs jelen
#333 2007-12-19 19:17
- vikimami
- Tag
Manó!
Csak hogy meglegyen a mai pesszimizmus adag tõlem: hát tényleg k.va jó nekem!!!
Megyek mert Patrik beteg, gondoltam felveszem, nem hagyom sírni
Nincs jelen
#334 2007-12-19 19:19
- palyizsu
- Tag
Manó
Úgy tudom, hogy az általad rendelt szérum még csak kísérleti stádiumban van, mert a kamaszság mindíg legyõzi!
De hátha a Jézuskának van "csodaszere".
Azért remélem, hamarosan kellõ hatást ér el a kísérleti szérum, és mire az Én pici lányom felnõ (most 5 hónapos) addigra tökéletesítik.
szurkolok, hogy a Jézuskának legyen belõle!!!
Nincs jelen
#335 2007-12-19 19:21
- palyizsu
- Tag
Pilli
az Én párom is már arról beszélt, hogy áramot kell majd vezetnie a kerítésbe, mire a lányunk kamaszodni kezd, nehogy bemásszanak a pasik hozzá :)
Nincs jelen
#336 2007-12-19 19:30
- Pilli
- Tag
palyizsu: úgy látszik hogy ez a lányos apáknál már csak így van. Tesóm már most szerelmes a kis prücsökbe, ugynúgy ahogy az én apum belém :)
Nincs jelen
#337 2007-12-19 22:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Hát én már nem is tudok mit mondani!:D:D:D:DD:D:D
Manó!
Nem bántam meg,hogy a jézuskától a páéromat kértem és meg is kaptam!:):):)
De azért bízom benne,hogy a kenyérsûtõrõl sem feledkezik meg a jézuska!:D:D:D:D:D:D
Szerintem tehetnél kivételt a lányoddal és elengedhetnéd abba a buliba hiszen 17 éves!
Gondolj bele mi hány évesek voltunk amikor éjfélig voltunk bulizni???És hányszor vesztünk össze a szülökkel???
Gondold végig és engedd el!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
És különben is az én fiam 11 éves és 9-kor jön haza a suli diszkÓból!:):):)Akkor mit várjunk egy 17-évestõl???:):):):)
Pilli!
Holnap szorítok!!!!
Tudom , hogy ügyes vagy és megtudod csinálni!!:D:D:D:D:D:D:D
Egyél vizsga elõtt csokit!!:):):):):):)
Azért meg ne busulj,hogy nem lesz párod karácsonykor!Ha most nincs lesz jövõre!
Különben is ha nincs párod akkor nincs anyósos se!!!És nem zavar karácsonykor!
Roor!
A gyerek munka nagyon bevált!!
Ma volt mézes sütés + díszítés!
Mák darálás!
Voltál ma Manónál???És nem jöttél át???:D:D:D
Manó te is nyugodtan gyere!:D:D
A péntek kivételével bármelyik nap jó!
A hétfõt én se várom fõleg azért mert kedves anyosomék jönnek!:(:(:(
Lehet megint jópofizni!!:(:(:(
Nincs jelen
#338 2007-12-19 22:03
- Lucifer
- Tag
Roor!
Nagyon keveset vagy megint!Ha vagy akkor se írsz!:(:(
Most fogalmazod a novelládat?:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#339 2007-12-20 05:11
- Zoltán
- Tag
most már értem a logódat
Nincs jelen
#340 2007-12-20 05:44
- Zsuzsaanyu
- Tag
Lucika!
Te is anyós leszel egyszer..... illetve 3X...... a tudomány mai állása szerint:DDDDD
Nincs jelen
#341 2007-12-20 07:05
- Pilli
- Tag
Luci! Köszi a szorítást, igyekezni fogok és eszem egy tonnányi csokit, bízhatsz bennem!
na most rohanok mert mindjárt kezdõõõõõõõõõõõõõõõõdikkkkkkkkk! õrület
Nincs jelen
#342 2007-12-20 08:51
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:gondolok rád,szorítok neked. :D
Luci:elvittem tesót vásárolni,aztán jöttem haza mert még dolgom volt,így is estem koppantam,de nem felejtettelek el,mondtam is Timinek,hogy megyek hozzád ma,illetve remélem sikerül eljutnom hozzád.:D
Mibõl gondolod hogy kihagyom a gyerekmunka gyümölcsét?:D:D:D
Vicával kapcsolatban meg igazad van,megpróbálom meggyõzni anyát is lányát is hogy minden rendben legyen,de Vica nagyon kemény dió,még nekem is pedig álltalában hallgat rám.:D:D:D
A lányos anyák,apák,de még a nagynénik is ilyenek:én is megmondtam anno Vica barátjának,ha bántja,lecsavarom a pisilõjét és megetetem vele.:D:D:D:D
A szérumok,bogyók tökéletesítése folyamatban van,tessék kicsit türemesebbnek lenni.:D
Egyébként meg mostanába beléptetve felejtem magam,aztán hunyok az ágyon pár órát.:D:D:D
Bocsika.:D
De tudod ha géphez kerülök,jövök,írok,osztok.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#343 2007-12-20 11:21
- mano1973
- Tag
Vikimami!
Mi baja a kis gengszternek?Így megfázott?
Szegénykém..jobbulást neki.Pesszimizmust meg félretenni!!!
Palyizsu!
Az még kicsit odébb van de igen...lehet már most készülni:))
Igaz a mondás:kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond :))Te még szerencsés vagy mert pöttömke de megnõ majd és....irány a hormonok után,valamint a szülõk lesznek az elsõ számú közellenség és társai jönnek majd.
Én néha ott tartok,hogy agyonütöm:)))
Nagyon kellene az a szérum mégha kisérleti stádiumban is van nem baj,majd Vicán kikésérletezem rosszabb aligha lehet a helyzet:)))
Luci!
Te csak ne biztasd a lányom jóóóóóóóóóóóóóóóó :)))
Persze ,hogy emlékszem mindenre de akkor más világ volt azért Te is tudod.Amugy meg ugy tudták otthon,hogy nálad alszunk:)))
Most már ott tartunk hogy suliba is alig meri elengedni az ember a kölköt mert valami idióta osztálytárs neki áll lövöldözni meg stb stb
Szóval nem egyszerü.
Na és persze itt a hugom roor aki mindig közben jár az érdekében és igyekszik rádumálni,hogy engedjem el ide vagy oda.Legtöbbször azért sikeresen lobbizik az lányomért az biztos:)))
Két felöl kapom az osztást mert anyukám is beszáll olykor.
Jó jó tudom...engednem kéne néha de nem megy:))
Bízom a lányomban csak a benne rejlõ kisördögben nem:))
Csak tudnám mi a francot tudnak csinálni ilyen hidegben az utcán kóborolva?Luci! mi mit csináltunk?már nem is emlékszem rá.
Ja de....Dudussal a Vicát :))))
Szóval Roor kis hugom,akkor várhatom ,hogy jössz és gyõzködsz majd?
Hurrá....igyekszem mereven ellenállni és nem ér majd felhánytorgatni és zsarolásra használni a fiatalkori dolgaim:))) oké?
Pilli!
neked nagyon szorítunk a vizsga miatt.hajrá hajrá!!!
Vikimami!
Irj majd mi van a kis terroristával:))
Luci délután megyünk kicsit át ha minden igaz visszaviszem a bacikat amit hoztatok:)))
Megfertõztem Tomit is és most,hogy õ is döglõdik .nem csak én,elégedett vagyok.Neki se legyen jó ha nekem szar:)))
Zsuzsaanyu!
Azt hallottam,hogy a legtöbb anyós furkélódós és olyan "kedves"mint Luci anyósa.
Ellenben az ÉN Tomim azt mondja neki nagyon rendes anyósa van és a mostoha apósa is egy végtelenül rendes ember.Képzeld szereti õket:))Már miután elfogatták nagyjából.hogy 10 évvel fiatalabb a lányuknál
Te mit gondolsz Tomi hibbant vagy tényleg ilyen jó fejek az anyós és após pajtásáék,hogy akár még szeretheti is õket?:)))
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-20 11:45)
Nincs jelen
#344 2007-12-20 11:43
- mano1973
- Tag
Zsuzsaanyunak feltett kérdésére a válaszból Roor elfogultság és részrehajlás miatt kizárva!!!!!!!!!
Bocs tesó :)))
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-20 11:46)
Nincs jelen
#345 2007-12-20 11:48
- roor
- Tag
Halika!
Na szép.Sebaj.Úgyis megyek Lucihoz,majd adok én neked kizárást!:D:D:D
Ja.Szóval akkor most lépek fütyigyömire,de délután gyûvök.:D:D
Jók legyetek me szétcsapok köztetek ha marakodás meg egyéb nyalánkságok lesznek!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#346 2007-12-20 12:08
- palyizsu
- Tag
Mano
most még nekem is kicsit közelebb van, hogy Én akartam menni, és Én is azt javasolnám, hadd menjen szegény, legalább a szilveszteri bulira. Igaz, 17 év múlva valószínû Én sem leszek ilyen "jószívû".
nekem szerencsém volt, mert van két nõvérem, és mindíg kisírtam, ha Õk mehetnek megyek velük, és majd vigyáznak rám, persze Õk ennek nem annnyira örültek, de miután velük már voltam itt-ott sikerült kisírnom, hogy egyedül is mehessek.
szóval nagyon megértem, hogy menni akar, és hát egyszer van egy évben szilveszter....
Nincs jelen
#347 2007-12-20 13:28
- mano1973
- Tag
Palyizsu!
Bizosan tudom,hogy nem leszel ilyen "jószívû" :))
Én is azt mondtam majd ha nekem gyerekem lesz óóóó én mindent meg fogok neki engedni.
Na nagy ló....azt:))Még annyit se mint amit anno nekem engedtek,nem hogy többet vagy mindent.
A sztorid ismerõs...van egy hugom aki mindig akart velem jönni és sajna többnyire el is engedték:))Igaz Roor?
A szilveszteri bulira el is engedem már eldöntöttem csak még neki nem mondom hagy kínlódjon,ennyit megérdemel õ is és én is ,hogy ez idõ alatt kihasználhatom ,hogy mindent megtesz a cél érdekében:)))
Tudom gonosz vagyok de olyan jól esik kicsit visszonozni azt amit õ ad, illetve nem ad.... ha én kérek valamit:))
Talán kicsit tanul belõle.
Amugy meg a hugommal ketten ugyis kisírták volna ahogy ismerem õket :))
Hidd el zsu...te még szigorubb leszel a lányoddal és jobban fogod félteni mint egykor téged a szüleid.
Én is azt hittem sokkal jobban tudom neki mi a jó de...tévedés.
Egy biztos:amit a szülõ mond az tuti nem jó és mint elsõ számú közellenség ebben a korban biztos csak rosszat akarok és megkeseríteni az életét.Legalábbis most így látja:))
Na de...akkoriban én is így láttam ugyhogy ezért nem hibáztatom.
Persze az,hogy én ezt nem érthetem mert már öreg vagyok ....kicsit betette a kaput:))
34 évesen öreg???A jó.......húúúú majdnem megmondtam mit gondolok.Szóval ezt most megkaptam tõle de lehet igaza van.
Öreg vagyok már ahoz hogy ne aludjak ,végigizguljam az éjszakát mikor ér haza és attol féljek mikor csörren meg a telcsim és hívnak fel a mentõsök,hogy baja lett.
Na de ezt magyarázhatom egy 17 évesnek aki ugyis mindig mindent jobban tud.:))
A fõ okoskák ezek a tizenévesek.Rémálom!
Elösször nem alszol hosszú évekig mert kicsi,felsír éjszakánként stb stb .Aztán felnõ és azért nem alszol ,mert azzon izgulsz merre jár és nincs e valami baja.
Jó nem?
Ha gyereked van onnatól egy perc nyugalmad se lesz többé míg élsz ez biztos.
Meg az is,hogy megéri:)))Még ha vannak is ilyen nehéz idõszakok
Nincs jelen
#348 2007-12-20 14:58
- vikimami
- Tag
Mano4
Kispöcsi meg van fázva :( pár napja.
De most - kopp-kopp- olyan jó gyerek! Aludt de is egy órát, most is próbálkozik, de felsírogat.
Vagy azért mert nem kap levegõt, vagy azért, mert görcsöl a poci - nem tudom.
Orrszívózunk, de nem dughatom állandóan az orrába, mert a végén bantu-néger orrlika lesz :D.
Nincs jelen
#349 2007-12-20 16:58
- Pilli
- Tag
Sziasztok!! Köszi a szorítást, meglett a vizsgám, ráadásul négyesre, amin meg is lepõdtem, de nem ellenkeztem. Viszont nyolcra már ott voltam (tehát hétkor keltem ) és háromkor jutottam sorra. Azt hittem megõrülök!!!
Most megyek pihizek aztán este kicsit bulizok! Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#350 2007-12-20 16:58
- roor
- Tag
Halika!
Pilli gratu és jó szorakozást!:D:D:D
pá
Nincs jelen