#401 2007-12-24 10:40
- Pilli
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok! Az én karácsonyom jól kezdõdik. Tegnap voltam tanyabuliban, ahol minden bánatom elszállt a sok-sok finom vörös és fehér bor láttán és kóstolása után. :) Ma pedig jöhet a fadíszítés, ajándékcsomagolás, evés-ivás, ilyesmi. Úgyhogy depi elszállt és alig várom már mano ajándékát: ): )
Mindenkinek nagyon nagyon boldog karácsonyt kívánok és köszönöm az eddigi jó és bíztató szavakat! Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#402 2007-12-24 12:25
- mano1973
- Tag
Pilli!
Az elõbb láttam egy angyalt aki egy nagyon helyes pasit vitt a szárnyai alatt,gondolom a tied:))
Ugyhogy nyugi...estére biztos odaérnek és a fa alatt vár majd rád.
Zoltán!
Kész vagyok én is mindennel...már ami a kaját illeti,és nem sóztam el:))Már csak a sütõbe kell tennem és a szépítkezés van még hátra az esti vacsorához:))
Luci!
Te is szép legyél ám a férjuradnak:))Szép karácsonyt és sok ajándékot a gyerkeknek.
Roor és Zsuzsaanyu!
Boldog karácsonyt nektek is,holnap találkozunk:))
Zanyu nem úszod meg....megyünk:))
Palyizsu!
Neked és a családodnak nagyon boldog békés ünnepeket!
Vikimami!
Boldog ünnepeket és nyugodt Patrik-sírás mentes karácsonyt:))
Zoltán,Rigor és Zotyesz!
Tünetmentes boldog karácsonyt nektek.
Mindenkinek jó kajcsizást és enni mindenféle finomságot ami nem árt:))
Bár...olyan nincs:))
Nincs jelen
#403 2007-12-24 12:51
- roor
- Tag
Halika!
Nõvérem hûtõje kifosztva,mára ennyi elég.:D:D:D
Holnap jön a zanyukámé.:D:D:D
Ki hol tart a készülõdésben?
pá
Nincs jelen
#404 2007-12-24 17:06
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Mano remélem is hogy idetart!!! :)
Én most dögönyöztem meg a kis unokahugomat és most itthon várom, hogykaja legyen és jöjjön a Jézuska! Aztán gondolom fetrengés lesz a sok zabálás után. Yesss
Nincs jelen
#405 2007-12-24 18:18
- roor
- Tag
Halika!
Beletuszkoltam a Jézuskába a vacsit,bár nyelte magától is,és már az ajándékomat is hozzámvágta!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#406 2007-12-24 18:37
- mano1973
- Tag
Én is megkaptam az ajándékom be be beeeeeee :))
Kaptam egy elefántos mamuszot:))
Kaptam a kedvenc parfûmömbõl egy üveggel és sok sok puszit a lányomtól és a az én Tomimtól:))
Ti mit kaptatok?
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-24 18:38)
Nincs jelen
#407 2007-12-24 18:59
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
Én is Boldog békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!
Mi Anyukáméknál voltunk ebédelni, és most készülünk Anyósomékhoz vacsizni, bár még mindíg tele vagyunk az ebéddel. a sütést-fõzést éjjel csináltam, ill. ma délelõtt befejeztem!
remélem mindenkinek hoz a Jézuska bõséges ajándékot!!!!
Nincs jelen
#408 2007-12-24 19:32
- roor
- Tag
Halika!
Toll a fületekbe!:D:D:D:D
Csak ilyen kevés emberke van aki gondol szegény dilidokinénire szentestén?:D
Tudom,tudom,családi ünnep,de nekem azért még hiányoznak a hozzászólások meg ti is.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#409 2007-12-24 20:14
- Pilli
- Tag
Roor én itt vagyok! Kidõltem a sok kajától!
Nincs jelen
#410 2007-12-25 07:21
- Szuszidi
- Tag
Én is voltam ám írtam is ám :) gombot nem nyomtam ám :) el is szállt az üzenetem ám! :)
Ui: most nyomom!
Nincs jelen
#411 2007-12-25 07:50
- mano1973
- Tag
Szuszidi!
legközelebb nyomj egy gombot is:))
A mai program család látogatás és fosztogatás.Ez utóbbit roor kis hugom teszi majd anyuék hûtõjében:))
Kinek mit hozott a jézuska?
Pilli!
remélem te is megkaptad az ajándékot:))
Nincs jelen
#412 2007-12-25 08:26
- Szuszidi
- Tag
Jézuska járta a havas tájat, ajándékot is hozott jó pár százat, mano is már több száz éves lehet, kíváncsi a drága ezért öregedett meg mára! :D:D:D
Nincs jelen
#413 2007-12-25 08:41
- mano1973
- Tag
Na de Szuszidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
Nem is vagyok öreg csak kiváncsi.Amúgy nagyon kis aranyos 2 soros saját költemény:))
Nincs jelen
#414 2007-12-25 08:47
- Zoltán
- Tag
Gyûrott csomagolópapíros jó reggelt mindenkinek!
Nincs jelen
#415 2007-12-25 09:17
- Pilli
- Tag
Mano! Sajna az ajándékod még nem érkezett meg és a hangulatom is a béka segge alatt van:( Tegnap beszéltem a sráccal, szerintem van is valakije. Utálom, ha átverik a fejem. Szomorúvá tett teljesen. Bocs a pesszimizmusért!
Nincs jelen
#416 2007-12-25 09:39
- roor
- Tag
Halika!
Zoltán akkor neked szerencséd volt,nekem kutyaugatós,telefoncsörgõs,targoncahangos reggelem volt.:D:D:D:D
Ja de azért nektek is szép jó reggelet!:D:D:D:D
Szuszi drága a gomb megnyomása hasznos tud lenni,bár nekem is becsúszott már párszor hogy elszállt a regényem.:D A tesóm meg nem is öreg,me ha õ az akkor én is ,de én meg szép fiatal és okos és szerény vagyok.:D:D:D:D:D
És nem is fosztogatok hûtõt!Csak megszabadítom fölösleges terhétõl!:D:D:D:D
Pillike:légyszike szerencsétlen béka valagát ne kukkold,hagy kuruttyoljon máshol és vigye magával a szomorúságot meg a pesszimizmust is!:D
A sráccal meg ne törödj,eddigi tapasztalatom alapján fog akkorát koppanni,hogy öröm lesz nézni.:D
Igaz türelem kell hozzá,de sebaj.:D:D:D
Ne törödj azzal a békazsokéval,itt vagyunk neked!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#417 2007-12-25 09:42
- Pilli
- Tag
Köszi Roor!!!!
Nincs jelen
#418 2007-12-25 11:37
- roor
- Tag
Halika!
ÓÓÓÓ Pillikapitány nagyon szívesen!:D:D:D
Látom csak én koptatom itt a billentyûket,a többieknek sokkal jobb elfoglaltságuk van.:D
Hm.....hát igen,számítottam erre a pangásra.
pá
Nincs jelen
#419 2007-12-25 16:26
- Szuszidi
- Tag
Nem is pangúnk! Lehet hogy pongunk?? Ki tudja aki tudja írja meg!! :):):)
Nincs jelen
#420 2007-12-25 18:13
- Norby1
- Tag
Üdv
Szerintem senki nem tud felkelni a sok bejglitõl azért van ilyen pangás itt. Én is csak kúszva jutottam fel a galériára a géphez :)
Nincs jelen
#421 2007-12-25 19:01
- roor
- Tag
Halika!
Vita nincs!Pangás van és kész!:D:D:D
És különben is,a géphez lehet vinni a beiglit,piát,mindent ami kell,aztán lehet pötyögni!:D:D:D:D
Na én meg kifosztottam anyumék hûtõjét.:D:D:D
Az általam készített sajttorta nõvéremnek izlett a legjobban,hihetetlen mennyit evett belõle.:D:D:D:D
Egészségedre tesó!:D
Zanyukámnak is izlett,meg a férjének is,csak õk tele voltak már a karácsonyi kajákkal.:D
Nem baj,több jutott nekem.:D:D:D
Kaptam ajándékot is,és hogy ne sértsek meg senkit,leírom kitõl mit!:D:D:D
Tesó+Tocsó:fakanáltartós óra.
Vica:gömbgyertya.
Zanyukám+Hókuszpapi:kedvenc mézes krémem,fakanálkészlet (és még nagyon sok segítség :D )
Mostohatesó:kávé+kávéscsésze.
Párom:delfines öngyújtó.
De a legszebb,hogy békében telt és együtt voltam velük!Ennél többre nem is vágytam,mégis kaptam,ugyhogy nekem már happy a karácsony.:D:D:D
Na tessék szépen mindenkinek beszámolni,legalább olyan részletesen mint én,és szomorúságnak,meg egyéb hasonló baromságnak helye most nincs!:D:D:D
Örömöt meg sok-sok ajándékfelsorolást akarok itten látni!:D:D:D
Megyek leharcolom a kocsonyát,aztán birkózok egyet a borocskával.:D:D:D
Ha nyerek jövök még,ha veszítek akkor csak holnap szunya után,de rátok nézek,tehát nem lehet kibújni az élménybeszámolók alól!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#422 2007-12-25 20:16
- roor
- Tag
Halika!
Húúú gyerekek a kocsonya isteni volt,a borocska meg mennyei,iszok is még belõle az fix.:D:D:D
Má most inog a fejem tõle,istenugyse,de nem bánom ha kiüt!:D:D:D:D:D:D
Jóféle borocska igaz tesókám!:D:D:D:D
Jelen állapotomban jobb ha holnap írkálok,mert kezdenek a klaviatútán a betük szaladgálni!:D:D:D:D
Azért azt tudom hogy vidámságot és élménybeszámolót kértem!:D:D:D:D
Na gyerekek Shrekbácsival meg borocskával töltöm az est hátralevõ részét,de holnap a tiétek vagyok!:D:D:D
Pusszancs
pá
Szerkesztette: roor (2007-12-25 20:17)
Nincs jelen
#423 2007-12-25 20:28
- mano1973
- Tag
Egészségedre tesó!!!
Tartok tõle én is jól beborocskáztam,ugyanis nagyon fini a bor amit tõletek hoztam.Mellé még ettem egy kis sajtortát és jóféle házi disznósajtot(szintén tõletek való).
Na igen...sokat ettem mert tényleg nagyon jó volt bár a külalakon javíthatnál majd legközelebb:))
Azt hiszem én is ágyba bujok mert kezd a fejembe szállni az itóka.Még jó,hogy a kutyával már voltam lent Tomi meg nem lát így:))
Ma ugyis egyedül alszizok mert az én Tomim este haza ment a családjához ünnepelni és csak 27-én jön haza.
Örülök,hogy tetszett az ajándék.Na és a csomagolás? :DDD
Hahó többiek hol vagytok?Mindenki kidõlt?
Nincs jelen
#424 2007-12-25 21:22
- roor
- Tag
Halika!
Hát a csomagolás oltári jó volt!:D:D:D
Remélem nem baj,de megosztom a többiekkel,fõleg Pilli miatt,hátha jót rötyög rajta!:D:D:D
Szóval a drága nõvérkémék olyan csomagolópapírt alkalmaztak,ami kíméli a környezetet,és hamar lebomlik,mellesleg ha elfogy itthon akkor tudom használni:KLOTYÓPAPÍRBA csomagolta az ajándékom!:D:D:D:D:D
Eszméletlen designos volt,és nagyon jólesett a gondoskodása!:D:D:D:D
Na ki kapott hasonlót?Ugye hogy senki!Nekeem van a legszuperebb családom!:D:D:D
A disznósajt érdeme nem az enyém,de örülök hogy ízlett!:D:D:D
A sajttorta külalakján majd javítok,de ez volt életem elsõ ilyen készítménye és a lényeg az volt hogy finom legyen,abban pedig úgy látom nem volt hiba!:D:D:D:D
Legközelebb szebb lesz ígérem!:D:D:D:D:D
Na a borocska nálam is nagyon fejbelökõsdit játszott,elteszem magam holnapra!:D:D:D
Pusszancska
pá
Szerkesztette: roor (2007-12-25 21:23)
Nincs jelen
#425 2007-12-26 05:47
- Zoltán
- Tag
Tegnap anyósoméknál voltunk és már alig vártam, hogy hazaérjek és kibontsam egyik kedvenc száraz vörösömet.
Aztán valahogy pálesz lett belõle, amire meg nem megy a bor, hát finom sör lett a vége.
Néhány éve minden karácsonykor megnézem a hull a pelyhes címû filmet. Nálunk ez már hagyomány. Mindig jókat röhögök a hülye poénokon.
Az ajándékokról-- rock meg blues könyvben és cd-n, na meg ezek mellé jár a finom sör is.
Ma meg csak tunnyadás lesz.
Jó pihit!
Nincs jelen
#426 2007-12-26 08:45
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
Így kari utolsó napján azért még kívánhatok ugye boldog, békés ünnepeket mindenkinek?! Teljesen el vagyok úszva -szokás szerint.
Roor! Örülök, hogy minidig-mindig ilyen vidám vagy, jó volt olvasni téged! :D
Roor felhívásának megfelelõen:
Én -illetve inkább Patrik -ezeket kaptam karira
Anyuék: rugik, body-k, játszószõnyeg
Bátyó: Macskafogós póló :) (nekem, nem Patriknak)
Uram: jövõhéten fodrászhoz megyek, vigyáz 3 órát Patrikra! :)
Nálunk nagyon "szétszórtan " telt a karácsony. Ugyanis Patrikkal anyuéknál voltunk - mert ott legalább van mit enni, ugyanis itthon a bébi miatt semmit de semmit nem tudtam fõzni. Szóval anyu a szobában Patrikozott, amig a család többi része vacsizott, aztán apu Patrikozott, amig mi sütöttük a halat, aztán én Patrikoztam mert üvöltött figyelmen kívül hagyva szenteste tényét....
Ajándékátadásnál a férjem kimaradt, mert akkor is üvöltött Patrik és õ dajkálta....
Szóval garantálhatom, hogy ilyen "mindenki más helyiségben" karácsonyunk még nem volt.
Ja igen, és a magyar vizsim - anyuéknál lakik- szó szerint kerek szemekkel nézte, hogy ki ez az 5 kilós csomag, aki itt kapálózik és üvölt ???? :) És miért nem jöhet be õ is karácsonkor, mint ahogy az azelõtt volt???? Csóró, letaszította Patrik az elsõ helyrõl õt! :D
Azóta meg semmi jókedve sajna. Próbálok nem foglalkozni a beleimmel - kevés sikerrel, aggódom, hogy mi lesz velem, ha a férjemnek letelik a szabija és megint egyedül leszek ebben a mindennaposan ismétlõdõ Patriksírós-napokon.....
A'ssszem kb fél év múlva fõzök majd elõször, ha igy haladunk..........
Nincs jelen
#427 2007-12-26 08:51
- roor
- Tag
Halika!
Jóóóó reggelt fórumozók!:D:D:D:D
Viki:ari vagy hogy megosztottad velünk.:D
Na azért átlagban ez nem is olyan rossz karácsony.:D
Az meg külön öröm,hogy mész fodrászhoz.:D Látod?Csak összejön a sérócsinálás!:D:D:D
Arra meg ne gondolj hogy mi lesz ha a férjednek letelik a szabi.Még nem telt le az a lényeg!:D:D:D
Addig tessék élvezni!
Aztán majd lesz valahogy,belejössz a dolgokba!:D
A fõzéssel meg ne törödj.:D
Késõbb ránézek a bandára,hogy ki volt hajlandó még szótfogadni!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#428 2007-12-26 09:11
- Pilli
- Tag
Na sziasztok! JElentkezem a harminc centi hó - városából. Roor, jót röhötem manó csomagolási technikáján. Igazán eredeti és hasznos. Alkalmazni fogom:)
Na akkor az én ajándékaim: parfüm, pulcsi, nagy tatyó, fülbevaló, bögre. Van, amit még nem vettem meg:) De gondolom az is valami hasznos ruhadarab lesz, hogy ne fagyjon be a kis seggem így tél idején.
Nem csinálunk valamikor egy nagy találkozót? én még senkivel sem találkoztam innen a fórumról!
Szép napot mindenkinek, én megyek a nagymamámékhoz egy kicsit, hogy ott is telezabáljam magam!
Nincs jelen
#429 2007-12-26 09:37
- roor
- Tag
Halika!
Köszi Pilli.:D
Örülök hogy jót derültél.:D:D:D
Találkozó oké,csak legyen aki megszervezi.:D:D:D
És valami meleg helyen klotyóval ellátva!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#430 2007-12-26 09:59
- Szuszidi
- Tag
Ajánlom a találkozóra az északi sarkot! Jó meleg klotyot meg vigyetek magatokkal! :D
Nincs jelen
#431 2007-12-26 10:02
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Vikimami én Patrik üvõltés mentes karácsonyt rendeltem neked nem pedig Patrik üvöltõset:)))Bocsi biztos a jézuska elértette:))
Remélem azért jólt teltek az ünnepek és látod?Még fodrászhoz is eljutsz majd:))
Csak ne nagyon változtasd át magad, mert a gyerek nem fog megismerni és akkor meg majd azért fog üvöltözni,hogy nem téged akar és kéri vissza az anyukáját:))
Zoltán!
ugy látom itt mindenki jól beborocskázott:))
Egészségedre!!
Milyen volt az anyóséknál a buli mesélj?
Pilli Drága...hóóóóóóóóóó?
Mégis hol vagy te a hegyekbe? :))
Örülök,hogy tetszett a csomagolásom és hidd el tényleg hasznos ha kifogy otthon a wc papír csak elõkapod a karácsonyi csomagólót és....már meg is van mentve a kis feneked:)))
Ma nálunk pihi van.Holnap apukámék jönnek utánna nap az anyósomék Békésrõl.
Talán lesz 1-2 nap amikor senki nem akar kedveskedni és meglátogatni és végre nyugiba letehetem a kicsi fenekem:))
Pilli a talit megbeszéljük.
Lucifer!!!!!!!!
Merre vagy???Tessék irni és olvasni
Nincs jelen
#432 2007-12-26 12:10
- Norby1
- Tag
Hali!
Egy találkozó tényleg nem lenne rossz ötlet.Tényleg mi van Barnával hiszen õ a találkozók szervezõje.
Nincs jelen
#433 2007-12-26 12:34
- roor
- Tag
Halika!
Szuszi drágám nemcsak a nyomkodásoddal lehet gond,de a hallásoddal is,mert meleg helyet és klotyót kértem,nem pedig seggfagyasztó hideget nuku klotyót.:D:D:D:D
Nem bánom,legyen az északi sark,de akkor te cipeled a rötyikémet meg a meleg cuccaimat,ja és a klotyópapírutánpótlást valamint a mobil popsimosót!:D:D:D:D
Ja és még a rádiós felszerelésedet is,mert ha megszervezi valaki oda ezt a talit,akkor fix hogy közvetíteni kell az ott zajló eseményeket!:D:D:D:D
Ma én is pihenni akartam,de a fránya ebéd kifogot rajtam és jól felpörögtem tõle!Bármi bonyolultat pikk-pakk megcsinálok,de egy k...va,rohadt egyszerû karfiolos-brokkolis pogácsa kikezdett velem!Én nyertem!Elkészítettem és el is pusztítom!:D:D:D:D
Tesócska ilyet nem szabad írni,hogy le akarod tenni a popócskádat,me mindjárt öltözök oszt megyek hozzád fosztogatni!:D:D:D:D
Borocska meg mindenhol jóféle kerülhetett a kezek ügyébe,tegnap elõtt,tegnap,de még ma is bizti hogy kiütöm magam estére!:D:D:D:D
Luci meg emlékeim szerint rokonoknál van,ha megjön írni fog,nem fogja szó nélkül hagyni az itteni "szóváltásokat".
Norby:Barnika ritka vendég errefelé mostanában,ha minden igaz akkor éli a kis életét,ahogy tervezte.:D
Már nem szervez talikat,de valaki mindig össze tudja kapni a bandát.:D
Na akkor kezdjük el szervezni jó elõre,hogy aztán ne legyen benne hiba.:D
Ki mikorra gondolt és hova!Tessék kifejteni,aztán összegezünk és szervezünk!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#434 2007-12-26 16:11
- roor
- Tag
Halika!
Megint nagy a pangás errefelé!
pá
Nincs jelen
#435 2007-12-26 17:06
- Szuszidi
- Tag
Nincs pangás mondtam már voltam a chaton is te is itt voltál de be se szagoltál!! :):):)
Nincs jelen
#436 2007-12-26 17:30
- mano1973
- Tag
Tesó!
pihizünk mindannyian kicsit
Menj igyááá inkább:))
jaa...és ne fürgyé le:))
Nincs jelen
#437 2007-12-26 17:59
- Rigor
- Tag
Én meg tegnap is már csak pépeset ma meg már csak éhezek aztán este jön a 3 liter sós takony aztán meghitt pillanatok a porcelánon, másnap pedig tükrözés... Viszont lesz mit nézniük mert vér görcs rettenet az van!:)
Nincs jelen
#438 2007-12-26 18:31
- mano1973
- Tag
Rigor nem valami szép kilátások így karácsony tájékán.
jobbulást kívánunk!!
Azért gonoszkodás képp elmondanám mi ettünk:töltött kápit,sajt tortát.göngyölt husit,majonézesburgi,kukorica és borsó,joghurt torta és még folytatjuk ha megjön az anyósom,mert tuti sütött nekem zserbót és mézes krémeset:))
Igérem közbe gondolok rád mikor falatozok:))
Viccet félre téve....kitartás és mielöbbi javulást neked.
Nincs jelen
#439 2007-12-26 18:37
- mano1973
- Tag
Norby1!
Talit gonolom majd már csak jövõre tartanak.Remélem nem csak betegek részére mert én is mennék ahogy eddig is.:)))
Valaki vállalja,hogy összeszedi a kis csapatot?
Nincs jelen
#440 2007-12-26 18:43
- roor
- Tag
Halika!
Szuszi bocsika.:D
Rigor kitartás,ez nem lesz kellemes.:(
Jön mostohatesó,elfoglalják a gépet,remélem késõbb még használható lesz és hozzá is férek.:D
pá
Nincs jelen
#441 2007-12-26 18:49
- zotyesz
- Tag
rigor kitartás
Nincs jelen
#442 2007-12-26 19:09
- Zoltán
- Tag
A tükrözésben is van jó, amikor vége van.
Bár jobb lenne nélküle, biztos.
Minden jót!
Nincs jelen
#443 2007-12-26 19:10
- Szuszidi
- Tag
Rigor fel a fejel jobbulást! Szorítunk!
Nincs jelen
#444 2007-12-26 19:45
- mano1973
- Tag
Zoltán!
Tényleg csak a vége jó a tükrözésben az tuti.Ugyanis... ki a fene szereti ha a fenekébe csõvet dugnak és még fel is pumpálják? ::))
Nekem még nem volt ugyan, de a gyomortükrözés sem kellemesebb és azon már jó pár alkalommal túl estem.
Inkább nyelek:)))
Nincs jelen
#445 2007-12-26 19:58
- Zoltán
- Tag
és még az jó benne, hogy csak 2 év múlva lesz a következõ
Nincs jelen
#446 2007-12-26 20:11
- mano1973
- Tag
Na akkor ti szerencsésebbek vagytok mit én ,mert 2 évente vagytok csak kitéve ennek a tükrözéses balhénak.
Nekem 2-3 havonta nézik,hogy mennyire javult illetve repedezett tovább a gyomorfal és az ér amit "megforrasztottak".
Már rutinosan nyelem a csöveket segítség nélkül:))
Nem irigyellek titeket az biztos!!!!
Csak hát...ha kel akkor kell.
Remélem Rigor is hamar túl lesz rajta.
Én tuti ugy bepánikolnék, egy ilyen helyzetbe,hogy légkalapáccsal sem tudnának egy zabszemet feldugni fenséges popómba:))Nem hogy több méternyi csövet
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-26 20:12)
Nincs jelen
#447 2007-12-26 20:15
- roor
- Tag
Halika!
Elég ,tükrözés mint vizsgálat és mint szó kitiltva innen!:D:D:D
Utálom,kellemetlen és nagyon szar élmény,hallani se akarok róla.
Legyetek tekintettel rám drágáim,ne kínozzatok részletekkel.
Rigorbaby:tudom nem sok,de gondolok majd rád.:D
Borocskatestvér megint a keblemen pihen,azt hiszem ebbõl ma is csiccsentés lesz.:D
Élménybeszámolok,ajándéklisták hol vannak?:D:D:D
Szuszi,Zoltán,Zotyesz,Rigor,Luci és a többiek!
Tessék szép sorjában!:D
pá
Nincs jelen
#448 2007-12-26 20:24
- Zoltán
- Tag
Van akinek sûrûbben csinálják, de szerintem õ sem tudja megszokni.Rigor, jó kis témát találtunk karácsony estére.
Holnap várjuk a beszámolót.
Mano1973! Azért a gyomortükrözés se lehet piskóta!
Nincs jelen
#449 2007-12-26 20:26
- Zoltán
- Tag
bocs roor!
Nincs jelen
#450 2007-12-26 20:29
- roor
- Tag
Halika!
Oh semmi gond,bortesó már hat,és a leszarom bogyó is beindult.:D
Csak nekem borzalmas élmény volt,és sokáig rémálmaim voltak,ma már tudok róla beszélni,csak nem szeretek,meg hallani sem róla.:D
Tudom hogy az életemhez tartozik most már,illetve tartozna.:D
pá
Nincs jelen