#451 2007-12-26 20:38
- Nita
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Csatlakozhatok?
Nekem se volt jó "az" a valami amit nem lehet le írni de mindenki nagyon jól tudja mire gondolok :) Felejtõs! (Rigornak emlékezés ki esõst kívánok:D)
A karácsony kellemes volt tünet mentes nyugis. Csupa meglepit kaptam fürdõ szoba tükör, könyv, kézi mixer.:D
Nincs jelen
#452 2007-12-26 20:44
- mano1973
- Tag
Nita,Roor Zoltán !
Senkinek sem kellemes ez a dolog akár szájon át akár.....máshol csinálják.
Minden esetre én még szerencsésnek mondhatom magam.
Amugy is rá van tetoválva a popómra hogy:"egyirányú" :))))
Szép ajándékok Nita...nekem igazából a családom az ajándék és az ha a tesóm jobban van,bár én is kaptam mindenféle szépet:)))
Na hugom meg alkesz lesz a végén? :))))
Ej ej tesó:)))
Nincs jelen
#453 2007-12-26 20:52
- Rigor
- Tag
Köszi a jókívánságokat, apám megígérte hogyha balfaszkodás van, meg nem azt csinálják ami ígérve van, stb (volt már rá példa) akkor majd õ kiveri a balhét, mert valszeg nekem nem lesz hozzá erõm:) De már 1 liter iszonyatot megittam (most ebbe a zacsiba valami folyadékot is belekevert a gyógyszertáros úgyhogy nem jött ki csak úgy kb cafatokra tépve áztatgattam a tasakot a vízbe - meg valami új adalékanyagot aminek különösen gusztustalan és erõsen keserû íze van) és már ki is küldött egyszer a wc-re.
mano1973: engem a másik irányból tükröznek, ráadásul most egy olyan belet hogy kb egy fingásba is beleizzadok, mert fáj görcsöl, vérzik. Én már most kába vagyok, pedig át kéne nézni pár anyagot amivel 10 éve nem foglalkoztam, mert január 2. állásinterjú 2. forduló!:)
Nincs jelen
#454 2007-12-26 21:05
- mano1973
- Tag
Szoritunk érted Rigor!
Most a vizsgálattal ...illetve magaddal foglalkozz elsõ sorban!
Nem soká túl leszel rajta
Nincs jelen
#455 2007-12-26 21:22
- roor
- Tag
Halika!
Nita:köszi a listát!:D:D:D
Én tényleg örülök nekije,hogy megosztottad velünk,velem:D
Én már csak ilyen vagyok,tudok örülni más örömének!:D:D:D
Rigor:akkor kétszeres drukk neked,egyszer a "nem nevezzük nevén"dologért,egyszer az állásinterjú miatt,de addig van még idõ,oda drukkolok késöbb is!:D:D:D
Tesó:ari vagy!(könnyhullatás):D:D:D:D:D:D
De azért egy letolás is jár:nem leszek alkesz!:D:D:D
Most jólesik testemnek lelkemnek a borocska,de nem csinálok belõle rendszert,többek között az alkesz álappot elkerülése végett is meg azért is mert a bélésemnek nem tesz jót.:D:D:D
De a lelkemnek igen,és most ez számít!:D:D:D:D
Elteszem magam holnapra,mert a borocskabarát nagyon a fejemben van,és többet javítok,mint amit helyesen le tudok írni!:D:D:D:D
Joccakát!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#456 2007-12-26 21:23
- pacsaji
- Tag
Rigor kitartás, valahogy lemegy majd a maradék is, holnap estére meg felejtõsre veheted és ihatsz valami kedvedre valót is!
Nincs jelen
#457 2007-12-26 21:25
- Norby1
- Tag
Mano azért az nem több méternyi csõ. De ha jól kiütnek akkor azt is el lehet viselni.Rigor ennél rosszabb idõben nem is lehetne tükrözni valakit pont ünnepek után ez már szadizmus.
Nincs jelen
#458 2007-12-26 21:56
- Rigor
- Tag
Dehogy, legalább addig is össze vissza zabálhattam ész nélkül gondolván majd legalább lesz mit látniuk, ne az legyen mint legutóbb hogy mire tükrözésre került sor addigra inaktív lettem. Most aztán lesz mit nézniük!:)
Mondjuk a mai nap az szép volt, mostohanyám rokonai jöttek fel, volt nagy családi hedonizmus annyi kajával hogy még az én hûtõmet is megtömték ahonnan ugyebár semmit nem ehetek. Még néger kocka is volt, ami különösen ingerlõen hatott:) Viszont majd most nagy bölcsen csinálom és vizsgálat után 1-2 napig majd csak csipegetni fogok meg tápszerke meg pépes répácska, májkrémke ilyesmi.
Nincs jelen
#459 2007-12-26 23:10
- Nita
- Tag
Én is a sok szeretetnek örültem a legjobban!! A többinek meg azért mert meg lepi volt mint amikor a jézuska hozta régen:)
De, fõleg annak, hogy mindenki segített valamit, hogy ne fáradjak el estére teljesen, nagyon kedvesek voltak...most mindenki ki is dõlt csak én vagyok üde friss :P
Ráadásul meg úsztam a "na egyél még, csak egy kicsit" mûsort is. Ki raktam egy üveg tápszert az asztalra, és azt iszogattam.:D Így idén nem is rontottam el hasam!
Nincs jelen
#460 2007-12-27 07:01
- mano1973
- Tag
Akkor a malac sült kilõve szilveszterre???????Vagy bor helyett tápszerrel locsolgatod majd?
Nem irigyellek,mindenféle finomsággal megrakják a hütõd te meg csak nézheted.
Ez nem szadizmus?:)))))
Nita!
Jóféle borocska helyett te is tápszerkével koccintottál?:))))Vigyázz be ne rugj tõle!!
sebaj...azért remélem mindenkinek szép karácsonya volt.
Tesó!
Várlak ma ebédre illetve ebéd nézésre:P!Fokhagymás tojásos egybefasírt...sült burgi...tartár :)))
Oké-oké neked is fõzök majd valami ehetõt:)))
Nincs jelen
#461 2007-12-27 07:52
- Szuszidi
- Tag
Mano ez kínzás!! Ilyen kaját leírni s ide pont ide! Mond a címet majd megyek nehogy rátok száradjon! :D:D
Nincs jelen
#462 2007-12-27 08:03
- mano1973
- Tag
Bocsánatot kérek szuszidi nem kínzásképp írtam le a menüt.Na jó de :))))))
Szívesen látnálak téged is de azt hiszem a te pocidnak sem tenne jót ez a fincsiség.
Viszont ha lesz tali és olyan mint a multkori ahova mindenki hoz valamit,akkor igérem sütök fõzök valami nektek valót .Bár...Barny muffinja és Téda almása felülmulhatatlan volt.Ja és robur söre:)))Amit ugyan én nem....de az én Tomim ivott vele:)))
Ha már itt tartunk a napokban csinálok gyümölcsös joghurt tortát is ,de a hugom kedvéjért kihagyom belõle a tejszínt majd ugyhogy nem tudom milyen lesz így.
Bár...rosszabbul nem nézhet majd ki mit az õ sajt tortája:))))Ami megjegyezném isteni volt tesó!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#463 2007-12-27 08:37
- Szuszidi
- Tag
Nem tenne jót de most kivételt tennék egy napos fetrengést megér az a sók finomság!! Csak a tartár ókozhat gondot mert tejszínes! De kibirnám!! :):):)
Nincs jelen
#464 2007-12-27 09:23
- mano1973
- Tag
Tartárt tejszín nélkül csinálom a hugom miatt.Tejföl,majonéz ,tojás, mustár,cukor citromlé és füszerek.
Ja és és csinálok majonézes kukoricát és az én Tomim rendelt magának még rántott ananász karikát is:)))
Szóval azt is kell csinálnom.Na és persze a tesóm kimaradt belõle a multkor és megigértem neki legközelebb õ is kap.Ugyhogy még az is lesz:))
Nincs jelen
#465 2007-12-27 09:37
- Pilli
- Tag
Mano! Rántott ananászkarika? Még soha nem hallottam róla, de nagyon jól hangzik!
Az én karácsonyom abból állt, hogy folyton wc-re rohangáltam. Most már ha egy piritóst eszem meg, akkor is futok egyet. Isteni az élmény, fõleg, hogy nincs egy éve, hogy megkaptam a remit és fingom nincs, hogy mi a szartól volt képes kiújulni ez a kisdog. De mindenképp elûzöm, nem lesz ez így jó!
Rigor tarts ki és majd mindenképpen írd le, hogy mi volt veled!
Roor! Hallod az ünnepek alatt én is folyton borozom. Imádom!!! Tudom, hogy nem tesz jót a beleinknek, de kismértékben segíti az emésztést, nagymértékben meg rohadt gondtalan leszek tõle:)
A taliban tényleg én is benne vagyok, de nem tudok se sütni, se fõzni, úgyhogy ha mindenki vigyen valamit parti lesz, akkor sunnyogni fogok:)
Ki hol szilveszterezik?
Nincs jelen
#466 2007-12-27 10:02
- mano1973
- Tag
Pilli!
Nagyon fincsi az ananászkarika.Ahol dolizok a mellettem lévõ étteremben láttam én is egyszer és nagyon jól nézett ki.
Mivel a párom szereti a mindenféle különleges hülyeségeket így rajta kisérleteztem ki és....láss csodát meg van õrülve érte.:)))
Probáld majd ki.Ugyanugy panirozd be és süsd ki mit a rántott husit semmi extra!
Én párolt zöldség helyett is szoktam néha ezt tálalni.
Jobbulást neked és ne hagyd magad ennek a kis dögnek:))))
Az alkohol valoban nem tesz jót de hát....nézd csak a hugom?!!!Egész ünnep alatt borozgat és fal mint valami éhenkórász)))
Neki oszt semmi baja!!!Bánja is a hütõm rendesen:))))
Nem tudsz fõzni???????Na de pilli ez nem járja ám:)))Tessék megtanulni!!Nem nehéz
A szilvesztert mi itthon töltjük már öreg vagyok bulizgatni mint ahogy azt anno nemrég a lányom is mondta nekem:)))
Meg hát....nem is nagyon tudok én elmenni itthonról a kiskutyám miatt.Megõrülne itt a petárda zajtól és nálunk már este 6-tól folyamatosan ez van.Alig birom megnyugtatni szegényt.
Amugy sem vagyunk Tomival az a nagy bulizós fajta.Te merre mész,hol töltöd a szilvesztert?
Nincs jelen
#467 2007-12-27 10:06
- mano1973
- Tag
Ja igen...és itthon fogok izgulni mert a lányom viszont megy buliba:(((
Én meg majd itt parázok és vitatkozok Tomival aki szerint ne hívogassam és elveszi majd tõlem a telcsit:)))))
Szóval...nem valami szép kilátások amint látod
Nincs jelen
#468 2007-12-27 10:08
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:nem kell sunnyogni,én se saját készítésüt vittem,hanem olyat vettem amit ehetünk.:D:D:D
Ebbõl ne csinálj problémát,lesz ott bõven,még maradni is fog.:D
Borocskával igazad van,de én most már nem iszom,kicsit leterheltem a pocim,most még nagy gond nincs vele,de nem is szeretném hogy legyen.:D
Ennyi elég volt a jókedvhez.:D
pá
Nincs jelen
#469 2007-12-27 11:22
- Pilli
- Tag
Manó! Végül elengedted oda, ahova akart menni? Meglátod, hogy nem lesz vele semmi baj, nekem anyum minden egyes buli elõtt elmonda az ötös szabályt:) A mai napig eszembe jut:) Ha a barátnõim is innen indultak tõlünk, akkor nekik is elmondta. Hihetetlen:)
Én Pesten leszek szilveszterkor, barátnõm anyukája meghívta a kis társaságot vacsorázni és onnan indulunk el valahova, de még nem tudjuk, hogy hova. Vagy házibuli lesz belõle, vagy valami szórakozóhely. De hát ugyebár most nekem muszáj lenne emberek közé mennem, mert Manó ajándéka máshogy nem fog ideérni :)
Azért tudok fõzni valamelyest, de nem túl széles a repertoárom. Szeretem csinálni, csak egy ideig, amíg bármit ettem, minden kijött, el is ment a kedvem a fõzéstõl, mert nem tudtam jóízûen megenni. De azért most már egyre többször próbálkozom.
Roor, nekem is betett a sok kaja vagy nem tudom én mi a szünetben, de a borocska jól esik. A sok mennyiség nálam amúgy is max három pohár mert attól már kipirulok és röhögök mint a tejbetök:) Azért vigyázz a pocikádra!Te hol szilveszterezel?
Nincs jelen
#470 2007-12-27 11:32
- mano1973
- Tag
Kész a kaja :)))))
Már csak az ananászt és burgit kell kisütni de...azt ugyebár frissen kell tálalni.
Pilli!
Elengedtem ugyanis nem volt más választásom:)))
A hugom is nyaggatott és a párom is ,nem beszélve Vicusról aki maga volt a tökéletesség egészen addig míg el nem hagyta a számat a következõ mondat:"Rendben elmehetsz" :))))
Azóta gondolhatod mennyit segít:)))) Már megkapta amit akar és innentõl nem számítanak a kéréseim.Legalábbis nem annyira.
Igen...igen menj csak társaságba mert ott vár valahol az ajándékod.Meg fogod ismerni mert piros szalaggal van átkötve és rá van írva:"Pillinek szeretettel Manó és a beteg társak" :))))
Remélem rátalálsz
Nincs jelen
#471 2007-12-27 11:40
- Szuszidi
- Tag
Pilli! A szerelmi dolgokhoz nem értek! De csak azt tudom tanácsolni menj érezd jól magad oly gyorsan el repül a fiatalság! Majd jön egy másik tudod ez olyan mint a villamos elõbb vagy utóbb jön a másik s lehet hogy azon még jobban érzed magad mint az elõzõn! Rá se fütty!!
Ui: Mano megyek ebédre remélem úgy fõztél! :D:D:D
Nincs jelen
#472 2007-12-27 12:25
- mano1973
- Tag
Természetesen Szuszidi kedves :))))
Várlak!!!!
Feltéve ha kishugom még hagy mit enni:)))
Nincs jelen
#473 2007-12-27 12:31
- Rigor
- Tag
Na így nem lettem megtükrözve idén. Bemegyek majdbeledöglök éjjel az elõkészítésbe, és hát nincs gép. Kiszólni meg luxus hogy tán ne számítsak. Orvosi javaslat: keressek másik kórházat.
Nincs jelen
#474 2007-12-27 12:40
- Szuszidi
- Tag
Ne másik kórházat keress másik földet de segítek a kersésben! :):)
Nincs jelen
#475 2007-12-27 12:52
- Rigor
- Tag
Ha nem lennék beteg már rég megléptem volna ebbõl az országból. Sõt még így is, csak tök egyedül nem merem bevállalni a nagy kalandot ezzel a betegséggel.. mondjuk egy egészségessel aki viszont töketlen (így kiegészítenénk egymást) mert én feltalálom magam meg határozott vagyok csak amikor a betegség keresztbetesz azokban a sziktukban jól jön ha van aki segít (pl egy egyszerû hosszabb sorbanállásnál is, hogy amíg kirohanok wc-re ne prögöjön túl a sorszámom mindig pl apehnél, vagy amikor nagyon bedurran a belem kicsit támogatni).
Akár úgy hogy aztán letelepszem és kész, na erre mondjuk ausztrália vagy kanada lenne a legszimpibb.
Nincs jelen
#476 2007-12-27 13:40
- Pilli
- Tag
Szuszidi! Köszi a bíztató szavakat, meg is fogadom õket. Rá se fütty, az élet megy tovább.
Rigor, ezt nem hiszem el, hogy még nem is szóltak, hogy ne menj be, miközben már megittad a hashajtókat és rákészültél lelkileg, hogy na akkor most vagy soha. Hát ez f...a. Én is meglépnék ebbõl az országból és szüleim mondják is, hogy menjek ki külföldre és kezdjek el ott dolgozni. De ha épp ilyen periódusom van, mint most, akkor odakinn mit csinálok? Azért csak megnyugtat az orvosom közelsége, meg az, hogy meg tudom beszélni valakivel, hogy mi a bajom. De mondjuk németül vagy angolul már nem biztos, hogy ezt ilyen jól elmagyaráznám:) Viszont Ausztrália az számomra is vonzó! Hát majd hét év múlva amikor már meglesz a gyógyszer a betegségünkre, akkor mehetünk simaliba, kit érdekel már a chron vagy a colitis. Azért kitartás!!!
Nincs jelen
#477 2007-12-27 15:09
- mano1973
- Tag
Hát Rigor ez a magyar e.ü. Keress másik kórházat?
Ez jó és mégis hogyan,házalj vagy járd körbe a kórházakat és érdeklõdj,hogy fogadnak e és van e gép??
Ez nevetséges komolyan.
Sajnálom, mert reméltük hamar túl leszel rajta de kitartás elõbb utóbb csak sikerül összehozni.
Pilli!
kenguruföld?????Okéééééééééé megyek én is.Mikor indulunk? :))))
Nincs jelen
#478 2007-12-27 16:37
- roor
- Tag
Halika!
Itten vagyok uff!:D:D:D
Jót zabbantottam uff!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#479 2007-12-27 16:50
- Pilli
- Tag
Mano! Én a ma éjjelre gondoltam, de ha nem tudsz addig elkészülni, akkor egye-fene lehet esetleg holnap is, de akkor már nagyon sietnünk kell!!!
Roor: most én is megpróbáloik bezabbantani, lesz ami lesz. Apum halászlét fõz, kipróbálom mit bírok. Utána meg tanuláááááááássssssssssssssss. Na azt tudom, hogy nem bírom :)
Nincs jelen
#480 2007-12-27 16:57
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:óvatosan a zabbantással,fõleg a halászlével,de kedves egészségedre!:D:D:D
Lucika!Láttalak ám,de gondolom gyorsan olvastál aztán mentél dolgodra.:D:D:D
Tõled is élménybeszámolót és ajándéklistát kérek!:D:D:D
Kenyérsütõ?:D:D:D
pá
Nincs jelen
#481 2007-12-27 18:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na itten vagyok én is!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Olvastam jó sokat kellõkép bele is fáradtam!!
Sajnos velem jól kiba....t a jézuska mert a legnagyobb ajándék amit kaptam az nem más mint három nagyon lázas beteg gyerek!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
De azért kaptam jó ajándékokat is!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A gyerekeimtõl::: parfümöt és egy házilag készített ékszerdobozt.
Anyukáméktól:: egy elég komoly edénykészletet és egy kávéfõzöt.
Apától:egy mobiltelefont ( Sony Ericsson S 700i ) és ami a lényeg egy KENYÉR SÛTÕT!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D
Én malibut , gyümölcs koktélt ,és boros kólát iszogatok.Minden nap mást!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Ne tessék kukkolni!!!
Külömben minden nap voltam,de csak bekukkantottam olvastam és mentem!!Sajnos nem volt idõm írni!!
Annyira kiváncsi lettem a sajttortára,hogy kérek kostolót és kérem a receptet is!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Milyen az az ananász????Ha tudom hogy ilyen kaját csinálsz akkor mindjárt megyek zabálni!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Remélem , hogy álmaid pasiját megtalálod szilveszterkor!!!:D:D:D:D:D:D
Én a szilvesztert valószínû,hogy anyukáméknál töltöm persze ha meggyógyulnak a gyerekek!!!
A párom melózik , de ha végzett akkor oda jön õ is!!!
Egy találkozóba én is benne vagyok majd a gyerekeket lepasszolom!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#482 2007-12-27 18:27
- roor
- Tag
Halika!
Luci:az ananász nagyon finom volt.:D
A sajttorta szintén,bár nõvérkém dozerolta befeleé szinte az egészet.:D
Receptet leboltoljuk!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#483 2007-12-27 18:56
- mano1973
- Tag
Luci!!
Jobbulást a kis szörnyecskéknek:))))
Az ananász nagyon finike kérdezd csak meg Tomit:)))Mert nekem nem maradt
Örülök,hogy csak teljesült a kívánságod és megvan a kenyérsütõ.No akkor süthetsz nekem friss kenyeret majd:))))
Ünnepek után mennék át egy kicsit fütyizni:))))majd üzi vagy hívj mikór vagytok otthon.
A piából tessék hagyni nekem is ne legyél irigy én is adtam:)))Ne idd mán meg mindet héééééé!!!!!
A tesó sajt tortája isteni esküszöm....de ha nincs pia nincs sajt torta se beeeeeeeeeeeeeee :))))))
Nincs jelen
#484 2007-12-27 23:41
- Pilli
- Tag
Luci: akkor tényleg nem lehetett egyszerû a karácsony! Nem irigyellek, de remélem, hogy már jobban van a kisprücskök! Éppen ma akartam beolvasni az ex-nek, mert gyanum kezd tényleg beigazolódni hogy van másik nõje. de aztán nem kezdtem el az erkölcsi szöveget, mert jobb ha inkább megpróbálok beleszarni és ne mfoglalkozni vele, hátha akkor egy idõ után zavarni fogja hogy miért érzem magam ilyen jól. Ami néha tényleg így is van. Mostmár várom a következõ kihívásokat, remélem hamar megtalálnak.
Roor: a halászlét túléltem eddig még,bár rágyújtani nem mertem azóta, nehogy baj legyen:( Le kéne szokni.
Holnap megyek vissza Pest nagyvárosba, hogy végre kicsit magam ura legyek:)
Szépestét mindenkinek!
Nincs jelen
#485 2007-12-28 09:22
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:nekem már nem a rágyújtás inditja be a dolgokat,hanem maga a hamikázás.:D
Kinézhetem a szemem,alig téved ide valaki.
pá
Nincs jelen
#486 2007-12-28 10:35
- Pilli
- Tag
Hahó!
Roor: sajna néha nekem is, de a tegnapi halászlevet megúsztam. Juhééé.
Nincs jelen
#487 2007-12-28 11:07
- roor
- Tag
Halika!
Egészségedre Pilli!:D
Punnyadtam,kicsike autóm is megpancsizott,most elmegyünk páromért,aztán kicsit csavargunk,majd hazajövetel után ismét punnyadás.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#488 2007-12-28 11:29
- Pilli
- Tag
Én meg pakolászom ezerrel mert annyi cuccom lett hirtelen, amit itthonról hazaviszek Pestre, hogy ihajj. Még lesz három vizsgám és aztán gõzerõvel melót kell keresnem suli mellett mert nem tudom magam eltartani:( Ez egyre szarabb így.
Roor, te mit dolgozol? Mióta vagy együtt a pároddal?
Nincs jelen
#489 2007-12-28 16:30
- roor
- Tag
Halika!
Végre sikerült bakancsot vennem,nõvérkém meg a zanyukám is látta,me már át is tipegtem benne mutogatni.:D:D:D:D
Jól vagyok lakva,tesó töltöttkarfiolt csinált,vesztére pont akkor lett kész mikor odaértem és egybõl be is vizsgáltam.:D:D:D:D
Megint sikerült neki istenit fõznie.:D:D:D
Ettem sütit is,mert azt se dugta el idõben és az is nagyon fini volt.:D
Most már tényleg pillednem kéne.:D:D:D
Luci:Timinél van a receptújság amiben a sajttorta van,maajd átdobja neked.:D
Pilli:forrasztok.:D A párommal meg 12 és fél éve kerülgetjük egymást.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#490 2007-12-28 16:37
- Rigor
- Tag
12 és fél éve? Na ez a szép! :) (fõleg ha számításaim szerint egész fiatal korotok óta tart és kiállta az idõ próbáját, a nagy lázongós pezsegniakarok tombolni - korszakot, ami az ifjúság nagy részénél jellemzõ vagy nem? )
Nincs jelen
#491 2007-12-28 16:41
- roor
- Tag
Halika!
Rigor:tudom hogy szép,sokan el se hiszik,néha én is rácsodálkozok,hogy már ennyi ideje egymás mellett vagyunk.:D
Igen én nagyon fiatal voltam,16,õ 23.:D:D:D
Olyan nagy pezsegni meg tombolniakarás nem volt se ott,se itt,én nem vágytam rá,õ meg eléggé szabadjára volt engedve.:D
Azért nem teljesen zökkenõmentes a dolog,de eddig eltoltuk a biciklit együtt.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#492 2007-12-28 19:38
- mano1973
- Tag
Örülök,hogy izlett a kajcsi,bár a süti nem az én érdemem hanem anyósomé:)))
Pilli!Milyen sok cuccod van?Ennyi ajándékot kaptál?:)))
Luci!!
A pecept ujsit reggel bedobom a posta ládába,mert nem lesz idõm felvinni.Jönnek anyósék és anyukámék ugyhogy fõzök-sütök meg ilyesmi.
Rigor!
Csak nem irigykedsz???12 még gombócból is sok....vagy sokkkk:?! :))))))
nyugi lesz neked is egyszer csak megtalálod az igazit.
ÁÁÁÁÁ...az isteni szikra Pilli épp pasit keres te meg barátnõt....jó pár lennétek és akkor mindenkinek teljesül a kívánsága.
Wow...hogy én milyen zseni vagyok:)))))
Ajánlanám magamat is de..én már vén csaj vagyok neked és kicsit rágós is:))))No és az én Tomim ugyse engedne el.(Remélem,legalábbis)
No mit szóltok fantsztikus ötletemhez?:))))
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-28 19:39)
Nincs jelen
#493 2007-12-28 21:19
- Nita
- Tag
Ananász, karfiol mindenféle jó pia!:D
Szépek vagytok minden nap itt csorgatom a nyálam hihetetlen Roor a te hasad semitõl se akad ki???:D
Egyél igyál helyettem is!!!
Nincs jelen
#494 2007-12-29 07:12
- roor
- Tag
Halika!
Nita:sorry hogy ennyi finomságot hozunk az oldalra és te nem ehetsz.:(
Csak szeretem megosztani a jó élményemet,és amikor eszek egy finomat,jövök és elújságolom.:D
Kiakad az én pocim is,de amit most szedek étrendkiegészítõt,azzal bõvült a paletta,hogy mit tudok megenni,csak a mennyiségre kell vigyáznom,mert az viszont le tud terhelni.:D
Ennék-innék én helyetted is,de már így is dugdossák elõlem a kaját.:D:D:D:D:D:D
Azt kívánom,hogy minnél hamarabb tudj te is mindenféle finomságot enni!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#495 2007-12-29 07:54
- mano1973
- Tag
Még hogy kiakad a te pocid is?! Na ez jó vicc!
Feneketlen bendõd van és minden bevesz az biztos:))))
Ba....ik a pocid a crohn-ra:)))))
Nincs jelen
#496 2007-12-29 08:58
- Pilli
- Tag
Roor! 12, az nagyon durva. De egyben tök jó is. Ritka, hogy ilyen fiatalon találd meg a párod.
Hogy milyen sok cuccom volt? Igen a sok ajándék! És a manotól rendelt pasit is valahogy fel kellett hoznom Pestre, gondolhatod mire belegyömöszöltem egy táskába. De sikerült :)
Nincs jelen
#497 2007-12-29 17:19
- mano1973
- Tag
Pilli!
Remélem nem gyûrödött nagyon össze az ajándékom:)))))
Mert akkor valashatod ki mire haza érsz!!!!
Én nem fiatalon találtam meg a párom de...õ fiatal(9 évvel).Az is jó?:)))))))
Nincs jelen
#498 2007-12-29 17:55
- Pilli
- Tag
Mano! Jól kivasalom majd ne félj, ha végre itt lesz már :) Miért lenne baj, ha nem fiatalon találtad meg a párod? Sõt!! Még jól is jöhet az a kilenc év korkülönbség! Egy kis vérfrissítés:)
Nincs jelen
#499 2007-12-29 19:54
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!!
A gyerekeim állapota a következõ:::
1: nagy pöcsi úgy tünik,hogy már jól van.
2 : duracel nyuszi talán mára már õ is jobban van bár még köhög.
3 : kis pöcsös nagyon szarul van még mindig!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Manó!
Sûtöm is a kenyeret bõszen!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ha nagy füstöt látsz akkor ne ilyedj meg nem ég a ház csak én sütök!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Sajnálom,hogy végûl mégis csak nekem lesz igazam,hogy az ex-ednek van valakije!!:(:(:(:(:(:(:(
De azt mondom , hogy szarj bele és éld az életed!!Fiatal vagy és ha akarsz akkor találsz minden ujjadra valakit!:D:D:D
De remélem találkoziunk valamikor!:D
Roor!
Én megelõztelek mert mi már 13 éve együtt vagyunk!!!:D:D:D:D:D:D:D
Roor és Manó!
Szilveszterkor ha van kedvetek gyertek át a párom 11 - re megy melózni!!!
11 után ráérek , de nem olyan sokáig mert megyek anyuékhoz!!
Kávézunk és iszunk vagy legalábbis koccintunk egyett!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Van rendes pezsgõm is , de van alkoholmentes is!!!!!
Gyertek át várlak benneteket!!!
Nincs jelen
#500 2007-12-29 22:23
- mano1973
- Tag
Lucifer!
Recept ujsit bedobtam a postaládába.Megtaláltad?
Jobbulást a gyerkõcöknek és neked kitartást a nyafizásokhoz.
Süssed süssed a kenyeret mert meg akarom kóstólni ha megyünk:)))))
Persze szívesen átugrunk szilveszterkor egy kicsit.No persze csak csak addig míg minden piád megiszom,eszek egy kis kenyeret, és füyizek:)))))))
Pilli!
Kit érdekel az ex pasidnak milyen nõje van?!!Te ugyis sokkal jobb vagy és ha neki megfelel egy silány másolat az eredeti helyett akkor az az õ baja:)))))Neked lesz jobb ez tuti!!!Tudod...megrendeltem:)))
Nincs jelen