#501 2007-12-30 01:50
- Pilli
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci jobbulást a gyerekeknek! Remélem én is hogy találkozunk hamarosan!
Mano! Köszi, jól esett, amit írtál, nagyon. Tényleg kit érdekel! Különben is megnéztem a csajt iwiwen és háááááttttt. Inkább nem mondok semmit.
Most megyek alszom egy picit! Jó éjszakát mindenkinek! És köszi a bíztatást!!!
Nincs jelen
#502 2007-12-30 07:54
- vikimami
- Tag
Luci!
Jobbulást a gyerekeknek!
(a IV.ker-i Tûzoltókat értesítettem a kenyérsütés-akcióról :D)
Nincs jelen
#503 2007-12-30 11:08
- mano1973
- Tag
Pilli!
iwiwen a hugomnál megtalálsz engem is.Sõt..még lucifert is megtalálod nálam:))))
Vikimamai!
veletek mi ujsi?Patrik baba hogy viselkedik?
Nincs jelen
#504 2007-12-30 12:27
- Pilli
- Tag
Mano és Luci! Így ismeretlenül is megtörtént a bejelölés! Mostmár legalább arcot is tudok csatolni a szavak mögé :)
Nincs jelen
#505 2007-12-30 13:31
- mano1973
- Tag
pilli!
jelölés elfogadva!!!
Köszöntelek a barátaim között.
Hééééé csak tudnám mit nyafogsz mindig..hát nagyon szép kislány vagy annyi pasid lehetne amennyit csak akarsz.Jobbnál jobbak:)))
Nagyon cuki a kis hajasbaba Jázmin:)))
Szerkesztette: mano1973 (2007-12-30 13:32)
Nincs jelen
#506 2007-12-30 15:41
- Pilli
- Tag
Mano! Megtisztelve érzem magam a barátaid között :) Jázmin egy angyalmanó :) gyönyörû
Nincs jelen
#507 2007-12-30 19:15
- Lucifer
- Tag
Disznó sivít, petárda robban, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben.
Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok!!!!
Nincs jelen
#508 2007-12-30 19:41
- roor
- Tag
Halika!
Sziasztok kedveskéim.:D:D:D
Meggyüttem:D:D:D:D:D:D
Nincs kedvem túl sokat pofázni,boldog új évet jöttem kívánni!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#509 2007-12-30 22:50
- zotyesz
- Tag
Neked is roor
Nincs jelen
#510 2007-12-30 23:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Pilli!
Visszajelöltelek az IWIW-en!!!Üdv a barátaim körében!!:D:D:D
Remélem kellemesen töltöd a szilveszter estét és találsz partnert magadnak!
Beszámol,ót kérünk majd a buliról!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vikimami!
Örülök,hogy néha te is benézel!!Köszönöm az értesítést a tûtoltók felé!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hogy vagytok???Patrik????
Manó!
Nem tudom,hogy van-e újság mert nem voltunk lent,majd megnézem!!!Azért köszönöm!:):):)
Roor!
Beszámolót kérek,hogy hol voltál?!
Jöttök holnap???Ha nem jó a lift akkor gyertek a tetõn át!!Ja!-és a párotok is nyugodtan jöhet!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben meg majd meglátom hogy jöttök-e!Mert ha jöttök azt észreveszem!:):):):):):):):)
Mindenkinek köszönöm szépen a jókivánságát!
A nagy már jól van,a közepes még egy kicsit köhög és a legkissebb is alakul!
Mégegyszer Boldog ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!!!
Egyetek,de inkább igyatok sokat!!!
Nincs jelen
#511 2007-12-31 08:18
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
Mano, Luci: Kérdésetekre válaszolva: Patrik baba nem változott :(. Volt pár éjszaka, amikor este 10körül, aztán éjjel 2 körül majd csak 8 körül kért enni és az olyan jó volt, mert 4 órákat aludtam egyhuzamban!!! De most sajnos megint visszatért 3-3,5 órás evésre. Most, hogy tápisok lettünk ez külön macera, mert üvölt mire megkapja -pedig 2 perc alatt összeütöm neki - de ugye a szopizás más volt, mert cici elõ és már jött is a tejcsi.... Nagyon türelmetelen egy pasi .
Alvással az a helyzet, hogy este ha letesszük minimum 2 órát nyûglõdik: felsír, van hogy felsikít - valószínûleg ez még mindig a hasfájás, de már magam sem tudom mikor mi van-, és sajna lehet, hogy cumifüggõ lett... Mivel a tápi után úgy gondoltuk, hogy kell még a szopási inger, adtunk neki cumit. Na most ha kiesik ahogy forgatja buci fejét pattani kell betenni a szájába, mert különben teljesen felébreszti magát . Ez -is- elbaltáztuk azt hiszem :(
Nappal félórás alvások vannak továbbra is. Ja igen, nagy gond, hogy az esti szakaszban a klizma miatt nem tudok hozzá felkelni és megvigasztalni. Ilyenkor már lila a feje az üvöltéstõl és kb 45-50 percig ez van :( :( :( Szerintem nem fog bízni bennem ha nagy lesz, mert a tudatalattiban biztos eltárolja azt, hogy nem ment hozzá senki amikor elkeseredett,vagy fájt a pocija.
Patrik röviden ennyi.
Én meg magam alatt vagyok még mindig. Egyszerûen feldolgozhatatlannak tûnik számomra, az a momentum hogy "Gyógyíthatatlan". :( :( :(
Testileg jobban vagyok valamivel, de néha úgy érzem ez csak vegetálás, és kérem vissza a régi életem!!! El vagyok keseredve, hogy ezentúl rendszeresen csövet dugnak a popómba, hogy nem ehetek egy rohadt nagy adag bablevelest, stb.
Nem tudom mikorra hiszem el, hogy meghalni nem fogok, csak egy ilyen sz.r élet jutott. gondolkodásmód váltás kéne, de nagyon nehéz vén fejjel 180 fokos fordulatot venni!
BUÉK
Nincs jelen
#512 2007-12-31 09:27
- Zoltán
- Tag
Vikimami!
Gyógyíthatatlan-jelenleg!
Sok betegségre mondták régen, hogy gyógyíthatatlan,de ma már nem az!
Szerintem a mi betegségünk is gyógyítható lesz, hidd el.
Nincs jelen
#513 2007-12-31 09:29
- roor
- Tag
Halika!
Na boldoguljon mindenki az új évben!:D:D:D
Tünetmentes szebb napokat kívánok!:D:D:D
Hmmm....de sok minden van.
Na Lucika drága megyek tesóhoz,nem igérem de lehet odatolom a pofám pár percre.:D
Orgonasípoknak jobbulást.:D
Csak anyósoméknál voltunk,de már itt vagyok és a hangsúly az itt-en van.:D
Pillike:neked egy jó nagy halom pasit kívánok hogy legyen mibõl válogatnod.:D
Vikimami:lehet 180 fokos fordulatot venni,fogsz is,meg a kis gengszter is.:D
Téda:nagy halom "nyugalom" bogyó csúzlizva.:D
Késöbb jövök,de most megyek manóval csinálunk rakottkrumplit!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#514 2007-12-31 09:52
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Itt vagy Manónál???Mindjárt hívlak telefonon!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#515 2007-12-31 09:56
- roor
- Tag
Halika!
Luci még nem,nemsokára indulok.:D
pá
Nincs jelen
#516 2007-12-31 10:02
- Lucifer
- Tag
Vikimami!!
Kitartás!
A Patrik ügyre csak annyit,hogy nem szúrtátok el a cumi dolgot!!:):):):):):):):)
Nálam a nagyok egyáltalán nem cumiztak mindig kiköpték!!!:D:D:DNem félre érteni!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A Roli viszont használja a cumit sõt azzal alszik és azzal is nyugszik meg!!Én is szarba vagyok mert errõl majd le is kell szoktatnom!!!
Képzeljétel , hogy már a kiságyban is felállunk!!!De van benne egy nagy probléma!!Tegnap este 11 órakkor alvás helyett inkább az ágyban állt!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DEz így nagyon nem okéÍ!!!!Aludni kell!!!!!
A 180 fokos fordulatra pedig csak annyit,hogy ez egy nagyon nehezen feldolgozható tény de te is felfogod tudni dolgozni és tudsz majd élni vele úgy , hogy észre se veszik rajtad !!!
Roor!
Vigyázz mert figyellek!!!!!!Különben van alkoholmentes söröm is!!!!Ja!!- Ha te nem jössz át akkor én megyek át!!!!Boldog új évet kell kívánnunk egymássnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#517 2007-12-31 10:10
- mano1973
- Tag
Luci!
Fõzünk tesómmal de uttána megyünk egy kicsit!!!
Süssed azt a kenyeret és készítsd a piát!!!!
Alkohol mentes??????????????Meg vagy te õrülve hee???????:))))))))))
Elvégre szilveszter van!!!!
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Vikimami!!!
Majd leírom nekem mi a bajom és meglátod...a saját betegségedet fogod választani mégis!!!
Az kiszámítható és legalább tudják mi.az enyémrõl még azt sem tudják mi az.Patrik ugy látom javulgat egyre többet hagy pihenni:)))))Na nem viszi tulzásba de ez csak azért van,hogy te is tudd ki a fõnök:))))
Pilli!
Jó bulizást!!!!
Nincs jelen
#518 2007-12-31 11:53
- Pilli
- Tag
Sziasztok!!!
Köszi mindenkinek a jóbulizást és a pasitalálós jó kívánságokat! Szerettem volna egy képet feltölteni ide hogy ne csak pilli legyek a semmibõl, de nem tudom hogy kell :(
Pezsgõ behûtve, fényképezõgépben az elemek, üvölt a zene, készülök az estére már nagyon durván :) Hétre megyek vacsizni a barátaimmal és utána házibuliba. De az alkohollak vigyázok nagyon ... Nektek is nagyon nagyon jó bulizást és nagyon boldog új évet kívánok!! Puszi
Nincs jelen
#519 2007-12-31 13:36
- Rigor
- Tag
Pilli: a profilod szerkesztésénél, bal oldalon a beállítások menü, azon belül az "Egyéni" menüpont és ott rákattintasz az Avatar feltöltése linkre és úgy:) De ha nem megy, segítünk, megoldjuk máshogy:)
Nincs jelen
#520 2007-12-31 14:20
- Pilli
- Tag
Rigor! Köszi, próbálkozom!
Nincs jelen
#521 2007-12-31 19:56
- roor
- Tag
Halika!
Pár óra és 2008 lesz.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#522 2008-01-01 00:25
- roor
- Tag
Halika!
És igen!Belekezdtünk a 2008-as évbe!:D:D:D:D:D
Yehhhhhhh:D:D:D:D:D::D:D:D
pá
Nincs jelen
#523 2008-01-01 00:53
- mano1973
- Tag
BúÉk Mindenkinek!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#524 2008-01-01 10:47
- Szuszidi
- Tag
Ébresztõ hasatokra süt a nap!! Lusta banda!! :D:D Mano a rántott ananász receptjét elkérném!! Kösz!
Nincs jelen
#525 2008-01-01 10:50
- roor
- Tag
Halika!
Jóóóóó reggelt banda!:D:D:D:D
Szuszika ébren vagyok,csak nem éppen magamnál.:D
És nem is süt a nap.:D Szépen havzik.:D
pá
Nincs jelen
#526 2008-01-01 10:54
- Szuszidi
- Tag
Kedves Roor!
A nap süt ha te nem is látod akkor is ! :D Keresed meg magad nem lesz így jó!! :):)
Különben is minek iszik aki nem bírja?? :D:D:D
Nincs jelen
#527 2008-01-01 11:00
- Rigor
- Tag
Én már a havat is ellapátoltam. Na az is igaz hogy este 11-kor már szundikáltam, az éjféli nagy durrogást félálomban, aztán húztam a lóbõrt reggelig:) Ja és reggel ittam 1dl barackos kölyökpezsgõt szóval én így kirúgtam a hámból:)
Nincs jelen
#528 2008-01-01 11:06
- roor
- Tag
Halika!
Kérem szépen én nem is ittam,legalábbis alkoholt nem.:D
Csak kölyökpezsit meg teát,és különben is,úgy ébresztett fel párom éjfél elõtt hogy koccintsunk.:D
Egyébiránt megtaláltam magam.:D
Hólapátolás?Az jó.:D
Talán az egyetlen testmozgás amit szívesen csinálok.:D
De ez nem jelenti hogy akkor most megyek és ellapátolok bárki elõtt is.:D
Ma nagyon lusta leszek.:D
pá
Nincs jelen
#529 2008-01-01 11:35
- Szuszidi
- Tag
A havat én is el lapátoltam!
Kölyök pezsi volt nálunk is hisz a fiam 14 éves!
De én bûnöztem is ám 1 dl unicum is lecsúszott igaz 8 tól éjfélig! Rendbe rakta a pocimat!
Roor a lustaság fél egészség akkor ma te nagyón az leszel! :D:D:D
Nincs jelen
#530 2008-01-01 16:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!!
ITT A SZILVESZTER ITT VAN ÚJRA NAGYPAPA A NAGYMAMÁT VADUL KÚRJA!KEFÉL A KRAMPUSZ A MEDVE A FARKAS CSAK EGY VALAKI UNATKOZIK AKI SMS-T OLVAS!!!B.U.É.K.
Szóvan úgy látszik,hogy csak én ittam egyedûl????:D:D:D:D:D:D:D
A Manóval kezdtem megittunk ketten egy üveg pezsgõt!!!Persze volt benne alkohol!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Utánna anyukáméknál buli,ott aztán pezsgõzés ezerrel + bólé sok alkohollal.Ja és tetõzzem a dolgot tatárbifszteket ettem hagymával!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D A budit ma már látogattam párszor,de egyszer van szilveszter!!:D:D:D:D:D
Elég jólbírom a piát Jó sokat ittam és semmi bajom nem volt!!!!De nem vagyok alkesz?!Mi 3 órakkor feküdtünk le!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én imádom a telet és nagyon szeretem ha esika hó!!!A hólapátolást kihagyom!!Különben sok hó eshet az én ajtomig nehezen jut el mivel a 10.-en lakom!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Hogy sikerült a buli????
Mégegyszer boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!
Nincs jelen
#531 2008-01-01 16:30
- Lucifer
- Tag
Szuszidi!
A fiadnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Az én fiam 13.-án lesz 12-éves!
Nincs jelen
#532 2008-01-01 16:31
- Lucifer
- Tag
Manó!
Hogy ízlett a Tominak a kenyér???
Nincs jelen
#533 2008-01-01 18:00
- mano1973
- Tag
Üdv fórumozók!!!
Luci.. a kenyér nagyon fii volt Tominak is izlett.Persze kicsit más mint a bolti:))))
Hát...hm igen kicsit bepezsiztünk Lucival már délután 2-kor:))
Még jó,hogy Rolit megtudtam etetni annyira nem voltam berugva:)))
Persze a gyerek nézett is rám ,hogy mit vigyorgok hülyén és miért csinálok neki hajat:)))
Este Tomival és Vicával társasoztunk és iszogattunk aztán tetõrõl tüzijáték nézés volt a progi.
Szuszidi!
Az unicum a kedvencem csak az a baj a mostoha papám mindig eldugja ha átmegyek:))))
Havat mi is lapátoltunk de csak az erkélyrõl:)))
Pilli!
Hogy sikerült a buli?Valami pasit sikerült kukáznod?:))))
Nincs jelen
#534 2008-01-01 18:03
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Jelentem, sikerült végre kikászálódnom az ágyból, berúgtam. Nem nagyon, de épp elég volt ahhoz, hogy ma nagyon fájjon a fejem és ne tudjak semmi kajára nézni. Na de egyszer van szilveszter. Kezdem az élménybeszámolót. Délután ex-nek megírtam egy sms-t hogy akkor mi van azzal a csajjal, ne kavarjuk a szart egymás háta mögött. Kb három óra múlva jött a válasz, hogy igen, együtt vannak, de hogy mi lesz még, nem tudja, majd meglátja. Erre visszaírtam neki egy olyat, amit nem tesz zsebre. Emiatt egy picit bánkódtam még a buli elején, de aztán leszartam és ittam és buliztam. A házibuli nagyon jó volt, twistereztünk és ittunk és táncoltunk és ettünk, szóval szokásos jó volt a barátokkal.
Hozzátartozna még a beszámolómon, hogy az iwiwen valami srác rámtalált, kiderült, hogy van is egy közös ismerõsünk. Nagyon tetszik nekem a csávó így képek alapján, de hát ez még nem jelent semmit. Cseréltünk számot és tegnap éjjel kaptam is tõle kettõ csodaszép sms-t. Ha Pesten lesz, akkor találkozni akar velem. Hát majd meglátjuk. Mindenesetre nagyon örültem az smseinek, fõleg a délutáni attrakció után. Úgyhogy Manó, ha õ az akit küldtél, akkor köszi. Ha nem, akkor majd úgy csinálom, hogy õ legyen az.
Mindenkinek boldog új évet, én megint csak visszafeküdnék az ágyba, mert annyira fáj a fejem, hogy megõrülök. Holnaptól meg tanulás. Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#535 2008-01-01 18:23
- Rigor
- Tag
A másnaposságra már jópár évzitede megvan a megoldás, Alka Seltzer-nek hívják:) Megiszol belõle egyet (vagy ha nagyon durva a mánsap kettõt) és fél órán belül az összes tünet husss! se gyomorémelygés se fejfájás, üde leszel és energikus:)
Nincs jelen
#536 2008-01-01 19:21
- Lucifer
- Tag
Pilli!
Nagyon örülök,hogy jól sikerült a szilvesztered!!!!
Szurkolok neked,hogy minden simán menjen és jól sikerüljön majd va találkozó!!!!
Nincs jelen
#537 2008-01-01 21:45
- Pilli
- Tag
Köszi Luci! Meg neked is Rigor a tanácsot!
Nincs jelen
#538 2008-01-01 22:57
- roor
- Tag
Halika!
Pilli örülök hogy jól telt.:D:D:D
Azt hiszem kifakadtam elég rendesen a másik topikban. :D
Bocsika.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#539 2008-01-01 23:21
- Nita
- Tag
Assszem csatlakoztam hozzád, de nem szerintem bocsánatot nem neked kéne kérni...:D
Nincs jelen
#540 2008-01-02 00:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ez nem a vidám oldal???
Roor!
Elolvastam azt a bizonyos topikot és azt kell,hogy mondjam a bocsánatot nem neked kell kérned!!!!
Sajnos vannak bunkók és parasztok de majd rájön,hogy milyen lehet nekünk ha minimum 2-3 hétig folyamatosan hasmenése van!!!!Én csak azért nem írtam neki mert attól féltem,hogy olyat írok amit magam is megbánok!!!Különben teljesen igazatok van és csatlakozom hozzátok!!Az ilyen pedig tehet egy szívességet!!!(persze csak ha engedem!!):D:D:D::DD:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
Nincs jelen
#541 2008-01-02 00:40
- Rigor
- Tag
Én már nem is használom a hasmenés szót, mert félreérthetõ és félre is értik. Mert nekünk nem hagyományos értelemben vett hasmenésünk van, amire bekapom a kekszet meg a széntablettát aztán jól van. Vagy kitalálják hogy biztosan pszihés. Ja a wc para az lehet az, de a vérzés meg ami kiépíti a pszihés ingert az olyan valódi mint a nyílt lábszártörés.
Pisloghatnak nagyot amikor a tök üres belemre miért is kell rohannom wc-re, meg hogy a kõkemény bogyókkal miért is kell rohannom. És amikor híg az tán nem is olyan rossz mert legalább nem ingerel annyira, akinek meg szûkülete van annak meg pláne.
Nincs jelen
#542 2008-01-02 00:47
- Rigor
- Tag
Ja és az "okos" hétmérföldes hozzászólásaiban jó sok hülye közhelyt leírt a rohanó életmódról, meg hogy milyen bölcsek ám a keleti öregek, és hogy így meg úgy, de még annyival sem volt képes elõjönni hogy ingyunk sáskateát mert az jó, vagy jöjjünk el hozzá és megingáz, meg szúr belénk tûket és mágikus tapaszt kapunk otthonra, és megmûti a csakránkat. Szóval még csak fel sem villantotta hogy mégis nekünk hogy kéne meggyógyulnunk, esetleg tengeri hínárból és szójacserjébõl álló biodiétát amit követnünk kéne, úgy hogy kidobjuk a hûtõszekrényt és többé nem nézünk tv-t.
Nincs jelen
#543 2008-01-02 05:21
- roor
- Tag
Halika!
Luci ez itt valóban a vidám oldal,térj át!:D:D:D:D
Franc kér bocsánatot tõle,inkább a stílusom volt kicsit nyers,az egy pillanatra aggasztott,de már aludtam rá egyet.:D:D:D:D
Nem volt kedvem már bõvebben kifejteni,pedig tudtam volna még nyavajogni egy icipicit.:D
Tudjátok milyen rövideket tudok néha írni,de hát mást is kell hagyni érvényesülni.:D
Na mentem dolgozni.
pá
Nincs jelen
#544 2008-01-02 10:05
- Pilli
- Tag
Roor!
Szerintem semmi olyan nem írtál, ami miatt szégyellned kéne magad. Nem teljesen komplett ez az ember. És igenis, örülök, hogy an ez a topik és ha úgy tartja kedvem akkor nyavalygok egy kicsit, mert mindig lesz valaki, aki megvígasztal vagy tanácsokkal lát el vagy legalább fejbe kólint hogy hagyd ezt abba. És kinek nyavajogjon az ember, ha nem annak, aki ismeri az összes tünetet és teljesen átérzi a másik baját.
Nincs jelen
#545 2008-01-02 10:28
- pasek
- Tag
Bocsánat, az Alternatív móccerek topikban én se bírtam már csendbe maradni. Minden esetre én örülök, hogy vagytok itt mindannyian, nagyon sokat tanultam Tõletek, szerintem IGENIS lehet hasznosan alkalmazni az itt leírtakat, mindenkinek a saját szája íze szerint.
S egy meghallgatot "nyavajgás" néha segíthet annyit, sõt néha többet is, mint egy varázsital, vagy csodamódszer.
Nincs jelen
#546 2008-01-02 15:11
- Pilli
- Tag
Hát mindenki szánkózni ment???
Nincs jelen
#547 2008-01-02 15:43
- zotyesz
- Tag
én nem mert nincs szánkom :) :)
Nincs jelen
#548 2008-01-02 16:41
- Pilli
- Tag
:) Itt Pesten nekem sem. Pedig szeretek szánkózni!
Nincs jelen
#549 2008-01-02 17:06
- roor
- Tag
Halika!
Én se szánkóztam mert nincs.:D
Illetve a kocsival egy kicsit,de csitt mert bevonják a jogsim.:D
Én is örülök hogy vagytok nekem és hogy van ez az oldal.:D
Akinek meg nem tetszik,az ne nézegesse.:D
Ha csak egy embernek is segít,már megérte.:D
pá
Nincs jelen
#550 2008-01-02 17:10
- zotyesz
- Tag
Szánkozni mindenki szeret bár pesten kicsit nehezebb :) de nem lehetetlen ,lehetne rendezni egy szánkos talt is nem? hogolyozással meg minden :)
Nincs jelen