#601 2008-01-03 18:27
- Pilli
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Roor, bírom hogy milyen viccesen tudod felfogni ezeket a helyzeteket. Utólag én is mindig ironikusan beszélek a kis baleseteimrõl, de abban a percben úgy ki tudok akadni. Mint ahogy most is. Indulnék el borozni, felöltöztem, vacsoráztam, még egy banánt is ettem, ami ugye jó a beleknek, erre most meg kavarog a hasam mindenfelé. Érdekes....
Mindegy, hát nyomok rá egy kis bort, hátha jobb lesz tõle.
Remélem már Te is jobban vagy!
Nincs jelen
#602 2008-01-03 18:35
- mano1973
- Tag
Vikimami!
Ne is törõdj vele ha nem ehetsz többé azt amit szeretsz,majd lesz más amit ehetsz is és szeretni is fogod.
Ez legyen a legnagyobb bajod.
Hát a csövek...igen az kellemetlen ha valaki amúgy sem kedveli az anál szexet:)))))))
Bocsika!
Én a csöveket lenyelni szoktam de hidd el az sem kellemesebb.Szóval....ha kell hát kell évente egyszer csak ki lehet bírni bár..fogalmam sincs milyen érzés lehet.
Az én popóm ugyanis egyirányú:)))))))Oda senki semmit nem dug be az fix.
Láttam Iwiwen a karácsonyi képet rólatok,tök cuki baba ez a Patrik nem is gondolnám a kis angyal arcú csemetérõl,hogy egy "anyaterrorista":))))))))))
Na és mennyi haja van:P
Amúgy Rigornak nagyon jó peceptjei vannak érdemes megnézned én már ki is néztem egy fincsit magamnak.
Sokan sokfélét és fincsiket kutyulnal itt kérj -cserélj recepteket.
Pilli! hogy halad a német?Vagy most épp franciázol? He-he he :))))))))))))
Zotyesz!
hanyadik füves ciginél tartasz drága?Már teljesen kidõltél hogy nem írsz? :))))))
Szerkesztette: mano1973 (2008-01-03 18:36)
Nincs jelen
#603 2008-01-03 19:32
- zotyesz
- Tag
naaaaa ki vaaan itt?
roor drága én jövök a topicodba ezerrel és irogatok bezony de akkor az én gyermekemmel mi lesz itt a forumon ? te is jöhetnél oda és hozhatnád néha a puncis topic tagokat is oda is irjanak vicces dolgokat azért vidámpark nem ?De az tény és valo én is szeretek idejönni ereszd el a hajamat csinálni jo dolog és jo pár embert felviditunk :)
jobbulást reggelre
pillikém biztos azért mert stresszeled magad , én is igy voltam egy darabig de talán mostanában már nem parázok annyit.A bor viszont nem volt rossz ötlet bár én banánt nem ettem volna elötte :) de te tudod, jo bulizást, nagyon ne áztasd el magad :)
mano mi az hogy hányadik jointnál tartok rossz a kérdés hányadik dobozt kezdtem fel :) igaz azota van már egy pár dino , oroszlán a szobában, a konyhába meg sárkányok háboruznak kis emberkékkel a hátukon de ezt nem a sok doboz jointnak tulajdonitom hanem annak hogy kint biztos fáztak és bejöttek ,mindegy majd reggel ki zavarom öket :)
Nincs jelen
#604 2008-01-03 19:57
- Nita
- Tag
Na szép, ti egész nap rá értek??? Alig gyõztem el olvasni mindent, és le van fagyva a kezem a hógolyóktól:D:D !!
Az aerobik itt lesz vagy a cseten??
Sárkányok a konyhában...hmm érdekes, ha túl sokan vannak, és nem akarnak távozni akkor már baj van:D
Nincs jelen
#605 2008-01-03 20:03
- zotyesz
- Tag
én is arra várok nita ,az ágyat kidobtam hogy legyen helyem az aerobichoz :) de ugy nézki ellustult a csapat :) a sárkányok melyeket a te viccedböl vettem egyelöre nncsenek sokan, tényleg nem te küldted öket? :)
Nincs jelen
#606 2008-01-03 20:14
- roor
- Tag
Halika!
Helyzetjelentés:a pocakom egy öreg morgómedvét is meghazudtolna,frenetikus hangok kiadására képes.:D:D:D
Pilli:köszönöm,én jól vagyok,a bélésemet meg nem tudom,majd reggelre kiderül,merthogy a kávé szokta beindítani a bazi nagy klotyóbummot.:D:D:D:D
Most másfél hétig porkávét ittam,de tegnap óta megint fõzöm,aztán lehet egy kicsit kipucolt belül.:D:D:D
Ami ugye nem is olyan nagy baj,csak épp nem vagyok egy sprinter,de szerintem 100-on rávernék 200-at bárkire reggel az utolsó korty kávé után.:D:D:D:D
Irronikusan?Hát lehet,mindenesetre nektek nem kell magyarázkodni,akkor meg miért ne lehetne viccesre venni a figurát?:D:D:D
Egy éve még én se nevettem volna rajta,és igen,mortyogásnál én is kész zsoltárokat mondok föl,hogy klotyómanóig kihúzzam szárazon és tisztán,de hát ha ezt is zokon venném az élettõl,akkor mi maradna nekem?:D:D:D
Szóval szarni rá,szó szerint,ha menni kell hát menni kell,és nevessünk is rajta,mert amíg nevetünk addig élünk és remélünk!:D:D:D
Zotyesz:megboltolhatjuk a "te kicsikéd" fejlesztését,de sajna nekem nincsenek raktáron vidámparkos dolgaim!DE!
MINDENKI:roordokinéni most akkor plussz vitaminként felírja kicsiny pácienseinek,hogy Zotyeszbácsi "kicsikéjét" tessék feltuningolni!:D:D:D:D:D
Nita:na én is ezért puffogtam,hogy akkora volt itt a forgalom,hogy alig bírtam bepótolni és lépést tartani velük.:D:D:D
Aerobikot én kihagynám,illetve csak csendes szemlélõ illetve lusta kukkoló maradnék.:D:D:D:D
A hócsatát halasszuk a következõ friss hóra,ez már olyan mint a reggeli budifestés.:D:D:D:D
Én is akarok sárkányt!:D:D:D:D Meg oroszlányt is!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#607 2008-01-03 21:23
- Lucifer
- Tag
Halihó!!
Roor!
Szívj el egy pár fûves cigit és máris lesz sárkányod meg oroszlánod sõt néhány tyúk is jár majd arra!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Na és most tessék felkészülni az aerobikra!!!
Mindenki lazítot???Akkor lehet kezdeni!!!
Egy -kettõ - három - négy mély lélegzetet végy!!!!Nagyon jó!!Hátul is tessék figyelni!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó emeld a lábad!:D:D:D:D
Pilli húzd be a hasad!!:D:D:D:D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Zotyesz látom a futásnál csak sétáltál ezért +20 fekvõtámasz , és tessék kiküldeni az állatokat mert nem férsz el!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Egy - kettõ - három - négy a fórumon itten légy!!Mindenki egyszerre csinlja!!
Roor tessék csinálni a bélerõsítést!!!
Na jó akkor most mindenki:1 és 1 és 1 és 1 Jobb és bal,jobb és bal,jobb és bal - elég.
Mára elégvolt váljon egészségetekre!!!
Nincs jelen
#608 2008-01-03 21:24
- Lucifer
- Tag
Remélem mindenki elfáradt!!:):):):):):):):):)
Nincs jelen
#609 2008-01-03 21:25
- Lucifer
- Tag
Mindenki jöjjön chatre!!!
Nincs jelen
#610 2008-01-03 23:04
- Pilli
- Tag
Luci! Én is totál elfáradtam de Te miért nem csináltad ??? :):) Legközelebb én tartom :)
Zotyesz, gondoltam a banán jó a beleknek, akkor még nem gondoltam át, hog bort fogok inni. De sikerült egy olyan szar bort vennem, hogy alig ittam belõle, azt meg nem is említeném, hogy más meg sem kóstolta :) Na hát ez van.
Mano: hát inkább franciáznék, ne félj, de nekem csak a német maradt. Hát valaki cask ezt kapja :)
na uccu neki ágybaugrás, aztán holnap elmegyek egy kicsit shoppingolni de csak azért, hoyg ne kelljen egész nap tanulnom, aztán este magamra zárom az ajtót és magolok mint eg yállat és nem gondolok arra, hogy péntek van és fiatal vagyok és éppen mennem kéne valamerre sok fiatal pasi közé.
Na jóéjt.
Nincs jelen
#611 2008-01-04 08:32
- zotyesz
- Tag
Na szép mondhatom pilli inkább franciáznál???? :) Meg menni akarsz sok fiatal pasi közé??? :) Te kis huncut :)
Nincs jelen
#612 2008-01-04 10:27
- mano1973
- Tag
Luci!!
csak délután 5 -6 felé tudnék átmenni mert állásinterjuhom van ma 2 is:))))))
Zsíroskenyér bekészitve legyen ám és a kis fütyi virgoncan pucéran az ágyban harapdálásra készen:))))))))
Az öregedõ férjed pedig ha lehet legyen tokától bokáig felöltözve:)))))))
Mi volt tegnap a chaten még miután eljöttem?
Kiderült Zotyesznek mekkora a locsolócsöve:))))))
Szerkesztette: mano1973 (2008-01-04 10:28)
Nincs jelen
#613 2008-01-04 10:29
- Pilli
- Tag
Ne már hogy ilyenekrõl maradtam le a chaten, hogy kinek mekkora a locsolócsöve!!! Hát basszus!!!!
Nincs jelen
#614 2008-01-04 11:09
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!
Manó!
Nekem jó a délután is várlak és szorítok!!
A Zotyesz locsolócsõ mérete nem derûlt ki nagyon titkolja.Lehet,hogy olyan kicsi????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem volt semmi különös utána.Megpróbáltuk kitalálni,hogy ki kit ver éppen nálatok!!:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A párom gatyájáról lemaradsz mert csak este lesz itthon hiszen valakinek dolgozni is kell!!!:):):):):):):):):):):):):)
Az én legkissebb locsolócsõvem kb.3cm.:D:D:D:D:D:D:D:D
Zotyesz!
Semmi rossz nincsen a fiatal pasik közé menni és a francia se rossz!Bár némettel még nem próbáltam!!!:D:D:D:D:D:D
Te nem szeretsz fiatal lányok közé menni ??:D:D:D:D:D
Meg van még a jurassik parkod??? - vagy már kiraktad õket???
Pilli!
Sajnos nem maradtál le a locsolócsõ méretrõl mert nem árulták el!!!:):):):):):):):):)
A tornából azért maradtam ki mert nekem figyelnem kellett!Nagyon lusta a banda és csak lazsáltok!!Valakinek oda kell figyelni rátok mert nem csináljátok rendesen a feladatokat inkább trécseltek!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mikor van a vizsgád???Mi leszel ha nagy leszel???Ha túl vagy a vizsgákon szívesen látlak itt nálunk,legalább lesz lehetõségünk megismerni egymást!!
Vikimami!
Hogy vagytok??Patrik bab alszik már??Még mindig sokat sír???Jövõhéttõl ráérek ha gondolod kimehetek!!Írd meg , hogy neked mikor jó!!!
Roor!
Hogy vagy??Rendbe jött a tegnapi kis tornátÓl a hasad??Neked Kímélõ gyógyító torna volt,remélem hatásos is!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Van már oroszlánod és sárkányod???:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#615 2008-01-04 11:40
- Pilli
- Tag
Luci! Köszi, szívesen találkozom Veletek már tényleg. Hétfõn vizsgázom, aztán pénteken és megint pénteken oh yeah! Hogy mi leszek, ha nagy leszek? Újságíró, vagy riporter.
Mano: Nagyon ügyes legyél az állásinterjúkon!!! Majd írd meg hogy mi volt.
Nincs jelen
#616 2008-01-04 12:11
- mano1973
- Tag
Szia Pilli!
Ha nagy leszel lehetek az elsõ riport alanyod?:)))))
Szivesen kibeszélném ki mit mûvel itt és milyen felháborító dolgok mennek esténként a chaten:))))))
Drukkolok én is a vizsgádhoz és délután irok majd hogy sikerült az állásinterjuhom:)))
Nincs jelen
#617 2008-01-04 12:33
- Linus
- Tag
aztamindenségit!
éreztem én, hogy ha ünnepek alatt kikerülök a keringésbõl lesz mit olvasnom... és ez még csak egy topik volt... nem is tudom van-e még értelme leírnom, mit kaptam, már szinte nem is emlékszem, hogy volt karácsony, mióta megint dolgozni kell. na mindegy, nesztek: mp3 player - jó arc az Öcsém :-), sólámpa, ékszeresdobozka, szemhéjfesték, pulcsi. szilveszter lightosan unokatesómnál, de ez volt az utolsó, hogy párom nélkül. jövõre tuti tépek olaszba az ünnepekre, a távkapcsolat ilyenkor a legkeményebb... (ja, meg most, hogy kórházban fekszik, mer azt hitte, repüléssel kell hogy kezdje a huszonsokadik síszezonját...)
nah, megyek, át kell még böngésznem a többi topikot is. láttam ám, hogy megint lemaradtam vmi alteros hepajról! max. jól felhúzom magam, de kit érdekel, kávétól úgyis el kell tekintenem, és anélkül meg majd elalszom...
Nincs jelen
#618 2008-01-04 12:46
- zotyesz
- Tag
mano luci pilli ti kiváncsi nöszemélyek muszáj mindenröl tudni hogy mekkora és miféle ? :)
Nem luci nem 3 cm és nem is 16cm annál nagyobb de akkor se mondom meg pontosan :)
Különben is luci és mano nektek van otthon saját bejáratu is nem? tessék azt méregetni :)
Pillinek nem tudom van e saját bejáratu méregetni valoja otthon ezért neki még elnézem a kiváncsiságát :)
Luci én is szeretek fiatal csajok közé menni még jo mert ha nem szeretnék már baj lenne :)
Jurassic parkom már nincs sajna csak sárkányok mert a dinoknak kevés kaját adtam és kihaltak reggelre ebben az a rossz hogy a sárkányok teljes figyelme felém fordult és má a sarokbol se merek elöjönni :)
Nincs jelen
#619 2008-01-04 13:39
- vikimami
- Tag
Luci! Gyere, várunk! De sajna csak a csüt vagy péntek jó, mert addig itthon lesz 2 napot a férjuram plusz dokihoz is mennem kell egyik délután.
Patrik kicsivel többet alszik nappal, de azt is véginyögi,nyeldekli, úgyhogy nem tudok mellé leheveredni :( viszont ilyenkor van idõm netezni :) :)
Éjjel nem túl jó a helyzet, még mindig hasgörcsi, felsírás, elõrekúszás a kiságyba. Olyan pózt vesz fel, mint egy ejtõernyõs :D (kezek szorosan a test mellett, lábak kisterpeszben és megy elõre az ágyban :D Nagyon viccesen néz ki!
4 óránként eszik tápit továbbra is.
Szóval még mindig kialvatalnok vagyunk ... és fõzni sem fõztem azóta sem....
Pusz
Nincs jelen
#620 2008-01-04 14:06
- Lucifer
- Tag
Zotyesz!
Mi nagyon kiváncsi nõszemélyek vagyunk!!!!!!
Különben az itthonit már nem mérjük mert kivülrõl tudjuk és uncsi!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vikimami!!
Nekem nagyon megfelel a csütörtök vagy a péntek délelõtt.Majd megírom pontosan,hogy melyik mert nem tudom mi a párom jövõheti beosztása!!!
Manó!
Mielõtt átjönnél délután remélem,hogy benézel ide!!!!!
Légyszíves kérd el a lányodtól a görény körömvágó ollóját kölcsönbe .Vasárnap ittnon van apa és akkor megpróbálkozunk a körömvágással!!Nem karmoltatom össze a lányodat!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DKöszönöm szépen!!!!!
Nincs jelen
#621 2008-01-04 15:48
- Pilli
- Tag
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá megöltem a nyomtatómat és most nem tudom kinyomtatni a tételeket. Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!! Hiába szedtem szét és kukucskáltam bele, nem tudom kihúzni belõle a beragadt lapot. Miért???? Senki nem akarja hogy én tanuljak ez az igazság.
Nekem nincs locsolócsõvel rendelkezõ hímnemû egyedem, úgyhogy én lehetek kíváncsi. De hát azért más is lehet rá kíváncsi, akinek otthon van. Csak úgy összehasonlításképpen:)
Mano! Lehetsz az elsõ interjúalanyom, de szerintem én inkább az újságírásnál maradok, az annyira nem stresszes és legalább kötött munkaidõben végezhetõ. Mielõtt még nem lettem beteg az volt az álmom, hogy híradós leszek, de errõl sajna le kellett mondanom.
Luci! Merre laksz?
Különben szerintem tegnap nem voltam elég éhes, mert ma is ugyanazt eszem, amit tegnap fõztem és ma kifejezetten izlik. :)
Nincs jelen
#622 2008-01-04 15:53
- Rigor
- Tag
Méghogy nem annyira stresszes? kb 10 évig voltam szakújságíró:) Méghogy kötött munkaidõ???? amikor közeledik a lapzárta akkor 48 órás, vagy ha úgy jönnek össze az anyagok akkor be se mész hanem három napig csak alszol és dolgozol otthon:) utána meg lehet lazáskodni, meg összevissza - persze ha kevesebbet vállalsz akkor kevesebb a pénz is, de ha nagyon sokat hát az a helyzet hogy akkor se túl sok.
Viszont amikor mászkálni kell sajttájokra, meg forgalmazókhoz, meg interjúzni az wc szempontból szivatós tud lenni. És sok pénzt se fogsz keresni. Meg az milyen idegölõ amikor várni kell erre, meg arra, és ugyebár
nem órabérben melegedsz ám hanem teljesítményre, olyankor meg ha el kell szöszmötölni az olvasókkal, ezzel azzal, amiért effektíve egy fillér nem jár de ott kell lenni, meg kell várni, le kell tárgyalni stb.
Inkább válassz valami nyugis irodai melót:P
Ha érdekel tudok tippeket adni, mert azzal amit az egyetemen tanítanak ki is törölheted a gyakorlatban:) Pl eleve fogalmazni egyáltalán nem úgy kell mint ahogyan azt klasszikusan tanítják (vagy tanították) - a bölcsész végzettségû kollegák szívtak is vele, nekem mondjuk könnyebb volt mert én alapból abba a rendszerbe tanultam bele.
Nincs jelen
#623 2008-01-04 16:26
- Lucifer
- Tag
Pilli!
Békéscsabán lakom!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy csak vicceltem!:D:D:D:D:D:D:D::DD:D:D:D
IV.kerületben(Újpesten)
Nincs jelen
#624 2008-01-04 16:45
- Lucifer
- Tag
Az este 7 órási chatelés nekem nem jó mert fürdetés és vacsora van!!!! 8 óra jobb lenne!!!!
Nincs jelen
#625 2008-01-04 17:19
- roor
- Tag
Halika!
Múltkor valaki emlegette a piros fejet.No nálam is elõjött,lángol a fejem három napja,olyan mintha lázas lennék,de láz az nuku.:D:D:D:D
Fel vagyok forrósodva!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#626 2008-01-04 17:57
- vikimami
- Tag
Luci! Várunk és akkor írd majd meg, hogy mikor jönnél :D
Nincs jelen
#627 2008-01-04 18:08
- Pilli
- Tag
Rigor, nem kell bemutatni, négy hónapig dolgoztam egy lapnál, szóval tudom mirõl van szó, de én nem ezt tapasztaltam amit Te leírtál. Ez attól is függ, hogy ki hol helyezkedik el. Az egyetem pedig bármilyen szakmáról is legyen szó, csak az alapokat adja meg. MIndent úgyis a gyakorlatban fogunk megtanulni.
Roor! Ez belsõ láz, vagy mi a fene??? Mostmár vigyázz magadra!!!!
Luci ne félj még Békéscsabára is lemennék :) Na jó vicceltem :)
Nincs jelen
#628 2008-01-04 19:36
- roor
- Tag
Halika!
Belsõ láz?Ugyan mmár.:D:D:D
Külsõ sem szokott lenni,nemhogy blsõ.:D:D:D:D:D
Szerintem csak forr a vérem.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#629 2008-01-04 19:37
- zotyesz
- Tag
ki van éhezve a csaj :)
Nincs jelen
#630 2008-01-04 19:48
- roor
- Tag
Halika!
Zotyesz mi lenne ha nem adnád ki a titkaim?:D:D:D:D
Én itt adom az ártatlant te meg árulkodsz.:D:D:D
Olyan izé vagy!!!:D:D:D:D:D
(Igen ki vagyok éhezve:D:D:D:D:D ,pszt! )
pá
Nincs jelen
#631 2008-01-04 19:49
- Szuszidi
- Tag
Dehogy belsõ láz banya láz!! :D:D:D
Nincs jelen
#632 2008-01-04 19:50
- Rigor
- Tag
zotyesz: az semmi, amikor ki van éhezve az csak egy pszihés állapot, a felhevülés az akkor jön amikor már fel is van izgulva:)
Nincs jelen
#633 2008-01-04 20:02
- roor
- Tag
Halika!
Na szépen vagyunk!Banyaláz,meg felizgulás!Most aztán kibeszéltek igaz?:D:D:D:D
Gonoszak vagytok,brühühühü...........
pá
Nincs jelen
#634 2008-01-04 20:21
- Lucifer
- Tag
Halihó!!
Mindenkinek üzenem,hogy Roor nincsen kiéhezve mert nemrég lakott jól nálam!!!:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Nekem is ég a fejem , de én tudom,hogy mitõl!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mivel ma alig ettem valamit(szinte semmit) így nagyon fejbever a bor!!:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Elõször is köszönöm szépen a lányodnak a kedvességét,hogy levágta a nyuszik körmét!!!A kirakó rakását is köszike!!Köszönöm szépen Vica!!!
Olyan jó volt nézni ahogy eszik!!De te se voltál piskóta!!!Úgy ettetek mint aki nem evett már 3 napja!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DEgészségetekre!!Amig van addig úgy is adok,de ha nincs akkor én megyek hozzátok!!
Mi most alkeszek vagyunk???Úgy bevágtuk ezt az egy üveg vörösbort mint a huzat!!!Még jó,hogy az anyukánk nem látta!Egybõl rájöttek volna,hogy ezt csináltuk régen is!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A kirakót összeraktam szerencsére nem hiányzik belõle így a duracelnyuszi megúszta!!!!!:):):):):):):):):)
Én kellõ képpen becsiptem tõle,te , hogy vagy ezzel???Szerintem te is azért nem vagy itt!!:D:D:D:D:D
Pilli!
Akkor megyünk Békéscsabára????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vikimami!
Majd írok ha már tudok valami pontosat!Vigyázz mert mostmár biztos,hogy megyek!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#635 2008-01-04 22:12
- Lucifer
- Tag
Manó!
Megkostoltam a pálinkát!
Háááááát!!!
Minimum két napig tûzokádó sárkány leszek!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#636 2008-01-05 06:26
- Zoltán
- Tag
Ki is akart egy másik topikban sárkányt?
Nincs jelen
#637 2008-01-05 08:39
- roor
- Tag
Halika!
Luci mi köszönjük a vendéglátást,ami úgy látszik most már állandósul,a fini zsíros kenyeret,meg az isziket.:D:D:D:D
Neked is egészségedre és nagy öröm,hogy vidámságot tudunk neked az életedbe hozni.:D:D:D:D
Zotyesz:én voltam aki sárkányra áhitozott!:D:D:D
De az a pálinka nem egy kis szelid házikedvencet csinál ám....:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#638 2008-01-05 09:15
- mano1973
- Tag
Roor!
Vaksi vagy?esetleg nem tudol olvasni?
Nem zotyesz kérdezte a sárkányt hanem Zoltán!!!!
Már kora reggel be vagy rugva vagy mi van?
Luci!
Nagyon fini volt a a Norbi up date 6000 zsíroskenyér hagymával este meg is mértem magam és....fogytam is olyan hatékony:)))))
Azt hiszem sûrübben fogom majd ezt a diétát használni.Csak annyi árulj el, ehez a chips vagy a nuttelás kalács kell még hogy jobb és gyorasabb legyen a fogyás?:)))
A pálászrõl meg mondtam,hogy óvatosan vele mert nagyon durva:))))Amúgy pedig egészségedre!
Pilli!
Te merre jártál?hol vagyol?
Zotyesz!
hogy vannak a kis dinók és sárkányok?
Amúgy meg érdekelne mennyi a fogyasztásuk mert lehet hogy ha olcsóbb mit a bérlet és a sepprû akkor sárkányháton járnék dolgozni:))))
Vikimami!
Feltünõen kevest vagy itt mostanság mi ennek az oka?
Nincs jelen
#639 2008-01-05 09:21
- Rigor
- Tag
A chipest és a nutellás kalácsot kell kombinálni, úgy hogy közben cappy icefruitot iszik hozzá az ember:) De lehet sörrel vagy ásványvízzel is, hogy a chipstõl megszomjazol arra iszol egy kis vizet akkor kívánod az édeset akkor jöhet a nutella amitõl megint szomjas + kívánod a sósat. :)
Nincs jelen
#640 2008-01-05 09:34
- mano1973
- Tag
Rigor!
Te egy isten vagy:))))))
Mostantól mit nekem Norbi up date én a Rigor féle hogyan fogyjunk gyorsan és könnyen minden féle ártalmas kajával diétát választom!:)))
Ha bevállik...és miért ne vállna be Norbi kezdhet félni:))))
Esetleg ha szépen kérlek bele vennéd a programba a körömpörit meleg kenyérrel hozzá egy kis unicumot és levezetésnek a csokis fánkot?
Tudom...tudom...ez így már nagyon intenzív lenne és gyors ,megterhelõ a fogyás de lehetne személyre szabottan ezt csak külön nekem?:)))))
Nincs jelen
#641 2008-01-05 09:41
- zotyesz
- Tag
Persze mano jo hogy nem kérsz még pacalt birka pörit és töpörtyüt is a diétás étrendbe csoki tortával leszoritva hogy ne zörögjenek a pocidban :)
Nincs jelen
#642 2008-01-05 09:48
- vikimami
- Tag
Szia Mano!
Õszinte leszek: azért vagyok keveset, mert a múltkori "szedd össze magad" stílusú hidegzuhanyokat emésztem.. Nekem nem erre van szükségem, vagy ha igen csak igen kis mértékben, mert a nagy adag csak lejebb döngöl.
Próbálom azóta is összekanalazni magam mert továbbra sem vagyok jól sem testi sem lelki értelemben.
Olvastam, hogy gyomortükit szoktak nálad csinálni. Nekem is volt, tudom, hogy az sem egy leányálom, de a béltükrözés nekem 1000x rosszabbul viseltem, amikor próbálták. Ezért rettegek ennyire megint, mert már nagyon aktuális. És lehet, hogy lesz gyomortükrözés is, mert mióta kapom a remek gyógyszereket hajnaltól késõ estig fáj a gyomrom és a beleim :(
Nincs jelen
#643 2008-01-05 09:49
- mano1973
- Tag
Na zotyesz ne rontsd el a diétámat:))))
Most Rigorra vagy irigy amiért egy zseni vagy rám ,hogy istenien fogok kinézni a Rigor féle diéta után?:)))))
A kis barit pedig nem esszük meg!Sõt nem eszünk Bambit,pumbát és tást sem:))))
Tesó!Vuk sem ehetõ csak szólok:)))))
A csokitorta jó ötlet de ezt a fõ diatikusunkal és étrend tanácsadónkal beszéld meg én azt hiszem még beleférhet:))))
Amugy csak megjegyezném ha az áprilisi buli szabadtéri lesz nem kerülheted el hogy megnézzük a locsolócsöved mit tud:))))
Igaz Luci?
Nincs jelen
#644 2008-01-05 10:25
- Pilli
- Tag
Huhuhu megy ám már megint az osztás a locsolócsövekrõl és a srákányokról :) Mano: nem mentem ám sehova, csak tegnap idejében ágybabújtam, mint egy jó kislány, de már megint alig tudtam aludni. Szerintem kezdek parrantani a hétfõtõl, úgyhogy el is megyek tanulni. De Te meg nem írtál semmit az állásinterjúkról!!!!! Kivele de azonnal!!!!
Nincs jelen
#645 2008-01-05 10:32
- mano1973
- Tag
Vikimami!
Sajnálom ha megbántottunk-megbántottalak mert nem ez volt a cél!Sokkal inkább az,hogy vedd észre másnak is vannak ilyen gondjai más is fél és másnak is nehéz legalább annyira mint neked.Nem szabad így elhagyni magad.Igen...lehetséges,hogy kicsit erõsen fogalmaztunk és sokat kaptál persze ,mind ezt nem ártó szándékkal tette senki...én sem.Ami pedig a tükrözést illeti igen...elég szar bár a végbéltükrözést nem tudom milyen de az sem lehet egy tündér álom.Persze ha figyelmesem olvastad én is leirtam mivel küzdök és hogy azt sem tudják mi bajom,mi váltja ezt ki ezért még csak a tüneteket sem tudják enyhíteni úgy mint nálatok.Szóval én is nyafizhatnék és sajnálhatnám magam ..sõt még versenyezhetnénk is kinek rosszabb de ez felesleges és értelmetlen lenne.
Mindenkinek szar és nincs olyan ,hogy nekem ,neked vagy épp a harmadiknak sokkal rosszabb és jobban fáj vagy tudom is én.
Azt is elfogadom,hogy neked ezt még fel is kell dolgozni.Na de ez sem tarthat a végtelenségig helló!
Azt mondtad neked nem arra van szükséged,hogy baszogassanak!Tudom!!!Senkinek nem arra van szüksége!
Ha tudnád én és Hugom miket szoktunk kapni a mostoha papánktól:)))
Úgy földe döngöl sokszor,hogy napokig a takaró alol sincs kedvünk kidugni az orrunkat és sokszor azt érezzük:milyen egy szerencsétlen .béna senkik vagyunk!!!
Tesó olykor még el is pityeredik na jó én is de azt nem látja:))))
Bennünk is harag és düh van olyankor és jön a :biztosan nem szeret mert mi nem vagyunk a gyerekei és nem ért meg minket.
Hát nagy tévedés!!!Idõ kellett míg felfogtuk igenis segíteni akar és ugyan kicsit durva módszerekel de hatásosan csinálja.Még ennek tudatában is rossszul esik ha épp megkapjuk a kiosztásunkat de ez kell néha ahoz hogy ne hagyjuk el magunkat és ne felejtsük el nekünk is tenni kell valamit nem csak átmenni anyuékhoz és sírni meg nyafogni nekik.Szóval ezzel csak azt akartam semléltetni ...nem mindig az a jó ha valaki sajnál minket ,bólogat nekün minden hülyeségünkre és még sulykolja is belénk,hogy igen szegény betegek vagyunk és mostantól nekünk mindent lehet ,mert a betegség feljogosít minderre.
Tényleg sajnálom ha megbántottalak nem akartam.Gyógyulgass és vigyázz magadra!
Nincs jelen
#646 2008-01-05 10:39
- zotyesz
- Tag
Mano sárkány háton munkába járni ,olcso nem fogyaszt sokat, és környezetbarát is .Bár parkolni nem egyszerü velük mert mndig mkulás csomagot akarnak adni :) és a légtér felügyelet sem néz jo szemmel de ettöl függetlenül jo
Nincs jelen
#647 2008-01-05 10:41
- mano1973
- Tag
Pilli!
Lehengereltem a fõnökséget:))))Aztán õk sokkoltak engem a munkával.Nézd meg a következõ oldalt és gondolom ebbõl kikövetkezteted milyen huncutságokat árul és ad el még a cég:))))Na persze az nem lesz fent a honlapjukon nyíltan de....okos lány vagy kitalálod.Szóval errõl a munkáról ennyit....azt hiszem ez nem az én nagy lehetõségem:)))
www.CHILLS.hu vagy a www.hemp.hu
Nincs jelen
#648 2008-01-05 10:53
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Manó!
Ez most nagyon szép volt!!!!!!
Tegnap nem voltál este a chaten!!!!!Mit csináltál??Kidõltél a bortól???
Ma megpróbálkozom a sajtos roló készítésével!!Anyukámtól rendeltem töltött káposztát!!!!!
Roor!
Látom te se józanodtál ki!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Kevered a szezonzt a fazonnal , a Zotyeszt a Zolival????:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Gondolok rád és nagyon fogok szorítani hétfõn!!!!!!
Én úgy látszik kifogtam a bor vásárlását mert jó volt és el is fogyott!!!De még milyen hamar elfogyott!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vikimami!
A múltkor téma lezárva tessék jönni!!!!Manó se úgy gondolta!!!Nincs harag lányok béke van!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap megyek a középsõ locsolócsõvemmel moziba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#649 2008-01-05 11:45
- vikimami
- Tag
Manó!
Köszönöm - de tényleg!
Tudom valahol a agyamban, hogy nem bántani akartatok, csak már nagyon mély dolgokat érintett a téma, ezért gondoltam,hogy pihizek rá egy kicsit.
Tudom, hogy segíteni akartok és azt is, hogy NEM a sajnálatra van szükségem. (Arra épp elég anyukám könnyes szeme :( ) Nekem is arra van szükségem, hogy legalább idõnként elfelejtsem ezt a sz.rt és próbálok vidám lenni.
Tegnap tök jól voltam lelkileg is, gondoltam, na uccu neki, tünetmentes vagyok - de elromlott a dolog, mert ma megint alvadt vér vigyorgott rám :(
Én nem nyafizni akarok/akartam, csak fel akarom deríteni mi a fene lehet velem és tényleg az e a betegségem ami. Azt hiszem abból nyerek erõt -de ez persze csak próbálgatás -ha látom, hogy igen más is van ilyen szarul, vagy szarabbul és mégis TELJES életet él...
Versenyezni meg végképp nem volt szándék, hogy kinek rosszabb. És most el is szégyelltem magam, mert olvastam és emlékszem, hogy miket írtál magadról. Tudom, nem könnyû senkinek aki itt van.
(Patrikkal kapcsolatban sem nyafnak szántam dehát a gyerekorvos is megmondta : többemberes baba,ami jó is mert okos lesz, mivel igényli a folyamatos foglalkoztatását már most, de nekünk nagyon nehéz lesz)
Szóval harag nincs bennem, elgondolkoztam :D
Pusz
Nincs jelen
#650 2008-01-05 11:46
- mano1973
- Tag
Luci!
Mi volt szép?Most nem értelek igazán!!!
Én meg nem haragszom senkire ezt te is tudod nem vagyok az a haragtartó fajta és az öri-hari dologból is kinõttem már az ovi után nem sokkal:)))
Én ma tejszínes csirkecombit csinálok párolt zöldséggel a tegnapi spenotnak nagy sikere volt ám még Vica is falta pedig ...nem a kedvence.
Hát igen....iszonyat jól fõzök és aki tud az tud:)))))
Csaltam a lányt én is moziba de...tudod Luci én már vén banya vagyok és ciki velem mozizni...ugyhogy õ inkább a barátnõkkel megy.
Na persze...a hugom nem öreg?Vele a multor is elment engem meg csak behülyitett.
Már indulásra kész vagyok, szépen kisminkelve felöltözve stb stb erre közli,hogy nem lenne baj ha helyettem a barátnõkkel menne.Pfff....hát...ez a sorsom bazz én már nem versenyezhetek a fiatalokkal.Pedig én is akartam pasizni az nap brühü-brühü:((
Néha le se tudom vakarni magamról néha meg könyöröghetek hogy jöjjen el velem valahova.
Most a könyörgõs idõszak van:))))De hiába ...hajthatatlan nem mutatkozik velem utcán:))))
A huginak meg úgy látszik mindegy hogy Zoltán vagy Zotyesz.Fütyi-fütyi...ez van:))))Az õ nevében is elnézést kérünk az érintettektõl:)))
No megyek fõzök mert ha nem lesz hami mire Vica felkel és Tomi haza jön akkor azt hiszem megint nagy verést kapok és hallgathatom a vinnyogást,hogy anya már éhes vagyok:)))))
Nincs jelen