#851 2008-01-09 21:16

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Norby1
veled nem beszélek behodoltál a puncis tagoknak és roornak

Pilli köszönöm szavaidat.Tehát hogy mindenki megnyugodjon és az én büszkeségemen se essen csorba ha nem lett volna mano pasija randiztál volna velem igaz? :)

Nincs jelen

#852 2008-01-09 22:29

Pilli
Tag

simaliba Zotyesz :)

Nincs jelen

#853 2008-01-10 07:56

Norby1
Tag

Zotyesz ne haragudj de engedmeg hogy elsõként gratuláljak a majdnem randidhoz :D

Nincs jelen

#854 2008-01-10 11:11

zotyesz
Tag

Hát a majdnem randi is több mint a semmi nekem ennyi jutott :)

Nincs jelen

#855 2008-01-10 12:25

mano1973
Tag

Na nem piszkálni és cikizi Zotyeszt!!!Az csak nekem lehet:)))
Nem feladni és elkeseredni mert neked is megrendeltem egy aranyos  lányt.Azt ugyan nem tudom mikor kézbesíti mennybéli posta de...jön nyugi:)))
Norby igaz amirt zotyesz mond?Behódoltál a puncisoknak:)))Hát...nem sokáig bírtad a lázadást:))))
Pilli!
mi ujsi veled?Hogy halad a románc?Mesélj mert kiváncsiak vagyunk.
Luci!
Rolival mizus?
vkimami!
Veletek mi van?Patrik?
Rigor!
Örömmel olvastam,hogy te egy aloa vera ügynökbe leszel szerelmes és megtéríted,de....Azt nem tudom ezt hogy képzelted?
Akiket én ismerek azok nagyon fanatikusak és másba nem hiszenek csak az aloe vera készítményekbe.
Mégis hogy gondoltad a megtérítést?Mert...egy aloas ügynököt megtéríteni kb olyan  mint ba...ni a szûzességért:))))
Azért drukkolok neked:))

Bár...rólad még ezt is eltudom képzelni:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-01-10 12:30)

Nincs jelen

#856 2008-01-10 17:04

Szuszidi
Tag

Kedves Kbalu!
Kösz a megtiszteltetést vállalom a zenét s az efekteket! :)

Nincs jelen

#857 2008-01-10 19:09

Szuszidi
Tag

Kedves Mano én is vén vagyok akár te sört szerintem véreb!  Na egyszer hallgasd meg egy adásom! :):)

Nincs jelen

#858 2008-01-10 19:19

mano1973
Tag

Az lehet,hogy én írtam elõbb Balu de én a gyereke vagyok és....kénytelen megbocsájtani nekem:))))Be  be beeeeeeeeee:)))
Szuszidi!
Igérem meghallgatom a mûsorod:))Most akkor vén vagy véreb?:)))
Norby1 és Porshe!
Visszajelöltelek titeket az iwiwen.

Nincs jelen

#859 2008-01-10 19:43

roor
Tag

Halika!

Egyre jobban tetszenek a változatos fotók!:D:D:D:D
Fiúk egyre jobban néztek ki!:D:D:D
( A lányoknak jegyezném meg csendben,negyedik napja marja a szemem az óngõz,lehet már kissé megkopott tõle a látásom,de a fiuknak azt mondjuk szépek,nekik is jár egy-egy jó nap.:D:D:D:D:D )
Na szóval,izé....mit is akartam.........ja megvan..............kissé mintha retardált lenne a társaság és ez azért nagyon jó,mert így még otthonosabban érzem magam,egy igazi nagy család!:D:D:D:D
Persze van nekem tûzokádó házisárkány zanyukám,szép királykislány tesóm,meg zapukám,meg pótzapukám,meg tinédzser uncsihugi,ja meg TimiTocsója,meg díszfütyi,de azért hogy ti is kezdtek ebbe a körbe beletartozni az nagyon jó.:D:D:D:D:D
Kissé könnytõl ázottak a szemeim,rég nem forrasztottam ennyit mint az elmúlt napokban,már pákával álmodom,de ami a legrosszabb,hogy a kezeimen a pihepuha bababõr most leginkább egy orrszarvú vastag,rücskös és száraz bõréhez hasonlít,szerintem az újpesti víztorony tartalmát is magába tudná szívni.:D:D:D:D
Meg én is,mert veszettül szomjas is vagyok.:D:D:D
Meg eszek mint állat,tegnap egy kiadós vacsora után kb. 2 órával vinnyogtam hogy éhes vagyok,mire a szekrénybõl elõballagott egy chilis bab és harakirit követett el a konzervnyitóval,és mivel párom nem bírja a vért nekem kellett feltakarítanom az utolsó áthasított babszemig mindent,gyors kanálmozdulatokkal és rágómozdulatokkal alig 2 (azaz kettõ) perc alatt elpucoltam a babszemek maradványait.:D:D:D:D:D:D
És mindezen szörnyû öngyilkosság ellenére olyan vígan aludtam,hogy mire megébredtem hogy mégis mennyi az idõ............na pont annyi volt:kelnem kellett.
Na ezzel csak azt akartam mondani igen röviden hogy:jól vagyok.:D:D:D:D:D:D
Tesó:ez az elõkostoló szerep nekem nagyon tetszene,így tényleg rákenhetném a nagy zabálásokat és azt hogy a darab végére miért csak én vagyok jóllakva és a többieknek miért nem jutot egy falat se.:D:D:D:D:D
Pilli:én is nagyon várom már a talit,de nem biztos hogy elõbb jobb lenne.Most még van ideje mindenkinek rákészülni,idõzíteni és ez nem elhanyagolható,hiszen a banda most szokna össze.:D:D:D:D
De ha beéred egyenlõre velem,akkor én szívesen talizok veled,csak mondd mikor és hol lenne jó.:D
A taliig meg cserkészd be ezt a pasit,és érezd jól magad.:D:D:D:D
Balu minnél hamarabb vázolj egy alapsztorit,oszt a többit összerakjuk itt,csak jó lenne tudni hogy akkor Zotyesz most fiú vagy lány,esetleg a kettõ között félúton,vagy talán másságát fel nem vállaló fiú/lány.:D:D:D:D:D
A sztori miatt lényeges,mert ugye még az is kiderülhet,hogy esetleg Pillikirálylány meg épp féluton van hogy fiú legyen és akkor meg Zotyesz lehet nyugodtan lány.:D:D:D:D:D
De tök mindeggy,mert mire eljutunk a talira mindenki puncis lesz,kivéve a mi bajszos mackópapánkat (alia Szuszidi),mert valakinek tisztában kell lennie azzal,hogy ki kicsoda és miként kezdte.:D:D:D:D:D:D
Lucinak egyébként az udvari szabó cím is kijárna,de ha majd tud jönni ide akkor majdõ mondja mi szeretne lenni.:D:D:D:D
Rám már úgyis rám lett húzva a bolondjelmez,ettõl másnak már nem kell tartania.:D:D:D:D:D
Na most ennyi,megyek a kis füdõkádamba...õõõõõõõ.....bocsika nekem olyanom nincsenem is,szóval megyek a fürdõbe pancsikálni.:D:D:D:D
Pusszancs

Nincs jelen

#860 2008-01-10 20:09

Pilli
Tag

Roor: nagyon jó ötlet, én is szívesen találkoznék Veled és Manoval is, csak elõször menjenek le ezek a hülye vizsgák, aztán odamegyek ahova akarok. Nekem csak bébikádam van a fürdõszobában, ami azt jelenti, hogy kb  a fél testem fér bele, felhúzott lábakkal áztathatom magam, de kb két perc után írtó kényelmetlen. De azért most én is fürödtem egy nagyon jót. A vizsgaidõszaknak úgyis mindig az az átka, hogy napokig ugyanabban a ruhában, szemüvegben, felkötött zsíros hajjal ül az ember lánya vagy fia a szobában, már zöld az alapszíne, karikásak a szemei úgyhogy van baja.
Na megyek lassan meditálni a szobámba, hogy holnap lefelelhessek egy ötösre.
Pussz

Nincs jelen

#861 2008-01-10 20:32

Rigor
Tag

Hóhó én életben nagyon meggyõzõ tudok ám lenni, egészen más stratégiával közelítek a dologhoz
mint fórumon, manipulatív vagyok és igazából csak jóakaró kérdésekkel vezetem rá az illetõt hogy magától
jöjjön rá arra amit én szeretnék hogy úgy gondolja:)   Pl vallásosokat eredményesen ingattam már meg a hitükben (na nem az elvakultakat):)

Nincs jelen

#862 2008-01-10 21:25

mano1973
Tag

Rigor!
A poénod jó volt ha hozzá vesszük,hogy nem tudtam kikapcsolni és lányom meg itt állt a hátam mögött.Most magyarázkodhatok basszus:)))
A csirkétõl gyomor rontást kapsz ha nem tollazod le:)))

Nincs jelen

#863 2008-01-11 15:13

Pilli
Tag

Sziasztok! MA hármasra vizsgáztam, juhééééééééééééé. Eggyel kevesebb. Most megyek alszom még egy kicsit az esti ünneplés elõtt. PUszzzzzzzz

Nincs jelen

#864 2008-01-11 16:45

zotyesz
Tag

gratulálok pilli mennyi van még?

Nincs jelen

#865 2008-01-11 16:53

Szuszidi
Tag

Szia Pilli!! Mi az hogy csak 3-as ra?! :D Aludni most hát cseréled az éjszakát a nappallal? Ünneplés ?? MIT? :D:D:D

Nincs jelen

#866 2008-01-11 17:20

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Na végre itthon vagyunk!!!!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm,hogy gondolt ránk és a biztató szavakat!Biztos ezek voltak a gyógyító szavak!!
Sajnos tegnap visszaesett az állapotunk sõt jött még egy kis hányás , de mára jobban vagyunk és hazaengedtek!!!
Roor!
A jövõhéten várlak!!!!
Látom azért folytb azu élet majd ha lesz idõm elolvasom õket,most csak belenyálaztam!!
Na lépek mert a Roli elaludt és én is megpróbálok aludni egy kicsit!!
Vikimami!
Igen a Betesdában voltunk,tudom,hogy jó kórház én kértem oda magunkat!!

Nincs jelen

#867 2008-01-11 17:40

Pilli
Tag

LUci: örülök, hogy jobban van már Roli, majd azért mesélj el mindent, mikor lesz rá idõd.

Szuszidi: Mi az hog CSAK??? Ez volt m a legjobb jegy. Így is már doktorálhatnék nyelvtörténetbõl annyira sokat tudtam :) Hhihihihihi.

Zotyesz: még a nyelvészet szigorlat írásbeli és szóbeli része van vissza. :( Aztán vége:):)

Nincs jelen

#868 2008-01-11 19:08

roor
Tag

Halika!

Lucika:örülök,hogy otthon vagytok,de kistöki nem ússza meg,jövö héten dupla adagot kap.:D:D:D:D
Lényeg hogy jobban van!Vigyázz magatokra,majd zaklatlak!:D:D:D
Pillike:gratula,na akkor most nyugodtan írhatom hogy csacsizz be.:D:D:D Jó szorakozást,de azért tévedj majd ide is.:D:D:D:D
Színdarab:szóval az én szerepem biztos,csörgõsipkás zabáló bolond!:D:D:D:D Nekem lesz a legjobb!:D:D:D:D
Azonban felháborodásomnak is hangot adok,a zanyukám nem maradhat ki,mert akkor én se nem vállalolm!:D:D:D
Sárkányok márpedig vannak és kellenek!:D:D:D:D:D
Igaz tesó?:D
Na majd és is kieszelek valami aranyos sztorit,persze az adott vonalon maradva.:D:D:D:D
Balu drága mihamarabb visszavárunk,de esetleg nyugodtan megmondhatod hol leszel,oszt meglepetésszerûen lecsapnánk rád látogatóba,hátha élõben látsz és elhiszed hogy a sárkányok tudnak tüzet okádni!:D:D:D:D
Nita neked is jut szerep,banya mindig kell,de ha már említetted a sárkányfûárus státuszát,szerintem az téged illetne!:D:D:D
És igen,jelentkezzenek mindazok akik vállalnának még szerepet,vagy írnának sztorikat!:D:D:D
Pasek:én már egész beleéltem magam hogy ott lesz a buli!:D És nagyon várom.:D:D:D
De hamár úgyis születésnapoznánk is esetleg egy közös torta?:D Ki mire érzékeny,írja meg és akkor olyan torta kéne amit mindenki bír.:D
Az egészségesek és a bélpoklosok most ne reagáljanak,õk mindent ehetnek.:D:D:D:D
Jó....jó....pont az én szám jár aki bélpoklos.:D:D:D:D
De azért vetettem föl gyorsan,mert így enyém az elsõbbség és nem lehet a tortából kitúrni.:D:D:D:D:D:D
Csak nagy legyen és finom!:D:D:D:D
Ja igen Pasek! A kaja pia az hogyan is lenne? Van ott is vagy vinni kellene?:D
Annyira belefeledkeztem itten a támadások elhárításába meg  a színdarabunkba,hogy el is felejtettem rendelni!:D:D:D:D
Na kinek mire van szüksége?:D:D:D
Az alapcsomag az így is mindig csúzlizva van,de az extra igényeket várom most.:D:D:D
Ja igen még valami.Megyek a hétvégén szekrényt venni,meg még sokmindent,keveset leszek gépnél,de ha jövök akkor aztán kukkolok ezerrel,tehát a bugyik és alsónacik legyenek tiszták!:D:D:D:D

Nincs jelen

#869 2008-01-11 19:25

roor
Tag

Halika!

Khm....modibácsik!
Azért írtam ide amit átpakolt valaki a színházasba,mert mindenfélérõl volt benne szó meg aztán (nagyon remélem)ezt a topikot minden érintett olvassa.:D

Nincs jelen

#870 2008-01-11 19:32

Rigor
Tag

Nem tudom ki rakta oda, (én biztos nem), de ezennel visszamûtöttem:)

Nincs jelen

#871 2008-01-11 19:39

Zoltán
Tag

én írtam rossz helyre, bocs !

Nincs jelen

#872 2008-01-11 20:51

roor
Tag

Halika!

Köszi Rigor!:D:D:D:D
Zoltán nem hinném hogy te voltál,ha jól tudom csak a modik tudnak ide-oda pakolgatni.:D
Eszem nincs hozzá hogy kerülhetett oda,mert fix hogy ide írtam,mert közben néha visszagörgettem hogy ki mit írt és úgy reagáltam.
Ez kérdés marad.Vagy mégsem?:D:D:D:D:D
Rigor ki lehet valahogy deríteni?

Nincs jelen

#873 2008-01-11 21:01

zotyesz
Tag

mi ez a pangás?????mindenk forgatokönyvet ir????? :) :)

Nincs jelen

#874 2008-01-11 22:52

kbalu
Tag

roor: a Szt. Margitba megyek kedden, szerdán tükrözés csüt/péntek meg bélcsonkolás, utána már nyugodtan le lehet csapni meglepetésszerûen :)

Nincs jelen

#875 2008-01-12 09:42

roor
Tag

Halika!

Balu írtam mailt!:D:D:D
Remélem hogy odaér!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#876 2008-01-12 10:06

mano1973
Tag

Kedves Kbalu!

Remélem hamar túl leszel a mûtéten és gyorsan felépülsz.Mielöbbi gyógyulást kívánok és várunk vissza.
Amíg pedig gép közelbe vagy irj mi van veled.
Szia Zotyesz édesem!
Hát igen...néha kicsit pangás van de nézd ezt el nekünk:))
Hogy állsz a hódítással?Pillit sikerült már becserkészned?:)))
Pilli!
Grat a vizsgádhoz és drukkolok a következõhöz.Mi ujsi pasi ügyben,hogy haladtok?:)))
Luci!
Köszi hogy tegnap hívtál és nagyon örülök hogy már otthon vagytok és Roli is jobban van.
Kitartás innen már csak jobb lehet!
Még nem tudom hogy dolizok...milyen beosztás szerint de a gyömi nem marad el a jövõhéten:))
Készítsd fel Rolit:)))
Vikimami!
Veletek mi ujság irj!!!
Porshe!
Ti hogy vagytok?Lányok jól vannak?
Linus!Nita!
Mintha kicsit kevesebbet lennétek itt ti is mostanában.
Tessék jönni és irni...beszámolni kivel mi van.
Rigor!
Sose bocsájtom meg azt a malacságot:))))Még jó hogy ki tudtam magyarázni a gyerek elött és természetesen rád fogtam mindent.:)))
Persze a kérdésre hogy"Anya ez a pasi meleg vagy csak hibbant hogy ilyeneket néz?"A hibbant jelzõt választottam neked:)))
Remélem nem haragszol:)))
Persze mind tudjuk ,hogy nem vagy az de hát...valamit mondanom kellett:))

Nincs jelen

#877 2008-01-12 10:07

mano1973
Tag

Norby!
Hova tüntél te is?Már nem udvarolsz nekem?:)))
Csak nem te is lecseréltél engem mint Zotyesz?:))))

Nincs jelen

#878 2008-01-12 11:09

Norby1
Tag

Nem tüntem el csak most már tanulnom is kéne van még 6 vizsgám ebben a hónapban ebbõl talán 4 sikerül és akkor nagyon boldog leszek.Ne haragudj mano de most a könyvek elõnyben vannak hozzád képest és annyit udvaroltam neked hogy az már egyéletre is elég :D

Nincs jelen

#879 2008-01-12 11:52

vikimami
Tag

Sziasztok, megvagyunk, csak front van (ami nálunk = azzal, hogy Patrik megint bõg, esik össze az álmosságtól de mégsem tud aludni,stb)
Viszont tegnap sikerült egy adag -igaz fagyasztott- lekvárosderelyét fõznöm!!!Hurrá! 2.5 hónap elsõ ebédje! :D :D :D

Luci! Majd ha van idõd és kedved, írd meg mi is volt a kissráccal! Remélem már minden oké!
Ja igen! És pótoljuk be majd a látogadásodat! :D

Nincs jelen

#880 2008-01-12 12:18

Auron
Tag

Nemszabad feladni soha Norbykám.

Nincs jelen

#881 2008-01-12 14:02

Pilli
Tag

Mano: Haladunk, alakulunk, minden tök szép és jó, de nem akarok semmit elkiabálni, nem is élem bele magam, mert már sokszor rácsesztem emiatt.
Most úgyis totál magam alatt vagyok, egyszerûen nem bírom ezt a bezártságot, az állandó tanulást, tudom, hogy mostmár "csak" ez az egy hét van vissza, de úgy érzem, hogy kimerültek az erõtartalékaim és hogy nem akarom ezt :( Megpróbálom magam összeszedni, de még aludni se tudok annyira ideges vagyok és folyton jár az agyam. Na megyek is tanulni, mert ma még semmit nem csináltam

Nincs jelen

#882 2008-01-12 16:15

Norby1
Tag

Kösz Auron igyekszem. Pilli gratula a vizsgádhoz.

Nincs jelen

#883 2008-01-12 17:53

palyizsu
Tag

Pilli: grarulálok a vizsgádhoz!!! a többi is menni fog.

Lucifer: örülök, hogy már otthon, és jobban vagytok!

Nincs jelen

#884 2008-01-12 19:33

Pilli
Tag

KÖszi palyizsu és NOrby

Nincs jelen

#885 2008-01-13 10:27

mano1973
Tag

Jó reggelt!
Mi van itt alszik mindenki még?
Pilli!
Lassan de biztosan:)))Jó lesz ez majd meglátod,persze nem árt az óvatosság:)))
Vikimami!
Ez már haladás azért,neem???
Patrik is ahogy egyre nagyobb lesz csak többet enged meg neked is:)))
Az idõjárás változás biztosan õt is megviseli és azért alszik megint rosszul de...nyugi majd megoldódik ez is.
Kitartás!!!
Egészségileg hogy vagy?
Norby!
Tanulj a vizsgáidra rendesen.Kivételesen elnézem neked hogy lecseréltél a könyvekre:)))
Zotyesz!
Veled mi van drágám?
Mély letargiába zuhantál Pilli miatt vagy mi:)))
Egyébként üdvözlet az õrmesternek:)))))
Porshe!Csajok hogy vannak?
Auron!
Örülök,hogy te is bejelentkeztél a puncis topikba és próbálod erõsíteni a férfi oldalt de....nem fog menni:)))
Nita!Linus!
Ti merre jártok hahóóóóóóóó!!!!

Nincs jelen

#886 2008-01-13 11:16

porshe
Tag

Szia mano!
Kösz csajok megvannak. Nórinál semmi változás. Jókedvû, jó eszik,de a pelusról nem beszélek inkább. Mintha csak jelezné a kis rohadék,hogy vagyok és nem tûnök el. De nem bántom.
Porshe

Nincs jelen

#887 2008-01-13 14:05

Nita
Tag

Mano1973!
Jelentem dolgozni járok, de néha be nézek csak mindig le vagyok maradva ezért olvasni szoktam , de ha hiányzom?:) akkor majd írok valamit....

Nincs jelen

#888 2008-01-14 09:32

Linus
Tag

megjöttem! :) csak az van, hogy én többnyire irodából netezek, és hétvégén nem sûrûn v'ok netközelben, sz'al nem hagytam el a bandát, de sokszor csak átolvasásra futja :( nincs velem semmi különös, számolom a heteket, napokat :) februárban megyek ki a páromhoz, tehát már most tûkön ülök, pedig jajj, hol van az még :(

Nincs jelen

#889 2008-01-14 16:03

roor
Tag

Halika!

Cebusztok drágáim!:D:D:D
Tudtam én,hogy ez a hét se lesz könnyû,megint nekivágok a túlórázásnak,ezért megint csak fél szemmel tudok rátok nézni,de azzal nagyon!:D:D:D:D:D
Most épp tömöm a majmot késõbb még benézek,ha nagyon fontos valami van tessék hívni!:D:D:D:D

Nincs jelen

#890 2008-01-14 16:57

vikimami
Tag

Roor! IGazán jó étvágyat kívánok :D !

Nincs jelen

#891 2008-01-14 18:00

Szuszidi
Tag

Hûtöket becsukni lakatolni! Közeledik Roor!! (mindig csak az a majom!) :D:D:D

Nincs jelen

#892 2008-01-14 19:34

roor
Tag

Halika!

Viki köszönöm,étvágyam mindig van,és hatalmas!:D:D:D:D
Tesóm tudna mesélni,meg a zanyukám is.:D:D:D:D:D:D
Szuszidi,bajszos medvém:D ,elõttem holmi lakat nem akadály ha kaját szimatolok,mint egy jó kutya,nem tágítok a zsákmány mellõl,csak én nem a gazdinak adom,hanem felfalom!:D:D:D:D
Még annyit se hagyok,mint Vuk Tásból!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#893 2008-01-14 20:43

pasek
Tag

Roor,
el is felejtettem válaszolni, kaját azt sajna vinnünk kell. A linkre (programajánló, színház) kattintva a megtalálhatod a kínálatot, és ott mogyi, meg ropi van. Van egy konyha a folyosó végén, ahol a szobák vannak, de csak villanyrezsó. Szóval ennyire lehet gondolkozni a helyszínen készítéssel. Edényeket hozok, ha kell, meg a kontaktom a koliban nevelõtanár, talán ki tud segíteni, ha kell. Közelben, max. 3 perc séta --> non-stop, pizzéria, ATM

Közben gyógyítgatok egy meghívót, dobjatok fel egy pár soros szöveget, azt írom rá, s ha lesz dátum is, feldobjuk a fórumra.

p

Nincs jelen

#894 2008-01-14 21:49

roor
Tag

Halika!

Pasek:köszi.Sok kaja úgysem kell,pia annál több.:D
Meg aztán a pizza házhoz jön!:D:D:D:D
Esetleg mindenki hoz valami apróságot,nem feltétlen csak sütikét,szendvics,pogi stb.
Na jónép tessék jelentkezni ki mivel tud szolgálni!:D
Mivel én vagyok a bolond és nem vagyok konyhatündér,magamat viszem az fix,de ha van rá igényy,kreálhatok is valamit!:D:D:D:D
Na sorba-sorba tessenek írni!:D:D:D

Nincs jelen

#895 2008-01-14 22:15

Lucifer
Tag

Halihó!
Na itt vok és talán mostmár tudok is lenni , de ez attól függ , hogy Roli mennyire engedi!!!
Pilli!
Gratula a vizsgádhoz!!!!Mikor van vége???
Roor!
Te hozzál a sajttortából!!!!:):):):):)
Vikimami!
Ígérem , hogy megyünk csak elõbb jöjjön teljesen rendbe a Roli!!
Ma csak benéztem és olvastam a lemaradást ha tudok akkor holnap jövök és beszámolok mindenrõl!!!!!!!

Nincs jelen

#896 2008-01-14 22:23

Lucifer
Tag

Vikimami!!
Mi volt kedden a dokinál????

Nincs jelen

#897 2008-01-14 22:32

Pilli
Tag

Sziasztok! Már elég régen írtam Nektek, mivel semmi nem történik velem azon kívül, hogy egyfolytában tanulok, mint az állat. Pénteken megyek szigorlatozni, aztán még lesz egy uv-m jövõ héten és végre vége. Csütörtökön költöznöm is kell, úgyhogy most van dolgom elég:) Már halomban áll a sok cucc, amit évek alatt felhalmoztam az albiban. Úgyhogy lesz egy kis meló, mire ezeket mind átviszem :)
Remélem mindenki jól van!
Balu: Gyógyulj meg mielõbb!

Nincs jelen

#898 2008-01-15 06:49

Szuszidi
Tag

Zotyesz szerintem lecsusztál Pillirõl! Már költözik is a lány nagy lehet a szerelem! :D :D :D

Nincs jelen

#899 2008-01-15 07:17

vikimami
Tag

Szia Luci!
Dokinál: egyenlõre nem kell még mindig szteroid. Viszont nem vagyok túl jól: néha egy-egy csep vér, néha rohanás. De tényleg csak ritkán. Viszont fájdalmaim vannak, ami eddig nem volt. Étvágyam továbbra sincs és sokat fáj a pocim :( A dokról bõvebben akkor majd elmesélem személyesen....
Mindenesetre megyek másikhoz a MÁV kórházba, amint Patrikot át tudom passzolni, mert a férjem nyárig nem vehet ki szabit, anyu meg még aktiv (dolgozik).
Rolinak sok sok gyógyulást :D

Nincs jelen

#900 2008-01-15 13:04

Lucifer
Tag

Halihó!
Vikimami!
Vigyázzatok magatokra és te is gyógyulgass!!!Patriknak üzenem,hogy legyen jó kisfiú és hagyjon egy kicsit otthon téged is dolgozni!:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Örülök,hogy van melód és szorítok , hogy a gerinced is bírja!!
Megpróbálom röviden leírni,hogy mi is történt velünk!!
Kedden estére  40 fokos láz ,gyerekorvos utánna kórház!!:(:(
Szerda!Vérvétel,vizeletvétel ,fülészet.Húgyúti fertõzés????
Eredmény délutánra:Húgyúti fertõzés kizárva , fülészet oké,vérkép = vírusfertõzés!!:(:(
Csütörtök délelött mellkasröntgen : minden oké!
Délutánra zárójelentés a kezemben  mire a gyerek kihányt mindent.Infúzió!!!!!!:(:(:(:(
Péntek délelõtt újra fülészet mire közölték a gyereknek középfül gyulladása van és nem használt az antibiotikum???
Röhej,mert nem is kapott gyógyszert mire a dokinõ közölte,hogy akkor azért nem hatott erre most kaptunk!!!!!!
Délután új zárójelentés és gyorsan húztunk haza nehogy valamit összeszedjünk megint!!!!
Sajnos a gyógyszertõl hasmenésünk van ,de kell szedni még csütörtökig!!
Kevesebbet eszünk mint idáig a tápszrt eszi csak a fõzeléket nem nagyon fogadja el ,de nem érdekel legalább a tápszert eszi!!!:(:):(:)

Vasárnap volt a fiam 12 éves és a szülinapját ünnepeltük.Játék közben egymás felé emeltük a lábunkat , és én belerúgtam a térdébe!Úgy tünik,hogy az én lábam gyengébb mint az övé mert eltörött a lábujjam!:(:(:(:(:(
Ma a kiságynál voltam ami az ajtónál van és sikeresn belerúgtam!!!!Mondanom se kell,hogy melyik lábammal!!!!Csillagokat látok!!!!
Lehet , hogy nekem még egy kicsit maradnom kellett volna 2007-ben???Ez az év nagyon szarul kezdõdik!!!!!!!

Látom a fiúk nem adják fel a szereposztást és mindenáron engem raknak vas és edény orrú banyának!!!:D:D:D:D
Magyarázatot kérek,hogy mivel érdemeltem ki ezt a szerepet!!Szerintem nekem kellenne lenni az elátkozott királylánynak!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D  PL: holkefélke?????????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb