#901 2008-01-15 21:55
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Na mi van viosszajöttem és már nem is írtok?????????????????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#902 2008-01-16 06:56
- Szuszidi
- Tag
Kedves Luci! Jó legyél te a "elátkozott királylány" akirõl a végén ki fog derülni hogy ö 'vas és edény orrú banya" :D . Na most hogy holkefélke azt nem tudom de remélem a szõrme osztályon! Vagy a cipõ osztályon de nem mint El Bundi! :D:D Rám ne vess követ én írtam!:D
Nincs jelen
#903 2008-01-16 09:48
- Lucifer
- Tag
Kedves Szuszidi!
Te jössz a talira????
Ha jössz akkor jobb ha behúzod füled - farkad mert ismeretlenûl is ,de hamar megtalállak!!!Jajjjjjjjjj lesz neked!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D::DD:D:D:D
Nincs jelen
#904 2008-01-16 10:16
- porshe
- Tag
Szia Luci!
Hogy vagytok? A lábad és a picurkád?
Porshe
Nincs jelen
#905 2008-01-16 11:25
- Vicaa
- Tag
Húúú, Roor, de hiányoztál!!!! :D Persze mindenki más is, olyan jó végre megint netközelben! A terhesség topikban már leírtam nagyjából mi a helyzet velünk meg van egy-két kép is a Kép-Tár-ban. Tápszerezünk, mert Annácska mikor hazajöttünk a kórházból besárgult és egyszerûen nem akart elmúlni, sõt egyre csak rosszab lett. A gyerekgyógyász rögtön leállított a szopiról, és el is múlt a sárgaság. Állítólag a mája érzékeny a gyógyszerre amit szedtem és van olyan baba aki bír Salofalk mellett szopizni, van aki nem.
De most már megvagyunk, én azért küszködök, de most már itt vannak a bogyóid, úgyhogy igazán nem szólhatok egy szót sem!!! :D :D
Pusszantás mindenkinek!!!!
Nincs jelen
#906 2008-01-16 14:48
- Pilli
- Tag
Vicaaa jó, hogy újra itt vagy!
Luci: ez mi sem természetesebb annál, mint hogy melléd állok! Mi nõk tartsunk össze a férfiakkal szemben :)
Roor, Mano, ti hol vagytok???????????
Nincs jelen
#907 2008-01-16 15:08
- Linus
- Tag
hát ezaz Pilli! Mano is itt keresgélt engem a múltkor, hogy én mért jövök ritkán, aztán mikor meg itt v'ok, szinte sehol senki!!! :( Lucira meg látom rájár a rúd rendesen: beteg a gyerek, lebanyázzák... tisztára, mint az oviban! hát így kell udvarolni a csajoknak, hogy meghúzzuk a hajukat? micsoda dolog? lehet, hogy ritkábban írok, de semmi nem kerüli el a figyelmem, és én mondom: szétültetem a p'csösöket!!!
Nincs jelen
#908 2008-01-16 15:39
- Pilli
- Tag
Linus: csak keményen, máshogy nem is lehet velük:) Lehet, hogy Mano is dolgozik most, meg Roor is! Csak benéznek valamikor már!
Nincs jelen
#909 2008-01-16 17:27
- zotyesz
- Tag
Linus ,Pilli
áljon meg a menet méghogy keményen kell bánni velünk ?szétültetés még mit nem gyerünk pöcsösök nehagyjuk magunkat :)
Nincs jelen
#910 2008-01-16 17:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor-t és Manó-t igazolom.Roor túlórázik a héten,Manó pedig melózik és csak estére van otthon.
Szóval tetõtõm még egy kicsit a dolgokat:
Roli még lábadozik még holnapig szedjük a gyógyszert aztán talán végre vége lesz a hasmenésnek is..:(:(:(:(:(
Az én lábam nagyon fáj!!!!
Tegnap estére beteg lett a nagyobbik fiam is!!!
Reggelre beteg lett a párom is.
És akkor még én vagyok a banya??????????????Naaaaaa szépen vagyunk köszönöm szépen!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Kezdek azon gondolkodni,hogy nem is megyek el a bulira?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Láttam a múltkor nagyon jó szekrénylapokat a szemetesetek mellett!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Jössz pénteken???
Nincs jelen
#911 2008-01-16 17:54
- Norby1
- Tag
Már olyan ritkán írkál Roor hogy lassan át kell nevezni a topikot
Zotyesz nem hagyjuk magunkat :D
Nincs jelen
#912 2008-01-16 17:57
- Lucifer
- Tag
Fiúk!
Vigyázzatok mert a lányok sokkal többen vannak!!!!!!:):):):):)
Nincs jelen
#913 2008-01-16 18:26
- Pilli
- Tag
Luci! Mi baja a lábadnak és a fiúknak? Influenza?
Elbánunk mi a fiúkkal, simán.
Nincs jelen
#914 2008-01-16 18:53
- roor
- Tag
Halika!
Na gyorsan végigolvastam a mai hsz-eket,megpróbálok midenre válaszolni.:D
Szóval mivel újra dolizom és ráadásul túlórázom is,épp hogy hazaesek,kicsit rendet rakok,kajálok,megnézem a fórumot,pancsi aztán szunya,jameg két-három vacsizás.:D:D:D:D
Látni látok én mindent,csak nem mindig szólok hozzá.:D:D:D
Fiúk,fiúk!Le lehet koccolni végre arról hogy átvegyétek a topikomat!:D:D:D:D
Nem hagyjuk!:D:D:D
Azért mert ritkábban dugom be a nózim még nem jelenti azt,hogy hanyagollak titeket,csak hát nekem is vannak fizikai sõt hogy nagyzoljak szellemi határaim is!:D:D:D:D
Topik marad az enyém,vita és téma lezárva!:D:D:D:D
Tesóm is dolizik,de ahogy tudom õ is rendszeresen rácuppan a fórumra ha hazaér,két verés között a gép elõtt pihizi ki az ütlegeket!:D:D:D:D:D
Hétvégén meg pangás van,ezt már megszoktam,mellesleg épp a Kuckómat rendezem be,a hétvégék arra mennek,hogy beszerezzek minden kínzóeszközt és felszerelést!:D:D:D:D:D
Hát így tengetem napjaimat!:D:D:D:D
Luci:persze hogy megyek pénteken,ez nem jött be a párodnak,hiába beteg,õ nem kap gyömit,az csak Rolinak jár!:D:D:D
Na jó esetleg még Norbi is benevezhet ha hagyja magát,a kis duracellnyuszi meg úgyse lesz most beteg,õ múltkor volt.:D:D:D:D
Szóval megyek,eszek,ejtek,gyömizek,röhögök és amilyen béna vagyok biztos rátaposok a fájós lábadra!:D:D:D:D
Vicaa:olvastam mindent mióta visszatértél,sõt Annababát is nézegetem rendszeresen,hátt.....mit ne mondjak......elfogadnám!:D:D:D:D
Nagyon tündérke!Gratula hozzá mégegyszer!:D:D:DRemélem hamar átrágod magad a fórumon,nagyon sok hülyeség öltött testet.:D:D:D:DÉs hogy örömöd is legyen,egy kis extra roor-bogyó csúzlizva neked/nektek!:D:D:D
Jó hogy itt vagy újra!:D:D:D:D
Viki Patrikbabája is egy kis tündér,pntosabban jó nagy hajú kis tündér.:D:D:D:D
Olvastam a vágatlan szereposztást,de majd átmazsolázom mégegyszer,bár én ugye fix bolond és kostoló vagyok,a többin lehet marakodni!:D:D:D:D
Na azt hiszem ennyi mára,illetve még egy dolog:gondoljunk Balura!:D:D:D
Puszi mindenkinek
pá
u.i.:figyelek ám!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#915 2008-01-16 19:10
- Szuszidi
- Tag
Kedves Luci-Roor!
Senki nem akarja elbitorolni a topikot! Persze hogy többen vagytok! De így a jó! De lehetne ez fordítva is de az nem lenne jó! De ha nagyón akarjátok akkor átveszük! Egy szavatokba kerül! :D Ti lányok minden hol rémeket láttok csak a tükörben nem! :):) Urak nem hagyni magunkat!! Mindenki ide!!!!! :D:D:D
:( Igen tényleg szegény Balu!! Szorítunk neki! :)
Nincs jelen
#916 2008-01-16 19:14
- zotyesz
- Tag
Hölgyeim ezt nem gondolják komolyan ugye
Szerintem öröltök hogy itt vagyunk és hogy feltüzeljük a hangulatot :) :) :)
Nincs jelen
#917 2008-01-16 19:17
- Rigor
- Tag
Csak csendben megsúgom hogy valójában az urak uralnak mindent, csak csendben hagynak titeket érvényesülni, és abban a hitben hagynak hogy ti vagytok a fõnökök. De csak mert határtalanul türelmesek vagyunk:)
Nincs jelen
#918 2008-01-16 19:18
- Norby1
- Tag
És ez így van :D
Nincs jelen
#919 2008-01-16 19:32
- Szuszidi
- Tag
Látjátok lányok !! Ez van!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#920 2008-01-16 19:38
- roor
- Tag
Halika!
PFFFF.........:D:D:D:D
A háttérdolgok és egyebek nem lényegesek,amit mi hiszünk és látunk (lányok) az számít,legalábbis nekünk!:D:D:D:D
Egyébként csendben jegyezném meg,hogy öröm ennyi p'öcsöst itten látni!:D:D:D:D:D
Porshe:el is felejtettem az elõbb írni a tegnap második,vagy sokadik vacsimat!Kínai tészta,olajoshal kenyérkével meg olivabogyó,isler laktózmentes tejjel!:D:D:D:D:D:D:D:D
És nem,nem volt tõle semmi bajom!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#921 2008-01-16 19:50
- porshe
- Tag
Jól bír a pocid roor. Isler volt az elõétel ezek szerint,aztán a fõétel a tészta és hal,és mi volt a desszert????
:-)
Nincs jelen
#922 2008-01-16 20:33
- roor
- Tag
Halika!
Gyorshír!Balutól!
Ma "csak" tükrözték holnap11 körül késelik, és jön a szó szerinti idézet:"Üdvözlök minden puncist és pöcsöst és üzenem,hogy készülni ezerrel a mûsorra mert rendezõi lebaszás lesz a vége :D Balu"
:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#923 2008-01-16 21:30
- Pilli
- Tag
:):):)
Roor, én is imádom az olajos halat és ettem is a héten, csak én fokhagymás tejszínes mártásban és tésztával:)
Holnap költözöm az új helyre, juhéééé. Holnapután meg vizsgázom, szorítsatok!
Pussz
Nincs jelen
#924 2008-01-17 06:37
- vikimami
- Tag
Atya Isten! Hogy ti miket esztek!?!? :D
Én meg itt tengõdöm továbbra is a diétával,alig-alig merek megengedni magamnak valami normális kaját, nehogy belobbanjak....
Mondjuk több mint egy hónapja nincs is étvágyam :( :( :(..... és fáj a gyomrom.
Nincs jelen
#925 2008-01-17 06:42
- vikimami
- Tag
Roor!
Szeded még azt az étrendkiegészítõt? Bevált? Elárulod a nevét?
Nincs jelen
#926 2008-01-17 07:54
- Szuszidi
- Tag
Pilli jó pakolást, vizsgát szorítunk!
Nincs jelen
#927 2008-01-17 10:45
- Linus
- Tag
Viki, nincs kedved újrakezdeni a probiotikumot? nekem tényleg sokat segít, elõtte mindig csak rontott a helyzetemen, mikor elkapott az étvágytalanság. sõt, volt hogy kifejezetten az vetett vissza. én most Bonolactról Lactivra váltottam, mert Ani írta, hogy náluk nagyon bevált, és nemcsak probiotikumot, hanem vitaminokat is tartalmaz.
Nincs jelen
#928 2008-01-17 10:47
- Linus
- Tag
Baluért meg nagyon-nagyon szorítok én is!!!
Nincs jelen
#929 2008-01-17 11:19
- mano1973
- Tag
sZIASZTOK!
Rég nem írtam de sajna nem sok idõm volt.Vége az édes semmit tevésnek és dolgoznom kell:)))
Kicsit le is maradtam és sokat kellett pótolnom.
Pilli!
Remélem az uj helyed jobb lesz mint a mostani és a vizsgáid sikerülnek.Szorítunk:))
Amúgy mesélj mi ujság a pasiddal?hogy haladtok?
Porshe!
A salsa nem az én mûfajom nagyon pörgös tánc és a gyenge szívem,a törött gerincem és a sokat törött lábam sem igazán bírja sajna.
Amúgy...nagyon klassz lenne:)))
Veletek mizus?CSajok jól vannak?
Linus!
Igen hiányoltalak aztán meg eltüntem:))
Elnézést,de lejárt a nem dolgozom idõszak és ujra munkába kellett állnom így alig maradt idõm.
Örülök hogy itt vagy és ha nem is válaszolok olvasom az írásokat.
Veled mi ujság?Mesélj.
Nita!
Remélem te is jól vagy:)))
Zotyesz!
Hát igen...a kedvencem:)))
Na mesélj csak mi ujsi veled és hogy halad a hódítás?
Vagy esetleg már Porshe lánya az uj célpont?:)))
Nagyon udvaroltál a kiscsajnak:)))
Persze Nórikára még várnod kell kb 15 évet,addig pedig csak álmodozhatsz róla mi majd ha nagy lány lesz:)))
Szuszidi!
Te is nagyon hiányoztál:)))
Veled mi van?
Norby!!!
Te pedig egyszerûen csak lecseréltél a tankönyvekre a múltkor:)))
Megérte?Sikerült a vizsga? :)))
Luci!
Remélem ti is jól vagytok.Terveztem a holnapi Roli nyaggatást de sajna csak a hugom megy mert én estig dolizok.
Azért küldök egy két harapást Rolinak és igérem megyek én is szadizni mert már nagyon bizsereg a kezem a csípkedésre és a szám a harapdálásra:)))
Fincsi kis pipi husika ez a Roli:)))
Amugy szeretném tudni miert rugdosod a gyereked és bejön-e ez a nevelési módszer?Ha igen..kipróbálom én is vicán,mert az éheztetés a kínzás és a vas durungal verés nekem nem jött beVica mindig kifog rajtam.Lehet,hogy rugdosnom kellett volna:)))Már nálatok sem elég ha egyszerüen csak leosztasz egy pofont neki:)))
Látod...eltörted a lábujjad is.Mi ebbõl a tanulság Luci?
mielõtt nekiállsz a gyereked rugdosni vegyél fel acélbetétes bakkancsot:))))
Mindenkit puszilok..azokat is akiket név szerint most nem említettem.Tõlük ezuton is elnézést kérek!!!!
Baluról mi hír?Ki tud róla?Irt a barátnõje mi van vele?
A talival hogy állunk?
Nincs jelen
#930 2008-01-17 13:18
- porshe
- Tag
Szia Mano!
Köszi mi megvagyunk. Mostanság egyre több a baleset Nóri körül. Mióta biztonságossabban közlekedik,néha elfelejt odafigyelni,így lépcsõrõl esik le, meg lefejeli a térdem és ehhez hasonló nyalánkságok.
Örömmel látom hogy a jó kedved és huumorod munka mellett is megmaradt.Ezek szerint nem is olyan rossz!
Zotyesz a lányomra nem elég 15 évet várnod! Min. 16-ot,de akkorse kapod meg,mert öreg leszel te már hozzá.
A salsa meg sajnálom hogy nem jött be,de legalább megnézted! Örülök neki.
Üdv: Porshe
Nincs jelen
#931 2008-01-17 15:15
- mano1973
- Tag
Szia Porshe!
Hát ilyen kis balesetek elõfordulnak Reméljük nagyobb baja nem lesz soha csak max egy-két zöld folt az meg belefér:)))
Úgy látom a lábakkal itt gond van:)))
Lucinak is és neked is útban van a lábatok...nem jó helyre nõt vagy nem értem mi lehet a baj:)))
Amúgy Vica is mindig elesett,lefejelt,magára rántott mindent kicsinek.Ez biztos a kiváncsiságuk miatt van és mert most fedezi fel a körülötte lévõ világot.:)))
Annyi baj legyen:)))
Megnéztem a salsát és nagyon tetszik...találtam a közelünkben egy helyet és árban is elég jó lett volna.Persze nem verenyszerüen akartam én ezt csinálni de még így se megy:)))
Marad a zsírégetõ torna és a gyógytesi a gerincemnek:)))
Úgy látszik igaza van a lányomnak :öreg vagyok én már bohócnak:)))
Rókának meg nem elég ravasz....ahogy ezt meg anyukám mondaná:))
Zotyesznek meg ne a lányod,mert nagy szoknyabolond.Mindenkit csak elcsábít.:)))
Nincs jelen
#932 2008-01-17 17:46
- roor
- Tag
Halika!
Fáradt vagyok,ezért csak dióhéjban vagyok és pötyögök.:D
Baluról késõbb megpróbálok informálódni!
Pasek:sajnálom,ha kell egy idióta felvidulásra tudod hol találsz.:D:D:D
Viki:igen szedem,étvágyam teljesen rendben,sõt az étkezéseim is aránylag ugyanabban az idõben.
Most már másfél hónapja szedem,mellékhatását nem érzem (nem mintha lenne,a legjobb tudomásom szerint),napi egy ,maximum két wc látogatás,normális széklet és még talán a havim is visszaáll a normális mûködésre,legalábbis ezt tapasztaltam.
Nekem (hangsúlyozom nekem),bevált.Ez is egy étrendkiegészítõ,és a beszerzése hasonló az oriflame-hez,ha akarod csak rendeled,ha akarod te is beszállhatsz,kockázat nincs,tukmálás nincs,van mondjuk tagdíj de nem eget rengetõ,az árak viszont kissé húzósnak tûnhetnek,viszont mivel én már tényleg kipróbáltam és mint az írásaimból olvashattátok eléggé normalizálódtam kaja és pociügyileg,azt hiszem nyugodtan mondhatom megérte a pénzt.
Mondjuk a progasztro 825 árához még hozzá kell toldani.:D
Na nem reklámozok,aki nekem ezzel segített szívesen elmondja neked is,aztán te eldöntöd mi tévõ légy.
Most ennyi,késöbb lehet leszek még.:D
Pusszancs
pá
Nincs jelen
#933 2008-01-17 18:12
- Norby1
- Tag
Szia Mano
Még nem vizsgáztam majd csak 21-én ananlizis, 28-án protokoll és Eu és február 4 pszihó.Jaj de nagyon sok :(
Ne dolgozd magad halálra :)
Nincs jelen
#934 2008-01-17 18:24
- mano1973
- Tag
Norby!
Akkor majd drukkolok neked.
Értem ne aggódj nem dolgozom magam halára.Úgy állok a MUNKÁHOZ,HOGY MÁS IS JÓL HOZZÁFÉRJEN:)))
Nincs jelen
#935 2008-01-17 19:49
- roor
- Tag
Halika!
Gyorshír!
Balut ma megmûtötték,kb. két órát baszogtak,kib...ottul fáj nekije,de mindenkit puszil!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#936 2008-01-17 20:00
- Szuszidi
- Tag
Kösz a gyorshírt mi is puszancs neki!! :)
Nincs jelen
#937 2008-01-18 14:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Balunak puszi és mihamarabbi gyógyulást!!!!
Pilli!
Elköltöztél?????? Levizsgáztál???????????
Manó!
Nem muszály akkor jönnöd amikor a hugod!!
Gyere akor amikor ráérsz!!
Roor!
Várlak!!!
Van egy rossz hírem!!:(:(:(:(:(
Hiába akarod a páromat is gyömizni nem tudod mert dolgozik!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A Norbi is a mamáéknál alszik!!!
Csak a Roli és a Niki van itthon!!
FDiúk!
Nagyon örülünk , hogy ti is itt vagytok!!!!!!!
Nincs jelen
#938 2008-01-18 17:18
- Vicaa
- Tag
Mielõbbi erõsödést, jobbulást Balunak!!!! Tök jó, hogy tudsz híreket hozni róla!!!!
Norby: Analízis vizsga??? Na, olyan nekem is volt! Milyen suliba jársz? Én is gyûröm a gyöngyösi fõsulit, harmadéven, de most a bébi miatt csak egy vizsgát tettem le, úgyhogy a kövekezõt meg kell húzni, megengedték, hogy ne kelljen halasztanom, hanem a köv. félévben gyûjtsek minnél több lreditet!!!
Tudod, akkor nem is egy kalappal, hanem egy egész Kárpát-medencével!!!! :D :D
Nincs jelen
#939 2008-01-18 18:16
- Norby1
- Tag
Szia Vicaa!
Köszi a jó kívánságokat! Heller Farkas fõiskola gazdálkodás és menedzsment szak.Még csak az elsõ félév.
Nincs jelen
#940 2008-01-18 18:42
- Lucifer
- Tag
Roor!
Köszi , hogy átjöttetek!!!!
Nincs jelen
#941 2008-01-19 07:20
- roor
- Tag
Halika!
Topikratörök vagyok ám!:D:D:D:D:D
Igaz hogy a szófosásom mostanság alábbhagyott,de a szemem a fórumon van ám.:D:D:D:D
Ma se leszek sokat,még mindig talpalok hogy a Kuckóm be legyen rendezve.:D:D:D
Olvastam ám a vicceket is,meg a találós kérdéseket is,nagyon jók!:D:D:D:D
Luci:tudod hogy szívesen megyek hozzád meg az orgonasípokhoz,Gyulát meg nem is akartam gyömizni,az a te dolgod.:D:D:D
Törpikés sztori jó,teccik,amint van egy kis idõm ejtõzni magam elé képzelem,no azt utánna megírom mekkorrákat rötyögtem.:D:D:D:D
Kismamik:babákra vigyázni meg magatokra is,és minnél több képet szerkeszteni.:D:D:D:D
Robur drága,remélem jól vagy,mert mostanában alig-alig vagy itt?!
Pusszancs mindenkinek:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-01-19 07:21)
Nincs jelen
#942 2008-01-19 19:35
- mano1973
- Tag
Tesó!
Grat az uj bútorokhoz,a mosógéphez.tûzhelyhez és a többi dologhoz amit vettél.
Szép lassan de..berendezed a kuckódat látod?:))
Persze..azért haragszok hogy Lucival mind megittátok a Moitó-t és nem hagytatok,így most kénytelen vagyok egy kis jóféle borral vígasztalódni.:)))
Látod én legalább megkínáltalak:)))
Luci..SZESZTESTVÉREM!:)))
Legalább te gondolhattálé volna rám mikor szûrcsöltétek azt a finomságot.
Szégyeljed magad:)))
No majd holnap bepótoljuk..ugyhogy Tesó készülj mert megyünk Lucival hozzád:)))
Te meg Luci ne aggadódj és ne idegeskedj a...tudod mi miatt.
Menjen ha menni akar,majd négykézláb fog visszajönni és könyörögni neked.Csak figyeld meg.
FIÚK!!!!!!
Lucinak elkélne egy kis udvarlás!Tessék ...lehet kezdeni.
Mindenkinek sok puszi.késõbb még beugrok :)))
Nincs jelen
#943 2008-01-19 20:52
- roor
- Tag
Halika!
Gyorshír!
Balu épül,szépül,lassan futóversenyt rendeznek,a belecskéi is lassanként beindulnak,bár még kaját nem kap.
Aztat írta,hogy nagy a káosz a Margitban,aki akar valamit Dobó dokitól az siessen.
Még nem tudja mikor megy haza,rákérdezett a forgatókönyvre és elárultam neki hogy törpinvázió van,és a lényeg:üdvözöl mindenkit!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Most roor-földi híreink következnek.:D
Tesócskám már elárulta,nos igen,rendelkezem egy sarokszekrénnyel,két fotellal,egy hûtõvel,egy mosógéppel,egy tûzhellyel,egy konyhai robotgéppel,amiket nõvérkém holnap le is csekkol.:D:D:D
Igaz a bútort még össze kell rakni,de a párom és Luci remekül összedolgoztak,egyet össze is raktak,én meg megkaptam hogy velem semmire se lehet menni.:D:D:D:D
Tesó:gyere,várlak és remélem tetszik majd minden.:D
Luci:köszi a segítséget és holnap akkor ahogy megbeszéltük..mmmm...........mmmmm...........nyami.....Roligyömi!:D:D:D:D:D
És fel a fejjel,te vagy az erõsebb,keményebb és a szebb is!:D:D:D:D:D
Miután dög fáradt vagyok mára érjétek be belõlem ennyivel.:D:D:D:D
Pusszancs mindenkinek!:D
pá
Nincs jelen
#944 2008-01-20 10:31
- Pilli
- Tag
Sziasztok!!! Nem tûntem el, csak pihenési fázisban vagyok. MIután pénteken leszigorlatoztam és már csak egy uv-m van vissza huszonnyolcadikán végre hazajöttem a szüleimhez és azóta csak eszem és alszom tizenöt órákat. Nagyon elfáradtam.
Örömmel hallom, hogy Balu egyre jobban van, hogy Roor már szépíti a lakását. És fiúk veletek mi a helyzet???
Én is elköltöztem egy nap alatt. Egész nap pakoltunk apummal és unokatesómmal, de legalább mostmár minden cuccom ott van. Hurráááá. Jó pihenést mindenkinek ma!!!4
Nincs jelen
#945 2008-01-20 12:29
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!
Manó!
Nem iszogattunk,csak én ittam!!!:D:D:D
Roor!
Nagyon szívesen a segítséget ma megyek!
Molst sietek mert Roor mindjárt itt van!
Nincs jelen
#946 2008-01-20 20:52
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma kidolgoztam magam,igaz a piáért meg kell dolgozni!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Nagyon szívesen segítek bármiben ha tudok nyugodtan szólj!
Tök tuti minden amit Roor-ék vettek és a szekrény is nagyon jól fog kinézni.
Mára ennyi most elég fáradt vagyok meg a fejem is fáj és a wc-t is sûrûbben látogatom!!:(:(
Nincs jelen
#947 2008-01-20 21:05
- roor
- Tag
Halika!
Luci:nagyon-nagyon köszönöm a segítséget és a kölköket is!:D:D:D:D:D
Sajnálom,hogy olyan nyomott voltam,de a pocim most nagyon nem érzi jól magát.:(
Szívesen látlak nem csak hogy dolgozz,hanem traccsolni meg piálni is.:D:D:D:D
Tesó és Vica:nektek is köszi hogy jöttetek!:D:D:D
Nos a szekrény egy része Luciéknak köszönhetõen áll,igaz rémisztõen baromi nagy,hárman simán beférünk a sarokrészbe,még hely is marad ,és akkor ez csak egy elem.:D
Nincs valakinek egy fölösleges lakása a bútorom többi részéhez?:D:D:D:D
Ki vagyok fáradva,mára ennyi jutott belõlem.:D
Ja Balu még nem válaszolt,de még úgyis alvázmosom meg fölvázmosom magam,és ha jelentkezik jövök!:D:D:D
Pusszancs
pá
Nincs jelen
#948 2008-01-20 21:59
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Hamár ennyit dolgoztam a szekrényeden akkor nálam van hely bõven ha te nem tudod hová tenni!!:D:D:D:D:D
Tényleg nagyon szívesen a segítséget!!Remélem , hogy a zanyukád is meglesz elégedve ha majd látja!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
És különben is....... elfelejtettem,hopgy mit akartam még írni!!!!!!!!!!
Láttam rajtad,hogy valami nincsen rendben!!!:(:(:(:(:(:(
Sajnos én is nagyon szarul vagyok tak**** - nyá*** egybefolyik és ami keveset megettem itthon az szinte egybõl ki is jön!!!Nem akarok ágynak esni mert akkor már baj van!!!!!!!!!
Nincs jelen
#949 2008-01-21 10:12
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Mint már olvashattátok a tesómnak szép és félig kész már a bútorzata.:))
Gyönyörû a hûtõ és a mosógép,no és persze tegnap már a robotgépet is kipróbáltam egy kis narancs facsarásra:))
Tök jól fogsz kinézni tesó ha végre minden a helyére kerül!!!
Sajnos én a szekrény összeszerelésben nem jeleskedtem de...van mentségem:Luci legkisebb fiára vigyáztam és etettem.
Persze...a pelankázást Luci csinálta mert hát....mondjuk úgy én már rég nem vagyok gyakorlott az ilyesmiben:)))
Luci!
Ahoz képest hogy szarul voltál bazz jól beiszogattál megint:)))
Egészségedre...megérdemelted a szorgos kis munkád után!
Pilli!
veled mizus?milyen az uj lakásod?Hogy vagytok az embereddel?
Nita!
Bejelentkeztem egy plasztikai sebészhez mellfelvarrásra de azt mondták 10 embernek egy hétig kell válltott mûszakban túlóráznia rajtam,hogy legyen belõlem valami:)))
Szóval ezt meg kell gondoljam megéri e:)))
Porse!
Ti hogy vagytok?lányok?Nórikának gyarapodnak a kék-zöld foltjai?:))
Pasek!
Hogy sikerült a fácán?Vagy csak a krumplipüré maradt?:)))
Zotyesz drágám!
Mintha kicsit kevesebbet lennél jelen mostanság.Mi történt?
Még mindigPilli?:)))
Vikimami!
Remélem ti is jól vagytok és javulgatsz Patrik meg engedi hogy pihenj.
A plusz kilókat küldöm neked majd eimailbe:)))
Linus!
veled mizus van?Merre jársz?mit csinálsz?
Nincs jelen
#950 2008-01-21 10:23
- porshe
- Tag
Szia mano!
Köszi megvannak,és most nagyon vigyázunk.:-) Foltok eltûnõben,most az éjszakai bulik vannak porondon.
2 napja éjjel visít. Vagy a foga jön vagy a pocija fáj? nem tom,de totál k.o vagyok.
Nincs jelen