#1401 2008-02-13 20:18

piglet
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

sziasztok!

új vagyok itt a fórumon, de mégsem, néhányan már "ismertek", a leleményesebbek rá is jönnek, hogy ki is vagyok valójában, de majd chaten részletesebben :)

és erõsítem a puncisok táborát :)

Szerkesztette: piglet (2008-02-13 20:19)

Nincs jelen

#1402 2008-02-13 20:32

roor
Tag

Halika!

Angyalka!

Nincs jelen

#1403 2008-02-13 20:39

mano1973
Tag

Szia Piglet!
Én még nem ismerlek azt hiszem bár...egy Malackát már ismerek:)))
Én Roor tesója vagyok és üdv itt a köreinkben.
Hát fiuk...ujabb puncis erõsítést kaptunk:))
Azt hiszem  megint csak erõfölényben vagyunk:))
Tesó!
Angyalka én vagyok...mégozzá hold angyal:)))
Kérdezd csak meg az én Tomimat?!:)))

Nincs jelen

#1404 2008-02-13 20:56

piglet
Tag

kbalu párja vagyok, sokat hallottam már rólatok :))))) és mint "kívülálló" (remélem értitek a kifejezést és rájöttök miért vagyok kívülálló) erõsítem a teamet :) részletek majd egyszer chaten :)

kbalu Malackának hív, de az már foglalt volt, ezért lettem piglet :)

Szerkesztette: piglet (2008-02-13 20:58)

Nincs jelen

#1405 2008-02-13 22:44

Lucifer
Tag

Palyizsu!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Én is szavaztam a találka idõpontjára!
A Május .10 lenne a legjobb met a szülinapom 12.-e  :):):):):):)
Több okom lenne az ivásra!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Porshe!
A lányoknak milyen sorrendben jött a foga?
Nálam a nagyoknak rendesen jött.Alul 2,felül 2 stb....
A Rolinak alul 2 és most jön felül a két szemfoga!Vámpír!::):):)
Lehet hogy azért mert akkor jobban tudja visszaharapni a Manót + Roort??????

Pilli!
Jobban vagy már??????

Piglet!
Üdv nálunk!

Linus!
Mi az,hogy Patrik és Anna baba?
Meg topik legzi?
Kikérem magamnak a Roli nevében!Harcba szállunk Annababa kegyeiért!:):):):):):):)

Nincs jelen

#1406 2008-02-14 12:27

Vicaa
Tag

Palyizsu! Mondtam, hogy ügyes leszel!!!! Gratulálok! :)

Linus! Micsoda ötletek jönnek itt kérem!!! Anna már tisztára el lesz itt kényeztetve!!! Roli is meg Patrik is???? :D:D:D:D:D:D

Ja! Én is májusi vagyok! Május 4-e! :)

Nincs jelen

#1407 2008-02-14 13:42

Linus
Tag

Luci: nagyon szégyenlem, amit tettem, és ezúttal is elnézést kérek Roland hercegtõl :D Anna egy istennõ lesz, ez már most holtbiztos, úgyhogy Vicaa én csak figyelmedbe ajánlottam a lehetséges jövendõbeliket, nem lehet elég korán kezdeni :D csak ne várjatok vele sokat, járókerettel már nem fogok tudni tombolni :):):)

Nincs jelen

#1408 2008-02-14 16:07

Lucifer
Tag

Halihó!
Linus!
Nem haragszom megkérdeztem a Rolit , hogy õ haragszik -e , de az volt a válasza, hogy egy nagyot mosolygott!Így tehát õ sem haragszik!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A járókerethez pedig én közelebb állok mint te!:):):):):)
Vicaa - Pilli!
Jól vagytok??(lelkileg gondoltam)

Nincs jelen

#1409 2008-02-14 19:07

Pilli
Tag

Luci: most kezdem igazán szarul érezni magam. Hazajöttem, holnap lesz a temetés. A lázam már úgy ahogy elmúlt, de olyan szar a közérzetem, hogy egy falatot sem tudok ledugni a torkomon :(:( Remélem nem lesz ebbõl influenza. Megiszom a teámat, aztán szunya lesz reggelig remélem.
Örömmel látom a kislurkók házasításának történetét :) Linus a nagy kerítõnõ :D Tényleg mikor is mész? Már nem sokára indulsz Italianoba, ugye????
Palyizsu: ügyes voltál, gratulálok a vizsgádhoz!!!!

Nincs jelen

#1410 2008-02-14 23:30

palyizsu
Tag

Köszönöm mindenkinek!!!

Nincs jelen

#1411 2008-02-15 06:44

Vicaa
Tag

Luci: Most már kicsit jobban vagyok lelkileg, tudod nekem szerencsém van, mert ugye itt van Annácska, aki leköt és minden mozdulatával enyhíti a fájdalmamat. /Na meg a vidámságotok és az olyan kis apró kedvességek, mint a hóvirág aiolosztól :) / Csak sajnos a temetés csak jövö péteken lesz, mert hamvasztás lesz és Budán lesz a szertartás.

Mikor látunk már képet Roliról is a Mosoly Albumban????

Linus, aztán fényképezõt vigyél ám!!!!! Képeket, képeket!!!! :D:D:D:D

Na igen, ami meg a járókeretet illeti, attól már én sem állok messze, a terhesség, a szülés és fõleg az EDA teljesen kicsinálta a gerincem. Külön taktikákat szükséges néha alkalmaznom Annácska emelgetéséhez is. Ki kéne vizsgáltatni, de minek úgyse mondanak semmi okosságot, és csinálni se fognak semmit. :(

Pilli! Pihenj amennyit csak tudsz, és közhely de igyál sok-sok folyadékot! Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Nincs jelen

#1412 2008-02-15 08:53

Pilli
Tag

Vicaa: iszomiszom annyi teát amennyi csak belémfér. Tegnap estére sajnos megint felment a lázam, pedig ma muszáj összeszednem magam, mert mindjárt indulunk nagypapámékhoz, mert ma lesz a temetés :(:(:(:( Neked is fel a fejjel!!!!! És ha elkenõdnél, akkor csak nézz rá Annácskára és máris jobb lesz, hihetetlen édes a kiscsaj :)
Roliról tényleg kérünk képet a MOsoly Albumba!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#1413 2008-02-15 10:09

Linus
Tag

lesz kép csajok, már engem is nagyon zavart, hogy alig van rólunk nézegetnivaló :( ennek annyi a története, hogy nekem nincs gépem, az övét pedig a szállásáról loptál el itt pesten, még a legelején. annyira király helyen bérelt szobát az Astorián, hogy az orrunk elõl sikerült ezt kivitelezni, mert épp 3 percre kimentünk a konyhába, ami vagy 2 méterre volt a szobájától... a csaj meg, aki kiadta neki a szobát, és még párat másoknak abban a jó nagy lakásban - megjegyzem naponta váltották egymást az emberek! -, nem átallotta azt mondani neki, hogy vigyázhatna kicsit velem, hisz alig ismer. páromnak több se kellett, jól lehordta! (a másik szobában két angol csaj szarabbul járt: nekik útlevelestül mindent.) mellesleg uazokban a napokban egy étteremben a pénzét is kilopták a felakasztott kabátjából... alig égett a pofám, hogy ez is csak pesten történhet...

úgyhogy kitaláltam, hogy most veszek egy gépet a szülinapjára, de megneszelte, és kiakadt, hogy ennyit akarok költeni rá. inkább vett magának gyorsan egyet év eleji leárazásokra hivatkozva... jelentkezni is fogok közben, ígérem, úgysem bírom ki, hogy ne nézzek be :D bár tapasztalataim szerint Giuse többet üvölt telefonon a vodafone-nal, mint ahányszor rendesen mûködik nála a net.

fel a fejjel lányok, kitartás, ilyenkor a legrosszabb, én is mindig féltem a temetésektõl, hogy hogy fogom viselni... most mindent és mindenkit ki kell használni, amiben/akiben örömötöket lelitek :)

mindenkinek jó hétvégét, és igen: Roliról én is szeretnék már képet látni! :D

Nincs jelen

#1414 2008-02-15 16:35

Lucifer
Tag

Halihó!
Jelentem a mosolyalbumba mentek a képek!!!!

Nincs jelen

#1415 2008-02-15 20:09

roor
Tag

Halika!

Aki akar valamit tudja hol talál!

Nincs jelen

#1416 2008-02-15 20:12

Lucifer
Tag

Zsuzsaanyu!
A Mosoly Albumban megnézheted a gyerekeimet!

Nincs jelen

#1417 2008-02-16 07:28

Vicaa
Tag

Háát kicsit most megint "kutyakaiban" vagyok, hiába súrolom a fogaim egyik után a másik fájdul meg, és megy tönkre. Pont karácsonykor kellett egyet kihúzatni, mert már majd megbolondultam úgy fájt éjjel is, most meg egy másik is kezdi..... Én nem tudom, a terhesség alatt ennyire elvonta Annácskám a szervezetemtõl a fogamhoz szükséges vitaminokat???? Vagy mitõl lehet ez! ´

Remélem azért még marad fogam! ;)

Nincs jelen

#1418 2008-02-16 07:35

roor
Tag

Halika!

Pasek:gondolok ám rád,és hívj ha bármi kell,nem bánom ha te szolgálsz ki!:D:D:D:D:D:D:D:D
Vicaa:legfeljebb felveheted Annácskával a versenyt,hogy kinek van kevesebb foga.:D:D:D:D
Sajna az én fogaim is tönkrementek,sebaj fütyülve mosok majd fogat!:D:D:D:D
Roliról láttam ám én még szuperebb képeket,Mézengúz,meg Kukabúvár!:D:D:D:D
Tegnap Lucinál rólunk is készült egy két debil kép,majd meglátjátok.:D:D:D:D
Ma vendégeink lesznek,ritkán de rátok nézek.:D:D:D

Szerkesztette: roor (2008-02-16 07:36)

Nincs jelen

#1419 2008-02-16 08:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Ne izgulj nekem is tejesen tönkrementek a fogaim a terhesség alatt!
És én háromszor voltam terhes!:D:D:D:D:D:D

A Rolinak ez a véleménye:
000ááááááááááááán

-     0ggggggggggg       b0g cvn
,t,z9/////////0
,,,0
Szóval ezt írta!!!!!!Lehet,hogy Nóri vagy Annácska eltudja olvasni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Roor!
De ne felejtsd el , hogy vannak olyan képek is amit nem biztos hogy jó ha látnak!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Niki ezt üzeni neked:
NIKI    FGKHFK.HZFKÉLHUZFUJZKGJGFLHNHRHKZ,H

KÉRJÜK VISSZA A MOSOLYGÓKAT MERT EZ ÍGY NAGYON NEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#1420 2008-02-16 12:40

mano1973
Tag

Tesó!
Részvétem a vendsereg miatt:)))
Csinálj inkább adóságot mint ilyen gyereket azt elöbb kihevered:)))
Remélem a foteled ki tudtad tisztítani és az idegeid is rendbe jöttek miután kiléptek az ajtón:)))
Én imádom a gyerekeket de ha nálam ilyet csinált volna az anyjával együtt vágom ki:)))
Pihend ki magad és ne idegeskedj:))

Nincs jelen

#1421 2008-02-16 14:38

Zsuzsaanyu
Tag

Luci!

Láttam a srácokat.... Rolira - ha korom  engedné - még én is beneveznék:D:D:D:D:D:D:D, tudod én sem vagyok pedofil..... csak türelmetlen:)  (Ezt valahonnan elplagizáltam, lehet, hogy a családból valakitõl......)

A többi baba is tüneményes, egy baj van velük.... hamar felnõnek.... és szemtelen tinik lesznek:) (Igaz mano???)

Nincs jelen

#1422 2008-02-16 15:35

mano1973
Tag

Zsuzsaanyu!
Az én Tomim...mint azt te is tudod, hiába tini nem szemtelen és nagyon is jól idomított:))
Jaa.....de ha te a   kicsi lányomra célozgattál akkor eggyetértek:))
Bár..a pszichologusunk(aki egyben a volt osztályfönököm is volt:Farkas Andi néni) szerint Vica egy átlagos kamasz én lettem  tinibõl értetlen vén lány akinek haladna kéne a korral és emlékeznie a nemrég volt kamaszkoromra és tetteimre.
Persze ezzel sem értek egyet:)))
Én tündéri és jó gyerek voltam mindig:))

Nincs jelen

#1423 2008-02-16 18:59

roor
Tag

Halika!

Már megint a hétvégi pangás. :(

Nincs jelen

#1424 2008-02-16 19:36

Szuszidi
Tag

Nem csak szombat este van! Ez tény! :D

Nincs jelen

#1425 2008-02-16 22:08

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Megcsináltam mégis csak  a rakott zöldbabot nagyon nayg sikere lett!!!!!!!
Hallottam a jó vendégseregletrõl!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Manó!
Mit mutogatod a fiam fütykösét?????
Egyébként semmi gond!!!!!!!!!

Zsuzsaanyu!
Köszönöm szépen!
És teljesen igazad van ,nagyon hamar felnõnek és egyre szemtelenebbek lesznek.
Bár a kedves párodat nem ismerem mégis így ismeretlenûl nagyon sok boldog születésnapot kívánok neki!!!!!!!

Nincs jelen

#1426 2008-02-16 22:12

mano1973
Tag

Luci!
Az a fütykös már a közösbe van:)))
Ez volt meg nekem tudod...a Roli mappa:)))Mert nálam már külön mappája van a összes kölöknek :))

Nincs jelen

#1427 2008-02-17 16:46

Norby1
Tag

Roor köszi a képet nagyon aranyos :)

Nincs jelen

#1428 2008-02-17 17:22

roor
Tag

Halika!

Norby:szívesen.:D
Ma megnéztem neten a tegnapi magellánt.
Képzeljétek,meg tudtam úgy nézni,hogy nem szorult össze a gyomrom,és nem vert le a víz.:D
Lehet a végén még sikerül nekem is tökéletlennek maradnom?:D:D:D:D
Most büszke vagyok magamra!:D

Nincs jelen

#1429 2008-02-17 18:40

Lucifer
Tag

Halihó!
Roor!
Ment a recept!!!!!!!!!!!
Én is látni akarom a képet!!!!!

Nincs jelen

#1430 2008-02-17 19:10

mano1973
Tag

Luci!Nita
Holnap várlak benneteket.
Én hozom a bort ..luci te meg a többit:))
Pasi is lesz ám csajok:))
Koszta képviseli a hímnemûeket míg Luci a fiaival átjön és Tomi is haza ér:))
Készítem a rántott anaszászkarikát Luci:))

Nincs jelen

#1431 2008-02-17 19:24

Zoltán
Tag

Az az ananászkarika finom lehet. Klasszikus módszerrel készül?

Nincs jelen

#1432 2008-02-18 06:50

mano1973
Tag

Zoltán!
Teljesen egyszerûen a hagyományos módón csak bepanirozom és kisütöm.Próbáld ki nagyon finom:))

Nincs jelen

#1433 2008-02-18 10:00

Lucifer
Tag

Halihó!

Zoltán még én se tudom, hogy milyen ezért rendeltem Manótól!
Majd referálok!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Manó!
Megyek ám !!!!

Nincs jelen

#1434 2008-02-18 11:57

pasek
Tag

Napi jelentés #1

Sziasztok!
A topic gazdájával megbeszéltem, hogy idepofátlankodhatok:) Jelentést írok az összekötõ tisztnek, köszi Roor :)
Szóval most egy jó ideig kórházban leszek, ez az elsõ napom, és terveim szerint amikor csak tudok, jelentek, íme az elsõ:

HÉTFÕ
A szállás ól inklúzív :D Itt mindenki a kedvemben akar járni, bár a hét második felére rebesgetnek egy béltükit. Mivel elsõ hetemet hízlalással töltik, nem kezdenek rögtön fosatni, van pár nap nyugi. Lassan írok, ha cseten maj lemaradok, hát akkor ez van, ugyanis a bal kezembe döftek egy 'mátrixos' csoda csatlakozót, meg kaptam egy b@szom nagy zsák fehér löttyöt hozzá, most ezt eszem, meg tápot szürcsölök, de a gyomorszondát mûtétig megúszom. A csoda lötyi neve Kabiven Peripheral 1000kCal, 1440ml, ha elfogy rögtön hozzák az újat. Sõt, azt mondták, hogy kapok enni is vmi pépeset, na kíváncsi vagyok. Van ám itt webkamim is, majd azzal jól lefényképezek itt minden csodát. Egyébként szerintem nem nagy bulihuligánok a cellatársak, ezzel a böhöm zsákkal is én vagyok 3unk közül a legfürgébb. (gondolom vicces lesz rötyire menni, mert jó idõben el kell indulni)
Na, ha lesz valami izgalmas, nyomok egy szerkesztés gombot.
:D

szerkesztés után:
*****krém leves, répafõzelék darált fõtt hússal :) dejóvót....

és ezt 'eszem' mellé, a kép gagyi, mert egyik kezemben tû, másikkal webkamival próbálok fényképezni, sokadik alkalomra ez "sikerült":

<kép>

na ez a literes kis zsákom :)

Szerkesztette: pasek (2008-02-18 13:16)

Nincs jelen

#1435 2008-02-18 12:17

mano1973
Tag

Pasek!
Hízzál ..gyógyulgass és irj mindig amikot tudsz!!!!
A Wc-re pedig indulj el idõben:))
Nekünk is van ám csoda lötyink amit iszogatunk majd ma Lucival és Nitával.A neve:Egri Bikavér:))
Nagyon ritka és kisérleti stádiumba lévõ csodaszer ezért  is áldozzuk fel magunkat majd mi,hogy kiprobáljuk és ha beválik akkor átadjuk a titkos csodagyógyszert mindenkinek:))
Jobbulást

Nincs jelen

#1436 2008-02-18 12:54

Linus
Tag

lehet, nekem is jót tenne Mano! már rég vigyorognom kéne, hogy csak 4et kell aludni és indulok, erre tegnap beüt a para... remélem ez volt az utolsó mocskos hidegfront ezen a télen, mert érdekes, hogy máskor semmi bajom. a tegnapi nap bezzeg elõhívta a legsötétebb napjaim emlékét az elmúlt 3,5 évbõl. nagyon ajánlom neki, hogy ez csak ideig-óráig tartó fronthatás legyen, mert akkor is összeszedem magam, és semmi sem árnyékolhatja be ezt a két hetet!

pase: egyél csak, hogy nagyra nõj! :) majd azért kintrõl is felnézegetek, hogy képben legyek :D

Pilli: hogy vagy? lelked?

Nincs jelen

#1437 2008-02-18 13:19

mano1973
Tag

Linus!
No Para!!!:)))
Már csak 4 alszol és indulhatsz a szerelmedhez.Lehet hogy egy kicsit izgulsz az utazás elött nem?:))
Nyugi nem sokára ott leszel és...semmi bajod nem lesz  ha meglátod a pasidat:))
Drukkolok Linus!
Pilli!
Neked aztán irhatunk!!!
Mi van veled?Jelentkezz:MZ/X hívja Pillit,Pilli jelentkezz:)))

Nincs jelen

#1438 2008-02-18 13:20

mano1973
Tag

Pasek!
Köszönjük a bemutatót de ha kérhetjük az ágytálat ne fótózd le:)))Inkább elképzeljük majd az elmondásod alapján:)))
Amugy a zacsiba a kajcsid van vagy a  gyógyid?:))

Nincs jelen

#1439 2008-02-18 13:36

Pilli
Tag

Pilli jelentkezik:) Minden ok velem, bocsánat, hogy nem jelentkezek olyan sûrûn, de kicsit sok most a dolog. Emellett, azért sikerült délig lustálkodnunk és az elõbb ment el tõlem az álomlovag:) Már rég a könyvtárban kéne lennem és a szakdogámat írnom, vagy legalább valami munka után kutatni, de nem bírom rávenni magam:) Olyan jó lustálkodni. Lehet, hogy naplopó leszek:)
Linus:ez biztos hogy az izgalomtól volt, és meglátod, hogy mr chron ebben a két hétben feléd sem fog nézni. Teljesen elfelejted majd, mert a szerelmeddel leszel és más nem számít!!!!!! Juhuuuu mindjárt indulsz!!! De jó lesz!!!!
Mano: De jó sorotok lesz ma, egri bikavér, ananászkarika!!!!! Yessssss!!!!! Én ma színházba megyek, de addig olvasgatok a szakdogámhoz, hogy megnyugodjon a lelkiismeretem:)
Pasek: látom, azért megmaradt a jókedved, hiába vagy a cellában:) Minél elõbb javulgass és legyél jobban!!!!! És midnenképp írj még , mi történik odabenn

Nincs jelen

#1440 2008-02-18 14:46

Linus
Tag

hát nem tudom, inkább talán a frontok zavarják, múltkor is akkor volt gond. és ez még mindig jobban hangzik, mert akkor péntekre elmúlik, és nem kell budi után kutatnom utazás alatt, meg hasfájással kínlódni. némi reményt ad, hogy ma azért vmivel jobb, de a produktum még aggasztó... 4kor le is lépek melóból, pihizek egész du. meg este, és 1-2 dolgot majd elkezdek pakolgatni is, hogy jobb kedvem legyen :) már attól is jobb lesz, ha az utazót kiveszem és lerakom a szoba közepére :D

látom dúl a szerelem Pilli, nagyon helyes! mit nézel ma? együtt mentek?

Nincs jelen

#1441 2008-02-18 15:02

Pilli
Tag

így van, péntekig ötször elmúlik, már nyoma sem lesz a dolognak. Tegnap éjjel szegény velem virrasztott, olyanh ányingerem volt, hogy az csak na és közben pedig mindenféle hangot adott ki a hasam, ami ma is megmaradt. Nem tudom mi a franc van ott belül, de mintha egy béka ülne a hasamban. Dúl-dúl Linus, tényleg. Nem együtt megyünk, unokatesómmal megyek. De a hétvégét együtt töltjük :)

Nincs jelen

#1442 2008-02-18 18:00

Vicaa
Tag

Linus, jobbulást ezerrel!!!

Pilli, neked elmúlt a hányinger?

Most én is haragszom a butaságos Crohn-ra, mert úgy néz ki hogy nem megy a 4mg-ra váltása a Medrolnak. Ma meg tegnap délután totál kivoltam, hányinger, hasmenés, szédülés, csak vizet tudtam inni, most megkíséreltem némi reszelt almát pirítóssal. A dokim felhívtam, a múlt heti laborom tökéletes. Szerdára viszont berendelt, azt mondta, hogy most szedjem úgy, hogy egyik nap 8mg, másik nap 4mg. :(

Roor, küldjél bogyókat légyszi-légyszi!!!! :)

Nincs jelen

#1443 2008-02-18 18:07

roor
Tag

Halika!

Vicaa:crohnûzõ bogyó postázva.:D
Pasek:hízzál csak hízzál szépen.:D:D:D
De azért meg fogunk még ismerni ugye?!:D:D:D:D
Gondoltam rád ma,remélem dilis szellemem kódorog a cellád környékén?!:D:D:D

Nincs jelen

#1444 2008-02-18 18:42

Pilli
Tag

Vicaa: néha még most is elõjön, de nekem amúgy is folyton van. Csak tegnap kicsit ijesztõen durva volt. Szóval Roor én is szeretnék bogyókat!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#1445 2008-02-18 19:27

roor
Tag

Halika!

Pillike drága természetesen neked is postázva bogyó!:D:D:D
És mindenkinek!:D:D:D

Nincs jelen

#1446 2008-02-18 20:42

mano1973
Tag

Nita!köszönjük hogy jöttél és megismerhettünk.Remélem a rövid idõ alatt azért jól érezted magad:))
Legközelebb gyerekek nélkül :))
A java még csak utánna jött...Luci jól beivott...na meg én is de nekem nincs pici babám:))

Nincs jelen

#1447 2008-02-18 21:07

Nita
Tag

Mano!

Én köszönöm a vendég látást, és édesek a gyerekek, majd máskor be rúgunk mind!!

Nincs jelen

#1448 2008-02-18 21:46

Lucifer
Tag

Halihó!
Kikérem magamnak nem is rúúúúúúgtam be csak ittam egy kicsit és jól éreztem magam!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
És különben is nem is tudom , hogy ki sétáltatot kit??Te a kutyát vagy a kutya téged???Deazért örülök , hogy hazataláltál és nem tévedtél el!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nita!
Én is nagyon örülök, hogy megismertelek és bocsi a lányomért!!
Ahogy Roor mondaná egy duracel nyuszi!!!
Pilli!
Örülök,hogy teljesült a kívánságod és megkaptad álmaid hercegét!!

Gyógyulj meg!!!!!!!
Pasek!
Gondolunk rád és tessék minél elõbb meggyógyulni!
Aztán vigyázz ezzel a vénás zacsival nehogy berúgj tõle!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Amikor én kaptam csak kis fröcsnek hívtam!!:):):)
Linus!
Ketyeg az óra visszafelé!:D:D:D:D:D
Roor!
Nekem van még egy kis süti ugyhogy nyugodtan ed meg mind!!Egészségedre!
Zsuzsaanyu!
Örülök , hogy tetszett a vicc ezért raktam még fel egy párat!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-02-18 21:46)

Nincs jelen

#1449 2008-02-19 01:57

Pilli
Tag

Örömmel látom, hogy rajtam kívül más is beivott ma :) Luci, azt hiszem már meggyógyultam, még hat a bor, minden rendben, az élet szép :D Elmegyek aludni de gyorsan, mert holnap reggel a könyvtárban kezdem. Nehéz lesz. Jó éjszakát mindenkinek

Nincs jelen

#1450 2008-02-19 10:33

Nita
Tag

Hahó!

Na jó Luci igaz amíg ott voltam nem látszott rajtad...:D:D
Csajok örülök, hogy megismerkedtünk személyesen is,és nagyon jó fejek vagyok..
Luci!
A lányod egy tündér gyönyörû a mosolya, nagyon értelmes kis csaj, Rolira meg egy rossz szava se lehet senkinek Õ a legrendesebb pasi akit eddig ismertem..:D:D:D:D  Ahogy láttam már most "zabálják a nõk!:)
Roor sajnálom, hogy veled nem sikerült találkozni kíváncsi lettem volna rád is!:)
Ja, és Mano rántott ananásza tényleg isteni finom!:)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb