#1451 2008-02-19 11:49

Linus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Pilli, ha valamiért, hát a könyvtárazásért nem irigyellek, az tuti... látom csajok, jól mulattatok este:D jól tettétek! nálam nyugodni látszik a helyzet, csak most már jön az izgulós fázis :) az utazót tegnap kivettem, kicsaptam a szoba közepére, azóta töretlen a jókedv; pár dolgot már be is pakoltam, így elkerülöm legalább a csütörtöki kapkodást is :D az még kétséges, aludni hogy fogok elõtte, olyankor már nem nagyon megy, csak alig várom majd, hogy jöjjön a taxi! de addig még sajna dolgozni is kell, úgyhogy nagy szomorúan vissza is kullogok a dolgomra...

Nincs jelen

#1452 2008-02-19 13:44

pasek
Tag

Napi jelentés #2

Itt egyre jobb. Már aki szeret itt lenni, annak. Elküldtek reggel fél 9re hasi UH és mellkas RTG vizsgálatokra. Délbe már be is kerültem az egyikhez. Jó volt látni, hogy nincs protekció, ugyanis az utánam jövõk közül rendre beelõztek páran (kintiek és bentiek), egyszer láttam vmi borítékfélét a beutaló mellé, de lehet, hogy csak rosszmájú vagyok :)
Egyébként ez a vénás táp nem egy fõnyeremény, már közérzetileg legalábbis, tennap estére jól elintézõdtem, de az én hülyeségem is közre játszott, mindegy jó dolog, ha tud sokat inni mellé az ember.

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, tök jól esik :) És persze kitartok, más dolgom sincs. Annyi biztos, hogy jövõ héten operálnak, de hogy melyik nap, még rejtély...

Nincs jelen

#1453 2008-02-19 14:21

Linus
Tag

hát szurkolok pase! ahogy tudom, majd nyomon is követem az eseményeket, úgysem tudok meglenni nélkületek :D

Nincs jelen

#1454 2008-02-19 15:40

Lucifer
Tag

Linus!
Neked most csak a pihi és a pároddal való idõtöltés a feladatod!!!
Nem fórumozni!!!Bár te is nagyon fogsz nekünk hiányozni de ha visszajössz akkor úgy is megint együtt leszünk.
Jelentést azért kérünk néha,fõleg ha megérkeztél!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Pasek!
Örülök,hogy minden oké de különben is te bentfekvõ vagy és ráérsz várni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Remélem, hogy már a hét elején sikerûl megcsinálni a mûtétet!!!

Nincs jelen

#1455 2008-02-19 16:42

Lucifer
Tag

Halihó!
Névnapi köszöntöt kerestem amit sms-ben ellehet küldeni.És ezt találtam.
Egy kicsit meglepet amit olvastam és akár milyen barátról van szó akkor se küldeném el neki!
Nagyon gusztustalannak tartom!!!
De olvassátok el ti is!!!

Névnapi köszöntõ!!!!

Névnapod mely épp ma vagyon.
A mennykõ csapjon vagy ötször agyon.
Eljöttem, hogy én is felköszöntselek,
hogy egy bili szarral jól leöntselek.
Virágot is hoztam szagosat ragyogót
és egy pár lófaszt a seggedbe valót
Íly drága embernek kevés a hibája
tapadjon szádra tehénnek picsája
Drága gyerek vagy te meg kell azt hagyni
Nem ártana néha a pofádra szarni
Szarok a pofádra, szemedre szádra
De mind ezt csak azért, hogy a kedvedbe járjak
Fésû sem ártaha hajad fürtjeinek
Vén kurvák picsáját használd tükörnek,
Most abbahagyom kifogytam a szóból
Azt hiszem neked is elég volt a jóból

Ui. utoljára azt kívánom neked, minden szarásnál lógjon ki a beled.
Ezt kívánja egy kedves barátod: kinek nyald ki a seggét, ha szarni látod.

Ezt olyan barátnak írd, aki nem kapja fel a vizet.

Nincs jelen

#1456 2008-02-19 17:49

Nita
Tag

Pasek!

Örülök, hogy jelentkeztél és tegnap este nem "Katus nõvér" kapcsolta le a villanyt nálad kicsit aggódunk nem-e
"Ákiápló" ápolgatásának lett ez az eredménye..:):):).
Ez már, csak így van a vizsgálatoknál szerintem még hamar be is jutottál!:)
Pihenyél, és egyél, igyál addig nincs gond amíg a szoba társaid nem gyorsulnak le a vécé felé...:)

Luci!
Ez tényleg durva nem  hiszem, hogy ez így vicces valakinek...na és az utóirat brrr még az ellenségemnek se kívánnám!

Nincs jelen

#1457 2008-02-19 18:17

mano1973
Tag

Sziasztok!
minden zsuzsa nevü lányzónak boldog névnapot kívánok!!!
A zanyukámnak külön:Boldog névnapot zsuzsaanyu:))

Nincs jelen

#1458 2008-02-19 19:42

Pilli
Tag

Zsuzsaanyunak nagyon boldog névnapot kívánok én is :)
Linus: jól tetted, hogy kicsaptad azt az utazót a szoba közepére, igenis csak nézegesd, legalább egyre jobb lesz a kedved és még azzal se fogsz foglalkozni, hogy melózni kell még!!! Tök jó lesz neked!!!!!! Ma voltam könyvtárban és közben az olvasójegyemet is elhagytam. Hihetetlen dolgokra vagyok képes :)
Luci: ez azért tényleg durva. Nagyon durva. Nagyon nagyon durva.
Pasek: mire mûtenek meg? Én lemaradt a fejleményekrõl. Maradjon meg még a jókedved és kitartás!!!!

Nincs jelen

#1459 2008-02-19 20:17

roor
Tag

Halika!

Bocsika,de ismételten nagyon fáradt vagyok,épp csak jelezném hogy azért még élek.:D:D:D
Pasek:hízni drága,hízni!:D:D:D Van rád gondolva mindig!:D:D:D
Nita:sajnálom én is,hogy nem tudtunk összefutni,de ami késik nem múlik,és lehet a tali után azt gondolod majd,jobb lett volna élõben nem megismerni.:D:D:D:D:D
Hamarosan összehozzuk,csak lássak ki a káoszból.:D:D:D:D
Linus:nagyon kellemes idõtöltést meg hancúrozást!:D:D:D
Pillike:pasimegtartó és egyre jobb vele lenni bogyó csúzlizva.:D:D:D:D
Luci:köszi a sok levelet,nagyon édik voltak.:D
Pénteken ha nem zavarok mennék lehamuzni az asztalodat.:D:D:D Ja és temészetesen a legkisebb fütyköst gyömizni.:D
Hirtelenjében ennyi,de megyek szunya mert a szemeimet úgy kell kitámasztani.:D:D:D
Puszi mindenkinek!

u.i.:mindenféle pozitív és vidámságot hozó bogyó postázva mindenkinek!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1460 2008-02-19 20:59

tee
Tag

nem rosszból de baszott kreatív az a vers :D

Nincs jelen

#1461 2008-02-20 05:12

Zsuzsaanyu
Tag

Köszönöm a névnapi jókívánságokat:)

Nincs jelen

#1462 2008-02-20 05:40

Vicaa
Tag

Zsuzsaanyu!
Korán keltél Te is!
Utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok!!! :)

Ma nem jelentkezem csak estefelé, mert Anyunál leszünk, megyek vissza a dokihoz.
Pussz mindenkinek!

Nincs jelen

#1463 2008-02-20 09:27

Rigor
Tag

Ki korán kel, aranyér!

Nincs jelen

#1464 2008-02-20 11:39

Linus
Tag

nah, nagyságrendekkel jobb a helyzet, már "csak" vmi torokfájós mutatvánnyal kell megküzdenem... a munkamorál már erõsen megcsappant persze, de azért igyekszem :D holnap még leszek, legalábbis délelõtt még biztosan meg bírok ülni a fenekemen.

Roor, nem értem milyen hancúrozásról beszélsz :D:D:D Zsuzsaanyunak pedig én is nagyon Boldog Névnapot kívánok! sajna tegnap már csak akkor jutott eszembe, mikor már nem voltam netközelben :(

Pilli ne bánkódj az olvasójegy miatt, inkább tölts minél több idõt a pasiddal! Luci: az tuti, hogy nem fogok naphosszat itt lógni, ettõl nem kell félned :)

jók legyetek, még holnap jövök! pusz
ui: Pase, mizu?

Nincs jelen

#1465 2008-02-20 11:48

pasek
Tag

Napi jelentés #3

Kedves Összekötõ tiszt!

Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, és mindennel meg vagyok elégedve! Hozott reggel a nõvérke egy kancsó teát, és ezt csak nekem hozta :) Gondoltam de rendes, csak nekem! Mikor elmesélte, hogy ez vicces tea, nagyon megörültem, mert azt hittem olyasmi, mint a vicces cigi, de rá lellett jöjjek, hogy csak a szívás az analógia. Egyetlen szerencsém, hogy a cellával szemben nyílik a fajansz sor, háát... a vicces tea miatt sûrûn járok ma arrafelé. (elmélkedni) És ígértek mára egy beöntést is, sõt, ha jó leszek, akkor reggel is kaphatok. (Ha Áki nõvér adja, remélem nem teszi közbe mindkét kezét a vállamra, hogy megnyugodjak :S)
És meséltek valami kolomoszkópiáról, biztos jó lesz, olyan tudományosan hangzik, szeretem az ismeretterjesztõ dolgokat, de majd mindent elmesélek róla holnap.
Az ittlétem eddig valóban olyan, mint egy jutalomüdülés, nem tudom miért hasonlítják egyesek az inkvizícióhoz, biztos tévednek, vagy csak rosszindulatúak....
A mai napon kb. ennyit tudok megosztani, jah.... azt is mondták, hogy jövõ hétfõn, vagy kedden átmehetek a Szent Margitba, biztos ott is ilyen kellemes lesz minden, bizakodva várom.
A holnapi viszontírásra!

pasek

..no és a viccet félre téve, nagyon köszönöm, hogy itt a fórumon, és a cseten is tartjátok bennem a lelket, mert ahogy fogynak a napok a mûtétig, úgy szûkül a sejhajomon a lik, ma már egy zabszem se...

Nincs jelen

#1466 2008-02-20 11:57

Linus
Tag

aranyom: túl leszel rajta, jobban leszel, és aztán meg majd csak eszel és hízol :) alig várom, hogy begurulj a talira :D

Nincs jelen

#1467 2008-02-20 12:08

zotyesz
Tag

kitartás pasek veled vagyunk és ha áki növér probálkozna csak szolj nekünk és elintézzük :) :)

Nincs jelen

#1468 2008-02-20 14:15

Agica01
Tag

Sziasztok!
Eddig csak passzív résztvevõ voltam Roor topkjának életében, de most bemerészkedtem írni is. Annyi mindent megbeszéltek itt, és ide mindenki benéz, gondoltam, talán nekem is tudtok segíteni. Nem a crohnnal kapcsolatos, a kisfiammal: sehogy nem tudom leszoktatni a pelusról! Volna valakinek valami jó ötlete, hogy mit csináljak, mivel próbálkozzak? 1 hete már 3 éves volt, és mindenkitõl azt hallom, hogy "bezzeg az õ gyereke már 1,5 meg 2 évesen szobatiszta volt." HÁt nekünk nem megy, már egészen elkeseredtem! :(
Elõre is köszi. Ágica

Szerkesztette: Agica01 (2008-02-20 14:16)

Nincs jelen

#1469 2008-02-20 14:24

Szuszidi
Tag

kedves Ágica!
Egyszerû a megoldás ültesd rá a bilire s addig trónoljon míg eredmény nem találtok a biliben, s jöhet a dicséret mondjuk egy szem eper, s ha legközelebb idõben szól hogy pisi vagy kaki megint jöhet a dicséret! Nekem ez beválta két gyereknél!

Szerkesztette: Szuszidi (2008-02-20 14:55)

Nincs jelen

#1470 2008-02-20 14:50

kbalu
Tag

Szuszidi: így szoktattad rá magad? :D

Nincs jelen

#1471 2008-02-20 18:01

roor
Tag

Halika!

Pelus ügyben Szuszidivel értek egyet.:D
Pasek:akármilyen is,gondolj arra,hogy ha kijössz mennyivel jobb lesz,és mennyi szép kilót szedsz föl magadra.:D:D:D:D
Lélektartónak meg nagyon jók vagyunk.:D
Ágica:üdv itt,gyere írj bátran bármirõl.:D
Fmargit:nyugalom bogyó postázva.:D
Viki:hova tûntél?Hiányzol.:D
Luci:cuppp neked is meg az orgonasípoknak is.:D Üsse kalap,Gyula is kaphat.:D
Tesó,Mayuska:pusszancs.:D
Zanyukám::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mindenkinek nagy cuppanós és ezerféle jobbnál jobb roor-bogyó!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1472 2008-02-20 18:14

Zsuzsaanyu
Tag

Agica01....

Szuszidi módszere is nagyon jó...

Most jó kis titkokat árulok el roor-ról és manó-ról:)
Szóval.... én annak idején (egy-két évvel ezelõtt)  azt csináltam (merthogy viszonylag jó idõben április és augusztus születtek) hogy 1 éves koruk körül már csak kis bugyit adtam rájuk.... és ha elfelejtettek szólni..... én is  "elfelejtettem" levenni róluk a pisis bugyit..... nagyon hamar rájöttek, hogy mi is az a komfortérzet:), tudom, hogy egy gonosz, galád anya vagyok....., de bejött.... lehet, hogy a hároméveseknél is.....

Bocsi lányok......Ja, Mayuskáról akkor még nem beszéltem:)

Nincs jelen

#1473 2008-02-20 18:25

roor
Tag

Halika!

Zanyukám:most ég a pofám ezerrel.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#1474 2008-02-20 18:32

Szuszidi
Tag

Kedves Roor! Ne égjen mindenki vagy így vagy úgy kezdte! :D:D:D

Nincs jelen

#1475 2008-02-20 18:40

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Na megvolt a dokesz, jövõ szerdán Ct-re megyek. Addig írt Entocortot és kérte, hogy maradjak a 4mg Medrolnál, ha pár nap múlva nem javul a helyzet hívjam, és akkor sajna vissza a Medrol.
Hát majd meglátjuk, mindenesetre már 3,5 kg mínusz.

Majd holnap jelentkezek.

Pasek: Kitartás! Hátha Áki nõvér helyett egy bombázó nõvérke teszi a válladra a kezét. ;)

Nincs jelen

#1476 2008-02-20 18:43

Szuszidi
Tag

Vicaa jobbulást a kilókat postáztam!!

Nincs jelen

#1477 2008-02-20 21:59

Agica01
Tag

Üdv. mindenkinek, és köszi a tippeket.
Szuszidi: ezt már próbáltam, hiába dicsérem meg, vagy kap valamit, legközelebb is csak késõbb szól.
Zsuzsaanyu: ezt mindenképp megpróbálom, ha Roornál és Manonál bejött, Bazsikámnál is beválhat. Holnap el is kezdem. :)
Majd megírom, mire jutottam.

Nincs jelen

#1478 2008-02-20 23:19

Lucifer
Tag

Halihó!
Elõször is Zsuzsaanyu bocsika!
Útolag is nagyon-nagyon-nagyon-sok boldog névnapot kívánok én és kicsiny családom!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica01!
Zsuzaanyu módszere nagyon jó én is így szoktattam le a gyerekeket!!!!
Vagy tedd a bilit olyan helyre ahol nem látja senki mert lehet , hogy szégyenlõs!
Nekem a Norbi volt szégyenlõs és mindig elbújt a bilivel!!!
De azt is próbálhatjátok hogy aoa mutatja merg neki hogy hogy kell pisilni!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#1479 2008-02-21 06:15

vikimami
Tag

Szia Roor!
Láttam, hiányoltál.
Itt vagyok, olvasgatok,csak azért nem irok,mert nagyon be vagyok sz..va a vizsgálattól, nem tudok mostanában semmi mást mondani magamról :(
Hétfõn lesz a tükim.

(a múltkor, amikor úgy volt a kh-ban, hogy megcsinálják egyáltalán nem féltem ennyire és nem igy... Aztán hiába készültem rá :( És most meg már szinte aludni sem tudok, az evésrõl nem is beszélve. Úgy látszik akkor jól rá tudtam hangolódni, mostanra meg már elfogyott a lelkierõm - amibõl,lássuk be nem volt sok eddig sem. :()
Puszi

Nincs jelen

#1480 2008-02-21 11:57

pasek
Tag

Napi jelentés #4

Kedves Összekötõ tiszt!

Ezek engem nagyon megszivattak! Azt mondták, visznek tükrözésre. Fel is vettem a csini ruhám, hát megyünk a tükörterembe, fényûzés, mulatság, miegymás. E helyett egy kis folyosóra vezettek, onnan egy kis szobába, ahol szuszogtak mindenféle masinák. Volt ám ott egy nagyképernyõs TV is, azt hittem, hogy itt fogom nézni a közvetítést a tükörterembõl. Gyanús volt, mikor megkértek, hogy pasek úr, akkor deréktól lefelé vetkõzzön le.... Én otthon nem egy szál fütyülõbe nézem a TV-t, de ha itt így szokás... Na ezek után olyanok történtek, amikrõl beszámolnom korhatárhoz kötöttek, minimum 18-as szám, piros karikában.
                       :D:D:D
Na szóval, kezdõdött tennap a tortúra a hashajtogatással. Olyan hashajtogatót kaptam, ami nem akart hatni.. Azt mondták, a kacsónyi vicces teát gyûrjem le nap végéig. Meg is tettem böcsölettel, de a hatás nem akart jönni..  Aztán egyszer csak mégis.
Kivitelezés:
..indulok, mert menni kell. Azaz indulnék. Papucs tuti az ágy "másik" oldalánál. S mivel tápot infúzióban kapok, vinnem kell magammal a kerekes állványon. Persze az állvány nem fér be a budiajtón, így ország-világ szeme elõtt tárt ajtóknál... Hashajtó utáni elsõ produktum olyan elementális erõvel tört elõ, és olyan szinten porlasztottam, hogy sikerült lefofnom még a két kis gyolyót tartó zacsit is. Infúzió jobb kezembe kötve, így a papírmunkát bal kézzel kellett elvégeznem, jobbkezes lévén gondolhatjátok, hogy inkább a maszatolás kategóriájába tartozott az egész. S mivel nap végén jött az elsõ fofás, így volt egész éjjel elfoglaltságom.
De reggelre nyugi lett, vagyis lett volna, ugyanis hajnalban ébresztettek a jól megérdemelt beöntésem miatt. Megitattak alulról bõ 1,5 liter langyos vízzel, produktumot ugye be kellett mutassam. Olyan "jól" sikerált a hashajtás, hogy kiérdemeltem még 3 beöntögetést. blöeeee
A tükrözés elõtti bódítás kellemes volt, bár nem nyálcsorgatós, fejben végig ott voltam, sõt, most úgy volt elhelyezve a technika, hogy végig láttam a monitort. Nem mondom, volt egyyszer-kétszer olyan, hogy ki tudott volna ugrani a szemem, de egyébként nagyon viselhetõ volt, gondolom azért is, mert odalenn most egy szálat se vagyok beteg. Mondjuk volt egy kis kavarodás, mivel nekem anno volt ott egy akut mûtétem, így az átalakítások miatt keresgetni kellett a vékonybélés beszájazását, de megelett, csak állítólag furcsa megoldással lettem összetákolva annak idején, de mûködök, és ez a lényeg.
Most még küzdök a böjti szelekkel, a bejuttatott levegõt próbálom kidolgozni, de hát fér(fiú) vagyok, ezért nekem fingani ér, és fingani igenis vicces :D:D:D

holnap is jelentkezem

Nincs jelen

#1481 2008-02-21 13:59

Agica01
Tag

Lucifer!

Már elkezdtem, ma kipróbáltuk, de különösebben nem zavarta, hogy vizes a bugyija. :) bár gondolom nem egy nap alatt fog leszokni.
Ami azt illeti, nem szégyenlõs, ezzel szerintem nincs gond, szokta kérni hogy maradjak ott vele, ha pisil.
Eddig azt csináltam, (ami nem nagyon jött be) hogy kb. 30-45 percenként ráültettem, és pisiltunk, hogy azért szokja, ami rendben is van, csak hát nem õ szólt.
Ja, apa meg egész nap dolgozik, ha rá várunk, sosem lesz semmi eredmény! :)
Neked kb. mennyi idõ volt míg sikereket értél el?

Nincs jelen

#1482 2008-02-21 14:38

Vicaa
Tag

Ma felhívtam a dokit és azt mondta, ha reggelig nem javul a helyzet,akkor holnap be kell feküdnöm a kórházba. :( :( :(

Ha lesz erõm jelentkezem. Pussz mindenkinek!!!!

Nincs jelen

#1483 2008-02-21 14:50

Pilli
Tag

Vicaa!!! Kitartás!!!! Küldök sok-sok kitartó erõt!!!!
Pasek: imádom olvasni az írásaidat, nagyon szeretem az iróniát, én is elõszeretettel használom :) Egy hõs vagy, hogy így leírtad a dolgokat, nagyon sok erõt és kitartást!!!!! Jelentkezz még!!!
Most a suliból jelentkezem, sajnos elérkezett az az idõ, mikor nekem is be kellett jönnöm. Igaz, hogy csak heti egy napot és akkor is két órám van csak, de nem igazán tetszik ez nekem :) Nem baj, nem sokára vége és megyek haza. Nagyon fáradt vagyok, mert pici hasam nem engedte az utóbbi két éjszakán a teljesen felemelõ alvást.

Nincs jelen

#1484 2008-02-21 15:50

mano1973
Tag

Sziasztok!
Vicaa Drága tarts ki és ne keseredj el!!!!
Remélem nem kell menned a kórházba:((
Pasek bazz...te egy hõs vagy!!!
Remélem nem engedted a  nõvérnek hogy elverje a húszezrest:)))
Nem tudom milyen a tükrözés..legalábbis alulról,persze felülröl annál több élményem van róla de biztos nem lehet kellemes.Szóval a hõsiességedért jár egy nap puszi:cupp-cupp-cupp
Tarts ki Pasek...a mûtét után jobb lesz neked is.
Amugy nem értem ha kábítanak és magadnál vagy,mindent érzel akkor mire jó a kábítás?:))
Velem tuti nem csinálnak semmit amíg ébren vagyok.
Persze hozzá tartozik hogy iszonyat hisztis kurva(a dokim mondja rám)lévén semmit sem tud tenni míg magamnál vagyok mert elviselhetetlen a nyafogásom és a nyekergésem:))
Így neki sokkal jobb ha altat:))Nekem meg fõleg:))
Bocsi  de annyira jól szórakozom az irásaidon Tomival hogy csak na...persze mi még jól kifigurázzuk és elképzeljük a helyzetet:))
Ne haragudj!!:))
De az hogy a két kis gólyót tartó zacsi is olyan lett valami eszméletlen muris.Mi a fenét keresett a zacsid a wc csészében?:))
Azon kívül hogy jókat nevetünk persze együtt érzek veled és gondolom nem kellemes de remélem te is ilyen viccesen fogod fel.Legalábbis utólag!
És tudod mit Pasek...mivel férfiú vagy  hát csak nyugodtam fingjál:))
Egészségedre:))
Nagyon drukkolok neked hogy mielöbb vége legyen ennek az anális vizsgálat sorozatnak:))
Hajrá Pasek..te vagy a jobb legyõzõl mindent!!!!
A jutalmad pedig tudod mi lesz?
Persze hogy tudod:a lány akit rendeltem neked:)))
pilli!
igaz milyen jó pasit kaptál tõlem  és mennyire bejött?Most Paseknek is rendeltem egy lánykát!!Drukkolj neki is hogy sikerüljön.
Neked pedig jobbulást!!!
Linus!
jó utat és érezd jól magad!!!Jelentkezz amint tudsz!!
Nita!veled mi van?hogy vagy?
Zsuzsaanyu!
Köszönjük hogy megosztottad velünk a pisis bugyink történetét de azt hiszem már nem vagyok ágyba pisilõs:))
Tesó hát te?:)))
Mellesleg a lányom is így szokott bilire...õ viszont ahogy bepisilt már vette is le a bugyit és kérte a tisztát.
Idõbe telt megértetni vele hogy nem elöbb pisilünk és aztán szólunk hanem fordítva,de ment...azóta ügyes kislány  és minden reggel ordit:anya pisilnem kell.
Persze "jutalom falat"nem jár érte neki szuszidi de...azt hiszem nem kell attól tartanom hogy bepisil:)))
Ugyanis akkor marad rajta a pisis bugyija és mehet úgy randira:))
Zotyesz drágám!
Még mindig akarsz udvarolni a kislányomnak?:)))

Nincs jelen

#1485 2008-02-21 15:57

kbalu
Tag

ez egyre viccesebb, most már tudjuk Roor, mano és Mayuska bilitörténetét :-)))

esetleg mindenki megkérdezhetné anyukáját, hogyan szokott rá a bilire, hátha segítünk Agica01-nek a tippekkel, ha találkozom mutterral, én is megkérdem tõle :-)

Nincs jelen

#1486 2008-02-21 17:03

roor
Tag

Halika!

Bzzzzz.........
Pasek:hõs vagy drágám!:D:D:D:D
Viki:még egy kis kitartás!:D:D:D
Luci:holnap megyek.:D Illetve mennék ha engedsz.:D
Tesó:már én sem pisilek ágyba.:D
Pusszancs drágáim :D

Szerkesztette: roor (2008-02-21 17:03)

Nincs jelen

#1487 2008-02-21 19:16

Agica01
Tag

Igazán köszi mindenkinek elõre is, addig is próbálkozom Zsuzsaanyu módszerével. :)

Nincs jelen

#1488 2008-02-21 20:48

Lucifer
Tag

Pasek!
Le a kalappal,elõtted!!!Nem tudom,hogy én végig tudnám - e csinálni azt amit te csinálsz!!!
Gratulálok!!!Ja!!!!!És ahogy látom te a kivételes pasik körébe tartozol mert nem nyafizol ha beteg vagy.!!!:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ágica!
Hát nem is tudom , hogy mennyi idõ volt amire leszoktak a pelusról de a Norbinál elég sokáig tartott a Niki hamarabb leszokott róla mert a bölcsibe másokat is látott a wc-be pisilni.
Pilli!
Meddig van még suli???????

Linus!
Írj ha megérkeztél!!Érezd nagyon jól magad!!!!
Vicaa!
Mi a baj?????
Remélem nem kell kórházba menned!!!!!!
Roor!
Hát persze , hogy jöhetsz mindig szívesen látlak!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-02-21 20:49)

Nincs jelen

#1489 2008-02-22 11:33

pasek
Tag

Napi jelentés #5

Szia MindenkineK! Nagyon-nagyon köszönöm a sok bíztatást, amit kapok Tõletek, sokat merítek belõle :) Igazából azért szeretném ezt az egész tortúrát kifigurázva tálalni, ha esetleg idetéved valaki, aki "külsõs" ne gondolja rögtön azt, hogy egy ilyen belezéssel eljött a világ vége, mert ez egy szálat sincs így :) Tól kell lenni rajta, ha muszály, és kész.

Luci: nyafizok én is, csak az arra megfelelõ helyen:D

Na szóval:

Kedves Összekötõ tiszt!

A tegnapi tükörtermes látogatásomnak annyi "utózöngéje" volt még, hogy megtapasztalhattam, miért mondja a magyar közmondás, hogy segget csinál a szájából... Ugyanis az alul pumpált levegõ valahogy végig avászkodott a bélésemen, s egy része büfiként távozott... eszembe jutott általános iskolai biosz tanárom is az õsszájúakkal, meg az újszájúakkal együtt..
Továbbá megtudtam egy-két dolgot a Kabiven vénás tápszer 'lehetséges' mellékhatásairól, és nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Az egyik, ha jól emlékszem, akkor tudatzavar, a másik pedig gyakori erekció.. vagy szelekció?     esetleg rezurrekció?
Ezeket a szavakat én nem értem, csak annyit tudok, hogy iszonyú dühbe gurulok, ha nem Napóleonnak szólítanak, és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva késztetést érzek a gyengébbik nem iránt...
Tanácsodat kérem, hogy mi tévõ legyek??? (Áki nõvérnek nem szólnék, vele kicsit bizalmatlan vagyok, különben meg Áki nõvér menjen csak az elõvéddel, közeledünk Waterloo felé...

ha a Fókuszban láttok egy riportot, amiben egy gebe fazon pizsamakabátja gombjai közé dugott jobb kezével, álló répával lyányokat kerget, az én leszek :)

no, egyébként azt mondták, hogy mûtétig már nem igazán történik velem semmi érdekes, és ha minden igaz, akkor hétfõn, vagy kedden költözök át a Bécsi úti  mûintézménybe, a Margitba, és még jövõ héten meglesz a belezés.

ja, és ha minden jól alakul, ki szeretnék puncsozni magamnak egy szabadnapot az operácsió elõtt. Majd azt fogom füllenteni, hogy haza kell menjek az asszonkához. (aki nem tudná, most épp egyedül vagyok - de ezt a tényt itt nem ismerik :D)
Szóval az lesz a kamu duma, hogy mûtét után sokáig nem leszek képes teljesíteni, ezért HAZA KELL MENJEK- ha ha dokinénivel beszélek, meg kell hogy értse, ha meg dokibácsival, akkor méginkább :):):):)

mano: itt nem váltanak pénzt!!!!

tyííjjj, kicsit felgyaktam az agyam!!!

nem vagyok hajlandó elhinni, hogy pépes étrendbe csak répafõzelék jöhet szóba... már érzem, hogy kezdenek nõni a füleim, húsvétra az összes nyuszit lepipálom, ha így haladunk... ufff

Szerkesztette: pasek (2008-02-22 12:33)

Nincs jelen

#1490 2008-02-22 11:42

youlcsi
Tag

eszméletlen, ahogy kezeled ezt a dolgot! én még azt sem tudom, hogy mi bajom van, hogy komolyan beteg vagyok-e egyáltalán, de már így is szétaggódtam magamat.

Nincs jelen

#1491 2008-02-22 16:40

Lucifer
Tag

Pasek!
Remélem a terved sikerûl és hazaengednek!!!
Ha pedig úgy adódik,hogy nyuszivá változol akkor hozzánk szívesen jöhetsz nagyon szeretjük a nyuszikat!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekünk is van kettõ és szeretnek nálunk lakni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bár mostmár nem tudom , hogy melyik a fiú és melyik a lány mert mindig más dud mást!:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D

Vicaa!
Itthon vagy??????
Mi van veled?????

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-02-22 16:41)

Nincs jelen

#1492 2008-02-22 19:08

pasek
Tag

Luci,
nem lehet, hogy mindketten fiúkák? :D:D:D
És estleg páros, páratlan napok felosztásban nyomulnak?
Ketrcben tartjátok õket? Azt hallottam, a börtönben......

Sikrült a tervem, haza vagyok engedve (szép magyarsággal szólva) Meg kell várjam, míg lecsepeg az infúzió, és már indulok is (kb. egy felesnyi van még hátra...)

Kellemes hétvégét mindenkinek, eltávról nem jelentek, ott élem a kis magánéletem :)

...de vasárnap estétõl megint bentlakó vagyok.

Szerkesztette: pasek (2008-02-22 19:12)

Nincs jelen

#1493 2008-02-22 20:11

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Mai napomon én is megismerkedtem a zacskós táp fogalmával, de csak 2 zacsinyival.
Meg sok medrollal. Aztán hazaengedett a doki a bébire tekintettel, meg arra , hogy kilobbizott délután egy tányér levest nekem, megettemm és benn maradt. :)

De sajnos azt is elmondta, hogy készüljek fel egy szûkülettel történõ megismerkedéssel szerdai CT majd kimutatja, mi is az a "kisalmányi resistencia" vékonybél tájékon, amit kitapintott. :(
Amennyiben beigazolódik a gyanúja akkor meg kell mûteni.

Ha holnap estig nem javul, vagy rosszabb a helyzet, akkor este 7-tõl ügyeletes a dokikám és kórházi napok jönnek. De reméljük ez még nem következik be.

Holnap még jelentkezek!

Neked Pase külön is jó hétvégét!!!!! Az ASSZONYKÁVAL :D:D:D!

Nincs jelen

#1494 2008-02-22 21:31

roor
Tag

Halika!

Kedves Pasek:mély tisztelettel és hatalmas vigyorral a pofámon olvasom jelentéseidet,az Áki nõvér által támogatott mûintézménybõl.:D
Vidámságod és fenemód gusztusos tálalásod lehetõvé teszi rémült nyuszik számára,hogy higyjünk a belezés utáni életben.:D
Roppantmód megnyugtató,hogy könnyed életfelfogásod és segiteniakarásod optimizmust hoz néha igencsak pesszimista napjainkba.:D
Köszönjük szépen!:D:D:D:D
Mindazonáltal megkérném hõn szeretett Napoleonunkat,ágaskodó leánykakergetõjével szíveskedjék magának egy csinos kis fiatal pipit levadászni,mély tisztelettel mi maradnánk hûséges alattvalói.:D:D:D:D
Bizalmatlanságát néhány nemes egyszerüséggel kiosztott férfias pofon,és néhány keresetlen szó megenyhítené,s talán bizalma visszatérvén újra vitéz és hõs vezérünk lesz,mely bizalmat jó alattvalók lévén meghálálnánk.:D:D:D
Szabadulásának napja alkalmából (mely bár rövidke idõre szól,de reméljük tartalmas lészen) kívánok mindenféle kellemes idõtöltést és répamentes övezetet.:D:D:D
Nyúllá változása esetnén kérném jelentkezését szerény hajlékomban,biztonságos és vadászmentes helyet tudok biztosítani.:D
Maradok tisztelettel a gyengébbik nem egyik képviselõje,valamint lélekápolója és agyament mentora.:D:D:D:D

Vicaa:hát ez nem hangzik valami jól és biztos nem is az.
Külön neked postázva egy kis "medrolmentesség","nincs szükség kórházra és mûtétre","akkor is bentmarad a kaja" féle roor-bogyó!:D
Lucika:köszönöm szépen,ismételten jól éreztem magam.:D:D:D
Tesó:pihenj sokat és bármiben kell segíteni szólj!Bármiben!:D:D:D
Mayuska:köszönöm hogy kiszolgáltál.:D:D:D:D
Mindenkinek sok-sok pusszancska

Nincs jelen

#1495 2008-02-23 08:16

Agica01
Tag

Szia Gigi,
neked is köszi a tippet. Az elmúlt 2 napban már 3x szólt, hogy pisilni kell, remélem, elindultunk a jó úton! :) Ha pár napon belül nem tudunk továbblépni, lehet, ezt is bevetem a másik módszer mellé.
KÖszi, szia.

Nincs jelen

#1496 2008-02-23 08:46

pasek
Tag

Vicaa!

Fel a fejjel, nem kell rögvest csúnyára gondolni a szûkület miatt, már ha valójában "õ" a tüneteid elkövetõje. Viszont most nagyon át tudom érezni a helyzeted, de én a saját kis szûkületemet elhanyagoltam, azért tartok itt, ahol tartok, kérlek ne légy olyan 'figyelmetlen-nemtörõdöm', mint én voltam, és megúszod kisebb nehézségekkel. Fel a fejjel, én nagyon szorítok! Mielõbbi jobbulást!

Nincs jelen

#1497 2008-02-23 11:13

roor
Tag

Halika!

Szép napot mindenkinek és kellemes hétvégét!:D

Nincs jelen

#1498 2008-02-23 11:42

Vicaa
Tag

Pasek!
Köszi a figyelmeztetést, biztos nem hanyagolom el. Még szerdán lesz CT, nem tudom mikorra lesz eredménye. Igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, Annácska is aggaszt azért. Apukája ugyan mindent profin megcsinál, de most annyi munkájuk van, hogy nem nagyon tud szabira menni.
Anyum meg sógornõm is dolgozik, sajna már rájuk is nehezen bízhatom mert Anyunak is sokat kellett távol lennie a munkából, míg papát ápolta.

Nade majdcsak lesz valahogy.

Roor! Köszi a bogyókat, minden erõmmel hasznosítom!!! :)

Egyébként beszéltem a dokival arról, hogy esetleg támogatná e a Remi megkérvényezését, és nagyon készséges volt. Utolsó lehetõségként még ezt tartogatom, a sógornõm asszisztens háziorvos mellett, aki szintén gasztros doki is és õ is azt mondta, hogy megpróbálna segíteni benne.

Puszilok mindenkit!!!! Jó hétvégét!

Nincs jelen

#1499 2008-02-23 11:43

Szuszidi
Tag

Roor legyen benne részed!

Nincs jelen

#1500 2008-02-23 22:32

Lucifer
Tag

Halihó!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!
Pasek!
Nagyon örülök,hogy legalább hétvégére itthon vagy!!!!!
Élvezd ki ezerrel!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vicaa!
Amit te irtál annak többé kevésbé örülök,sõt nagyon elszomorodom tõle!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Viki!
Veletek mi van?Te hogy vagy?????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb