#1501 2008-02-24 13:06
- vikimami
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Szia Luci, vagyogatunk.
továbbra is halmozom az élvezeteket! :
Tegnap este iszonyat vörös foltok jöttekki a felsõtestemen, el is mentünk az ügyeletre, kalcium injekciót kaptam.
De ma reggelre nemhogy javult volna, de romlott az állapot : már az egész testemet elboritja, helyenként össze is folynak a piros dudorok. (fej, arc stb. sem kivétel, még a fejbõröm is puklis és fáj)
Úgyhogy ma a bõrgyogy.ügyeleten kaptam szetroid injekciót, meg még valamit, amitõl iszonyat álmos vagyok
Nem tudják mitõl van, valami toxikus akármire gyanakodott az ügyeletes orvos.... Szerintem -mivel csak pépeset ehettem már 2 napja -túl sok volt a fehérej (joghurt, kefir, túró).
Ja, egyébként ma van a tisztitónapom :(, iszogatom a keserûsót, de még csak 1x produkáltam... szerintetek ez normális?????
Puszi
Nincs jelen
#1502 2008-02-24 13:09
- kbalu
- Tag
sztem teljesen normális, engem a keserûsó és a ricinus nem futósan meghajtott, hanem szépen folyamatosan tolta ki maga elõtt a cuccost úgy kb. 1 nap alatt 5-6x
Nincs jelen
#1503 2008-02-25 11:47
- pasek
- Tag
Kedves Összekötõ tiszt!
Hétvégére hazamentem, hogy kipihenhessem az itteni "teljes ellátás" fáradalmait. Kellemesen töltöttem a szabadidõt, bevallom vonatoztam, mert nehezen viselem az életet e nélkül, ha kérhetném mozgó kórházban tölteném a kötelezõ ittlétet síneken bolyongva... Csak visszajönni volt olyan érzés, mintha a fogamat húznák, csodaszép idõ, ragyogó napsütés, fiatalok fülig érõ vigyorral jöttek szembe... És e hétvége után nehezebben is viselem az ittlétet, nagyon kellemes volt odakinn..
Egyébként hogy hazaengedjenek, nem kellett semmit kamuzni, elengedtek "csont" nélkül. Szóval nem kellett a nem szûnõ kamatyolási ingerre hivatkozzak. Nem kapom már a répamerevítõ, napóleonosító infúziót se, csak úgy vagyok. Holnap részem lesz még egy ún. passzázs vizsgálatban, ez után derül ki, hogy mi lesz a további menetrend a számomra...
Viki: nagyon szorítok a tüki miatt, remélem már túl vagy rajta, és semmire se emlékszel az egészbõl!!
Szerkesztette: pasek (2008-02-25 11:49)
Nincs jelen
#1504 2008-02-25 14:53
- pasek
- Tag
Halihó (Grrrr..morcos vagyok!!)
Most volt vizit, s kiderült, hogy lehet nem is fognak egyelõre megoperálni, majd meglátják a holnapi vizsgálatom után... Nem mintha annyira szeretném ezt a mûtétet, csak ha holnap mégis aszondják, hogy remit kapok (ami a múltkor úgy volt, hogy nálam ez most nem jöhet számításba), akkor szeptembertõl idáig miért gyötrõdtem ennyit??? Meg felfaltam egy nagy csomó egyéb gyogyit...
És most megint ott állok, hogy bíz(hatok) És ha ez se jön be? Akkor megint táppénz? Segítsetek már? Ha kikérdezem a hozzáértõket, hogy mi nyújthat végleges megoldást erre a nyombélszûkületes istencsapására, ti mondjuk adott esetben melyiket választanátok?
Mer ha most megint lesz egy "tákolás" ideig-óráig, akkor eccer csak újra eljutok addig, hogy ismét a mûtét jön szóba. Ugyanis nekem ezzel a betegséggel nem igazán voltak tünetmentes idõszakaim, csak olyan, hogy kicsit sz@r, meg olyan, hogy nagyon sz@r..
Vagy csak ennyire el vagyok tévedve oly sok év után, és nem tudom megbecsülni, a 'kicsit sz@r' állapotomat? Már teljesen el vagyok tévelyedve, most így fogalmam sincs, hogy egyáltalán mire gondoljak, mi az, amit szeretnék akarni....
Nincs jelen
#1505 2008-02-25 15:02
- kbalu
- Tag
én a mûtétet választanám, remivel bár lehetsz tünetmentes, de a problémás rész attól még ott van....
Nincs jelen
#1506 2008-02-25 16:04
- Pilli
- Tag
pasek: nekem nem volt még szûkületem és remélem nem is lesz ebben részem, de én a remire szavazok. már csak azért is, mert amikor én kaptam, velem volt egy másik lány is, aki szûkülete miatt kapta a remit és teljesen rendbejött tõle. ennek már egy éve, azóta is tartjuk a kapcsolatot és semmi panasza nincs. persze nem tudhatom teljesen, hogy mit jelent egy szûkület, csak sejtéseim vannak róla, de én azt választanám inkább, mint a mûtétet. Fel afejjel és tarts ki amenynire tudsz!!!
viki: veled mi újság??
Nincs jelen
#1507 2008-02-25 16:11
- pasek
- Tag
na pfffff....
1-1
Nincs jelen
#1508 2008-02-25 16:18
- Pilli
- Tag
pasek: orvosod végülis mit javasol? vagy már rajta se lehet kiigazodni?
Nincs jelen
#1509 2008-02-25 16:20
- kbalu
- Tag
nekem sincs panaszom a mûtét után :PP :))
de mûtét után nincs remi, remi után viszont lehet mûtét, tehát mûtét :DDD
pasek sztem direkt tetted fel a kérdést, hogy jókat szórakozhass a mûtét vs remi csatán :-))))
Nincs jelen
#1510 2008-02-25 16:23
- pasek
- Tag
Pilli: orvosom holnap dönt a passzázs vizsgálat után
kbalu: nem volt szándékomban mûtét vs. remi vitát generálni :D
Nincs jelen
#1511 2008-02-25 16:30
- Szuszidi
- Tag
Tudod Pase nekem az eszem azt mondja mûtét (mert ha bevezetik a új rendszert lehet nem jutsz többet mûtõ közelébe se) de a szívem azt mondja hogy Remi mert ugye minél késõbb vágnak annál jobb! Várd meg mit mond a doki s a helyzet adta lehetõséget használd ki!
Nincs jelen
#1512 2008-02-25 16:52
- roor
- Tag
Halika!
Drága Pasek!
Az én voksom amelett teszem le,hogy sz@rni az egészre és élni!:D:D:D:D:D
Egyébként abban van valami,hogy ha most nem mûtenek lehet a mûtõ közelébe se mész már.
Szerintem te fel vagy készülve a nyisszantásra,és várod is hogy hízhass és élhess.:D:D:D
A remi egy remény lehet még,de nem úgy tûnik nekem,hogy kibirnád a csalódást.
Nos hát minek húzni halasztani, akkor legyen 2-1 a mûtét javára.:D
Pusszantlak
pá
Nincs jelen
#1513 2008-02-25 17:39
- Marthuska
- Tag
Szia Pasek! Nem tudom, hogy a Remi hosszútávú javulást hozhat-e? Lehet ez megoldás egy ilyen komoly szûkületes problémára? Attól félek, utána megint csak a mûtéti megoldás elõtt állnál.
Bízom benne, hogy a lehetõ legjobb döntést fogod hozni, az orvosi véleményt figyelembe véve.
Nincs jelen
#1514 2008-02-25 18:08
- Nita
- Tag
Pasek!
Én még nem kaptam remit,és még nem is mûtöttek ezért nem szólok bele, ez a te döntésed kell hogy legyen... Viszont, ha saját magamról kéne döntenem én talán megpróbálnám a remit, és utána még mindig lehet mûteni ha az nem válna be. Csak egészségügy bizonytalansága miatt, nem feküdnék kés alá. Persze hacsak nem tudni hogy az biztos siker...na most sokat segítettem mi?! :D:D
Én minden esetre remélem, hogy egyszer csak egy rossz emlék lesz ez neked!!!
Nincs jelen
#1515 2008-02-25 18:19
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D:D
Na Pasek most légy okos.:D
Szó se róla,nem könnyû a döntés,és nem irigyellek.
Ez van.:D
Remélem hogy jó döntést hozol,mert szeretnék egy dagi Paseket látni.:D:D:D:
Vikimami:gondoltam rád,meg szorítottam neked!Megvagy még?Jelentkezz :D
pá
Nincs jelen
#1516 2008-02-25 18:26
- tee
- Tag
kérjünk meg egy kéményseprõt hogy tervezzen rakétakilövõbázist.... szerintem ez a kérdés ilyen.
Nincs jelen
#1517 2008-02-25 18:41
- roor
- Tag
Halika!
Gyorshír!
Vikimaminak nem csinálták meg a tükit a puklik miatt,este jön fórumra bõvebben tõle!
pá
Nincs jelen
#1518 2008-02-25 19:20
- vikimami
- Tag
Köszi Roor :D
Sziasztok!
Nem volt meg a tükrözésem, az altatóorvos meglátott és nem vállalt be. Mivel nem tudják mitõl lettilyen a bõröm - és egyre rondább a Medrol injekció és a hisztamin ellenére is - nem mert elaltatni, mivel az altatószerbe is van tojásfehéje, szója, stb.
Szóval ott ültem a hátulgombolós kis hálóingbe és bõgtem egy sort... Mert már teljes nyugalommal rákészültem, tisztitás is megvolt, stb.
Addig nem nyúlnak hozzám, amig nem tudják kideriteni, hogy mitõl vagyok allergiás. Ezt nekem kell megoldanom -mármint a kideritést...
Viszont most meg még iszonyat hasmenésem is van :(
Nem mondom hogy nem vagyok kiborulva, de szerintem sokan a helyembe mostmár tényleg kilennének...
Nincs jelen
#1519 2008-02-25 19:43
- Marthuska
- Tag
Kedves Vikimami! Nem is tudok, mit mondani, csak azt, hogy rettenetesen sajnálom. A tükrözésre való felkészülés is egy kínlódás, és mégegyszer felkészülni..... Velem már volt olyan, hogy nem tisztultam ki, így a tükrözés során csak egy rövidke szakaszt tudtak megnézni. Emiatt elküldtek egy vastagbélröntgenre is, és arra is ugyanúgy kellett hashajtózni. Mondanom sem kell, hogy mekkora csalódás volt nekem is mégegyszer felkészülni.
Remélem hamar kiderül, mire vagy allergiás, mi okozza a kiütéseket.
Jobbulást kívánok! Puszi!
Nincs jelen
#1520 2008-02-25 21:01
- Norby1
- Tag
Sziasztok
Én is Nita véleményén vagyok.Megpróbálnám a remit és utána még mindig van lehetõség arra hogy mûtét legyen.A remi nem ront a helyzeten de az operáció végleges.
Nincs jelen
#1521 2008-02-25 21:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok ám és figyelek de nem tudok mit mondani!!!
Ja!-de még is.
Ma volt nálunk az ingatlanos felvenni a lakás adatait és fényképezni.Este telefonáltak,hogy holnap már jön is valaki megnézni a lakást.Most sirjak vagy nevessek?!?!?!?!?!?!?!?!?!
mi csütörtökön megyünk lakásnézõbe!
Manó!
Szombaton átjöttök???Pia party??
Nincs jelen
#1522 2008-02-25 21:17
- mano1973
- Tag
Szia Luci!
Ki nem hagynám a pia partyt:))
Tomi sajna dolgozik de én meg Vica megyünk:))
Fütyi hiányom van ugyhogy készítsd Rolit:)))
Pasek!!
Tarts ki!!!!!!!Gyógyulj meg lécci...nem..nem léci ez inkább parancs!!!!!!!
Nincs jelen
#1523 2008-02-25 21:26
- zotyesz
- Tag
csajok nem sok a piálás egy kcsit???? :) :)
Nincs jelen
#1524 2008-02-26 06:58
- mano1973
- Tag
zotyesz!
Mi csak vizet iszunk meg üdítõt:))
Azt csak szabad neeeeem?:))
Nincs jelen
#1525 2008-02-26 07:47
- Szuszidi
- Tag
Mano!
Persze vizet mert a vodkát hígítjátok! Üdítõnek meg csak paradicsomlét! :D:D:D
Nincs jelen
#1526 2008-02-26 13:33
- Lucifer
- Tag
Szuszi!
Mi a vörösbort higitjuk kolával!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor , Pilli , Nita , Viki ......stb bocsi akit kihagytam.Mi van veletek???
Éjszaka baleset ért!:(:(:(:(:(:(:(:(:(Ez szörnyûûûûûûû!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#1527 2008-02-26 13:52
- Rigor
- Tag
fúúúúúúúj kóla! - egyébként se SCD kompatibilis:)
Nincs jelen
#1528 2008-02-26 14:55
- pasek
- Tag
Kedves Összekötõ tiszt!
Megpasszázsvizsgáltak. A méz sûrûségû kontrasztcuccot gyorsan kellett innom, amire mondtam, hogy ez nem lesz okés ám, de rám lett förmedve, hogy annyian vannak kinn a váróban.. Szót fogadtam, beharaptam a maradékot hipp-hopp, és láss csodát: vissza is porlasztottam egy részét. Hehe, kellett ez nektek, most takaríthattok. Majd újabb lötyit kotyvasztottak, azt kicsit lassabban iszogattam... majd jól bocsánatot kértek, mikor meglátták a rtg alatt, hogy milyen csodaszûkületem van... Tök vicces ez a realtime rtg.... Lötyög a cucc mozgás közben, mert forduljon jobbra, forduljon balra stb., és olyan mint valami jamesbond filmben, vagy a nationalgeographicon, mikor keresik a drogcsempészek valagában a drogkapszulákat. Mindegy, a vizsgálat több szakaszban volt, óránként vissza-vissza kellett mennem, hogy lássák hogyan kavar a cucc lefele, hogyan igyekszik a fény felé.
Ha indián lennék, át lehetne keresztelni fehér kakinak...
Lényeg a lényeg, hogy nincs lényeg...mert mire itt nagyvizit lett délután, addigra nem érkezett meg az eredményem, így semmivel se kerültünk elõrébb, szal fogalmam sincs mi lesz még. Remélem holnapra azért valami írástudó meghozza a döntést, hogy mi is lesz velem, vagyis hogy infúziós zacsi, vagy vagdalkozás. Kicsit az a baj, hogy eddig még csak-csak érdekelt, hogy mi lesz, de egyre inkább teszek rá, úgy még sohase volt, hogy sehogy se legyen..
Szerkesztette: pasek (2008-02-26 14:57)
Nincs jelen
#1529 2008-02-26 15:11
- Szuszidi
- Tag
Pase! Tyú azt a fûzfán fütyülõ rézangyalát! Ilyent nekem is csináltak reggel 7-kor kezdték s délután 15 kór még a Szentjánosban voltam a fõorvosúr azt mondta nincs baj csak lassan ment le a trutymák! Reméljük hogy hólnap választ kapsz !! Amúgy kicsiny fejemmel nem tudom felfogni mi a szart piszmognak egy röntgent sorozattal!
Nincs jelen
#1530 2008-02-26 15:16
- zotyesz
- Tag
Mano vizet meg üditöt mi???????????????
én meg királyfi vagyok meseországban
Nincs jelen
#1531 2008-02-26 17:00
- pasek
- Tag
Jelentem szültem!
Direkt megkérdeztem, hogy nem lesz gond a kiba kontrasztanyag kidolgozásával? Ááá, dehogy fiatalember, ez vízoldékony anyag, nem lesz semmi gond...
E helyett egy végbél formájú "mészkõ-konglomerátumot" kellett a fényre segítsek... Aszittem szétrepedek, miközben erõlködtem, szinte éreztem, hogy a szemgolyóim elérik a szemüveg lencséjét...
Jah, és mi lett volna, ha azt mondják, hogy nehézségeim lesznek a ktermeléssel.....WAAAZZ! ehhez már bányamûvelési engedély kéne...szegény kis aranyerem! (ha hazamegyek bekenegetlek pipamocsokkal)
Nincs jelen
#1532 2008-02-26 23:12
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
röviden:
Ma voltam a László kh-ba Immunológia-haematológia ügyben, hátha mondanak valamit az idõközben még diszesebbé vált testemet boritó valamire (bõrnek már nem nevezném)
Egy tucat kémcsõ biztos megtelt :D.
Nagyon várom az eredményeket, mert ez igy már elég gázos, két orvos szörnyûlködött rajtam...
És ma megkósolhattam életem elsõ tápszerét is (banános, nem is olyan rossz).
Puszi nektek
Nincs jelen
#1533 2008-02-27 11:29
- Linus
- Tag
sziasztok!
nagy nehezen sikerult irnom egy masik topikba, szal ugy gondolom talan ide is tudok vegre :D mindenesetre ez egy eleg vicces vodas net, csuda dolgokra kepes...
nezzetek el, hogy nincs ekezet, en mar eszre sem veszem. az ut kicsit kalandos volt, repterrol bevonatozni Romaba meg csak-csak, de hogy az erintett buszrol negyen mondjanak negyfelet, aztan megis at kelljen szallnom, azt azert nem gondoltam volna. parom megnyugtatott, hogy nem velem van a baj, az olaszok sem ertik egymast :D a lenyeg, hogy ideertem, es mindenki nagyon orult nekem :D
vissaolvasgattam, es hat Pasek, a helyedben most asszem en sem tudnam, hogy mit valasszak. mindenesetre jo lenne tudni az eredmenyeidet igy elso korben, utana talan tud vmi okosat mondani az orvosod is. Viki, remelem hamar kitalaljak, hogy mi ez! nem csodalom, hogy ki vagy akadva, nagyon szoritok neked! Vicaa, veled mi van?
itt ma megint elfelejtett sutni a nap, legalabbis egyenlore... egesz hetvegen olyan jo ido volt, hogy hetfon mar nem jutottunk el a tengerig, akkora kod lett a paratol, hogy visszakergetett bennunket es estenkent itt is uez a helyzet... de legalabb a nap sutne ilyenkor. Giuse dolgozik, es hat elvileg most azert ultem am a gep ele, hogy en is dolgozzam, de mit ad isten, a forumon kotottem ki. nem is ertem :D
hasam persze osszekapta magat, es hagyja, hogy bekeben elvezzem ezt a ket hetet! Mamma meg valtozatlanul jo arc, okosban foz, hogy nekem is jo legyen. ahogy elnezem ma articsokas spagetti lesz, meg kenyeret is sut, nyami :D csinaltunk, meg meg csinalok is par kepet, es majd otthonrol felteszem. bar mondanom se kell, persze nem sok kedvem lesz hazamenni...
vigyazzatok magatokra, majd meg jelentkezem, foleg ha a vodafone is ugy akarja :D pusz mindenkinek
Nincs jelen
#1534 2008-02-27 12:03
- Lucifer
- Tag
Viki!
Remélem,hogy hamar kiderûl,hogy ma a bajod!!!
Patrik hogy van?Éjszaka alszik?
Linus!
Nagyon örülök,hogy írtál!!Anna kifejezetten örülök,hogy a hasad is rendben van.Látod csak az utazási izgalom volt!!!
Végre a pároddal lehetsz!Remélem azért lesz jó idõd!!!!!A mama meg tényleg nagyon rendes , hogy úgy fõz,hogy az neked is jó legyen!!!
Vigyázz magadra!!
Lányok!!!!!
Hol vagytok???????????????
Vicaa!
Veled mi a helyzet??????Ugye nam kellett befeküdnöd???
Fiúk!!
Ti se nagyon vagytok!!!!
Roor összekötõ tiszt!
Tessék jelentkezni!!!!
Luci hívja Roort , Roor jelentkezz!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#1535 2008-02-27 12:14
- pasek
- Tag
Kedves Összekötõ tiszt!
Na, megvolt az okosítás, kiokosodtam. Avvan, hogy ha eccer (most, a közeljövõben, vagy máskor) mûteni kell, akkor mindenképp a professzor intézi nekem a sebészt. Szó szerint úgy fogalmazott, hogy olyan sebész kezei közé enged csak, aki kezei alá õ is befeküdne. Így aztán egyelõre elkezdik a remit, délután kapom az elsõt. Az lehet vele az egyik - számomra most legkritikusabb - mellékhatás, hogy olyan gyorsan "gyógyul" a belem, hogy akkora hegesedés lép fel, hogy rögvest operációra lesz szükség. Vagyis, most délután elkezdik lecsorgatni az elsõ adagot, és még a héten kiderül, hogyan is reagálok rá. Ha durván hegesedek, akkor még a héten át a Margitba, és operáció, ha nem, akkor hétvégén hazamehetek, és csak a következõ infúzióra kell befeküdjek.
Minderre azért van lehetõség, mert a szûkületem úgy áll össze, hogy egy része hegesedett rész, másik része viszont ödémás, fekélyes gyulladás. Elvileg az infúzió ezt az ödémás cuccot húzza le, meg eltünteti a fekélyeimet is.
Így most bizakodék ezerrel... ugyanis a lepényhal megy utoljára.
Én eldöntöttem, hogy nem lesz mûtét, hétvégére marad a jóidõ, kinn a helyem... vigyázzatok, mert beváltom az ígéretem, és megyek....
Nincs jelen
#1536 2008-02-27 12:15
- Szuszidi
- Tag
Szuszidi hívja a Vénuszt jelentkezz ! Z.Z... Z...Z. Z.Z... Z...Z. Z.Z... Z...Z. Z.Z... Z...Z. Z.Z... Z...Z. Z.Z... Z...Z.
Nem jelentkezik pedig a Vénuszon élnek a jó csajok! :)
Vagyunk figyelünk! De csak csöndben! :)
Pase hol vagy te is el vagy tûnve!! Senki nem tolja fel a biciklit a chatra??
Szerkesztette: Szuszidi (2008-02-27 12:26)
Nincs jelen
#1537 2008-02-27 14:18
- Lucifer
- Tag
Pasek!
Szorítok neked ezerrel,hogy hétvégére haza gyere!
Nincs jelen
#1538 2008-02-27 15:00
- pasek
- Tag
Jelentem csepeg a remi!
Nincs jelen
#1539 2008-02-27 15:18
- vikimami
- Tag
Pasek!
Szivbõl örülök a jóhírnek!!!
Vigyázz magadra, bár hétvégére esõt mondd, de ezt téged ne tartson vissza attól, hogy kigyere ! :D:D:D
Nincs jelen
#1540 2008-02-27 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Gondoltam mindenkire,pusszancs mindenkinek,dög vagyok és igen Szuszi drágám éhes is!:D:D:D:D
Cuppancs:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1541 2008-02-27 20:00
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Akkor csak egyél Roor! Jó étvágyat!
Jelentem ma én is megismerkedtem a "puklikkal". Allergiás vagyok a CT-n beadott kontrasztanyagra, ezért a vizsgálat végére igencsak ijesztõen néztem ki. Lett is dokisereglet. Azt mondták szerencse a rosszban, hogy ennyi medrolt szedek, így egy calcium és még egy adag medrol után visszahúzodtak a rondaságok.
Jó hír, hogy nem láttak semmit, szûkületet se, csak tudnám akkor mit tapintott a doki ami kisalmányi. Holnap viszem a leletet neki, majd meglátom mit mond.
Most lépek is, mert még valahogy vasalnom kell egy picit!
Pussz mindenkinek!!! :) Jó éjt.
Nincs jelen
#1542 2008-02-27 20:11
- Szuszidi
- Tag
Vicaa ugye mondtam hogy nem szükület!! :)
Nincs jelen
#1543 2008-02-27 20:53
- mano1973
- Tag
Luci!
Küldtem neked iwiwen levelet hogy meg tudd keresni Gyulát:))
sikerült megtudnod hol járt?Megnézted a levelem?Majd ird meg mert kíváncsi vagyok?:))
Mindenkinek puszi.
Pasek!!!
neked külön is és drukkolok.
Jobbulást mindenkinek
Szerkesztette: mano1973 (2008-02-27 20:53)
Nincs jelen
#1544 2008-02-27 21:06
- Lucifer
- Tag
Drága Manó!
igen leveledet megkaptam és el is olvastam ill.meg is néztem!
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!
De akkor is azt üzenem,hogy kapd beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Ha a Tomit keresed akkor is ezt találod!!!!!!Gondolj csak bele!!!!!!!!
Páááááááá
Nincs jelen
#1545 2008-02-27 23:27
- Norby1
- Tag
Sziasztok
Pase ez jó hír és biztos hogy hétvégen megint a síneket járod hacsak nem lesz megint sztrájk.
Nincs jelen
#1546 2008-02-28 06:22
- mano1973
- Tag
Luci!
Tominak az volt az szerencséje hogy épp fürdött.Különben....két hatalmas pofon várja itthon:)))
Eléösször én is csak lestem aztán leesett hogy poén az egész:))
Bocsi de...annyira jó volt:))
Nincs jelen
#1547 2008-02-28 10:57
- pasek
- Tag
Jelentek!
Tegnap este rámtört a frász, ugyanis elkezdett görcsölni a drágám, meg 4 órával a vacsi után is éreztem, hogy tele még a gyomrom egy ilyen "lötyögtetéses" ráellenõrzéssel. Aztán jól befenyítettem, hogy ne hagyjon má sz@rba, meg különben is nem leszünk jóba, ha ilyeneket csinál, mert nem így egyeztünk meg, és különben is igen sok zsét költöttek el a tennapi infúzióval, ugyanis a kezdõben 3 ampulla csodaszer volt koktéosítva. Aztán egész éjjel jó kis nyugtalanság gyötört, reggelre égett a gyomrom, gondoltam kész, itt a vége... De jött délelõtt a doktornõ, megvizsgált, és mondta, hogy ne parázzak, mert ha gáz lenne, akkor sokkal kakábbul érezném magam, csak most egy kicsit meg lett terhelve a gyomrom-nyombelem (direkt, próbaként, hogy hogyan is ürülök) egy dirach-delta impulzus függvény-szerû 4 zsemlés vacsorával. Nem tudom a napját se, mikor ettem utoljára ennyit egyszerre...
Aztán azóta visszavettünk a tempóból, szépen lassan, apránként eszegetek, és ma már, ha minden jól megy, akkor nem pépes lesz az ebédem, hanem síma bélgyuszis étrendû. Ha ezt is bírom, meg a vacsival se lesz gond, akkor holnap délelõtt kapok egy elbocsájtó szép üzenetet, és mehetek isten hírével, operáció meg egyelõre akkor levéve a napirendrõl.
(nem akarok telhetetlennek tûnni, ezért csak költõiként teszem fel a kérdést: ha most megkaphattam ezt a csodainfúziót, akkor szeptemberben, mikor ugyanitt feküdtem ugyanilyen dögrovással, miért nem kaphattam meg? Meg kellett mutassam, hogy képes vagyok még egy fél évet nyûglõdni?)
Norby: hétvégén vonatozok akkor is, ha a világ sztrájkja szakad le az égbõl :):):)
Nincs jelen
#1548 2008-02-28 16:36
- roor
- Tag
Halika!
Pasek:otthon leszel,hazazavarnak és sokkal jobb lesz az állapotod is.:D:D:D
Örölök hogy megvagy.:D:D:D
Eszek.Jelen pillanatban rántott párizsit rízzsel és petreszelymes krumplival,de vár még rám egy adag rántott karfiol rízzsel és egy adag kolbásszal töltött karaj krumplival.
És ma iszonyatosan agresszív vagyok,bent is dühöngtem,bocsánatot is kértem a csoportvezetõmtõl aztán elmagyaráztam neki hogy miért vagyok agreeszív kismalac.:D:D:D
Azt kérdezte mikor megyek orvoshoz.:DHát nem tündéri a drágám?:DOlyan megértõ mióta tudja hogy crohnos vagyok és a frászt hoztam rá.:D
Imádom no:D:D:D:D
Mentem mert a kaja síkít utánnam.:D
Pusszancs és mindenféle jó roor-bogyó!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1549 2008-02-28 18:33
- Linus
- Tag
hali!
na, jol jart az en kis szulinaposom... ugy egy oraja behivtak melozni, mert valaki rendelt egy bazi nagy tortat. jol nezunk ki, masnak csinal tortat a sajat szulinapjan :D nem baj, megvarom en, nem ussza meg :) este meg megyunk unnepelni, es fincsi olasz pizzat fogok enni :D bar azt megmondom: csak az elmult majd egy hetben ettem annyi tesztat, mint az elmult fel evben osszesen :D de Mamma legalabb frankon csinalja, es a vegen talan meg hizok is par dekat!
ja es ugy higgyetek el, itt a big brother 6. vagy 7. szeriaja megy eppen! tegnap este mindenki azt skubizta, total kesz voltam, de ugy latszik itt nagyon bejon a nepnek :D igaz, egyebkent is tele vannak szamomra faraszto talk show-kal. viszont Dr. House-t is neztem, ha mar az otthonirol lemaradok...
Pilli, mi van veled? nem latlak. remelem nem temettek maguk ala a konyvek a konyvtarban :D pasi? ugye centikkel a fold felett? Roor, ra se rants, egyel csak, en is azt teszem! sot, majusban ehetnenk versenyt pasekkal, mit szoltok? :D Luci, Mano, mit muveltek a sracok? ha rosszalkodnak, tolem is kaphatnak egyet! :D Vicaa, Viki, hogy vagytok? es a picik?
na jok legyetek! pihizek kicsit, hogy friss es ude legyek estere :D
Nincs jelen
#1550 2008-02-28 18:54
- Lucifer
- Tag
Pasek!
Ment mail!
Linus!
Jó téged látni!!!
A Párodnak pedig így ismeretlenûl is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!
Nincs jelen