#1551 2008-02-29 07:51

Vicaa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!
Vagyok, csak a dokilátogatások meg a "derékkicsinálódás" miatt Anyunál voltaunk a picurral.
Jobban érzem magam valamivel, legalábbbis ami crohn õkelmét illeti, de ez csak a sztero miat van.
Tegnap leültünk a dokival (a párom is jött), de eléggé tanácstalan volt, mit lehetne még kezdeni velem, mert a sztero mellékhatások már igencsak kezdenek kijönni. (Ennek köszönhetõen megint nem tudok emelni, hajolni. :( )

Felírta a mobilszámom és jövõhéten ígérte rámszól, hogy Remi ügyben sikerül e valamit intéznie. A jószándéka maximális, csak még elég tapasztalatlan remélem a "nagykutyák" nem törik majd le a lelkesedését és segíteni akarását.

Majd még jelentkezem!!! Ha lesz egy pici idõm vissza is olvasok. Addig is pusszantás!

Nincs jelen

#1552 2008-02-29 11:39

pasek
Tag

....
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
....

Nincs jelen

#1553 2008-02-29 12:03

Pilli
Tag

Pasek: Hurrááá!!!!!
Linus: vagyok ám, csak csendes megfigyelõként olvasgatok. Teljesen bekebelezett ez a szerelemnek nevezett "szörnyeteg" és nagyon tetszik :) Amúgy a könyvtárt is elhanyagoltam egész héten. Dolgoztam délelõtt és utána repültem az emberhez :) Így telnek vidám kis napjaink. Úgy látom Neked is jól telnek a kinnt töltött napok és ennek nagyon örülök, maradjon is így!!!! Egyél sok sok tésztát, én is ettem a hten, nagyon szeretem! VIgyázz magadra!
Luci, Mano, ROor: Veletek mi a helyzet?

Nincs jelen

#1554 2008-02-29 15:00

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Pilli!
Nagyon örülök,hogy minden oké és dúl a lamour!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Maradjon így sokáig!!De ahogy annak ideén anyukám mondta a tanulás rovására ne menjen!:):):):)
Azért a könyvtárat se hanyagold el,vidd magaddal õt is!:D:D:D:D:D:D:D
Mi jól vagyunk.

Pasek!
Nagyon örülök,hogy itthon vagy!!!Ezek szerint a remi nem ütközött akaályokba!!Vissza kell menned???

Nincs jelen

#1555 2008-02-29 16:34

pasek
Tag

Luci!

Én is nagyon örülök ám!! Záróval a kezemben léptem ki a kórház kapuján, így csak a további infúziókra kell visszamennem, amik a kezelés részét képezik még. Mától, ha minden jól megy, akkor folyik az életem a rendes medrében, vagy fogalmazhatok úgy is, hogy sínen vagyok! A mûtét egyelõre elhalasztva, bár a zárómon az van, ha a biológiai kezelés nem vezet megnyugtató eredményre, vissza kell térjünk a mûtétre, de én hiszem, hogy ez nem fog bekövetkezni. Nagyon köszönöm még egyszer, hogy ennyit, és ennyien gondoltatok rám, igazán jól esett!

pasek

Nincs jelen

#1556 2008-02-29 21:46

Lucifer
Tag

Pasek!
Nagyon bízom benne,hogy minden rendben lesz!!!Szorítok neked!
Mindig az a leg fontosabb hogy miben hisz az ember!Az a jó,hogy nem adod fel és hiszel benne,hogy ez a kezelés segít!Mégegyszer tényleg nagyon szorítok!!!!!

Roor!
Köszönöm,hogy itt voltál!
A párod mit szólt a gatyához??,

Zsuzsaanyu!
Nagyon jó lenne összefutni ás dumcsizni egy kicsit!!!
Mikor jársz errefelé???????????????

Manó!
Holnap várlak titeket!!!!

Nincs jelen

#1557 2008-03-01 08:04

roor
Tag

Halika!

Szasztok drágák!:D:D:D
Vagyok ám,csak lustán.:D:D:D
Luci:én köszönöm  a vendéglátást meg az isteni pasit!:D:D:D
Párom a gatyára úgy nézett mint egy éhes kismacska,aztat mondta hogy szerinte szûk nekem,de a legnagyobb baja az volt,hogy rá nem jó.:D:D:D
Mikor meglátta csak annyit kérdezett hogy ennyire lefogytam?Hát igen.Arany kezed van a 46-os gatyóból csináltál 36-ost.:D:D:D:DKöszike,a díjjadat nem feledem.:D:D:D
Pasek:üdv otthon és húzzál bele a kerekedésbe.:D:D:D:D
Pussz majd késõbb még jövök. :D:D:D:

Nincs jelen

#1558 2008-03-01 08:07

mano1973
Tag

Tesó!
A képeket  csináld meg  majd.ok?
Jössz görögbe?:)))Hajni azt mondta vannak jó pasik vagy ...pasek?:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-01 08:08)

Nincs jelen

#1559 2008-03-01 11:51

roor
Tag

Halika!

Gombapaprikás (gyilkos galócából) galuskával (szalmonellás tojással).:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#1560 2008-03-01 12:25

mano1973
Tag

NÁLAM A MENÜ MA: BOLOGNAI SPAGETTI sok...sajttal és  zserbó :))
Pacal rendelve Tominak ha Legközelebb csináltok mert a világból kiszekál vele:))
A gombát nem szeretem amugy sem de zserbóm van még egy tálca ha kérsz?!:)))
A holnapi menü:Körömpörkölt+krumpli és ecetes almapaprika(jó csípõs Békésí:))
Pasek nálunk elhíznál mint egy disznó:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-01 12:27)

Nincs jelen

#1561 2008-03-01 12:28

mano1973
Tag

Luci!
A bor már a hûtöben  és viszek sütit is:))

Nincs jelen

#1562 2008-03-01 12:40

Szuszidi
Tag

Kedves Mano ! Csaplak agyon mindjárt jobbnál jobb kajákat fõzöl nekem meg csorog a nyálam!! :-)

Nincs jelen

#1563 2008-03-01 12:48

aiolosz
Tag

Mano, minden Penny_ben lehet kapni mosott, elofozott, csikozott  pacalt, mindossze 1.1 eft-ert :-)
Innen mar nem nagy kunszt a pacalporkolt elkeszitese.....esetleg egy kis velot erdemes meg hozza szerezni es akkor Te leszel a legklasszabb no a vilagon.....Tomikanak, persze :-)
Barmi gondod van a kaja_alapanyag beszerzese, vagy a fozest illetoen, csak nyogodtan fordulj hozzam, segitek ...sutni nem tudok :-(

Nincs jelen

#1564 2008-03-01 13:22

roor
Tag

Halika!

Kiegészítem még rántott gombával.:D:D:D:D
Kedves Aiolosz:erõs a gyanum,hogy a nõvérem azért nem fõz pacalt,mert nem bírja a szagát.:D
Ha netán nekiállok fõzni nekem is segítesz?:D:D:D:D
Tesó:legközelebb gondolunk a Te Tomidra és viszek nekije.:D:D:D:D
Szuszi drága:neked külön beszerzek egy kis elõkét és egy nyáltörlõs textilpelenkát.:D:D:D:D
Pasek:megsúgom,nõvérem istenien fõz,gondold meg ezt a felhízlalós dolgot.:D:D:D

Nincs jelen

#1565 2008-03-01 14:15

mano1973
Tag

Drága szuszidi!
Nagyon szívesen adnék én neked is  de..hogy?????:)))
Tudod mit?Eszek helyetted is és majd erõsen  gondolok rád közben...jó lesz?:))
aiolosz!!
Imádom az én Tomimat nála jobban csak a pénzt szeretem isten bizony de a pacal nálunk válló ok:)))
Annyira büdös hogy egyszerüen hányok a szagától márpedig így nem lehet fõzni ha öklendezek közbe:))
Szóval a pacalt azt kéregetni szoktuk..családtól, barátoktól:)))
Persze mennyivel egyszerübb lenne ha frottír törülközõt apritanám fel csíkokra és fõzném meg az nem büdös legalább és pont olyan rágos és rossz íze van mit a pacalnak:))
Velõt azt szoktam neki csinálni mert imádja.
Szerencsére õ mindent megeszik nem válogat.
Remélem a talira is tudok nektek  készülni valami nagyon finomságos dologgal:))
VAN VALAMI KÍVÁNSÁG VAGY RÁMBÍZZÁTOK A DOLGOT?:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-01 14:17)

Nincs jelen

#1566 2008-03-01 14:45

aiolosz
Tag

Kotozkodo tiszt, termeszetesen Neked is segitek...de azert mondtam, az a bizonyos felkesz pacalt, mert annak mar nincs illata. 1ebkent meg lehetne ecetes vizben mosdatni + sok_sok oran keresztul fozni.
Nalunk sonkalevel tuningolt fejtettbab leves, vagy karfiol leves: soagyban sutott csirke, vagy sorosbundaban rantott harcsa, jazmin_rizses speci gardnirunggal + tartarral,  bundas_alma vagy  gyumolcsrizs

Nincs jelen

#1567 2008-03-01 16:11

Szuszidi
Tag

Kedves mindenki!
Kösz de nem kell elõke se pelus, nem kell helyettem enni sem tudok én enni (sõt ha kell zabálni is csak annak vannak következményei)! Kitérek a hitembõl mit nem eszel aiolosz hát nem éppen diétás kaja! (bezzeg én nyomon a párolt zöldséget párolt húsit! ) Amúgy ez már kész kínzás!! :-) Mano te csak a 20 ast verd el! :-)  Roor te meg ne szólalj a bolond gómba úttan! :-)

Nincs jelen

#1568 2008-03-01 16:41

mano1973
Tag

hÚÚ AIOLOSZ TE SEM VAGY SEMMI HALLOD E?!:)))
Tudsz élni és enni is az már biztos:))
Szabad neked egyáltalán ilyesmit enni?Bableves...harcsa?
A karfiolra és a gyümi rizsre beneveznék ha szabad és jut még:))
Szuszidi !!
Most aztán felcsigáztunk mii?:)))
Már ami a kaját illeti.Te nem eszel ilyesmit...nem tudsz?
20 ezrest mi?:)))
Na várj csak elárulom de csak neked és csak  így négyszemközt az én Tomim kedvence a fasírt...neem..neemm az egyszerüen elkészített fasirt.Ez speciálisan készül: fõzés közben még a 20 ezresre is van idõm és figyelmem:))
Igaz így 1 órával tovább tart  míg bekeverem a húst na de a pénz is fontos neeem?:)))

Nincs jelen

#1569 2008-03-01 17:20

aiolosz
Tag

Mano, nekem +adatott, hogy egy vitorlas_verseny utan negy adag velos pacalt ettem meg Balatonkenesen, a Balaton etteremben....igaz, csak az elso ketto melle volt fott burgonya...
Szuszidi, en mar nem eltem hiaba...idos +tort emberkent,  a holnap mar nem erdekel, csak a ma...
Jelmondatom 1ebkent mindig is ez volt, ebben a temaban(is): "En mar tegnap is a holnapnak eltem/ettem..."

Nincs jelen

#1570 2008-03-01 18:29

roor
Tag

Halika!

Kedves Aiolosz!Arra a következtetésre jutottam,hogy veled  iszonyatos jókat tudnék zabbantani!:D:D:D:D:D:D
Te fõzõl,én beszerzek,mosogatok,terítek,elpakolok.:D:D:D
A pusztítást pedig együtt vinnénk véghez!:D:D:D
Jó a munkamegosztás?:D:D:D:D
Szuszi drága:az az igazság,hogy tõlem vadult meg az a gomba,most nem tudom melyikünk nagyobb dilis:a gombika vagy én?:D:D:D:D
Remélem azért a talin nem csak nézegeted majd a kajákat,hanem segítesz pusztítani is?:D:D:D:D

Nincs jelen

#1571 2008-03-01 18:50

roor
Tag

Halika!

Gigi:üdv!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1572 2008-03-01 21:44

Lucifer
Tag

Halihó!
Roor!
Nagyon szívesen a gatyát hord egészséggel.
Nálunk a menû:
chilis bab
csirke pöri+ nokedli+ ubisali

Manó!
Köszi a sütit meg a bort,örülök,hogy itt voltál!
Jókat nevettünk!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Sikeresenhazaértél??
Nekem is eléggé furi volt a közlekedés a lakásban a babakocsinak neki is mentem!:):):):)
de most lépek jobb inkább vizszíntesben!

Nincs jelen

#1573 2008-03-02 06:32

Szuszidi
Tag

Luci szar érzés mikor az ember elé ugranak  a tárgyak :D s szlalomozni kell! Igen szerintem is a víz színében jobb ilyenkor a tartózkodás, bár ha véletlen tengerre kerülsz,  s ha a vihar kitörni készül a tûzhányóval együtt akkor baj van!  :D:D:D

Nincs jelen

#1574 2008-03-02 06:42

mano1973
Tag

Luci!
Én meg annak örülök hogy haza értem:))Már a székrõl való felállás sem volt semmi nálatok.Bazz nem bírjuk mi a piát rendesen ugy mint a pasik 2-3 pohár bort ittam  és még ettünk is mégis szédelegtem kicsit.
Remélem a süti annyira rossz volt ..ahogy a Niki mondta..hogy el fogyott mind:))
Nekem  már fájt a pofikám a sok röhögéstõl de tényleg jó volt.
Ja és Roli ugy beleharapott az orromba hogy meglátszik.
Azt hiszem mostantól óvatosabb leszek vele hogy már van foga:))
Tomi annyira fáradt volt este hogy alig élt, de ahogy meséltem neki a dolgokat szétröhögte magát.
Azt mondta nem semmi kis csapat vagyunk:))Legközelebb õ is jön ám ha nem dolizik.
Pasek!!!
hogy vagy...milyen otthon?
Szuszidi!   aiolosz!
A mai menû megválltozott:Nem körömpöri lesz hanem resztelt máj.(Tominak mert én nem eszek májat)
Magunknak  pedig pásztortarhonyát csinálok.nyami-nyami:)))

Nincs jelen

#1575 2008-03-02 07:41

Szuszidi
Tag

Mano jó étvágyat kívánok hozzá! Remélem a  pásztortarhonyát a nyáj mellet eszed meg! A resztelt májjal nem vennél le a lábamról megeszem de nem rajongok érte mint egy cupákos köröm pöriért! Nálam még mindig párolt zöldség párolt hús! (a törpöm kivan ezzel a könnyitett zabával) Amúgy biztos forrásból tudom hogy az a 2-3 pohár bort 2-3 üveg volt ! :D:D:D Szóval nem kell csodálkozni ha nehezen ment a székrõl való indulás! :D:D:D

Nincs jelen

#1576 2008-03-02 08:07

mano1973
Tag

Szuszidi!
Az igazság az,hogy Tomi akarja csinálni a körömpörit de õ ma dolizik ezért lesz resztelt máj.
A bor pedig valóban 2-3 üveg volt de csak egyet bontottunk és azt is 3-an ittuk szóval...kb mindenkinek 2 pohárral jutott nem többel:))Sõt.. ha jól láttam még maradt is az üvegben.
Szóval a székrõl való felállás nem tudom miért volt nehéz?:))
Multkor nálunk Lucival ketten ittunk fejenként egy üveggel és semmi bajunk nem volt.
Amúgy pedig  milyen kis jól informált vagy?:)))
Luci te árulkodsz?:)))

Nincs jelen

#1577 2008-03-02 08:56

Szuszidi
Tag

Mano! Luci nem árulkodott :D ! Tudtam s kész maradjunk ennyiben! :D

Nincs jelen

#1578 2008-03-02 09:59

Lucifer
Tag

Halihó!
Én nem árulkodtam senkinek és én is kiváncsi lennék rá , hogy Szuszi honnan tudja!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Remélem Tomi is jön legközelebb!!! De a következõ talit úgy szervezzük , hogy Roor is itt legyen!!!!!!Nálam pár napja volt csirkemáj rizottó!!!!A pásztortarhonyát is szeretem!
A süti nagyon rossz volt még van egy pár db.de nem sok.Egy-két óra és az is eltünik az aztalról!:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D
Na puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#1579 2008-03-02 13:15

roor
Tag

Halika!

Na tesó ki bántott?!Irányítsd csak hozzám,tudod nagyon szeretek kekeckedni!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1580 2008-03-02 15:19

Szuszidi
Tag

Upsza most mi van itt kérem szépen pislogok mint Kata a moziban! Mano egy álneves levelet kaptál?? Várjuk a bemutatkozást! :-)

Nincs jelen

#1581 2008-03-02 15:21

Vicaa
Tag

Tegnap már mrgírtam egyszer pár sort, de a gépem újraindult és elveszett.
Most remélem sikerül.

Roor hiányoztak már a rosszalkodásaid! :D:D:D
Mano, Luci micsoda pasiügyek??? Én is a kíváncsi nõk táborát gyarapítom!

A sok ínycsiklandó kaja olvastán még a beteg pocim ellenére is összefutitt a nyál a számban! :) Persze ezt most a nagy dózisú sztero teszi.

Manó, mit írt az új tag, hogy így felbosszantott? Bár sejtem a leírtak alapján!

Vikimami hol vagy? Mi van veletek? Hogy van Patrik?

Linus: örülök, hogy jól vagytok! :):) Nameg hogy azért benézel hozzánk.

Nincs jelen

#1582 2008-03-02 15:23

Lucifer
Tag

Halihó!
Manó!
Ahogy olvastam leveled úgy vettem ki , hogy egy új tagunk aki crohnos beléd kötött!

Nyuszt!
Nagyon nem szép dolog és ha valakit nem ismerünk nem fikázzuk le!!!!!
Azt,hogy az oldalon ki van azt nem mi döntjük el erre megvannak az emberek.Bárkit kilehet tiltani - tiltatni de azt hiszem , hogy Manó kitiltása igen nehéz lenne és nem is sikerûlne!
Nyuszt egyébként pedig nem azzal kezdjük a belépést,hogy privit írunk valakinek hanem bemutatkozunk a többieknek!!Pl:-ki vagy? mi vagy? mi a bajod? mióta vagy beteg? honnan jöttél stb.........
Ezt így szoktuk!!!
Azon felûl aki Manót bántja az engem is bánt!!!!Lehet,hogy a betegségrõl többet tud mint te!!!Egyébb iránt õ is beteg csak nem úgy mint mi!!És nekünk meg nagyon jó lelki társ tud lenni a nehéz napokban!!!
Tehát maradjunk annyiban , hogy amíg valakit nem ismersz addig ne bántsd és mutatkozz be mindenkinek a megfelelõ topikban , hogy mi is megismerhessünk téged!!!!

Köszönöm szépen:luci

Nincs jelen

#1583 2008-03-02 15:25

Vicaa
Tag

Na megint le akart állni a gép, de úgy néz ki adott még pár percet. :)

Holnap megyek reumatológushoz, mert a flector tapasz meg gél nem ér semmit. Hátha ad valami szurit. Anya meg a párja masszõrök is, de azt mondták a gyulladt ízületekre nem jó a masszázs még rosszabb is lehet. :(

Na majd még jövök! Pusszantás!

Nincs jelen

#1584 2008-03-02 15:26

roor
Tag

Halika!

Vicaa:örülök hogy téged is látlak.:D
Hiányzott a rosszalkodásom???:D:D:D:D:D
Pontosan mire is gondolsz?:D:D:D:D:
Hétköznap hulla vagyok,de hétvégén igyekszek mindent bepótolni.:D
Ezútón csúzlizva neked egy kis "csökken a szteroid,majd nem is kell" és egy kis "happy az élet" roor-bogyó!:D:D:D:D
Vikimami:miujs?
Pussz minden erre igényt tartónak!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1585 2008-03-02 15:29

Pilli
Tag

Mano innen nem mehet el és kész, szóval nyugodtan vállalja fel a kisember a nevét és közölje itt szépen, hogy mit akar és hogy egyáltalán miért akarja.... Mano marad és nincs mese! Punktum

Nincs jelen

#1586 2008-03-02 15:42

roor
Tag

Halika!

Pillikirálylány te aztán bekeményítettél.:D:D:D:D

Nincs jelen

#1587 2008-03-02 17:43

Pilli
Tag

Roor: hát még szép :D. nem szeretem a tapló és tapintatlan embereket. és amúgy sincs valami jó napom :)

Nincs jelen

#1588 2008-03-02 17:47

Norby1
Tag

Mi történt Pilli?

Nincs jelen

#1589 2008-03-02 18:50

Vicaa
Tag

Mizujs Pilli?????

Nincs jelen

#1590 2008-03-02 18:51

nyuszt
Tag

Látom nagy itt az összetartás.
Nem bántottam senkit  de aki nem beteg itt nincs helye szerintem.Amugy nekem nem is tetszik az oldal.
Manó!
Te vagy szánalmas ahogy ide befurakodtál és jópofizol mindenkivel közbe meg utálnak téged  amiért egésséges vagycsak nem mondják meg neked.Mert ehez ugye senki nem elég bátor igaz?
Nem hinném hogy többet tudsz a betegségrõl mit egy olyan aki beteg de ezn nem vitázok.
Lucifer2007!
Bemutatkozni meg annak szoktam aki érdemes rá és leveled után te pont nem ide tartozol bocsika
A véleményem mondtam csak el és már igy nekem estek mert manó ekkora ügyet csinált a semmibõ?
szép.kinek az oldalán álltok ti egyáltalán?
Na mindegy mert nem is jövök ide többet.
jó egésséget mindenkinek.

Nincs jelen

#1591 2008-03-02 19:00

Zoltán
Tag

Kedves nyuszt!
Szerintem te rosszul látod a dolgokat. Ne kérd, hogy bõvebben írjak az indokaimról, mert nem lenne szalonképes.

Nincs jelen

#1592 2008-03-02 19:20

Rigor
Tag

nyuszt: ezek szerint te irigykedsz/utálod azokat akik egészségesek? Vagy nekünk utálnunk kéne? Ilyen alapon mindenkit akinek több pénze van mint nekem, jobb nõje van, szép háza, nagyobb bicepsze, hosszabb f***a (hopp egy pár barátommal ezentúl szóba se állok!).
Sokszor sok beteg embert egyáltalán nem értenek meg, vagy felületesek az egészségesek, esetleg csak az "okos" félmûvelt/idióta  tanácsaikkal  jönnek, esetleg sajnálkoznak, de leginkább nem értik,  ezzel szemben Mano érdeklõdik képben is van, és így képes olyan értelmes integrációképes kommunikációra amire az átlag betegségben nem érintett ember nem.

Nincs jelen

#1593 2008-03-02 19:21

roor
Tag

Halika!

Most elõhozta belõlem az állatot!
Ezt nem hagyom szó nélkül!
Íme a "szívhez" szóló levél amelyet írtam neki!
Ha valakinek nem tetszik az legyen olyan kedves a pofámba mondani!

"Kedves ismeretlen tapló senkiházi!

Mit képzelsz te magadról!
Manó a testvérem és lehet többet tud a betegségrõl mint te valaha is fogsz!
Nem tetszik az oldal?
Akkor minek jöttél?
Nincs joga ottlenni a nõvéremnek?És ugyan miért?
Ezek után mibõl gondolod hogy neked van?
Igen,összetartóak vagyunk,és talán nem véletlen.
Segítünk egymásnak ahogy tudunk és nem azzal csapjuk agyon az idõt,hogy sajnáltatjuk magunkat,hanem igyekszünk élni az életünket amennyire csak lehet szépen és békésen!
És ha nem tetszenek a viccek,poénok akkor van normális módja is hogy közöld velünk!
A bemutatkozásról pedig csak annyit te iq bajnok,hogy az alapvetõ kultúrához tartozik!
És ha már ilyen kekeckedõs vagy akkor én is az leszek:szerintem te nem is vagy beteg!
Ha pedig mégis akkor ahelyett hogy elásnád magad inkább próbálj meg talpraállni és nem másokon kitölteni a haragodat,mert nem tudsz magaddal mit kezdeni!
Nagyon sok hasznos információ van a fórumon és aki idetéved az bogarászik,ha nem boldogul akkor kérdez,mi pedig lehetõségeinkhez mérten segítünk!
És hogy kinek van joga ottlenni azt nem te fogod eldönteni!
A szabályok betartása mellett éppúgy lehet tag egészséges ember is mint beteg!
Ha pedig vetted volna a fáradtságot,hogy körbenézz,akkor tudnád hogy családtagok is vannak az oldalon,mert bármily hihetetlen,de szeretik azt aki beteg és segíteni akarnak neki!
Vagy éppen a gyerekük beteg és egy két éves gyerek nem hinném hogy tudna írni hogy információhoz jusson!
Részemrõl itt lezárva a dolog!

üdv:roor  "

Nincs jelen

#1594 2008-03-02 19:22

Vicaa
Tag

Nyuszt, ha nem tetszik az oldal miért regisztráltál?
Azért hogy ismeretlenül megbánts olyan embereket, akik sokat segítenek a másikon?
Többen is személyesen ismerjük pl. többek közt Mano-t is, minden kedvesség, vidám szó jól jön az igazán betegeknek.
Nekem minden kedves ember szava jól jön ha beteg, ha nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként pedig - én a magam nevében írom - nem vagyok egy olyan ember aki ne merné leírni a véleményét.
De a bemutatkozásod hiányában valóban ahogy Zoltán írta is, talán ez itt nem tûrné a festéket.

Ja, és összefogás? Igen, azért van ez a fórum, hogy összefogjunk, összetartsunk, tapasztalatokat megosszunk, felvidítsunk, segítsünk.
Szerintem ez pedig a legjobb dolog, kár hogy te nem így gondolod. :(

Nincs jelen

#1595 2008-03-02 19:25

Rigor
Tag

Ideális esetben ide majd csupa egészséges de legalábbis inaktív tag fog irogatni úgy hogy már azt se tudjuk miért:)

Nincs jelen

#1596 2008-03-02 19:28

Zoltán
Tag

Mano!
Hogy van a gerinced?

Nincs jelen

#1597 2008-03-02 19:28

roor
Tag

Halika!

Rigor nem hinném!
Akkor inkább töröljétek a topikomat,de hogy ilyen surmók bántsanak olyan embert akit szeretek és ráadásul a tesóm...na azt nem fogom hagyni!!!!!!

Nincs jelen

#1598 2008-03-02 19:39

tee
Tag

nyuszt ain't the sharpest tool in the shed .. nyáhá :D:) :D

Szerkesztette: tee (2008-03-02 19:40)

Nincs jelen

#1599 2008-03-02 19:46

Szuszidi
Tag

Én is szólnék 1-2 szót!
Kedves nyuszt!
Be kell vallani hogy az elsõ lépések közé tartozik hogy az ember bemutatkozik! Szerintem ezt te a leveleddel meg is tetted sõt! Igen mi itt megpróbálunk össze tartani ami sikerül is! Egymást támogatjuk a bajban ha másként nem is 1-2 jó szóval! Sokat számit! Ha nem tetszik az óldal az a te szíve jogod nem kötelezõ csemegézni megtudni a betegségrõl ezt azt! De megbántani másokat mert neked úgy van kedved az már minden határon átlép! Azt hiszem téged senki nem bántott míg be nem mutatkoztál! Én a helyedben megkövetném manot ha igény tart rá ha nem!
Jobbulást: Szuszidi!

Nincs jelen

#1600 2008-03-02 19:50

Nita
Tag

Azt hiszem a kedves elõttem szóló rátapintott a lényegre!

nyuszt! Én beteg vagyok akkor a te logikád szerint eldönthetem ki lehet itt? Jó akkor téged nem szeretnélek olvasgatni asszem ez árt az egészségemnek..

Rigor! Még téged is lehet látni?:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb