#1601 2008-03-02 20:00

Norby1
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Miért baj az ha Mano mint nem IBD-s itt van? Ez egy teljesen nyílt fórum ide bárki bejöhet ha kíváncsi a betegségre.Azért mert esetleg szar az életed a betegséged miatt ne másokon vezesd le a dühödet.Itt a lehetõség írd meg mi a bajod és segítenek neked habár kétlem hogy most sokan jelentkeznének.Ha meg szerinted szar az oldal akkor végképp nem értem hogy min vagy fen akadva.
De jó tudni hogy vannak radikális IBD-sek.Mi lehet a jelmondatuk? Irtsuk ki az egészségeseket?

Nincs jelen

#1602 2008-03-02 20:26

mano1973
Tag

szia balu!!irtam most jó?

Nincs jelen

#1603 2008-03-02 20:27

Pilli
Tag

Te jó ég teljesen elképedtem Nyuszt hozzászólásán! Nem igazán értem, hogy miért kell ok nélkül és leginkább ismeretlenük bántani másokat? Nincs így is elég bajunk? Én pont ezért szeretem ezt a fórumot, mert akár nyûgömet, akár örömömet megoszthatom bárkivel és mindig kapok egy két vígasztaló vagy éppen velem együtt örülõ sort. Szóval szerintem tûnj el errõl a fórumról de nagyon gyorsan, mert rohadtul nincs szükségünk bántó szavakra! És az , hogy Mano nem beteg, annak inkább örülünk mintsem h féltékenyek legyünk rá. Az én szívemnek amúgy is különösen kedves, hiszen pasit hozott nekem :) Hihihihihi.
Más: nem tudom mi bajom van egész nap, lehet h a vihar hozta, de úgy pánikolok a semmin, hogy azt tanítani kéne. Lassan jön a férfim és kicsit meditálok, hátha az segít. Használhatatlan és fáradt vagyok nagyon.
Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#1604 2008-03-02 21:42

kbalu
Tag

mano1973: remélem megtisztelsz annyival, hogy ha itt nem is, akkor legalább priviben tájékoztatsz a fejleményekrõl

Nincs jelen

#1605 2008-03-02 22:49

mano1973
Tag

Sziasztok!
Nos Balu megvan a megoldás!
Minden amit mondtál igaz!!Az én ip címemrõl mentek az üzik és az én eimailemet használták.
Nos hogy ki volt az az számotokra nem is fontos hiszen nem ismeritek.a célpont nem én voltam hanem roor csak igy állt szóba vele hogy az illetõ engem bánt.Tudta hogy erre heni reagálni fog..és ezt is tette.
Nyuszt!
Ez nem volt vicces senkinek!pontosan tudtad hogy sose jönnék rá mert tök hülye vagyok a számítógéphez de nem mindenki az.
Hibáztál... pedig te okos vagy .Tulságosan is okos és ezt tudod magadról!Elvégre nagyon jó ügyvéd leszel majd egyszer.
Én megbocsájtok mert szeretlek és mert tudom miért tetted de Heni csak jobban fog utálni ezért.
A szavdat adtad hogy soha többé nem keresed és nem zaklatod õt...tudom hogy hihetek neked még a történtek után is ugyhogy álld a szavad!!
Tesó!
remélem nem leszel rosszul  ha igen .... nyuszt ...saját kezüleg folytalak meg és ezt veheted igéretnek!!

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-02 22:52)

Nincs jelen

#1606 2008-03-02 22:54

mano1973
Tag

Balu!köszi a segitséget és bocs mindenkitõl bár...nem nekem kéne elnézést kérnem ugyérzem.

Nincs jelen

#1607 2008-03-03 00:19

Mayuska
Tag

Szijasztok:) csak bekukk közétek:) rég jártam itt:) ki hogy van manapság?:)

Nincs jelen

#1608 2008-03-03 07:56

Szuszidi
Tag

Na akkor ezt vegyük át! Van egy ügyvéd palánta aki esetleg valaha valamilyen kapcsolatban állt roor-al, de ez a kapcsolat megszakadt valamiért. Az úr (mert gondolom arról van szó) fel szeretné eleveníteni a kapcsolatot roorral, s ír neked egy téged lehúzó levelet! Te reagálsz a levélre persze sok más hozzászólás is kerekedik. Nyuszt ezeket le reagálja mégpedig téged mano sértegetve Lucifernek is a lelkibe gázolva minket is megbántva a nagy össze tartással! (eddig olyan mint egy amerikai langyos krimi)! De jön egy hozzá értõ aki kideríti hogy felhasználtad más számitógépének az azonosítóját ip címét upsz hát ha jól vagyok informálva azt nem szabad azé bünti jár ha valaki feljelent. Szerintem egy ügyes ügyvéd még azt is el tudja érni hogy ne kerülj be az ügyvédi kamarába! Én még mindig amondó vagyok hogy kérj bocsánatot de most már minden érintettõl függetlenül attól mit válaszoltak mert a válaszokat te hoztad ki a beteg emberekbõl! Tovább megyek egy kicsit lehet aki csúnyábban válaszólt az némi nemüleg fel is idegesitte magát s az nekünk nem tesz jót de mint beteg társunk azt biztos tudod ( már ha beteg vagy mint mi bár kétlem) na most ha roor rosszul lett s nem tud munkába menni nyugodt szível megteheti a feljelentést hogy a kiesõ bérét kipótolják a te általad fizetett büntibõl! (de ezt te is tudod szerintem) Nagyon csalódott vagyok hogy ilyesmi megtörténhet 2008-ban itt kis hazánkban!
Üdv: Szuszidi!
Úi: Bocsi mindenkitöl de ez ki kellet hogy jöjjön belõlem mert a remegésig felhúztam magam de lehet hogy én értelmeztem félre mano utolsó beírását! (de nem hiszem)

Nincs jelen

#1609 2008-03-03 10:04

kbalu
Tag

mano: köszönöm, hogy tájékoztattál a fejleményekrõl

Szuszidi: ez már szappanopera lett a végére

az illetõ nem felhasználta más IP címét, hanem egyszerûen manoéktól írta a levelet, sõt mano e-mail címével regisztrált a fórumra, de mint ügyvédpalánta arra nem gondolt, hogy ezzel nyomot hagy maga után, tehát még tapasztalatlan szegénykém :)

mindenesetre számítógépes bûncselekménnyel kapcsolatban nem kérném a segítéségét a késõbbiekben :)))

nyuszt-roor közötti ellentétbe nem tisztem beleszólni, de megvetem az olyan sunyi és alattomos embereket, akik az internet névtelenségébe burkolózva (amirõl számára is hamar kiderült, hogy nem is olyan névtelen) aljas módon fikáznak másokat

amúgy még az "azonosítás" megkezdése elõtt is egybõl az merült fel bennem, hogy vagy manoék szórakoznak és próbálják feldobni egy picit a topikot, vagy manohoz "közel álló" személy gyalázkodik, hiszen az itt megjelenõ tagok 90% lusta ahhoz, hogy végigolvasson mindent, így valószínûleg nyuszt sem vette volna a fáradságot, hogy egy olyan topikban, amiben egy idegennek 99%-ban érdektelen információk vannak (roor topikról beszélek) kinyálazza azt a pár soros infót, amibõl kiderül, hogy mano nem beteg és roor hozzátartozója (ha meg csak úgy kiszúrta valahonnan, hogy nem beteg, akkor miért pont manot, vannak még itt páran nem beteg fórumtagok)

tyûû, még a végén pályát módosítok és elmegyek ügyvédnek :)) elsõ megérzésem is jó volt és még az érvelésem sem rossz így visszaolvasva :))))

Nincs jelen

#1610 2008-03-03 10:49

mano1973
Tag

Mindenkinek köszönöm és ...én kérek elnézést amiért ilyenek történnek itt.
Mégis a illetõ mentségére szeretném elmondani hogy nagyon jó ember és soha senkit nem bántana meg szándékosan de sajnos mint tudjuk a szerelem  és a kétségbe esés sok ember eszét elveszi:))Nem képes  többé helyesen gondolkozni és hirtelen fel sem fogja hogy a jó kis vicce másoknak esetleg fájdalmat okoz.
Persze lehetett volna ezt másképp is itt  arctalan mindenki és roor sose tudta volna meg kivel beszél:))
Persze ..tudtam hogy itt van és olvassa a fórumot de sose szólt bele csak csendes szemlélõdõ volt és remélem az is marad ezek után.
Mellesleg  kis okoskám a bocsánat kérés nem nekem jár hanem az itt lévõknek és fõleg Tesómnak.

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-03 10:51)

Nincs jelen

#1611 2008-03-03 12:40

Pilli
Tag

ez nekem elsõ olvasásra magas volt ....

Nincs jelen

#1612 2008-03-03 13:49

kbalu
Tag

sebaj, más se érti :))))))
a lényeg, hogy mano érti és megoldotta a problémát

Nincs jelen

#1613 2008-03-03 16:45

roor
Tag

Halika!

Ez gusztustalan!
És igen,sikerült rosszul lennem azoktól amit itt olvastam!
Ezek után meg végképp tudni se akarok róla!
Mindenkitõl elnézést kérek,de egyenlõre csak csendes szemlélõdõ leszek a fórumon,majd tesóval vagy Lucival üzenek néha,és ha esetleg aloés ügynök kerül ide akkor írok is.
Nem ellenetek irányul!
És akkor ezúton föltankolni a roor-bogyókból,mert bizonytalan ideig nem lesz utánpótlás.

Nincs jelen

#1614 2008-03-03 17:24

Szuszidi
Tag

szép napot  van eladó aloé cucom roor biztos érdekli! Roor térden állva (nem én) kérünk szépen ne lépj le!! Miden nap várunk! :)

Nincs jelen

#1615 2008-03-03 18:26

vikimami
Tag

Hát én is álmélkodva olvastam végig hogy mik történnek!!!
De gratula nektek, hogy megoldottátok!

ROOR! Na nem már! Te voltál az elsõ emléxem, aki felkarolt ! :D:D:D
Kellesz ide, nem csak olvasóként!!!!

Nincs jelen

#1616 2008-03-03 23:12

Linus
Tag

Roor, en ehhez most nem akarok hozzaszolni, mert napok ota most vagyok fent eloszor, es csak most olvastam vissza, hogy mi volt. de muszaj jonnod, raktam fel kepeket a forum kepesalbumaba!!! :D es kulonben is, ez a te topikod, csakis a tied, te vajudtad, te szulted :P mi csak gyarapitjuk! mert szeretunk itt lenni! es szeretjuk, hogy Mano is itt van!!!

puszi mindenkinek, holnap jovok meg, parom dolgozik delelott :(

Nincs jelen

#1617 2008-03-04 06:57

Vicaa
Tag

Teljesen igaza van Giginek! Ne is kéresd magad, sõt, csakazért is gyere!!!! :)

Nincs jelen

#1618 2008-03-04 07:40

Marthuska
Tag

Kedves Roor! Pakolj vissza gyorsan a kis bõröndödbõl, és a bájos képet is tessék visszatenni a falra!
Milyen Összekötõ tiszt vagy Te! Magára hagyod itt a közlegényeket? Legalább azokra gondolj, akik már függõk lettek a piruláidtól. Úgy elkapkodták õket, nekem már nem is jutott.
Kénytelen vagyok egy pillanatra átvenni a praxist, és itt küldöm neked az "Engem nem lehet lerázni" ampullákat". Remélem ettõl majd jobb belátásra térsz!
                                                             Puszi!

Nincs jelen

#1619 2008-03-04 09:29

Ánya
Tag

Drága roor!!
Eddig még sose írtam, csak olvastam és vidultam a topikodon, de most muszáj írnom is. Kérlek, maradj, írj, csúzlizz, tartsd bennünk a lelket. Nagyon hiányzol, már most is. " Ne vedd fel a kesztyût  ", vagy "vedd fel a kesztyût ", ( válassz, amelyiket szeretnéd ), "ne hagyd magad", "kellesz nekünk "és ilyen bogyók küldve ezerrel!!
Szeretettel, a visszatérés reményében: Ánya

Nincs jelen

#1620 2008-03-04 12:19

palyizsu
Tag

Roor! Ha nem jössz, akkor elérte a célját ez az "igenkedves" ismerõsõd! Ne hagyd magad!

Nincs jelen

#1621 2008-03-04 12:59

Zsuzsaanyu
Tag

Kislányom!

Nem ismerek Rád...., nem futamodhatsz meg!!!!!!
Nõvéred meg tudja védeni magát, ha kell.... meg úgy látom elég sokan azért Õt is megvédték.....

Tényleg ezt nem teheted meg, hogy ennyi barátot cserben hagyjál egy õrült miatt....., igenis tessék folytatni a rendelést....., képzeld el,  hogy idetéved egy új, valóban segítségre (legalább jó szóra) szoruló emberke.... és nincs itt roor, aki a hülyeségeivel feldobja egy picit....ez is lehet óriási segítség, amit nincs jogod megtagadni másoktól.......

Zanyukád

ui.: Ha kell, én is kiengedem anyatigris körmöcskéimet:D:D:D

Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2008-03-04 13:01)

Nincs jelen

#1622 2008-03-04 14:17

Lucifer
Tag

Szasztok!
E kedves idegen elõtt és is leírtam magam de tudjátok mit sz@rok bele!!!!!!
Igaz egy kicsit fonalat tévesztettem , de felkeresem Manót és Roort és próbálom kicsomózni a szálakat!!!
Akárki is az illetõ nagyon gusztustalan amit csinált!!!!!
Roor!
Mi lesz így a pénteki párosításunkkal????:D:D:D:D:D:D:D:D
Nehogymá te lépj le egy ilyen miatt!Igen is itt a helyed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem jössz megkereslek és lesssz ereszd el a hajama vagy  ami még jobb rád uszítom a Rolit!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DVigyázz mert már felül is jön az elsõ foga!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
És különben is aki titeket bánt az engem is bánt!!!!!

Nincs jelen

#1623 2008-03-04 16:36

Pilli
Tag

Roor most már tényleg elkeseredtem. Ne hagyd magad, egy puncis ilyet nem tehet meg! Gyere vissza és késsssz

Nincs jelen

#1624 2008-03-04 16:46

Szuszidi
Tag

Roor azonnal gyere vissza mert megkereslek s az ablakod alatt fogok brummogni egész éjszak! :D:D:D:D

Nincs jelen

#1625 2008-03-04 17:04

zotyesz
Tag

roor

asszony mondani ki volt és én menni megkeresni és jol megverni bunkoval azt ki ezt tenni

Nincs jelen

#1626 2008-03-04 17:07

roor
Tag

Halika!

Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok.:D:D:D:D
Zanyukám engedd ki a karmaid és tépd ízekre az illetõt!:D:D:D
Köszönöm azoknak is,akik eddig csendes szemlélõdõk voltak s most lebuktatták magukat hogy járnak a roor-topik felé,és köszi annak is aki az elsõ dugi roor-bogyót kapta (ugye magadra ismersz :D:D:D:  ).
Egyenlõre azonban csak szolídan (nagyon szolidan) lennék,és a pofázmányom is majd csak késõbb kerül vissza,ha már én is a régi leszek.
Marthuska addig kisegítenél a praxisban?:D:D:DNagyon hálás lennék.:D
A kapott bogyókat megnyammázom és amint tökéletesen kifejtik hatásukat én is a régi leszek.:D
Puszi nektek:D:D:D:D

Nincs jelen

#1627 2008-03-04 17:21

Pilli
Tag

na azért :D ez a beszéd

Nincs jelen

#1628 2008-03-04 18:04

mano1973
Tag

sZIASZTOK!
Olvasgattam az elözõ hsz-ket és  örülök hogy ennyien szertik roor:))
Hát igenn az én hugom:))
Viszont most én is csak búcsúzni jöttem mert hát..ha õ...roor.. nincs itt nekem semmi keresnivalóm a fórumon.
Miatta kereltültem ide és sok sok ismerõst barátot szereztem akiknek most meg is köszönöm a kedvességüket és hogy"befogadtak"maguk közé:))
Mert hát én ugye  tök egészséges vagyok...legalábbis ez a hír járja pedig nem igaz sajnos de...ezt hagyjuk.
Szóval...aranyosak vagytok mind és mindenkinek külön kívánok minden jót és sok sok egészséget.
A kedves immár nem ismeretlennek üzenem:Egyszer figyelmeztettelek ha bántod a tesóm  akkor ellenségre találsz bennem is.Mostantól pedig azok vagyunk!!!!!
Legyetek jól fiul lányok...egyszer biztos visszajövünk igaz tesó?:))

Nincs jelen

#1629 2008-03-04 18:09

zotyesz
Tag

ne már roor mano nem  hagyhattok itt minket

Szerkesztette: zotyesz (2008-03-04 18:09)

Nincs jelen

#1630 2008-03-04 18:16

roor
Tag

Halika!

Én vagyok!Én vagyok!
Tesó is!IGAZ????!!!!!
Ember bunkót hegyezd,vérebet készítsd,idomított gyilkosmedvéd hozd el anyádtól!

Nincs jelen

#1631 2008-03-04 18:29

Szuszidi
Tag

Na jó már mano is kezdi! Hát ti tudjátok én most feladóm! De remélem úgy lesz ahogy írtátok! :(

Nincs jelen

#1632 2008-03-04 18:53

Lucifer
Tag

Halihó!
Roor!
Zotyesz anyja én vagyok!!!!

Mostmár azért elég legyen nem hogy felidegesítetek és rohanok a budira , de az már egy kicsit sok ,hogy olyanokat írtok amitõl még sírva is fakadok!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(Mindenki itt van és itt is marad!!!!!!!!!!!!!PUNK--TUM-KÉSZ
Elééééééééééééééég vooooooooooooooolt!!

Nincs jelen

#1633 2008-03-04 19:28

Pilli
Tag

Mostmár én is feladom Szuszi és nem is nagyon értem.

Nincs jelen

#1634 2008-03-04 19:52

roor
Tag

Halika!

Hát tesómat én sem értem.
Én azt hiszem érthetõ vagyok.
Remélem.

Nincs jelen

#1635 2008-03-04 20:31

Ánya
Tag

mano, ne hagyj itt bennünket!! Ez a topik nem lenne igazi nélküled. Végre volt egy hely, ahol élet volt, nem csak az információ, bár az is nagyon fontos. Szeretet, csipkelõdés, kavarás, bogyózás.... Igenis mindenki maradjon a helyén. Nekem nincs tesóm, itt potyáztam a testvéri szeretetbõl is, ne tegyétek ezt velem...
Igenis menjen minden a régiben, mármint mindenki maradjon a helyén.
Arról nem is beszélve, hogy milyen pasit küldtél Pillinek, mi már nem is reménykedhetünk?
Bízom benne, hogy ez csak egy rossz tréfa és holnap este, mire benézek már ismét lesz mivel bút felejtenem.
Jó éjszakát és szebb napokat: Ánya

Nincs jelen

#1636 2008-03-04 21:02

roor
Tag

Halika!

Ugye Ánya most már aktív roor-topikos leszel?:D

Nincs jelen

#1637 2008-03-04 21:24

mano1973
Tag

Ha tesóm marad  nekem sincs miert elmennem .
Szóval maradsz tesó?:))
Ánya!
köszönöm szépen a kedves szavakat nekem már van egy tesóm akit nem is cserélnék el soha de...beleférsz még te is:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-04 21:26)

Nincs jelen

#1638 2008-03-04 21:45

Zoltán
Tag

Még szép, hogy marad, legalább is remélem. Meg a nõvére is marad ugye?

Nincs jelen

#1639 2008-03-05 14:21

Marthuska
Tag

Kedves Roor! Természetesen addig kisegítelek a praxisban. Óhajod parancs, hiszen én is csak egy közlegény vagyok! Nagyon várom már, hogy újra erõre kapj. Ezért küldöm most az "acélt megedzõ" pirulákat, valamint a "csak azért is kiengedem a hangom" bogyókat, hogy jobban tudd kiabálni majd a vezényszavakat! Továbbá, az "akkor is nekem a legszebb a mosolyom" rágótablettát (napi 5x1). A rágótablettát nehogy túladagold, mert mellékhatásként kényszeres nevetgélés léphet fel, és ez igencsak rontaná a tekintélyedet a közlegények elõtt!
Bízom benne, hogy ezek mielõbb helyretesznek. Mindenesetre, ha gyengének bizonyulnának a medicináim, azonnal jelezz, írok erõsebbet!
Puszi!

Nincs jelen

#1640 2008-03-05 15:36

Vicaa
Tag

Kellesz Roor!!!! Most aztán elõveszem a férjem által emlegetett kemény stílusom és azt mondom, hogy most már nincs sajnálkozás, azonnal lépjetek színre Manóval!!!!!! Ez parancs az összekötõ tisztnek!

Én viszont most kicsit sajnáltatom magam, mert ma elégggé pánikba estem, majdnem megtörtént rémálmaim rémálma.
Ugye írtam, hogy kivan a derekam, de ma vittem Annát a gyerekorvoshoz, ezért itthon maradtunk. Átmentem ugyen a szomszédba, hogy szólok, ha indulunk és segítsenek betenni meg kivenni a picurt a babakocsiba, de én mártírkodtam. Én hülye. Elindultunk, az még összejött, de a védõnõnél ahogy vettem ki Annát akkorát nyilallt a derekam, hogy elestem az így is fájós derekam most abszolut mozgásképtelen lett, mivel minden erõmmel Annát tartottam. Szerencsére volt ott másik anyuka akik rögtön megfogták manókát, de alig bírtam feltápászkodni és hazamászni. /Mellékesen a térdem is nagyon csúnya lett a gyerekorvosnak engem kellet ellátnia, nadrágom kiszakadt, de ez legyen a legkevesebb/. Jól leszidtak a szomszédok, hogy miért nem fogadtam el a segítséget. Szóval keményen önkrtitizálom most magam, de így utólag nagyon bepánikoltam, hogy tényleg ennyire rossz a helyzet? Meddig tart ez így? Hogy látom el Annát? :( Nem szoktam én ezekhez akiszolgáltatott helyzetekhez, mindent szeretek magam megoldani. Most persze ennek majdnem Anna látta kárát, úgyhogy tannultam belõle egy kicsit.

Ja, hívott a gasztros doki is, hogy jövõ csütörtökön vastagbéltükrözés, és Pesten április elején vékonybél vizsgálat, mert ilyet itt Egerben nem csinálnak. (Az meg ugyan milyen hogy itt nem csinálják? Mert szelektív entero CT-m  már volt, igaz az is Gyöngyösön). Ezek a friss erdemények is kellenek ahhoz, hogy tudjuk mia helyzet "odabenn", meg elindítsuk a Remit.

Szóval ugyan Marthuska bogyóiból is megrendelek most egy adagot, de jó lenne összekötö tiszt hölgyemény, ha jönnél, Manó te is, látod mindenki akar titeket na! :D

Nincs jelen

#1641 2008-03-05 16:18

Marthuska
Tag

Kedves Vicaa! Szomorúan olvasom, mi történt veled. Máris postázom neked a derékstabilizáló, mozgáskoordináló, helyrekattintó injekciót 5 ml-es kiszerelésben (reggel, este belövendõ). Térdedre nyúlháj és daruháj boragatva, ez még a népi gyógyászatból maradt ránk, de nagyon hatásos. A leendõ vizsgálatok elviseléséhez pedig a "kemény gyerek vagyok én" pszichoszomatikus lélekerõsítõt, mindezt természetesen térítésmentesen. A nadrágodat viszont a férjed állja!
Nagyon örülök, hogy Annának nem esett baja. Vigyázz nagyon magadra! Mielõbbi gyógyulást kívánok!

Nincs jelen

#1642 2008-03-05 17:41

roor
Tag

Halika!

Közlegények és közleányok!
Harcra fel!
Célpont:crohn,colitis!
Kivégzés:minden eszközzel és mindenáron!
Jutalom:na erre lenne eszetek!:D:D:D:D:D:
Szóval a jutalom,hogy legyõztétek és ti vagytok a jobbak!
Vicaa közleány:a felettes megfenyegetése súlyos kötelességszegés!
Mihamarabbi felgyógyulásra ítélem!
Luci közleány:pénteki party lehetne kivételesen vasárnapi?
Közlegényeknek cupp (ha kitérnek elõle,kétszáz fekvõtámasz).
Közleányoknak szintén cupp de õk úgysem térnek ki!
Pihenj és oszolj!

Nincs jelen

#1643 2008-03-05 18:22

Marthuska
Tag

Kedves Roor! Örömmel értesültem róla, hogy már jobban vagy. Remélem már csak napok kérdése és visszaveszed a praxist! Bizalmatlanság ellen felírtam még egy kis gyanakvásoldó szopogatós tablettát. Félelem- és feszültségoldásra egy kis illatterápiát javasolnék, túl sokat azért ne szipogass belõle. A fiolákat Zotyeszre bízom, majd magánhelikopterével hamar eljuttatja hozzád. Hasi fájdalmaidra pedig tudnám ajánlani a homo erectus kisimító gélt.
Várom, hogy visszatedd a képet a falra! Mielõbbi gyógyulást kívánok!
Ha mindez nem érne idõben oda, akkor szabotázs történt! Ezért kérlek, légy résen!

Nincs jelen

#1644 2008-03-05 18:44

roor
Tag

Halika!

Köszi Marthuska!
Szabotázs kizárva,különben nincs eltáv.:D:D:D
Joccsakát!

Nincs jelen

#1645 2008-03-05 19:12

mano1973
Tag

Zoltán!
Köszönöm kérdésed ..a gerincem  még mindig fájdogál de..ez egy törés után nem is csoda.:))
Már nem reménykedek benne hogy valaha is olyan lesz mint atörés elött.
Anyukámtól már szülinapomra meg is rendeltem az uj gerincemet..tudod olyat mint ami a Terminátorba volt:))
Talán azzal jobban éldegélnék:))
Aranyosak vagytok és mindenkinek köszönöm hogy igy tartjátok roor-ba a lelket és hogy engem is szivesen láttok itt.
Jó itt lenni veletek:))
Persze Rigor nem hív meg egys italra sem az már tuti:))Igaz Rigor?:))
Pillike!láttam a pasid képét iwiwen..ez az a pasi akit rendeltem neked:))
Istenem mindjárt elájulok magamtól..kurva jó vagyok:))
Jó pasit rendeltem neked!!!
Most aztán olyan beképzelt leszek,hogy magammal se állok szóba:)
Pasek!!
a te lányzód is uton van már:))
Vicaa!
ejnye ejnye...sokat akart a szarka?:))
GYÓGYULJ MEG!!!!!kÉRÜNK BESZÁMOLÓT HOGYLÉTEDRÕL:))
Szuszidi drága!!
A szerelem sok hülyeségere rávesz minket és  néha még azt is megtesszük amit elötte soha.
Én pl:pacalt Fõzök majd Tominak hétvégére:))
Persze ez nem marad  csak annyiban valamit kitalálok magamnak amiért ilyen egy nagy hõõõõõõõõõs vagyok:)))
Azt hiszem ha jól láttam roor itt marad a fórumon mert felvette a kesztyût:))
Ez az tesó....hajrá!!!!Itt mindenki veled van!!!!
Aki meg bánt az  elöbb-utóbb ugyis szembe kerül zanyukánkal és velem és akkor...ott véget is ért szép élete:))
Mindenki gyógyuljon meg aki most betegeskedik!!!!!!!!!!
EZ PARANCS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-05 19:12)

Nincs jelen

#1646 2008-03-05 19:46

roor
Tag

Halika!

Sugi:tápszert tudsz venni,igaz így háromszor annyiba kerül,de egy két doboz tartaléknak megéri.
Én nutridrinket iszok,kedvncem a banános.:D
Ha a sajtot tudod enni,akkor majdnem végtelenek a határok.:D
A zsírtartalomra figyelni kell,sovány sajtok elõnyben.
Kenyér,zsömi ha nem bántja a pocid szintén ehetõ.
Igazándiból ki kell tapasztalni,de egy kis lightos felvágottal szerintem bepróbálkozhatsz.
Esetleg a párolt zöldség is mûködhet.A kenyeret megpirítva is viheted,és egy kis teával máris megvan egy kaja.
Fõtt rízs az szintén ehetõ és azt tudod csinálni zöldségekkel és hússal is.
Csirkemell sütve,grillezve,melegen fõételként,hidegen szendvicsnek,salátához.
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe,remélem segített.:D
Mentem pihikélni.:D

Nincs jelen

#1647 2008-03-05 20:05

sugi
Tag

SziaRoor!
Köszike szépen tényleg sokat segitettél!
Hálás vagyok neked!
Ha nem gond akkor még lehet fordulok hozzád!
KÖSZIKE!

Nincs jelen

#1648 2008-03-05 21:25

Ánya
Tag

Ezt már szeretem!!! Végre a régi hangok, a jó kis hangulat. Az egész napom felejtve, testvér lehetek.
KÖSZÖNÖM!!
Azért maradnék csendes kukkoló továbbra is, de nagyon szeretlek olvasni titeket.
Jó éjt:Ánya

Nincs jelen

#1649 2008-03-05 22:48

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Nagyon sajnálom azt ami veled történt!!:(:(:(
Vigyázz magadra!
Látjátok ez az anyai ösztön,a gyereket védem inkább én sérüljek meg.
Elég hülén hangzik azt kimondani,hogy ügyes voltál , de ha már így sikerûlt?!
Egyébként,hogy van Annácska?Hány kilók vagytok már? Mit esztek?

Viki!
Nem nagyon jársz erre!
Mi van a kiütéseiddel?Remélem , hogy kiütéssel gyõztél ellenük.:):):):)
Patrik hogy van??????????

Pilli!
Veled mi van?????????????

Bocsi lányok , hogy kihagytalak titeket , de a kérdés rátok is vonatkozik, hogy mi van veletek???

Sugi!
Üdv itt a csapatban!!

Ánya!
Nem szabad visszavonulót fújni és csendesen szemlélõdni!!
tessék többet jönni és írni!!!!!!

Remélem , hogy mindenki tudja azt , hogy a felettes tisztnek mindig igaza van mindenben és nem visszapo...ni neki!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Fiúk!!!!
Rigor , Pasek , Szuszidi , Zotyesz , Norby , Kbalu  bocsika ha valakit kihagytam!!!!!Mi van veletek?????????Ahogy veszem észre lassan ezt a topikot teljesen ellepik a csajok mert ti nem vagytok sehol!!!!
Akik kórházban voltak miostanság azoktól kérdem , hogy vagytok????????

Roor!
Összekötõ tisztemnek jelentem , hogy nekem lucifer2007 crohnos közlegénynek megfelel a vasárnap is!!!!!!!
Manó!
Te is átugrasz akkor vasárnap??????????

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-03-05 22:51)

Nincs jelen

#1650 2008-03-06 08:14

pasek
Tag

Szia lucifer2007 Crohnos közleány!

Érdeklõdtél, válaszolok:)
Azt se tudom már merre van az a kórház, meg hogy mit csinálnak ott az emberek. Csodafinom dolgokat eszek mostanában, akik kb. egy hónapja láttak, azt mondják, hogy kisimult az arcom, no azért még nem kerekedek, mint a kölyök gólya, de erõsen rajta vagyok a projekten.
Egyébként meg jövök erõsíteni a másik oldalt, azt az odaátot, ahol az igazság van. :D

Szerkesztette: pasek (2008-03-06 08:14)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb