#1701 2008-03-09 08:49
- mano1973
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Vikimami!
Örök pesszimista maradsz?:)))
A fenébe már..tessék kicsit pozítívabban hozzá állni pl így:
Végre megmûtenek... izgulok és félek ugyan de utánna tudom sokkal jobb lesz nekem.Szeretnék már túl lenni a mûtéten és lábadozni,hogy végre ujra otthon lehessek Patrikkal!!!
Na valami ilyesmire gondoltam:))
Csak pozitívan Viki csak pozitívan!!!!!
Baj az van ne csinálj magadnak feleslegesen még többet és amugy a stressz és a folytonos aggódás sem tesz jót a crohn-nak.
Végy példát Pasekrõl...Végig viccelõdve írt a kórházból pedig tudom neki is nehéz volt nagyon és voltak fájdalmai mégis megpróbált nevetni õ is pedig félt!!!
A végén jó kis mulatság kerekedett a történeteibõl amit akkor ,ott biztosan nem viccesen és mosolyogva élt meg!!
Persze nem csak õ hanem még sokan mások is!!!!
Szóval drága Vikimami...opimizmust elõ!!!!
Amugy meg...ha altatnak akkor semmit nem érzel nincs miért aggodnod....csak majd utánna fog fájdogálni de ez természetes!!
Tudod mit?Azt kívánom neked a mûtét után fájdogáljon még pár napig..esetleg hétig aztán....többé ne is tudd meg milyen érzés a fájdalom.
Legyen az az utolsó alkalom amikor ezt érzed!!!
Nagyon drukkolok neked!!!
Patrik meg felszedi azokat a kilókat amit te leadsz?:))
Már olyan gömbölyû mit egy gumilabda:))Nagyon aranyos!!
Vicaa!
Neked is nagyon drukkolok és hétfõn szorítok érted!!!
Bátorság postázva:))
Vicaa te csak gondolj a zene órákra amit majd utánna tartani fogsz:DDDDD
Gigi!
megtaláltalak iwiwen:))
Aranyosak vagytok nagyon mind a ketten.
Palyzsu!
Klau pici lány de ahogy Vicaa is mondja ettõl még semmi baja.Ilyen alkat valószínûleg.Az én lányom is nagyon picike és soványka gyerek volt most meg ...egy igazi kis húsgombóc:))
Ne aggodj..semmi baja biztosan!!
Lisa!!
Igen...itt szívesen látnak mindenkit és azt hiszem mindenki nevében mondhatom,hogy örülünk az uj emberkéknek.Neked is!!!
Gyere sûrün!!!
Ánya...Ánya..Ánya..Hát nem kukkolni hé hanem irni és beszámolót tartani:)))
Martuska!!
Jó itt látni téged is:)))
Viszont a pöcsösök hova tüntek?:))
Hát bazz ha csak akkor jöttök amikor baj van akkor mindjárt irok magamnak egy sértegetõ levelet hátha elõkerültök:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-09 09:03)
Nincs jelen
#1702 2008-03-09 09:21
- mano1973
- Tag
Gigi!
mert a chellos eimailem nem él már :))
de megirtam a freemailemet oda irhatsz várom:))
Nincs jelen
#1703 2008-03-09 10:58
- mano1973
- Tag
Héé Gigi az nem dícséret volt hanem tények!!! :))
Nincs jelen
#1704 2008-03-09 11:43
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
vikimami: Kedves vikimami! Engedelmeddel nézegettem a hozzászólásokat és egyértelmûen kihámoztam hogy mûtétre készülsz!!! Természetes hogy ez nagyon is nagy aggodalommal tölt el (naná hogy azzal) DE saját tapasztalatból mondhatom Neked hogy 6 év folyamatos szenvedés és állandó fájdalom után megmûtöttek...és azóta mintha egy teljesen új életet kaptam volna!!! Nem is tudom leírni hogy milyen az megint úgy élni hogy nem állandóan a wc-t járom és nem kell havonta transfuziót kapni....tudok iskolába járni nem kell állandóan görcsölni hogy van-e wc vagy nincsen...szóval nem tudom hogy ez mennyire jelent valamit de ha választani kéne gondolkodás nélkül megcsináltatnám a mûtétet (újból)...csak azt bánom hogy nem korábban került rá sor, akkor kevesebbel megúsztam volna.
De Neked is megadatot a (lehetõség???) hogy újra kezdd és hogy egy szebb jövõ következzem.
Gondolhatod hogy ha ennyire áradozom a mûtétrõl akkor, tényleg csak javíthatot rajtam.
Azért is írtam le hogy hátha egy kicsit "nyugodtabb" szívvel mész neki a nagy dolognak!!!
Ha valakirõl akkor rólam lehetett azt mondani hogy pesszimista alkat voltam-vagyok...de a mûtét csak pozitívan befolyásolt!
Csak egy tanács várdd ki és lehet hogy nem jársz rosszabbul!!!!
by.:Lisa
Szerkesztette: Lisa (2008-03-09 11:46)
Nincs jelen
#1705 2008-03-09 11:52
- roor
- Tag
Halika!
Jó látni a régi-új embereket kukkolni,írogatni!:D:D:D:D:D
Ez igazi ajándék nekem!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1706 2008-03-09 12:18
- Lisa
- Tag
Igen köszi!!! DE jó volna "látni" is Téged megint!!!
Szóval mikor rakod vissza a képed???
Nincs jelen
#1707 2008-03-09 12:27
- mano1973
- Tag
Lisa!
Nincs helye pesszimizmusnak itt:)))Ja és a te képed hol van?????Neked is fel kell tenni ám:))
Vikimami!
Különben is amig lábadozol jól használd ki hogy körülötted ugrálnak és dolgoztass meg mindenkit kárpotlásul amiért eddig mindenkinek te ugráltál:)))
Csak le ne bukj mint én mert az kellemetlen:)))
Bár szerintem Tomi már réges rég tudta,hogy jobban vagyok de szorgalmasan ápolt:)))
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-09 12:28)
Nincs jelen
#1708 2008-03-09 14:15
- Lisa
- Tag
mano: Tudom-tudom hogy nálatok (nálunk) nem megengedett a pesszimizmus...igyekszem ,no igyekszem...még csak kezdõ vagyok ITT!!!
Kép... hááát igen azon egyszerû oknál fogva hogy nem vagyok egy info zseni és a nyomtató (scannalõ) is bekrepált úgy hogy igyekszem valahogy majd megcsinálni és lesz kép is...ja és persze a meglévõ kép ami van a gépen az túl nagy nem töltötte fel:((( úgy hogy megint csak türelem:))))
Nincs jelen
#1709 2008-03-09 16:59
- kbalu
- Tag
Lisa: küldd el a képet nekem, megcsinálom és felrakom, vagy ha nem vagyok szimpi, akkor ott van még Rigor vagy Robur, örömmel segítenek ;)
(a mail címemet úgy tudod meg, hogy dobsz egy privit nekem és válaszolok rá)
Nincs jelen
#1710 2008-03-09 17:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Viki!
Köszönöm válaszod!Már tényleg azt hittem , hogy haragszól valamiért!
Manó - Roor!
Köszönöm , hogy itt voltatok!!
Ismételten jól éreztem magam!!!
Nincs jelen
#1711 2008-03-09 17:19
- mano1973
- Tag
Luci!
mi is jól éreztük magunkat és a képek nagyon jók lettek:))
igérem teszek fel majd hagy lássa mindenki mit csinálsz :)))
Lisa!
megbocsájtva a pesszimizmusod:))Persze csak ha mostantól jó meszire számûzöd:))
Nincs jelen
#1712 2008-03-09 17:28
- roor
- Tag
Halika!
Luci:mi köszönjük a vendéglátást!:D
A kosaram tartalmát legközelebb már tényleg elhozom,aztán csak sírhatsz hogy volt nincs.:D:D:D:D
Épp tömöm okos bucim,egy hatalmas bagettel viaskodom,és félõ hogy megint én gyõzök.:D:D:D:D
Gigi:oké ha még megvan az a méret ami ide felfér.:D
Késõbb jövök.:D
pá
Nincs jelen
#1713 2008-03-09 19:13
- kbalu
- Tag
ni-ni egy roor :)
Nincs jelen
#1714 2008-03-09 19:33
- Norby1
- Tag
Már ideje lenne ide is írnom valamit. Megtörtént
Nincs jelen
#1715 2008-03-09 19:36
- mano1973
- Tag
Nagy voltál Norby
Nem túloztad ezt egy kicsit el:)))
Annyit irtál hogy nem gyõztem olvasni:))
Balu!!!
Tessék jönni ide is néha és irni nekük:))
Nincs jelen
#1716 2008-03-09 19:40
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
kbalu: Itt is köszi ment a mail.
mano: pesszimizmus számûzve!!! Nem is lehetne veletek másképpen "bírni" :)))
Szerkesztette: Lisa (2008-03-09 19:40)
Nincs jelen
#1717 2008-03-09 19:40
- zotyesz
- Tag
akkor én is irok
Nincs jelen
#1718 2008-03-09 19:45
- Norby1
- Tag
Zotyesz ennyire komoly témát már régen érintettünk :)
Nincs jelen
#1719 2008-03-09 20:05
- roor
- Tag
Halika!
Ni-ni Balu!:D:D:D:D
Köszönöm.:D:D:D:D
Zotyesz,Norby drágáim annyit beszéltek illetve írtok,hogy nem bírom követni!
Lassabban és tagoltan ha kérhetném!:D:D:D:D
Ejnye no!:DTudtok ti csevegni ha akartok!:D:D:D
A kép csak unszolásra került vissza!!!!
Pontosabban egy mondatért: "Már úgy megszoktam, hogy mindig egyformán mosolyogsz rám(is)."
pá
pá
Nincs jelen
#1720 2008-03-09 20:19
- Norby1
- Tag
Nem vagyok a szavak embere és próbálok lényegretörõ lenni :)
Nincs jelen
#1721 2008-03-09 20:23
- mano1973
- Tag
No akkor ezt a témát is jól kiveséztük fiuk:))
Zotyesz édesem uj téma?::))
Pasek!!hahó hahóó...itt vagy?
Hát egy fiu sem ir?:)
Nincs jelen
#1722 2008-03-09 21:13
- Zoltán
- Tag
de igen
Szerkesztette: Zoltán (2008-03-09 21:15)
Nincs jelen
#1723 2008-03-09 21:16
- roor
- Tag
Halika!
Szia Zoltán!
Öröm itt látni!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1724 2008-03-09 21:18
- Zoltán
- Tag
Köszi
én is örömmel látom hogy mosolyogsz
Nincs jelen
#1725 2008-03-09 21:26
- zotyesz
- Tag
dinom dánom Kánaánom a gatyámat hol találom? :) irtam ujbol
Nincs jelen
#1726 2008-03-09 21:29
- kbalu
- Tag
én meg csak figyelek-figyelek és figyelek, egyszer pedig csak azt veszitek észre, hogy lecsapok :))
Nincs jelen
#1727 2008-03-09 22:38
- vikimami
- Tag
Halihó!
Csak egy gyors, a félreétések miatt:
Akinek a "mûtét-hírét" keltik, ugye azt tovább nem mûtik ???? :D:D:D
Azt hiszem valamit valamikor nagyon félreérthetõen írtam az olvasottak alapján! Nem mûtenek! Nem-nem-nem!
Az colonoscopiás altatásom miatt aggódtam aképpen, hogy nem tudnak altatni, mert valamire allergiás vagyok -ami még mindig nem derült ki,hogy mire -, és azon görcsöltem, hogyHA pld. mûteni kéne, akkor mit csinálnak velem, esetleg éberen szikéznek????
Puszillak titeket, mindenkinek szép napokat
Nincs jelen
#1728 2008-03-10 08:03
- mano1973
- Tag
Vikimami!
Akkor mi jól félre értettük:))
No sebaj már az is jó hír ha nem mûtenek:))
Én úgy tudom..legalábbis Úgy informált a dokim hogy ha nincs gyógyszerallergiád és a szíved is bírja akkor nincs oka hogy ne altassanak.
Persze ez a crohn-os betegekre nem tudom szintén vonatkozik-e,mivel nem ismeri a betegséget annyira...illetve szerintem sehogy:))
Ha nem altatnak akkor is minimum érzéstelenítenek szerintem de vannak olyan vizsgálatok amikor ezt nem teszik pontosan azért hogy a beteg tudjon válaszolni a kérdésekre és lássák a reakcióit.
Bárhogy is lesz túléled és drukkolunk neked.
Amugy..ha ez kicsit vígasztal egy ismerõsõm nemrég szült és õt császározták..persze altatás nélkül és azt mondta semmit sem érzett a mûtétbõl.Végig látta a monitoron mit csinálnak vele de..ennyi.Én is elszörnyedtem és beparáztam de...ezek szerint ezt így is lehet:))
Na jó..azért én sem lennék ilyen bátor ha nekem kellett volna ott feküdni:))
No és még valami hogy reménykedj neked mennyivel jobb:A napokba derül ki nekem is hogy miert nem múlik a a gyulladás a gerincemben.Már régebben mondták hogy vesznek gerincvelõ mintát és most ujra szóba került.
Szóval...jól megvigasztaltak hogy ott bizony nem altatnak és kúrvára fog fájni:))
Azt még nem tudják mihez kezdenek majd velem mert nem vagyok egyszerû eset.
4-bõl 4 doki azt mondta hogy õ bizony nem vállal be mert a hisztim életveszélyes egy ilyen vizsgálathoz:))Ugyhogy ha elég veszélyes vagyok..és azt mondják igen...akkor inkább altatnak:)))Persze vannak ennek is következményei és veszélyei de azt már meg se mertem kérdezni.
Most képzelheted amikor a gyomromat "hegesztették" én még akkor is beszélni akartam és forgolódtam mindenfelé. már amennyire tudtam mert oda voltam kötözve.Akkor jöttem rá hogy itt bizony nem lesz altatás.Tök olyan mit egy villamos szék:)))A fejed..kezed lábad a székhez kötve..izgis mi?:))Az érzéstelenitõtõl nem éreztem hogy nyelek és állandóan meg akartam fulladni,rinyáltam.Szóval egy 6 fõs kis csapatot akasztottam ki és mellesleg a kis tanuló dokinénik és dokibácsik semmit sem tudtak talulmányozni rajtam.
Szóval elhiszem hogy félsz...én is félnék és félek is de ez van.Nekünk ezt osztotta az élet:((
A foginplantációmról már nem is beszélek,na az egy kabaré volt de nem irom le mert szörnyethalsz meg a tesóm kivág innen:))
Ne idegeld magad,felesleges ha meg kell csinálni akkor megcsinálják.Gondolj arra hogy túl leszel rajta és sokkal jobb lesz.Ezen agyalj ne azon hogy mi lesz akkor ha....
Szóval csak bártan!!!Mit neked egy colonoscopia..elvégre Szültél és ha azt vesszük az sem épp egy fájdalom mentes sétagalopp:)))Még ha az minden fájdalmat meg is ér.
Fel a fejjel és ess neki hogy hamarabb szabaduj!!!!
Szorítok neked!!!
Vicaa!
Te kis akrobata...veled mi ujság?:))
Ird meg mi volt a dokinál.Ha meggyógyultál adok kölcsön egy zongorát neked:)))
Persze csak ha megigéred egyszerû darabokat játszol rajta és nem figurázol a fájós derekaddal:)))
Fiúk!!
Ti aztán igazán beszédesek vagytok:))
Zotyesz édesem a gatyádat megtaláltam a mosásba csak épp Tominak nem tudtam ezt megmagyarázni:)))
Nincs jelen
#1729 2008-03-10 08:24
- Lisa
- Tag
Vikimami!
Ezer bocsánat a félreértés miatt!!!!
De legalább nem csak én jártam így :)))
És ha már itt tartunk: akkor szerintem is akinek a "mûtét-hírét" keltik annak egyelõre nuku mûtét!
Még egyszer bocsika (amúgy álláspontomat fenntartom) :)
Nincs jelen
#1730 2008-03-10 12:00
- Linus
- Tag
Örülök, hogy egyre többen vagyunk itt is :D
Remélem Vica és Viki, hogy hamarosan jobban lesztek! Viki, küldtünk ám neked számot Szuszidivel: Isten éltessen!!! Vagyis igazából Marthuska küldte, én csak becsatlakoztam a jókívánságokba :D
És jelentem feltöltõdtem, és épp visszaszokóban vagyok, ami a szürke hétköznapokat illeti... Így azért könnyebb, mint mikor õ megy haza tõlem, mert olyankor napokig keresem a lakásban, és nem találom a helyem.
Mért gondolom azt, hogy a fiúk már megint készülnek vmire? :D Nem véletlen a nagy csend, azt súgják az ösztöneim :D Márpedig egy oroszlán hallgat az ösztöneire, hát még ha az aszcendense is oroszlán!!! :D Úgyhogy skacok, színt lehet vallani!
Ja és képzeljétek el, hétvégén volt egy óriási sikerélményem. Életemben elõször sütöttem kenyeret, és ma megint kell, mert bizony be is faltam :) Na megyek vissza dolgozgatni, de figyelek ám, és mostantól megint rendszeresebb leszek. Bár igazán nem mondhatjátok, hogy eszembe sem jutottatok kint ;)
Nincs jelen
#1731 2008-03-10 12:14
- Lucifer
- Tag
Linus!
Én karácsonyra kenyérsütõt kértem és kaptam is!
Azóta nem vettem kenyeret csak én sütöm!!!!
Fiúk!
Jó titeket is látni bár nem vagytok valami bõbeszédüek!!!!!
Pasek!
Mi van veled?????Nagyon el vagy tünve!!!
Nincs jelen
#1732 2008-03-10 12:30
- pasek
- Tag
Szia Luci!
Nem vagyok eltûnve, csak 7végén rengeteget csavarogtam erre-arra, s mikor hazaértem, csak az ágyam kellett, a gépemmel nem kerültem semmilyen intim kapcsolatba. Mától jelentem jómunkásember vagyok, de holnap áramszünet lesz, így megincsak nem leszek, meg különben is Fehérvárra megyek vmi fejtágításra (vagyis kirándulni :D)
Jön a tavasz, én meg megyek, amerre látok
Szép napot kívánok mindenkinek, jön a tavasz, tessék zsongani, mint a méhecskék!
Nincs jelen
#1733 2008-03-10 13:44
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Mano: Megfelelek így????Azt mondtad hogy kell kép! És lám itt vagyok:)))
Köszönhetõen egy segítõ kéznek aki elkészítette!
Nincs jelen
#1734 2008-03-10 14:36
- Linus
- Tag
Gigi, nem tudtam kihagyni :D Fõként, mert le sem tagadhatom :D Párom halak, és eddig jól viseljük a képletet :D Bár nem tulajdonítok ennek nagy jelentõséget, de azért vicces néha ilyeneket olvasgatni. Nálunk inkább a temperamentumbeli különbségek ütköztek ki, de hát egy olasz pasival zajosan szép az élet :D Mára már sokat tanultunk egymásról, és egymástól!
Lisa-ról jut eszembe - örülök, hogy téged is látni! :) - Pasek, mi lett az arcoddal? Gigi, neked mért nincs fent képed? Jah Luci, úgy könnyû ám :D Én dagasztottam, kelesztettem, gyúrtam, formáltam, sütõben sütöttem. És ma is fogok, mert felzabáltam!
Nincs jelen
#1735 2008-03-10 15:56
- Szuszidi
- Tag
Kedves Gigi de van bizony aki javít itt az elérése! http://www.csikos-muhely.hu/services.html Telefonszámaink:
70 / 315 57 62 1 / 290 83 49 . Remélem tudnak segiteni!
Nincs jelen
#1736 2008-03-10 18:15
- pasek
- Tag
Linus,
arcom eltûnt... vagyiscsináltam egy vasutas tányérsapis képet magamról, de mikor leszedtem az elõzõz, nem bírtam az istennek se valamiért feltenni az újat, azóta meg nem próbálkoztam, asszem ennyi a prózai ok.
A kenyeredhez meg külön gratula!! Akkor innentõl Téged nem lehet lekenyerzni???
Nincs jelen
#1737 2008-03-10 19:01
- roor
- Tag
Halika!
Helló csipetcsapat!:D:D:D:D
Ma elkészítettem életem elsõ zöldbabfõzelékét.:D:D:D:D
Nekem izlik csak mindig megfeledkezek valamirõl:a laktózmentes tejföl és tej édesebb a simánál.:D:D:D:D
Sebaj.Ezért találták fel a sót.:D
Amúgy is csak én eszem,és azt hiszem ez is a pocakomban tûnik el az utolsó cseppig.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1738 2008-03-10 19:56
- Pilli
- Tag
Sziasztok lányok, fiúk!
Kicsit eltûntem, mert ahogy Pasek írta, itt a tavasz és zsibongok jobbra-balra, alig vagyok itthon, úyghoyg a fórumra se nagyon tudtam írn, bár ha idõm volt, mindig átolvastam! Semmi különös dolog nem történt velem mostanában azon kívül, hogy szarrá jártam magam már mindenféle bútorboltot, hoyg az icikepicike kis albérlet szobámba végre bekerülhessen egy KÉTszemélyes ágy. Úgy néz ki, hogy sínen van a dolog :) :)
Roor: Ügyes vagy, nehéz volt? Nekem is kéne bõvítenem a repertoárt:)
Mindenkit puszilok!!!!
Nincs jelen
#1739 2008-03-10 20:34
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
roor! Gratula!!!! És igencsak jó étvégyat kívánok Neked hozzá!!! Persze ha még hagytál :)))
Nincs jelen
#1740 2008-03-10 20:56
- zotyesz
- Tag
mano akkor nálad hagytam?????? nem tudtam hol keressem melyik barlangban ? :) :)
én meg egy bugyit találtam nem tudom kié lehet de azt hiszem orsi hagyta nálam ha nem tévedek:) :) vagy roor vagy éppen te mano?? :)
Nincs jelen
#1741 2008-03-10 21:00
- mano1973
- Tag
Lisa!
köszönöm a többiek nevében is és...igen nagyon megfelel:)))
Pilli!l Linus4
de jó titeket itt látni ujra:))
Pilli királylány!!!!!
Minek neked aKKOR A ÁGY?CSAK NEM, VALAMI HUNCUTKODÁST TERVEZEL?:)))
Pasek!!
szupi hogy itt vagy és kerestelek én is ugyhogy ha nem akarod hogy vérig sértõdjek irj nekem is mert érdeklõdtem:))
Gigi!
Részemrõül a szülés mit a colonoscopia:))
Nekem ugyanis A lányom 3 óra altt oda-vissza mindennel megvolt és abbõl igazából csak 1 órát szenvedtem de azt sem nagyon:))
Tesókám!
Én gatulálnék életed elsõ spenotjához is mert jól sikerült ...de tényleg.
Láthattad hogy befaltam:))
Még a végén megtanulsz fõzni?:))
Ügyike vagy:))
Luci!
Kijózanodtál már?:))
Nincs jelen
#1742 2008-03-10 21:02
- mano1973
- Tag
Zotyesz!
nem hordok bugyit ugyhogy nem az enyém:)))
Porse!!!
,A te bugyid?:))
Nincs jelen
#1743 2008-03-10 21:34
- porshe
- Tag
Roor!
Hordasz bugyit? Nem tûnt el egy???? :)
Nincs jelen
#1744 2008-03-10 21:40
- roor
- Tag
Halika!
El a kezekkel,lábbakkal õsbunkókkal a bugyimtól!:D:D:D:D:D:D
Enyém meg az emberé.:D:D:D:D:D
Hacsaknem épp a kardfogú cibálja rólam.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1745 2008-03-10 21:51
- porshe
- Tag
Na tessék,megvan a tulajdonos :),csak azt nem tudom az enyém hová tûnt!!!
Megtaláló jutalmat kap! :)
Nincs jelen
#1746 2008-03-10 21:54
- zotyesz
- Tag
csak nem kék a szine orsi ? :)
Szerkesztette: zotyesz (2008-03-10 21:57)
Nincs jelen
#1747 2008-03-10 22:01
- porshe
- Tag
Zotyesz,akkor mégiscsak te találtad meg! Húúú a fene,akkor azért nem találtam! Ezek szerint te tehetsz róla hogy ennyire beteg vagyok? És még csak nem is ápolsz! Szégyeld magad Zotyesz
Szerkesztette: porshe (2008-03-10 22:15)
Nincs jelen
#1748 2008-03-10 22:02
- zotyesz
- Tag
és mi lesz a jutalom drága? :)
Nincs jelen
#1749 2008-03-10 22:10
- porshe
- Tag