#1751 2008-03-10 22:12

vikimami
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!

Linus! Köszi nektek a számot, de nem akarok ünneprontó lenni, nem hallottam :( :( :( (biztos pont írt Patrik.....)
óóóóóóóóóóóóóó de kááááááááááááááár!!!!!
Mi volt az???? Megkaphatom majd mégegyszer Szuszidi??????

Puszi mindenkinek

Nincs jelen

#1752 2008-03-10 22:14

porshe
Tag

Zotyesz megbeszéltük,de a bugyim kérem szépen vissza!

Nincs jelen

#1753 2008-03-10 22:14

vikimami
Tag

Roor!
Te bírod a zöldbabot???
hmmm de ennék én is azt, de eltiltottak a pufassztó ételektõl (bab, k-betûsek, stb)

Nincs jelen

#1754 2008-03-11 05:02

roor
Tag

Halika!

Vikimami:igen,de csak ha nyugton van crohn bácsi,és ki kelett tapasztalnom,melyiket.
Kizárólag  a sárgahüvelyût és üvegeset.:D
Mást nem.:D
Ritkán eszek,de hát fõ a változatosság.:D

Nincs jelen

#1755 2008-03-11 10:55

Linus
Tag

így van Pasek, engem már nem lehet lekenyerezni :D fõként mert a tegnapi adag még finomabb lett! bazz, azért sosem gondoltam volna, hogy pik-pakk menni fog. azt hittem, párszor majd nekifutok, mire ehetõ lesz, úgyhogy ebbõl a sikerélménybõl most táplálkozhatom egy darabig :)

Gigi, ne máááár :D képet, képet, képet!

gratulálok Roor, én is a repertoár bõvítésére kattantam rá, így jött a kenyérsütés is. és hát mi tagadás, az olasz konyha is motivál :) bár az biztos, hogy azért nem hiányzik a mindennapos tésztaevészet. én annál jobban szeretem a levest, ha már elsõ fogásról beszélünk. amúgy engem nem zavar, hogy édesebb a laktózmentes termék. az mondjuk igaz, hogy amihez illik - pl. krumplifõzelékhez - azt azért megbolondítom egy csepp ecettel, mielõtt elzárnám alatta a gázt. és hát vannak olyan fõzik is, amikhez meg pont jó, hogy édes, mint pl. a zöldborsó, csakhát nekem attól a zõccségtõl már rég elment a kedvem... szegény párom szívta meg, krumplimániás, és hát benyújtotta igényét egy kis fõzire; csakhát nem annyira találtunk kint tejfölt... semmilyet, nem hogy menteset, hogy esetleg még én is tudjak enni belõle...

micsoda bugyivadászat van itt kérem szépen! még szerencse, hogy én minden egyes darabommal el tudok számolni :D

Nincs jelen

#1756 2008-03-11 11:50

Lucifer
Tag

Halihó!!

Pasek!
Köszönöm válaszod!Nagyon örülök,hogy jól vagy !
Igazad van ha teheted és az idõ is engedi akkor menj!

Linus!
Nagyon ügyes vagy , hogy sütöd a kenyeret!
Nekem könnyebb a kenyérsütõben csinálni!

Zotyesz kisfiam!
Nagyon jó lenne ha tudnád,hogy hol hagyod el a ruháidat illetve inkább mindig öltözz fel rendesen ha végeztél!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jaa!És ha van nálad valaki akkor figyeld meg alposan , hogy felvette-e a bugyiját!
Lányok nagyon kevés a hely a lakásban nem tudjuk a ti ruháitokat is örizni!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem mosok másokra!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Roor!
Gratula a kajádhoz!Egyre ügyesebb vagy!Még a végén megtanulsz fõzni???????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bár én azt mondom,hogy amig élünk és a konyhában vagyunk addig  mindig tanulni fogunk valami újjjjjjjjat!!!!

Manó!
Igen kijózanodtam !És te??????????

Tegnap elvittük a Rolit a dokihoz mert már az orra is folyik!
Közölte a dokibácsi,hogy a hörgése amit mi is hallunk aszmatikus jellegû, de ezt 5 éves koráig kinõvi!!
Na bazzzzzz!!!!Hörgõ tágitót kap csütörtökön kell visszavinni!!!
Röviden ennyi majd jövök!!!

Porshe!
Szégyenlem a pofám,hogy mostanság nem voltam!!!!!!
Mi van Nórival??????????????

Nincs jelen

#1757 2008-03-11 13:57

Vicaa
Tag

Sziasztok, én is vagyok, de egyenlõre semmi érdemleges nem történt. Jobbanmondva ma és holnap itt van nagyim segít fõzni, meg elvittük Annát a védõnénihez. 7850 gramm és 67cm.
Fel kellett hívnom továbbá a gasztros sokit is, hogy csütörtökön megcsinálható e a tüki, mert nekem ma a bizonyos havi dolog beütött. Azt mondta hogy végülis nem akadály én meg szeretnék már mihamarabb túlesni rajta.
Voltam tüdõgondozóban tegnap mellkas rtg és tbc próbaszuri, aminek a helye nem igazán alakul.
A derekam még mindig katasztrófa, de legalább van segítségem.
Nekem eddig olyan rossz tapasztalatom volt a colonoszról, hogy inkább 10 szülés mint egy tüki, dehát majd csak túlleszek rajta én is mint mindenki más.

Majd még jövök csak most éled Anna. Pusszantás mindenkinek!

Nincs jelen

#1758 2008-03-11 17:54

porshe
Tag

Szia Luci!
Köszi,Nóri egész jól van,csak a köhögés és a nátha nem múlik-így az éjszakáink se nyugodtak! Csütörtök óta 3-szor indult meg az orravére,amivel sikerül mindig a frászt hozni a rám,de a gyasztrós doki szerint nem a gyógyszerektõl van. A súlya nagyon lassan emelkedik,az étvágya is egy kicsit jobb 3 napja nem csinálok neki fõzeléket,minek pepecseljek ha úgyse eszi meg,ezért most csupa olyan kaja van itthon ebédre,amit õ is ehet.
Roli véletlenül nem Rectodelt kúpot kapott hörgõtágítónak? mert az t kap Nóri is és az steroid!!!! Ja, és neki is asztmás hörghurutja van,remélem elnövi õ is.

Nincs jelen

#1759 2008-03-11 18:02

Lucifer
Tag

Halihó!

Porshe!
A Roli Spiropent szirupot kapott!!!Nekem a Norbi volt nagyon orrvérzõs!
3 évesen kivették az orrmanduláját épp ezért!
Vidd el azért a fülészetre és nézesd meg az orrát!Kapna egy kis orrkenõcsöt!

Nincs jelen

#1760 2008-03-11 18:22

pasek
Tag

mano!!!!
ilyen tapintatlat voltam??? szánom-bánom bûnöm, vérig ne sértõdj, mert egy részt rosszul érezném magam, másrészt kivel röhögnék a talin teletorokból? :D

Nincs jelen

#1761 2008-03-11 18:37

roor
Tag

Halika!

Porshe:Nórikának gyarapodást és jókedvet,no meg egy csirkecombot e kezébe-kívánok.:D:D:D:D:D
Vicaa:kitartás,hamarosan túl leszel rajta és talpraállsz!
Luci:Rolit gyömizd meg helyettem és mondd meg neki,hogy hiába szed össze mindenféle hurutot akkor is meggyömizem.:D:D:D
Linus:kenyérrel még nem próbáloztam,egyenlõre még nem vagyok olyan jóban a kerületi tûzoltóbácsikkal,hogy neki merjek vágni.:D:D:D:D
Zotyesz,Norby,Balu kicsi Tee!!!!
Tessék jönni és írni,csevegni ,udvarolni.:D:D:D:D
Szuszi,Aiolosz tapasztalatra is szükség van!:D:D:D:D
Lisa:    :D:D:D:D:D
Puszi mindenkinek.:D

Nincs jelen

#1762 2008-03-11 19:34

kbalu
Tag

én nem udvarolhatok :P :)))))

nade hát hogy lenne jogunk nekünk belecsacsogni a magasröptû nõi beszélgetésekbe? :)))))

Nincs jelen

#1763 2008-03-11 19:46

tee
Tag

szépek vagytok mint egy virágszál.

Nincs jelen

#1764 2008-03-11 20:27

Lucifer
Tag

Fiúk!
Fel lehet vetni valami témát nyugodtan!
Pl:miután szeretitek a hasatokat irjátok meg , hogy mit ennétek!!!
Ezzel legalább segitenétek a háziasszonyok dolgát!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#1765 2008-03-11 20:28

roor
Tag

Halika!

Balu:amennyit te szoktál,annyit szabad és biztosan párocskád is megérti hogy rádparancsoltam.:D:D:D:D:D
Tee:ez nagyon szép volt.:D:D:D:D
Ki vagyok lökve a géptõl ma már nem leszek.:D:D:D
Leveleimet meg nem tudom megnézni mert szutykol a freemail.:D:D:D
Joccakát!:D:D:D:D

Nincs jelen

#1766 2008-03-11 20:34

mano1973
Tag

Bugyi vadászat  lezárva meglett a tulajdonos:))Porshe!volt a bûnös ezért is fázott meg annyira:))
Pasek!!
hogy hogy kivel?Hát velem..és megint jót nevetünk és remélem most nem szólnak ránk hogy ne viduljunk annyira:))
JA ÉS PERSZE INNI IS FOGUNK:))
BALU!!
Hát jó..megértem az udvarlást nem engedi az asszony pajtás no de...irni csak szabad:))
Linus!!
jó látni téged:))
Vicaa!
vigyázz a derekadra:))
Vikimami!
nálatok mizus van?
Gigi!Ánya!
Ti hova lettetek?Jelentkezni no de azonnal:))

Nincs jelen

#1767 2008-03-11 20:51

Ánya
Tag

mano közleánynak jelentem, hogy
este van és ilyenkor is még dolgoznom kéne. Helyette itt olvaslak benneteket :))
Ide jövök fiatalodni.
Kérek engedélyt, hogy némán olvashassam a topikot. Ha valami nagyon fontos dolgot szeretnék közölni, jelentem,  megírom :- )
Ánya ( lehetek közmatróna???)

Szerkesztette: Ánya (2008-03-11 20:52)

Nincs jelen

#1768 2008-03-11 20:54

Lisa
Tag

Szia Mano! Remélem azért velem is lehörpintesz egyet elsõ találkozás alkalmából?

Nincs jelen

#1769 2008-03-11 20:58

mano1973
Tag

Ánya!
Itt csak fiatal és jó csajok vannak beleértve téged is:))Akkor irsz amikor jólesik nincs szabály!!
Lisa!
Nanáááá...ki nem hagynám de tudod-..Pasekkel és zotyesszel már rutinosak vagyunk:))
Ezek szerint jössz a májusi talira?:))
Na ez jó hír!!
Pillikirálylány!!!
Mi van veled?

Nincs jelen

#1770 2008-03-11 21:07

Pilli
Tag

Én is inni akarok a talin :D De jó sokat :D :D :D
Semmi különös nincs velem. Szükségem lenne Roor-bogyókra, hogy legyen hiperszuper jókedvem, mert a hangulatom enyhén szólva sem tutkó :( Ezért is nem írok, nem akarom a hangulatot rombolni. Megyek tévézgetni kicsit. PUszi mindenkinek

Nincs jelen

#1771 2008-03-11 21:12

tee
Tag

ajjaj mi lesz itt ennyi spicces nõ egy rakásba tyõõ

Nincs jelen

#1772 2008-03-11 21:15

Lisa
Tag

Igen megyek kellett egy kis roor-bíztatás de a lényeg hogy megyek!!!!!
Bár ha mindenkivel "koccintani" akarok, akikkel személyesen is találkozom (végre) akkor szépen fogok kinézni!:)

by.:Lisa

Nincs jelen

#1773 2008-03-11 21:17

Lisa
Tag

Hujujuj!
Majd csak lesz valahogy Tee:)))

Nincs jelen

#1774 2008-03-11 21:40

tee
Tag

igen kialakul majd a helyes sorrend... (sör bor pálinka)

Nincs jelen

#1775 2008-03-11 21:50

Lucifer
Tag

Tee!
A végére már úgy is mindegy!!!!

Lisa!
Egyszerre koccintunk  mindenki mindenkivel az elején
A többi már jön magától!!!!

Nincs jelen

#1776 2008-03-11 21:54

tee
Tag

egy sört a berúgás miatt a többit márcsak passzióból

Nincs jelen

#1777 2008-03-11 22:12

vikimami
Tag

Sziasztok!
Vagyogatok én is  -Patrik is :D -. Semmi különös, csak a szokásos nálunk. (miért gondolom azt, hogy a "szokásos" egy évvel ezelõtt még teljesen mást jelentett.... :( )
Várok a véreredményeimre. Szerintem nekem tüki már csak április-május körül lesz :( Oly mindegy már!

Vicaa!
Annácska szép szál leány lesz, lekörözte Patrikot, pedig két héttel idõsebb Annánál! (Mi múlthéten voltunk 7500 gr, 64 cm!)
Amint lesz idõm válaszolok a leveledre, de elolvastam! Puszillak, vigyi magadra nagyon!!!

Nincs jelen

#1778 2008-03-11 22:12

Lisa
Tag

Luci: Jelentem: Értettem!!!!   :)))

Nincs jelen

#1779 2008-03-12 05:44

Vicaa
Tag

Mano, nem tudom mi lesz, ha tényleg behajtom majd rajtad azt  a zongorát???? :D:D:D:D
Bár még messze állok töle.

Ma hashajtogatás lesz. Elolvastam meg tudom ugyan az x-prep tájékoztatót, de azért még vannak kétségeim, hogy holnap délelõtt ihatok e még vizet, gyogyit. A táj-on az szerepel igen, csak nem szeretném, hogy vizsgálat elõtt is még szaladozzak, vagy nem legyek egész tiszta.
Majd ha lesz fejlemény jelentkezek, addig is pusszancs mindenkinek fiuknak lányoknak egyaránt!!!!
Lisa örülök, hogy tetél fel képet, Gigi te se maradj le (hiszen én már meglestelek ugye az iwiwen!).

Köszönök most minden biztatást, most kicsit én is csendesebb szemlélõdõ vagyok, nade majd jövp hétre! Reszkessetek metöltöm a Roor topikot! :D:D:D:D

Nincs jelen

#1780 2008-03-12 09:54

mano1973
Tag

Vicaa!
A zongora Úton van:)))Siess meggyógyulni.!!!
Este jövöm mert megyek most dolizni.
puszi mindenkinek

Nincs jelen

#1781 2008-03-12 18:30

Pilli
Tag

Jelentem: pillikirálylány már megint lázas :( Ezért volt már tegnap is a nyomott hangulatom biztos. Fogalmam sincs, hogy miért vagyok az, mert semmim nem fáj. LEgalábbis még. Ma voltam vérvételen, a gyulladásszámom 5, süllyedés 15, teljesen normális. Segítsééééééééééggggggg utálok beteg lenni :(

Nincs jelen

#1782 2008-03-12 18:36

roor
Tag

Halika!

Pillike:akkor ne legyél beteg!:D:D:D:D
A legjobb gyógymód rá a királyfid.:D:D:D:D Meg egy adag spéci roor-bogyó!:D:D:D:D
Vicaa:töltsd csak meg nyugodtan,és ha neked az most jobb akkor szemlélõdj.:D:D:D
Kitartás!:D
Lisa:olvastam a választ,de nem tudok boldogulni a szutyoklassú freemaillel,amint megbûvölöm megy válasz is!:DVidám roor-bogyó?!:D:D:D:D:D
Pusszancs mindenkinek!

Nincs jelen

#1783 2008-03-12 19:50

Lisa
Tag

Sziasztok!

Pilli: Nagyon szurkolok hogy ez a "rejtélyes láz" mihamarabb eltûnjön :) !!! És hogy ne is fájjon semmi késõbb sem!!!
Roor: nem tudom csak úgy jó kedvem van gondoltam közöd lehet hozzá :)))

by.:Lisa

Szerkesztette: Lisa (2008-03-13 09:18)

Nincs jelen

#1784 2008-03-13 10:59

mano1973
Tag

Pillikirálylány!!!
Gyógyulj meg de  sürgõsen.
Mi ujsi a pasival hogy vagytok?:))
Gigi!várunk...gyere!!!Ja és képet is szeretnénk látni rólad:))
Lisa!!
jó a kép:)))Ari vagy nagyon:))
Luci barátném!!!
oly keveset vagy mostanában  merre vagy?
Csak nem a detoxba?:))))

Nincs jelen

#1785 2008-03-13 11:50

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Nem,nem vagyok a detoxban!
Két dolog is van amiért men irok!
Az egyik , hogy tegnap nem voltam épp a helyzet magaslatán és inkább nem jöttem !Fáradt is vagyok szarul is éreztem magam !Roli nagyon nyûgös és nagyon rosszul alszik éjszaka!Tegnao kilakoltattam a szobából most a Nikinél van, hogy legalább a párom tudjon aludni!Mondjuk a ma éjszaka egész jó volt!
A másik nincsen most olyan amire irhatnék!Egyébb iránt mindig felnézek és elolvasom , hogy miket irtok!

Nincs jelen

#1786 2008-03-13 12:27

vikimami
Tag

Mano, Roor!
Mikor jöttök Patriknézõbe?
Péntek? Jövõhét?

Nincs jelen

#1787 2008-03-13 12:39

Linus
Tag

ajha Pilli, hát ne hagyd magad! bár irigy v'ok a mostani jól megérdemelt jókedvemet és pozitív energiáimat illetõen, de vészhelyzetre való tekintettel szívesen kisegítelek :D

nekem most valahogy az alvás nem megy túl jól. napközben ásítozom és pihiznék, este bezzeg még éjfélkor is a tv-t skubizom, vagy vmi könyvet bogarászok, hátha lefáradok végre. plusz a lábammal szívok megint, elalvás elõtt non-stop mocorgás van, mert sehogy sem jó... nah, majdcsak kiheverem ezt is, legalább a pocóm kussol, nem is akárhogy viselkedik :)

Vicaa, nem tudom, túl vagy-e már rajta, de gondolok Rád, és várom az infókat! Szuszi drágám, érted pedig egyenesen aggódom, minden rendben? nem voltál a helyzet magaslatán, mikor utoljára beszéltünk...
többiek: mi újság? pusz mindenkinek

Nincs jelen

#1788 2008-03-13 13:26

mano1973
Tag

Vikimami!
Én mennék már most is:))
Csak épp gyönyörû piros hajat festettem magamnak és most  nem vagyok szép:)
Partik csak üvöltene az ijedségtõl ha meglátna:))Egyébként a héten délutános vagyok és késõn végzek.Ha gondolod  este 10 felé benézehetek:))
Szóval inkább a jövõhét lenne jó de már nagyon várom:))
Jól vagytok amugy?minden rendben?
Linus!
tavaszi fáradság?:))vagy mi a fene?
Én sem alszom túl jól mostanság és sajnos a gyomrom is ujra bevérzett, naponta legalább 3-4 alkalommal hányok is de..legalább a gerincemet nem szurkálják és ez már biztos:))A vérzéshez meg már hozzászoktam és ...Már Tomi sem kap frászt mint az elején:))
Csak..néha sikerül õt is lehányni de..legalább nem kell megmondanom az igazat neki  ráfoghatom a rosszullétekre:)))
Na jó ez csak vicc volt mert imádom az én Tomimat!!!!
Valószínû a sok kávé az idegesség és cigi miatt van majd elmúlik.Bár már a kávé adagomat is napi 9-10-re csökkentettem nem is értem mi lehet a baj:)))
vicaa!
hogy vagy mi ujság irj!!!!
Luci drága!
Jobbulást neked.Elmúlik hamar ez a nyavaja meglásd:))
Porshe!
Nórikával mizus?Eszik végre rendesen?

Nincs jelen

#1789 2008-03-13 14:21

Linus
Tag

hát én nemtom, mi van, de az esõre gyanakszom. vagy még az lehet, hogy az álommanómat rabul ejtette a tengerpart, és inkább ott maradt :D viszont végre itt is megint kisütött a nap, úgyhogy remélhetõleg nem lesz baj az alvókámmal :) épp elég, hogy mindig is éjjeli bagoly voltam, dehát valahogy csak fel kell kelnem reggelente, és utálom magam ilyenkor nyûgösen...

ne már, hogy te sem vagy jól, Mano! remélem, hamar összekapod magad! mit remélem, ajánlom, tessék szót fogadni! :) Roor hova lett? és Nórira biza én is kíváncsi v'ok! Orsi, jelentkezz!

Nincs jelen

#1790 2008-03-13 14:26

porshe
Tag

sziasztok!
kösz mindenkitõl az érdeklõdést,jelentem itt egyre rosszabb a helyzet. :( 3 napja már szinte alig eszik,én meg belefáradtam az állandó küzdésbe. Holnap megint vérvétel ,mérlegelés. Már elõre gombóc van a gyomromba a súlya miatt,de tehetetlen vagyok. Lesz ami lesz. Majd az eredményrõl beszámolok.

Szerkesztette: porshe (2008-03-13 14:27)

Nincs jelen

#1791 2008-03-13 14:36

Lucifer
Tag

Porshe!

Nóri!
Tessék enni mert összekötjük a bajszunkat!
Más nyelven:mjjbhcfrgfrehcjbdscvjfoigehrjjfnjdnhcjdskadfljiefjerhfjgdsjk!!!!!!
Remélem megértettél!!!
Nem szeretek ilyen hireket kapni,végre egy kicsit beindult és akkor most abbahagyja????
Feltétlen irj,hogy mit mondott a doki!!!
Szoritok!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#1792 2008-03-13 14:40

Linus
Tag

szomorú vagyok nagyon, erre nem számítottam, úgy szurkoltam a picilánynak... mindenképp írd meg Orsi, hogy mi volt! aztán nagyon remélem, hogy most már hamarosan tényleg rendbe jönnek a dolgok, mert ennél kegyetlenebb nincs, mint mikor egy ilyen picinek képtelenek segíteni. engem ez nagyon kiakaszt, és gondolom - nyilván - Te sem vagy túl jól... gondolok Rátok, tartsatok ki! puszilom a csajokat is :)

Nincs jelen

#1793 2008-03-13 15:37

tunde
Tag

Szia Orsi!!!
Én is már 3 éve küzdük , nincs olyan még ha van is , hogy belefáradtál igen is van erõd , most küldök egy zsáknyit és tovább küzdesz , mert minden rajtad múlik , Csongor ma nem lenne ha én föladom! Félóránként ettem és most is ezt csinálom , annyit amennyit le tud nyelni, amennyi jóleseik neki, ha egy kanállal akkor egyet és ez ha lehet tápszer legyen mert folyadék is meg azért van benne kalória !
Gondolok rátok és tartsál ki .Ha gondolod vidd el a mi dokinkhoz õ az egyik legjobb az országban, segítõkészsége felülmúlhatatlan!

Nincs jelen

#1794 2008-03-13 15:49

Pilli
Tag

Na hát Mano én nem panaszkodom, mert hozzád képest én vagyok a megtestesül egészség!!! Le a cigit. le a kávét, nehogy rossz vége legyen a dolognak. Ezzel nem tudnak semmit kezdeni? Tarts ki!!!
Porshe Te is, nagyon elszomorít mikor egy kisgyerekrõl hallom ezeket az infokat. Az élet sajnos nagyon igazságtalan .( Fel a fejjel!!!!
Linus: nekem is tavaszi fáradtságom van, királyfi szerint ezért is lettem beteg, mert folyton hajnalban keltem dolgozni de úgy, hogy a szemem végig csukva volta  villamoson, elfogyott az energiám és lásss lázas lettem :( Azért ma már jobb a szitu, csak hõemelkedés egész nap, a fejem fáj, de túlélem.
Lisa: Köszi:)
Luci: átérzem ezt a frusztrált állapotot, én olyan vagyok mostanában, mint amikor megjön. Kész katasztrófa vagyok :)
Roor: szeretnék még bogyót. Túl akarom adagolni ....

Nincs jelen

#1795 2008-03-13 16:18

Szuszidi
Tag

Kedves Linus! Köszi meg vagyok tegnap nagyón nagyón szarul voltam ma elvagyok!
Üdv: Szuszidi

Nincs jelen

#1796 2008-03-13 16:36

mano1973
Tag

Porshe!!
Nem feladni!!!!Tömd meg az a kis csajt mint a libát:))
Vagy inkább cselezd ki :))
Tegyél az asztalra kajcsit  nekije és hagyd ott hátha jobban esik neki amikor nem erõlteti az evést senki hanem magától ehet.
Esetelg.."tiltsd" meg neki hogy nem szabad ezt vagy azt ennie(persze olyat amit naná hogy ehet)és hagyd elõ hogy hozzáférjen.
Ami tilos az tuti kelleni fog:)))
Nagyon drukkolok hogy jó legyen az eredményetek majd ird meg:))
Pillikirálylány!!!
Én jól vagyok:))Ezek már megszokott dolgok nálam!!!
A cigi?Na igen..a piával nem jó párosítás a gyomornak az biztos:)))Na és a kávé sem ilyen mennyiségben de én nem kajálok  mert kávén élek:))
Sajnos Tomi  is állandóan ezért nyaggat de...leteszem majd ha  útón lesz Vica kistesója:)
roor-bogyók túladagolásának veszélye nem fenyget mert ahogy látom a tesóm nem valami bõkezû mostanában:))
Amugy a mellékhatása túladagolás esetén halálos..halálra neveted  és jól érzed magad:)))
Szuszidi drága!
Jobbulást neked!!!!
Biztos a pacal hiányzik a kis pocidnak és azért lázad:)))
Tessék meggyógyulgatni mindenkinek...ez parancs!!!!
Tesó!
Hétvégén jössz?

Nincs jelen

#1797 2008-03-13 16:36

aiolosz
Tag

Nem igazan szoktam reagalni arra, amikor picinyke sorstarsaimrol irtok nem tul jo dolgokat, de most kikivankozik belolem, a szivem szorul ossze ilyenkor..... elsosorban a tehetetlenseg miatt es elgondolkodom azon is, hogy hozzam meg milyen kegyes volt az elet

Nincs jelen

#1798 2008-03-13 16:40

Pilli
Tag

Aiolosz: igazad van teljesen....
Mano: tényleg szeretnél kisbabát??????

Nincs jelen

#1799 2008-03-13 17:01

mano1973
Tag

Igen pillikirálylány szeretnék:))
Szorgalmasan gyakorolok is de  még  csak gyakorolok...a premierr majd talán jövõre lesz:))
Addig még sok mindent helyre kell tennem az életemben.

Nincs jelen

#1800 2008-03-13 17:31

Pilli
Tag

hát ez nagyszerû hír!!!! örülök neki :) Juhééééééééé. csak szorgalmasan gyakorolj is hogy a fõpróba a legjobbra sikerüljön :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb