#1801 2008-03-13 18:03
- mano1973
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Pillikirálylány!
örülök hogy örülsz:)))
A májusi talira azért még szép soványan és lapos pocival mennék ha nem gond:)))
Természetesen a már meglévõ óriás csecsemõmet (Regit)azért viszem:))
Nincs jelen
#1802 2008-03-13 18:06
- tee
- Tag
énis szeretnék de már 18éve kiderült hogy nem szülhetek nem ééér áááááááááááááááá :):D:D:D
Nincs jelen
#1803 2008-03-13 18:28
- mano1973
- Tag
tee!
látod..látod..van amit a pasik nem tudnak csak a nõk:)))
A szülés a nõk privilégiuma és ez így van jól.
Bár..megnéznélek hogy viseled a terhességet a plussz kilókat a fenekeden a hátfájást és a többit ami ezzel jár.Fõleg a szülést:)))
Lehet hogy inkább vissza sírnád crohn urat:)))
Azért ne keseredj el...van jó hírem is:a kis mag nélkül ami ugyebár nálatok férfiaknál van nem jöhet létre ez a dolog szóval...ha szülni nem is fogsz de valmennyivel hozzájárulhatsz a dologhoz te is:))
Nincs jelen
#1804 2008-03-13 18:30
- tee
- Tag
húú de izgiiii és hogy ? :D
Nincs jelen
#1805 2008-03-13 18:36
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:bõkezû vagyok a bogyókkal,de a roor-bogyók önkiszolgáló rendszerben bárhol,bármikor,mindenki rendelkezésére állnak.:D:D:D:
A babaprojekten meg dolgozz,legalább behozod a hátrányom.:D:D:D:D
Pillikirálylány:oké adagold túl magad,de félõ hogy dilisebb leszel mint én.:D:D:D:D
Vállalod??????:D:D:D:D:D:D:D
És mi lenne ha a lovagodból adagolnád túl magad???!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tee:erõs a gyanum kicsikém,hogy sose fogsz felnõni,de sebaj,mi így szeretünk tégedet.:D:D:D:D:D:D:D:D
Luci:reszkess me megyek és szerencsétekre csak röviden,de azért Rolit elkapom egy körre.:D:D:D:D
Drága Orsi!
A kis barátnõm miatt ne aggódj.Amit tesóm mondott az a legjobb módszer:tiltsd meg neki!:D:D:D
Most megint morogjak rá Nórira mint múltkor,mikor elkezdett enni utánna?
Oké,akkor:morogmorogmorogmorogmorog.:D:D:D:D:D:D:D:D
Nóri:lsjidf ielrjlrv lijgrm rijgljkoaqepltégkbviljm lidjtzpogtkhgm lighmsrothõp ,kpo .
Értve vagyok?Csirkecomb a kézbe aztán krosszoz a lakásba!:D:D:D:D
Vikimami:jövö héten nekem nem jó,de szerintem utánna jó lenne a Patriknézõ.:D:D:D:D
Vicaa:jelentkezz!
Lisa:ment mail,már amennyire képes voltam.:D
Gigi:tessék ismét igen aktívnak lenni!:D
Ánya:kukkolunk,kukkolunk?:D:D:D:D:D
Fiúk!!!!!!!!
Hol az udvarlás,kényeztetés??????
Ember így nem megyek veled új szebb barlangba!Illetve én megyek te maradsz.:D:D::D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1806 2008-03-13 19:59
- zotyesz
- Tag
roor
asszony képes lennél embert magára hagyni egyedül hideg barlangban ? ezért vadászok mamutra neked és állok derékig vizben mikor halat fogok a folyoban vagy futok a medve elöl a málnával? ez a hála? :) :) és még akkor a virágokrol és a napi háromszori hancurrol nem is beszélve :) ezek után is képes lennél elhagyni???????
Nincs jelen
#1807 2008-03-13 20:14
- roor
- Tag
Halika!
Ember ha nem udvarolsz nap mint nap,nem mondod milyen szép és okos és házias a te kis õsasszonyod,akkor el hagylak bizony!:D:D:D:D
Mamut finom,halacska finom,málna isteni,poci el van kényeztetve.:D
Virág jólesik,hancúr (tyûha) mégjobban,de az õslelkemnek is kell ennie.:D:D:D:D
Na jól van,türelmes leszek,amíg tökéletesen meg nem tanulod ezt is,nem kell para,nem maradsz egyedül bazi nagy hideg barlangban.:D
Maradok tüzetcsiholni,tigrisbõr cumót varni,kölköt abajgatni.:D
Meg hancúrozni.:D:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-03-13 20:15)
Nincs jelen
#1808 2008-03-13 20:31
- Szuszidi
- Tag
Gigi! Mázlista az embered de azért arra vigyázz hogy csak a ruhát szaggasd le! :D
Nincs jelen
#1809 2008-03-13 20:36
- zotyesz
- Tag
gigi menj és fektesd két vállra emberkéd:) :) terítsd le
Nincs jelen
#1810 2008-03-13 20:37
- roor
- Tag
Halika!
Na Gigi!!!!
Kukkolni nem ér!:D
Õ milyen rucit hord:tigris vagy medve?:D
Ember vonuljunk inkább barlangba,gruppen õsszex nem jön be.:D
pá
Nincs jelen
#1811 2008-03-13 20:38
- zotyesz
- Tag
oké asszony te nem lehetsz másé csak enyém és én csak tiéd
Nincs jelen
#1812 2008-03-13 20:38
- Szuszidi
- Tag
Roor! Lehet emberednek bejön neki nem lehet jó?? :D
Nincs jelen
#1813 2008-03-13 20:40
- roor
- Tag
Halika!
Ember:jól mondod!:D
Megy ez neked.:D:D:D:D
Szuszi drága:bejöhet neki,jó lehet neki,csak akkor én nem leszek.:D
Nem osztozkodok!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1814 2008-03-13 20:42
- Szuszidi
- Tag
Roor! De hát viszi a macit a málnásba, mamut talpat roston, halacskát csont horgon! Ezt is sajnálod szegény embertõl?! :D:D:D
Nincs jelen
#1815 2008-03-14 06:59
- Vicaa
- Tag
Sziasztok, most már vagyogatok, túlvagyok a tükin a vizsgálatoknál írtam róla, meg a Reminél, hogy most hol tart a dolog.
A derékfájásom biztos hogy a crohnnal összefüggésben van, mert nagyon lasssan elkezdett javulni és a tegnapi "bélráncigálás" után elviselhetetlen lett megint. (Vagyis ilyet nem illik írni, hogy elviselhetetlen, de egész éjjel nem aludtam miatta). Ráadásul fáj a torkom, de ez nem is zavar csak Anna nehogy összeszedjen tõlem valamit. De hát õ iszonyú stramm kiscsaj, bízom bene :D:D:D !
A dokim azt mondta, hogy a vékonybél felsõ szakaszának vizsgálatához szükséges lesz a szelektív entero CT, ehhez április 11-én kell majs felmennem Pestre a SOTE-ra.
És a tombolóba illene a dolog, képzeljétk a dokim a tüki közben behívott egy általam ismert úgynevezett tapasztaltabb kollégát, hogy figyelje már meg hogy egész jó állapotú a vékonybél és én mégis mennyire snvedek, mire drága tapasztalt kolléga közölte, hogy menjek nõgyógyászhoz biztos azárt görcsölök, kiment és becsapta az ajtót.
A dokim is csak lesett, leesett az álla szinte szégyellte magát a drága kolléga viselkedése miatt.
Pilli jobbulást Neked, gyûjts erõt a lovagodtól, tegnap én is az enyémtõl szedtem minden erõt, vizsgálat közben is arra gondoltam, hogy ott ül kint és rám gondol. Adtam is neki utánna nagy-nagy csókolászásokat :D:D:D:D!!!!!
Orsi nagyon szurkolok Nektek mást nem lehet tenni, pedig szívesen megérinteném kiscsajodat és persze minden picur beteget egy varázspálcával, hogy hess, hess betegség. Majd teszek az iwiwre új képeket Annáról, hátha örül neki Nórika!!!!! Sõt teszek fel a mosoly albumba délután olyat amit kifejezetten neki küld! :):):)
Majd jövök még egy kicsit visszaolvasgatok, köszi mindenkinek az érdeklõdést aggódást.
Nincs jelen
#1816 2008-03-14 07:01
- Vicaa
- Tag
Gigi, Viki igyekszem írni a privit is!
Nincs jelen
#1817 2008-03-14 07:03
- mano1973
- Tag
Zotyesz és roor!
Lassan már tanui lehetünk online õsi barlangsexnek is ha így folytatjátok:))
Azért a webkamot ne kapcsoljátok be:))Majd mindenki elképzeli ahogy akarja.
Gigi kedves!
Remélem embered ruhája nem lett nagyon használhatatlan miután letépkedted.:))
tee kedvesem!
Ha 18 év alatt nem jöttél rá hogy hogyan készül a gyerek akkor már azt hiszem nem segíthetünk szûzen fogsz meghalni:))
Azért segítségképpen elmondanám hogy a béllyegnyalogatásból tuti nem lesz baba,Szóval ne a nyelvedet használd:))
Vicaa!
olvastam milyen hõs voltál és irtam is de itt is megirom örülök hogy minden rendben veled és túl vagy a tükin.
Vikimami!!
Mi ujság felétek?Nem látlak mostanság.
Patriknézõ jövhétre betervezve az idõpontban megeggyezünk.
Porshe!!!
Nórival sikerült megetetned valamit:))
Linus!
Te nagyon virgonc vagy miota voltál a párodnál.Ugy látszik jó hatással volt rád ez a kis kiruccanás:))
Nagyon helyes!!!
Viszont Nitat nem láttam már megint egy ideje!!NITA..HAHÓÓÓÓÓÓÓ...jelentkezz
Pillikirálylány!
no jobban vagy már?
Ánya!
Te pedig biztos itt kukkolsz ugyhogy neked is puszika!!!
Palyizsu!!
Te is rég irtál Klauról és magatokrol.Hogy vagytok?
Nincs jelen
#1818 2008-03-14 07:20
- Szuszidi
- Tag
Kedves Vicaa! A tapasztalt dokik már csak ilyenek nem érdekli õket csak a zsebük betömése nem tömtél zsebet menj másik dokihoz! majd csak jobban leszel lehet hogy a stressz volt a ludas nincs kizárva! A jó pontokat meg gyûjtögesd egy füzetbe mert lassan gyógyszer meg vizsgálat helyet is azt fogják felírni! További gyógyulást! A varázs pálcáddal léci gyere hozzám is mert már uncsi a napi görcs adagom! Apropó ha valakit érdekel alig használt görcsök eladók vagy elcserélhetõk érték egyeztetéssel! Jelige: francba a görccsel!
Üdv : Szuszidi
Nincs jelen
#1819 2008-03-14 07:56
- mano1973
- Tag
Szuszidi!
A csere ugyan nem érdekelne de..nálunk most lesz lomtalanítás,mit szólnál ha kidobnád a görcsöket?:)))
Ha már neked ugysem kell:))
Gyógyulj meg hamar mert ,addig hiába te vagy a tábornok én fogok parancsolgatni:))
Nincs jelen
#1820 2008-03-14 08:03
- Szuszidi
- Tag
Kedves Mano! Már többször is kidobtam de mindig vissza mászik, azért gondoltam a cserére boldogitsón most már mást is nem engem! Bár az igazat megvallva sosem boldogított a kis tetvarek! Szóval az ajánlat áll alig használt crohn betegség eladó! (akár ingyé is elvihetõ csak találjak egy örültet aki elviszi :D)
Nincs jelen
#1821 2008-03-14 11:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Hát ahogy látom itt tegnap óta hogy nme voltam az embereknek szófosása lett!:D:D:D:D
Vicaa!
Nagyon ügyes voltál,le a kalappal.
Szuszidi!
Neked csak azt tudom tanácsolni amit Vicaa is megkapott a kedves kollegától , hogy a görcseiddel fordulj bizalommal a nõgyógyászodhoz!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Palyizsu!
Klau egy tünemény!!
Én röviden ennyi mert naon nem vok jól!
Mindenkinek pusszancs és jó hétvégét!!!!!
Nincs jelen
#1822 2008-03-14 11:54
- Szuszidi
- Tag
Kedves Luci! Jó fordulok én fordulok csak az a gond hogy hogy nem tudom hova kihez! :D
Nincs jelen
#1823 2008-03-14 11:56
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Mano: Remélem nem gond de én is Nagyon örülök a "babaterv"-nek...reményeim szerint nekem is részem lesz egyszer abban a csodában amit egy apró élet jelent...
(Újként) nagyon nem jó hallani hogy nálad már megszokott a gyomorvérzés...háááát azért ne legyen ha kérhetném!!!! A kávé viszont szerintem is igen fincsi :))) De csak mértékkel! Vigyázz magadra!!!
Roor meg kell mondanom a tegnap esti fórum írásaitokon Zotyessel igen jót nevettem (tényleg igaz, hogy önmagában üdítõ csak olvasni is Titeket, ugyebár eléggé régen kukkolok! ) :)
Írsz amikor tudsz, Én megvagyok és nagyon is türelmes!!! :)))
Vicaa: szoktak ilyet írni ?: Gratulálok a tükrözéshez??? :))) Tuti nem, de remélem érted a lényegét: Hõsiesen helyt álltál!!! A "bunkó, hozzá nem értõ dokikkal" meg nem is érdemes foglalkozni!
Mindenki vigyázzon magára, és persze a becsületére!!!!
by.:Lisa
Nincs jelen
#1824 2008-03-14 12:26
- Linus
- Tag
Szuszi, ha gondolod, megadom az én orvosom elérhetõségét :D
Vicaa, ügyi vagy, én is a monitorral kívánom majd lefoglalni magam, és persze faggatózással, hogy na mi van - mit lát?. Még nem hívtam fel a doktornénit, majd Húsvét után = újabb mentsvár :) különösebb bajom nincs is, csakhát köti az ebet a karóhoz, hogy kontrolltüki márpedig kell... Viki, te hogy vagy?
na én lassan itt is hagyom az irodát. hétvégére kenyérsütést, fõzõcskét, amennyi belémfér alapon evészetet, lájtos házimunkát, pihit és olasztanulást tervezek. mellesleg kivagyok ám akadva, hogy 15-e szombatra esik, de hát ez van. jók legyetek, és vigyázzatok magatokra! pussz
Nincs jelen
#1825 2008-03-14 12:29
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
Az elmúlt néhány napban Én sem vagyok túl jól! Tegnap este Klaubabának is valami nagyon fájt, mert 2 órán keresztül üvöltött, akkor amikor már aludni szokott, még cicizni sem akart, ilyet eddig még nem csinált, a cici mindíg kellet neki! Aztán éjfélkor megkegyelmezett, és abbahagyta a sírást, és fél egykor elaludt! Utána elintéztem a dolgaimat, idáig egy kis hasmenésen kívül semmi gondom nem volt, de amikor lefeküdtem hirtelen elkezdett folyni az orrom, most már ott tartok, hogy beszélni sem nagyon tudok annyira fáj a torkom! Vicához hasonlóan Én is izgulok, hogy ne fertõzzem meg a gyerkõcöt, de hát erõs kiscsajok csak megusszák! :)))
Egyébként éjjel azért kárpótolva lettem az esti sírásért, mert negyed 11-ig aludtunk, és csak kétszer kelt felt! Most megint alszik!
Mano,Lisa hajrá a babákkal!!!!
A kávéról Én sem tudok lemondani, a terhesség alatt is végig kávéztam, igaz csak 3:1-ben iszok, mert a rendes kávét a gyomrom nembírja a terhesség kezdete óta, de hátha egyszer újra bírni fogom! A cigirõl pedig csak az utolsó pillanatban tudtam lemondani, de tudom hogy egyszer még dohányos leszek, ha már Klaubaba nagylány lesz :)))
Vicaa! Nagyon ügyes voltál!
Nórikának jobbulást kívánok! Annyira igazságtalan az élet, hogy egy ilyen pici gyereknek szenvednie kell!
Nincs jelen
#1826 2008-03-14 13:39
- Pilli
- Tag
Palyizsu: én sem tudok lemondani a kávé cigi kombinációról, pedig nagyon próbálom, mert a lovagom nem nagyon kedveli a dohányzást. Nehéz nehéz, mert az a baj, hoyg nagyon szeretek cigizni. Remélem Klau és TE is jobban leszel! Igyál sok teát, nekem segített!!!!
Roor: nem baj ha dilis leszek, már szerintem túladagoltam. Most nagyon jó kedvem van, bár még mindig hõemelkedésem van, de együtt töltjük az urammal a hétvégét, úgyhogy panaszra nincs okom!!!
Mindenkinek jó hétvégét vigyázzatok magatokra! Puszi
Nincs jelen
#1827 2008-03-14 13:58
- aiolosz
- Tag
Hoppa...bagozas.... lanyok, majus 17.- en, a talalkozot en csak fustmentesen tudom elkepzelni.
Senkit nem szoktam semmire kenyszeriteni, de iszonyuan rosszul vagyok a bagofust_tol, ezert messzire elkerulom a fustos helyeket es engem is elkerulnek a fustosok...
Cigizni nem, de cicizni azt nagyon szeretek, ha van tej, vagy ha "No milk Today" ahogy annno dalolta a Herman's Hermits :-)
Ma a cici nem ad tejecsket...
Nincs jelen
#1828 2008-03-14 19:09
- pasek
- Tag
Aiolosz!
ez megoldható, hogy a káposzta is jóllakjon, és a kecske is megmaradjon...a tali helye olyan, hogy egy folyosóról nyílik, mely folyosó könyöklõkkel megáldott! Aki füstölögni szeretne, kimegy a "talponálló részbe", bent meg maximum a cipõtalpunk fog füstölni, amint a táncot ropjuk.
Most teszek egy felelõtlen kijelentést: minden lánykát megtácoltatok, aki nem utasítja el a táncot
Reszkessetek jányok, imádok táncolni
Nincs jelen
#1829 2008-03-14 19:10
- porshe
- Tag
Pasek én benne vagyok!
Nincs jelen
#1830 2008-03-14 19:19
- Szuszidi
- Tag
Lányok én azt ígérem senkivel nem fogok táncolni! :D
Nincs jelen
#1831 2008-03-14 19:43
- aiolosz
- Tag
Pasek:
"..a tali helye olyan, hogy egy folyosóról nyílik, mely folyosó könyöklõkkel megáldott! Aki füstölögni szeretne, kimegy a "talponálló részbe"
Nekem tokeletes ez a megoldas....bagosok ? :-)
Nincs jelen
#1832 2008-03-15 07:48
- Szuszidi
- Tag
Na ez az itt is érvényesülnek az eus normák! :-) Mivel én a sör szagát nem szeretem így a sörösöknek is ki kell találni valamit! :-) Pasek ötlet! ??? :-)
Nincs jelen
#1833 2008-03-15 08:00
- roor
- Tag
Halika!
Aiolosz kedves!
Én is nagy bagós vagyok,de úgy gondolom,hogy aki nem dohányzik és nem is akarja szívni a büdös bagó füstjét se,az ne is tegye,és mivel hát én rosszalkodom,el is vonulok.:D:D:D:D:D
Nekem legalábbis így természetes.:D
Mindent meg lehet oldani,csak akarni kell ugyebár.:D:D:D:D:D:D
Palyizsu:kávé minden mennyiségben!!!!Legalábbis régebben.:(
Néhány hónapja vettem csak észre én is hogy nem bírom a rendes fõzött kávét,pedig imádom.Én is a 3:1 iszom.
Nem rossz,de azért mégse az igazi.:D
Linus:remélem pocakod gond nélkül megtelik finomságokkal.:D:D:D
Pilli:nagyon kellemes hétvégét.:D:D::D:D:D:D
Porshe:Nórikának jobbulást,erõsödést,plusz 2-3 kilót!:D:D:D:D
Pasek:engem úgy táncoltass,hogy iszonyat béna vagyok,a lábaid tropára mennek!Én figyelmeztetlek most!:D:D:D:D:D
Szuszi drága mackó!Nem táncolsz?Oké akkor majd fárasztalak én!:D:D:D:D:D:
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Ja én azért kukkolok ezerrel,hátha valaki unatkozik majd.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1834 2008-03-15 08:22
- Szuszidi
- Tag
Én két kapura uncsizom magam! Szóval várom a csatlakozókat megalakítjuk a nemzeti két kapura unatkozók társaságát! :-)
Nincs jelen
#1835 2008-03-15 09:25
- Vicaa
- Tag
Én a jó kis latinos, spanyolos, temperamentumos zenéket imádom, arra még ülve is táncot jár a lábam :):):)
Most fõleg csak ülve, Roor küldj bogyókat mert bár nem bírom az ízületi fájdalmakat!!!! Pedig már szurit is kaptam.
Cigi ügy: én sem bírom, de tutira minden szuper csaj és srác oda fog figyelni a másikra ugyi??? :)
Palyizsu nektek jobbulást hétvégén gyógyuljatok ezerrel, olyan gyönyörû napsütés van, ma megpróbálunk délután mi is kihasználni belõle valamennyit.
Linus, Pilli jó hétvégét mindkettõtöknek :)
Porshe: Nórikának mit is kívánhatnék hétvégére mint nagyon jó étvágyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lisa kösz a gratulációt, na én nem érzem ám hõsnek magam, a doki aki bejött az meg rádobott egy lapáttal hogy könnyebben viseljem, mert úgy feldühített, hogy utána csak azzal foglalkoztam. Na, ennek is van elõnye :D:D.
Luci: neked nektek is jó hétvégét, és jobbulást!
Anna baba is puszil mindenkit, a kisfiúkat külön is! :D:D:D:D:D:D
És a többi fiúnak mindenkinek küldök én is külön puszikákat, és köszönöm is, hogy ilyen klasszul feldobják a topikokat (Tegnap, tegnapelõtt többször is vidámparkoztam, zenét hallgattam, Norby az Antonio Banderasos zenével, klippel különösen levettél a lábamról :D !)
Nincs jelen
#1836 2008-03-15 09:38
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:izületifájdalomcsökkentõjobbanvagyokéscsakazértisbogyó postázva.:D:D:D:D:D:D
Bár az én térdeim is sajognak,de majd segítek rajta egy kis huncuttsággal.:D:D:D:D
És igen,részemrõl oda lesz figyelve a nemdohányzókra,ezért is kérek elnézést elõre,ha egy kicsit dohányszagú leszek,nézzétek majd ezt el nekem.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1837 2008-03-15 10:44
- mano1973
- Tag
Pasek!
Ha már megigérted muszáj lesz táncolnod velem is:)))
Irj csak be szépen a táncrendedbe!!!
Vicaa!
Nekem a gerincemre Cobralgint és/vagy Flector krémet adtak egész jók ahoz képest hogy nem hiszek az ilyen külsõleg kend magadra dolgokban.
Amugy Flector krémnek van egy tapasz változata is és az sokkal jobb.Elég drága ugyan de amikor már síkítozok a fájdalomtól akkor jól jö ez is.Probáld ki remélem segít neked is kicsit.
A cigizésrõl meg annyit ..sajnos én is szívok de igérem elhúzok a nem dohányzoktól jó messzire:))
Mindenkinek jobbulást és pici babáknak Különösen most Nórikának..sok sok egészséget és jobbulást!
Persze mindenkinek..neked is szuszidi mert tudom te nem vagy jól mostanság:))
Lisa!
Köszi a jókívánságot de... ez van már megszoktam és ha belegebedek sem változik meg ez már soha...sajnos:((
Én még jövök ma:))
Nincs jelen
#1838 2008-03-15 15:16
- roor
- Tag
Halika!
Krumplifõzelék,sült oldalas.:D
És az elmaradhatatlan almapempõ.:D
Most pedig szunya,este aktivizálom magam.:D
pá
Nincs jelen
#1839 2008-03-15 15:27
- Ánya
- Tag
Vicaa!
Kicsit késve, de gratula a tükin tanusított bátor viselkedésedért. Nem írtam, de nagyon szurkoltam én is. Örülök, hogy túl vagy rajta. A remi, ahogy itt olvasom, jó és hasznos dolog lehet.
Mano!
tényleg olvaslak benneteket a puszit megkaptam és vissza is felétek, ha nem írnék akkor is, mindig :-)
Pasek!
jó olvasni, hogy már a táncon jár az eszed.
Mindenkinek gyönyörû hétvégét!!
A betegeknek jobbulást, is.
Ölellek benneteket mind: Ánya
Szerkesztette: Ánya (2008-03-15 15:27)
Nincs jelen
#1840 2008-03-15 17:26
- mano1973
- Tag
Nálunk:pacalpöri Tominak:))
Sült krumpli husival nekem
Mayuska meg még alszik és ha felkel akkor fog még csak reggelizni:)))
Ánya!
Örülök hogy te is irsz néha.:))
Ha nincs is mindig mondanivalód azér gyere.
Na kinél mi volt a finom hami ma?:))
Nincs jelen
#1841 2008-03-15 17:31
- Lisa
- Tag
Szia Mano!
Nálam zöldséges borsó leves, fasírt tört burgonyával!
A család reagálása szerint finom volt! :)))
Nincs jelen
#1842 2008-03-15 17:40
- aiolosz
- Tag
ave
Szuszidi, en sem szeretem a sor illatat, ezert csipesz van az orromon, amikor kortyolom :-)
1ebkent, ha tenyleg igy lenne, hidd el Bambit innek....
Nekem az a gondom, hogy csak gepi ereju jarmuvel kozlekedek es igy nem ihatok :-(
Roor, Mano :-) Jolnevelt tolerans urilanyok vagytok :)
Tegnap foztem egy vajling_nyi magyaros krumplilevest, most csinalom a toltottpaprikat es kesobb majd a hagymasrostelyost.
Mano, csak nem Te fozted a pacalt ?!
Ja, az elobb jottem meg, mert egy orat bringaztam, ragyogo ido volt/van...
Nincs jelen
#1843 2008-03-15 17:46
- maksameta
- Tag
sziasztok!
én jelenleg a bármit és bármennyit idõszakomat élem! :D
jó étvágyat!
Nincs jelen
#1844 2008-03-15 18:11
- mano1973
- Tag
aiolosz!!
Látod mire képes vagyok az én Tomimért?:)))
Na jó némi kis túlzással mert nem én fõztem hanem õ de...én hõsiesen viseltem a szagát míg Tomi lelkendezve szaladgált be a konyhából,hogy milyen finom és mindjárt kész:)))
Azért ezt is tessék értékelni!!!!
Mellesleg a töltöttpaprika az egyikk kedvencem ha jut akkor kéren én is:))
Sok húsgombóccal és sok sok cukorral szeretem:))
Ja igen a jól nevelt nem mindig igaz de hogy úrilányok vagyunk az 100%:)))Persze ez akkor nem igazán érvényes ha Tomi elveszi a távirányítót és a született feleségek helyett a sport csatornára kapcsol:))
Lisa!
A borsólevest is szeretem azt pedig sok grízgaluskával:))No és ha nincs más megeszem a fasírtot is:)))Mivel imádom.Sõt az a baj hogy én mindent kaját szeretek....oké ez sem igaz mert belsõséget nem eszek és a levesekbõl is csak 3-4 félét!!:))
Viszont amit igazán ennék az egy jó kis csülökpöri de sajnos én nem tudok finomat csinálni pedig állítólag nagyon jól fõzök de az valamiért nem akar incsi-fincsi lenni nekem:))
Engem a pizzáért nyaggatnak ugyhogy valószínûleg holnap pizzát sütök:))Ha rászánom magam persze:)))
Szia maksameta!!
Üdv nálunk!!
Még nem láttalak itt(roor topikba) de örülök hogy népesited a puncisok táborát:))
Ezekszerint te jól vagy ha "minden eszek"idõszakodat éled!!Nagyon helyes!!!
Gyere máskor is várunk!!
Nincs jelen
#1845 2008-03-15 18:14
- Lisa
- Tag
Naaa! A Született feleségeket én sem adnám semmiért pedig imádom a sportot!!!! (fõleg a football-t :)))) !!!!!
Van amit a crohn teljesen eltilt tõlem ilyen sajnos a töltött paprika vagyis inkább a paprikával van óriási gondom...sajnálom fõleg egy jó kis szalcsi sütéskor :(
Nincs jelen
#1846 2008-03-15 18:24
- Pilli
- Tag
Huhu összefolyik a nyál a számban a kajáktól. Én ma még nem ettem két szendvicsen kívül semmit és az elõbb rohangáltam a wc-re. Lehet, hogy ez még a tegnapi pizza hatása, amit este ettünk az Emberrel, mert utána nagyon fájt a pocim. Olyan volt, mintha épp szültem volna egy nyolcas ikerpárt. Ma este fõzünk paradicsomos tésztát de lehet h hanyagolnom kéne picit a kaját, ha így rohangálok.
Leírja nekem valaki tökre analfabéta módon hogy hogy kell csinálni töltött paprikát? Szeretnék a héten valamelyik nap, de nagyon béna vagyok. Így is menni fog?????
Tényleg nagyon szép idõ volt ma, bár az egész napot benn kellett töltenem a szobámban, mert határidõs melóm van, de reggel kinn bagóztam :)
Amúgy nálam is természetes hogy elvonulok mikor rágyújtok :)
Na most rohanok fürdeni meg még pakolászni ,mert mindjárt jön a pasim és fõzés lesz. Mindenkinek szép estét!!! Puszi
Nincs jelen
#1847 2008-03-15 18:33
- aiolosz
- Tag
Pilli, azt nem tudom, hogy hogy kell, csak azt, ahogy en csinalom :-)
Mennyisegeket nem irok, mert azt erzesre csinalom :-)
Most igy csinaltam: negy kis fej hagyma apritva, dinsztelve egy kis soval, hogy uveges legyen. Ledaralt husok nekunk zacskozva, melyhutve, ebbol egy kb. 60 dekas adagot tegnap mar levettem. Dinsztelthagyma, darathus, egy poharnyi rizs, ket tojas osszekeverve, komoly massza kell hogy legyen.
folyt kov, irany a konyha
Nincs jelen
#1848 2008-03-15 18:41
- roor
- Tag
Halika!
Hello maksameta!:D:D:D:D
Ugye jössz sokszor ide???!!!!:D:D:D:D:D
Tesó:ha pizzát rendeltek holnapra(mármint gondolom Tomi és Vica tõled) rám is számíts egy iciripiciri(k..a nagy) szeletkével.:D:D:D:D:D
És ezennel átadnám neked a "hõsisesen viseltem a pacal szagát" érdemrend nagykeresztjét!:D:D:D:D:D
Lisa:a paprikával nekem is gondjaim vannak,nem is eszem semmilyen formában,pedig régen imádtam,fõleg mikor csak úgy magában ettem,ahogy ropogott,frisss volt.....nyami.:D
A borsóleves is már csak álom marad.:(
Aiolosz kedves:a jólnevelt jelzõ az oké,zanyukám megtanított kulturáltan viselkedni (már amennyire hajlandó vagyok),de az úrilány jelzõ kissé erõs volt.:D:D:D:D:D:D:D:D
A krumplileves és a rostélyos jöhet nekem is,a töltöttpaprikát hiába szeretm,nem tudom megenni,bár ha kikotrom a paprikából a tölteléket,akkor azért az megér egy kis szaladást.:D:D:D
Pillike:kellemes estét.:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-03-15 18:42)
Nincs jelen
#1849 2008-03-15 18:48
- aiolosz
- Tag
Itt vagyok.... hu
Ami a hust illeti, az lehet sertescomb, de en inkabb pulykahusbol csinalom. Nekunk minddig van lefagyasztva tolteni valo paprika is, mert ugye telen az igen draga. Nos, eloveszek egy ilyen elokeszitett paprikacsomagot es a hus_masszaval megtoltom. Mindig tobb hus van, mint parika Murphy szerint is :-)
nem gond, kis kezemmel gombockakat csinalok es egy meretes fazekba beleteszem, eloszor a mar toltott paprikakat, majd utan a gombocokat. Vizzel feltoltom, annyira, hogy el_lepje a gombocokat. Ugy 20 uszkve 30 percig fozom, ennyi ido alatt a rizs is mar OK. Utana paradicsom-italban feloldok egy uveg suritett paradicsomot es bele_lottyintem a fazekba. Mikor elkezd forrni, hagyom egy kicsit rotyogni, majd berantom, amitol szepen besurusodik. Vigyazz, mert a gomboc torekeny....hu
De reg irtam ennyit...
Szerkesztette: aiolosz (2008-03-15 18:50)
Nincs jelen
#1850 2008-03-15 18:54
- aiolosz
- Tag
Fozes kozben toltom le a Pillangokisasszonyt a netten, egy brazil egy kanadai es egy USA_beli fazontol. Ez mindig elvarazsol, hogy ilyen kicsi a vilag.....
Nincs jelen